هدایت شده از رستم قنبرلو
39.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام سردارم،
بسم الله الفتح،بسم الله الانتقام،
وقت نبرد شد، حاج قاسم سلام...
این روزها گوش دادن به این سرود بسیار زیبا و به موقع چقدر دلچسب است!👆
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 تفاوت «میشود» و «نمیشود» (۱)
👤 #عباس_شمسعلی
🔸چند روز قبل یکی از همکاران روزنامه در بازگشت از نشست خبری یکی از معاونین وزرا حالت گرفته و ناراحتی داشت و درباره علت آن میگفت: «کل نشست این معاون وزیر به بیان «نمیشود» و «نمیتوانیم» و طرح عمومی برخی مشکلات و تقریباً بدون بیان نکتهای امیدبخش گذشت».
🔸آنچه در این بین قابل تامل و نیازمند توجه است اینکه، مشابه ماحصل منفی این نشست خبری مذکور را میتوان در برخی دیگر از اظهارنظرهای چند وقت گذشته تعداد قابل توجهی از مدیران دولتی و حتی مسئولان ارشد دولت و با همین ادبیات و روحیه «نمیشود»، «نمیتوانیم» و «نداریم» دید.
حتی چندین بار نیز به نوعی این ادبیات در کلام و صحبتهای جناب رئیسجمهور در موضوعات مختلف تکرار شده است.
🔸واقعیت آن است که وقتی مدام این ادبیات و روحیه منفی در بین مسئولان ارشد دولت به بهانههای مختلف تکرار میشود، تبدیل به یک باور مسلط در بین تمام زیر مجموعهها از راس دولت تا بدنه اجرائی آن از مرکز تا دورترین نقاط کشور میشود.
🔸وقتی در برخی موضوعات کلیدی و مورد مطالبه مردم دائم در راس دولت سخن از «نمیشود» و «نمیتوانیم» و «نداریم» باشد، این رویه مطلوبترین حالت برای مدیران کم کار، تنبل و بهانهگیر است تا به جای تلاش در رفع مشکلات و به جای پاسخگویی درخصوص مطالبه از عملکردشان، پشت همان دیوار «نمیشودها» پنهان شوند. در این صورت هر گاه از این طیف مدیران از مرکز تا دورترین نقاط مطالبه شود که چرا فلان کار یا وظیفه قانونی یا کار بر زمین مانده مردم در حوزه مسئولیت خود را انجام ندادهای؟ پاسخ خواهید شنید: «شما مگر متوجه شرایط نیستید؟ مگر اینکه حتی خود رئیسجمهور یا آن دیگر مسئول ارشد دولتی هم گفتهاند که «نمیشود»، «نمیتوانیم» و «نداریم» را نشنیدهای؟!» ترویج این روحیه و تفکر در بدنه اجرائی کشور بهترین هدیه به مدیران کم کار، تنبل و ناکارآمد است.
🔸البته هیچکس نمیگوید که در کشور مشکل و کمبود نداریم و امکانات و بودجهها و شرایط همه در بهترین و بینقصترین حالت است، اما سؤال این است؛ آیا اگر بخشی از مشکلات و موانع هم در مسیر انجام وظایف و حل مشکلات و خواستههای به حق مردم وجود داشته باشد باید با تمام وجود برای رفع مشکلات و موانع تلاش کرد یا آنها را به بهانهای برای عمل نکردن به وظایف یا توجیهی برای کم کاریها تبدیل کرد؟
🔸نگاهی به مقاطع سخت و دشوار کشور در چند دهه اخیر به وضوح نشان میدهد که بزرگترین دستاوردها و موفقیتها در زمانهایی حاصل شده است که به ظاهر و به گمان بسیاری، امکان تحقق آن ناممکن یا دور از ذهن بوده است.
🔸از سالهای دفاع مقدس که جنگی تمام عیار به نظام نوپای اسلامی و مردم و کشورمان تحمیل شد میتوان به عنوان یکی از مهمترین نمونههای تحقق باور «ما میتوانیم» و غلبه روحیه جهادی بر چرتکه انداختنهای ظاهری درباره امکانات و باور «نمیشود» اشاره کرد.
🔸در شرایطی که صدام با حمایت همهجانبه تسلیحاتی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و تامین مالی برخی حکام عرب منطقه، سرمست از توان نظامی بالا و در خیال تصرف چند روزه تهران به کشورمان تجاوز کرده بود، شاید تصور بسیاری از تحلیلگران این بود که با توجه به امکانات و در شرایطی که حتی خرید سیم خاردار هم تحریم شده بود، ما در جبههها امکان رویارویی با دشمن را نداریم. اما آنچه ورق را برگرداند به میدان آمدن روحیه جهادی و تحقق باور «ما میتوانیم» بر «نمیشود» و «نمیتوانیم» بود، تا جایی که دشمن دست از پا درازتر و با پذیرش شکست به عقب رانده شد و نقشه حامیان آمریکایی و غربی و عربی صدام هم برای شکست و نابودی نظام جمهوری اسلامی نقش بر آب شد.
🔸اگر کسانی که امروز پرچمدار «نمیشود»، «نمیتوانیم» و «نداریم» هستند، در زمان جنگ تحمیلی با این روحیه مسئولیتی داشتند و میخواستند جلوی دشمن بایستند که...
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 تفاوت «میشود» و «نمیشود» (۲)
👤 #عباس_شمسعلی
🔸باید پذیرفت امروز هم جنگ دشمن با ما تمام نشده است و به عرصههای مختلف اقتصادی، فرهنگی،اجتماعی، سیاسی و... کشیده شده است. بیشک راه ایستادن در برابر دشمن چیزی جز همان نسخه دفاع مقدس نیست با این تفاوت که به فرموده رهبر انقلاب، «امروز بیتردید صد برابر از زمان جنگ تحمیلی قویتر شدهایم و تواناییهای کشور قابل مقایسه با آن زمان نیست».
🔸پس از دفاع مقدس هم این باور جهادی و ایمان به تواناییها و نماندن پشت سد کمبود امکانات در هر بخش و زمینهای حاکم شد، دنیا متحیر شد؛ از رشد جهشی صنایع نظامی و موشکی تا جهشهای چشمگیر علمی در حوزههای مختلف پزشکی، نانوتکنولوژی و... در شرایط تحریم، همه نتیجه همان روحیه جهادی و باور به دور زدن موانع است و هر جا اسیر باور منفی «نمیشود» و «نمیتوانیم» شدیم در جا زدیم.
دولت شهید رئیسی را میتوان یک تبلور عینی باور به «ما میتوانیم» دانست. او که دائم تکرار میکرد «ما اصحاب میتوانیم هستیم»، این باور را در عمل محقق کرد. در ایامی که شهید رئیسی دولت را تحویل گرفت، روزی ۷۰۰ هموطن به علت کرونا جان خود را از دست میدادند. در شرایطی که مطالبه مردم تامین واکسن بود و عدهای در دولت قبل از دولت شهید رئیسی میگفتند «واکسن که سوهان قم نیست» و عدهای با آدرس غلط، تامین نشدن واکسن را به تحریم و FATF ربط میدادند، شهید رئیسی به جای تکرار حرفهای ناامیدکننده و بهانه جویی، با عزمی راسخ وارد میدان شد و در مدتی کوتاه با رایزنیهای مداوم دهها میلیون واکسن خریداری کرد و به لطف و یاری خدا که به حرکت، برکت میدهد، با نهضت واکسیناسیون سراسری، جان هزاران هموطن را نجات داد. این شهید خدمت در زمانی که کمبود آب در بخشهایی از خوزستان و همدان و سیستان به بحران تبدیل شده بود با پیگیری مستقیم و باور به قابل حل بودن مشکل، طی مدت کوتاهی این معضل را حل کرد. او هرگز اجازه نمیداد که «نمیشود» و «نمیتوانیم» تبدیل به باور ذهنی مدیرانش شود و وقتی فرهنگ میشود و میتوانی را در دولت حاکم کرد، دیگر هیچ مدیری نمیتوانست پشت دیوار بهانهها پنهان شود.
🔸شهید سلیمانی عزیز هم که در ایام شهادتش هستیم در شکست حکومت داعش با آن همه حامی و در شرایطی که بسیاری امکان این پیروزی را ناممکن میدانستند با همین روحیه جهادی و ایمان به توانستن موفق شد.
🔸اکنون هم رئیسجمهور محترم کشورمان قطعاً به اهمیت باور و روحیه جهادی در پیشبرد اهداف اعتقاد دارد و باید تلاش کند این روحیه در بدنه دولت حاکم شود. جناب پزشکیان باید از مشاورانی که در دام ذهنی «نمیتوانیم» و «نمیشود» گرفتار هستند دوری کند. ایشان باید به جای تکرار آسیبرسان باور غلط چنین مشاورانی، خود سردمدار تفکر و روحیه جهادی شود.
🔸پیش از این نگارنده در یادداشتی دیگر که ۱۸ شهریور امسال با عنوان «نسخه درست همین است» در کیهان منتشر شد به تجلیل از یک موضع درست و دقیق جناب پزشکیان پرداخته و نوشته بود: «رئیسجمهور کشورمان در جریان بازدید از نمایشگاه فعالیتهای زیربنایی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) و نشست با فرمانده کل سپاه پاسداران و فرماندهان و مسئولان این قرارگاه، با تاکید بر اینکه «ما هم بسیجی بوده، هستیم و خواهیم بود» اظهار داشت: «راه نجات کشور احیا و تکیه به روحیه جهادی و بسیجی واقعی همچون سالهای ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی و همان روحیه و مجاهدتی است که جنگ را اداره کرد.» این سخنان رئیسجمهور محترم را میتوان به عنوان آدرسی دقیق برای رسیدن به سرمنزل مقصود و نسخهای شفابخش برای حل مشکلات کشور تعبیر کرد. سخنان دلنشینی که باید در عمل هم مورد توجه قرار بگیرد. این نسخه شفابخش آنقدر برای مردم ما آشنا و مورد پذیرش است که در صورت توجه جدی دولت و ورود به انجام وظایف با این روحیه و تفکر و نگاه، علاوهبر به میدان کشاندن ظرفیتهای فراوانی از بخش مردمی، شاهد تسریع و جهش در روند اجرائی کشور خواهیم بود.»
🔸اکنون هم انتظار از رئیسجمهور محترم حرکت در همین مسیر و تفکر و پرهیز از افتادن به دام اصحاب «ما نمیتوانیم است». در این مسیر انتخاب درست مسئولان و مطالبه و بازخواست آنها در عمل به وظایف از سوی رئیسجمهور میتواند گرههای زیادی را بگشاید.
🔸رهبر انقلاب ۳۱ تیرماه امسال در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دوازدهم فرمودند: «به آنهایی که افق به نظرشان تاریک است و [معتقدند] کاری نمیشود کرد، نمیشود مسئولیّتهای اساسی و کلیدی داد.»
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
هدایت شده از پایگاه خبری پلاک۵۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹رهبر انقلاب : اگه صد مورد خیانت خواص را هم دیدید ناامید نشوید ، ان شاء الله همه شما نابودی تمدن منحط آمریکایی و صهیونیزم را خواهید دید
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
هدایت شده از پایگاه خبری پلاک۵۷
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
⭕️ ليلة الرغائب شب آرزوها نيست!
🔺در سالهای اخیر در مورد معنای لیلة الرغائب كه اولين شب جمعه ماه رجب است، اشتباهی بزرگ صورت پذیرفته است...
🔸در برنامه های ویژه این شب پر فیض، به اشتباه لیلة الرغائب را شب آرزوها معنا میکنند؛ اين در حالى است که موضوع "ليلة الرغائب" هيچ ارتباطى با "آرزو" و "آرزو کردن" ندارد و اساساً در ادبيات دينى، مؤمنان همواره در آيات و روايات مختلف، از داشتن آرزوهاى دور و دراز، منع شده و "طول الأمل" همواره مذموم شمرده شده است و آنچه به جاى آن مطرح است، موضوعيت اميد و رجاء به رحمت الهى در عين اعتقاد به خوف از عذاب او است.
📝 بررسی لغوى معناى لیلة الرغائب:
"رغائب" جمع مکسر "رغيبة" است که در زبان عربى دو معنا را افاده ميكند:
۱- چيزى که مورد ميل و رغبت انسان است. [کتاب العین، ج۴، ص۴۱۳]
۲- بخششى که فراوان باشد. [جمهرة اللغة، ج۱، ص۳۲۰]
🔸همان طور که ديديم هيچ يک از اين دو معنا، ارتباطى با "آرزو کردن" ندارد و موضوع اين معانى مربوط به فلسفه و هدف خلقت جن و انس، عبادت خدا است.
🔸 ليلة الرغائب شبى است که خداوند خواسته است تا بندگانش با ميل و رغبت به سوى عبادتش بشتابند و ساعتى را به اقامه نماز و استغفار و مناجات با پروردگارشان به سرآورند و بخشش و رحمت و مغفرت او را طلب کنند.
🔅در حدیث است که رسول خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: ملائکه این شب را به این نام نهادند و محدثان در کتابهای دعا نمازی با کیفیت مخصوصی در این شب ذکر کرده اند که پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود:
🔺هر کس این نماز را در این شب انجام دهد ثواب این نماز به نیکوترین صورت با روی خندان و درخشان و با زبانی فصیح در شب اول قبر در حضور این فرد ظاهر شود و به او می گوید: ای دوست من مژده می دهم تو را که از هر شدّت و سختی نجات یافتی، نمازگزار میگوید: تو کیستی که من تاکنون چنین صورتی زیبا با چنین جلوه ای ندیدم و سخنی شیرینتر از کلام تو نشنیده ام و بویی بهتر از بوی تو نبوئیدم در پاسخ میگوید: من همان نماز لیلة الرغائبم که شما انجام دادی. امشب آمده ام نزدت باشم تا حق را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود من در عرصه قیامت سایه بر سر تو خواهم افکند پس خوشحال باش که خیر از تو معدوم نخواهد شد.
🔖 کیفیت اعمال لیلة الرغائب :
🔸روز پنج شنبه اول ماه رجب روزه گرفته شود.
چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود.
و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود.
پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود.
پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود.
دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود.
در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود.
ان شاء الله به استجابت می رسد.
التماس دعا
🔴به پویش#پلاک_57 بپیوندید👇
@pelak1357
@pelak1357
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔰 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✨✨✨✨✨
✨✨✨✨
✨✨✨
✨✨
✨
🌷 شهید سلیمانی
✅ شرط شهید شدن شهید بودن است
[سوره التوبة] (9): ( آيه 111 )
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَ يُقْتَلُونَ وَعْداً عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ وَ الْقُرْآنِ وَ مَنْ أَوْفى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بايَعْتُمْ بِهِ وَ ذلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (111)
✅ همانا خداوند از مؤمنان، جانها و اموالشان را به بهاى بهشت خريده است.
آنان در راه خدا مىجنگند تا بكشند يا كشته شوند. (وفاى به اين) وعدهى حقّ كه در تورات و انجيل و قرآن آمده بر عهده خداست و چه كسى از خدا به عهدش وفادارتر است؟ پس مژده باد شما را بر اين معاملهاى كه به وسيلهى آن (با خدا) بيعت كرديد و اين همان رستگارى بزرگ است...
[ آیه ۱۱۱ توبه ] نتیجه: ( آیه ۱۱۲ توبه )است.
✅ اگر ۹ ویژگی دکر شده را پیدا کردی یعنی شهید بودن
[ سوره مبارکه التوبة ]
التَّائِبُونَ الْعَابِدُونَ الْحَامِدُونَ السَّائِحُونَ الرَّاكِعُونَ السَّاجِدُونَ الْآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَالنَّاهُونَ عَنِ الْمُنكَرِ وَالْحَافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَبَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ
♻️ [ ﺁﻥ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ، ﻫﻤﺎﻥ ] ﺗﻮﺑﻪ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭﺍﻥ ، ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭﺍﻥ ، ﺭﻛﻮﻉ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، ﺳﺠﺪﻩ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ، ﻓﺮﻣﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪﮔﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﻭ ﺑﺎﺯﺩﺍﺭﻧﺪﮔﺎﻥ ﺍﺯ ﻣﻨﻜﺮ ﻭ ﭘﺎﺳﺪﺍﺭﺍﻥ ﺣﺪﻭﺩ ﻭ ﻣﻘﺮّﺭﺍﺕ ﺧﺪﺍﻳﻨﺪ ; ﻭ ﻣﺆﻣﻨﺎﻥ ﺭﺍ [ ﺑﻪ ﺭﺣﻤﺖ ﻭ ﺭﺿﻮﺍﻥ ﺧﺪﺍ ] ﻣﮋﺩﻩ ﺩﻩ .(١١٢)
✍#بازیاد_رجبعلی
🎋https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️ #خط_دیدار | مروری بر بیانات روز گذشته رهبر انقلاب در مراسم پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
❇️در آستانه ماه رجب قرار داریم؛
✨ماه دعا، عبادت، توسّل الیاللّه
👌از این فرصت استفاده کنیم،
📍دلهایمان
📍جانهایمان
📍نیّتهایمان را
✨وصل کنیم به دریای بیکرانه رحمت الهی
🔰کارها دست خدا است؛
🔻از خدا
🤲همت
🤲توان
🤲توفیق بندگی بخواهیم
🤲طلب عافیت، توفیق و نصرت کنید
💠درباره عزت و اخلاص شهید سلیمانی
🔰خدای متعال نشان داد که عزت دست او است
📌اینکه مردم از راههای دور،
📌گاهی از کشورهای دیگر،
📌سر سالگرد شهادت سلیمانی راه بیفتند برای اینکه
♦️به مرقد او برسند،مرقد او را زیارت کنند،برایش فاتحه بخوانند
👈این عزت نیست؟
❤️وقتی برای خدا کار میکنید، خدا هم اینجور جواب میدهد
💠نکاتی آموزنده درباره شهید سلیمانی
⏪ورود در میدان جهاد از همان اوّل کار و ایفای نقشی بیبدیل
⭕️از اوایل دهه ۸۰ که شرارتهای نظامی آمریکا در منطقه ما ــ در افغانستان، در عراق ــ شروع شد
◀️شهید سلیمانی وارد میدان شد.
🚨بعد از مدتی، نوبت داعش رسید
🌟جوانهای عراقی به معنای واقعی کلمه در این قضیّه درخشیدند
👌لکن نقش شهید سلیمانی نقشی حیاتی بود
📍یعنی یک آدمی که در یک حادثه مهم منطقهای که حیات و ممات منطقه بسته به او بود،
♦️اینجور
🔸با ابتکار عمل
🔸با شهامت
🔸با قدرت وارد میدان بشود و جان خودش را کف دستش بگیرد.
🔺در این چند سال حوادث عجیبی اتفاق افتاد، در این مقابلههایی که گفته شد
⏪توجه به احیای جبهه مقاومت بعنوان راهبردی همیشگی
🔰راهبرد همیشگی شهید سلیمانی در فعالیتهای جهادیاش عبارت بود از اینکه
📌جبهه مقاومت را احیا کند
👈یعنی از ظرفیتها و جوانهای آمادهبهکار خود آن کشورها استفاده کند
👌که این کار را به بهترین وجهی انجام داد
♦️در عراق مثلاً مرجعیت فتوا داد یا حکم کرد که
🛡مردم و جوانها باید بیایند در مقابل داعش بِایستند؛
🔰خیلی خب، هزاران جوان عازم شدند،
❕امّا هزاران جوان بدون سازماندهی،
❕بدون سلاح، بدون آموزش، چه کار میتوانند بکنند؟
❔چه کسی اینها را سازماندهی کرد؟
❔چه کسی به اینها سلاح داد؟
❔چه کسی آنها را آموزشهای کوتاهمدّت داد؟
✅شهید سلیمانی با همکاری دوستان عراقی، از جمله شهید ابومهدی
🔺و دیگرانی که بحمداللّه بعضیشان زنده هستند، بعضی هم به شهادت رسیدند.
📌این نیروها را شهید سلیمانی کشید وسط میدان
⏪اصل دانستن دفاع از حریمهای مقدس در همه مراحل مبارزه
📍از عتبات عالیات
📍از زینبیه
📍از مرقدهای صحابه امیرالمؤمنین
📍از مسجدالاقصیٰ باید دفاع میکرد
📌ایران را هم حرم اطلاق میکرد، از ایران هم به عنوان حرم دفاع میکرد.
🌟منطق دفاع از حریمهای مقدس، از حرمهای مقدس، یک منطق بسیار مهم است
⏪نگاه جهانی و بینالمللی به مسائل کشور
🔍نگاه شهید سلیمانی به مسائل کشور یک نگاه بسته و محدود نبود
🌐معتقد بود که هر حادثه مهمی که در جهان اتفاق بیفتد،
⚠️یک انعکاسی در داخل کشور دارد
♻️خطر را از بیرون از مرزها تشخیص میداد و به فکر علاج بود
👆این خصوصیات در شهید سلیمانی بود امّا نه به عنوان یک شخص
❇️به عنوان عضو یک مکتب، راهرو یک راه به سمت یک هدف
✅«مکتب سلیمانی»... شد شاخص، شد محور، شد مرکز
👈ما هم اگر همان ایمان، عمل،عمل صالح را داشته باشیم،
✨میشویم سلیمانی
💠درباره مسئله دفاع از حرم
◀️«دفاع از حرم» یک عنوانی است که در جامعه ما آنچنان جا افتاد که
☀️بهترین جانهای ما آماده شدند که بروند خودشان را برای آن فدا کنند
⭕️اگر این جانها نمیرفتند، این مبارزه انجام نمیگرفت،
📌سرنوشت این اعتاب مقدس،
🚨سرنوشت همان گنبد تخریبشده عسکریین(ع) میشد
💎اینها توانستند از یک حقیقت بزرگ دفاع کنند
🔺این حقیقت بزرگ فقط هم مکان مقدس نیست
✨صاحب مکان است، مکتب آن امام بزرگوار است
♦️در فرهنگ قرآنی، هر خونی که در راه خدا ریخته بشود، بجا ریخته شده، هدر نمیرود
❇️البته پیروزی هم قطعی است
👈بدانید اینهایی که امروز جَوَلان میدهند، یک روز زیر پای مؤمنین لگدمال خواهند شد
🔖مدافعان حرم نشان دادند:
🔹انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی سرزنده است
🔹پرچم مقاومت همچنان در اهتزاز است
💪مجموعه جوانهای مؤمنی که حاضرند جانشان را فدا کنند،
🌟مهمترین عوامل اقتدار یک ملتند
🔺اینها را نباید از صحنه خارج کرد
✅بحمداللّه اینجا که تا حدود زیادی تأمین است،
🔺بعضی کشورهای دیگر هم بایست به این نکته توجه کنند
❌کسانی که به خاک مردم سوریه تعرض کردند،
⛔️یک روزی در مقابل قدرت جوانهای غیور سوری مجبور خواهند شد بروند عقب
🛡لبنان نماد مقاومت است و پیروز خواهد شد
🛡یمن هم نماد مقاومت است و پیروز خواهد شد
🍀انشاءالله دشمن و متجاوزین، در رأس همه آنها آمریکای طماع و جنایتکار، مجبور خواهند شد دست از سر ملتهای منطقه بردارند و با ذلت از این منطقه خارج بشوند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷ویژه ساعت شهادت حاج قاسم در بغداد
✏️رهبر انقلاب: مقامات شهید سلیمانی، در عالَم رحمت الهی و نعمت الهی، برای ما قابل تصوّر هم نیست. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
🎨«اوتاد»؛ تابلویی درباره شهید سلیمانی که حسن روحالامین در حاشیه دیدار چهارشنبهی رهبر انقلاب به تصویر کشید
👆 فیلم گفتوگوی رهبر انقلاب با این هنرمند نگارگر حین اجرای این اثر را از اینجا ببینید
🖼 #baghdad0120 | نسخه باکیفیت
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | پاسخ روز گذشته رهبر انقلاب به کسانی که میگویند با حوادث اخیر منطقه، خون شهدای مدافع حرم به هدر رفت. ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
📥 مطلب مرتبط: کلیپ صوتی این خونها هدر نرفت...
💻 Farsi.Khamenei.ir