❗️**هشت توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای آخر ماه مبارک شعبان**
🔆اباصلت میگوید: در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیهالسلام رسیدم. فرمود:
🔆ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است، پس در روزهای باقیمانده کوتاهیهای روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:
1⃣ زیاد دعا کن
2⃣ زیاد استغفار کن
3⃣ زیاد قرآن تلاوت کن
4⃣ از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی
5⃣ هر امانتی که گردنت هست ادا کن
6⃣ تمام کینههایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن
7⃣ هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن...
8⃣ و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
🔆اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ
🔆خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز
📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱
📚 بحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳
@rohaniat_mardomi
47.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش خبرگزاری حوزه علمیه خراسان از اسکان زائران در مدارس علمیه مشهد
#گزارش
#میهمان_امام
@rohaniat_mardomi
#گزارش مفصل خبرگزاری فارس از تلاش جهادی طلاب مشهدی برای اسکان زائران امام رئوف:
مسجدیها اجازه ندادند مهمانان امام رضا(ع) در خیابان بمانند/ طلبههای مشهدی با طرح اسکان رایگان زائران نوروزی در مساجد، گل کاشتند
🌐 yun.ir/zh2qj2
@rohaniat_mardomi
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش فعالیت جهادی یکی از طلاب گرامی در روستاهای محروم اطراف مشهد
#درد_مردم
#طلبه_جهادی
#روحانیت_مردمی
@rohaniat_mardomi
🦎 مارمولکهای فرهنگ و هنر!
🔰 چتر #سیاست به گونه ای است که سایهاش را روی همه چیز میگستراند؛ از دین و مذهب و #اجتماع گرفته تا #فرهنگ و #هنر و #رسانه. این را اضافه کنید به ورود سیاسیکاریهای چپ و راست و اصولسوار و افسادطلب به عرصه فرهنگ و هنر و رسانه.
‼️ اینها که نه فرهنگ و هنر را فهم کردهاند و نه حتی از رسانه چیزی میفهمند و نه حتیتر از فکر و اندیشه چیزی حالیشان میشود، همه تلاششان این است که ظرفیتهای مردمی فرهنگ و هنر و رسانه #انقلاب_اسلامی را زیر چتر سیاست مخفی نگه دارند و با برچسبهای خودساخته و موهوم این ظرفیت ها و رویش ها و فرصت های برآمده از آن را بسوزانند.
💢 #رهبر_معظم_انقلاب در مستند #غیررسمی چهار در پاسخ به دکتر امینی که گفت فرهنگ و رسانه ما در دست افراد سیاسی و نابلد است و کتابی نوشته که لطایف و ملایح امام خمینی را جمع کرده و در مرحله ممیزی به او ایراد گرفته اند و گفته اند امام و طنز؟! و از رهبر معظم انقلاب میخواهد که مسئولین باید به اهالی فرهنگ و هنر و رسانه اعتماد کنند، عمق صف آرایی را اینگونه نمایان میکند: «یک جاهایی بحث بیاعتمادی نیست، بحث بدخواهی است».
♨️ این افراد #سیاسی، نابلد و ظاهرالصلاح همان مارمولکهای اصلی فرهنگ و هنر و رسانه هستند که اجازه نمیدهد مردم از ظرفیت های فرهنگ و هنر انقلابی بهره ببرند و در برابر هنرمندان و اهالی فرهنگِ دغدغهمند، هزار مانع و دستانداز درست میکنند تا ناامید شوند، یا بی،تفاوت شوند یا جبهه شان را عوض کنند.
⭕️ این #مارمولک ها را که باعث هراس میشوند و بعد از اینکه کارشان را کردند دُمشان را میاندازند و مظلوم نمایی میکنند و با یک پوزخند صحنه را ترک میکنند، باید دور انداخت تا پیوند مردم و اهالی فرهنگ و هنر انقلابی بیش از پیش تقویت شود.
#یادداشت حجتالاسلام جمالزاده؛ عضو جبهه روحانیت مردمی انقلاب اسلامی
#یادداشت
@rohaniat_mardomi
⚫گزیدهای از صوت مراسم ترحیم زندهیاد حجتالاسلام علی صفوی شاملو جهت استفاده همراهان کانال تقدیم میشود:
سخنران ویژه مراسم صبح:
حجتالاسلام نظافت
سخنران ویژه مراسم عصر:
حجتالاسلام سرلک
همراه با
سخنان کوتاه حجتالاسلام #شهاب_مرادی با موضوع «عمل نیک و نیت صادقه»
سخنان کوتاه #استاد_معماریان با موضوع «حرکت و جامعیت»
و سخنان کوتاه آقای #هادی_حاجتمند کارگردان و برنامهساز سینما و تلوزیون با موضوع «پرکاری مرحوم شاملو»
#بزرگداشت
@rohaniat_mardomi
سخنرانی استاد نظافت.mp3
5.77M
سخنرانی حجتالاسلام نظافت در مجلس ترحیم مرحوم شاملو
@rohaniat_mardomi
سخنرانی حجت الاسلام سرلک.mp3
6.2M
سخنرانی حجتالاسلام سرلک در مجلس ترحیم مرحوم شاملو
@rohaniat_mardomi
حجتالاسلام شهاب مرادی.mp3
1.89M
سخنان کوتاه حجتالاسلام شهاب مرادی در مجلس ترحیم مرحوم شاملو
@rohaniat_mardomi
استاد معماریان.mp3
3.71M
سخنان کوتاه استاد معماریان در مجلس ترحیم مرحوم شاملو
@rohaniat_mardomi
هادی حاجتمند.mp3
2.07M
سخنان کوتاه آقای هادی حاجتمند کارگردان و برنامهساز سینما و تلوزیون در مجلس ترحیم مرحوم شاملو
@rohaniat_mardomi
در ستایش گوشهای نگفته از جهاد ع.ص.ش
درباره مرد نازنینسیرت و تازه داغ بر دل نهادهمان علی آقای شاملو، بسیاری دوستان گفتند و نوشتند. این همه، جلوههایی از صفای خود علی بود که در دلتنگی دوستان و بیتابی یاران رخ نمود و واژهها را به خط کرد تا شاید بر این سوگ بگریند و از این داغ بکاهند؛ از تکاپوی همیشه و تواضع سراسر صدق علی گفتند؛ از آزادگیاش نوشتند؛ رنجها و دسترنجهایش برای فرهنگ، و خاصه پایگاه مظلومش کتاب، را به قلم آوردند؛ حسن خلق و صفای سیرت و زلالی سیرهاش را شرح کردند و هر یک به سهم خویش گوشهای از تابوت اندوهش را با سوگنامهای بر دوش گرفتند.
و اما سهم این کمترین، نوشتن نکتهای به خیالم نگفته درباره اوست:
به گمان من خدمت علی در جبهه فرهنگی انقلاب بیش از هر چیز به طهارت و اصالت مفاهیم بود و در این میان بیش از همه، به مفهوم غریبْآشنا، دودهگرفته و ناپالودۀ «کار جهادی».
کار جهادی به همت مدیران دولتیخصلت عرصۀ فرهنگ، به مفهومی وارفته و بیقواره تبدیل شده و عملا در بسا ذهنها چیزی جز همان «خرکاری» جاری بر زبان کوچهوبازار نیست.
کار جهادی در نگاه پروژهمدار مدیران بیدرایت ادارات درگیر فرهنگ، ایدهای حاکمیتی است که نیروی کار ارزان و گاه رایگانش را در میدان انگیزههای پاک جوانان دلباخته جهاد مییابد و بهجای خلاقیت و کارآفرینی آنان، کارگریشان را مطالبه و سوگمندانه ترویج میکند.
دردمندانهتر آنکه گاه خود این جوانان پاکنیت هم به دلایل گوناگون اسیر همین سازه ذهنی میشوند و کار جهادی را، همچون واژه بهشهادت رسیده بسیجی، قرین با کار زیاد، نقطهای، بیبرنامه، شلخته و بینظم و هرچهگِلیتربهتر میفهمند.
در این میانه علی در اثر ماندگارش «کتابرسان» که بهحق مصداق درست یک کار جهادی بود، پیش از هر چیز به پاسداری از مفهوم کار جهادی پرداخت.
۱. کتابرسان برخلاف بسیاری کارهای جهادی امروز نه قرارگاهپایه و سازمانمدار، که مردمنهاد واقعی و بروز و ظهور خلاقیت و نقشآفرینی جوانی خوشفکر و بااراده بود. دغدغه کتابرسان در هیئتمدیرهها و شوراهایی که مبتنی بر آخرین بیانات آقا پروژه و بودجه تصویب میکنند، پا نگرفته بود تا اندکی بعد با بیانات جدیدتر فراموش یا سرد و سست شود؛ دغدغه کتابرسان حاصل فهم عمیق جوانی تحصیلکرده و دغدغهمند از لایههای ژرف فرهنگ و برقراری نسبت درست با راهبری ولایت فقیه بود؛ از این رو نه سرد شد و نه به گِل فراموشی و سستی نشست.
۲. کتابرسان مبتنی بر عقل و تدبیر شکل گرفت؛ نه فقط سختکوشی! علی در کتابرسان از عنصر اقتصاد فرهنگ نه تنها غفلت نکرد، که آگاهانه و هوشمندانه درباره آن سخن میگفت و ابایی از این نداشت که بر این رکن تأکید کند. در این زمانه که عمده جهادیها خواسته و ناخواسته و مستقیم و غیرمستقیم دست در سفره نفت دارند، این ویژگی، گوهری است که ستودن و استوار ساختنش در میان اهل فرهنگ بسیار بایسته است.
مدیرفرهنگی دولتیخصلت چون خانۀ ایده بر پی بودجه استوار داشته، غم و بدتر آنکه فهم خودگردانی اقدام فرهنگی را ندارد و ناخودآگاه حتی در کار جهادیش نیز چیزی جز عِدهوعُده نمیخواهد و برای همین همیشه پس از تصویب سراغ جوانان و مردم میآید، نه پیش یا در هنگامه آن و نه حتی با آغوش باز برای نقشآفرینی بیشتر از کارگری آنان.
اما علی، خود، آغاز فهم و طراحی و راهاندازی و پیشبرندگی یک ایده سخت بود که اتفاقاً ادارهها و اداریها یا او را خیلی برنمیتافتند یا اصلا نمیفهمیدند. کاری که جز مردانه پای کار ایستادن علی، همین تدبیرها آن را ماندگار ساخت.
۳. کتابرسان را اهلش میدانند که چه بسیار فداکارانه بود؛ فداکاری نه از جنس ساعاتی از عمر و مقداری از مال، بلکه فداکاری با گذشت از شخصیت و تشخص. علی میتوانست بهسادگی مدیری باشد در جایگاهی محترم؛ هم به خود سخت نگیرد و هم در نشستها و هیئتمدیرهها و غیرههای بسیارٍ هموارهفراهم، به دغدغه همیشگیاش فرهنگ، سنگینورنگین بپردازد و زحمتی به خود ندهد. اما او همچنان که از مهندسبودنش پی ثروتاندوزی نرفت، از طلبگی و خوشفکریش دامن عافیت را طلب نکرد. [البته پرواضح که نه هر که در سازمانی سر کاری را گرفته، پس عافیتجو بوده؛ که مخاطب این کلمات خردمندتر از این تعمیمهاست]
تشکیلاتیبودن، عمق راهبردی داشتن، کتاب را به مثابه کالای نمایشی فرهنگ ندیدن، استمرار و گسترهمندی کار و... همچنان نگفته میماند و شرحش با دیگران یا مجالی دیگر.
در ستایش کتابرسان بهمثابه کاری جهادی سخن بسیار است و خوب است یاران نزدیک علی تجربهنگاری کتابرسان را جدی بگیرند و این میراث او را بیشازپیش در خدمت به فرهنگ کارجهادی، اثرگذار کنند.
خدا علی را با علی ع که بزرگاستاد جهاد بود، محشور گرداند و ما را که نهچندان دور مسافر همین سفریم موفق به توفیقات او کند.
#یادداشت حجتالاسلام سید امید موذنی
#کار_جهادی
@rohaniat_mardomi