لایحه نهایی عفاف و حجاب.pdf
181.8K
متن نهایی لایحه عفاف و حجاب ارسال شده به مجلس
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
رسانه نخبگانی بانوان
متن نهایی لایحه عفاف و حجاب ارسال شده به مجلس #رسانه_نخبگانی_بانوان https://eitaa.com/rnb1402 #لای
📌 بخشی از متن نسخه نهایی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
🔹مأمورین فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که ضابط قوه قضائی محسوب میشوند مکلفند نسبت به اشخاصی که در ملأ عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی اقدام به نقض هنجارهای اجتماعی از جمله کشف حجاب مینمایند در مرتبه اول و از طرق مقتضی یا با استفاده از فناوریهای نوین و سامانههای هوشمند نظیر ارسال پیامک تذکر دهند.
🔹در صورت برهنگی بخشی از بدن و یا پوشیدن لباسهای نازک بدن نما و یا چسبان ملاً عام یا اماکن عمومی یا فضای مجازی مرتکب مطابق ترتیبات مقرر در بند (الف) در مرتبه اول مشمول جریمه ای معادل حداکثر جزای نقدی درجه هفت خواهد شد. در صورت عدم توجه به تذکر و اصرار بر ادامه تخلف یا تکرار علاوه بر جریمه، فوق، مرتکب به مرجع قضائی معرفی و به حداکثر جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش محکوم خواهد شد.
🔹چنانچه هر یک از صاحبان مدیران و متصدیان حرف صنوف و اماکن عمومی اعم از دولتی و غیردولتی از قبیل فروشگاهها، رستورانها سینماها و اماکن ورزشی، تفریحی و هنری در محل فعالیت شغلی خود مرتکب رفتار موضوع ماده (۱) این قانون شوند علاوه بر جرایم و مجازاتهای مقرر در مرتبه اول اخطار تعطیلی دریافت نموده و در مرتبه دوم تا یک هفته و در مرتبه سوم تا دو هفته اماکن یا واحد مربوط توسط ضابطین فراجا و یا حسب مقررات صنفی توسط مرجع ذی صلاح تعطیل میشوند و تا یکسال از کلیه امتیازات تخفیفات و معافیتهای اعطایی از جمله معافیتهای مالیاتی و تعرفههای دولتی در ارائه خدمات عمومی محروم خواهند شد.
🔹هرگاه اشخاصی که به واسطه فعالیتهای اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، هنری یا ورزشی دارای شهرت و تأثیر گذاری اجتماعی هستند مرتکب رفتارهای موضوع این قانون شوند، علاوه بر اعمال جریمه موضوع ماده (۱) این قانون و لغو کلیه امتیازات، تخفیفات و معافیتهای اعطایی با حکم مرجع قضائی به محرومیت از فعالیت حرفه ای و فعالیت در فضای مجازی به مدت سه ماه تا یک سال محکوم میشوند چنانچه اقدامات تنبیهی موضوع این ماده منجر به تغییر و اصلاح رفتار مرتکب نشود با حکم مرجع قضائی علاوه بر محرومیتهای موضوع این ماده به مجازات درجه شش محکوم میشود.
🔹اشخاصی که به صورت سازمان یافته یا با تبانی دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی بیگانگان مرتکب رفتارهای موضوع این قانون شوند چنانچه مشمول مجازات شدیدتری نباشند در همان مرتبه نخست علاوه بر ممنوعیت خروج از کشور به مدت دو سال و متناسب با جرم ارتکابی و شرایط و وضعیت مرتکب به یک یا دو مورد از مجازاتهای موضوع ماده (۲۳) قانون مجازات اسلامی و حبس درجه پنج محکوم میشوند.
🔹اشخاصی که به هر نحو متعرض پوشش بانوان محجبه شوند و یا با الفاظ و اعمال مغایر شئون و حیثیت در فضای واقعی یا مجازی به حجاب یا افراد محجبه به جهت رعایت حجاب توهین نمایند علاوه بر مجازات مقرر در ماده (۶۱۹) قانون مجازات اسلامی کتاب پنجم تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده به جزای نقدی درجه پنج و یک یا دو مورد از مجازاتهای مذکور در ماده (۲۳) قانون مجازات اسلامی- مصوب ۱۳۹۲ -متناسب با جرم و خصوصیات مرتکب محکوم خواهند شد.
🔹هیچ کس حق ندارد تحت هر عنوان نسبت به بانوان مرتکب اعمال مجرمانه از قبیل توهین، افترا تهدید و یا ضرب و جرح و یا نقض حریم خصوصی آنان شود و در صورت ارتکاب مرتکب به مجازات مقرر در قانون محکوم خواهد شد./خبرگزاری مهر
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
2.mp3
50.26M
#صوت
🔸🔸 سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب(۳)
🔻 با ارائه:
سرکار خانم فخری ملکمحمد
قاضی بازنشسته و وکیل پایه یک دادگستری
موضوع:
🔹 نقد و بررسی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
🔻 و ارائه:
سرکار خانم توران ولیمراد، دانش آموخته جامعهشناسی، مدیر شبکه ایران زنان
موضوع:
🔹 نوع نگرش به هویت زن ایرانی در چهار دههی انقلاب اسلامی و تاثیر آن در مسئله حجاب
📆 برگزار شده در: ۱۸خرداد ۱۴۰۲
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_ححاب
🔸🔸 عدم درک زن و مرد از تفاوتهای یکدیگر، اصلیترین عامل برای اختلافات خانوادگی
سیدکاظم فروتن، رئیس ستاد ملی جمعیت در اختتامیه رویداد ملی صبا گفت: از هر سه ازدواج یک ازدواج به طلاق میانجامد و ۴۰ درصد طلاقها خانوادههایی هستند که حداقل یک فرزند دارند که بسیار ناراحت کننده است.
به گزارش مهر، وی عدم درک زن و مرد از تفاوتهای یکدیگر را اصلی ترین عامل برای اختلافات خانوادگی عنوان کرد و گفت: به عنوان یک کارشناس خانواده که سی سال در این حوزه فعالیت میکند می گویم که زن و مرد از تفاوتهای همدیگر هیچ اطلاعی ندارند و اگر در آموزشها به این حوزه تمرکز کافی داشته باشیم بسیاری از مشکلات حل میشوند.
فروتن گفت: مراکز انتخاب همسر باید در همان زمان انتخاب همسر یعنی قبل از ازدواج این آموزشها را به دختر و پسر ارائه دهند چون پس از ازدواج تأثیری نخواهد داشت.
رئیس ستاد ملی جمعیت در پایان گفت: همچنین دیگر مشکلات و اختلافات زن و مرد همه درمانهای مختص خود را دارند و هیچ مشکلی در حوزه خانواده امروز وجود ندارد که قابل درمان نباشد اما وقتی دیر درمان میشوند کار دشوار میشود./اعتمادآنلاین
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شناسایی زنان بیحجاب با هوش مصنوعی
🔹این تصاویر در خیابان ولیعصر تهران و در چند روز گذشته ضبط شده است. ضابطان پلیس از زنان بیحجاب تصویر گرفته و با استفاده از هوش مصنوعی هویت آنها را شناسایی میکنند. در برخی موارد نیز پرونده قضایی تشکیل و به قوهقضائیه ارسال شده است./خبرگزاری فارس
#رسانه_نخبگانی_بانوان
https://eitaa.com/rnb1402
1-2.mp3
9.6M
🔸🔸 بیحجابی گناه مسلم شرعی است و نمیتوان از آن جرمزدایی کرد
🔻 خانم ملکمحمد؛ قاضی بازنشسته دادگستری در نشست مجازی رسانه نخبگانی بانوان، با اشاره به قواعد جدید فضای مجازی برای سلبریتیها و چهرههای مشهور در فرانسه، اظهار داشت: اگر آنها مقررات را در فضای مجازی رعایت نکنند، از دو سال حبس تا سیصد هزار یورو جریمه میشوند!
🔻 وی افزود: یک گناه مسلم شرعی را به هیچ عنوان نمیتوانیم جرمزدایی کنیم و برایش مجازات غیرمتناسب تعیین کنیم که عفت و امنیت اخلاقی خانوادهها به هم بریزد.
🔸🔸 برخورد مسامحهآمیز و با تغافل عمدی در این لایحه دیده میشود
🔻 خانم ملکمحمد افزود: وقتی جریمهها اندک باشد، به تذکرات توجهی نمیشود. در شهرهای دورتر و کوچکتر و مراکز تجاری پایینتر هم الگوپذیری صورت میگیرد. عدم تناسبها، ما را به این نتیجه میرساند که دیدگاهی مسامحهآمیز و تغافل در این لایحه بوده است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 تعارض زن تراز انقلاب اسلامی و زن بار آمده در صحنه عمل نظام اسلامی
🔻 خانم ولیمراد، مدیر شبکه ایران زنان با اشاره به تعارض بین زن تراز انقلاب اسلامی و زن نظام اسلامی در صحنه عمل، گفت: دست آقایان جریان اصولگرا و اصلاحطلب درد نکند که در حوزه زنان به یک نقطه رسیدند و آن هم نگاه ابزاری و جنسی نسبت به زن. دولتها و مجلسها همه با هم و دست به دست هم برای رفع مشکلات زنان و خانواده کاری نکردهاند و زن را با عرض معذرت موجودی معرفی میکنند که عقلش ناقص است، نمیفهمد، نمیداند و نمیتواند. محتاج قیم و نفقه بگیر و صدقه بگیر است. این خروجی عملکرد چهار دهه حکمرانی است.
🔸🔸 زن تراز انقلاب اسلامی آگاه، انتخابگر و تصمیمساز است
🔻 وی افزود: زن مسلمان هویت خودش را با انقلاب اسلامی، بازسازی و بازیافت کرد. زنی که به شرایط خودش و شرایط زمان آگاه است و در صحنه است. انتخابگر است. تصمیمگیر است. بعد در تداومش عزیزتر از خودش یعنی فرزندش را برای این انقلاب میدهد و به جنگ میفرستد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
5.mp3
5.3M
🔸🔸 انقلاب گرفتار دو جریان نفوذ فکری
🔻 خانم ولیمراد با اشاره به تحجر و غربگرایی گفت: نظام برآمده از انقلاب اسلامی گرفتار دو جریان نفوذ فکری است که یکی به اسم اسلام متحجر است و همخوانی با نگاه انقلاب اسلامی به زن ندارد. یکی دیگر وقتی دیده به اسم اسلام راه را باز نمیکنند و تعطیل هستند، در دامن غرب سقوط کرده است. این دو جریان فکری در همه جا نفوذ دارند. در قانون نویسی و دولت و مطالعات زنان دانشگاهها و حوزه و مسلط هستند، ولی آن چیزی که این وسط آسیب خورده است، زنان در نظام اسلامی هستند. جایگاه زن در این نظام گرفتار تعارض است. خروجی این تعارض، اعتراض پارسال است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
7.mp3
8.71M
🔸🔸 چرا این لایحه فقط زنانه است؟
🔻 خانم ملکمحمد درباره دیگر اشکالات لایحه تصریح کرد: این لایحه، حمایت از فرهنگ حجاب و عفاف است. حجاب و عفاف، فقط مخصوص خانمها نیست. متعلق به آقایان هم هست. قرآن هم این مسئله را درباره خانم و اقا مطرح کرده است. چرا این لایحه فقط نگاهش زنانه است؟ چرا مخاطبش فقط خانمهاست؟ اگر اقایانی که عفاف را رعایت نمیکنند و چشمچرانی میکنند و ازار جنسی میدهند، ممکن است بگویند در مواد قانونی دیگری دیده شده است. چرا اینجا نیاوردهاند؟ جایش اینجاست همه را اینجا بیاورند، اثر فرهنگی هم دارد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
8.mp3
5.51M
🔸🔸 محرومیت از خدمات اجتماعی، حق حاکمیت و دارای بیشترین اثر بازدارندگی
🔻 خانم ملکمحمد در بحث بازدارندگی قوانین خاطرنشان کرد: اگر من به عنوان یک شهروند بخواهم قوانین را رعایت کنم، خیلی طبیعی است که از خدمات برای مدت کوتاه یا متوسط یا طولانی محروم باشم.
🔻 وی افزود: وقتی چنین جریمهای در نظر گرفته شود درواقع با کسی که قدرت مالی دارد و کسی که ندارد، یکسان برخورد شده است.
محروم کردن نقضکننده قوانین از خدمات اجتماعی حق حاکمیت است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 تنزل جایگاه پلیس و ندیدن جایگاه مردم در لایحه
🔻 خانم ولی مراد در پایان این نشست ابراز داشت: در ارتباط با نگرش نسبت به زنان ما میخواهیم خانواده ارام و شاد و سالم داشته باشیم، جوانان ازدواج کنند، فرزنداوری داشته باشند و جامعه عفیف داشته باشیم. باید بستر اینها فراهم شود. شما وقتی 15 میلیون مجرد دارید خب معلوم است در خیابان و پارک و پاساژ و مرکز خرید و فروش با آسیب مواجه هستید. پس من همچنان به عنوان ریشه به نگرش نسبت به زن نگاه میکنم و رفع تبعیضها از زنان مبتنی بر نگرش انقلاب اسلامی و خوانش انقلاب اسلامی را راهگشا میدانم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش جالب مجله "خبری تلویزیونی" آمریکایی از راهکارهای در امان ماندن دختران از آزار جنسی و نگاههای هوس آلود در متروها!
🔺️"اگر در مسیر رفت و آمد خود نگاههای وحشتناکی را احساس میکنید، به فکر داشتن یک لباس مخصوص مترو باشید!"
🔶️ مجله خبری تلویزیونی"Inside Edition" در گزارشی از چالشهایی که زنان و دختران در متروهای این کشور با آن روبرو هستند سخن گفت؛ بخشی از این گزارش به راهکارها و توصیههای دختران آمریکایی برای در امان ماندن از تعرضات جنسی و نگاههای هوس آلود اشاره دارد./کانال دختر حوا
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
🔸🔸 «رسانه نخبگانی بانوان» با همکاری «پایگاه تخصصی عصر زنان» برگزار میکند
سلسله نشستهای مجازی پیرامون لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
موضوع:
🔸🔸 مسئله حجاب در جمهوری اسلامی و خلأهای لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب
کارشناسان:
🔻 آقای دکتر سیدکمیل حسینی؛ مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه زیست جنسی و جامعه
🔻 حجتالاسلام والمسلین سیدعلی خانمحمدی؛ فعال اجتماعی و پژوهشگر حوزه عفاف و حجاب
🔻دبیر نشست: سرکار خانم الههسادات شفیعی
پژوهشگر حوزه زنان
🔸🔸 زمان: شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۲۱ الی ۲۲:۳۰
🔸🔸 لینک ورود به نشست مجازی:
https://www.skyroom.online/ch/rnb1402/rnb
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#پایگاه_تخصصی_عصر_زنان
@asrezanan_ir
#لایحه_حمایت_از_فرهنگ_عفاف_و_حجاب
📌 پایگاه تحلیلی عصر زنان با همکاری موسسه شناخت برگزار میکند:
♨️ جریان
سلسلهنشستهای تخصصی عصر زنان
♨️ موضوع:
هویت زن در جمهوری اسلامی؛ از گفتمان تا میدان
♨️ نشست پنجم
▫️دکتر فریبا علاسوند
🗓 زمان: یکشنبه ، ۲۸ خردادماه
🕰 ساعت ۱۰
✅ پخش زنده نشست در کانال ایتای عصر زنان و بستر اسکای روم
https://www.skyroom.online/ch/shenakht/jariyan
✅ امکان حضور ویژه مخاطبین تخصصی، به تعداد محدود فراهم خواهد بود. برای ثبتنام و اعلام حضور به آیدی زیر مراجعه فرمایید:
🔹 @Asrezanan_admin
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
#اختصاصی | #گزارش
♦️ نشست مجازی «مسئله حجاب در جمهوری اسلامی و خلاهای لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب» توسط رسانه نخبگانی بانوان با همکاری پایگاه تخصصی عصر زنان برگزار شد.
✅ گزیدهای از بیانات حجتالاسلام خانمحمدی:
▪️جامعهی اسلامی ما خلاءهایی در رابطه با عفاف و حجاب دارد و آن این است که مدل مدنظرش را از ابتدای انقلاب تا کنون اجرایی نکرده است.
✔️ ایشان ضمن سوالاتی به نقد حوزه عفاف و حجاب پرداختند:
▪️آیا چادر مدل حجاب مدنظر حاکمیت برای زنان است یا خیر؟! چه حدودی در نظر دارد؟!
اساسا حوزه عفاف و حجاب در جامعه چگونه باید تعریف و ترویج شود؟! رسانه ملی چقدر پای کار است؟! در موارد سلبی چطور باید عمل کرد؟!
حجاب را نمیشود با مثالها تعریف کرد، گاه حجاب با همین مثالها تعطیل شده است. نگاه سطحی به حجاب و عفاف خطاست! نگاه به این حوزه باید جامع باشد. نگاه ما در حوزه عفاف و حجاب دقیق نیست.
▪️خلاء مربوط به حجاب مختص دولت خاصی نیست بلکه به ابتدای تشکیل انقلاب و حاکم شدن آن باز میگردد. نگاه جامعی در حوزه حجاب و عفاف نیست و ضمانت اجرایی جدی برای عفاف و حجاب توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی در نظر گرفته نشده است! در دولتهای مختلف همیشه بحث فرهنگی به واسطه مباحث اقتصادی و سیاسی ذبح میشد و به حاشیه میرفت.
▪️حجاب سیاسی است چون در تمام جلسات سیاسی و ورزشی و بینالمللی مطرح میشود. کی دولتهای مختلف اقدامات موثر و فعالانه در نسبت با حجاب انجام دادند؟! کی شورای انقلاب فرهنگی ارگانی را بابت انفعال و ترک فعل در مواجهه با خطا تنبیه نمود؟
✅ گزیدهای از بیانات دکتر سیدکمیل حسینی:
▪️ حکومت اسلامی قرار نیست احکامی را بدون عقلانیت اجرا کند. مثلا قرار نیست به دلیل حکم شرعی بودن حجاب به هر قیمتی آن را اجرا کند! حکومت اسلامی باید انسانسازی کند و بر این اساس گاهی میتواند جلو برود و گاه عقبنشینی کند. مثل قضیهی حکم سنگسار.
▪️حکومتها باید به ابزارها و توانمندیهایشان نگاه کنند زیرا اهدافشان برقرای «عدالت» و «هدایت» است! حجاب اصلی است برای حفظ جامعه، خانواده و زنان اما حکومت نباید سادهانگاری کند بلکه باید عمیق نگاه کند و اجرا کند.
▪️در مورد احکام، فقیه باید حکم کند اما برای اجرای حکم نظر فقیه دیگر مطرح نیست، زیرا فقیه به مباحث اقتصادی، سیاسی، اجتماعی آگاه نیست. با پذیرش اینکه حجاب به دستور فقیه حکم شرعی واجب است اما چگونگی اجرای حکم کار فقیه نیست! ما چیزی تحت عنوان «حق به خطا بودن» داریم که در کتابهای فقهی نیست. گاهی در جامعه اجازه خطا کردن به مردم نمیدهیم و حتی در زندگی شخصی او یا موبایلش فیلترینگ اعمال میکنیم.
▪️حجاب را با کدام سیستم آموزش و پرورش، با کدام سینما، با کدام سرمایه اجتماعی میخواهیم پیش ببریم؟ حاکمیت آنقدر ازدواج جوانان را سخت کرده، تحصیل را طولانی کرده و موانع ازدواج از جمله سربازی را اعمال کرده است و آمار جوانان مجرد را بالا برده است و در این غلیان شهوت به جوانان مجرد میگوید حجاب کُن! این با کدام نظریه میخواند؟!
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
🔻 رسانه نخبگانی بانوان
💠 |@rnb1402|
💠 نشست ارائه نتایج پیمایش انگیزه شناسی بانوان بیحجاب شهر تهران برگزار شد.
🔷 مرکز مطالعات فرهنگی تیام در پیمایش حضوری با مشارکت 992 نفر از بانوان بیحجاب مناطق 22گانه شهر تهران که خردادماه 1402 انجام شد، عوامل فردی و اجتماعی مؤثر بر بیحجابی بانوان شهر تهران را بررسی کرد.
🔹به گزارش روابط عمومی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (علیهالسلام)، در این نشست دکتر حبیب اسداللهی مدیر مرکز تیام عنوان کرد این پیمایش به موضوعاتی همچون انگیزههای سیاسی-اجتماعی کشف حجاب، دلایل فرهنگی کشف حجاب، انگیزههای فردی و زمینههای خانوادگی کشف حجاب و همچنین نوع واکنش بانوان بی حجاب به برخوردهای سلبی حاکمیت و زمینههای گفتگو با بانوان بیحجاب، پرداخته است.
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
↩️ دکتر اسداللهی افزود:
🔻46.6 درصد پاسخگویان مجرد،
🔻42.8 درصد آنان متاهل،
🔻8.7 درصد طلاق گرفته
🔻و 1.9 درصد همسر فوتشده هستند
⬅️ و بیشترین درصد پاسخگویان معادل 39.2% در رده سنی 23 تا 32 سال (دهه 70) قرار دارند.
☑️ لازم به ذکر است
▫️گروه سنی 33 تا 42 سال (دهه 60) برابر (30.7%)،
▪️گروه سنی 18 تا 22 سال (دهه 80) برابر (19.9%)،
▫️گروه سنی 43 تا 52 سال (دهه 50) برابر (9.4%)
▪️و گروه سنی 53 تا 62 سال (دهه 40) برابر (8.%) در رتبههای بعدی قرار دارند.
📊 وی همچنین در خصوص وضعیت تحصیل پاسخگویان گفت:
🔻بیشترین درصد پاسخگویان(37.2%) مدرک دیپلم دارند.
🔻پاسخگویان دارای تحصیلات کارشناسی (32.1%)،
🔻فوقدیپلم (%18.1)،
🔻کارشناسی ارشد (9.4%)،
🔻دکترا (1.8%)
🔻و زیر دیپلم (1.4%) در رتبههای بعدی قرار دارند.
📈 براساس این پژوهش که نتایج آن طی روزهای آتی منتشر خواهد شد،
🔻بیشترین درصد پاسخگویان (34.9%) را زنان خانهدار تشکیل میدهند.
🔻دانشجویان (25.1%)،
🔻شاغلین آزاد (19.3%)،
🔻کارمندان (14.3%)
🔻بیکارها (4.1%)،
🔻معلمان (1%)،
🔻اساتید (0.8%)،
🔻پشت کنکوری ها (0.4%)
🔻و بازنشسته ها (0.1%) در رتبههای بعدی قرار دارند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
📉 رده سنی پاسخگویان:
🔹بیشترین درصد پاسخگویان معادل 39.2% در رده سنی 23 تا 32 سال (دهه 70) قرار دارند.
🔸گروه سنی 33 تا 42 سال (دهه 60) برابر (30.7%)،
🔹گروه سنی 18 تا 22 سال (دهه 80) برابر (19.9%)،
🔸گروه سنی 43 تا 52 سال (دهه 50) برابر (9.4%)
🔹و گروه سنی 53 تا 62 سال (دهه 40) برابر (8.%) در رتبههای بعدی قرار دارند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
📈 میزان تحصیلات:
🔻بیشترین درصد پاسخگویان(37.2%) مدرک دیپلم دارند.
🔻پاسخگویان دارای تحصیلات کارشناسی: (32.1%)
🔻فوقدیپلم: (%18.1)
🔻کارشناسی ارشد: (9.4%)
🔻دکترا: (1.8%)
🔻زیر دیپلم: (1.4%)
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
📊 شغل:
🔻بیشترین درصد پاسخگویان: (34.9%) را زنان خانهدار تشکیل میدهند.
🔻دانشجویان: (25.1%)
🔻شاغلین آزاد: (19.3%)
🔻کارمندان: (14.3%)
🔻بیکارها: (4.1%)
🔻معلمان: (1%)
🔻اساتید: (0.8%)
🔻پشت کنکوری ها: (0.4%)
🔻بازنشسته ها: (0.1%)
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
💠 وضعیت تأهل:
🔹46.6 درصد پاسخگویان: مجرد
🔸42.8 درصد: متاهل
🔹8.7 درصد: طلاق گرفته
🔸 1.9 درصد: همسر فوتشده هستند.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
🔍پیمایش #انگیزه_شناسی ۹۹۲نفر از #بانوان_بی_حجاب
📅خرداد ۱۴۰۲تهران
📊توزیع درصد فراوانی پاسخگویان بر حسب #زمان_تصمیم و #اقدام_به_کشف_حجاب
پژوهشکده باقرالعلوم (علیه السلام)
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
🔍پیمایش #انگیزه_شناسی ۹۹۲نفر از #بانوان_بی_حجاب
📅خرداد ۱۴۰۲تهران
📊توزیع درصد فراوانی پاسخگویان در خصوص پذیرش تذکر مودبانه درباره پوشش
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
پژوهشکده باقرالعلوم (علیه السلام)
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
🔍پیمایش #انگیزه_شناسی ۹۹۲نفر از #بانوان_بی_حجاب
📅خرداد ۱۴۰۲تهران
📊توزیع درصد فراوانی پاسخگویان در خصوص نقش مدیریت غرب در پدیده بی حجابی
پژوهشکده باقرالعلوم (علیه السلام)
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402
🔍پیمایش #انگیزه_شناسی ۹۹۲نفر از #بانوان_بی_حجاب
📅خرداد ۱۴۰۲تهران
📊توزیع درصد فراوانی پاسخگویان در خصوص رضایت همسر از نوع پوشش
پژوهشکده باقرالعلوم (علیه السلام)
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
مرکز مطالعات فرهنگی تیام
Tiyaam.ir
https://eitaa.com/tiyaam_cs
#رسانه_نخبگانی_بانوان
@rnb1402