🔴 سرنوشت حجاب همانند ماهواره می شود؟
🔺علی جنتی (فرزند آیت الله جنتی و وزیر اسبق فرهنگ) در توییت نوشت :
تحولات اجتماعی به رغم اراده حاکمان خود را تحمیل خواهد کرد مثل ماهواره و حجاب. قواعد حکمرانی ایجاب میکند که حاکمان خود به پیشواز تحولات بروند وبراساس خواست عمومی برنامه ریزی کنندوگرنه تحولات اجتماعی به رغم اراده آنان خود را تحمیل خواهد کرد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔺اولین مرکز رحم مصنوعی جهان با نام EctoLife با ظرفیت تولد ۳۰ هزار نوزاد در سال!
▪️این توهینی به جایگاه مادر در قالب تکنولوژی، هشداری برای حرث و نسل انسان و زمینه ای برای کنترل جمعیت و فرزندآوری همجنسبازان است.
▪️به فاز جدید نظم نوین شیطانی خوش آمدید!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
31.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣
مناظره (شماره ۱)دکتر کمیل حسینی و مهدی جمشیدی 🎥 برنامه رینگ موضوع: چالش حجاب در جامعه خانواده، تربیت، زیست جنسی 🆔 @drkomeilhoseini #رسانه_نخبگانی_بانوان 💠 |@rnb1402|
🔸🔸 چند نکته در ارتباط با انتصاب سرکار خانم مهری طالبی دارستانی، به سمت ریاست «ادارۀ کل خانواده، عفاف و حجاب استان تهران»:
1⃣ این حکم توسط ستاد کشور در حدود دو ماه پیش صادر شده است.
2⃣ ایشان به جهت ایدهها و طرحهای نوینی که در عرصۀ تقویت نظام خانواده و جریان عفاف و حجاب دارند، به صورت افتخاری دعوت به همکاری ستاد را پذیرفتهاند و هیچ قرارداد و رابطۀ مالی با این ستاد ندارند.
3⃣ اینکه عدهای معلومالحال از حضور و فعالیت فرهنگی ایشان احساس خطر کردهاند و اقدام به موجسازی رسانهای میکنند، مبین دقیق بودن این انتصاب است و در مواردی که اتهاماتی به مجموعۀ ستاد وارد شده، حق پیگیری حقوقی و اقدام قضایی محفوظ است./
ستاد #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر استان تهران#رسانه_نخبگانی_بانوان 💠 |@rnb1402|
🔸🔸 خبر آنلاین به نقل شفقنا از آیتالله مظاهری نوشت: اگر به «حجاب» باید توجه شود به «گرفتاریهای معیشتی» مردم هم باید توجه کافی کرد
🔻 آیت الله مطاهری خواستۀ اسلام و مطالبۀ دین را توجّه به همۀ ابعاد زندگی مردم اعمّ از نیازهای اقتصادی و معیشتی و نیازهای فرهنگی و اجتماعی دانسته و گفت: اگر به مسائل فرهنگی نظیر حجاب باید توجّه شود، به گرفتاریهای معیشتی و سایر سختیها و گرفتاریهای مردم نیز باید توجّه کافی و وافی مبذول گردد.
ادامه مطلب را در اینجا بخوانید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 روزنامه اعتماد در خصوص سرنوشت لایحه عفاف و حجاب نوشت: سرنوشت لايحه حجاب بر چيدمان مجلس آتی و آينده جريان اصولگرایی تاثیر دارد
🔻 سیما پروانهگهر در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: ترديدی نيست كه عدم تعيين تكليف اين لايحه میتواند تاثير مستقيمی بر وضعيت رایآوری گروههای سياسی برای مجلس دوازدهم داشته باشد.
🔻 محمدباقر قاليباف در موضوع حجاب در دوراهی دو سر ضرر قرار دارد؛ در صورت تصويب طرح حجاب با محتوای مورد نظر جبهه پايداری اين مساله در عرصه سياسی و افكار عمومی در كارنامه محمدباقر قاليباف ثبت خواهد شد؛ كما اينكه هنوز هم موضوع واردات ونهای سبزی كه بعدها برایشان به عنوان وسايل حمل و نقل گشتهای ارشاد، كاركرد تعريف شد، در كارنامه و رزومه محمدباقر قاليباف به عنوان شهردار تهران تعريف شده است.
🔻 در مقابل قاليباف اين پايداریها هستند كه با لايحه حجاب بازی دو سر برد را پيش میبرند. در صورت تصويب اين لايحه با محتوایی سختگيرانهتر از آنچه دولت رييسی و قوه قضاييه تدوين كرده و به مجلس فرستادهاند، پايداری اين حركت را در مقابل گروههای رای متشرع و حساس روی مساله برخورد با بیحجابی به نفع خود مصادره میكند.
🔻 به نظر میرسد دولت سيد ابراهيم رييسی و به موازات آن نيروهای سعيد جليلی اگرچه پيش از اين اظهارات شاذّی در مورد جايگاه و حقوق زنان و همين مساله حجاب داشتهاند، اما اين روزها در سنگر سكوت مشغول تماشای زد و خورد قاليباف و نيروهای پايداري هستند.
ادامه مطلب را در اینجا بخوانید
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تشویق دانشجویان به همصدایی علیه حجاب
🔻 شهلا اعزازی عضو گروه مطالعات زنان انجمن جامعهشناسی ایران، با توصیف شرایط دانشجویان قبل و بعد ماجرای مرحوم مهسا امینی، به تشویق همصدایی دانشجویان علیه حجاب پرداخت.
🔻 وی نوشت: فضای دانشگاهها ملتهب است. تاکید بر حجاب اجباری (مقنعه) برای ورود به دانشگاه همراه با اقداماتی مانند ممنوعالورود کردن و تعلیق دانشجویان با مقاومت روبهرو شده است.
🔹 سالها بود که در دانشگاه مقرارتی در مورد پوشش دانشجو اجرا میشد. برای نسلهای قبلی دانشجویان، اجبار به پوشیدن مقنعه بلند و گشاد در رنگهای تیره از همان آغاز به کار دانشگاه پس از انقلاب فرهنگی وجود داشت، پدران و مادران دانشجوی امروزی از حراست عبور کرده و بارها به علت رنگ و اندازه مانتو، گشادی و تنگی، بلندی و کوتاهی آن، شلوار جین و سایر لوازم همراه فرد مورد تحقیر و ایراد قرار گرفتند. روشی که البته امتداد نظارتهای توهینآمیز مدرسهای برای افراد بالای هجده سال بود.
دانشجوی امروزی فرزند کسانی است که این فشارها را در دانشگاه تجربه کردند، فردی یا جمعی اعتراض کردند، تعلیق و اخراج شدند و آینده زندگی آنان تغییر یافت. جوان امروزی با کولهباری از مشکلات نسل پیش از خود وارد دانشگاه شده است.
زمانی ورود به دانشگاه و تحصیلات بالا، امکان رسیدن به مشاغل سطح بالا و درآمد بیشتر را تضمین میکرد و در عین حال دانشجو با فرهنگ دانشگاهی ابتکار، استقلال، حاکمیت روح تحقیق و پژوهش، فراگیری رفتار همکاری، ارزشیابی افراد بر اساس کارایی آشنا میشد.
اما متاسفانه هم شرایط موجود در دانشگاه و هم شرایط اجتماعی تغییر کرده است. اساتیدی که با سیاست رسمی همراه نبودند و به جوانان تفکر انتقادی را آموزش میدادند و یا با درخواستهای اعتراضی دانشجویان همدلی داشتند دچار مشکل شده اخراج یا بازنشسته شدهاند. با چنین رویکردی بحث و گفتگو و بیان عقاید در کلاسهای درسی جایی ندارند و وظیفه اصلی آموزش یعنی ایجاد تفکر انتقادی به فراموشی سپرده شده است و حتی در مواردی برخی از اساتید وظیفه تذکر به نوع پوشش دختران را برعهده گرفتهاند.
از طرف دیگر مدرک دانشگاهی راهی امیدبخش برای جوان بهوجود نمیآورد، نه شغل دلخواه وجود دارد و نه درآمد حاصل از شغل برای گذران زندگی کفایت میکند. ورود به دانشگاه به ایجاد تغییری خاص در زندگی فرد نمیانجامد و احتمالا تنها به عنوان ادامه راه تحصیلی پس از مدرسه در نظر گرفته میشود. آموزشهای دانشگاهی به ایجاد تغییر در زندگی آینده آنان منجر نمیشود اما حضور در این مکان به جوان دانشجو امکان تغییر در شرایط اجتماعی را میدهد.
جنبش ژینا که چندین ماه به طول انجامید دارای شعارهایی بود که به اشکال مختلف نابرابری اعتراض میکرد. دانشجویان جوان معیارهای یک زندگی معمولی چون آزادی بیان و عقیده و انتخاب پوشش در زندگی تحصیلی و نبود تفکیک جنسیتی را مطالبه میکردند. مقابله با این درخواستها از طریق تهدید و فشار با مقاومتهای شدیدی روبهرو می شود که ناشی از انباشت تحقیر، ترس و اجبار افراد به اطاعت در طول حداقل سه نسل است.
جوان امروزی که با شیوه تربیتی دیگری در خانواده رشد یافته و از طریق فضای مجازی با شرایط دیگر در جهان آشنا شده است ترسی از تعلیق از امتحان و حذف دروس ندارد. حس همبستگی بالایی که در میان آنان بهوجود آمده دیگر باعث بیتوجهی به مجازات دیگران یا درخواست بخشش نمیشود، بلکه در برابر فشار بر دیگران نیز عکسالعمل نشان میدهد.
آنچه که مهم است تاکید بر مطالبات سرکوبشده و درخواست حق انتخاب در زندگی است. اگر دانشگاه دارای امکاناتی محدود برای تهدید دانشجویان از طریق محرومیت از امتحان و تعلیق و اخراج است؛ قدرت جمعی دانشجویان از قدرت نظارتی همراه با زور بیشتر است و این بار آنان هستند که همراه با یکدیگر حضور در امتحانات را تحریم میکنند./ کانال علمی مطالعات زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 هر دو ازدواج یک طلاق
🔻 داده های موجود در سایت سازمان ثبت احوال نشان میدهد نسبت طلاق به ازدواج در سهماهه ابتدایی سال جاری به شدت افزایش یافته است.
🔻 از ابتدای سال تاکنون 79260 ازدواج و 37701 طلاق ثبت شده که نسبت طلاق به ازدواج را به عدد 47.5 درصد رسانده است.
🔻 نسبت طلاق به ازدواج در استانهایی چون البرز، مازندران، سمنان، تهران و مرکزی بحرانیتر از سایر نقاط کشور است.
🔻 در 12 استان کشور به ازای هر دو ازدواج حداقل یک طلاق ثبت شد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 بزرگترین ناقض حقوق بشر جهان
🔻 زهره الهیان، نماینده مردم تهران و رییس کمیته حقوق بشر در مجلس شورای اسلامی، در همایش زن در آینه و نگاه حقوق بشر آمریکایی گفت: آمریکا رکورددار نقض حقوق بشر است و ثبت این رکورد در سازمان ملل تمسخر کشورها را در پی داشته است، آمریکا پشت سر شعار زن، زندگی، آزادی است در حالیکه آزار جنسی زنان، تعدد خشونت جنسی علیه زنان، تعرض به زنان در ارتش، شکاف عمیق بین حقوق زن و مرد، خشونت و تضییع علیه زنان و کودکان مهاجر و... نمونهای از محورهای نقض حقوق بشر در کشور آمریکا است.
🔻 عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در خصوص عملکرد مجلس یازدهم گفت: قوانینی که در این مجلس تصویب گردید از قوانین مهم و حیاتی کشور بود و این قوانین قطعا به نفع مردم و معیشت آنها وضع شد و لایحه حجاب و عفاف نیز در رابطه با مخدوش کردن فرهنگ ایرانی اسلامی ما با استماع نظرات کارشناسان و دلسوزان به تصویب نهایی خواهد رسید./روزنامه جوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔺مناظرهٔ زنده با موضوع «بررسی ابعاد لایحهٔ حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب»
🔺با حضور سینا کلهر و مهدی جمشیدی
📍شنبه ۱۰ تیر، ساعت ۲۲:۳۰، شبکهٔ چهار سیما
@Shiveh_tv4
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
رسانه نخبگانی بانوان
🔸🔸 هر دو ازدواج یک طلاق 🔻 داده های موجود در سایت سازمان ثبت احوال نشان میدهد نسبت طلاق به ازدواج د
🔻 توضیح مختصری درباره آمار طلاق
۱. براساس شاخص عمومی طلاق و طلاق متاهلان، باوجود افزایش تعداد طلاقها، میزان شیوع طلاق در ۱۰سال گذشته درایران تقریبا ثابت بوده. نرخ طلاق متاهلان به ازای هر هزار زن از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰، براساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس بین ۸ تا ۹ متغیر بوده است.
۲. متوسط سن طلاق در ایران ۹ سال است. سنجیدن آمار طلاق به ازدواج در یک سال مقایسهای غلط است چون غالب طلاقها ربطی به ازدواجهای همان سال ندارند. تعداد واقعهی طلاق افزایشی بوده چون تعداد ازدواج ها بر اساس هرم جمعیتی در ۱۰ سال پیش حدود ۵۰ درصد بیشتر از امروز بوده...
۳.بنابراین هرچند تعداد طلاقهای بیشتری ثبت شده ولی این عدد در نسبت با زنان متاهل تقریبا ثابت است.
طبق این نمودار هم میزان ازدواج و طلاق جوانان ۱۸ تا ۳۴ سال هم در سالهای اخیر چندان تغییری نداشته.تقریبا ۸۴درصد ازدواجها و ۱۶ درصد طلاقها مربوط به جوانان بوده که طی ۵ سال تغییری نداشته است.
🆔️ @yaminpour
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 سینما در مقابل خانواده و فرزندپروری
🔻 ابوالفضل اقبالی، دبیر علمی جشنواره گوهرشاد میگوید: «معمولاً آن تصویری که از خانواده در سینمای ایران، تصویر شده، تصویر متزلزل و آسیبپذیر است که خیلی چیزها در جایگاه خودش قرار ندارد. جایگاه مرد و پدر در سینمای ایران هم قابل تأمل است و اوج نگاه تخریبی به مردان و ضدیت با این جایگاه را اخیراً در یک فیلم دیدهایم. این تصویر خیلی اگزجره و غیرمنصفانه است.»
🔻 اقبالی افزود: در سریالهای تلویزیونی آمریکا، ایده داشتن خانوادهای با دو فرزند در چند دهه تبلیغ شد. خانوادهای تشکیل شده از یک پدر و مادر با دو فرزند که بعضاً خواهر برادر یا دو برادر بودند. نمونه موفق اینگونه فرهنگسازیها مجموعه نمایشی «Leave It To Beaver» است. آخرین نمونه این فرهنگسازیها در دهه ۹۰ میلادی در امریکا انجام شد و نسخه سینمایی از «Leave It To Beaver» راهی سینماها شد، یعنی همان دههای که در ایران شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر» ترویج میشد.
متن کامل را اینجا بخوانید.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 اعمال محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی فرانسه
🔻 پارلمان فرانسه لایحه محدودیت استفاده از شبکههای اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد و این در حالیست که ولنگاری استفاده از فضای مجازی در کشور آسیبهای جدی برای فرهنگ و سبک زندگی ایرانی _ اسلامی ما داشته است.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 خلأ الگو سازی برای جوانان و نقش کمرنگ رسانه ملی و متولیان امور دینی در این عرصه
🖋 به قلم حجت الاسلام علی مهدیان
🔻 بازخوردها و عکس العملهای برخی نوجوانان بعد از ازدواج محمدرضا گلزار شبیه آن کلیپی که پیش از این نوجوانان درباره زندگی بدون گلزار با گریه و ناله سخن میگفتند، امر جدیدی نیست. هنوز که هنوز است عده ای از نسل گذشته دلداده «فردین» هستند و بیچاره «وثوقی» و«ملک مطیعی». هنر جدید، به جای «قهرمان» حقیقی، «چهره» میسازد. واقعه ای که در بستر رسانه جدید شمایل سلبریتی ها را میسازد. همان جریانی که به سهولت میتواند مقابل سیاستهای حکمرانی کشورها قد علم کند و این اواخر در ایران عنان کار شورش و اغتشاش ها را بر عهده بگیرد.
🔻 چهره ها محصول دروغند و خیال و توهم. آدمهایی که لزوما قدشان آن قدر که وانمود میکنند بلند نیست و گاهی میشود مثل ماجرای خنده دار «فریبرز عرب نیا» که تا مدتها بعد خیال میکرد هنوز «مختار» است و جملات قصار میگفت و صدا و سیما هم تریبون زنده به او میداد. گاهی هم مثل داستان های دردناک «ناصر محمدخانی» لو میرفت و آبروی شخص را نابود میکرد و گاهی نیز میشد قصه دردناک خودکشی ضعیفترهایشان...
🔻 صدا و سیما سالها نتوانست روشی برای ترسیم چهره قهرمانان حقیقی پیدا کند و جز مواردی معدود به کلیشه عبور کرد. اما تا دلتان بخواهد پشت سر چهره ها و سلبریتی ها دوید به خیال جمع کردن مخاطب، دستگاههای مدیریت فرهنگی که به تعبیر رهبری کلا مختل بودند. علمای ما آنها که این امور برایشان مهم بود برخی البته پشتیبانی معرفتی از فیلمهای فاخری مثل محمد ص یا برخی سریالها را نمودند اما عمدتا حول روش روضه خوانی خلاصه شدند. کار ، متولی جدی نداشت. و این باعث شد صحنه قهرمان سازی ما را عملا دشمن ما در دست بگیرد. خروجی اش یا تتلو و ساسی مانکن و کره ای ها شدند. یا هنرمندان ریز و درشتی که این روزها اسمشان را میشنویم.
ادامه را در اینجا بخوانید
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 حمله حاخام ارشد اسرائیلی به همجنسبازان اسرائیل
🔻 حاخام شلومو عمار توکف، حاخام بیتالمقدس در سخنانی علیه همجنسبازان اعلام کرد:
در خیابان های شهر قدم می زنند و به تخلفات و گناهانشان افتخار می کنند. دنیا را تباه کرده اند، شرمساری را شرمنده کرده اند، حتی پایه هایی که در فطرت انسان است، خراب و ویران شده است، حتی در کنوانسیون های اجتماعی که برای همه دنیا توافق شده است آشفتگی بزرگی وجود دارد، این پنجاهمین دروازه نجاست است که به آن رسیده اند.
این وضعیت نسل امروز است، هیچ حد و مرزی وجود ندارد، اعمالی که انسان حتی چند سال پیش تصورش را هم نمیکرد کاملاً مباح شده است. کسانی که سقوط اخلاقی وحشتناک را که حد و مرزی ندارند به رسمیت می شناسند، کارهایی که هیچ کس جرأت فکر کردن به آن ها را نداشت، امروز در خط مقدم هر خیابانی هستند، در خیابان های یک شهر قدم می زنند و افتخار می کنند.
افتخار می کنند به معصیت ها و گناهانی که انسان ها و حیوانات مرتکب نمی شوند و آنها انجام می دهند، وای بر ما که به این امر رسیده ایم. وای بر کسانی که چاپلوسی اعتقاد آنها را می کنند و می ترسند به آنها بگویند سیاه و بدوی هستند./مطالعات اسلامی زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 دیدگاه حجتالاسلام نقویان درباره حجاب و امر به معروف
🔻 ناصر نقویان در چهل و دومین سالگرد شهادت دکتر بهشتی گفت: خانمی که روسریاش را بر میدارد میگوید میخواهم با ظلم مبارزه کنم. باید به سؤالات نسل جوان پاسخ بدهیم و پاسخی نداریم. باید دقت کنیم که با بگیر و ببند و داغ و درفش کار پیش نمیرود. آن نهی از منکری در اسلام به رسمیت شناخته میشود که سازنده باشد.
وی ادامه داد: اگر معروف و منکر را با زمینهها برای مردم روشن کنید کسی دنبال منکر نمیرود. بیش از آمار جنگ، کشتههای جادهای ما است و از طرف دیگر فشار میآورید که بچهداری فلان است. یک جامعه سراپا تناقض درست کردهاید و آن وقت میخواهید همه دنبال معروف باشند؟/جماران
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تغییر در نقش دختران ستارههای کارتونی و تاثیر آن بر تغییر در سبک زندگی زنان جامعه امروز
🔻 دنیای انیمیشن سازی، تا قبل از سال 2012 الگوهای زنانهای که ارائه میکردند، دخترانی بودند با ویژگیهای زنانه، عشق، محبت، فیزیک ضعیفتر از مردان، علاقه بهکارهای ظریف، معشوقه بودن و ...(هرچند این الگوها مورد تایید نبودند ولی باز با ذات زنان تطابق داشتند)
نمونه هایش را زیاد دیدهایم مثل سیندرلا، سفید برفی، زیبای خفته، دیو و دلبر، پری دریایی کوچولو و ...
اما از 2012 به بعد الگو تغییر کرد، یک الگوی جدید از زنان را ارائه کردند، اولین قدم را هم انیمیشن دلیر (brave) برداشت.
در این انیمیشن با دختری سرکش، قوی و مستقل به اسم مریدا روبرو بودیم که با سنتهای خانوادگیش و مخصوصا مادرش مخالفت میکرد.
در این انیمیشن مادر مریدا که نماینده مادران و زنان سنتی است تبدیل به خرس میشود که نوع نگاه به این تفکر را نشان میدهد.
در ادامه این روند، انیمیشنهای قوی و جذابی با همین الگو ارائه شدند، مثل یخزده(frozen), موانا(moana)، رایا (Raya) و ...
در این انیمیشنها دخترها سرکش، ماجراجو و مستقل بودند، در عین ظرافت و زیبایی قدرتمند بودند، معمولا در بند عشق و مخصوصا ازدواج نبودند و هرگز تبدیل به مادر نمیشوند.
این انقلاب محدود به انیمیشنها نشد و در فیلمها و سریالها کاملا مشهود بود مثل ابرقهرمانهای زن که کنار هر ابرقهرمان مرد قرار گرفت، مثل زنعنکبوتی، سوپر گرل، بتوومن و ... و صدها فیلم و سریال که شخصیت و قهرمان اصلی یک زن مستقل و سرکش، دارای روابط جنسی آزاد بودند.
در واقع یک نظام تربیتی ساختند که کودک را در ۴-۵ سالگی تحویل میگرفت و تا ۲۰ سالگی و حتی بیشتر تحت تربیت خود قرار میداد.
به آنها الگوها و ارزشهایی میداد که دختران دیوانهوار میخواستند به آنها برسند و متاسفانه بخش زیادی از دختران امروزی اینگونه شدند.
اما القاء این الگوها چه تاثیر مخربی در دختران میگذارد؟
مشکل در تغییر جایگاه زن در نظام هستی است.
زن اخلاق، روحیات و صفاتی دارد که محور و ستون خانواده است، هیچکس مثل یک زن نمیتواند به خانوادهاش محبت کند، آنها را تربیت کند، باعث رشد آنها شود، نیازهای روحی و جسمیشان را بشناسد و آن را تامین کند، روابط بین افراد خانواده را تنظیم کند و ...
حال آنها این ستون و محور اصلی را از خانواده خارج کردهاند، گفتهاند مادر بودن، همسر بودن، تربیت کودک، خانه را مدیریت کردن، عقب ماندگی است.
و در عوض کار کردن در کافه، یا منشی بودن، یا فروشنده لباس بودن یا... ارزشمند تر از آن است و اینگونه سعی در نابودی بنیان خانواده دارند.../برگرفته از کانال دفتر خاکستری
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 چرا مبتلا به جنگ شناختی میشویم؟
نویسندگان حوزوی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸مستند "زن چیست؟"
◽️بررسی "چالش های هویت جنسی و جنسیتی در جامعه امریکا"
◽️تاملی بر "هویت زن در کشاکش طبیعت و جامعه"
"?What is Woman" یک فیلم مستند آمریکایی محصول ۲۰۲۲ دربارهٔ جنسیت و تراجنسیت و مسائل مربوط به آن است. مت والش (Matt Walsh) منتقد و مفسرِ آمریکایی در این فیلم ادعا میکند که بحثهای امروزین دربارهٔ سیالبودن جنسیت و اجتماعیبودن آن، غیرعلمی است و زنانگی و مردانگی ریشههای کاملاً زیستی دارند.
این مستند نشان میدهد که والش «شجاعت پرسیدن سوالات و درخواست پاسخ» را از مخالفان خود داشت.
به گفتة برخی؛ این مستند کیفرخواستی تلخ و فراموشنشدنی از ایدئولوژی جنسیتیِ امروزی را ارائه میکند که باید اقداماتی را در سراسر طیف سیاسی برانگیزد؛ اتحادی حزبی در دفاع از زن، مرد و واقعیت./کانال مطالعات هویت زنان
لینک مشاهده مستند با زیرنویس فارسی:
https://www.namasha.com/v/5KuiWi6c
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 تشکیل وزارت خانواده، زنان و جوانان در کمیسیون فرهنگی مجلس تصویب شد
🔻 احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در جلسه امروز کمیسیون لایحه برنامه هفتم توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این جلسه اعضای کمیسیون با مصوبه خود، دولت را مکلف به تشکیل وزارت خانواده، زنان و جوانان کردند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: براساس این مصوبه، وزارت خانواده، زنان و جوانان با ادغام معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان تشکیل میشود.
راستینه خاطرنشان کرد: این موضوع با هدف کارآمد کردن نهادهای فعال در حوزه زنان، خانواده و جوانان به تصویب رسیده است./خبرگزاری فارس
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 روایت دستیار رئیس جمهور از زنده به گور شدن دختران دهه شصتی/ اطلاق تجرد قطعی به دختران عامل محرومیت از حقوق
🔻 پاد، دستیار رئیس جمهور در پیگیری حقوق و آزادیهای اجتماعی:
▫️اطلاق واژه تجرد قطعی به دختران دهه شصت، اشتباهی است که باعث شده این دختران از برخی از حقوقشان محروم شوند.
▫️ما معتقدیم نباید هیچ طیف و رده سنی از بانوان از حقوقشان محروم شوند، البته این موضوع به معنی ترویج تجرد دختران نیست.
🔗 ایرنا
🔗 تلوبیون
🔗 حقوق و آزادیهای اجتماعی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 عمیقا از کارم پشیمانم؛ من فقط یک بچه بودم!/ ماجرای دختری که در ۱۲سالگی پسر شد!
🔺 کمکم به این فکر افتادم که من مثل دخترهای دیگر نیستم و شاید بهعنوان یک پسر وضعیت بهتری داشته باشم!
🔹در نهایت به این منطق رسیدم که من اصلاً دختر نیستم؛ بلکه یک پسر هستم. من فقط ۱۲ یا ۱۳ سال سن داشتم و خیلی راحت در این مسیر افتادم؛ چون بچه تاثیرپذیری بودم.
💢 پن: نتیجهٔ آزادیهایی که نهادهای بینالمللی غربی تلاش میکنند در سنین پایین به کودکان بدهند، چیزی جز پشیمانی و حسرت این بچهها در بزرگسالی نیست!
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 از جان کودکان چه میخواهید؟!/ روایت تحلیلگر استرالیایی از انواع عجیب آموزش جنسی در غرب
🔺 از تشویق کودکان به ارسال عکسهای برهنه تا برگزاری جلسات داستانخوانی برای کودکان پنجساله توسط مردان مبدلپوش و رقاصان جنسی/جنس اول
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 سریال دنبالهدار حقارتهای جنسی زنان در سینمای خانگی ایران
معلوم نیست ساز و کار مجوز گرفتن اینگونه محتواهای ضدفرهنگی چگونه طی میشود که بیمهابا هویت اصیل زنانه و سبک زندگی ایرانی اسلامی را هدف قرار میدهند و هنوز از سوی متولیان فرهنگی ارادهای برای کنترل آن وجود ندارد...
فاین تذهبون....
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸دستگاههای اجرایی براساس اجرای قانون عفاف و حجاب ارزیابی و رتبهبندی میشوند
🔻 میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در این باره گفت: ضمن اینکه منشور اخلاقی دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است و باید براساس آن عمل شود در ارزیابی جشنواره شهید رجایی یکی از محورهایی که دستگاههای اجرایی براساس آن ارزیابی می شوند عملکردشان در اجرای قانون عفاف و حجاب است.
وی افزود: دستگاههای اجرایی براساس این مساله ارزیابی و در شهریور براساس این ارزیابی رتبه بندی میشوند.
#خبرگزاری_فارس
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|