🔸🔸 «رسانه نخبگانی بانوان» برگزار میکند
سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
موضوع:
🔻 بحرانهای هویتی- جنسیتی جامعه و تأثیر آن بر مقوله عفاف و حجاب
کارشناسان:
🔻 سرکار خانم دکتر سارا طالبی، پژوهشگر دین، فرهنگ و ارتباطات و مدیر مؤسسه رفیعةالمصطفی
🔻 سرکار خانم فاطمه شجاعی، پژوهشگر و فعال حوزه زنان و خانواده
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم الههسادات شفیعی، پژوهشگر حوزه زنان
🗓 زمان: دوشنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰
🔗 لینک ورود به نشست مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/rnb1402/rnb
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام اژهای؛ رئیس قوه قضاییه مطرح کرد:
🔸🔸 تا تصویب لایحه جدید عفاف و حجاب، از قوانین فعلی موجود برای سامان دادن وضعیت عفاف و حجاب استفاده میکنیم
رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: در راستای حمایت از مردم متدین و احترام به خواست آنها همه باید تلاش کنیم قوانین و مصوبات را اجرا کنیم.
ایشان با اشاره به استقبال رئیس جمهور از این موضوع گفت: امروز جلسه ی مهمی درباره استفاده از قوانین موجود عفاف و حجاب، در محل قوه قضائیه با سران قوا برگزار خواهیم کرد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
29.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجتالاسلام محسن قنبریان ۷ تیر۱۴۰۲ حسینیه هنر کرمانشاه:
🔸🔸 حجاب را یکبار با استاندارد حرف نوی انقلاب اسلامی حل کردیم!
🔻 جمهوری اسلامی حرف نوئی دارد؛ این حرف نو عبارت است از مردم و ارزشهای الهی. این دو تا باید با هم توأم بشوند و حرکتها و جوامع را شکل بدهند. این حرف ماست. ارزشهای معنوی و ارزشهای الهی، همراه با ارادهی مردم؛ نه تحمیل بر مردم. (۹۰/۱۰/۷)
🔻 هنر انقلاب اسلامی در مقابل دو رقیب خود (تحجر و تجدد) این بوده که اراده مردم را پای ارزشهای الهی میآورده است و دوگانه غلط بین این دو را میشکسته است.
🔻 رویکرد و نگاه سوم در مسئله زن و حجاب وفادار به این حرف نوی انقلاب است. نه مثل طیفی، از ارزشهای الهی کوتاه آمده و حجاب عرفی را حجاب میگیرد و نه مثل طیف دیگر فقط احکام قضایی و پیگرد انتظامی را چاره میداند!
🔻 این استاندارد که ریشه در قرآن و حکومت نبوی دارد یکبار موفقیت خود را در مسئله حجاب (و...) نشان داده است و باز هم میتواند نشان دهد...
#حرف_نو_انقلاب_اسلامی
#جهاد_تبیین
#حجاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
رسانه نخبگانی بانوان
حجتالاسلام اژهای؛ رئیس قوه قضاییه مطرح کرد: 🔸🔸 تا تصویب لایحه جدید عفاف و حجاب، از قوانین فعلی مو
حجتالاسلام رئیسی:
🔸🔸 دستگاهها تکالیفشان درباره حجاب را معطل نکنند
🔻 رئیسجمهور از دستگاههای مختلف از جمله وزارت کشور، وزارت ارشاد، قوه قضاییه و نیروی انتظامی خواست تا به تکالیف قانونی خود عمل نمایند و اجرای تکالیف قانونی هیچ دستگاهی نباید به بهانه تاخیر در تصویب لایحه جدید حجاب و عفاف معطل بماند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸روش اجرایی قانون حجاب دو مرحله شناختی و اقناعی است
◽️حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاههای آزاد اسلامی، در نشست تخصصی جهاد تبیین ساحتهای حجاب گفت: روش اجرایی قانون حجاب دارای دو مرحله شناختی و اقناعی است.
◽️ایشان ادامه داد: با مراجعه به آیات قرآن درمییابیم که از آغاز خلقت بشر حضرت آدم به زمین آمد و وقتی زشتیها ظاهر شد، دو مرتبه در قرآن آمده که شروع کردند به استفاده از برگ درختان که زشتیهای خود را بپوشانند. این نشان میدهد که پوشش پیشینه آغازین خلقت و پیشینه فطری دارد.
◽️ایشان تاکید کرد: دو روش شناختی و اقناعی راه توسعه مسئله حجاب و عفاف است و با بهرهگیری از یک سلسله اصول باید اقناع ایجاد کنیم این چیزی است که دین مقدس اسلام میگوید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
بحرانهای هویتی _ جنسیتی جامعه و تأثیر آن بر مقوله عفاف و حجاب.mp3
43.36M
#صوت
🔸🔸 سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب(۵)
🔻 با ارائه:
سرکار خانم فاطمه شجاعی، پژوهشگر و فعال حوزه زنان و خانواده و سرکار خانم دکتر سارا طالبی، پژوهشگر دین، فرهنگ و ارتباطات و مدیر مؤسسه رفیعةالمصطفی
موضوع:
🔹 بحرانهای هویتی- جنسیتی جامعه و تأثیر آن بر مقوله عفاف و حجاب
📆 برگزار شده در: ۱۹ تیر ۱۴۰۲
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_ححاب
🔸🔸 «رسانه نخبگانی بانوان» با همکاری «پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان» برگزار میکند
سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
موضوع:
🔻 آسیبشناسی مقوله عفاف و حجاب و نسبت آن با تغییر باورها و سبک زندگی در ایران
کارشناسان:
🔻 سرکار خانم دکتر مینو اصلانی، رئیس اندیشکده زن و خانواده دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام و مدرس دانشگاه
🔻 سرکار خانم دکتر معصومه اسماعیلی، مدیر گروه فلسفه و شیعهشناسی دانشکده هدی
دبیر نشست:
🔻 سرکار خانم الههسادات شفیعی، پژوهشگر حوزه زنان
🗓 زمان: چهارشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۲۱ الی ۲۲:۳۰
🔗 لینک ورود به نشست مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/rnb1402/rnb
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#پایگاه_تحلیلی_تخصصی_عصر_زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیرعامل موسسه همشهری در برنامه جهانآرا مطرح کرد:
🔸🔸 کار سلبی در زمینه حجاب صیانت از حقوق اکثری است
🔻 محسن مهدیان، فعال رسانهای عنوان کرد: کار فرهنگی در کنار جریمه و تعزیر جواب میدهد، تعزیر یعنی اینکه حد و مرزی باید قائل شد و بر اساس آن جریمه کرد، هیچ جامعهای بدون قانون وجود ندارد؛ در زمینه حجاب هم باید همینگونه باشد.
🔻 وی افزود: مرز و قانون داریم ولی مسئله این است که اجرایش نمیکنند، در حالیکه عرف مردم ایران نمیپذیرد برخی با آن سر و وضع بیرون میآیند، حکومت باید سر این عرف مردم بایستد. کار سلبی در مقوله حجاب و عفاف، صیانت از حقوق اکثریت است./جهانآرا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 سرعت حیرت انگیز تغییر نرخ باروری در کشور
🔻 دکتر خلیل علی محمدزاده، رئیس اندیشکده سلامت جمعیت و خانواده در نشست «ایران جوان؛ درآمدی بر جوانی جمعیت» با بیان این مطلب تاکید کرد: ایران در ۷ سال اخیر با کاهش پیدرپی فرزندآوری مواجه بوده است. کشوری هم که قدرت زاد و ولد خود را از دست دهد، مانعی بزرگ در راه پیشرفت و تداوم آن دارد.
🔻 وی با یادآوری برخی مفاد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت درباره ازدواج و تاسیس خانواده عنوان کرد: مشوقهای مادی به تنهایی نمیتواند کاهش باروری در کشور را برطرف کنند. کما اینکه تسهیلات بیشتر از این در کشورهای پیشرفته نیز نتایج چندانی نداشته است.
🔻 وی اجرای سیاستهای حمایت از خانواده را منوط به همکاری متقابل مردم و حاکمیت خواند و افزود: باید همان انگیزه، همت، توان و مشارکتی که از سوی مردم و دستگاههای حاکمیتی در برچیدن صف کنکور در کشور شکل گرفت در حمایت و پشتیبانی از ازدواج ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج نیز در دستور کار قرار گیرد تا خانوادهها و جوانان بتوانند خطر بزرگ سالمندی را در دو دهه آینده از کشور دور کنند.
مطالعه متن کامل گفتگو....
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 امتیازات ویژه برای ازدواج دهه شصتیها
🔻 انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، درباره موضوع «جوانی جمعیت و افزایش فرزندآوری» اظهار کرد: امروز در دنیا بزرگترین سرمایه و قدرت یک کشور، جمعیت محسوب میشود که میتواند فکر، ایده و خلاقیت را به جامعه تزریق کند.
🔻 وی ادامه داد: یکی از نعمتهایی که در کشور وجود دارد، نعمت وجود دهه شصتیهاست که باید قدر این پنجره باز باروری را دانست، در همین زمینه، امسال امتیازات ویژهای برای ازدواج زوجین دهه شصتی روستایی در نظر گرفته شده که از جمله میتوان به تسهیلات ویژه ازدواج و اشتغال، تسهیلات، کالابرگ جهیزیه و بیمه اشاره کرد.
🔻 این استاد دانشگاه در تحلیل علل و عوامل مؤثر بر نرخ باروری تأکید کرد: کاهش نرخ باروری علل مختلفی دارد و این عوامل را نباید در مسئله اقتصادی خلاصه کرد، چرا که معتقدم عامل اصلی در کاهش نرخ باروری کشور، موضوع فرهنگی است و در ابررویداد هفته خانواده نیز سعی شده به این مسئله پرداخته شود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 شوکه شدن پدر از تغییر جنسیت فرزندش
🔻 برشی از برنامه ی دکتر phil در آمریکا که سعی در عادیسازی موضوع تغییر جنسیت برای مردم دارد
💥گریه امانش نمیدهد وقتی میبیند پسرش با خود چنین کرده...
💥هنوز هم باور دارد او پسرست نه دختر... او بزرگش کرده... بهتر از هر کسی پسرش را میشناسد... پسری که دیگر ظاهری پسرانه ندارد/کانال طنز سیاسی اجتماعی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸در چله دوم انقلاب راه احیای علوم انسانی بازگشت به ایده نهضت نرمافزاری است
🔻 محمدباقر قالیباف در اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی فارابی بیان داشت: پس از انقلاب اسلامی زمینه فرصتهای خوبی برای ما فراهم شده است. ما به طور مضاعف به حرکت عالمانه با پدیدهها و روندها نیازمندیم و در چله دوم انقلاب نیازمند بازاندیشی در علوم انسانی هستیم؛ اگر نه در دام حکمرانی کهنه خواهیم ماند و دچار اشتباهات سهمگینی خواهیم شد. ما اگر فراخوان فقه حکمرانی را جدی میگرفتیم، امروز با مسئله عرفی و قانونی پیرامون حجاب مواجه نمیشدیم.
🔻 رئیس مجلس در ادامه افزود: اندیشمندان و دانشمندان ما به ویژه در عرصه علوم انسانی تنها مسیر حل مسائل و مشکلات امروز کشور هستند. اگر علوم انسانی جایگاه شایسته خود در تداوم نهضت نرمافزاری و تولید علم پیدا کرده بود چه بسا شاهد رخدادهایی مثل ناآرامیهای سال گذشته نبودیم یا مواجهه بهتری با آن میداشتیم.
🔻 وی افزود: ما باید تولید قدرت، معرفت، ثروت و منزلت کنیم. جامعه نیاز به بالابردن سطح عقلانی و تفکر عمومی دارد. جشنواره فارابی میتواند در مسیر هماندیشی و صلح همراه با عدالت و دینداری آمیخته با پیشرفت همراه باشد. این جشنواره میتواند فضای مناسبی برای بازتاب علمی دانشمندان جهان اسلام داشته باشد.
|مطالعه متن کامل گفتگو|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
1.mp3
48.41M
#صوت
🔸🔸 سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب(۶)
با ارائه:
🔻 سرکار خانم دکتر مینو اصلانی، رئیس اندیشکده زن و خانواده دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام و مدرس دانشگاه، سرکار خانم دکتر معصومه اسماعیلی، مدیر گروه فلسفه و شیعهشناسی دانشکده هدی
موضوع:
🔹 آسیبشناسی مقوله عفاف و حجاب و نسبت آن با تغییر باورها و سبک زندگی در ایران
📆 برگزار شده در: ۲۱ تیر ۱۴۰۲
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_ححاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#پایگاه_تحلیلی_تخصصی_عصر_زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
🔸🔸واجب شرعی و سیاسی بودن حجاب، یک خط قرمز است
🔻حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق، معاون اول قوه قضاییه، در سلسله همایشهای «راویان مکتب حسینی» ویژه مبلغان اعزامی ماه محرم با اشاره به موضوع حجاب و عفاف ابراز داشت: این که حجاب واجب شرعی و سیاسی است خط قرمز همه ما به شمار می رود و پاسداری از این ارزش برای همه ما واجب است.
🔻وی با بیان این پرسش که آیا حاکمیت برای حفظ نظم در جامعه میتواند ممنوعیتی نسبت به فعل مباح انجام دهد یا خیر؟ گفت: امام راحل فرمود اگر حاکمیت برای فعل مباح ممنوعیت ایجاد کند آن فعل حرام میشود.
🔻ایشان ادامه داد: تاکنون حاکمیت و نظام اسلامی در مورد حریم خصوصی افراد در منازل و یا محیطهای شخصی، قانونگذاری و یا ممنوعیتی ایجاد نکردهاست، اما امروز نظام اسلامی تاکید دارد که نظم و سلامت عمومی در جامعه حفظ شود و دچار خدشه نشود.
🔻 وی افزود: از رئیس مجلس شورای اسلامی تشکر میکنیم که با توجه به حساسیتی که دارد تدبیر کرد و لایحه در دو فوریتی رای نیاورد و به کمیسیون ارجاع شد تا این که امروز سه کمیسیون مجزای قضایی، فرهنگی و یکی نیز زیر نظر رئیس مجلس روی لایحه حجاب کار میکنند.
|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 #گوهرشاد_ماندگار؛ مجموعه آثار با موضوع حیا، عفاف و حجاب ندای فطرت، تعالی اجتماعی
🔻 در سالروز واقعه مسجد گوهرشاد و قیام برای حفط عفاف و حجاب، برای درک بهتر نقشه ننگين و شوم رضاخانی جهت به تاراج بردن ارزشهای دينی در قالب كشف حجاب، تماشای این آثار را از دست ندهید...
🔹 مستند بیحجابی اجباری
🔸 مستند چکمههای فرنگی
🔹 مستند رضا ماکسیم
🔸 مستند قیام غریب
🔸 مستند یک خانم محترم
🔹 سلسله نشست گفتار عصر
🔸 داستانی مستوره
🔹 داستانی خانه پنجم
🔸 داستانی لحاف چهل تیکه
🔹 انیمیشن حاجی آخوند
🔸 نماهنگ ضربه دوازدهم
🎥 تماشای بسیاری دیگر از آثار با این موضوع در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/efhj
#عمار_یار
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 نشست "هماندیشی نخبگانی حکمرانی حوزه خانواده" ۲۲ تیر ماه با حضور حجتالاسلام خسروپناه، دکتر بانکیپور و جمعی از مسئولان و نخبگان حوزه و دانشگاه، در مرکز پژوهشی مبنا برگزار شد.
#وزارت_خانواده
#مرکز_اجرایی_قانونی
🆔@mabna_center
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#گزارش_نشست | #اختصاصی
🔸🔸 نشست " آسیب شناسی مقولهی عفاف و حجاب و نسبت آن با تغییر باورها و سبک زندگی در ایران" در مورخ ۲۱ ام تیر سال جاری با حضور سرکار خانم دکتر مینو اصلانی و سرکار خانم معصومه اسماعیلی انجام گردید.
گزیدهای از نکاتی که کارشناسان بیان نمودند بدین شرح است:
🔹ما به عنوان جمهوری اسلامی میتوانیم در بعد معرفت بخشی نگاه به زن در اسلام را معرفی کنیم و این امر راهکاری برای مقابله با روح غالب بر غرب است که در حال تهاجم به فرهنگ اسلامی کشورمان است. در اسلام زن ریحانه است طبق کلام حضرت امیرالمومنین(ع)، در قرآن هم زن مدار آرامش و سکونت است و این در ازدواج تجلی اعلی مییابد. قرآن با مثال زنانی که میآورد معیار زن را عفیف بودن دارای روح عبودیت میخواند، بانوی تاثیرگذار عفیف در جامعه که صالح هستند زنان تراز در اسلام طبق نص قرآن هستند.
🔸ما برای اجرای مبانیمان باید در آموزش و پرورش از طریق جذب اساتید متعهد و باورمند به اسلام؛ از طریق تعیین دروس و کتابهای آموزشی مطابق فرهنگ اسلامی مان است؛ کنترل شبکههای خانگی، سنما و تلوزیون دقت نماییم. این موارد هویت بخشی میکنند. در آموزش و پرورش نظارت بر اساتید و کیفیت اصولی نیست، در دورههای مهارتافزایی اساتید ما شاهد بصیرت افزایی نیستیم که اگر این موارد باشند مشکلاتمان بسیار حل میشوند.
🔹نظامات اجتماعی از جمله زوجیت؛ خانواده؛ همسایگی، تفاوت محوری توسط روح حاکم بر غرب از میان رفته است. سیمون دوبوار در کتاب جنس دوم خود میگوید که هویت زن و مرد فطری نیست و اجتماعی است. این برآمده از روح غرب و عقاید حاکم بر یونان قدیم است.
🔸نسل امروزی جسارت دارد که به دنبال مسائل برود و آنان را به چالش میکشد. این یک فرصت است یعنی جرئت و توان کنشگری دارد. جدیدا جریان ضد فمینیسم در غرب شکل گرفته است درحالی که در یک دههی پیش اگر کسی ضد فمینیسم صحبت مینمود مجازات میشد. این اتفاق ربطی به پسا فمینیسم{پست مدرن فمینیسم} ندارد. این جریان مستقل است و میگوید فمینیسم به نفع تمدن غرب خانواده را زمین زده است.
🔹حضرت آقا هم فرمودهاند غرب و تمدنش از موضوع خانواده زمین خواهند خورد. این فمینیسم و فرهنگ غرب زیر ساختهای خانواده را از بین برده است لذا نمیتوانند حالا از مادری و خانوادهگرایی بگویند.
🔸در بعد فرهنگی "خطر تغییر هویت" یک آسیب شخصیتی است که به تدریج به آسیب اجتماعی مبدل میشود. این امر سبب میشود که جامعه به واسطهی افرادی که هویت نادرست پیدا کردهاند یا هویتشان به غرب و غربگرایی گرایش یافته است به چالشهایی بخورد. بعضا در جامعه عوامل فرهنگساز به عوامل ضد فرهنگ تبدیل میشوند. مثلا شبکهی نمایش خانگی که روح حاکم بر غرب را متاسفانه با برنامههایی بعضا آهنگ محور، رقص محور، با پخش مکرر به هویتی غیر هویت اسلامی تبدیل میکند. عفت را به مرور از بین میبرند و هویت را میسوزانند.
🔹ما در سیاستهای اصلی مشکل نداریم، اما در بعد سیاستگذاری چندجا عدم اتصال داریم. سیاستگذار؛ سیاست را میگذارد، ابلاغ میکند و مرحله بعد قانون گذاری میشود. گاهی این سیاست درست فهم نمیشود و گاهی فهم میشود اما عملا به برنامهای تبدیل نمیشود. ما باید اجرا را به برنامه و برنامه را به سیاستگذاری متصل کنیم. وقتی اتصال میان این سه حلقه رخ ندهد سیاستها وارونه میشوند.
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
43.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش
🖥 گزارش خبری شبکه استان قم(نور) از نشست "هماندیشی بزرگ نخبگان دانشی و اجرایی در حوزه خانواده با محوریت حکمرانی دینی در پهنه خانواده" که روز گذشته در #مرکز_پژوهشی_مبنا برگزار شد.
#مرکز_اجرایی_قانونی
#وزارت_خانواده
🆔@mabna_center
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
39.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید |
🔸🔸 بازتاب خبری میزگرد تخصصی بین المللی زن،زندگی، آزادگی در اردبیل در اخبار صدا و سیما
🔻 همزمان با روز عفاف وحجاب، میزگرد تخصصی بین المللی عفاف و حجاب با موضوع زن، زندگی، آزادگی به همت هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان اردبیل با حضور کارشناسان و فعالان فرهنگی بین المللی از کشورهای برزیل، گرجستان، ترکیه و روسیه برگزار شد.
✅ صدا و سیما مرکز اردبیل - شبکه سبلان
🔰 هسته بین الملل بسیج دانشجویی استان اردبیل
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تاثیر ولنگاری جنسی در فضای مجازی بر ازدواج جوانان
🔻 نیمی از جوانان ۱۸ تا ۳۴ ساله ژاپنی هیچ رابطه جنسیای را در دنیای واقعی تجربه نکردهاند
🔻 بسیاری از جوانان زندگی در این دنیاهای فانتزی را به روابط واقعی ترجیح میدهند و به همین دلیل دنبال ازدواج نمیروند
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 به نظر برخی از فعالان زن و خانواده افزایش مداخلات دولت از طریق تشکیل وزارت خانواده نمیتواند مسائل را حل کند
🔻 خانم بابازاده، پژوهشگر و فعال مجازی معتقد است رویکردهای حمایتی، کاهش مداخلات دولت و بازپسگیری خانواده از نهادهای سیاسی و اقتصادی دولتی و واگذاری آن به ساحت اجتماع میتواند از زوال کارکردهای این نهاد مهم جلوگیری کند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 واکنشها به محدودسازی سینمای خانگی
🔻 اطیابی کارگردان مطرح سینما و تلویزیون با اشاره به تعارض منافع نظارت صداوسیما بر شبکه نمایش خانگی بیان کرد: اساس مشکل ما و تمام کسانی که در زمینه تولید محصولات تصویری و فرهنگی فعالاند، نبود آئیننامه مشخص و دستورالعملهای قانونی و نظارتی است.
🔻 این کارگردان استفاده از صنف برای نظارت را بهترین گزینه برای پایان دادن به نزاع وزارت ارشاد و صداوسیما دانست و ادامه داد: وقتی به صورت سلیقهای نظارت صورت میگیرد با عوض شدن مدیریتها اعمال نظارتها نیز تغییر میکنند و نگرانی اینکه چه نهادی بحث نظارت را اداره کند، بیهوده است. تولید محصولات فرهنگی، توسط هنرمندانِ دغدغهمند بهتر کنترل میشود. به نظرم این اتفاق به هر جا که غرض ضدانقلابی نداشته باشد و مطابق با آئیننامههای مدون عمل کند سپرده شود بهتر از وضعیت کنونی است.
🔻 اطیابی در همین زمینه تأکید کرد: ما هم باید بتوانیم عملکرد ارگان مربوطه را نقد کنیم. ماهم انقلابی هستیم و حفظ ارزشها برایمان مهم است به همین خاطر به تولید محصولاتی فکر میکنیم که جوانان را از دین زده نکند و آنها را برای اوقات فراغت به سمت دیدن ماهواره سوق ندهد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 روانسازی ساختار بخشهای فرهنگی راهکاری برای حل چالشهای پیش رو
🔻 غدیری، دبیر كارگروه آسیبهای اجتماعی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: براساس نتایج یک پژوهش بیش از ۴۴درصد بانوان بیحجاب تذكر مودبانه را میپذیرند.
🔻 وی ادامه داد: در بخشهای فرهنگی اگر ساختار روان شناخته نشود كارهایی انجام میشود كه اتلاف بودجه است و نه فقط اثرگذار نیست آسیبزا هم خواهد بود.
🔻 دکتر غدیری گفت: طبق پژوهش انجام شده، ۳۹،۲ درصد از زنان بی حجاب تهران جوانان رده ۲۳ تا ۳۲ سال و متولدین دهه هفتاد، ۳۰.۷ درصد گروه سنی ۳۳ تا ۴۲ و متولیدن دهه ۶۰ ، ۱۹.۹ درصد گروه سنی ۱۸ تا ۲۲ سال دهه هشتادی، ۹.۴ درصد گروه سنی ۴۳ تا ۵۲ سال متولدین دهه پنجاه و ۸ درصد نیز گروه سنی ۵۳ تا ۶۲ سال و متولیدن دهه ۴۰ بودند.
🔻 دبیر كارگروه آسیب های اجتماعی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینكه زیاد شدن الزامات و باید نبایدها، نبود اعتماد سازی مناسب و نبود صداقت از علل بی حجابی است ، گفت : متاسفانه خودشیفته های ارزشی فضایی برای افراد ایجاد می كنند كه افراد احساس بی عدالتی، عدم درك ، نقص، شرم و انزوای اجتماعی دارند.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|