🔹صحنه ناراحت کننده سقوط چند تن از مردم افغانستان که خود را به چرخ هواپیمای آمریکایی آویزان کرده بودند، ما را به یاد ماجرای پشت بام سفارت آمریکا در ویتنام انداخت؛ ویتنامی هایی که امید داشتند آمریکایی های درحال فرار آنان را با خود ببرند، فکرش را هم نمی کردند با لگد کارمند آمریکایی سفارت به نردبان، همگی با هم به کف حیاط پرتاب شوند و هلی کوپتر بدون آنان اوج بگیرد!
🔹ماجرای امروز افغانستان با ماجرای آن روز ویتنام تفاوت های زیادی دارد و حتی مردم فراری و هراسانی که در تصاویر فرودگاه کابل دیدیم، با وطن فروش های روی نردبان ویتنامی خیلی فرق دارند. اما وجه ثابت این دو اتفاق، رفتار استکبار با کسانی ست که به او گره اعتماد و امید بستند. وقتی به کارش نیایند، سرنوشتشان سقوط است؛ از پشت بام سفارت باشد یا چرخ هواپیما!
🔻وَلا تَركَنوا إِلَى الَّذينَ ظَلَموا فَتَمَسَّكُمُ النّارُ
و بر ظالمان تکیه ننمایید، که موجب میشود آتش شما را فرا گیرد؛(هود/۱۱۴)
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴رییسجمهوری با بک گراند متفاوت
🔺مردمی بودن همان چیزی بود که از آقای رئیسی توقع داشتیم و رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری بر آن تاکید زیادی کرده بودند. از لوازم مردمی بودن، ترک تشریفات زائد و بی تناسب با شرایط بحرانی امروز کشور است. سفر سرزده به استان خوزستان و بک گراند بلوک سیمانی قاب تصویر سخنرانی او در روستای محروم جفیر و ایستادن در آفتاب سوزان ظهر و شنیدن درد دل جوانان روستا چه خوب عیار مردمی بودن رئیسی و دولتش را نشان داد. کم کم غریبگی این قاب تصویر با حافظه جمعی مان کم خواهد شد. ان شاالله...
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از فریاد خوزستان
🔴دختر طلایی ملاشیه، رکورد جهان را جابجا کرد
خانم #هاشمیه_متقیان_معاوی که امروز در رقابت های پارالمپیک توکیو توانست علاوه بر مدال طلا رکورد جهانی پرتاب نیزه را ارتقا دهد، اهل ملاشیه اهواز، از محروم ترین مناطق کشور است. این دختر برومند ملاشیه، ثابت کرد محرومیت و معلولیت، هرگز سد راه اراده های بزرگ نیست.
✍#رها_عبداللهی
✅اینجا #فریاد_خوزستان را بشنوید:
http://eitaa.com/joinchat/1933312000Cd6b376f134
🔴توصیه مهم و سنگین رهبری به دولت سیزدهم چه بود؟
🔺مقام معظم رهبری روز شنبه در دیدار با هیأت دولت سیزدهم توصیه های مهمی داشتند. اولین و مهمترین توصیه ایشان به دولت جدید انقلابی، «بازسازی انقلابی عرصه های مدیریتی در همه بخش ها» بود. دستوری بی سابقه و سنگین که متاسفانه رسانه ها ترجیح دادند بیشتر قسمت دوم آن یعنی «عقلانیت انقلابی» و «گفتمان عقلانیت» را مورد توجه قرار دهند.
🔹توجه به تک تک کلمات ایشان در این توصیه اهمیت و حساسیت و اولویت آن را بیشتر نمایان می کند. ایشان در همان فرازهای ابتدایی سخنانشان خطاب به دولت فرمودند: «همتتان را متمرکز کنید بر این که یک بازسازی انقلابی و البته عقلانی و فکورانه در همهی عرصه های مدیریتی ان شاالله به وجود بیاید.» ایشان می فرمایند بازسازی انقلابی در همهی عرصه های مدیریتی! نه برخی بخش ها؛ نه فلان سازمان یا وزارتخانه؛ همهی بخش ها!
🔹در ادامه مجدداً بر این قید مهم تاکید می کنند و همه بخش های مدیریتی را نام می برند: « در همهی بخش ها، بخش های اقتصادی، بخش های سازندگی، بخشهای مربوط به سیاست خارجی و دیپلماسی، بخشهای خدمت رسانی به مردم، بخشهای علمی و فرهنگی و غیره؛ در همهی بخشها یک تحرک انقلابی باید به وجود بیاید.»
🔹 با انقلاب اسلامی نظام سیاسی تغییر کرد؛ اما در نظام اجرایی در موارد بسیاری فقط اسامی عوض شد؛ بدون اینکه ساختارها در خدمت اجرای آرمان های انقلاب قرار بگیرد. الگوهای توسعه وارداتی هم ساختارهای اجرایی را مسخ کرده و کشور را از پیشرفت واقعی محروم کردند. اینکه رهبری برای چندمین بار از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند، یکی از دلایلش همین ساختارهاست. ایشان پس از تاکید بر بازسازی انقلابی و عقلانی عرصه های مدیریتی، از عقب ماندگی در عدالت سخن گفتند و رسوم و روشهای مدیریتی را از دلایل مهم آن برشمردند.
🔻سکان دار انقلاب امروز دولت انقلابی رئیسی را فرصت تغییر و اصلاح ساختار معیوب مدیریتی بر اساس ریل انقلاب تشخیص داده اند. سید ابراهیم رئیسی در مراسم تنفیذ گفته بود برنامه دولتش تحول در کشور با استناد به بیانیه گام دوم انقلاب است. این بیانیه، سند تحول مدیریتی کشور بر اساس ریل گذاری انقلاب اسلامی ست. نخبگان باید هوشمندانه این مطالبه رهبری و همچنین وعده دولت را به رأس مطالبات تبدیل کنند و از مشغول شدن به حاشیه ها و اکتفا به حداقل ها خودداری کنند تا این بهترین و تنها فرصت بازسازی مدیرتی کشور و حل اساسی مشکلات از بین نرود.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
26.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چند جمله راجع به نماهنگ «دهه هشتادیا»:
1⃣دیکته ننوشته غلط نداره. کار انجام شده ای که ایراد داشته باشه، بهتر از انبوه طرح های فرهنگیِ در حال خاک خوردنه.
2⃣تو دوره ای که بی تی اس و تتلو و ساسی مانکن شدن خوراک رسانه ای دهه هشتادیا و خروجی اون هم هلیا قمه کش نشون داده میشه تا این نسل رو پاک از دست رفته قلمداد کنیم، یک اثر هنری ویژه نوجوانان متفاوت با کلیشه های قبلی، با همه ایرادتش قابل تقدیره.
3⃣بودجه گرفتن جرم نیست. اگر نقد اصولی دارید بگویید؛ چرا برچسب می زنید؟
نقد اصولی دوست خوبم خانم آراسته نیا بر این اثر را ببینید👇
https://eitaa.com/arastehnia/1046
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺خانم جوانی در راهپیمایی اعتراض به سالانه ۲۰۰هزار سقط جنین در انگلستان می گفت: «ما چه ملتی هستیم که وقتی یه نفر به خاطر مشکلاتش نمیخواد بچهاش رو نگه داره بهش پیشنهاد میکنیم بچهاش رو بکشه؟ بجای اینکه مشکلش رو حل کنیم!»
به نقل از صفحه ali_purmn
پ.ن: در کشور ما ایران سالانه ۳۶۰ هزار سقط جنین اتفاق می افتد و البته این فقط انعکاس آمار رسمی ست! جا ندارد ما هم مثل لندنی ها در اعتراض به این فاجعه راهپیمایی طرفداران حیات راه بیاندازیم؟!
#میخواهم_زنده_بمانم
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔺سلبریتی ها خیلی دوست دارند جهان وطن باشند و خود را دلواپس فقر و محرومیت و جنگ و خشونت نشان دهند و ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرف دوگانه هیأت_کنسرت و کربلا_ترکیه نیست. حرف دورویی و فریبکاری و تحمیق مردم است. sos ایران راه انداخت که ای دنیا به داد مردم ایران برس که به خاطر کرونا در حال مرگ و میرند. بعد در اوج کرونا بدون رعایت شرط واکسن و ماسک و فاصله، کنسرت چندهزار نفری در ترکیه و ارمنستان برگزار می کند و این همه ایرانی را به خطر می اندازد!
پ.ن: داغ میلیاردها دلاری که هر ماه از پول ایرانی ها خرج کنسرتهای ترکیه می شود بماند. داغ تبعیض بین مسافران کنسرت ترکیه و مسافران اربعین عراق هم بماند!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺تصویر کاروان تانکرهای حمل سوخت هم می تواند حماسی باشد. وقتی به من در ایران احساس غرور و به آن زن استقبال کننده بعلبکی اشک شوق میدهد و تنها موسیقی هماهنگ با پخش زنده تلویزیونی ورود کاروان
سرودهای رجزخوانی لبنانی هاست.
🔺وقتی دوروتی شیا سفیر خبیث آمریکا را که تا چند روز قبل مست از پیشبرد پروژه چند منظورهاش در شکستن کمر مقاومت در سوریه و لبنان بود را به ناخن جویدن میاندازد و وادار به عقبنشینی میکند.
🔺وقتی اسرائیل از خشم دندان به هم میساید و رسانه هایش اعلام میکنند جرأت حمله به نفتکشهای ایرانی را ندارد.
🔺وقتی کاروان نفتکشها علامت بزرگ شکستن زنجیرهای محاصره ظالمانه و لرزش پایههای تحریمهای ذیل قانون جنگل علیه یک جبهه متحد میشود...
🔺آری این تانکرها نشان می دهد جبهه مقاومت قابلیت آن را دارد تا هرزمان شگفتانهای برای زیر و رو کردن نقشههای شوم آمریکا و رژیم صهیونسیتی داشته باشد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴از قربانیان خاموش کرونا چه می دانید؟
🔺کرونا روزانه در کشورمان صدها خانواده را عزادار می کند. داغ فقدان قربانیان آشکار کرونا موجب میشود کمتر حواسمان به قربانیان خاموش کرونا باشد. چیزهایی را که روزانه از دست میدهیم، بی آنکه حواسمان باشد در سوگ از دست رفتنش مویه کنیم یا برای نگه داشتن آنچه هنوز باقی مانده خود را به آب و آتش بزنیم.
🔹از آوریل ۲۰۲۰ دنیا با موج پاندمی کرونا روبرو شد و وحشت از تلفات بالا و ناشناختگی بیماری و غیرقابل پیشبینی بودن شرایط موجب شد بیشتر کشورها به تعطیلیهای سراسری روی بیاورند. ایران هم جزو نخستین کشورهایی بود که ابتدا مدارس و سپس همه چیز را به خاطر کرونا تعطیل کرد.
🔹میلیون ها دانشآموز ایرانی به سامانه شاد و شبکههای اجتماعی فضای مجازی حواله داده شدند تا آموزش را از آن طریق پیگیری کنند. کمی که گذشت زندگی با وجود کرونا عادی شد. کم کم رستورانها، پارکها، سفرها، باشگاهها، سینماها... همه چیز بازگشایی شد؛ اما از بازگشایی مدارس خبری نبود.
🔹تابستان ۲۰۲۰ دبیر کل سازمان ملل تعطیلی اجباری مدارس را «فاجعه نسلی» نامید. اکثر کشورهای دنیا تصمیم گرفتند جلوی این فاجعه نسلی را بگیرند و به همین دلیل در سپتامبر ۲۰۲۰ بسیاری از مدارس دنیا با وجود شیوع کرونا بازگشایی شدند. (به نقل از یورونیوز) اما در ایران تصمیم بر آن شد که همچنان فاجعه نسلی ادامه پیدا کند و اینگونه شد که یک سال دیگر دانش آموزان ایرانی مهمان سامانههای آنلاین آموزش مجازی بودند تا رکورد تعطیلی مدارس در جهان را با ۵۳ هفته تعطیلی از آن خود سازند!
🔹این رکورد را مقایسه کنیم با تعطیلی سی هفتگی عموم کشورهای اروپایی، ۱۵ هفتگی روسیه، سوئد، فرانسه و اسپانیا، و تعطیلی ۱۱ هفتگی ژاپن! (آمار به نقل از ایسنا) حتی کشورهای همسایه ما مثل عراق و افغانستان و ترکمنستان و ترکیه تعطیلیهای مدارسشان به مراتب کمتر از ما بود.
🔹آیا این کشورها موجهای پیک کرونا را تجربه نکردند؟ آیا قربانیان چند صد نفری روزانه را از سر نگذراندند؟ آیا از امکانات آموزش مجازی بی بهره بودند؟ آیا هیچ کشوری در سپتامبر ۲۰۲۰ واکسیناسیون کوید۱۹ را آغاز کرده بود؟ پاسخ همه اینها خیر است. فقط آن کشورها نسبت به ما اهمیت و اولویت بیشتری برای آموزش دانشآموزانشان قائل بودند.
🔹53 هفته تعطیلی مدارس چه عواقبی داشت؟
باید بدانیم طبق اعلام آموزش و پرورش طی سال گذشته ۳۳ درصد دانش آموزان کشور کمتر از ۵ ساعت در هفته در آموزش مجازی شرکت کردند!
۶۵ درصد دانش آموزان در کلاسها حضور کافی نداشتند!
در سامانههای مجازی کیفیت آموزش با افت ۵۰ درصدی روبرو شد.
پای ۱۴ و نیم میلیون دانشآموز ایرانی به فضای مجازی بی دروپیکری که برای بزرگسالان هم پر از آسیب و خسارت است، باز شد!
🔹درحالیکه معلم و والدین تصور میکنند دانشآموز سرکلاس مجازی حاضر است، از پنجرههای دیگری که کودک و نوجوان کنجکاوشان همزمان باز کرده و در حال استفاده است خبر ندارند. ذات کنجکاو و سیریناپذیر او توان مقابله با جذابیتهای کاذب فضای مجازی و هیجان و آزادی بیحصرش را ندارد و انرژیهای انباشته دوران قرنطینهی او را به کار میگیرد تا استعدادهای سرکوبشدهاش در آموزش مجازی را با خاک یکسان کند!
🔹علاوه بر این، ۱۴ و نیم میلیون دانش آموز بیش از یک سال و نیم، از فرصت آموزش مهارتهای اجتماعی و تجربه آن در محیط واقعی، معاشرت و بازی با همسالان، و تجربه دوستی، ارتباط مستقیم با معلم و دریافت بازخورد از مربیان که بخش مهمی از آموزش است محروم شدند.
🔹کودکان و نوجوانان ما قربانیان خاموش و بی دفاع کرونا هستند که یک سال و نیم از طلایی ترین روزهای عمر و فرصت عمرشان را در رکود و عقبماندگی آموزش نیمه تعطیل مجازی از دست دادند.
🔹ما امروز در آستانه سومین سال تحصیلی کرونایی، برای جبران یا حداقل پیشگیری از استمرار این اختلالهای فاجعه بار آموزشی و تربیتی چه برنامهای داریم؟
🔹چرا باید هنوز نظام آموزش و پرورش و ستاد کرونا و والدین دانشآموزان در فضای ذهنی کاذب تضاد بین «حفظ سلامت» و «آموزش حضوری» به سر میبرند، وقتی اغلب کشورهای دنیا دو سال گذشته را بدون چنین ذهنیتی طی کرده و بجز دورههای کوتاه تعطیلی سراسری ترجیح دادند مدارس را باز نگه دارند؟
🔹چرا دیوار آموزش و علم آموزی در کشور ما از تفریح و سفر و ورزش و هنر و مشاغل کوتاهتر است؟
🔹چگونه است که ما در درمان کرونا کاملا تابع سازمان بهداشت جهانی هستیم؛ اما درخواست این سازمان از دولت های اروپایی مبنی بر لزوم بازگشایی همه مدارس را نشنیده میگیریم؟(طبق نقل یورونیوز)
🔻اگر وزارت بهداشت مطالعاتی بر روی میزان ابتلای کودکان و نوجوانان به کرونا داشته، آن را به مردم بگوید تا بیش از این کروناهراسی گلوی نظام آموزشی کشور را نفشارد.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴فرق داره دولت دست کی باشه!
🔺در کشور ما چهار میلیون زوج نابارور وجود دارد. فراوانی بالای ناباروری نه فقط در بحران جمعیت موثر است، که تاثیرات منفی متعددی روی زندگی زوجین و موقعیت اجتماعی افراد داشته و مشکلات عاطفی، سردی روابط، ناامیدی، بار سنگین هزینههای درمان و حتی طلاق را در پی خواهد آورد.
🔹علم پزشکی آنقدر در زمینه درمان ناباروری پیشرفت کرده که ۹۰ درصد مشکلات ناباروری در داخل کشور قابل رفع است. اما بار سنگین هزینههای درمان کمر خانوادهها را میشکند و برخی را از نیمه مسیر درمان باز میگرداند.
🔹براساس بند سوم سیاستهای کلی جمعیت ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری دولت موظف است به درمان ناباروری زوجین کمک کند. تبصره ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم نیز دولت را مکلف به ارائه تسهیلات درمان ناباروری از طریق بودجه سنواتی کرده. اما هیچ گاه این امر در عمل محقق نشد و زوجین نهایتا از جیب خود هزینهها را پرداخت کردند؛ چراکه ارادهای برای تخصیص بودجه بیمه درمان ناباروری در دولت و مجلس سابق وجود نداشت و با وجودی که ردیف آن در لایحه بودجه ۹۹ ذیل بودجه وزارت بهداشت بود و مرکز پژوهشهای مجلس هم طرح انتقال بودجه ناباروری از وزارت بهداشت به بیمهها را تدوین کرده بود، این بودجه در جای دیگر هزینه شد و هرگز به دست زوجین نابارور نرسید!
🔹چراکه وزارت بهداشت این بودجه را در جای دیگر هزینه میکرد، دولت پاسخگو نبود و زیرآب طرح انتقال بودجه ناباروری از وزارت به بیمهها هم در کمیسیون تلفیق مجلس توسط تاجگردون رئیس وقت کمیسیون زده شد و طرح در مجلس دهم به اغما رفت.
🔹اما مجلس یازدهم با توجه ویژه به دغدغه بیمه ناباروری، سال گذشته طرح پوشش هزینههای درمان ناباروری را ذیل تبصره ۱۷ لایحه بودجه ۱۴۰۰ در کمیسیون بهداشت و تلفیق بررسی و در صحن علنی مجلس نیز در بند الحاقیه تبصره ۱۷ لایحه بودجه تصویب کرد.
🔹اما دولت روحانی بازهم اقدامی در این باره انجام نداد. اتفاقی که در نخستین روزهای دولت رئیسی جبران شد و اوایل شهریور تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفتن هزینههای درمان ناباروری در هیات وزیران تصویب و توسط مخبر معاون اول رئیس جمهور به وزارت بهداشت، تعاون و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه ابلاغ گردید. امروز هم حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون نیز اجرایی شدن آن را اعلام و رئیس شورای عالی بیمه سلامت هم جزئیات پوشش این خدمات در مراکز درمانی دولتی و غیر دولتی را برای رسانهها تشریح کرد.
🔹ازین به بعد زوجین نابارور میتوانند با خیال راحت فرایند درمان را دنبال کرده و تحقق رویای فرزنددار شدن را هموارتر ببینند.
🔻بله؛ به کسانی که میگفتند فرق نمیکند چه کسی انتخاب شود بگویید خیلی هم فرق میکند!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک طرفه به قاضی رفتن همیشه بیانصافیست؛ مشت همیشه نمونه خروار نیست. اولین برداشت، کاملترین نیست...
و وقتی کار هنری یک طرفه به قاضی برود و پاسخ جلوی دوربین بداهه چند دختر را نظر واقعی آنان جلوه دهد و نمونه خروار دختران جامعه جا بزند و بدون اینکه در کنارش، طرف دیگر ماجرا یعنی آقا پسرها را هم به چالش بکشد، کلاهش را هوا بیاندازد که موانع ازدواج را آسیب شناسی کرده... من دیگر حرفی برای گفتن ندارم و به دری که آه میکشد خیره نگاه میکنم!
پ.ن: قضیه را فمینیستی نکنید. منکر گیر کردن خیلی از جوانان در فانتزیها و سطحیات و شوآف نیستم؛ ولی این وضعیت اختصاص به دختران ندارد و یک آسیب فراجنسیتی ست که ناقص دیدن آن درمان درد را با اختلال مواجه میکند.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔴رُل زن در میزانسن دفاع مقدس
🔺زن دفاع مقدس، زنی مفقودالقصه است که در پوسترهای دهه پنجاه و شصت جا داشت؛ ولی در قاب تلوزیون و سینمای امروز نه. چون اغلب روایتگران دفاع مقدس یا او را ندیدهاند، یا در سایۀ ایثار و مجاهدت شهدا و قهرمانان جنگ کمرنگش کردند یا در قالبهای خشک و کلیشهای نامأنوسش ساختند. برخی هم با ادعای زنباوری ترجیح دادند او را تنها در قامت قربانی ناامید و مظلوم جنگ ببینند، نه کسی که آگاهانه پا به عرصۀ خطر گذاشته و در فتح نقش ماندگار زده...
🔹با استعانت از روح باشکوه ۶۴۲۷ شهیدۀ دفاع مقدس، در مجله «رایات و روایات» چند کلامی راجع به زن دفاع مقدس نوشته ام👇
https://resanebidaristore.com/wp-content/uploads/2021/09/Rayat-Revayat-Final-Pre21.pdf
🔹در این پرونده با مقالۀ «چهرۀ زنانۀ جنگ، آنچه ندیده ایم» از هویت این زن نوشته ام و در «زن دفاع مقدس، خیلی دور، خیلی نزدیک»، با سحر دانشور کنشگر مطالعات زنان از به حاشیه رفتن الگوی زن انقلاب اسلامی در میان دوقطبیهای مهمل گفتگو کردیم و از رنج نبود کلمه درباره این الگو.
🔹و سپس گفتگوی شیرینی با فاطمه سادات میرعالی نویسنده کتاب بی نظیر «حوض خون» که روایتگر خاطرات زنان رختشورخانه دفاع مقدس است، داشتم. او نیز زن دفاع مقدس را یکی از هزاران مفقودالقصه جنگ می داند که باید ماجرایش را از دل تاریخ شفاهی بیرون کشید و از نو شناخت.
🔻این نوشتار را به همراه قاب عکسهای نابی از زنانههای جنگ در سایت رسانه بیداری ببینید.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
خلاصه نهضت حسینی این بود؛
یک طرف حسین بن علی علیه السلام که «و بذل مهجته فیک» جان و خون خود را در راه خدا داد؛ تا...
«لیستنقذ عبادک من الجهالة»؛
بندگان تو را از جهل نجات دهد؛ «و حیرة الضّلالة»؛ و آنها را از سرگردانیِ ناشی از ضلالت و گمراهی برهاند.
طرف دیگر قضیه: «و قد توازر علیه من غرّته الدنیا و باع حظّه بالارذل الأدنی»
کسانی که فریب زندگی، آنها را به خود مشغول و دنیای مادّی، زخارف دنیایی، شهوات و هواهای نفس، از خود بیخودشان کرده بود؛ سهمشان از آفرینش خدای متعال برای رسیدن به سعادت را به بهای پست و ناچیز و غیر قابل اعتنایی فروختند.
فداکاری امام حسین علیه السلام چنین بود که در جایی که دیگر موعظه و نصیحت چاره ساز نجات انسان ها از گمراهی نبود، برای نجاتشات از غرق شدن در پست ترین رتبه ها، خون قلبش را بذل کرد و جان داد. آن هم چه جان دادنی!
(برداشت از سخنرانی مقام معظم رهبری در تاسوعای سال ۷۹)
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
🔺دیدگاهی زن را «فقط» معشوقهای میبیند که در انتظار مردی قدرتمند است تا بیاید و او را سوار اسب سفیدش کند. دختران زیادی با این نگاه بزرگ میشوند و مسابقات نفس گیر زیبایی که بسیاری زنان جامعه امروز را به خود درگیر کرده ذیل همین نگاه محدود به زن شکل میگیرد؛ اینکه زنان تلاش کنند هرروز زیباتر از روز قبل و زیباتر از دیگر زنان به نظر بیایند و توجه مردان بیشتری را به خود جلب کنند.
🔹هرچه هم رنگ و لعاب آزادی و ژست روشنفکری بخواهد به آن آبرو دهد، ماجرا همان ماجرای عوامانۀ سیندرلای منتظر شاهزاده است که بیهیچ کنشگری در سرنوشت خود و جامعه، «فردگرایانه» خوشبختی هرچه بیشتر را میخواهد.
🔹اما در نگاهی دیگر، زنیست که هم جانش به عشقش بسته، هم تکیهگاه سرپا ایستادن یک ملت میشود. زنی که یک تماشاچی منفعل نیست؛ بلکه فعالانه در میدان عمل ظاهر میشود. از که حرف میزنم؟ از مادری که پس از شهادت فرزندش نه تنها اعتراض نمیکند، بلکه روبروی پیکر پاره پارۀ او میایستد و مانند قهرمانان رجز میخواند که تمام فرزندانم فدای امام و انقلاب! و اینگونه روحیۀ جهاد و فداکاری برای پاسداری از دین و وطن را تکثیر می کند. همین مادری که تا چندی پیش راضی نبود خاری به پای میوۀ دلش برود... برخی از این زنان حتی سواد آنچنانی و اطلاع دقیق از سیاست هم نداشتند؛ اما عمق مفهوم جنگ حق و باطل را حتی بیش از خیلی سیاسیون درک کرده و با تکثیر خود جنگ را پیش بردند تا قطار انقلاب متوقف نشود. نشکستند تا دیگران نشکنند.
🔻چگونه نگویم که ملتی دست به زانوی اقتدار و جذبۀ این مادران گذاشته و سرپا شده؟
#چهره_زنانه_جنگ
📝 #رها_عبداللهی
@roo_be_rah
🔺چرا جامعه نسبت به افزایش فرزندآوری واکنش مثبتی نشان نمیدهد و به ویژه در سه سال اخیر تا این حد شاهد کاهش زاد و ولد بودهایم؟
🔺برای پاسخ به این سوال سعی کردهام علاوه بر بررسی نقش قوای مجریه و مقننه در سالهای اخیر، هم به آسیبشناسی تبلیغات فرزندآوری بپردازم و هم بدون تعارف از خطاهای بنیادینی که در کشورمان نسبت به این موضوع اتفاق افتاده بنویسم.
🔺مقاله مرا در صفحه ۴ وطن امروزِ امروز بخوانید👇
http://www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/3315/4/238634/0
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
🔴شرق و دروغ شاخدار محبوبیت حسن روحانی
🔺روزنامه شرق قابلیت وارونهنمایی هرگونه تفسیر و تحلیلی را به نفع خود و جناح سیاسی متبوعش را دارد. اما حواسش نیست که این مدل کنشگری رسانهای باعث میشود کمکم تمام مخاطبان هوشمند و منصف خود را از دست داده و به صنف زردها بپیوندد. کمااینکه تا کنون هم این اتفاق افتاده.
🔹نمونهای از وارونهنمایی شرق، مطلبی در تحلیل نظرسنجی اخیر ایسپا در سنجش میزان محبوبیت آقای رئیسیست. این روزنامه با تیتر «امید به دولت رئیسی کمتر از روحانی است»، نوشته در شهریور ۹۲، ۷۷.۳ درصد مخاطبان نظرسنجی ایسپا محبوبیت حسن روحانی را زیاد و خیلی زیاد دانستهاند؛ ولی در شهریور ۱۴۰۰ فقط ۳۰ درصد مردم توانایی دولت سیزدهم را باور دارند.
🔹دروغ اول شرق درباره عدد ۳۰ درصد است که هرچه سایت افکارسنجی ایسپا را بالا و پایین کنید، چنین چیزی یافت نمیشود! حتی اگر نظرسنجی ساختگی واقعیت داشت، شاخص محبوبیت روحانی را باید با محبوبیت رئیسی قیاس کرد نه با باور به تواناییهای وی. شرق حتی در دروغگویی خود هم تلاش نکرده اندکی به شعور مخاطب احترام بگذارد.
🔹خیانت بعدی شرق به مخاطبینش آنجاست که این روزنامه جرأت نکرده نظرسنجیهای واقعی ایسپا را منعکس کند که طبق آن ۶۸.۷ درصد مردم سیاستها و اقدامات آقای رئیسی را تایید کردهاند، ۵۱ درصد محبوبیت او را زیاد دانستهاند، ۵۷.۶ درصد گفتهاند آقای رئیسی توانمندی لازم برای مدیریت امور کشور را دارد و ۵۳.۲ درصد گفتهاند دولت سیزدهم در مقایسه با دولت قبل بهتر عمل خواهد کرد!
و رئیسی این اعداد و ارقام قابل قبول را در افکار عمومی طی شرایطی کسب کرده که با افتضاحات مدیریتی دولت روحانی، وضعیت امید و اعتماد جامعه از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰ به مقطعی رسیده که تنها ۴۹ درصد مردم حاضر شدهاند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.
🔹چرا شرق به مخاطبان خود نمیگوید رییسجمهور محبوبشان حسن روحانی چه بر سر مردم آورده که محبوبیت ۷۷ درصدیش به زیر ۷ درصد سقوط کرده و امید اجتماعی به طرز بیسابقهای رو به افول رفته؟
🔹اگر در شهریور ۱۴۰۰، ۵۳ درصد مردم امید پیدا کردهاند دولت رئیسی بهتر از دولت قبل عمل کند، نتیجه بازتولید تدریجی امید اجتماعی ست که تحت تأثیر تغییر مدل مردمداری دولت طی یک ماه و نیم پس از روی کار آمدنش بوده.
🔻سوالی که پیش میآید این است که شرق چه سودی از ضربه زدن به اندک امید ایجاد شده در دل مردم میبرد که به خاطرش حتی حاضر است زیر علم محبوبیت شخصیت معلومالحالی مثل حسن روحانی سینه بزند؟
نتایج نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران، ایسپا را اینجا ببینید👇http://www.ispa.ir/
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
«حوض خون» اثری ارزشمند و متفاوت است که با روایتهای زنان رختشورخانه جنگ توانسته بخشی از چهره زنانه جنگ را به تصویر بکشد. «فاطمه سادات میرعالی» نویسنده جوان و خوش قلم اندیمشکی که هم تحقیق و هم تدوین کتاب را بر عهده داشته، پس از صدها ساعت مصاحبه با ۶۴ بانوی رختشورخانه جبهه در اندیمشک، قهرمانهای گمنام و مفقودالقصهای را برای ما آشکار می کند. گمنامند چراکه تا کنون روایتهایشان را نه در کتابی خوانده ایم و نه در سینما و تلویزیون اثری از آنان به چشم می خورد.
برای پرونده ویژه مجله رایات و روایات با خانم میرعالی درباره کتابش گفتگویی داشتم؛ میگفت «این بانوان قهرمان، حقیقتا گمنام هستند. حتی اطرافیانشان هم نمیدانند چهکارهایی کردهاند. دنبال معرفی خودشان نیستند. با قد خمیده و دستهای پینه بسته هنوز هم در کارهای جهادی پیشقدم هستند. نه افسردهاند و نه ناامید. نشستن پای صحبتهایشان حال آدم را خوش میکند.»
حوض خون را بخوانید و اندکی در فضای خاطرات عجیب بانوان غیور راوی آن نفس بکشید؛ از شخصیت های نابشان توشه بگیرید و با اشک و لبخندهایشان حالتان را خوش کنید.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
با وجودیکه هنوز قانون «جوانی جمعیت و تعالی خانواده» برای اجرا ابلاغ نشده، جریانی دوست دارد هر اتفاق عجیبی در کشور را به این قانون نسبت دهد و با حاشیه سازی جلوی خبردار شدن مردم از مزایای آن را بگیرد!
این جریان با دروغهای شاخدارش میخواهد کاری کند پیش پیش در مردم و بدنه اجرایی کشور ذهنیت منفی و مقاومت نسبت به قانون جمعیتی به وجود آید تا پنبه آن را بزند. چه هدفی در سر دارد و چه از جان مردم میخواهد؟
متن زیر را بخوانید👇
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
رو به راه | رها عبداللهی
با وجودیکه هنوز قانون «جوانی جمعیت و تعالی خانواده» برای اجرا ابلاغ نشده، جریانی دوست دارد هر اتفاق
🔴چه از جان مردم میخواهند؟
🔺درحالیکه هنوز طرح «جوانی جمعیت و تعالی خانواده» برای اجرا به دستگاهها ابلاغ نشده، جریانی در کشور میخواهد هر اتفاقی را به این قانون ربط دهد تا پیش پیش ذهنیت جامعه را نسبت به آن مخدوش نماید. همین جریان ماههاست تمام تلاشش را کرده قانونی که به جرأت میتوان گفت پرفایدهترین و جامعترین قانون به نفع خانوادهها و رفاهشان است و میتواند در کوتاهمدت به بازتولید امید و انگیزه و زندگی در رگهای جامعه منجر شود را پیش از ورود به بخشهای اجرایی تضعیف و تخطئه کند.
🔹این جریان چه پیش از تصویب طرح جوانی جمعیت در مجلس چه در دوران بررسی آن در شورای نگهبان چه امروز که تبدیل به قانون شده و در انتظار ابلاغ است، آنقدر صدایش را در دروغگویی و حاشیه سازی بلند کرد که دیگر صدای واقعیات آن به گوش کسی نرسید.
🔹به نظر شما چرا مردم باید ذهنشان درگیر حاشیهسازیهای دروغین پیرامون موضوع غربالگری شود و خبر تسهیلات بیسابقه درمان ناباروری و برنامههای تحقیقاتی و آموزشی جهت خودکفایی در این درمان در تمام مناطق کشور و گسترش مراکز درمانی ناباروری در سراسر کشور ذیل قانون جوانی جمعیت را اصلا نشنوند؟
🔹چرا نمیخواهند کسی از پوشش بیمهای بیسابقه آزمایشهای مادر و جنین، پوشش بیمهای مادران باردار و شیرده، ارائه رایگان سبد تغذیهای مادران باردار و شیرده، ارتقای کیفی مراقبتهای بارداری... بر اساس این قانون مطلع شود و به دروغ شایعه منع توزیع اقلام پیشگیری از بارداری را وایرال میکنند؟
🔹چطور است که خبر افزایش ۲۵ درصدی سقف تسهیلات مسکن به ازای هر فرزند، پرداخت ۱ میلیون بلاعوض چهت سرمایهگذاری در بورس به نام فرزندان متولد ۱۴۰۰ و بعد از آن، تسهیلات قرضالحسنه برای تولد فرزندان ... را به هیچ عنوان پوشش نمیدهند و به جای آن از دروغ فرزندآوری اجباری میم میسازند و سر مردم را گرم میکنند؟
🔹چه سودی دارد که به جای انتشار خبر اصلاح تعرفهها و کارانهها در جهت افزایش زایمان طبیعی و رایگان شدن آن و آموزش مادران و افزایش نیروی متخصص برای زایمان طبیعی در بیمارستانها، به دروغ تهمت ممنوعیت سزارین را به قانون جمعیتی مجلس نسبت میدهند؟
🔹نباید به این اقدامات که حداقل ده ماه است در دستور کار جریان رسانهای مشخصی قرار گرفته و خط فریبکاری و دروغ و تهمت را در راستای اهداف #مافیای_هزار_میلیاردی غربالگری و سزارین در مراکز پزشکی کشور پی گرفته و جاده صاف کن آنان برای خالی کردن جیب مردم، از بین بردن جنینهای بیگناه، کاهش تصمیم به فرزندآوری و کاهش سن باروری خانمها شده شک کرد؟ چه از جان مردم میخواهند که بر سر راه هر اتفاق خوبی این همه سنگاندازی میکنند؟
🔻قانون «جوانی جمعیت و تعالی خانواده» درصورت اجرایی شدن به قطع میتواند تا حد زیادی موانع ازدواج و فرزندآوری را بردارد و منجر به تحکیم بنیان خانوادهها و پرورش نهال امید در دل ایرانیان شود. همه کسانی که به هر دلیلی در حال تضعیف این قانون نوپا پیش از ابلاغ به دستگاهها هستند، آگاهانه یا ناآگاهانه مرتکب خیانت به ایران و ایرانی میشوند. ما رسانهها موظفیم واقعیات را پیرامون موارد این قانون و اهداف جریان خائن و شبهات مطرح شده به گوش مردم برسانیم. بیایید به اندازه دلسوزیمان برای آینده ایران این واقعیات را منتشر کرده و دست بهانهگیران را رو کنیم.
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715