فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
رهبرانقلاب: توصیه میکنم خودم را و شما را که از برکات ماه #رجب استفاده کنیم
@roghaiiehkhoor
#سلامتی_فرمانده_صلوات
سلام بر غریبترین ... غریبِ زمان ... صاحبالزّمان!
آقا اجازه!
دست خودم نیست خستهام؛
در درس عشق، من صفِ آخر نشستهام؛
یعنی نمیشود که ببینم سحر رسید؟
درس غریب “غیبت کبری” به سر رسید؟
آقا اجازه!
بغض گرفته گلویمان؛
آنقدر رد شدیم که رفت آبرویمان؛
استاد عشق!
صاحب عالم!@roghaiiehkhoor
گل بهشت!
باید که مشق نام تو را تا ابد نوشت ...
#نکات_ناب 🌺🌺🌺
🌸 در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید🌸
✍ رهبرانقلاب: #ماه_رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد. بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است.
۱۳۶۹/۱۱/۱۹
#رجب_ماه_خود_سازی
@roghaiiehkhoor
توزیع بسته معیشتی وگوشت به نیازمندان محدوده پایگاه حضرت امنه (س)@roghaiiehkhoor
#حدیث_روز💚
❣ حضرت علی علیه السلام :
✨ راه نجات تو در دو چیز است :
مشکلی که چاره دارد، باید چاره اندیشی کنی
و اگر چاره ای ندارد، باید صبر کنی .
📚 بحار الأنوار، ج82، ص144
🌹✨🌹
🍃✨السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلَايَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِين(ع)
َ
🍃✨ السَّلَامُ عَلَيْكِ يَا مَوْلاتی یا فاطمَة الزَهرا(س)
💕یکشنبه های
#علوی #فاطمی
@roghaiiehkhoor
🌴امام هادی علیه السلام می فرمایند : دنیا همانند بازارى است كه عده اى در آن (براى آخرت) سود مى برند، و عده اى دیگر ضرر و خسارت متحمل مى شوند.
💐 حضرت علی بن محمد علیه السلام، مشهور به امام هادی و علی النقی(ع)، امام دهم شیعیان ؛ فرزند امام جواد(ع) و بانویی فاضله و عفیف به نام سمانه می باشند.
آن حضرت ، سال ۲۱۲ هجری در شهر صریا نزدیک مدینه، و در نیمه ماه ذوالحجه (به نقلی، در پنجم ماه رجب)، به دنیا آمدند. و در هشت سالگی به امامت رسیدند. زمان امامت آن حضرت قریب به ۳۴ سال می باشد. و دوران امامت ایشان، فضای خفقانی برای علویان و شیعیان وجود داشت. متوکل عباسی، خلیفه وقت آن زمان، بسیاری از علویان را دستگیر کرده و یا در محاصره اقتصادی قرار داده بود.
متوکل دشمنی خود را نسبت به این خاندان، با تخریب مرقد، ابی عبدالله الحسین علیه السلام به نهایت رسانید.
🌴 امام هادی (ع) در روز سوم ماه رجب سال ۲۵۴ هجری قمری در سامرا به دستور مُعتَز عباسی، مسموم، و به شهادت رسیدند.
🌴زیارت جامعه کبیره، بازتابی از علم بیکران امام هادی (ع) است، و از معتبرترین ادعیه در معرفی از مقام شامخ اهل البیتِ عصمت و طهارت علیهم السلام می باشد.
@roghaiiehkhoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_بامقام_معظم_رهبری
توصیه اخیر رهبر انقلاب به رعایت ادب اسلامی و نکوهش بدگویی در جامعه
ماجرای بدزبانی بعضی از لشکریان امیرالمومنین به لشکریان معاویه و واکنش حضرت
#سلامتی_فرمانده_صلوات
@roghaiiehkhoor
🏴به مناسبت سالروز شهادت امام هادی علیه السلام
✍ علی بن محمد بن علی ( ۱۵ذیالحجه ۲۱۲ ه، در صریا مدینه – ۳رجب ۲۵۴ ه، سامَرّاء) معروف به علیّ النقی و هادی؛ فرزند امام جواد(ع) و دهمین امام شیعیان می باشد. آن حضرت به القاب دیگری مانند: « عالم »، « فقیه »، « امین » و « طیب »، شهرت داشت و کنیه مبارک ایشان نیز « ابوالحسن » است.
✅ آن حضرت، دارای نفس زکیه و عزمی راسخ و همتی عالی بود و عظمت شخصیت آن بزرگوار (ع) به قدری زیاد است که دوست و دشمن را به اعتراف واداشته است.
✅ «زیارت غدیریه» یکی از یادگارهای ارزشمند امام هادی(ع) است که ضمن بیان فضایل امام علی(ع) و مشکلات سیاسی و اجتماعی آن روزگار، با بیان نشانههایی از قرآن و روایات، سند معتبر و گرانبهایی برای اثبات ولایت امیرالمومنین(ع) به شمار میرود.
✅ و نیز زیارت جامعه کبیره که از زبان امام علی النقی(ع)، است؛ اگرچه به شیوهٔ خطابی و گفتاری است؛ اما درحقیقت بیانگر جایگاه امامت در تشیع است.
✅ مدت ۳۳ سال امامت آن حضرت با خلافت معتصم، واثق، منتصر، مستعین، معتز و متوکل عباسی معاصر بود. و از آنجا که آن حضرت و فرزند گرامی ایشان؛ امام حسن عسکری ( علیهما السلام )، درسامَرّاء( محله عسکر) تحت نظر خلفای بنی عباس قرار داشتند به « عسکریین » شهرت یافتند.
✅ سرانجام آن امام همام، توسط معتز عباسی در سال ۲۵۴ هجری مسموم گردید و به شهادت رسید، و پیکر مطهرش درسامَرّاء(سُرِّ مَن رَأیٰ؛ شاد شود هر که آن را بدید) رخ در نقاب خاک کشید.
@roghaiiehkhoor
💠 ریشه تکبر و خودپسندی
✍ در سیره تربیتی امام هادی علیه السلام برای تربیت نفوس و زدودن صفات ناپسند از وجود آدمی به زمینه ها و ریشه های خودپسندی اشاره شده است.
آن حضرت می فرماید:
🌷هر کس از مکر و مؤاخذه دردناک خداوند، خود را در امان احساس کند، تکبر می ورزد تا اینکه با قضا و تقدیر خداوند مواجه گردد؛ اما انسانی که بر دلیل روشنی از پروردگارش دست یافته است، مصیبت های دنیا بر او سخت نخواهد بود؛ گرچه قطعه قطعه شده و [اجزاء بدنش] پراکنده شود.»
🌹«مَنْ اَمِنَ مَکْرَ اللَّهِ وَ أَلِیمَ أَخْذِهِ تَکَبَّرَ حَتَّی یَحِلَّ بِهِ قَضَاوُهُ وَ نَافِذُ أَمْرِهِ وَ مَنْ کَانَ عَلَی بَیِّنَةٍ مِنْ رَبِّهِ هَانَتْ عَلَیْهِ مَصَائِبُ الدُّنْیَا وَلَوْ قُرِضَ وَ نُشِرَ؛
✅ طبق این رهنمودِ ارزشمند، هر شخصی در راه رسیدن به تکامل و مقام والای انسانیت لازم است که هرگز از وجود خداوند متعال و محاسبه و مؤاخذه اش غفلت نکند. غفلت از خداوند و روز معاد، انسان را به انواع مفاسد دچار می کند و در حقیقت از خدا فراموشی، به خود فراموشی تنزل یافته، هدف خود را در زندگی گم می کند. چنین فرد غافلی از خود هرگز نمی پرسد که:
از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود، به کجا می روم، آخر ننمایی وطنم.
📗 تحف العقول، ص 483.
@roghaiiehkhoor