تبین آشوبهای اخیر در سخنرانی روشنگرانه حجتالاسلام والمسلمین عالی.mp3
7.52M
💢تبیین #آشوبهای اخیر در سخنرانی روشنگرانه حجتالاسلام والمسلمین مسعود عالی در یادواره شهدای شهرک مطهری شهر چهاردانگه اول آذر ماه سال 1398
✅ #حجت_الاسلام_عالی🌱
حتما گوش کنید خیلی خیلی مهم است
نشر ان صدقه هست وبرایتان حسنه می نویسند
تو همه گروهها بفرستید
@khanjanidroos
ﺍﯾﻦ ﺧﺎﺭﺟﯿﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ ﺍﻧﻘﺪ ﺩﺭﺧﺖ ﮐﺮﯾﺴﻤﺴﺸﻮﻧﻮ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺭﻧﺶ؟!!!
🎄🎐🛍🎁🎈🎊🎄🎄🎊🎈🎁🛍🎐🎄
ﻣﺎ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ ﻫﻒت ﺳﯿﻨﻤﻮﻧﻮ ﺗﺎ ﺗﻬﺶ ﻣﯿﺨﻮﺭﯾﻢ ، تازه ﺩﺍﺩﺍﺵ ﮐﻮﭼﯿﮑﻢ
ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺮﻣﺰﺍ ﺭو هم ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ🙈 😂😂
#کریسمس
#طنز
@khanjanidroos
هر کدام فرعونی هستیم..
این نکته که آدم های بدِ تاریخ یا آدم های بدِ موجودِ امروز را ، خیلی بد می بینیم و می گوییم خدا لعنتشان کند ، به خاطر این است که خودمان را در آن فضا و در آن محیط حس نمیکنیم ، در حالی که هر کدام فرعونی هستیم ؛ فقط مصرهای ما کوچک و بزرگ شده است...
علی صفایی ره
@khanjanidroos
✍ دلیل"تاکید بر نماز صبح" ازلحاظ علمی
با خواب غلظت خون بالا میرود و هرچه به صبح نزدیک میشویم خون غلیظ تر میشود. و درست لحظات نزدیک شدن به اذان به حد اعلا می رسد.بهمین خاطر است که اکثر سکته ها سحر اتفاق میفتد... کسانی که بیدار میشوند با وضو گرفتن قدری خون تنظیم میشود و با خواندن نماز ، بدن کاملا بالانس شده و به حالت نرمال باز میگردد... و این چنین است که هیچ کدام از دستورات خداوند مهربان بدون حکمت نیست...
@khanjanidroos
✅خانواده مطلوب
👈هرگاه در خانواده احترام بزرگترها رعایت شود، در خرج کردن میانه روی کنند و یکدیگر را به عیوب هم آگاه کنند ،چنین خانواده ای مورد تایید دین اسلام می باشد. و خیر و برکت زندگی آنها را فرا خواهد گرفت.
🔹رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند
هرگاه خداوند برای خانواده ای خیر بخواهد آنان را در دین دانا می کند، کوچکترها بزرگترهایشان را احترام می نمایند، مدارا در زندگی و میانه روی در خرج روزیشان می نماید و به عیوبشان آگاهشان می سازد تا آنها را برطرف کنند.
📚نهج الفصاحه ص181
#خانواده_خوب
#خانواده_مطلوب
@khanjanidroos
👌مقام معظم رهبری حتّی برای مسیحی ها جذّابیت دارند.👆
دانشگاه کاتولیک سالسیانا
موضوع: نقاط مشترک و تمایز انقلاب اسلامی ایران و الهیات رهائی بخش
#مسیحیت
#اسلام
#مسیحی
#ایران
#رهبری
#انقلاب_اسلامی
@khanjanidroos
قطعا والدین آرزوهای بزرگ و نابی برای فرزند خود دارند و بسیاری از خصائص اخلاقی را که در خود نمی بینند برای فرزند خود خواستارند .
به طور مثال خودشان از لحاظ دینداری و رعایت مسائل شرعی در سطح پایین و یا متوسط قرار دارند اما دوست دارند فرزندانی دیندار و پایبند به اصول اخلاقی تربیت کنند.
اما از یک نکته ساده غافل هستند که فرزندان بیشترین تاثیر را از والدین خود می گیرند حال چطور می توان از فرزندی که بارها دروغ گفتن پدرش را دیده است توقع داشت که راستگو باشد و یا دختری که مادر خود را پایبند به حجاب و رعایت حریم میان محرم و نامحرم نمی بیند توقع داشت که عفیف و نجیب باشد
@khanjanidroos
#نوجوان
براى اينكه بتونيم تو دوران بلوغ و بعد از اون رابطه خوبى با فرزندمون داشته باشيم بايد با او مثل بزرگسالان رفتار كنيم تا ياد بگيرد مانند بزرگسالان رفتار كند.
ما با بزرگسالان با احترام رفتار ميكنيم، با آنها مشورت ميكنيم و تا جايى كه به كمك ما نياز ندارند اجازه ميدهيم تصميم گيرنده باشند.
در حدیث نبوی آمده است که فرزند در 7 سال سوم وزیر و مشاور است
@khanjanidroos
تربیت مادی، تربیت دینی
ای عزیز! خاصیت دنیای مادی چنین است که دائما در تغییر و تحول بوده و فراز و فرود دارد؛ دلبستگی به دنیایی این چنین ثمره ای جز اضطراب و دلهره ندارد. لذا هر قدر این محبت بیشتر باشد و گرایشات حیوانی در فرزندت بیشتر تقویت شود، از آرامش حقیقی روحی، بیشتر فاصله می گیرد و با زیاد و کم شدن زرق و برق دنیا حزن و اندوهی پیدا می کند که منتهی به افسردگی ها و ناامیدی ها می شود.
لذا اگر فرزندت را بر محور ارزش های فطری و توحیدی تربیت نمایی ، با کم و زیاد دنیا مایوس و افسرده نخواهد شد چراکه او با خدایی انس گرفته که در اون تغییر و فساد راه ندارد.
همچنانی که خدای متعال همگان را به این حقیقت توجه داده و فرموده: «تنها با یاد خدا دل آرامش پیدا می کند.»
منبع: #سلوک_با_فرزند ، ص شصت و یک
@khanjanidroos
✅لطفا راهکار های تقویت عزم و اراده ی جدی برای ترک گناه بدید ؟هر کاری میکنم گناهو ترک کنم نمیشه،شیطون هی وعده ه ای بلند مدت میده
✅✅عزم جدی برای ترک گناه در گرو شناختن گناه و شناختن پروردگاری که نافرمانیش می کنیم و اثرات منفی و مشکلاتی ست که پس از ارتکاب گناه برای ما به وجود خواهد آمد.
برعکس چیزی که عنوان فرمودید، اتفاقا شیطان وعده هائی برای لذت های کوتاه مدت میدهد و سعی می کند ما را از عواقب بلند مدت انها غافل کند.
اصولا انسان نه فقط در مورد گناه، بلکه در هر امری، درگیر خوشی های لحظه ای و خوشایندهای آنی شده و نسبت به عواقبی که در اثر این اعمال برایش به وجود خواهد آمد غفلت می کند.
یکی از دلایلش اینست که لذت ها فوری بوده و در همان لحظه به آن می رسیم. اما پیامدهای آن در لحظه برایمان نمایان نمی شود.
در نظر بگیرید که اگر شخص با کشیدن یک نخ سیگار بلافاصله صورتش چروکیده و ریه اش از کار می افتاد، هرگز حتی همان یک نخ را هم استفاده نمیکرد. یا اگر کسی با خوردن یک شیرینی کوچک، بلافاصله دچار کلسترول بالا و مشکل قلب می شد، هیچوقت حتی نصف آن شیرینی را هم نمیخورد. ولی چون این عواقب و پیامدها در درازمدت برای انسان پیش می آید به ان فکر نکرده و توجه نمیکنیم که به هرحال زمانی خواهدرسید و پیامد این کار را خواهیم چشید.
گناه هم همینطور است و دلیل اینکه عرفا و بزرگان هرگز مرتکب گناه نمیشوند، اینست که این ماهیت گناه و عواقب آن را در لحظه می بینند و به همین دلیل آن را انجام نمی دهند.
موفق باشید
@Khanjanidroos
✅من وسواس شدیدی و دو راه بیشتر ندارم ترک خدا و نماز وبعدی ترک این زندگی
✅هرچند که وسواس باعث زجر و تحمل فشارعصبی شدید شما شده است، اما به نظر شما بهتر این نیست که بجای دو راهی که فکر می کنید باید یکی از انها را انتخاب کنید، راه سوم را اختیار کنید؟
راه سوم یعنی زندگی بدون وسواس!
به این منظور سعی کنید نمازتان را بخوانید هرچند که گمان به باطل بودن آن داشته باشید. آیا خواندن نمازی که گمان می کنید باطل است از ترک نماز و یا خاتمه دادن به زندگی راه منطقی تری نیست؟
توجه داشته باشید تنها نمازهایی در واقع باطل است که یقین به بطلان ان داشته باشید. پس اگر نتوانید به باطل بودن نمازی قسم بخورید ان نماز باطل نیست.
تصمیم بگیرید لااقل برای مدتی مانند دیگر افراد نماز بخوانید و بپذیرید که انها هم مسلمان هستند!
از تنهایی فاصله بگیرید و از درون خود به دیگران خبر دهید، پس احساسات خود را سرکوب نکنید. ورزش، تفریح و مسافرت و یا هر کار دیگری که احساسی مثبت را در شما پدید می آورد را پیگیری نمائید و مراجعه به یک متخصص اعصاب را فراموش نکنید.
@khanjanidroos
🍃 به برکت بسیج، تهدیدها دیگر برای ما تهدید نیست و تبدیل به فرصت میشود.
رهبر معظم انقلاب، صبح امروز در دیدار بسیجیان:
🔹 بسیج مستضعفین از روز اولی که به وجود آمد، هیچ نظیر و مشابهی در دنیا نداشت.
🔹 هیچ چیز «بسیج»، وارداتی نیست و حرکتی صددرصد متکی به انقلاب و اندیشهی اسلامی [است] که خدا به قلب امام وارد کرد. شاید بتوان گفت که بسیج بزرگترین شبکهی فرهنگی، اجتماعی و نظامی در دنیا است.
🔹تشکیل بسیج، مصداق تام و تمام تبدیل تهدید به فرصت است. این حقیقت بسیج است. تهدیدهای زیادی داریم که با ابتکار بسیج باید به فرصت تبدیل بشود.
🔹بنابراین به برکت بسیج، تهدیدها دیگر برای ما تهدید نیست و تبدیل به فرصت میشود. ۹۸/۹/۶
@khanjanidroos
🔻معنای مستضعفین در عبارت بسیج مستضعفین چیست؟
رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار بسیجیان:
🔹 اسم شما نیروی مقاومت بسیج مستضعفین است. «مستضعفین» چه کسانی هستند؟ برخی مستضعفین را به اقشار آسیبپذیر معنا میکنند.
🔹 قرآن میگوید مستضعفین یعنی ائمه و پیشوایان بالقوهی عالَم بشریت و کسانی که وارثان همهی موجودی زمین خواهند بود.
🔺 مستضعفین یعنی کسانی که بالقوه صاحب وراثت آدم و خلیفةالله در زمین هستند و امام و پیشوای بشریت هستند. ۹۸/۹/۶
@khanjanidroos
من حدود سه چهار ساله ديگه ب هيچ عنوان نماز نميخونم ميلي ب نماز خوندن ندارم خيلي ها برام گفتن چرا نميخوني ولي من گوش بحرف ندادم بيست ودوسالم هس شايد چهارسال بيشتر باشه ک نماز نخوندم ياحتي ماه رمضون روزه ميرفتم ولي هروقت ک گشنم ميشد ميخوردم ولي ب همه ميگفتم روزه ام حتي نمازم توماه رمضون نميخوندم نميدونم چکار کنم ک حالا ديگه بيام سرعقل نماز بخونم روزه بگيرم خيلي گنه کارم خيلي هرچي بگم کم گفتم يه بچه سه ساله دارم ولي اصلا انگار ن انگار ک زندگي دارم همش دنبال کارايه خودمم کاري ب هيچ کس ندارم بنظرشماچکارکنم هرکاري ميکنم نميتونم کاراموکناربزارم خيلي داغونم خيلي يه راه حلي جلو راهم بزاريد ک بتونم واقعي انجامش بدم
يا حتی غسل واجب دوروز دوروز نرم غسل کنم درصورتي ک همش توحمامم ولي يادم ميره غسل کنم نميدونم چطوري آدم بشم?
✅✅اعتقادات انسان از لايه هاي ناپيداي روح آدمي و از بافت شخصيتي او بر مي خيزند كه امروزه در روان شناسي آن را شاكله مي نامند. شاكله فاصلة ميان انديشه و عمل را پر مي كند؛ بدين معنا كه شاكله در تجسم انديشه در قالب اعمال، نقش سرنوشت سازي را دارد.
علت اين كه به بسياري از مقصودات مان نمي رسيم، همين نكته است، مثلاً بارها نيت و قصد جدي داريم كه نماز صبح مان را سر وقت بخوانيم، ساعت را كوك مي كنيم، به اعضاي خانواده مي سپاريم، بلند هم مي شويم نماز مي خوانيم، ولي اوّلاً اين كار هميشگي نيست. ثانياً لذتي از آن نمي بريم!
به همين قياس است نيتمان براي درس خواندن، ورزش كردن، ياد گرفتن زبان دوم، نوشتن نامه اي كه مدت ها است بايد نوشته و ارسال شود و امثال اینها
وقتي انسان در اين ناحيه دچار ضعف باشد، بيشتر وقت خود را به حيراني و سرگرداني و غرقه شدن در تخيلات و توهمات و تشويش ها اضطراب ها مي گذارند؛ يعني تقريباً همان حالت هايي كه با آن در حال ستيزه و مبارزه هستيد و روح شما را دستخوش آزار و ناراحتي كرده است. مي دانيد علت چيست؟
علت اين است كه شاكلة شما، يعني من حقيقي و شخصيت واقعي تان، هنور به آنچه مي خواهيد انجام دهيد، اعتقادي ندارد يا هنوز آن را جدّي و مهم تلقي نكرده است. حال چه راهي براي رهايي از اين وضع وجود دارد؟
از ميان راه هاي گوناگون، يك راه بهترين و كارآمدترين است. براي رسيدن به اين راه لازم است بدانيد كه آن چه براي انسان از آب و هوا و غذا مهم تر و ضروري تر است، عنصر آگاهي است. منظور از آگاهي اين است كه با خواندن كتاب و ابزارهايي كه مي توانند سبب بيداري و آگاهي انسان گردند، انديشه خويش را اصلاح كند كه نتيجه اش تقويت ايمان و اعتقادات از راه آگاهي است.
در اين زمينه مي توانيد آثار شهيد مطهري را مطالعه بفرماييد.
اگر كسي با فلسفه و حقيقت دین و عبادت پروردگار آشنا شود به هيچ بهانه اي نسبت به آن کوتاهی نخواهد كرد. آنچه كه موجب ميگردد برخي از عبادت و امور دینی و معنوی رويگردان باشند و يا نسبت به آن تساهل كنند، ندانستن فلسفه عبادت و يا دركي غلط از آن است. يا ممکن است علم و معرفت آن ها از ذهن و فكر به درون و جان نيامده و به باور قطعی تبدیل نشده است.
بنابراين بهترين كار براي تقويت ايمان و مواظبت بر امور معنوی تان، بالابردن آگاهي و عمل کردن به چیزهایی ست که می دانید. در اثر عمل کردن، علم و آگاهی انسان، کم کم به باور تبدیل شده و در جان انسان می نشیند. عمل (هرچند کم) و آگاهی، کم کم مانند یک سیکل صحیح عمل کرده و هرکدام به تقویت دیگری کمک می کنند.
@khanjanidroos
#تماشای_فیلم_ارزشی
طبق آموزههای دینی باید برای رشد فکری و #معنوی همسر و فرزندان خود برنامه داشته باشیم.
گاهی میتوان با دیدن یک #فیلم ارزشی و تماشای دسته جمعی آن در منزل به اهل خانه، روحیه #تلاش تزریق کرده و در آنها انگیزه معنوی و هدف الهی ایجاد کنید!
چه بسا ممکن است جرقّهای در آنها ایجاد شود تا برخی باورهای #غلط در زندگیشان اصلاح گردد!
@ Khanjanidroos
فرزندپروری مستبدانه
این والدین نظم بسیار خشکی رو پیاده میکنند و از بچه ها انتظار دارند بدون چون و چرا، به حرفهاشون گوش بدن. روششون، شبیه حکومتهای مستبدیه که در طول تاریخ، بارها بر کشورمون حکومت کردند.
همچنان که این حکومت ها در دل ملتها جایی نداشتند و اکثرشون سرنگون میشدند، این والدین هم در دل فرزندان جایی ندارند و فرزندان به محض اینکه قدرت پیدا کنند علیه این والدین مستبد قیام میکنند. بیشتر مشکلات دوران نوجوانی، به این طغیان نوجوان، علیه روش والدین برمیگرده. این والدین برای بچه هاشون اهداف بزرگی در سر دارند که به هیچکدومش نمیرسند.
@khanjanidroos
🌺سیاستهای_مردانه
وقتی خانمت گلایه ای میکنه قصدش جنگیدن با شما نیس! که همه تلاشتو میکنی شکستش بدی!!!
👈 اون فقط داره درد دل میکنه؛ هیچ منطقی تو حرفاش نیس، حرفاش بهم ربط ندارن چون فقط داره تخلیه انرژی و روانی میشه. اون میخواد با حرف زدنش از شما انرژی مثبت، تایید و آرامش بگیره.
👈 پس سعی نکن ازش بِبَری، اون وقت ازش میبازی!!! چون برای مبارزه نیومده، برای همدردی اومده. به حرفاش گوش بده و وقتی مثلا میگه چن وقته بیرون نرفتیم براش تعداد دفعاتی که بردیش بیرون رو مثال نزن!!
✅ بگو راس میگی! حق با توئه! همین یه جمله ارومش میکنه؛ اون وقت این ارامش دوباره به خودتون هدیه میشه. پس آرامبخش خونه باش نه قدرتمند....
@ Khanjanidroos