❓با چه کسی همنشینی کنیم؟
✍ ارتباط با همنوعان يكي از نيازهاي اساسي روان انسان است و سرشت انسان نيز با ميل معاشرت با همنوعان خود و عشق و علاقه به اجتماع و رفاقت با آن عجين شده است. همین علاقه به همديگر و محبت و دوستي است كه افراد بشر را گرد هم جمع نموده و سعادت و آسايش و زيبا زيستن را براي آن ها فراهم كرده است. لکن این ارتباط دارای معیارهایی است.
🌷امام صادق(عليه السلام) به نقل از رسول خاتم(صلي الله عليه وآله) از حضرت مسيح(عليه السلام)خطاب به حواريّون نقل مي كند:
«قالَتِ الحَواريّونَ لعيسي، يا روحَ اللّهِ! مَنْ نُجالِسُ؟ قال: مَنْ يُذَكِرُكُمُ اللّهَ رُؤيَتُهُ و يَزيدُ في عِلمِكُم مَنطِقُهُ و يُرَغِّبُكُم في الآخرةِ عَمَلَهُ»(۱)
🌹حواريّون حضرت عيسي(عليه السلام)به ايشان عرض كردند: يا روح اللّه! با چه كسي همنشيني نماييم و دوستي كنيم؟ حضرت فرمود: با كسي كه سه صفت داشته باشد:
1⃣ ديدنش شما را به ياد خدا آورد.
2⃣ سخن او بر علم شما بيفزايد.
3⃣ و کردارش شما را به آخرت تشویق کند.
@roghaiiehkhoor
📚اصول كافي، ج 1، ص 110، ح 3.
صبح رفتم واسه صبحانه پنیر بگیرم
به فروشنده میگم اندازه ۲ هزار تومن پنیر می خوام
یه تیکه کوچولو گذاشت رو ترازو
گذاشتم دهنم، گفتم بدک نیستش از همین بدین
برگشته میگه: همین بود دیگه خوردیش😐😐😂😂😂🤣🤣🤣
💢انصاف و سخاوت ومروت
💠قال رسول الله ـ صلی الله علیه و آله ـ : مَنْ باعَ و اشْتَری فَلْیَجْتَنِبْ خَمْسَ خِصالٍ وَ الاّ فَلا یَبِیعَنَّ وَ لا یَشْتَریَنَّ : الرِّبا، وَ الْحلْفَ وَ کِتْمانَ العیب وَ الْحَمْدَ اِذا باعَ والذَّمَّ اِذَا اشْتَری .
« بحارالانوار، ج۱۰۳، ص۹۵ »
رسول اکرم ـ صلی الله علیه و آله ـ فرمود: فروشنده و خریدار باید از پنج خصلت دوری گزینند و الا از خرید و فروش خودداری کنند: ۱. رباخواری ۲. سوگند خوردن ۳. نهان داشتن عیبها، ۴. ستایش کالا هنگام فروش ۵. نکوهش کالا هنگام خرید .
———————————————————— @roghaiiehkhoor
✅
بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم...
الآن که بزرگ شدیم فرقی نکرده، فقط بر عکس شده گوشی بازی میکنیم!! 😂😂
💢استفاده صحیح از تلفن همراه
❇️ممکن است که بسیاری از افراد در مورد اهمیت استفاده از تلفن همراه فکر نکرده باشند چرا که به طور روزمره و روتین از آن استفاده میکنند. اما استفاده درست از موبایل اهمیت زیادی دارد چرا که در غیر این صورت مشکلات اجتماعی کوچک و بزرگی با خود به همراه دارد. مثلا با استفاده نادرست از تلفن همراه در جمع، نگرش دیگران نسبت به شما تغییر میکند و این برای اعتبار اجتماعی افراد مناسب نیست.
✳️اهمیت فرهنگ سازی از منظر اهل بیت
💠«مَنْ سَنَّ سُنَّةً حَسَنَةً فَلَهُ أَجْرُهَا وَ أَجْرُ مَنْ عَمِلَ بِهَا إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ مِنْ غَیْرِ أَنْ یُنْقَصَ مِنْ أُجُورِهِمْ شَیْءٌ»؛ هر کس سنّت نیکویى را بنا نهد، اجرى برابر اجر همه ی عمل کنندگان به آن عمل تا روز قیامت براى اوست، بدون اینکه از اجر آنان کم گردد.
(کلینى، محمد بن یعقوب، الکافی، ج5، ص9، تحقیق على اکبر غفارى و محمد آخوندى، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چ چهارم، 1407ق.)
———————————————————— @roghaiiehkhoor
❣ #سلام_امام_زمانم❣
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ يا داعِيَ اللهِ وَرَبّانِيَ آياتِهِ..
💢سلام بر تو ای مولایی که دل های گمکرده راه را به سوی #خدا می خوانی!
و راهیافتگان💫 را در مسیر خدایی شدن، #می_پرورانی...
🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰
👈 یا رب العالمین
ذکر روز شنبه(100 مرتبه)
روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
@roghaiiehkhoor
┄✦✦✺﷽✺✦✦┄
#احادیث_فاطمی
✨حضرت زهرا سلاماللهعلیها فرمودند:
حضرت محمّد (ص) و علی (ع)، والِدَین این امّت هستند، چنانچه از آن دو پیروى كنند آن ها را از انحرافات دنیوى و عذاب همیشگى آخرت نجات مى دهند؛ و از نعمت هاى متنوّع و وافر بهشتى بهره مندشان مى سازند.✨
@roghaiiehkhoor
┄✦✦✺💠✺✦✦┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تعبیر جالب مجری آمریکایی در رابطه با آنتونی بلینکن:
📍وزیرخارجه جدید یک جنگ طلب و رفیق گرمابه و گلستان صنایع تسليحاتی...!
@roghaiiehkhoor
قرنها از شهادت بانوی دو عالم گذشته و تاریخ دقیق شهادت ایشان همچنان بر همگان پوشیده است. برای تاریخ شهادت حضرت فاطمه (س) روایتهای مختلفی از ۴۰ روز تا هشت ماه پس از رحلت پیامبر (ص)ذکر شده است.
اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان. بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(س) است و این ایام را فاطمیة اوّل می خوانند.
اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیه دوم می خوانند. بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا 6 روز می باشد، 3 روز در ماه جمادی الاول و 3 روز در ماه جمادی الثانی.
از قدیم الایام روزهای بین ۱۰ تا ۲۰ جمادی الاول (بنا به روایت ۷۵ روز) را دهه فاطمیه اول و تاریخ ۱ تا ۱۰ جمادی الثانی (روایت ۹۵ روز) دهه فاطمیه دوم گفته میشود.
@roghaiiehkhoor
🚩 السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ
السَّلامُ عَلَيْكِ يَا وَالِدَةَ الْحُجَجِ عَلَى النَّاسِ أَجْمَعِينَ السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَمْنُوعَةُ حَقَّهَا
@roghaiiehkhoor