تمام سوء تفاهمات ناشی از زبان است، تو می بایست در مورد افراد از روی اعمالشان قضاوت کنی، نه از روی گفته هایشان، همیشه محاکمه ی خود، از محاکمه ی دیگران سخت تر است.
تو اگر توانستی در مورد خودت خوب قضاوت کنی، قاضی واقعی هستی...
@khanjanidroos
قطرات باران
در هوای بهاری
تداعی حضور خدا
در تک تک ثانیه های زندگیست
خدا همراه لحظه هایتان
الهی به امید تو
@khanjanidroos
استرس چه بلایی سرتان میآورد؟
✅ طبق بررسیها، بین سطوح بالای کورتیزول که همان هورمون استرس است، و از دست دادن حافظه کوتاه مدت در بزرگسالان سالم، رابطه جدی وجود دارد.
پوست: طبق تحقیقات متوجه شدند زنانی که روز قبل یک یا چند شرایط استرسزا را پشت سر گذاشتهاند، نسبت به زنانی که استرس نداشتند، وعده غذایی بیشتری مصرف کرده و کالری کمتری سوزاندهاند. این تفاوت میتواند به بیش از ۵ کیلوگرم در سال برسد.استرس ناگهانی ممکن است موجب شود که بعد از هدایت خون از ناحیه صورتتان به عضلات، که ممکن است در این شرایط به آن نیاز داشته باشید، موقتاً چهرهای رنگ پریده داشته باشید.اما استرسهای خفیف مداوم، در طول زمان میتواند موجب پیری سریعتر پوست شود. آکنه، بیماری روزاسیا (وضعیتی که در طی آن، برخی از عروق خونی صورت بزرگ شده و گونهها و بینی سرخ میشوند) و پسوریازیس به علت انتشار هیستامین و افزایش تولید چربی (در نتیجه آکنه) از مشکلاتی هستند که ناشی از همین استرسهای هرچند کوتاه اما پایدار خواهند بود.
قلب: استرس مزمن و حوادث مکرر، هر دو میتوانند موجب التهاب در عروق کرونر شوند که مسئول حملات قلبی است. افزایش پایدار ضربان قلب در افرادی که دارای استرس مزمن هستند نیز موجب افزایش پمپاژ خون توسط قلب، افزایش خطر ابتلا به فشارخون بالا و سکته مغزی میشود.
ریه: تنفس سریع یکی از نشانههای اصلی استرس است. مطالعات نشان میدهد اگر دچار آسم باشید، استرس واقعاً میتواند باعث حمله شود. در حالی که افراد مبتلا به آمفیزم میتوانند مشکل دریافت اکسیژن کافی در شرایط استرسزا داشته باشند. نکته مهم دیگر اینکه استرس شما را مستعد التهاب میکند، و احتمال بروز حملات آسم را شدت میبخشد.
ایمنی: ثابت بودن در حالت پایدار و بقا، به خصوص برای سیستم ایمنی بدنتان، که میتواند به دلیل استرس مزمن سرکوب شود، خسته کننده است. این حالت نه تنها میتواند مانع محافظت سیستم ایمنی از بدنتان شود بلکه میتواند شرایط بیماری را تشدید کند.
@ khanjanidroos
❤️🌳❤️🌳❤️🌳❤️
اردیبهشت
حال وهوای عجیبی دارد
ایام مبارکی ست
در اواخر شعبان
و ورود به رمضان
بیایید در زیر بارش رحمت الهی دست دعا بالا ببریم
که وقت دعاست....
اللهم عجل لولیک الفرج
@khanjanidroos
🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿
برای محل سکونتتان مرز میگذارید، حد میگذارید و هر غریبه ای را به آن راه نمیدهید، ولی چرا همین کار را در رفتارتان نمیکنید؟
چرا اگر از شوخی خاصی ناراحت میشوید در عین ناراحتی به آن میخندید؟
اگر همکاری به خودش اجازه میدهد بیش از آنچه عرف است به شما نزدیک شود چرا نشان نمیدهید که ناراحت شدهاید؟چرا فکر میکنید حد و مرز گذاشتن دیگران را از شما دور میکند؟
همانطور که در یک خانهی بی درب وحفاظ احساس امنیت نمیکنید، اگر برای روابطتان مرز نداشته باشید نیز احساس امنیت نمیکنید. حریم اعتقادات و احساسات را معلوم ومشخص کنید، حتی یک بار هم مرزهایتان را برای خوش آمد کسی نشکنید، اگر شما یک بار این کار را بکنید دیگران بارها و بارها آن را نادیده می گیرند.
مرزهای رفتاری واحساسی به شما امنیت ، هویت و احترام میبخشند. مرزهایتان را نشکنید.
🌵🌵🌵🌵🌵🌵🌵
@khanjanidroos
ما هر قدر هم عاشق کسی باشیم، مالک او نیستیم!
اگر کسی را دوست داریم باید به او حق انتخاب بدهیم
اسارت عشق را نابود می کند و محدودیت هر انسانی را به انزجار می رساند
@khanjanidroos
✅مدت زيادي است عاشق يک پسر يک سال بالا از هم دانشکده هاي خود شده ام؛تمام لحظه لحظه ي زندگي ام به او فکر ميکنم ولي درباره او ميدانم که فقط اسم مرا ميشناسد!و احتمالا هيچ حسي به من نداشته باشد!از نظر فرهنگي و خانوادگي و مسائل اجتماعي خيلي با هم تناسب داريم اما نميدانم چکار کنم که او از علاقه ي من با خبر شود؛من هم خودم اهل دوستي با نامحرم نيستم و ارتباط کلامي ام با نا محرم فقط در حد نياز بخاطر مسائل درسي و شغلي ميباشد که با اين فرد که خود نيز فرد پايبند به مسائل مذهبي ميباشد نيز هيچ اشتراک درسي نداريم!
چه راهي براي ابراز علاقه ام وجود دارد که از نظر شرعي اشکال نداشته باشد
✅طبق طبيعت و فطرت انسانها، در ازدواج، پسرها طالبند و دخترها مطلوب. پسر از خواستگاري كردن نه تنها ناراحت نميشود بلكه خوشحال هم ميشود. در مقابل، دختر دوست دارد كه به خواستگاري او بيايند؛ به این دلیل اگر دختر شروع کننده ابراز علاقه باشد، ممکن است احساس خوبی در برخی پسرها ایجاد نشود. مرد جلوه نياز است و زن جلوه ناز و نه برعكس؛ اين خلاف طبيعت زن است كه براي ازدواج، مستقيماً ابراز عشق و علاقه كند. براي مرد قابل تحمل است كه از زني خواستگاري كند و جواب رد بشنود و آنگاه از زن ديگري خواستگاري كند وجواب رد بشنود تا بالاخره زني رضايت خود را به همسري با او اعلام كند، اما براي زن كه مي خواهد محبوب و معشوق باشد و از قلب مرد سر در آورد تا بر سراسر وجود او حكومت كند، بسيار سخت است و موافق غريزه اش نيست كه مردي را به همسري خود دعوت كند و احياناً جواب رد بشنود و سراغ مرد ديگري برود. حتي در ازدواج آدم و حوا در روايات آمده است كه خداوند به حضرت آدم دستور داد كه به سمت حوا برود و به حوا نفرمود كه به نزد حضرت آدم بيايد.
* البته باید بگوییم مانع شرعي براي پيشنهاد صادقانه ازدواج از سوي دختر به پسر نيست ولي در عرف ما معمول نيست و جامعه ما خواستگاري دختر از پسر را نمي پسندد و اگر خواستگاري با رعايت آداب خاص همراه نباشد از قدر و منزلت زن مىكاهد و او را در چشم مرد كوچك مىكند. همچنين در صورت پاسخ منفي از سوي پسر، پس از دريافت جواب رد، روزگار به دختر كه لطيف و عاطفيست سخت خواهد گذشت و به مراتب سخت تر از آن روزهايي كه آن پسر را مي خواست، خواهد شد. بنابراين در اينجا بهتر است با كياست عمل شود تا بعدها پشیمانی به بار نیاورد.
* اشكالي ندارد كه در برخي موارد كه دختر از فرد بخصوصي خوشش آمده و فكر مي كند كه با او تناسب دارد، اين امر از طرف دختر صورت بگيرد. همانطور كه گفته شد در اسلام هم منعي براي آن بيان نشده است؛ منتهي براي آسيب زدايي، لازم است با درايت و كياست عمل شود. اگر دختر از راه منطقي اش وارد شود و احساساتي با اين قضيه برخورد نكند، مورد سرزنش و تمسخر ديگران قرار نمي گيرد. راه منطقي در اين مسأله اين است كه اگر دختر به فردي علاقه دارد و او را براي همسري خويش مناسب مي داند با مشورت ديگران (والدين و افرادي كه به آن ها اعتماد دارد)، فردى را واسطه كند تا مطلب را به طور محرمانه پيگيرى نمايد. لازم است شخص واسطه انسانى ديندار، متعهد و رازدار، دلسوز، عاقل و داراي تجربه باشد و هر دوي شما را بشناسد، تا به خوبى بتواند به وظيفهاش عمل كند و به طور غيرمستقيم مرد مورد نظر را به خواستگارى از شما تشويق كند. تنها در صورتي كه زمينه مناسبي مشاهده كند و يا ضرورت اقتضا كند مي تواند علاقه شما را به اطلاع ايشان برساند و به نحوي عمل كند كه مشكلى ايجاد نشود.
* اين نكته را نيز بايد در نظر داشت كه كه اگر كسى بدون واسطه و شخصاً چنين اقدامى كرد، بايد خود را براى شنيدن پاسخ منفى طرف مقابل نيز آماده كند؛ خصوصاً كه دختران در اين زمينه حساسترند و در صورتى كه اقدام به خواستگارى كنند و با پاسخ مناسبى رو به رو نشوند، ممكن است از نظر روحى بسيار متألم گردند. بالاخره ازدواج نياز به تمايل دو طرف به يكديگر دارد و اگر دختر به پسر تمايل دارد، بايد اين كشش و ميل از طرف پسر هم باشد و هميشه اين تمايل دو طرفه وجود ندارد و گاهي اوقات با جواب منفي پسر همراه است. پس دختري كه چنين ريسكي مي كند بايد از لحاظ روحي خودش را آماده شنيدن جواب منفي هم بكند تا در اين صورت خيلي آسيب نبيند. در ضمن ابراز علاقه مستقیم می تواند محملی برای سوء استفاده طرف مقابل فراهم کند. اگر پسری (که مقید به امور دینی نیست) قصد ازدواج نداشته باشد و ببیند دختری به او علاقه مند است، امکان دارد، به دروغ و برای کسب لذت، قول ازدواج دهد و پس از سوء استفاده، دختر را رها کند؛ پس باید بسیار مراقب بود.
🌺
☘🌺@khanjanidroos
🌺☘🌺☘🌺☘
همراهان مهربان !!!
در ماه رمضان با ما باشید !!!
و دوستان و عزیزان تان را به کانال نسیم دعوت کنید تا از ثواب معنوی بهره ببرید
@Khanjanidroos
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
👈شعور یک گیاه در وسط زمستان ،
از تابستان گذشته نمی آید ،
از #بهاری می آید که فرا می رسد.
گیاه به روزهایی که #رفته نمی اندیشد ،
به روزهایی می اندیشد که #می آیند.
اگر گیاهان یقین دارند که بهار خواهد آمد،
👈چرا ما انسان ها باور نداریم که
روزی خواهیم توانست به هرآنچه می خواهیم ، دست یابیم ⁉️
@khanjanidroos
استادمیرباقری:
ورود به ماه مبارک رمضان، اذن دخول میخواهد...
اذن دخول این ماه، ماه شعبان و ماه رجب است. .....
خوش به حال کسانی که از ماه رجب مشغول بودهاند و اذن ورود به این ماه را گرفتهاند؛ یعنی جزو رجبیون بودهاند و ماه شعبان را خوب پشت سر گذاشتهاند و شفاعت نبی اکرم (ص) را بهدست آوردهاند و مطهر و پاک، خالص، با توکل به خدا (توکل ظاهری و باطنی) وارد ماه رمضان میشوند. اگر کسی سلوک این دو ماه را کرده باشد با طهارت و توکل وارد ماه رمضان میشود.
توکل فقط برای عبور از سختی های دنیا نیست. چالشها و سختیهای راه سلوک خدای متعال، جز با توکل به خدا سیرشدنی نیست؛ شیطان وسوسه میکند و هجومهای سنگینی برای سالکین پیش میآورد که اگر کسی اهل توکل نباشد حتماً مبتلا به تردید و وسوسه و شک خواهد شد و عقبنشینی خواهد کرد...
@khanjanidroos
بخشی از خطبه پیامبر اکرم ص قبل از شروع ماه شریف و عظیم رمضان:
عَنِ الرِّضَا عَنْ آبَائِهِ عَنْ عَلِيٍّ عليه السلام قَالَ إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله عليه وآله خَطَبَنَا ذَاتَ يَوْمٍ فَقَالَ:
أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّهُ قَدْ أَقْبَلَ إِلَيْکُمْ شَهْرُ اللَّهِ بِالْبَرَکَةِ وَ الرَّحْمَةِ وَ الْمَغْفِرَةِ شَهْرٌ هُوَ عِنْدَ اللَّهِ أَفْضَلُ الشُّهُورِ وَ أَيَّامُهُ أَفْضَلُ الْأَيَّامِ وَ لَيَالِيهِ أَفْضَلُ اللَّيَالِى وَ سَاعَاتُهُ أَفْضَلُ السَّاعَاتِ.
اى مردم! ماه خدا با برکت و رحمت و آمرزش به سوى شما رو کرده است.
ماهى که نزد خدا، بهترين ماههاست و روزهايش بهترين روزها و شبهايش بهترين شبها و ساعتهايش بهترين ساعتهاست.
هُوَ شَهْرٌ دُعِيتُمْ فِيهِ إِلَى ضِيَافَةِ اللَّهِ وَ جُعِلْتُمْ فِيهِ مِنْ أَهْلِ کَرَامَةِ اللَّهِ أَنْفَاسُکُمْ فِيهِ تَسْبِيحٌ وَ نَوْمُکُمْ فِيهِ عِبَادَةٌ وَ عَمَلُکُمْ فِيهِ مَقْبُولٌ وَ دُعَاؤُکُمْ فِيهِ مُسْتَجَابٌ فَاسْأَلُوا اللَّهَ رَبَّکُمْ بِنِيَّاتٍ صَادِقَةٍ وَ قُلُوبٍ طَاهِرَةٍ أَنْ يُوَفِّقَکُمْ لِصِيَامِهِ وَ تِلَاوَةِ کِتَابِهِ.
ماهى که در آن شما را به مهمانى خدا دعوت کرده اند و شما در آن از اهل کرامت خدا شده ايد. نفسهاى شما در آن ثواب تسبيح و ذکر خدا دارد و خواب شما ثواب عبادت.
اعمال شما در آن پذيرفته است و دعاهاى شما مستجاب، پس، از پروردگار خويش با نيت هاى راستين و دلهاى پاک، بخواهيد که توفيق روزه اين ماه و تلاوت قرآن در آن را به شما عنايت فرمايد.
فَإِنَّ الشَّقِيَّ مَنْ حُرِمَ غُفْرَانَ اللَّهِ فِى هَذَا الشَّهْرِ الْعَظِيمِ وَ اذْکُرُوا بِجُوعِکُمْ وَ عَطَشِکُمْ فِيهِ جُوعَ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ عَطَشَهُ وَ تَصَدَّقُوا عَلَى فُقَرَائِکُمْ وَ مَسَاکِينِکُمْ وَ وَقِّرُوا کِبَارَکُمْ وَارْحَمُواصِغَارَکُمْ وَ صِلُوا أَرْحَامَکُمْ.
پس شقى و بدبخت، آن کسى است که در اين ماه بزرگ، از آمرزش خدا بى بهره شود. در اين ماه باگرسنگى و تشنگى خود، گرسنگى و تشنگى روز قيامت را بياد آوريد. به فقيران و درماندگان کمک وياری کنيد.
به پيران و کهنسالان احترام و به کودکانتان ملاطفت و مهربانى نموده و با خويشاوندان رفت و آمد داشته باشيد.
وَ احْفَظُوا أَلْسِنَتَکُمْ وَ غُضُّوا عَمَّا لَا يَحِلُّ النَّظَرُ إِلَيْهِ أَبْصَارَکُمْ وَ عَمَّا لَا يَحِلُّ الِاسْتِمَاعُ إِلَيْهِ أَسْمَاعَکُمْ وَ تَحَنَّنُوا عَلَى أَيْتَامِ النَّاسِ يُتَحَنَّنْ عَلَى أَيْتَامِکُمْ وَ تُوبُوا إِلَى اللَّهِ مِنْ ذُنُوبِکُمْ.
زبان خود را از گفتار ناشايست نگاه داريد. ديدگان خود را از ديدن ناروا و حرام بپوشانيد و گوشهاى خود را از شنيدن آنچه نادرست است، باز داريد. با يتيمان مردم مهربانى کنيد تا بعد از شما با يتيمان شما مهربانى کنند. از گناهان خود به سوى خدا توبه و بازگشت کنيد.
وَ ارْفَعُوا إِلَيْهِ أَيْدِيَکُمْ بِالدُّعَاءِ فِى أَوْقَاتِ صَلَاتِکُمْفَإِنَّهَا أَفْضَلُ السَّاعَاتِ يَنْظُرُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهَا بِالرَّحْمَةِ إِلَى عِبَادِهِ يُجِيبُهُمْ إِذَا نَاجَوْهُ وَ يُلَبِّيهِمْ إِذَا نَادَوْهُ وَ يُعْطِيهِمْ إِذَا سَأَلُوهُ وَ يَسْتَجِيبُ لَهُمْ إِذَا دَعَوْهُ.
در اوقات نماز، دستهاى خود را به دعا برداريد، زيرا که وقت نماز بهترين ساعتهاست و در اين اوقات، حق تعالى با رحمت، به بندگانش مى نگرد و اگر با او مناجات کنند، پاسخشان دهد و چنانچه او را ندا کنند لبيکشان گويد و اگر از او بخواهند عطا کند و چون او را بخوانند مستجابشان گرداند.
أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّ أَنْفُسَکُمْ مَرْهُونَةٌ بِأَعْمَالِکُمْ فَفُکُّوهَا بِاسْتِغْفَارِکُمْ وَ ظُهُورَکُمْ ثَقِيلَةٌ مِنْ أَوْزَارِکُمْ فَخَفِّفُوا عَنْهَا بِطُولِ سُجُودِکُمْ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ أَقْسَمَ بِعِزَّتِهِ أَنْ لَا يُعَذِّبَ الْمُصَلِّينَ وَ السَّاجِدِينَ وَ أَنْ لَا يُرَوِّعَهُمْ بِالنَّارِ يَوْمَ يَقُومُ النَّاسُ لِرَبِّ الْعَالَمِينَ.
اى مردم! جانهايتان در گرو اعمال شماست. پس با طلب آمرزش از خدا، آنها را از گرو، خارج کنيد. پشت شما از بار گناهان سنگين است، پس با طولانی کردن سجده ها، آن را سبک گردانيد و بدانيد که حق تعالى به عزت خود سوگند ياد کرده است که نمازگزاران و سجده کنندگان در اين ماه را عذاب نکند و در روز قيامت آنها را از آتش دوزخ در امان دارد....
@khanjanidroos
پیامبراکرم صلى الله علیه و آله :
شَهرُ رَمَضانَ شَهرُ اللّه عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ شَهرٌ یُضاعِفُ اللّهُ فیهِ الحَسَناتِ وَ یَمحو فیهِ السَّیِّئاتِ وَ هُوَ شَهرُ البَرَكَةِ
ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را می افزاید و گناهان را پاك می كند و آن ماه بركت است.
بحارالأنوار : ج ۹۶، ص ۳۴۰، ح ۵
@khanjanidroos
امیدواری به رحمت خدا
عن ابى ذرالغفارى (رضى اللّه عنه) قال: قال النبى (صلى اللّه عليه و آله و سلّم): قال اللّه تبارك و تعالى:
يابن آدم ما دعوتنى و رجوتنى اغفرلك على ما كان فيك و ان اتيتنى بقرار الارض خطيئة اتيتك بقرارها مغفرة ما لم تشرك بى و ان اخطات حتى بلغ خطاياك عنان السماء ثم استغفرتنى غفرت لك.
اى فرزند آدم هر زمان كه مرا بخوانى و به من اميد داشته باشى تمام آنچه كه بر گردن توست مىبخشم و اگر به وسعت زمين همراه با گناه به پيش من آئى، من به وسعت زمين همراه با مغفرت به نزد تو مىآيم، مادامى كه شرك نورزى. و اگر مرتكب گناه شوى بنحوى كه گناهت به مرز آسمان برسد سپس استغفار كنى، ترا خواهم بخشيد.
@Khanjani.ir
🐊🐊🐊🐊🐊🐊
دعاسه گونه است؛
_وسیله ای هنگام شکستن وسیله ها،و کلیدی پس از بکارگرفتن واز کار افتادن کلیدهای دیگر
آنهاکه از تمام امکانات استفاده کرده اند ودر راه مانده اند،اینها که به وسیله سازی معتقدند وبه نظام آفرینی پیوند خورده اند،
اینها در یاس شان امیدهست همانطور که در امیدشان یاس!
چون دیده اند که چگونه بت ها رامی شکنند ودیده اند که چگونه در یاس ها وتنهایی ها بسیار می سازند وامیدها می آفرینند!
@khanjanidroos
این ها به آنچه امیدندارند امیدوارترند!
چون امیدهاوبت هاقطعاشکسته می شوند!
اماآنچه بدان امیدی نیست شاید باری بیاورد!
اینست که می گویند؛به آنچه امیدنداری امیدوارتر باش!
چون موسی بامیدآتش آمدوبه آتش نرسیداما پیامبربازگشت!!!
@Khanjanidroos
_وسیله ای همراه وسیله ها،آنهاکه از آن تجربه هاوعبرت هابرخوردارند!
آنهاکه عقم وعجز وسیله هارادیده انددیگرحتی همراه تمام وسیله ها نمی گویندکه رسیدیم!
وبدون وسیله نمی گویند که ماندیم!
واینست که باتمام امکانات التهاب و اضطراب شان هست!
واینست که دعاوسیله ای حتی درهنگام وجود وسیله هاست!
وامیدی حتی همراه امیدها!
@Khanjanidroos
_ درمرحله دیگر دعاوسیله نیست،مقدمه نیست که ترابه چیزی برساند ،بلکه خودش هدف است،خودش عمل است،خودش مقصداست!
آنهاکه می خواهنددریک جمله ازفقروضعف وعجزخویش واز توجه و لطف وقرب وبخشش اوحرفی بزنندبایک جمله این همه رانشان بدهند!
اینها دعا می کنندتانشان بدهند که فقیرند!
ونشان بدهندکه غنی وسمیع وقریب ومجیبی هم هست!
اینها بادعافقط می خواهنداز این ربط وپیوند واز این وجود ربطی و وابسته نشانی بدهند!
ومی خواهندکه غناوقرب وسمع واجابت اورایکجا امضا بنمایند!
@Khanjanidroos
قدم اول وشرط اول دردعا:
اینست که خواسته ونیاز ماباشد !
نه تقلید از نیازمندیهایی که باتمام وجودخویش خواسته اند!
@Khanjanidroos
واگرچنین نیازی درخودحس کنیم واهمیتش رابیابیم ناچاربه آن خلوت وفراغت وحضور وتمرکزی می رسیم که در شرایط دعا ازآن نام میبرند!
@Khanjanidroos