آیت الله مجتهدی(ره):
هیچ وقت کسی را شماتت نکنید. هر کس گرفتاری پیدا کرد، حق ندارید قضاوت کنید.
نگویید "فلانی که این پیشامد برایش اتفاق افتاد، به خاطر این است که فلان کار را کرده."
ما چه میدانیم؟ حق نداریم چیزی بگوییم. در قیامت از ما سوال میپرسند و میگویند "چنین چیزی نبوده و شما اشتباه کردی. ما او را به خاطر اینکه بنده خوبی بود گرفتار کردیم.
شما چه حقی داشتی چنین حرفی زدی؟"
@roghaiiehkhoor
#درس_اخلاق۰۰
4_5773948836384868016.mp3
4.46M
💚 چقدر امام زمان را میشناسی؟
⁉️ اصلا ظهور اقا برات مهمه؟
🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
#امام_زمان @roghaiiehkhoor
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*﷽*
*🟣 ویدیوی سه ونیم دقیقه ای ( با زیرنویس فارسی) یک دختر ایرانی- کانادایی در مورد #حجاب، که با تسلط و اعتماد به نفس مثال زدنی در باره حجاب بدون لکنت و تپق به انگلیسی فلسفه حجاب را توضیح میدهد و صدها هزار بار در یوتیوب دیده شدآفـــــــــــــــــــــــرین شـــــــــــــــــیر بچــــــــــه آفــــــــــــــــرین...!*
🌺🌿
@roghaiiehkhoor
⚜هر روز با کلام خدا
🕋خُلِقَ الْإِنسَانُ مِنْ عَجَلٍ ۚ سَأُرِيكُمْ آيَاتِي فَلَا تَسْتَعْجِلُونِ
🕊(گرچه) انسان از عجله آفریده شده. ولى با عجله چیزى از من نخواهید. بزودى آیاتم را به شما نشان خواهم داد! (انبیاء/۳۷)
💠در حقیقت تعبیر خُلِقَ الاِْنْسانُ مِنْ عَجَل یک نوع تأکید است، یعنى آن چنان انسان عجول است که گوئى از عجله آفریده شده، و تار و پود وجودش از آن تشکیل یافته! و به راستى بسیارى از مردم عادى چنین اند هم در خیر عجولند و هم در شرّ، حتى وقتى به آنها گفته مى شود: اگر آلوده کفر و گناه شوید، عذاب الهى دامنتان را مى گیرد، مى گویند: پس چرا این عذاب زودتر نمى آید؟!
💠تعبیر آیاتِى در اینجا ممکن است اشاره به آیات و نشانه هاى عذاب، بلاها و مجازات هائى باشد که پیامبر(صلى الله علیه وآله) مخالفان را با آن تهدید مى کرد و این سبک مغزان کراراً مى گفتند: پس چه شد این بلاهائى که ما را با آن مى ترسانى.
💠قرآن مى گوید: عجله نکنید، چیزى نمى گذرد که دامانتان را خواهد گرفت.
@roghaiiehkhoor
❓روز ترویه چه روزی است و وجه نامگذاری این روز به ترویه چیست؟
✍ هشتم ذی الحجه روز ترویه است. ترویه به معنای ذخیره کردن آب است و این روزی است که حجاج نیت حج تمتع می نمایند و محرم شده، از مکه به سمت منی حرکت و شب را در آنجا بیتوته می کنند و صبح عرفه به جانب عرفات رهسپار می گردند.
✅ طبق روایات گوناگون، منزلت روز ترویه تا جایی است که درک آن مساوی با درک تمام حج شمرده شده است، چرا که روز ترویه در اصل آماده شدن برای ورود به عرفات و عید قربان است.
✅ وجه تسمیه یوم الترویه یا روز ترویه در کلام امامان معصوم(علیهم السلام) برداشتن و ذخیره نمودن آب در روز هشتم ذی حجه و حرکت به سوی عرفات می باشد.
✅ روز ترویه یکی از ارزشمندترین روزهای زمان برشمرده شده است که آداب و اعمال مخصوصی دارد. از امام صادق(ع) نقل شده است که فرمود: روزه ی روز ترویه، کفاره ی گناهان یک سال و روزه ی روز عرفه، کفاره ی گناهان دو سال است.(۱)
✅محدث قمی در مفاتیح الجنان روزه این روز را برابر با کفاره شصت سال برشمرده است.
✅ مورخین خروج حضرت امام حسین علیه السلام از مکه به سمت کوفه را هشتم ذی الحجه یعنی روز ترویه نگاشته اند.
(۱) ثواب الاعمال@roghaiiehkhoor