از ژست فریب خوردگی و «روحانی امروز روحانی ۹۶ نیست»، رسیدند به «روحانی هم مثل ترامپ نیازمند به روان درمانیست»!
تا انتخابات باید منتظر جملات زیادی نظیر این ها از اصلاح طلبان و در کل حامیان سابق روحانی باشیم. غرض فقط فریب مردم و جدا کردن حساب خود از دولت روحانی ست؛ پای استراتژی انتخاباتی در میان است نه پشیمانی و نه بفکر مردم بودن.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
از کودکی صبح های مه آلود را بیشتر دوست داشتم
درکم از جهان را «واقعی تر» نشانم می دهند...
📷صبح مه آلود امروز شهرم
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴تنفس مصنوعی به کمپین شکست خورده فشار حداکثری؟!
🔺در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا کمپین فشار حداکثری را با اعمال مجدد تحریم های نفتی و اقتصادی علیه ایران با هدف ممانعت از دسترسی ایران به نظام مالی جهان و فلج کردن اقتصادش آغاز کرد. مقامات آمریکایی رسما شرط توقف این فشار را مذاکره مجدد بر سر یک بسته بزرگتر شامل برنامه موشکی، حمايت از جنبش های منطقه ای، مداخله در خاورمیانه و حقوق بشر تعیین کرده بود. چیزی که جمهوری اسلامی پس از خروج آمریکا از برجام بطور کلی نفی کرده بود.
🔹طی این مدت آمریکا و متحدانش تمام راه های ممکن برای به زانو در آوردن ایران را رفتند. تهدید نظامی، اعلام هرازگاه یک تحریم بی خاصیت یا تکراری با هدف فشار روانی، جنگ روانی و رسانه ای برای تغییر محاسبات مردم ومسئولین، فرستادن واسطه ها و وسوسه مقامات دولتی، ارسال نامه ترامپ برای رهبر معظم انقلاب، دوره کردن روحانی در مقر سازمان ملل توسط روسای سه کشور اروپایی برای ملاقات با ترامپ... اما هیچ کدام ازین اقدامات موجب نشد ایران تسلیم شود. بطوریکه که طی ماه های اخیر گزارش های فراوانی توسط اندیشکده ها و شخصیت های غربی منتشر شد که از شکست سیاست فشار حداکثری سخن می گفتند.[1]
🔹این وعده ای بود که رهبر معظم انقلاب هم فرموده بودند که بنده قاطعانه می گویم که تا آخر هم در این فشار حداکثری شکست خواهند خورد.(10/7/98)
🔹اگرچه طی این مدت عده ای همچنان تصور می کردند با تسلیم شدن می توان فشار را کم کرد و سعی می کردند این تصور را به افکار عمومی منتقل کنند و روحانی نیز هر از گاهی با سخنانی مثل برگزاری رفراندوم برای حل تعارض خیالی تقابل- تعامل یا گلایه از کمبود اختیارات، تمایل خود به مذاکره را نشان می داد؛ اما قاطعیت نظام بر نفی مذاکره از یک پشتوانه منطقی و دشمن شناسانه برخوردار بود؛ این بود که رهبری می فرمودند: «ما در مقابل باید توجّه داشته باشیم که اگر دشمنِ ما توانست اثبات کند که فشار حدّاکثری، علاج کار ایران است و روی ایران مؤثّر است، ایران دیگر و هرگز روی آسایش را نخواهد دید.» (98/6/26)
🔹تا اینکه شوک بنزینی شرایط را قدری تغییر داد. اعتراضات گرانی بنزین زمینه بروز اغتشاشاتی را فراهم کرد که آمریکایی ها و ضد انقلاب مدعی شدند سال ها برایش برنامه ریزی کرده و تدارک دیده اند.
🔹ادعا می کردند سیاست فشار حداکثری مردم ایران را به ستوه آورده تا علیه حکومت بپا خیزند. برخی مقامات آمریکایی به صراحت گفتند اکنون وقت مذاکره است و عده ای در داخل همنوا با دشمن از لزوم مذاکره برای حل مشکلات سخن گفتند.
🔹درحالیکه واقعیت اعتراض مردم بر علیه اجرای بد یک طرح توسط دولت بود و مردم با جدا کردن صف خود از اشرار و حضور در راهپیمایی ضد اغتشاش و ناامنی نشان دادند ثبات حاکمیت و حفظ امنیت را ترجیح می دهند.
🔹اما غربی ها که امیدوار شدند این وقایع نشانه های تضعیف ایران باشد، ابتدا همگی از آنچه «اعتراضات مردم ایران» می خواندند حمایت کردند و سپس با یک سری اقدامات سعی کردند ج ا را به مذاکره مجدد ترغیب کنند؛ تهدید اروپا به استفاده از مکانیسم ماشه و از طرف دیگر اعلام پیوستن 6 کشور اروپایی به اینستکس (که البته از قبل بی خاصیت بودنش را نشان داده بود)، فرستادن بن علوی وزیر خارجه عمان برای واسطه گری برای تهدید و تطمیع همزمان...
🔹در همان موقع ناله های جهانگیری از تحریم در یک سخنرانی و خاطره گویی روحانی از تماس تلفنی با اوباما در همایش بیمه و تیتر یک کردن تشکر ترامپ از ایران بابت تبادل جاسوس تبعه آمریکا با دکتر سلیمانی در روزنامه های زنجیره ای ...همه و همه تلاش هایی با نتیجه ی رساندن پالس ضعف ایران در برابر فشار حداکثری ست. اینکه به مردم القا شود دولت می خواهد با مذاکره فشارها را کم کند و غرب هم اعلام آمادگی کرده و خطر بازگشت تحریم های هسته ای از طریق مکانیسم ماشه وجود دارد. حال آنکه با تحریم های ثانویه آمریکا پس از خروجش از برجام، دیگر بازگشت تحریم های شورای امنیت مساله تازه ای را به مسائل ما اضافه نخواهد کرد.
🔹آن فشارهای خارجی و این پالس های داخلی، تنفس مصنوعی دادن به دشمنی است که به اعتراف سیاست مداران خودش در استراتژی فشار حداکثری شکست خورده و بزودی ناچار بود آن را تغییر دهد.
🔹این اتفاق البته سابقه دار است؛ در سال 88 شرایط برای تغییر معادلات به نفع ایران و شکست تاریخی غرب در برابر اراده ملت ایران آماده بود؛ اما با فتنه 88 دشمنان امیدوار شدند و نتیجه اش تحریم های فلج کننده اوباما شد؛ اتفاقات دی ماه 96 نیز به ترامپ فرصت خروج از برجام و تحمیل تحریم های بی سابقه را داد.
🔻آیا امروز وقایع بنزینی منجر به جان گرفتن دوباره ی استراتژی شکست خورده فشار حداکثری خواهد شد؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴تنفس مصنوعی به کمپین شکست خورده فشار حداکثری؟! 🔺در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا کمپین فشار حداک
پاورقی:
[1]1️⃣بر اساس گزارش نشنال اینترست در تحلیلی که اخیراً توسط «انستیتوی مطالعات امنیت ملی» مستقر در اسرائیل انجام شده است، بر عدم موفقیت استراتژی فشار حداکثری تأکید شده است و تحلیلگران اسرائیلی نتیجه میگیرند که «رژیم ایران مانند گذشته در حال مدیریت است تا مشکلات اقتصادی بدون اینکه به وخامت و ناآرامیهایی که ثبات حکومت را تضعیف میکند، کاهش یابد.»
2️⃣پایگاه خبری تحلیلی واشنگتن اگزماینر دیگر رسانه آمریکایی است که در توصیف شکست راهبرد آمریکا علیه ایران مینویسد: دولت ترامپ با امید رسیدن به توافقی بهتر با ایران از برجام خارج شده و سیاست فشار حداکثری را برای تحقق این هدف به کار گرفته است. اما اکنون یک سال پس از خروج از برجام تمامی شواهد حاکی از شکست این راهبرد است. فشار حداکثری در اصلاح تمام رفتارهای ناخوشایند ایران شکست خورده و حتی نتوانسته هیچگونه دیپلماسی مفیدی را به همراه داشته باشد.
هدایت شده از جنبش مردمی ساج
🔴 مطالبه مجموعه رسانهای #ساج از اپراتورهای تلفن همراه برای اجرای طرحی که بر زمین مانده است(حفظ حقوق تولید کنندگان محتوا)!
🔹امروز به واسطه فروش ترافیک داخلی و بین المللی اپراتورهای تلفن همراه و ارائه دهندگان خدمات مبتنی بر وب به سودهای بسیار کلان و بالایی میرسند. درآمدهایی که حاصل تولید محتوای اندیشمندان و نخبگان کشوری است.
✅ #مطالبه مجموعه رسانهای ساج از اپراتورهای تلفن همراه، پیام رسانها، استارت آپها و شبکههای اجتماعی داخلی و وزارت ارتباطات اجرای طرحی است که بدین شرح بوده است 👇
1. #اپراتورها: اختصاص 25 تا 30% درآمد حاصل از فروش اینترنت داخلی به ابزارهای انتشار محتوا از جمله پیام رسان، جستجوگر، شبکه های اجتماعی و استارت آپ های فعال در شبکه اینترنت داخلی.
2. پیام رسانها، شبکه های اجتماعی و استارت آپها: اختصاص 50% از درآمد دریافتی از بند 1(اپراتورها) به تولید کنندگان محتوای عرضه شده در بستر خود.
🔹برای درک بهتر جزئیات طرحی که مسکوت مانده، به ذکر این مثال بسنده میکنیم 👇
فرض کنید یک تولید کننده محتوا(مدیر کانال، مدیر صفحه اجتماعی یا تیم تولید محتوای مدیا) یک کلیپ 10مگابایتی را تولید و در بستر مجازی خود(کانال، صفحه مجازی و...) بارگزاری کند و فرض کنیم میزان دانلود این فیلم 10.000 بار از کانال شخصی شما باشد، به این ترتیب مخاطبان به میزان 100 گیگ اینترنت را صرف دانلود این کلیپ خواهند کرد و این یعنی یک درآمد حدودا 150 هزارتومانی برای اپراتورهای تلفن همراه.
اگر 30% این مبلغ مطابق بند1 به مثلا #ایتا واریز شود، ایتا نیز موظف میشود که 50% درآمد را به انتشار دهنده محتوا یا همان مدیران کانال ها و صفحات مجازی پرداخت کند یعنی بدین صورت 👇
100گیگ×1500= 150.000 درآمد اپراتورها تومان
150.000×30%= 45.000 تومان درآمد ایتا
و 50% این مبلغ یعنی 22.500 تومان درآمد یک کانال از فقط یک کلیپ 10مگابایتی خواهد بود.
🔹مزایای این طرح:👇
1. حمایت مالی از پیام رسانها، شبکههای اجتماعی، جستجوگرها، استارت آپها و کسب و کارهای داخلی که مبتنی بر شراکت در کسب درآمد حاصله از فروش اینترنت داخلی است.(تسهیم درآمد)
2. حمایت از بستر تولید و نشر محتوای داخلی از جمله نویسندگان، برنامه سازان و سازندگان کلیپ و عکس و...
3. ایجاد انگیزه برای انتقال فعالیت کسب و کارهای اینترنتی، کانالها، صفحات مجازی و... برای حضور مستمر در بستر شبکه اینترنت داخلی(با توجه به تضمینی بودن درآمد حاصله از این طرح)
4. در بعد کلان با افزایش مصرف اینترنت داخلی، علاوه بر افزایش سرعت خدمات دانلود و آپلود حداقل 10 برابری، مانع از خروج ارز از کشور خواهد شد.
5. با اجرای این طرح علاوه بر اینکه بیگ دیتا کشور به خارج از کشور منتقل نخواهد شد، بلکه دست رقیبان اطلاعاتی سیاسی کشور را از پایش افکار عمومی مردم بزرگ ایران کوتاه خواهد کرد. ان شاء الله
لذا مطالبه ما از وزارت ارتباطات و اپراتورهای تلفن همراه اجرای طرحی است که به صورت کارشناسی شده تدوین شده بود و متاسفانه با کارشکنی برخی مدیران بالا دستی اجرا نشد.
#تسهیم_درآمد
پ.ن: این مطالبه، همان اجرای طرح Content Family است./اعداد فوق فقط برای تقریب ذهنی استفاده شده است.
✅ ما برای وصل کردن آمدیم؛ #ساج
http://eitaa.com/joinchat/4107337742Cfbf67e746b
سال گذشته رامبد جوان همسر این خانم (شیلا خداداد) را بدون هیچ مزیتی برای حضور در یک برنامه تلویزیونی، به خندوانه دعوت کرد و یک ساعت و نیم از وقت آنتن و مردم را گرفت که بعد معلوم شد کاندیداتوری این شخص برای انجمن دندانپزشکان ایران علت این دعوت بوده.
پس ما باید خيلی خيلی از تحریم تلویزیون ملی توسط این افراد که سال ها تلویزیون را ملک شخصی خود برای پول درآوردن و کسب موقعیت های مختلف کرده بودند، خوشحال باشیم.
#سلبریتی_اجاره_ای
#آزادی_رسانه_ملی
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴تنفس مصنوعی به کمپین شکست خورده فشار حداکثری؟! 🔺در ماه نوامبر سال ۲۰۱۸ دولت آمریکا کمپین فشار حداک
🔺برایان هوک: فشار حداکثری بر ایران ادامه می یابد؛ چون کارایی دارد.
🔺مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا: هدف از فشار حداکثری برگرداندن ایران به میز مذاکره است.
🔹این اظهارات را بگذارید کنار اصرار عده ای در داخل کشور که مدام در گوش مردم می خوانند عامل تحریم ها منع نظام از مذاکره است. در این صورت با یک تیم مواجه می شویم که ترکیب بهت آوری از خارج تا داخل دارد که اگرچه اهدافشان متفاوت است، اما تشکیل دهنده کمپین فشار حداکثری علیه ملت ایران هستند!
✅یادمان باشد تنفس مصنوعی دادن به کمپین شکست خورده فشار حداکثری، اثبات همیشگی کارایی این ابزار دست دشمن خواهد بود.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴سوءاستفاده اصلاح طلبان از یک بازداشت
🔺محمد کیانوشراد نماینده اهواز در مجلس ششم بدلیل ارتباط و همکاری با یکی از عوامل شبکه نفوذ امنیتی اقتصادی که کارشان جعل سند و #پولشویی از طریق تأسیس شرکت های پوششی بوده، بازداشت شده. رسانه های ضدانقلاب و اصلاح طلب با تمام قوا سعی دارند این بازداشت را سیاسی و مرتبط با امضای بیانیه ۷۷ نفره جا بزنند.
🔹اولا که کیانوشراد جزء کسانی ست که انتساب امضای پای بیانیه به خود را کتمان کرده بود. http://fna.ir/ddocfw
🔹ثانیا اگر بناست کسی از ۷۷ نفر بازداشت شود، چرا آن شخص تاجزاده که مسوولیت کامل آن را پذیرفته نباشد و شخصیت نه چندان شناخته شده ای مثل کیانوشراد؟!
✅این ماجرا دقیقا نماد ماجرای رد صلاحیت هاست. سوابق امنیتی، اقتصادی و گاه اخلاقی باعث رد صلاحیت افراد می شود و وانمود می شود علت سیاسی یا اعمال سلیقه بوده.
🔻آیا وقت آن نرسیده که توجه بیشتر مقامات امنیتی و قضایی به پیوست رسانه ای اقداماتشان، راه را برای تحمیل روایت های دروغ به مردم و سوءاستفاده سیاسی رسانه های مغرض ببندد؟
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اهواز بعد از #سه_ساعت_باران
🔺باور کنید اینجا کلان شهر اهواز است که با یک بار باران به این روز افتاده.
مردم اینجا می گویند خدا کند باران نبارد.
بی خیالی شما مسؤول بی مسئولیت نعمت خدا را برای مردم نقمت کرده!
خدا می داند الان خانه های مناطق سطح پایین شهر به چه حالی افتاده؛ چه تعداد خودرو در آب گرفتار شده و مغازه های مردم چه شده است.
چرا باید با یک باران شهر فلج شود؟ وقتی دستور بالاترین مقام مملکت مبنی بر اصلاح سیستم فاضلاب شهر چند ماه است بر زمین مانده، درحالی که اعتبارش فراهم است؛ یعنی دیگر حرف از مدیر بی لیاقت نیست؛ حرف از مدیر مجرم است!
باید مدعی العموم به ماجرا وارد شود.
#آبگرفتگی_اهواز
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴شورای هماهنگی سران قوا؛ چرایی، چگونگی، اما و اگرها
#رها_عبداللهی
🔺نقد و بررسی اتاق جنگ اقتصادی؛ ضرورت عقلانی و مشروعیت قانونی آن
متن کامل مقاله👇
http://www.faryadkhz.ir/eghtesadi/
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از فریاد خوزستان
🔴آقای استاندار! همه چیز تحت کنترل نیست!
🔺بیش از 50 ساعت از #سه_ساعت_باران که منجر به آبگرفتگی شدید شهر و گرفتاری بسیاری از اهوازی ها شد می گذرد. خانه و زندگی شهروندان زیادی در آب فرو رفته و خیابان های بسیاری هنوز پر از آب است. کسب و کار عده ای تعطیل شده یا خسارت جدی دیده. در چند نقطه از شهر نشست خیابان و فروریختن آسفالت در حوضچه فاضلاب را شاهد بودیم. فاجعه بیمارستان امام و مرگ چند بیمار در آی سی یو بر اثر قطعی برق، محبوس شدن برخی مردم در خانه های در محاصره آب در تمام این مدت، ماشین های خاموش شده و در آب رها شده ... همه و همه بخاطر سه ساعت باران اتفاق افتاد. سیستم فاضلاب کلان شهر اهواز بقدری اوضاعش خراب است که در بعضی مناطق آب ذره ای فروکش نکرده و مردم حس می کنند هیچ کس نیست به دادشان برسد.
🔹شریعتی استاندار خوزستان و شاعری شهردار اهواز شبانه روز در تلاشند و به تمام مناطق سر می زنند و ابایی از تا سینه فرو رفتن در آب هم نداشته اند. شهردار اهواز و مدیر آبفا بارها در تلویزیون از مردم عذرخواهی کردند. انصاف حکم می کند به زحمات این چند روز آنها اشاره کنیم. اما شریعتی استاندار خوزستان نمی داند وقتی مدام در شبکه های سراسری مصاحبه می کند و می گوید شرایط پایدار است و همه چیز تحت کنترل، چه حالی به مردمی که دو روز است خانه و زندگی شان زیر آب رفته و خبری از پایین آمدن آب نیست و یا آواره ی خانه اقوامند یا در این سرما روی پشت بام خانه هایشان به سر می برند و بخاطر ترس از سرقت اموالشان نمی توانند به اردوگاه های اسکان موقت اقامت کنند، دست می دهد؟!
🔹وقتی اینگونه به شبکه های سراسری گزارش بدهید، البته همه می گویند استاندار پرتلاش خوزستان توانسته بحران را کنترل کند. اما مردمی که زندگی شان در آب است و از کاستی در رسیدگی شاکی هستند و می بینند شش پمپ جوابگوی تخلیه این حجم آب گسترده شده در محلات شهر نیست، می گویند مسئولان در حال نادیده گرفتن ما و رنجی که می کشیم هستند و بر خشم و نارضایتیشان افزوده می شود.
🔻کنترل بحران یعنی توجه به همه ابعاد بحران که از مهمترین ابعادش، توجه به فضای روانی مردم بحران زده است. نادیده گرفتن این بعد ماجرا تمام زحمات دیگر مسئولان شهر را در چشم مردم بی ارزش می کند.
✍🏻رها عبداللهی
✅ #فریاد_خوزستان
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134