27.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شجاعت این فقیه بعد از تهدید ترامپ
@roghaiiehkhoor
👈 غلط املاهای یک شاه
#تقویم_شیعه
📅 امروز یکشنبه
☀️ 17 دی ماه 1402 شمسی
🌙 24 جمادی الثانی 1445 قمری
❄️ 07 ژانویه 2024 میلادی
☀️ #شمسی
➕ توطئه استعماري كشف حجاب توسط "رضاخان پهلوی" (1314ش)
➕ درج مقاله توهين آميز نسبت به "امام خميني"(ره) در روزنامه اطلاعات توسط ساواك (1356ش)
➕ رحلت آیت الله شاه آبادی، از اساتید درس خارج حوزه علمیه قم (1390ش)
➕ درگذشت مشکوک جهان پهلوان غلام رضا تختی(1346)
🌙 #قمری
➕ رحلت آيت الله "شيخ مرتضی حائری يزدی" فرزندِ موسس حوزه علميه قم (1406 ق)
➕ ارتحال عالم بزرگ آيت الله "سيدمحمدرضا گلپايگانی" زعيم حوزه علميه قم (1414 ق)
❄️ #میلادی
➕ شهادت "سليمان خاطر" مبارز مسلمان مصري (1986م)
@roghaiiehkhoor
♻️ درج مقاله توهين آميز نسبت به "امام خميني"(ره) در روزنامه اطلاعات توسط ساواك (1356ش)
✍ رژيم پهلوي كه با ترفندهاي گوناگون از قبيل زندان و تبعيد نتوانسته بود از نفوذ امام خميني(ره) جلوگيري كند، با اقدامي ناپسند و ضد ديني، در هفدهم دي ماه 1356 مقاله اي توهين آميز عليه حضرت امام درج نمود. نويسنده اجير ساواك در اين مقاله با وقاحت كامل سعي كرده بود با اهانت به امام، به زعم خود شخصيت رهبر نهضت را بشكند و امام را به طرفداري از مالكين و شهرت طلبي و عامل استعمار بودن متهم نمايد.
✅ چاپ اين مقاله كه در آن، حضرت امام را سرسپرده شوروي و كمونيست معرفي كرده بود، با عكس العمل شديد مردم و قيام خونين 19 دي مردم قم مواجه گرديد. انتشار اين مقاله، در سراسر ايران با عكس العمل تند و خشم و نفرت عمومي مواجه گرديد و بلافاصله، درسها و جماعتها در حوزه علميه قم به عنوان اعتراض تعطيل شد. به تعبيري ديگر واكنش مردم نسبت به اين عمل ساواك به منزله آغاز قيام اصلي مردمي در براندازي رژيم پوسيده پهلوي بود.
@roghaiiehkhoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتکاف چیست؟
⭕️👈قابل استفاده قبل از مراسم ، برای تبلیغ اعتکاف و در ابتدای مراسم اعتکاف
@roghaiiehkhoor
📌 مادر چهارشهید از ساوه اُمُّ البَنین ایران شد
🔹️ حاجيه خانم فاطمه عباسي ورده (مادر مكرمه شهيدان؛ «احمد»؛ «علي»؛ «يونس» و «محمّد» جوادنيا) متولد ورده ساوه است؛ اما بعد از ازدواج به تهران آمده است
◇ از حاج علی اکبر همسرش میگوید که اولین اذان سحرهای ماه رمضان در محله و مسجد را او میگفته که سال ۷۵ به رحمت خدا میرود
◇ این مادر شهید درباره فرزندانش ميگويد: احمد از قبل از انقلاب فعالیت میکرد. یادم هست یک شب که دیر آمد ساعت دو نیمه شب بود؛ اما من بیدار بودم. دنبالش تا اتاق رفتم و دیدم چیزی را لابلای روزنامه پنهان میکند. در صندوق گفتم باز کرد، دیدم قوطی رنگ است و او شبها «مرگ بر شاه» را دیوارنویسی میکند.
◇ احمد به پاوه رفت و در سال ۵۹ به دست کوملهها شهید میشود.
◇ مادر تا خبر شهادت احمد را میشنود نه شکایت میکند نه حتی گریه: «من سریع سجده شکر به جا آوردم؛ چون احمد بالاخره به آرزویش رسید.»
◇ بعد از شهادت احمد ، علی و یونس ۱۸ و ۱۶ ساله هم بهانه جبهه گرفتند تا دو سال بعد این دو برادر هم به برادر بزرگترشان بپیوندند: «علی و یونس هر دو برای عملیات فتح خرمشهر رفته بودند. علی شب شهید شده بود و یونس صبح؛ اما چون یونس جلوتر بود، جنازهاش چند روز دیرتر و موقع مراسم ترحیم علی رسید.»
◇ محمد پسر تهتغاری و شوخ طبع خانواده هم پنج سال بعد به شهادت رسید تا بالاخره مادر خود را «امالبنین ایران» کند.
◇ مادر شهیدان جوادنیا بهترین لحظات زندگیاش را دیدار با امام(ره) و حضور رهبر معظم انقلاب در منزل خودشان میداند
🔹️ صبحانه ای باشهداء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالگرد شهید حاج احمد کاظمی
شادی روح شهدا فاتحه و صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و آل محمد و عجل فرجهم
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَجبفاطمة
نامگذاری روز طلبه
19 دی ماه روز قیام خونین مردم قم است که این مردم ولایتمدار با اهدای خونشان در پاسداشت از ولایت فقیه، نهاد پاک و مقدس انقلاب را بارور ساختند و این روز تاریخی در تاریخ ثبت شد و نقش برجسته علما و روحانیت کاملاً بارز بود و امروز پس از گذشت سالیان متمادی همچنان از نقش برجسته طلاب و روحانیان در هدایت و پیروزی این قیام عظیم سخن به میان آورده می شود به همین جهات جمعی از طلاب مازندران با ارسال طوماری به دفتر رهبر معظم انقلاب، مراجع تقلید و مدیر حوزه علمیه قم خواستار نامگذاری نوزدهم دی به نام «طلبه» شدند.
@roghaiiehkhoor
♻️ امیر کبیر و سیاست موازنه منفی
✍ میرزا محمد تقیخان فراهانی (۱۲۲۲-۱۲۶۸ق.) مشهور به امیرکبیر، صدراعظم ایران در دوره ناصرالدین شاه قاجار بود. وی در دوره صدارت خود، اصلاحاتی را در زمینههای آموزشی، اجتماعی و سیاسی ایران آغاز کرد. این اصلاحات اندکی بعد از رسیدن به مقام صدارات آغاز گردید و تا پایان صدارتش دنبال شد.
✅ از جمله اقدامات امیرکبیر؛ تاسیس دارُالفُنون، انتشار روزنامهٔ وقایع اتفاقیه، رسیدگی به وضع مالیه، سر و سامان دادن به ارتش، حذف القاب و عناوین، اصلاحات مذهبی وسرکوب شورش بابیها بود.
✅ امیرکبیر در زمینه سیاست خارجی، سیاست معروف به «سیاست موازنهٔ منفی» را در پیش گرفت؛ که بر اساس آن میگفت: نه به روس امتیاز میدهیم، نه به انگلیس و نه به هیج قدرت خارجی دیگر (در مقابل، نظریه موازنهٔ مثبت، که قائل به دادن امتیاز به هر دو طرف بود)
✅ او با دسیسه اطرافیان شاه از مقام خود برکنار و به کاشان تبعید شد و در سال1268 ق، در حمام فین به دستور ناصرالدین شاه به قتل رسید. قبر وی در حرم امام حسین(ع) است.
📗تاریخ تحولات سیاسی ایران، ص۱۲۲.
@roghaiiehkhoor