هدایت شده از منهاج|| محمدمهدی حسینزاده
💢 با دقت در متن پیامهایی که تاکنون در پی جسارت به قرآن نوشته شده دو نگاه متفاوت مشاهده میشود:
🔢 نگاه اول:
یک شهروندِ شرورِ ضد اسلام در کشور سوئد با قصد شخصی اقدام به آتش زدن قرآن نموده و دولت سوئد به جای احترام به کتب مقدس، زمینه این کار شنیع را فراهم آورد لذا لازم است دولت سوئد از انجام این کار جلوگیری به عمل آورد و از مسلمان جهان عذرخواهی کند.
🔢 نگاه دوم:
آتش زدن قرآن توطئهای است که صحنهگردان آن موساد است و به هدف عادیسازی توهین به قرآن و مقدسات مسلمانان و ترویج این کار به انجام گرفته و در صورت مقابله نکردن مسلمانان روز به روز گسترده تر میشود.
سوئد هم به عنوان یک کشور خوشنام در آزادی بیان زمین این بازی خطرناک را فراهم آورد و به اسم آزادی بیان اجازه همچین جنایتی را داد.
در این نگاه میبایست با کسی که قرآن را به آتش کشید به اشد مجازات رفتار نمود و دولت سوئد را به آرایش جنگی گرفتن در مقابل تمام مسلمانان با قدرت تهدیدکرد.
〽️در این نگاه مقوله قدرت و اقتدار در اقدام بسیار مهم است. متن ها، بیانیه ها، سخنرانی ها، مواضع بینالمللی باید از موضع قدرت و اقتدار و ایستادن عملی در مقابل این فتنه باشد. در این رویکرد، همجبهگی مسلمانان و یک صدایی آنان بسیار اهمیت دارد.
❇️ این موضع مقام معظم رهبری است که متاسفانه این رویکرد در بسیاری از متن ها و واکنش های مهم دیده نمیشود.
✍محمدمهدیحسینزاده
📲 @menhaj_hoseinzade
روح الله دشتی
💢 با دقت در متن پیامهایی که تاکنون در پی جسارت به قرآن نوشته شده دو نگاه متفاوت مشاهده میشود: 🔢 ن
برادر حسین زاده ، یادداشت خوبی نوشتند و تبیین نمودند که این ماجرا از نظر رهبر معظم یک اهانت فردی نیست بلکه یک رویارویی سازمان یافته هدفمند جبهه کفر علیه اسلام است که بنده در اثناء مجلس روضه آن را دیدم و به نظر بنده لازم آمد نکته ای را اضافه کنم و آن اینکه :
رهبر معظم بر #اشد_مجازات تأکید نمودند و از تبیین این هم در رسانه ها غفلت شده که اشد مجازات چیست؟ آیا چیزی کمتر از حکم امام خمینی ره برای سلمان رشدی است ؟
و جادارد این پیام رهبر معظم انقلاب در طراز حکم اعدام سلمان رشدی دیده شود، که مسولیتی بزرگ برای همه مسلمین جهان تعیین نمود با تأکید بر اینکه در مقابل آنان نه یک فرد بلکه جبهه کفر جهانی قرار دارد و با مجازات کردن عاملان باید درس ادبی به جبهه کفر داد...
#تکرار_حکم_سلمان_رشدی_ملعون
✍روح الله دشتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | امتحان الهی، از عید قربان تا قربانی کربلا....
❤️امام خامنهای:«اگر به حکمت مندرج در #عید_قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد. بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است ...
امتحانهائی که ما میشویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید ... امتحان الهی برای این نیست که خدا ما را بشناسد، ببیند ما در چه وزنی، در چه حدی هستیم؛ خود امتحان در حقیقت یک گام است به سوی مقصد... امتحان یعنی عبور از وادی محنت. یک محنتی را، یک شدتی را جلوی پای یک انسانی یا یک ملتی میگذارند؛ عبور از این محنت، امتحان است. اگر توانست عبور کند، به آن منزل مقصود میرسد.» ۱۳۸۹/۰۸/۲۶
🔺 پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت عید سعید قربان نماهنگ « امتحان الهی» را منتشر میکند.
📥 سایر کیفیتها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=37569
پی نوشت : این آزمونها گاهی آسان است در قربانی کردن امتیازات دنیوی مانند پست و مقام و شغل و مدرک و.. ( که یک مسؤل خودی بیخودی مبتلای به سودا و افکار منفی و توهم بافی یا یک انقلابی نمای صورتی یا یک قدرت طلب اصلاح طلب تو را از آن محروم می کند ) و گاهی بزرگتر است که همین امور لغزشگاه سست عنصرها میشود و آنها را مبتلای به استحاله می کند.
🌹 روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🕌 @rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
یک طلبه بی سواد خلع لباس شده و إخراجی از حوزه،که هم ادعای طب اسلامی داشته و رفتار أمثال او موجب إماته طب اسلامی شده است،و هم از هتاکی و تشکیکات جاهلانه نسبت به ولایت فقیه فروگذار ننموده است،أخیراً شبهه ای مضحک مطرح نموده است که دون شأن پاسخ است و وهن خود اوست نه وهن مذهب،اما برای اینکه بداند این عرصه نه جولانگه اوست لازم است پاسخی داده شود
و اما شبهه:
امام زمان با دادن #لقب به شیخ مفید،به ما فهماند که شیوخ،مضر هستند مگر کسی که از من نامه داشته باشد.
چطور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به محمد بن محمد بن نعمان نامه بدهد،و اعلام کند تو مفیدی برای ما
ولی مدعیان نیابت نتوانند از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دستخط و تائیدیهای به ما نشان دهند؟
بس است
دنبال معصوم باشیم
مگه نه؟
و اما پاسخ شبهه(قسمت اول):
1⃣گذشته از آنکه لقب مفهوم ندارد و از سر بیسوادی به مفهوم لقب تمسک کرده، طبق توهم او،همه دیگر شیوخ و بزرگان تاریخ تشیع که از حضرت لقب مفید نگرفته اند،مضر هستند،از شیخ طوسی و شیخ صدوق گرفته تا سید مرتضی و شهید اول و ثانی و محقق و علامه حلی و..تا برسد به زعمای امروز شیعه.
2⃣نامه گرفتن از حضرت را راه انحصاری احراز نیابت نُوّاب دانسته و اشکال میکند که چرا نایب امروز نامه ندارد،و این ادعای ملازمه بین نامه و نیابت نیز گذشته از آنکه هیچ دلیلی بر آن وجود ندارد،اشکال نقضی آن این است که موجب نفی نیابت از همه زعمای تشیع از صدر اسلام تا امروز میشود به جز شیخ مفید که نامه داشته که بطلان آن واضح است
ادامه دارد👇
https://eitaa.com/rohallahdashti/1180
🌹روح الله دشتی
🕌 @rohallahdashti
ادامه
https://eitaa.com/rohallahdashti/1179
3⃣ادله اثبات نیابت که همان ادله ولایت فقیه است درجای خود در فقه اثبات شده است،و همانطور که امام خمینی ره فرموده اند قبل از هرچیزی دلیل عقلی است و اما ادله نقلی نیز ازجمله ادله نیابت عامه مثل روایت حضرت حجت که فرمود:«من کان من الفقهاء..فعلی العوام أن یقلدوه»و.. هیچیک دلالت بر لزوم نص از معصوم جهت إحراز نیابت و ولایت ندارند واین أمر منحصر در نواب خاصه در غیبت صغری بوده وشاید این آقا خلط بین غیبت صغری و کبری و نیابت خاصه و عامه نموده است.
و اما در إظهارات این عامی بیسواد و منحرف،رشحاتی از أخباریگری باطل دیده میشود که قبل از هرکس دیگری،أخباریون نیز از آن بیزار هستند،چه رسد به طرفداران تعقل در اجتهاد.
بنده نه تنها از تو و افکار پلید تو،بلکه از هر استاد و شاگرد و طلبه و غیر طلبه و طبیب و غیر طبیبی که از این انحراف تو و أمثال تو برئ نباشد بیزارم
بنده از خداوند متعال طلب مغفرت و از برادران حزب اللهی و ولایی و انقلابی،طلب حلالیت می کنم اگر قبل از این نیز،چنین إظهارات آلوده ای داشته ای و بنده ندیده ام و از آن غفلت نموده ام و ازآنجاکه گاهی پیامهای حوزه انقلابی را نیز منتشر مینمودی موجب تصور همراهی شده ام.
به خصوص از آن جهت که تو نیز در دوران کرونا مانند ما مخالف واکسن إجباری بوده ای،و عدم مرزبندی شفاف بین بنده با تو و امثال تو باعث شد برخی ما را در یک طریق تصور نمایند،و بلکه تحلیلهای بنده را هرچند در تلاش برای حفظ انقلابی ها در مسیر ولایت بودم، مورد سوء استفاده تو و امثال تو بدانند،از خداوند متعال طلب مغفرت دارم.
والسلام
روح الله دشتی ۱۴۰۲/۵/۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگران نظر #خدا هستی یا #مردم؟🤔
اگر منش تو را قرآن می پسندد خوشحال باش، ولو همه مردم به تو فحش بدهند بگویند فاسقه فاجره...
🎙 آیت الله #مصباح_یزدی رحمةالله علیه
🌹 روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🕌 @rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
روح الله دشتی
🔴 دستگاه محاسباتی امام را نمی توانستند به هم بریزند 🔰رهبر انقلاب فرمودند: " مهم این است که تلاش د
19.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوء ظن های مشاور روانی بن شُمَیط به عجمان و کیان ایرانی و ضربه سنگینی که به جبهه خودی زد،تبلوری آشکار از #ابوتبری هاست
مشاوری که برخلاف آنکه خود را روانشناس زبردست و توانمند در موشکافی درون افراد میداند،درواقع بر اثر بیماری روحی و جسمی از جمله سودای مغز دچار سوء ظن و منفی بافی مفرَط و بددلی به افراد است،و همواره به دنبال یافتن نفوذی ها در جبهه خودی است،بطوریکه کیان ایرانی را نزد رییس خود متهم می کند..
او هر اقدامی از کیان را به بدترین وجه ممکن تفسیر می کند و اتهامات متعددی به کیان می زند تا ولایت مداری و خلوص نیت او را زیر سؤال برد..
او رییس سلیم النفس خود را ساده لوح می داند و به مماشات و حسن ظن نابجا با امثال کیان متهم می کند..
او آخرین امید محلّب(مشاور ابن زبیر) یعنی #امید_دشمن است
لیست اتهامات او به کیان:
۱-به دنبال انتقام کهنه زخم قادسیه از عرب هستند
۲-پشت هر عمل حتی رفع اختلافش رمزی خفته
۳-به یاری بن شمیط آمده تا کسب آبرو کند
۴-تعارف تکه پاره کردنش رد گم کنی است
▪️▪️▪️▪️▪️
ابوتبری_ها اصطلاح ما برای کسانی است که تبر برداشته اند و بجای دشمن به جان دوستان افتاده اند و به خیال خودشان خیلی هوشمند هستند که روانشناسانه، با تحلیلهایی که فقط خودشان درک می کنند در درون جبهه خودی نفوذی پیدا کرده اند، درحالیکه نمی فهمند خودشان یک فریب خورده روانی اند که دین را فقط در #تبری دیده اند و درکی از تولی بین مؤمنان ندارند.
امروز در مجموعه های انقلابی و دینی و حتی حوزوی ، امثال این ابوتبری ها کم نیستند که باید پاکسازی شوند..
✍ روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🕌 @rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
سخنرانی در بیت الأحزان یزد ۲۸صفر۴۰۲.mp3
14.08M
سخنرانی شام شهادت امام حسن مجتبی
در بیت الأحزان یزد
چرا امام زمان در معرفی خودشان میفرمایند :
أنا ابن من ذبح عطشاناً...
ذبح یعنی چه ؟
تفسیر این معرفی و ارتباط ابا عبدالله الحسین با ظهور چیست؟
نقش مجالس اهل بیت و همایش راهبردی أربعین در ظهور
تأخیر ظهور حضرت خوفاً من القتل...
علت آماده نبودن مردم برای ظهور
و علت ضعف های فعلی نظام اسلامی...
امتداد حرکت ما تا ظهور چیست؟
امام حسین و امام زمان، نماد محبت و مهرورزی است یا نماد خشونت...؟
اولین واقف کربلا..
چگونه اهل بیت با بخشیدن همه اموال ، سرمایه دار بودند؟
علت مخفی بودن قبر حضرت زهرا؟
علت نور درخشنده در بهشت چیست ؟
أیمه هدی، ایام و حضرت زهرا ، لیله است
حکمت انتساب هر روز به برخی أئمه...
چرا غالب پنج تن ، هیچ یک تشییع نشدند بلکه مخفیانه دفن شدند؟
توطئه های یهود برای تضعیف اربعین و تضعیف شیعه و تدابیر ما در مقابله با آن...
تخریب بقیع اندکی پس از توطئه قبلی جهانی یهود(جنگ، بیماری،واکسن قحطی و کشتار نیمی از مردم ایران)
نمک واکسن طب اسلامی...
✍ روح الله دشتی
╭┅───────────┅╮
🕌 @rohallahdashti
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از حوزه انقلابی
سخنرانی منتشرنشده سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه در مهر ۱۳۹۸
( این سخنرانی مطلبی است که یک طلبه در کانالش منتشر کرد و به او دستور حذف از کانال اومد و حذفش کرده،.... ، پس قطعاً خواندنی است.)
https://www.mashreghnews.ir/news/1467366/%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1%D9%86%D8%B4%D8%AF%DB%80-%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D8%AC-%D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D9%81%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87
اولین جمله حاج قاسم : یک خواهش دارم و آن اینکه در این بیانات، به شخصیت و شخص من نگاه نکنید. به قاسم سلیمانی و همۀ سلبیات یا منفیاتی که از او سراغ دارید، نگاه نکنید؛ آن را کنار بگذارید....
⚡️( به گزارش مشرق، شهید سلیمانی در این سخنرانی که از آخرین سخنرانیهای ایشان است، چارچوبها و اصول اساسی سپاه و نیروهای انقلاب اسلامی را ترسیم و ضمن آن انتقادات و آسیبهایی را بیان میکند. اهمیت این سخنان از آن جهت است که پیشروترین نیروی جمهوری اسلامی، شهید حاج قاسم سلیمانی، تجربۀ چهلساله خود در مسیر مجاهدت را بازخوانی میکند و اصول و چارچوبهای آن را برمیشمارد و به همه نیروهای انقلاب اسلامی بهویژه نیروهای خطشکن، راه نشان میدهد. برای اولین بار مجله سوره متن این سخنرانی را با اندکی تلخیص منتشر میکند.)
#طوفان_الاقصی
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
روح الله دشتی
سخنرانی منتشرنشده سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه در مهر ۱۳۹۸ ( این سخنرانی مطلبی
مشروح خبر :
به گزارش مشرق، شهید سلیمانی در این سخنرانی که از آخرین سخنرانیهای ایشان است، چارچوبها و اصول اساسی سپاه و نیروهای انقلاب اسلامی را ترسیم و ضمن آن انتقادات و آسیبهایی را بیان میکند. اهمیت این سخنان از آن جهت است که پیشروترین نیروی جمهوری اسلامی، شهید حاج قاسم سلیمانی، تجربۀ چهلساله خود در مسیر مجاهدت را بازخوانی میکند و اصول و چارچوبهای آن را برمیشمارد و به همه نیروهای انقلاب اسلامی بهویژه نیروهای خطشکن، راه نشان میدهد. اکنون برای اولین بار مجله سوره متن این سخنرانی را با اندکی تلخیص منتشر میکند.
بسم الله الرحمن الرحیم
الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ العالَمین والصَّلاةُ والسَّلامُ عَلی رَسولِ اللّه و عَلی آلِه آلُ اللّه.
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی هَدَانَا لِهذا وَ مَا کُنَّا لِنَهْتَدِیَ لَوْلَا أَنْ هَدَانَا اللَّهُ [۱].
نثار ارواح طیبه شهدا بالاخص روح بلند منوّر و تابناک امام رضوان الله تعالی علیه و برای شادی روح جمیع شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و مدافع مرزها و برای سلامتی رهبر عزیز و بزرگوارمان اجماعاً صلوات!
من نزدیک به چهل سال است که در سپاه هستم. شاید خیلی از شما مثل من باشید و خیلی هم با سن کمتر. یک خواهش دارم و آن اینکه در این بیانات، به شخصیت و شخص من نگاه نکنید. به قاسم سلیمانی و همۀ سلبیات یا منفیاتی که از او سراغ دارید، نگاه نکنید؛ آن را کنار بگذارید.
سپاه قله نور بود
من از تجربهای چهلساله میآیم. وقتی در دامنۀ قلـهای در حـال حرکت هستید و کسی در حال برگشت از قله است، از ماهیت او سؤال نمیکنید؛ سؤالات شما پیرامون راه و طریق است. اینکه کدام راه آسانتر و کدام کمخطرتر است و از کدام راه با سهولت بیشتری میتوان به قله رسید. لذا به این حقیر که گویندۀ این عبارات هستم، با این دو مشخصه نگاه کنید. مثل کسی که از نقطۀ بالایی برگشته یا مریضی که مرضی را طی کرده و دوا و طبیب را دیده است و ممکن است شما مبتلا به آن مرض شوید.
بحث من دربارۀ سپاه، در مورد اینکه چه باید باشد و الان چیست و چگونه است، نیست. بحث من دربارۀ این است که سپاه چه بود؟ و ما باید خودمان را به آنچه بود، تطبیق بدهیم. نگوییم ما باید تقدّم داشته باشیم بر آنچه بود. نه، آنچه بود، قلّه بود؛ قلهای از نور که تماماً نور بود و نور علی نور بود. آنچه از سپاه دیروز، از آن قله مشاهده کردیم، سپاه نور بود، آنچه از سپاه نباید جدا شود، گذشتۀ سپاه است که آن را به عزّت و قله رفیع و خورشید عالمتاب رساند. خیلی از شما مثل من آن سپاه را دیدید. یک نگرانی وجود دارد که در این دوره تغییر نسلها، سپاه از هویت و ماهیت حقیقی خودش بیگانه شود؛ چارچوب کلاسیک تخصصی و حرفهای خود را پیش بگیرد و از آن اصول بسیار با عظمت اخلاقی که منشأ همۀ پیروزیهای سپاه بود، فاصله بگیرد. سپاهی که ما در آن روز دیدهایم یا بخشی از ما دیدهایم، فرماندهان آن نوجوانان و جوانانی بودهاند که پشت دیوار را میدیدند. آنچه ما در آینه نمیبینیم، آنها در خشت خام میدیدند. آن سپاه، میمنه و میسره و قلب آن، همت بود؛ زینالدین بود؛ باکری بود؛ کاظمی بود؛ علی هاشمی بود؛ حسن باقری و مجید بقایی بود؛ معلم اخلاق او شهید محلاتی و شهید میثمی بود. شهید میثمی که عبای خود را مچاله میکرد و در دست میگرفت، ماشین عبوری سوار میشد و در اوج پاتکها با همان حال در خطوط درگیری جبهه حضور پیدا میکرد و فرماندهان و رزمندگان را تفقد میکرد.
سپاهی که خیلی شباهت به امام حسین (ع) داشت. سپاهی که در نور پرورانده شد و در دامان خود، نور پروراند. دیروز در دامان خود شهید فهمیده را پروراند و از آن پروراندن شهید فهمیده، امروز شهید حججی، شهید اسکندری و شهید جواد اللهکرم رویید. شبیهترین انسانهایی که در دفاع از حرم، شبیه سرور و سالار شهیدان، حسین بنعلی (ع) بودند. سپاهِ دستقطعها، سپاه تکچشمها، سپاه سرهای متلاشیشده. امام حسین کف نعل اسبها تشییع شد. خیلی از شهدای ما مثل امام حسین (ع) کف شنیهای تانکها تشییع شدند. امام حسین(ع) در کربلا مقابل خواهرش، سرش بریده شد. جواد اللهکرم و شهید حججی و حسین اسکندری در غربت بدون خواهر و مادر، سرشان بریده شد. بحث از سپاهی با چنین پیشینهای است که باید خود را در آن پیشینه حفظ کند و نگاهدارندۀ سپاه و آن پیشینه، این جمع است.
امروز در سالگرد دفاع مقدس هستیم. سپاه شروعی دارد که تاریخ تأسیس آن است و آن سوم شعبان و روز ولادت امام حسین (ع) است و یک روز بلوغ و عروج دارد که هفتۀ دفاع مقدس است.هفته دفاع مقدس که امسال کمرنگتر از سالهای دیگر گذشت، سپاه توانست در صحنۀ دفاع مقدس، تولد و کودکی خود را به بلوغ و عروج واقعی برساند.
سپاه منهج فکری است؛ نه یک ارگان
روح الله دشتی
سخنرانی منتشرنشده سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه در مهر ۱۳۹۸ ( این سخنرانی مطلبی
در بخشی از عبارتهای ما این ذکر میشود که سپاه یک ارگان است، یک نهاد و مؤسسه است. از عملکردها و از انتظاراتی که از سپاه وجود دارد، از تأثیر سپاه بر جامعه، در ابعاد فکری، در ابعاد هدایتی، در ابعاد جهادی، در ابعاد حمایتی، میتوان این تصور را داشت که سپاه «منهج فکری» است؛ نه یک نهاد یا سازمان نظامی صرفاً کلاسیک از نوع دیگر سازمانها. درست است که سپاه، ساختار، آییننامه، قواعد و قوانینی دارد اما واقع مطلب، سپاه در عملکرد خود نشان داد که «منظومه فکری» و «مدرسه» است.
شما امروز وقتی درون حوزههای علمیه تحقیق میکنید، متوجه میشوید که درون حوزه، مدارس مختلفی وجود دارد که تربیت طلبه بر مبنای منهج این مدارس است و به نامی هم نامیده میشوند. مثلاً مدرسه شهید حقانی، مدرسه کرمانیها، مدرسه همدانیها؛ به نامهای گوناگون. این نامها و این مدارس، درون خود، هر کدام تربیتی دارند. حتی طلبههایی که از این مدارس خارج میشوند، از حیث منهج فکری و اخلاق با مدارس دیگر متفاوتاند.
تأثیر سپاه بر سایر ارگانها مثل تأثیر یک مدرسه است با منظومه فکری و تأثیرگذار بر آحاد جامعه و ملت، جوانان و نوجوانان، خصوصاً با ابعاد گستردهای که سپاه دارد.ما این نوع نگرانی دربارۀ سپاه را در چندین نوبت در دورههای مختلف مطرح کردهایم، این را فقط ما نگفتهایم، فرماندهی سپاه و حوزه نمایندگی محترم ولی فقیه در سپاه هم طرح کردهاند.
سپاه با اصل خودش در ابعاد تربیتی، اخلاقی، رفتاری و حتی مدیریتی فاصله گرفته است. باید متأسفانه گفت حتی روحانیون درون سپاه هم شکل کارمند به خود گرفتهاند و اتاقهایشان را شبیه اتاقهای ما و میزهایشان را شبیه میزهای ما و دفترهایشان را شبیه دفترهای ما و ساختارشان را شبیه ساختار ما کردهاند. آنها باید درهای ما را میشکستند تا در باز شود، اما در خودشان را مشابه در ما کردهاند! چرا؟ چون در میزان سنجش، ارزیابی و ارزشیابی سپاه تفکر درستی نیست. ما «دفاع مقدس» را در تربیت کم مطرح میکنیم. ما یادواره و کنگره برگزار میکنیم که برای یادبود شهداست، ولی فقط برای یک لحظه، یک روز و یک ساعت این یادواره اثر میگذارد؛ اما بعد درون سپاه غایب میشود. ما در [دوره] دافوس از همت، باکری، حسین خرازی، حسن باقری، احمد کاظمی در ابعاد مدیریتی یاد میکنیم و تصور ما این است که آنها فرماندهان میدانی بودند که منهج مدیریتی معیّنی داشتند اما در درسهای اخلاقی خودمان به منهج معنوی و تقوای مدیریتی و روحیه و روحانیت حاکم بر آنها کمتر توجه میکنیم.
دینمان را از اسوهها گرفتهایم
مهمترین موضوع این است که اگر بخواهیم درس تربیتی عملی بدهیم، اثر اساسی را الگوها و اسوههایی دارند که تدیّن آنها با یک عمل واقعی همراه بود و دین آنها در عمل آنها جاری و ساری بود. از شما و خودم سؤال میکنم، برخی از برادران اهل تفقه و بحث و بررسی در این مجمع حضور دارند، لذا ممکن است به آنها جسارت شود اما ما عامه، من قاسم سلیمانی و همۀ آحاد جامعۀ ما، آیا دینمان را از کتابها گرفتهایم؟ ما از کتابها متدین و متعصب به دین شدیم؟ یا از تاسوعا و عاشورا و امام حسین (ع) متعصب و متدین شدیم؟ کدام بر ما اثرگذار بوده است؟ کدام دین ما را شعلهور کرده و ما را در مرکز تشیع در دینداری و شیعهگری حفظ کرده است؟
آیا میدانید انحرافات در خاصها بیشتر از عامهاست؟ در طول تاریخ اینگونه بوده است. همۀ انحرافاتی که به وجود آمده، در خـاصهــا بـوده و خاصها، عامها را به انحراف کشاندهاند. سلوکهای غلط افراد اثرگذار منفی بوده است. بابی در تشیع به وجود آوردند به نام «بابیه» که از چارچوب عملی غلط بود. از آن طرف، جامعۀ فاسد شاهزده ما که آمار مشروبفروشیهای آن از آمار نانواییها بیشتر بود. چه چیز این تحول عظیم را به وجود آورد؟ امام. امام با سلوک و رفتار و اخلاق خود. با همۀ تهاجمات فرهنگی علیه کشور ما، چه چیزی کشور را در برابر ایـــن تهاجم فرهنگی حفظ کرده و بر صبر این مردم افزوده؟ ناملایمات و کژیهای مدیریتی را تحمل میکنند؟آنچه اثرگذار بوده، الگوی رفتاری مجسم واقعی اثرگذار بهعنوان «امام خامنهای (دام عزه)» است.
این شیعۀ لبنان قبلاً بیش از این بود، اما صلاحالدین ایوبی آمد، قتلعام کرد. همین طرابلس که تماماً شیعه بودند، تماماً سنّی شدند یا روستاهای بزرگ و مهمی در جنوب لبنان، تماماً سادات بودند که مسیحی شدند. این ابیالهاشم و همین جماعت عون، همه شیعه بودند. چرا آن روز این اتفاق افتاد و چرا امروز این اتفاق نمیافتد و همان جمع کوچکتر از آن روز، امروز مهمترین قدرتهای صاحب فناوری را زمینگیر کردهاند؟ چون الگوی رفتاری مهمی به نام سیدحسن نصرالله حفظهالله را دارد.
روح الله دشتی
سخنرانی منتشرنشده سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه در مهر ۱۳۹۸ ( این سخنرانی مطلبی
«زیدیه» در یمن ۶۵ درصد کشور یمن را تشکیل میداد؛ زیدی که عاشق فرهنگ تشیع است. شما در تاسوعا و عاشورای امسال در یمن دیدید که چه گذشت؛ فقط مشابه آن در ابعاد کمتری در شهرهای زنجان و بم که مظاهر عمومی و اجتماعی را نشان میدهد، مشاهده میشود؛ اما این زیدیه در دورۀ گذشته فراموش شد. این جمعیت ۶۵ درصدی در این جغرافیای مهم، تبدیل شـد بـه جمعیت ۴۵ درصدی؛ هر دورهای را وهابیت بلعید اما یک جوان آمد، احیا کرد. این تأثیرات رفتاری است. اینها تأثیرات اسوهها و الگوهاست. او فقط یک فرمانده نظامی نیست. دور از صحنۀ نظامی است اما اثر رفتاری، اخلاقی و اعتقادی دارد. یک جامعه را ولو از راه دوربین مداربسته و از راه دور متحوّل کرده است.
دفاع مقدس این است؛ همت، باکری، باقری، کاظمی و خرازی این است. سپاه را باید متعصب و متأثر از اینها بکنیم. جملهای از مقام معظم رهبری شنیدهام که تاکنون نشنیدهام، خیلی مهم و تکاندهنده بود. آیا در تربیت، چیزی بالاتر از این وجود دارد که بخواهیم از آن استفاده کنیم؟
فرماندهان سپاه! فرماندهان جوان! آقا فرمودند:«سپاه در کربلای پنج، عاشورا را مشق کرد.» از این مرتضای قربانی بپرسید. توی غرب کانال ماهی، مملو از جنازه بود؛ جنازۀ جوانها روی هم انباشته بودند. ارتفاع خاکریزها با تیر تانکها از دو متر به کمتر از نیم متر رسیده بود. آقای کوثری و آقای مرتضی قربانی، هر دو آنجا بودند و میدیدند. آقا فرمودند: «سپاه در کربلای پنج، عاشورا را مشق کرد. این خاطرۀ ماندگار خونین حسینی را زنده نگاه دارید!» بعد فرمودند: «شبهای کربلای پنج، شبهای قدر این انقلاب است. «إِنَّا أَنزَلْنَاهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ وَ مَا أَدْرَاکَ مَا لَیْلَةُ الْقَدْرِ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ». أنس با آن شما را وارسته میکند؛ هر کس آن را فراموش کند، نامش از اردوگاه انقلاب، قلم خواهد خورد».
سپاه بیدرجه و بیجایگاه
برادران عزیز! ما درجهدار داریم که پنج سرهنگ با افتخار زیر دست و تحت فرماندهی او در سوریه عمل میکنند و سردار داریم که بهاندازۀ آن درجهدار، قدرت مدیریت ندارد اما در ارزشیابی خودمان و ملاکهای ارزشیابی خودمان، راههایی را میرویم که با اصول دینی و اصول دفاع مقدس ما اختلاف جدی و اساسی دارد.
این معمای پیچیده را چگونه میتوانیم حل کنیم؟ چطور میتوانیم آن درجهدار ایثارگر توانمند فداکار را که پنج سرهنگ ما زیر دست او با افتخار خدمت میکنند و احساس هم نمیکنند، او درجهدار است، خوب ارزشیابی کنیم؟ روزی از یکی از برادران سؤال کردم، این فلانی درجهاش چیست؟ گفت: افسر جزء نیست، درجهدار است. دفاع مقدس این بود.
برادران فرمانده! پیام این برادر را از بالای کوه شنیدید، فرماندهش هم آقای پاکپور اینجاست. چه گفت؟ گفت ما در دمای ۴۰ درجه زیر صفر، بالای این کوه از این مرز و بوم حمایت میکنیم. اگر صحنۀ دیگری را از شرق نشان بدهند، او خواهد گفت: در دمای بالای ۵۰ درجه از صفر بالای برجکی که آهن داغ میشود، از انقلاب دفاع میکنیم.
برادران فرمانده در استانها! در شهرستانها! سراغ فرزندان جنگ را بگیرید! آنها را به دست گرگهای چپ و راست ندهید. اینها را با محبت در دامن خود بیاورید. اینها باید تابع منهج سپاه باشند، منهج سپاه، منهج ولایت است. آنها باید تابع منهج سپاه باشند.
سپاه باید برای انقلاب بماند؛ سپاه مرکز سوءاستفاده شخصیتها و گروههای سیاسی نیست. سپاه باید به کشور خط بدهد، نـه گـروه سیاسـی بـه سپاه خط بدهد. سپاه انقلاب است. سپاه جلودار است.این سپاه را با پیوند به دفاع مقدس، با فرهنگ دفاع مقدس و با اسطورههای شهید دفاع مقدس و آنها که زنده ماندهاند، نگه دارید. اینها ممکن است در معرض امراض باشند.
اگر از اتاق بیرون آمدیم، باید مثل او بشویم. تکبّر و خدایناکرده غرور و این سلسلهمراتب خشکی که امروز جایگزین آن سلسلهمراتب دینی و مذهبی و ارزشمند شده. سپاه بیدرجهها یادتان هست؟ سپاه بیجایگاه یادتان هست؟ سپاهی که کلمه برتر و برجسته آن برادر بود، یادتان هست؟ آن سپاه مظهر است.
مقام معظم رهبری، مرجع و ولی ما است. ایشان چفیه دفاع مقدس را دور گردن خــود انداختند و به ما یادآوری میکنند. وقتی کتاب دفاع مقدس را میخوانند، بهترین، زیباترین و شگفتترین جملات را پیرامون آن یادآوری میکنند. در رونمایی کتاب «وقتی مهتاب گم شد»، شاهد بودیم که چه نوشتند، آن کتاب، ایشان را متأثر کردند و گریاندند.
«عمل مقدس» بهجای «عمل بزرگ»
سپاه خصوصیتهای مختلفی داشته است که در احیای تشیع و اسلام نقش مهمی داشته است. اینها بهعنوان هویتهای پایهای سپاه محسوب میشوند.من سه تا از پایههای اصلی آن را عرض میکنم. باید پایههای مستمر سپاه بر اساس این اصول باشد که اگر از این اصول خارج شد، دیگر سپاه، آن سپاه اثرگذار نخواهد بود.