📙📙 جمعههای کتابخوانی/بخوانیم
📚 داوری در حقوق خانواده در فقه و حقوق ایران
🔻خلاصه عناوین کتاب:
1- پیشینه داوری در فقه و حقوق ایران
2-ماهیت و مبانی داوری از لحاظ فقهی و حقوقی
3- ادله فقهی مشروعیت داوری
4-مبانی داوری و امتیازات آن
5-تحلیل موضوع داوری در فقه و حقوق ایران و اجباری یا اختیاری بودن آن
6- اجباری یا اختیاری بودن داوری (حکمیت)
7- وظایف و شرایط داوران و تبیین ضمانت اجرای عدم ارجاع امر به داوری
8- وظایف داوران در حکمیت دعاوی خانوادگی
9- شمول قلمرو داوری و ضمانت اجرای عدم ارجاع امر به داوری
📝 نویسنده: میرزایی، سیدحسن
🖇 ناشر: امجد، 1398
#معرفی_کتاب
#حقوق_خانواده
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 جزئیاتی از آخرین وضعیت بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون قضایی
🔻حجتالاسلام نقدعلی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با تسنیم گفت: مواد مصوب شده در جلسات دو روز گذشته کمیسیون، عمدتاً مواردی است که تکالیف و وظایف دستگاهها در قبال اجرایی کردن قانون عفاف و حجاب را مشخص میکند. از جمله در حوزه حمایت از واردات و تولید البسه و اقلام مربوط به عفاف و حجاب و همچنین قلمداد کردن اقلام عفاف و حجاب به عنوان اقلام فرهنگی.
🔻وی افزود: علاوه بر این تکالیف شهرداریها در بحث سیاستگذاری حوزه ساخت و سازها و احداث بوستان و خدمترسانی شهرداریها با محوریت اولویتبخشی به مقوله عفاف و حجاب نیز از دیگر موارد بررسی در کمیسیون حقوقی و قضایی بوده است.
🔻 ایشان اشاره داشت: اعضا مصوب کردند که آموزش ضمن خدمت در حوزه عفاف و حجاب به طور سالیانه و با دقت و با ترتیب توسط دستگاهها برگزار شود. علاوه بر این بر اساس مصوبه دیگر، بنا شد تادستگاههای اجرایی تا مرداد هر سال برنامههای عملیاتی خود در حوزه عفاف و حجاب را آماده کنند.
🔻وی در پاسخ به این سوال که آیا برای اتمام این لایحه در کمیسیون قضایی زمانی مشخص شده است گفت: ملاک اصلی کار ما در کمیسیون دقت است اما در عین حال با توجه به اینکه پیش از شروع بررسی لایحه عفاف و حجاب در کمیسیون حقوقی و قضایی، این لایحه به مدت بیش از 4 ماه توسط کارشناسان و متخصصان حوزه فرهنگی مورد بررسی و چکشکاری قرار گرفته، سرعت در بررسی مواد لایحه نیز در دستور کار ما قرار دارد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
علیرضا پناهیان:
🔸🔸 برای حوزه و دانشگاه زشت است که مردم حجاب را صرفاً امری ارزشی میدانند نه دارای آثار واقعی
🔻 چهل سال است نتوانستیم جا بیندازیم که دین یک امر واقعی است و احکامش تابع مصالح و مفاسد است
🔻 حجاب یک امر عقلانی مربوط به سلامت روانی جامعه است، نه امری صرفاً ارزشی و اعتقادی!
🔻 چرا برخی سیاسیون توانستند با تمسخر حجاب، رأی جمع کنند؟ چون مردم حجاب را یک امر صرفاً ارزشی میدانند نه عقلانی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 نقش زنان ایرانی در تاسیس مؤسسات خیریه
🔻 انجمن علیا مخدره که به همت بانوان کشور بعد از مشروطه ، برای حمایت از منافع سیاسی کشور تشکیل شده بود و با هر نوع وابستگی کشور به بیگانگان مخالفت میکرد ،در ادامه فعالیت های سیاسی خود اقدام به تشکیل خیریه و حمایت از دختران و زنان کم برخوردار نیز مشغول شد.
🔻اعضای این انجمن، دارالایتامی در خیابان باغوحش (اکباتان بعدی و ملت کنونی) تاسیس و برای تامین هزینههای آن، یک میهمانی بزرگی ویژه خانمها در باغ عزیزخان خواجه برپا کردند و مبلغ قابلتوجهی از بانوان خیر جمع اوری کردند.انجمن مبلغ به دست آمده را در زمینی که سپهسالار تنکابنی به آنها هدیه کرده بود، صرف ساختن مدرسهای برای نگهداری و آموزش یتیمان کردند که در آن صد دختر بهصورت رایگان آموزش میدیدند./شکوه زن و زنانگی
منابع:
۱_خواجه نوری، بیژن، بررسی و تحلیل اجمالی نقش اجتماعی زنان در تاریخ ایران، مجله فرهنگ، زمستان 1382، شماره 48 ، ص 77
۲_کافه تاریخ
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸چشمودلسیرهای همچنانمتجاوز!
🔻«دنیس روچا» تفنگدار ۱۸ساله نیروی هوایی آمریکا که در انگلیس به یک دختر ۱۲ساله اوتیسمی تجاوز کرده بود، بازداشت و به ۶ سال زندان محکوم شد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
دکتر ظهیری در گفتوگو با ایلنا:
🔸🔸 گسل نسلی تبدیل به گسست بیننسلی شده است/نمیتوانیم دهه به دهه ارزشهایمان را به دلیل امیال دیگران تغییر بدهیم/علمای ما کمکاری کردهاند
🔻دکتر معصومه ظهیری در گفتگو با ایلنا اظهار داشت: دانایان و فرهیختگان جامعه وظیفه اقامه دین را دارند و اگر در حال حاضر میبینیم که نسل زد و دهه 80 و 90 های ما به مسیر دیگری می روند بخشی از آن به دلیل این است که فرهیختگان جامعه، معلمان، اساتید دانشگاه به دلایل مختلف کم گذاشتهاند.
🔻وی افزود: ما نسل جدیدمان را به خوبی نشناخته ایم. معلم پرورشی مان به روز نشده است، گسل نسلی که در چندین سال قبل درخصوص آن هشدار می دادیم الان تبدیل به گسست بیننسلی شده است. به عنوان یک کارشناس خانواده اعلام خطر می کنم، باید روشمان را دوباره تغییر دهیم.
🔻 ایشان خاطرنشان کرد: باید به سوالات کسانی که درباره حجاب اقناع نشدهاند، پاسخ داده شود و نیازهای آن ها دیده شود. باید در امر ازدواج تسهیل رخ دهد. آرامشگاه، آموزشگاه و آسایشگاه ما خانواده است.
🔻 وی درباره لایحه عفاف و حجاب تصریح کرد: لایحه میخواهد همه را با یک نگاه بسنجد. این کار بیشتر لجاجت و مقاومت ایجاد میکند. نباید تهدیدآمیز با مردم رفتار کرد، چراکه تهدید باعث لجبازی در جامعه میشود. برای عدهای که لجاجت دارند و معاند هستند مانند سلبریتی که روسری خود را برمیدارد تا محبوب آن طرف آب شود، باید ممنوعیت ایجاد کرد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 بسته پیشنهادی اکران مردمی
( مجموعه مستندات روشنگری مرتبط با فتنه و بلوای سلبریتیها)
مستند اسم رمز مهسا
b2n.ir/u53708
مستند به بهانه آزادی
b2n.ir/q05878
مستند به نام خلق کُرد
b2n.ir/g38627
مستند نقابدارها
b2n.ir/r50756
مستند تروکاژ
b2n.ir/s17942
مستند ایکسونامی
b2n.ir/f81107
مستند تهران دمشق
b2n.ir/x35856
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 شواهد نشان میدهد پدیدهی کاملا نفاقگونهی #حجاب_استایل یک توطئهی فرهنگی_امنیتی بیگانه در تهاجم به باورهای مذهبی ما و عفّت و پاکدامنیِ محجبههای واقعی است
🔻 برخی از روی جهل فکر میکنند اینپدیده صرفا بهدنبال زیبایی در قالبهای تنوّع پوشش است، درصورتیکه هدفگذاری آن دقیقا تغییر سبک #حجاب_عفیفانه و #حیا در بانوان است و در احادیث دینی به این جماعت محدود به عنوان {تبرُّج} یا #خودنمایی که عمل آنها <حرام> و بسیار تقبیح شده است، عنوان گردیده است
🔻 مراقب باشیم در دام این شیّادانِ مذهبینما نیافتیم. مطمئنا اکثر غالب اینجماعت پس از مدتی و آرامآرام چهرهی واقعی و بیدین خود را نشان داده و در صورت غفلت، متوجه افتادنِ ناخواسته در دام این دینفروشان و تغییر باورهای دینیمان نخواهیم شد.../سیدعلیرضا آلداود
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 فدراسیون بینالمللی شطرنج زنان تراجنسیتی را، از رقابت در مسابقات زنان منع کرده... اونوقت در ایران ی عده دنبال حقوق تراجنسیتیها بودند...../طلبه بانو
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 ترویج حرامخواری در ایران!
🔻 برخی از رستورانها وقاحت را به جایی کشاندهاند که خوردن غذاهای حرام از قبیل لابستر ( نوعی خرچنگ که هیچ ربطی به میگو ندارد)، صدف و ماهیمرکب اسکوئید (کالاماری) را تبلیغ میکنند. خوردن این حیوانات فرقی با خوردن گربه، تمساح، سوسک و... از نظر حرامبودن ندارد. برخی بلاگرهای وقیح نیز این کار را تبلیغ میکنند.
🔻 وقتی شخصی عمل حرامی را که نفس آن عمل جرم و قابل مجازات است، در انظار و اماکن عمومی و معابر مرتکب میشود، علاوه بر مجازات مقرر در مواد ۱۷۴ و ۱۲۴ قانون مجازات اسلامی به لحاظ انجام اینگونه اعمال در انظار عمومی به حبس از ۱۰ روز تا دو ماه یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم میشود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸بعد از ۴۴سال از انقلاب اسلامی ما هنوز انجمن زنانه حمایت از کالای ایرانی نداریم در حالی که زنان مشروطه پیشگام اجرای اقتصاد مقاومتی بودهاند
🔻تاسیس انجمن عفاف
انجمن عفاف زنانه اولین انجمن زنان در ایران پس از برقراری مشروطه بود. این انجمن را همسر میرزا حسن رشدیه در 1326هـ . ق در محل ساختمان مدرسه پرورش دختران که در خانه استیجاری محسن خان نطنزی ملقب به معاون دیوان بود، مجاور سقاخانه نوروزخان، تاسیس کرد.
🔻اهداف انجمن عفاف
اهداف ذکرشده برای انجمن، پرورش دختران دبستانی و ایجاد زمینه برای مشارکت بیشتر زنان در امور اجتماعی و سیاسی بوده و در این زمینه، فعالیتهایی چون، ایجاد مدرسه دخترانه، ترویج استفاده از البسه وطنی، تحریم کالاهای خارجی به منظور مقابله با نفوذ بیگانگان در ایران و تبلیغ مشروطیت.... را سرلوحه کارهای خود قرار می داد.
🔻اهتمام به اقتصاد مقاومتی بانوان فعال سیاسی
انجمن عفاف همانند انجمن علیا مخدره خرید کالای ایرانی، تحریم استفاده از کالای خارجی برای مقابله با استعمار را جزو اهداف مهم تشکیلاتی خود میدانستند.
متاسفانه انجمن عفاف بعد ها به خاطر فاصله گرفتن از اهداف خود توسط ماموران دولتی منحل گردید./کانال شکوه زن و زنانگی
منابع:
سایت موسسه مطالعات تاریخ معاصر، نشریه الکترونیکی زنان ، شماره ۴
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 دخترانی که با تعزیه "زن، زندگی، شهادت" دختران انقلاب در اطراف مترو تئاتر شهر تهران اشک ریختند و با حجاب شدند
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 هویت زن و زیبایی او
📝 به قلم صفورا امینجواهری
🔻 آیا تاکنون به این فکر کردهایم که چگونه آنطرفیها که اسم و وصف دقیقی هم از آنها نداریم، فقط میدانیم متعلق به جهانبینی مادی و گفتمان غرب هستند، موفق شدند این چنین سریع و عمیق و مانا هویت زن را سمت زیبایی ظاهری و جنسی جهت دهند؟ و چرا عموم زنان این قرائت از هویتشان را راحت پذیرفتند و به آن بسنده کردند؟
🔻 آیا تا کنون از خود پرسیدهایم این طرفیها که باز هم اسم و وصف دقیقی از آنها نداریم و ارتکازا آنها را متحجر شرقی مینامیم و به اشتباه آنان را تنها نماینده اندیشه دینی میدانیم، چرا تاکنون نتوانستهاند بینش زن را به خودش تغییر دهند و به لایه هویت او راه یابند؟
🔻 آیا زن موجودی منفعل و صرفا پذیرنده است که کافی است برای او هویتی طراحی کنیم و به خورد او بدهیم؟ آیا خود زن برای رد و پذیرش هویتی که دیگری برایش پختوپز کرده ارادهای ندارد؟ یا انسان (حی متأله) مونث است که بنا به متغییرهایی، هویتی را میپذیرد یا نمیپذیرد یا اصلا خودش میسازد؟
🔻 گذشته از این مواجهه گفتمانی و انسانشناختی، چرا در ساحت میدان، روایت زن انقلاب اسلامی با همه افتخارآفرین بودنش نتوانسته است اذهان عمومی را سمت خود جلب کند؟ چرا الگوی سوم با همه جذابیت نظریاش بیدست و بال مانده و رواج پیدا نمیکند؟ چرا گوشه رینگ بد فهمیها و کمفهمیها دهه دوم عمر خود را شروع میکند و هنوز راهی برای همه فهم شدن نیافته است؟
🔻 تحلیل من این است که گفتمان غرب روی نیاز اصیلی در جوامع بشری دست گذاشته و امیال نامانای خود را بر میلی مانا در بشر سوار کرده است. گفتمان غرب به درستی انسان را واکاوی کرده است و سوداگرانه از امیال عمیق بشر سواستفاده کرده است تا گفتمان خویش را عمومی و در گذر زمان به وسیله ساخت صنعتهایی پیرامون آن، پایدارش کند و آن نقطه، میل به جمال است و جمال همان مولفه اصلی شخصیت زن در اندیشه دینی هم هست.
🔻 اما جمال و زیبایی چیست؟ چه دایره ای از معنا و مصداق دارد؟ و چرا مظهر جمال بودن زن، موجب فرودستی و سقوط زن و جوامع بشری شد؟ آیا راه حل صرفا پوشاندن جمال ظاهری، ندیدنش و محدود کردنش است؟ و اصلا حجاب، پوشاندن جمال است یا جمالی است بر جمال؟ حجاب زن، پوشاندن زیبایی اوست یا آراستن ظاهر او به زیبایی آگاهانه و شدت یافته؟ راه طلبکاری از غرب به خاطر این سوداگری و سواستفادهاش از امیال عمیق بشر چیست؟ برگ برندهی ما کدام است؟ سرکوب امیال عمیقِ سواستفاده شده راه حل نجات بشریت است یا یافتن راهی ورای آن؟
🔻 راهی که زن و جوامع بشری را از اسارت فهم زن برپایه زیبایی جنسی رهایی میبخشد، مفهومی قویتر و قدرتمندتر است که بتواند حول همان مولفه کلیدی آفرینش زن، یعنی جمال صورتبندی شود. ما عنصری در هویت زن یافتیم که هم مرحلهی ارتقا یافتهی زیبایی ظاهری زن است، فراتر از بدن او و هم در فطرت او به ودیعه نهاده شده و در خلقت اون پیچیده شده است. مولفه ای که به واسطه فطری بودنش اگر زن به آن بازگردد میتواند "معجزه" رقم بزند مانند آنچه در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رقم زد. همین مولفه است که امید است نقطه عطف زیست زن مسلمان ایرانی و مسیر شکوفایی انقلاب اسلامی باشد.
🔻 آن عنصر، عاطفه است. حیات عاطفی زن مرتبهای از زیبایی و جمال اوست و احیای این مرتبه از حیات زن در پازل جهانبینی الهی با همه لوازمش، راه برون رفت از همه مظاهر اسارت زن در جهان بینی مادی و تنانگی جنسی است. این نحوه نگاه به مقوله جمال زن، نگاهی اشتدادی است که از ساحت بدن آغاز میشود و نمودش زیبایی خلقت اوست، به ساحت نفس او ارتقا مییابد و نمودش عواطف و "خُلق مادری" او در روابط انسانی است و در مرتبه عالیتر و در ساحت روح در قامت "مقامات معنوی" نمود مییابد. این نگاه اشتدادی به جمال زن هرگز او را علیه خود نمیشوراند، هرگز او را در وضعیتی قرار نمیدهد که مزیت او دستمایه ستم به او شود و حتی هرگز منجر به سرکوب میل به زیبایی در بشریت نمیشود، بلکه هر مرتبه از جمال را در راستای مرحلهی والاتری سامان میدهد و نحوه بروز اجتماعی آن را خلق میکند، در این نگاه حجاب و زیبایی رابطه وثیقی با هم مییابند.
🔻 بزرگواران زنهار که اگر از این بُعد از جمال زن، یعنی عاطفه، هم غفلت ورزیم یا آن را محدود و سرکوب کنیم، قوهی هاضمه جهان مدرن و غرب برای هضمش دندان تیز خواهد کرد و آن را صنعتی خواهد کرد و این مرتبه از جمال زن را هم به بند خواهد کشید. آن وقت دیگر از زن چه میماند که بخواهیم او را تکریم کنیم، استقلال برایش قائل باشیم یا هرچه و هرچه و هرچه.
🔻 بحث کامل حیات عاطفی زن و مراتب زیبایی زن را اینجا ببینید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 رابطه آزادی پوشش و آزار جنسی
🔻 بخشهایی از مستند «پشت صحنه» به کارگردانی تورج کلانتری👆
🔻 ۱۰۸ متلک جنسی در عرض ۱۰ ساعت
(نتیجه عجیب آزمایش اجتماعی یک دختر)
🔻 آیا آزاد بودن روابط جنسی در یک جامعه، چشم و دل آدمها را سیر میکند یا برعکس؟/کانال مطالعات اسلامی زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 نذر خوشحالی خانواده...
🔻 بخشی از گفتگو یا حجتالاسلام سیدحسین فاطمینیا در برنامه کلمه
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
📙📙 جمعههای کتابخوانی/ بخوانیم
📚 طوبی (چالشها و راهکارهای ترویج حجاب و عفاف در جامعه)
🔻اندیشکدهی برهان بر آن است که در مسیر یک جهاد فکری و اعتقادی منسجم و متقن با پاسخگویی مستدل و منطقی به پرسشها و مسئلههای کنونی جامعه، گرهگشایی از معضلات فکری و نظری و شبههزدایی و تولید تحلیل و تأملات سالم و پالوده از کجاندیشی و انحراف، گام بردارد.
🔻 پژوهش حاضر، حاصل تلاش جمعی از پژوهشگران اندیشکده برهان است که به بررسی چالشهای ترویج عفاف و حجاب در جامعه و راهکارهای آن میپردازد.
📝مولف: اندیشکده برهان
🖇 ناشر: دیدمان، 1398
#معرفی_کتاب
#عفاف_و_حجاب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ۹۹ درصد مفاد لایحه حجاب و عفاف جنسیتی نیست
🔻 به گزارش ایرنا، امیرحسین بانکی پور شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان با اشاره به ویژگیهای لایحه «حجاب و عفاف» افزود: در مواردی مانند برهنگی یا بد پوششی هیچ جنسیتی مُراد ما نیست و برای همه مردان و زنان مطرح است بعنوان مثال الگوی لباس برای دانش آموزان دختر و پسر مطرح شده است.
🔻عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه پیش بینی ما این است که این قانون از مهر امسال اجرایی شود، تاکید کرد: در هفتههای اخیر روایتسازیهای متعددی از قانون حجاب و عفاف صورت گرفته که برخی از آنها بیشتر شبیه به لطیفه است اما آنچه در برخی رسانهها تصویرسازی شده با اصل این قانون، بسیار متفاوت است.
🔻بانکی پور همچنین یادآور شد: ملاحظات ما در لایحه مذکور این بوده که هیچ تقابلی بین مردم با مردم رخ ندهد. ۳۵ ماده اول این لایحه مربوط به ترویج فرهنگ حجاب و عفاف با تعیین تکالیف دستگاههای اجرایی مختلف است و نیمه دوم لایحه نیز مربوط به جرائم و جلوگیری از ترویج بدپوششی و برهنگی با مجازاتهای بازدارنده است.
مطالعه ادامه گفتگو و جزئیات صحبت ها در مورد لایحه حجاب و عفاف....
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸ضرورت تسهیل تولید منسوجات با کیفیت پوشاک اسلامی
🔻 رییس کمیسیون قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در مجلس شورای اسلامی، تسهیل تولید منسوجات با کیفیت و ارزان پوشاک اسلامی و حمایت از کارخانه های تولید لباس اسلامی بویژه چادر مشکی با کیفیت را نیز از وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد و افزود: در زمان حاضر فقط یک واحد تولیدی پارچه چادر مشکی در کشور داریم و بقیه آنها وارداتی است.
🔻وی با تاکید بر لزوم تهیه دستورالعمل مناسبسازی مکانهای عرضه و فروش البسه بعنوان یکی از وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: در برخی از شهرها مانند تهران فروشگاههایی هستند که اتاق پِرو ندارند که باید نظارت لازم در این زمینه صورت گیرد.
🔻 بانکی پور، رعایت حریم خصوصی واحدهای مسکونی و تامین زمین برای زوجهای جوان را از وظایف وزارت راه و شهرسازی، سرعت بخشیدن به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و توسعه فضای ایمن و سالم خانواده محور را از وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی درباره قانون حجاب و عفاف به گردشگران را از وظایف وزارت میراث فرهنگی برشمرد.
🔻 وی رصد و شناسایی مداخلات بیگانگان و فعالیتهای سازمانیافته و هوشیارسازی کارکنان و مدیران را از وظایف وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه دانست و گفت: سازمان برنامه و بودجه نیز باید به تعیین سازو کار تضمین تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاری در تولید چادر مشکی بپردازد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 گزارشی از همایش نقد و بررسی لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
🔻 همایش نقد و بررسی لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به همت کارگروه عفاف و حجاب به همت انجمن علمی مطالعات اجتماعی حوزه های علمیه در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 انتشار برای نخستین بار! دستخط شهید مصطفی صدرزاده...
🔻 عملیات نظم در خانواده!
۱_با اعضای خانواده تمام احترام رعایت شود (در اوج محبت)
۲_باید حدقل هفته یک مرتبه برای همسر گل خریده شود
۳_ساعت خوابیدن و بیدار شدن همیشه باید یکی باشد
۴_لباس های شخصی خود را حدقل بشورم
۵_ظرف های داخل آشپزخانه به محض رویت باید شسته شود
۶_هرگونه ریخته و پاش در منزل باید به سرعت جمع آوری شود
۷_باید در خانه همیشه نان تازه باشد
۸_وضعیت لباس فرزند وهمسر باید کنترل شود و زمانی برای خرید ماهانه یا سالانه مشخص شود
۹_بخشی از حقوق به خود همسر داده شود
۱۰_به هیچ وجه سر همسر و فرزند نباید داد کشید
۱۱_دیدار پدر و مادر و فامیل بسیار حساب شده و طی زمان بندی باشد
۱۲_باید برنامه های منزل از یک هفته قبل تنظیم شود
۱۳_باید زمان تفریح همسر و فرزند کامل منظم و مشخص شده باشد
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 چهرهها و رسانه دو بازوی گسترش انحرافات جنسی
📝 معصومه عمرانی
🔻 آنجلینا جولی، والت دیزنی و... قطعههای کدام جورچین هستند!؟
🔻 اخیرا اخباری مبنی بر تاسیس رسمی خانه ترنس با مدیریت یک بازیگر منتشر شده. با وجود مضرات رسانهای شدن و عادیسازی این مسئله، چهکسی و بر مبنای چه معیاری یک "چهره (سلبریتی)" را بهعنوان مدیریت چنین مکانی انتخاب کرده!؟
🔻 شاید این موضوع در ابتدا چندان مهم به نظر نیاید، اما با نگاهی کلان به چینش اجتماعی جهان و نقشه شیطان برای به اسارت کشیدن روح انسانی با استفاده گسترده از رسانهها و چهرهها، ورق برخواهد گشت...
🔻 آیا اختلال هویت جنسی (ترنسکشوال) درست و کامل به ما معرفی شده است؟
🔻 همهچیز ساده به نظر میرسد، یک اشتباه در خلقت!!؟ یک احساس غیرقابلهضم، یک عمل جراحی، بیشمار عکس یادگاری...
🔻 آیا بهاندازه عادیسازی عمل تغییر جنسیت، برای رواج دادن جلسات روانکاوی پیش از عمل هم تلاش میکنند؟ آیا تا به حال درمورد عوارض جسمی عمل هشدار دادهاند؟ آیا همه از نتیجه عمل راضی هستند؟ یا عوارض روحی، حس شکست و بنبست و طردشدگی را هم تجربه میکنند؟ آیا برنامهای برای تبیین جایگاه خانواده و نقش آن در تثبیت هویت جنسی کودکان دارند؟
🔗 |مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مساجد با خانواده ها و مراکز آموزشی ارتباط بگیرند
🔻 خانواده واحد بنیادی و سنگ بنای جامعه اسلامی و کانون رشد و تعالی انسان و پشتوانه سلامت و بالندگی و اقتدار و اعتلای معنوی کشور و نظام است و سمتوسوی حرکت نظام باید معطوف باشد به: ... برجسته کردن کارکردهای ارتباط خانواده و مسجد برای حفظ و ارتقاء هویت اسلامی و ملی و صیانت از خانواده و جامعه.
🗓 ابلاغ سیاستهای کلی «خانواده» توسط امام خامنه ای ۱۳۹۵/۰۶/۱۳/بانوی آب
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تحلیل فوق العاده زیبای استاد مطهری درباره خدمات اسلام به زنان
🔻 اسلام در عین آنکه زنان را به حقوق انسانیشان آشنا کرد و به آنها شخصیت و حریت و استقلال داد هرگز آنها را به تمرد و عصیان و طغیان و بدبینی نسبت به جنس مرد وادار نکرد.
🔻 نهضت اسلامی زن ، سفید بود ، نه سیاه و نه قرمز و نه کبود و نه بنفش. #احترام_پدران را نزد دختران، و #احترام_شوهران را نزد زنان از میان نبرد، اساس خانوادهها را #متزلزل نکرد.
🔻 زنان را به شوهرداری و مادری و تربیت فرزندان #بدبین نکرد. برای مردان مجرد و شکارچی اجتماع که دنبال #شکار_مفت میگردند وسیله درست نکرد.
🔻 زنان را از آغوش پاک شوهران و دختران را از دامن پر مهر پدران و مادران #تحویل صاحبان پست اداری و پولداران نداد.
📝نظام حقوق زن در اسلام، ص 90 و 91/ کانال شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 غرب تکالیف نیروی کار زن را حقوق زن معرفی کرد
🔻 تاریخ غرب نشان میدهد مردسالاری و عدم مسئولیت انسانی در قبال زن همیشه حکمفرما بوده است، اما با پیشرفت علوم مختلف بالاخص علوم انسانی در غرب متدهای بهرهبرداری از زن هم شکلهای پیچیدهتری به خود گرفت. منافع اقتصاد و روانشناسی و جامعهشناسی روش پیچیدهتری با تغییر ادارک و شناخت برای بردگی مدرن زن طراحی کرد که اتفاقا این زن حتی حقوق اولیه زن سنتی غرب را از دست داد. در مقابل کار سنگین و سخت مزد کمتری گرفت و بخش قابل توجه آن را به عنوان مالیات به خود سیستم تحویل داد، اما با رضایتمندی و احساس برتری هم تن به طراحی سیستم نوین داد.
🔻 غرب را باید با تاریخ و اهداف و شیوههایش شناخت تا به درستی درباره فضای فرهنگی آنها اظهارنظر کرد./کانال شکوه زن و زنانگی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|