🌴🌴🌴🌴
در اینکه اخلاق و اخلاق مداری مهمتر است یا داشته هایی که با زیر پا گذاشتن اخلاق بدست آمده؟!
مطمئنا اخلاق و رعایت اخلاقمداری. زیرا پیامبر فرمودند ؛من برای مکارم اخلاق و تحقق آنها مبعوث شدم.
🍁با زیر پا گذاشتن اخلاق و تجاوز به حقوق دیگران شاید انسان در ظاهر به لذتی دست پیدا کند، اما این لذت پایدار نخواهد بود !
اما با رعایت اخلاق و قانون مداری می توان به لذت پایدار اخروی دست خواهد یافت، لذتی که پایانی ندارد.
🍀دنیا و فیها خالدونش همه مزرعه ای است برای آخرت .اگر در این مزرعه چیزی نکاریم و بازیگوشی کنیم مطمئنا در آخرت چیزی عائد ما نمی شود .
اما اگر با رعایت اخلاق و شرع و قانون در این دنیا خوب بکاریم خوب هم برداشت خواهیم کرد.
هلْ جَزَاء الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ
آيا پاداش نيکی جز نيکی است!
نکته: به داشته هایتان ببالید و بدانید حسرت داشته های دیگران کاری را درست نمی کند. شما ممکن است برای داشته های خود ارزش قائل نشوید در حالی که خیلی از افراد هستند که به داشته های شما حسرت می خورند.
این را بدانید مردمانی که به ناحق می خورند و عزیز می شوند با مردم معامله کرده اند. اما شما که اخلاق مدارید با خدا معامله کرده اید .
حال به نظرتان کدام پرفایده تر است؟! معامله با خلق یا با خدا؟!
اگر انسان با خداوند معامله و تجارت می کند ،باید رعایت خریدار را بکند!!
و چیز بد به او نفروشد. از این روست که خداوند به مومنان سفارش می کند که از بهترین چیزهایی که خداوند روزیشان کرده است ،انفاق کنند و چیز بد به خداوند نفروشند.
@ khanjanidroos
آیا امام جواد (ع) از غیبت حضرت مهدی (عج) خبر داده است؟
پاسخ:👇
حضرت عبدالعظیم حسنی می گوید:
🔺من بر آقایم محمد بن علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن علی بن الحسین بن علی بن ابیطالب علیه السلام وارد شدم به قصد اینکه از او درباره قائم سؤال کنم که آیا او مهدی است یا دیگری ، حضرت ابتدائا فرمود:
🔺یا اباالقاسم ! ان القائم منا هو المهدی الذی یجب ان ینتظر فی غیبته و یطاع فی ظهوره و هو الثالث من ولدی ...(۱) ؛ ای اباالقاسم ! همانا قائم از ما همان مهدی است که واجب است در غیبتش انتظار او را کشیده و هنگام ظهورش از او اطاعت شود و او سومین از اولاد من است ...
✍️در روایت دیگری صقر بن ابی دلف می گوید: به امام جواد علیه السلام عرض کردم : چرا قائم را منتظر خوانند؟ فرمود:
لان اله غیبتة تکثر ایامها و یطول اءمدها فینتظر خروجه المخلصون و ینکره المرتابون ...(۲) ؛زیرا برای او غیبتی است که روزهایش زیاد و مدتش طولانی خواهد بود. مخلصین در انتظار خروج او به سر خواهند برد ، و شک کنندگان او را انکار خواهند کرد ...
همچنین مرحوم صدوق؛ به سندش از صقر بن ابی دلف نقل کرده که از امام جواد علیهالسلام شنیدم که می فرمود:
"الإمام بعدی اِبنی عليّ، أمره أمری وقوله قولی وطاعته طاعتی، والإمام بعده ابنه الحسن أمره أمر أبیه وقوله قول أبیه وطاعته طاعة أبیه. ثمّ سکت فقلت له: یابن رسول اللَّه! فمن الإمام بعد الحسن؟ فبکی (علیهالسلام) بکآءً شدیداً، ثم قال: إنّ من بعد الحسن ابنه القآئم الحقّ المنتظر..."(۳)؛
▪️"امام بعد از من فرزندم علی است، امر او امر من وقول او قول من وطاعت او طاعت من است. وامام بعد از او فرزندش حسن است. امر او امر پدرش، وقول او قول پدرش، وطاعت او طاعت پدرش میباشد. آن گاه ساکت شد. عرض کردم: ای فرزند رسول خدا! امام بعد از حسن کیست؟
✍️امام گریه شدیدی کرد، سپس فرمود:
👈همانا بعد از حسن فرزندش قائم به حقّ منتظر است...".
📚پی نوشت ها:
۱- کمال الدین ، ص ۳۷۷؛ بحارالانوار ، ج ۵۱ ، ص ۱۵۶ ، ح ۱
۲- کمال الدین ، ص ۳۷۸؛ بحارالانوار ، ج ۵۱ ، ص ۳۰ ، ح ۴
۳- اعلام الوری، ص ۴۳۶ ؛ بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۱۵۷، ح ۵
@Khanjanidroos
🍂صلوات خاصه امام جواد(ع)
🎀بسم الله الرحمن الرحیم🎀
💐💐اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ
وَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ الزَّكِيِّ التَّقِيِّ وَ الْبَرِّ الْوَفِيِّ وَ الْمُهَذَّبِ النَّقِيِّ
هَادِي الْأُمَّةِ وَ وَارِثِ الْأَئِمَّةِ وَ خَازِنِ الرَّحْمَةِ وَ يَنْبُوعِ الْحِكْمَةِ وَ قَائِدِ الْبَرَكَةِ
وَ عَدِيلِ الْقُرْآنِ فِي الطَّاعَةِ وَ وَاحِدِ الْأَوْصِيَاءِ فِي الْإِخْلاصِ وَ الْعِبَادَةِ وَ حُجَّتِكَ الْعُلْيَا
وَ مَثَلِكَ الْأَعْلَى وَ كَلِمَتِكَ الْحُسْنَى الدَّاعِي إِلَيْكَ وَ الدَّالِّ عَلَيْكَ
الَّذِي نَصَبْتَهُ عَلَما لِعِبَادِكَ وَ مُتَرْجِما لِكِتَابِكَ وَ صَادِعا بِأَمْرِكَ وَ نَاصِرا لِدِينِكَ وَ حُجَّةً عَلَى خَلْقِكَ وَ نُورا تَخْرُقُ بِهِ الظُّلَمَ وَ قُدْوَةً تُدْرَكُ بِهَا الْهِدَايَةُ وَ شَفِيعا تُنَالُ بِهِ الْجَنَّة
@khanjanidroos
چرا اولین دستور قرآن در باب رعایت حجاب؛ کنترل نگاه است؟
انسان ذاتا میل به دیده شدن، تمجید و خودنمایی دارد اما این خودنمایی و دیده شدن اگر عامل شکل گیری قیاسهای باطل، تبرج و ایجاد فاصله و شکاف عمیق طبقاتی در بین مردم شود؛ حرام است. دقیقا بر همین اساس خداوند متعال کنترل نگاه را اولین دستور حجاب مطرح کرده است.
بعبارت دیگر اگر شما در برابر خودنمایی جنس مخالف؛ نگاه خود را از او دریغ کنید، جنس مخالف که سعی در دیده شدن دارد، برخلاف خواسته اش دیده نمیشود! همین امر باعث میشود وی روش دیگری برای خودنمایی بیابد و آن پوشش است! واضح است. وقتی فرد دارای رفتار و پوشش نامتعارف، از سوی جنس مخالف با عدم استقبال مواجه شود، دیگر رفتارهای خود را تکرار نمیکند.
اگر زنی به اصطلاح بی حجاب است؛ ریشه این #بی_حجابی در واقع استقبال مردان است! این مردان هستند که با عدم کنترل نگاه؛ در حق زنان جامعه ظلم کرده اند. نگاه کردن مردان مهر تایید بر بی حجابی زنان زده است. مقصر اصلی بی حجابی؛ مردان جامعه هستند. حتی اگر زنی بخواهد بی حجاب باشد، مادامی که مردان جامعه نگاه خود را کنترل کنند؛ زن از بی حجابی دور خواهد شد، چون دیده نمیشود، و دیده نشدن برای زنان بزرگترین شکست است.
زمانیکه مردی با عدم نگاه، یک #زن را از بی حیایی نجات داد، همانند کسیست که تمام بشر را نجات داده است! کنترل نگاه مردان، دلیل پاکی زنان است. و پاکی زنان یعنی نجات نسل بشر. از این روست که قرآن کریم ثمره #حجاب را دیده شدن زنان بیان میکند.
@Khanjanidroos
روز اوّل ماه ذی الحجه روز بسیار مبارکى است و در آن چند عمل وارد است.
اوّل: روزه که ثواب روزه هشتاد ماه را دارد.
دوّم: خواندن نماز حضرت فاطمه علیها السّلام، شیخ فرمود: روایت شده: این نماز چهار رکعت است با دو سلام، مانند نماز امیر المؤمنین علیه السّلام که در هر رکعت سوره «حمد» یک مرتبه و سوره توحید پنجاه مرتبه خوانده مىشود و پس از سلام تسبیحات آن حضرت را گفته، سپس بخواند:
سُبْحَانَ ذِی الْعِزِّ الشَّامِخِ الْمُنِیفِ سُبْحَانَ ذِی الْجَلالِ الْبَاذِخِ الْعَظِیمِ سُبْحَانَ ذِی الْمُلْکِ الْفَاخِرِ الْقَدِیمِ سُبْحَانَ مَنْ یَرَى أَثَرَ النَّمْلَةِ فِی الصَّفَا سُبْحَانَ مَنْ یَرَى وَقْعَ الطَّیْرِ فِی الْهَوَاءِ سُبْحَانَ مَنْ هُوَ هَکَذَا وَ لا هَکَذَا غَیْرُهُ
سوّم: دو رکعت نماز نیم ساعت پیش از رسیدن آفتاب به هنگام ظهر بخواند، در هر رکعت سوره «حمد» یک مرتبه و هر یک از «توحید» و «ایة الکرسى» و «قدر» را ده مرتبه بخواند. چهارم: هرکه از ستمگرى وحشت دارد، در این روز بگوید:
حَسْبِی حَسْبِی حَسْبِی مِنْ سُؤَالِی عِلْمُکَ بِحَالِی
تا خدا شرّ ستمکار را از او کفایت کند، و بدان که در این روز حضرت ابراهیم خلیل علیه السّلام متولّد شده است، و نیز در این روز به روایت شیخ کلینى و شیخ طوسى، حضرت فاطم علیها السّلام به امیر المؤمنین علیه السّلام تزویج شده. روز هفتم: سال صدوچهارده شهادت امام باقر علیه السّلام در مدینه اتّفاق افتاده و به این سبب روز حزن شیعه است. روز هشتم: روز ترویه است و روزهاش فضیلت بسیار دارد و روایت شده: روزه این روز کفّاره شصت سال است، و شیخ شهید غسل این روز را مستحّب دانسته.
@khanjanidroos
#بــرگـےازخــاطــراتــــ
🔴 دفترچه یادداشت یک شهید شانزده ساله در جریان تفحص پیکر شهدا، پیدا شد که گناهان هر روزش را در آن یادداشت کرده بود.
▫️خواندن بخشی از یادداشتهای این شهید ۱۶ ساله برای لحظاتی ما را به فکر فرو برد که کجائیم و چه میکنیم؟!!!
▫️گناهان یک روز او عبارت بودند از:
● سجده نماز ظهر طولانی نبود.
● هنگام فوتبال شوت خوبی زدم که از خودم خوشم آمد.
▫️راوی در سطر آخر افزوده بود که: دارم فکر میکنم چقدر از یک پسر شانزده ساله کوچکترم… !
╭━═━⊰❀❀⊱━═━╮
@ Khanjanidroos
╰━═━⊰❀❀⊱━═━╯
4_5881924528954671623.mp3
2.97M
❤️❤️ عشق پاک 😍👌
🎤 حامد زمانی 🍀🌼🍀
💝بمناسبت #سالروز_ازدواج حضرت علی و زهرا (ع) و روز ازدواج 💝
🍀🎊🎀🎁🎊🎀🎁🎀🎊🍀
👉❤️ @ Khanjanidroos
ازعرش اگرفرشته هامی آیند
به جشن دل پیامبرمی آیند
زهراست عروس وشاه دامادعلی
این دوچقدربه یکدیگرمی آیند
#سالروز_ازدواج
🌹🍃🌹🍃
@Khanjanidroos
نسخه آرامش🌳🌳
🌈🌈🌈🌈
کسانی که رشته های رفتارشناسی عمومی را مطالعه می کنند وکار می کنند، این را تایید میکنند.
امروز در همه دنیا اینجور است که وضع نظام مادی وفشار مادی ومادیت، جوانها را بی حوصله میکند، جوانها را افسرده میکند، در یک چنین وضعی، دستگیر جوانها، توجه به معنویت واخلاق است.
علت اینکه میبینید عرفانهای کاذب رشد پیدا میکند و یک عده ای طرفشان میروند، همین است.....
ما قله های تهذیب داریم. در همین قم، مرحوم حاج میرزا جواد آقا ی ملکی، مرحوم علامه طباطبائی، مرحوم آقای بهجت، مرحوم آقای بهاءالدینی (رضوانالله تعالی علیهم) قله های تهذیب در حوزه بودند،
رفتار اینها، شناخت زندگی اینها، حرفهای اینها، خودش یکی از شفابخش ترین چیزهایی است که می تواند انسان را آرام کند، به انسان آرامش بدهد، روشنایی بدهد، دلها را نورانی کند.
🌸🌸🌸
89/7/29
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی
@Khanjanidroos
#ازدواج
استاد علی صفایی ره
🌿 حصار امن
من كه پيش از ازدواج در آتش شهوت مىسوختم امروز با خوانده شدن خطبه عقد و جارى شدن آن بر زبان عاقد، مثل آبى كه بر تمام اين آتش ريخته باشند ديگر هيچ احساسى نداشتم.
اين جريان تا جايى ادامه پيدا كرد كه با حيرت به خودم شك كردم و اين حالت سرد و بىميلىِ جديد، به سؤالى تبديل شد كه در نهايت چارهاى جز طرح مسأله نديدم.
وقتى خدمت حاج آقا رسيدم حال جديد خودم را بيان و اظهار نگرانى كردم.
ايشان در جواب گفت :
تو تا ديروز با شرايطى كه داشتى طعمه مناسب و خوبى براى شيطان به حساب مىاومدى و اين بود كه شيطان تمام توان و انرژى خودش رو براى دست يابى به اهدافش به كار مىبرد و تمامى درهاى ورود به سمت نابودى تو رو امتحان مىكرد و اين بود كه در تو شعله هاى شهوت، با برنامه ريزى او سر به آسمان مىگذاشتند، ولى امروز با تدبير تو و حصار امنى كه از ازدواج به دور خودت كشيدى، راههاى نفوذ شيطان رو بسته و اين كه از تو نااميد و دست از سرت برداشته و اين تو هستى كه با اين عملكرد صحيح به استغنايى در اين امر رسيدهاى، ولى اينها به اين معنا نيست كه او تا ابد تو را رها كنه، او با بسته ديدن راههاى موجود به دنبال راههاى نفوذ جديدى مىگرده كه تو در آينده با عملكردهات و نشان دادن نقطه ضعفهاى خودت به دست او مىدى و راه جديدى براى او باز مىكنى و اين اونه كه فعاليت خودش رو از نو آغاز مىكنه.
پس اين استغنا را غنيمت بشمار و با گامهاى صحيحى كه بر مىدارى اين فرصت دوباره را به او نده و نقطه ضعفى از خودت به جا نگذار.
« اگر شيطان از دريچه شهوت و غضب، از دريچه نفس و زينتهاى دنيا داخل مىشود و اظهار مىدارد: «لاَُغْوينَّهُمْ» و «لاَُزَيِّنَنَّ لهم »؛ كه هر آينه آنها را اغوا مىكنم و براى آنها زينت مىبخشم، پس بايد با محبت خدا و با بصيرت و معرفت، راه شيطان را بست و هم زمان به تأمين نيازها پرداخت و به ازدواج و تشكيل خانواده روى آورد، تا با انس و عاطفه و كانونهاى گرم خانواده از اغوا و فريب شيطان جلوگير شد و به تربيت و سازندگى آنها پرداخت، تا بحران عاطفه و فشار جنسى و گرفتارىها، طعمه براى دشمنان قسم خورده فراهم نسازد و فرزندان گرفتار اسلام را در دست كفر و الحاد و فساد و تباهى و خود فروشى و وطن فروشى، اسير ننمايد. روابط متكامل زن و مرد، ص: 11 »
@Khanjanidroos
❓ #سوال:
چرا در اسلام #ازدواج یک امر مقدس و یک نوع عبادت تلقی شده، با اینكه از مقوله #لذات و #شهوات هست؟!
#پاسخ:
به این علت که #ازدواج اولین قدمی هست كه انسان از #خودپرستی و #خوددوستی به سوی #غیردوستی برمیداره ...🍃
چون تا قبل از ازدواج، فقط «من» وجود داره و فرد همه چیز رو برای خودش میخواد!
🔺اولین مرحلهای كه این حصار شكسته میشه، یعنی موجود دیگری هم در كنار این «من» قرار میگیره و برای اون معنا پیدا میكنه ازدواجه.
در این حالت فرد کار میکنه، زحمت میکشه، خدمت میکنه اما نه برای خودش، بلکه برای اون ...💓
📌بعد كه صاحب فرزند میشه، دیگه اون یک نفر تبدیل به "اونها" میشه ... و اینها اولین قدمهایی هست که باعث میشه انسان از حالت #منیّت و #خودخواهی خارج بشه ...👌
✅علاوه بر این، یک نوع #پختگی هست كه افراد جز در اثر #ازدواج و #تشكیل_خانواده به اون دست پیدا نمیکنن.
مجموعه آثار شهید مطهری، ج ۲۲، ص ۹۴۲
@Khanjanidroos
دوستان همراه تا حالا فکر کردید!!!!
نميتونيم هميشه چيزهايى كه تو دنياى دور و برمون ميگذره رو كنترل كنيم.....
اما ميتونيم چيزهايى كه تو سرمون ميگذره رو كنترل كنيم.
@Khanjanidroos
#قانون_اعتمادبنفس
اگر نپذیری که گاهی غیر مسئولانه رفتار می کنی، چگونه یاد می گیری که مسئولانه زندگی کنی؟ اگر انکار کنی که از چیزهایی خاصی می ترسی، چگونه بر ترس خود غلبه می کنی؟ اگر قبول نکنی که کار اشتباهی انجام می دهی، چگونه اشتباهاتی را که مرتکب می شوی، تصحیح می کنی یا دیگر به مردم آسیبی نمی رسانی؟
تو نمی توانی خصوصیتی را تغییر دهی که وجودش را به شدت انکار می کنی. فقط زمانی تغییر می کنی که به خودت اجازه دهی همان که هستی و در جایی که در این لحظه هستی، باشی. اکنون! هنگامی که انتخاب می کنی خودت را درست همان گونه که اکنون هستی، دوست بداری و برای خودت ارزش قایل شوی، به حوزه ی قدرتت قدم گذاشته ای و خود را به نیروی جهان متصل کرده ای
@khanjanidroos
✅من هنوز نتونستم معناي زندگي رو درک بکنم . به خودم ميگم من که قراره چن سال ديگه بميرم و هرچي که دارم رو از دست بدم پس ديگه چرا زندگي کنم چرا واسه اين زندگي تلاش بکنم .چرا الان نميرم يک جور احساس بي انگيزگي و تنبلي ميکنم . چه طور ميشه اين حس رو از بين برد ؟؟
✅شما به پوچی و بی ارزشی دنیا پی برده اید اما نتیجه ای که از آن گرفته اید نتیجه درستی نیست. کار و تلاش در دنیا برای مال اندوزی و ذخیره کردن نیست چراکه همانطوری که گفتید هم ما و هم آن مال و منال نابود شدنی است. اما این کار و تلاش وجهه دیگری هم دارد و آن حفظ آبرو و تامین معاش و زندگی در حد کفاف است. همچنین خیرات زیادی وجود دارد که با مال و ثروت میتواند انجام شود و آثار اخروی آن تا ابد باقی میماند.
جنبه دیگر زندگی دنیا عبادت و بندگی خدا و آباد کردن آخرت است. این نکته را در نظر داشته باشید که اخرت هر کسی در این دنیا ساخته میشود و هر کسی در قیامت بر سر سفره خود می نشیند. بنابراین دنیا مقدمه آخرت و مزرعه آخرت است. ما با انجام عمل صالح در همین دنیا اخرت را میخریم و زندگی خوبی را پس از مرگ برای خود رقم میزنیم. بنابراین نه تنها نباید ارزوی مرگ و انتظار آن را بکشید بلکه باید نهایت بهره برداری را از لحظات و ساعات عمر خود ببرید. به همین خاطر است که یکی از دعاهای توصیه شده دعا برای طول عمر است. حضرت علی(ع) در سرزنش کسی که دنیا را نکوهش می کرد چنین فرمودند: دنیا برای کسی که با آن صادقانه روبرو شود جایگاه راستی و صدق است و برای کسی که آن را درک کند خانه تندرستی است برای شخصی که از آن توشه اخذ کند جایگاه بی نیازی و تندرستی است و برای فردی که از آن پند بگیرد پندآموز است. دنیا جای عبادت دوستان خدا، نماز فرشتگان، نزول وحی خدا و تجارت اولیای الهی است که در آن رحمت و فضل خداوند را به دست می آورند و بهشت را می خرند. با این وصف چه کسی می تواند دنیا را نکوهش کند؟(1)
بنابراین شما زندگی میکنید به خاطر هدف بسیار بلندتری که در آخرت وجود دارد و همه تلاش هایتان در دنیا اعم از مادی و معنوی مقدمه برای آن است. ضمن اینکه خداوند در دنیا نیز نعمت ها و لذت ها و شادی هایی قرار داده است تا بندگان خود از آن استفاده کنند و انگیزه ای نقد برای ادامه زندگی در آنها باشد.
1. کلمات قصار، 131.
🌺
☘🌺@Khanjanidroos
🌺☘🌺
#سیاستهای_زنانه
""آيـين مـادر شـوهرداری""
🍃 هر کسی رگ خوابی دارد. هوشمندی یک زن به پیدا کردن این رگ خواب در همسر و خانوادهی اوست.
👈 بهترین راه ورود به قلب آقا پسرهایی که در فرهنگ ما بزرگ شدهاند، ارتباطی صمیمانه با خانوادهی آنهاست. شما با شکایتهای وقت و بیوقت خود از مهر مادری کم نمیکنید. آن چیزی که از دست می دهید ارج و منزلت تان در نگاه همسرتان است.
@Khanjanidroos