....دیده اید؟!
آدم می خواهد با کسی حرف بزند و قضایا را برایش تشریح کند، مثل مباشر با اربابش، اصلانمی ایستد و توجهی نمی کند. می کشد و می رود و تحقیرش می کند!!
در حالی که دستش را هم به پشتش زده و او با ذلت دنبالش می رود و ارباب اصلا به رو مبارک هم نمی آورد.
یک وقت هم کسی را به یاد می آوری، تنها توقف نمی کند، که می نشیند و با تو انس می گیرد و رهایت نمی کند!!
تعبیری در دعا آمده و ما به سادگی از آن می گذریم که؛
"یا جَلیسَ مَنْ ذَکَرَهُ"
"یا جَلیسَ الذّاکِرینَ"
انسان ،خدا را به یاد می آورد!!
و او کنارش می نشیند!!
و انس می گیرد !!
و رهایش نمی کند!!
شوخی نیست، آن هم او؛ او که هستی با او به پا شده و مست از اوست!
1_میزان الحکمه_ج3_ص445_حدیث638
2_مفاتیح الجنان_دعای بعد از زیارت امام رضا علیه السلام.
❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
@khanjanidroos
🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷🌾🌷
راستی چه دوستی بهتر از خدا که کمک می دهد و کمک نمی خواهد؟
و چه بخششی گسترده تر از احسان و بخشش او؟
که هستی را برای ما آفرید و زمین را زیر پای ما گستراند و آسمان را بر سر ما بر افراشت!
و خورشید را روشنی داد،،،،،
و دریاها را به طوفان بست و ابر و باد و باران را اسیر کرد و...
تا خوراک ما، نیاز ما برآورده شود و حرکت و رشد ما امکان پذیر گردد!
خدایی که نفت چراغ پیرزنی را از میلیاردها سال پیش تهیه کرده
و سوزن نخ او را از سال های دور، و خوراک او را از راه های دراز!
راستی که چه کسی مهربان تر از او؛
او که مهربانی ها را آفریده، حتی ما را به خودمان مهربان کرده،
غریزه بقا و حب به ذات را در نهاد ما شعله ور کرده
و دل ها را اسیر محبت و عشق ما گردانده و... تا پرستار و دلسوز ما باشند!
و راستی چه کسی زیباتر و جمیل تر از اوست و چه کمالی بالاتر از کمال اوست؛
او که زیبایی ها را آفریده و کمال ها را پدید آورده،
او که اصل زیبایی و کمال و آفریدگار خوبی هاست!
الحمدلله رب العالمین
@khanjanidroos
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
اگر در سختیها و فتنههایی که پیش میآید، دچار غفلت شویم بدیها را به خدا نسبت خواهیم داد؛ ولی انسانی که خدا را تسبیح میکند هیچچیزی نمیتواند او را از تسبیح زیبایی صنع خدا جدا کند.
کار شیطان این است که انسان را در سختیها با خدا و اولیای خدا، دشمن میکند؛ مثلاً حتی انسان ممکن است بر اثر گناه خود به ابتلایی دچار شود، ولی متأسفانه برخی به خدا بدبین میشوند.
اگر انسان این مسئله را دریابد در اوج سختیها غرق در تسبیح و حمد خدا میشود و جز زیبایی چیزی نمیبیند؛ انسانی که در محضر حضرت حق است چه کمبودی به بیرون دارد که بخواهد این کسری را از بیرون جبران کند.
اگر انسان به مقام مشاهده حکمت و زیبایی صنع الهی رسید، ابتلائات را به پای خدا نمینویسد و همچون حضرت زینب(س) بیان میکند که من در این ابتلا هیچچیز جز زیبایی ندیدم.
@khanjanidroos
پیامبر گرامی اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم:
🔰 «خِيَرَةُ اللّهِ مِنَ الشُّهورِ شَهرُ رَجَبٍ، وهُوَ شَهرُ اللّهِ، مَن عَظَّمَ شَهرَ رَجَبٍ فَقَد عَظَّمَ أمرَ اللّهِ، ومَن عَظَّمَ أمرَ اللّهِ أدخَلَهُ جَنّاتِ النَّعيمِ، وأَوجَبَ لَهُ رِضوانَهُ الأَكبَرَ؛
💠 ماه رجب، ماه برگزيده خدا از ميان ماه هاست و آن، ماه خداست؛ هرکس ماه رجب را بزرگ بدارد فرمان خدا را بزرگ داشته و هرکه فرمان خدا را بزرگ بدارد خدا او را وارد بهشت های پرنعمت میکند و رضايت بزرگ ترِ خويش را براى او واجب مىسازد».
@khanjanidroos
"ذكري كه توفيقات سلب شده را باز ميگرداند"
🌷 آیت الله فاطمي نيا : ماه رجب ، ماه توبه است.
☘ يكي از اذكار و ادعيه اي كه اگر به معناي آن توجه كنيم بسيار موثر است ، ذكر " يا مُقيلَ العَثَرات" است.
(اي خدايي كه لغزش ها را اقاله ميكند و ناديده ميگيرد )
🍃 ما خدايي داريم كه بسيار مهربان است و گناهان ما را اقاله ميكند ، به اين معنا كه اگر پشيمان شويم و توبه كنيم ، اصلا با ما طوري معامله ميكند مثل اينكه گناهي مرتكب نشده ايم!
☘ گاهي مواقع دراثر گناه ، بعضي توفيقات از انسان سلب ميشود ؛ اگر اين ذكر را با توجه و حضور قلب در قنوت يا سجده خود بگويد ، توفيقات بازميگردد.
@khanjanidroos
🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀
من خيلي از زندگي خسته شدم هرچيزي بدبختي فکر کنيد من تو زندگي دارم حتي يهو لحظه هم آرامش ندارم پسرم بيست دوساله دارم خيلي اذيتم ميکنه تجاري که آرزوي مرگ خودم واکنش دارم اصلا اميدي به آينده ندارم نميدونم چکار کنم پسرم بيماري روحي داره وسواس وضعيت اعصاب خيلي خسته شدم شوهرم هم بيماري بدبيني داره ديگه خيلي خسته شدم آخر اين همه مشکل به خدا مردم مشکل دارم ولي هيچ کس اندازه من مشکل نداره آخر چرا خدا منو اين همه بدبختي آفريده نه راه پس دارم نه راه پيش ?
✅وقتی ما زندگی انسانی را به ذهن میآوریم، رنجها و مشکلات حصه بزرگی از زندگی او را در برمیگیرند. همانطور که یک کوهنورد ماهر برای رسیدن به قله کوه مراحل سختی را میگذراند یا یک شناگر موجهای متعددی را پشت سر میگذراند و به هدف خویش دست پیدا میکند، انسانها هم در مواجهه با مشکلات و مصائب هستند. بعضی با فائق آمدن بر مشکلات پیروز میشوند و بعضی در مقابل آنها سر تسلیم فرود میآورند.
یک استاد بیولوژی (BIOLOGY) شاگردان خودش را درس میداد که پروانه چگونه از قالب بیرون آمده و به شکل پروانه در میآید. او به شاگردان خودش گفت که وقتی پروانه تلاش میکند که از قالب بیرون بیاید هیچ کس در بیرون آمدن، به او کمکی نکند. این را گفت و از کلاس بیرون رفت.
شاگردان منتظر بودند. پروانه برای بیرون آمدن تلاش میکرد. دانشجویی از راه ترحم کمک کرد و قالب را شکست. پروانه بیرون آمد اما چند دقیقه بعد مرد. وقتی استاد برگشت، علت مرگ را جویا شد. او گفت پروانه برای بیرون آمدن سعی میکند و رنج و زحمت میکشد، این رنج و زحمت همانند ورزشی است که بال و پر او را تقویت میکند و او را برای زندگی در این دنیا آماده میگرداند. این دانشجو نگذاشت که او با تلاش خودش را تقویت کند، ضعیف ماند و نتوانست زنده بماند.
1. شناخت مشکلات
در اولین مرحله ما باید مشکل را بشناسیم تا بتوانیم با آن مبارزه کنیم. وقتی دو ورزشکار میخواهند با یکدیگر مبارزه کنند، درباره ویژگیهای یکدیگر اطلاعاتی به دست میآورند و از طریق این اطلاعات خود را برای مقابله با حریف آماده میسازند. شناخت مشکلات، نخستین مرحله برخورد است.
2. توبه و استغفار
مشکلاتی که به خاطر گناهان هستند راه درمان آنها توبه است.
3. شناخت خود
انسان، علاوه بر شناخت مشکل، باید خودش را هم بشناسد. استعدادهایی که خدا به او داده شناسایی کند. کسانی که خودشان را نمیشناسند مشکلات را
خیلی بزرگ تصور میکنند و خودشان را هیچ کاره.
4. صبر و استقامت
انسان بعد از شناسایی مشکل و شناسایی راه حل، باید با استقامت آن راهکار را اجرا کند وقتی ما زندگی انسانهای بزرگ را میخوانیم میبینیم که آنها در نتیجه همین صبر و استقامت بر قله عظمت رسیدند.
5. اراده
برای مقابله با مشکلات لازم است که اراده محکم باشد. کسانی که عزم و ارادهشان سست است، از سختیها فرار میکنند ولی کسانی که عزمشان محکم است، مشکلات از آنها فرار میکند.
6. توجه به مشکلات دیگران
برخی از گرفتاریها را ما نمیتوانیم از بین ببریم و منظور از مقابله با آنها فقط همین است که از اثرات سوء آنها در امان بمانیم. در اینگونه مشکلات اگر انسان توجه کند که تنها نیست بلکه همه یا بسیاری از مردم با چنین مشکلی مواجهاند آسودهخاطر میشود و از اثرات منفی مشکل در امان میماند.
7. توجه به نتایج مثبت مشکلات
اگر انسان به نتایج مثبت مشکلات توجه داشته باشد میتواند از اثرات منفی ذهنی آنها نجات یابد ولی وقتی مشکلات را فقط مصیبت میبیند و به نتایج مبارزه با آنها توجهی نمیکند، به غم و غصه گرفتار میگردد و این غصه و اندوه توان او را از بین برده و به پیری زودرس دچار میکند.
@khanjanidroos
خاب الوافدون.mp3
4.99M
#میثم_مطیعی
🎼 مناجات هر روز ماه رجب
همراه با روضه...🕊