💠فضلیت آیاتی که در تعقیبات نماز خوانده می شود💠
❄به سند موّثق از حضرت صادق عليه السّلام روايت شده: چون حق تعالى فرمان داد، اين آيات را به زمين آورند، به عرش الهى چنگ زدند، و گفتند: پروردگارا، ما را به سوی اهل خطا و گناهكاران میفرستى؟ حق تعالى به سوى ايشان وحى كرد، به جانب زمين برويد، به عزّت و جلالم سوگند ياد میكنم، كه تلاوت نكند شما را، احدى از آل محمّد و شيعيان ايشان، جز آن كه نظر رحمت كنم به سوى آنان، از رحمتهای پنهان خود، هر روز هفتاد نظر، در هر نظرى هفتاد حاجت او را برآورم، و او را بپذيرم هرچند نافرمانى بسيار نموده باشد، و طبق روايتى ديگر: 💎هركه اين آيات را بعد از هر نماز بخواند، او را در خطيره قدس [منظور استراحتگاه بهشت است] ساكن گردانم، با هر گناهى كه داشته باشد، و اگر ساكن نكنم، به سوى او نظر كنم، به نظر رحمت خاصّ خود، در هر روز هفتاد نظر، و اگر چنين نكنم، هر روز هفتاد حاجت او را برآورم، كه كمتر آنها آمرزيدن گناهان باشد، و اگر چنين نكنم، او را از شرّ شيطان و از شرّ هر دشمنی پناه دهم، و به او بر ايشان يارى رسانم و او را از داخل شدن بهشت مانع نشود مگر مرگ.
و آن آيات به شرح زير است سوره فاتح تا آخر، و اية الكرسى كه تا «هم فيها خالدون» بخواند بهتر است، و آيه شهادت، يعنى:شَهِدَ اللَّهُ اَنَّهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ وَالْمَلاَّئِكَةُ وَاُولُوا الْعِلْمِ ق آئِما بِالْقِسْطِ لا اِل هَ اِلاّ هُوَ الْعَزيزُ الْحَكيمُ اِنَّ الدّينَ عِنْدَ اللَّهِ الاِْسْلامُ وَمَا اخْتَلَفَ الَّذينَ اُوتُوا الْكِتابَ اِلاّ مِنْ بَعْدِ مآ جآئَهُمُ الْعِلْمُ بَغْيا بَيْنَهُمْ وَمَنْ يَكْفُرْ بِاياتِ اللَّهِ فَاِنَّ اللَّهَ سَريعُ الْحِسابِخدا گواهى داد: اينكه معبودى جز او نيست، و فرشتگان و صاحبان دانش نيز گواهى دادند، درحالیكه قائم به عدالت است، معبودى جز او نيست، عزيز و حكيم است، همانا دين نزد خدا اسلام است، آنانى كه به آن كتاب آسمانى داده شده، اختلاف نكردند، مگر پس از آن كه دانش به نزدشان دررسيد، اين اختلاف به خاطر ستمگرى در ميانشان بود، كسیكه به آيات خدا كفر ورزد، به يقين خدا سريع الحساب است.
و آیه ملک یعنی:قُلِ اللّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِى الْمُلْكَ مَنْ تَشآءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشآءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشآءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشآءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ اِنَّكَ عَلى كُلِّ شَىْءٍ قَديرٌ تُولِجُ اللَّيْلَ فِى النَّهارِ وَتُولِجُ النَّهارَ فِى اللَّيْلِ وَتُخْرِجُ الْحَىَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَتُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَىِّ وَتَرْزُقُ مَنْ تَشآءُ بِغَيْرِ حِسابٍبگو خدا اى مالك پادشاهى، پادشاهى را به هر كه بخواهى میدهى، و از هركه بخواهى میستانى، و هركه را بخواهى عزيز مینمايى، و هركه را بخواهى ذليل میكنى، خير به دست توست تو بر هر چيز توانايى، شب را در روز درآوردى، و روز را در شب، و زنده را از مرده بيرون میآورى، و مرده را از زنده خارج مى سازى، و هركه را بخواهى، بیحساب روزى میدهى.
@rooshanfekr
💠در فضیلت جوع و كم خورى 💠
کم خوری به اندازه اى كه باعث بر ضعف نگردد و احوال را مشوش ندارد.
🌟قال الصادق (ع ):
💎الجوع ادام المومن ، و غذاء الروح ، و طعام القلب . (102)
💎 گرسنگی خوروش مومن و غذای قلب و روح است.
زیرا گرسنگى موجب سبكى و نورانیت نفس مى گردد و فكر در حال گرسنگى مى تواند به طیران در آید. غذاى زیاد خوردن و سیر بودن ، نفس را ملول و خسته و سنگین مى كند و از سیر در اسمان معرفت باز مى دارد.
📚رساله لباب الاباب علامه طهرانی
#آداب_غذا_خوردن
@rooshanfekr
🌿 مراقبات شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
▫️این شب، شب مبارک و فوقالعادهای است و اعمالی برای آن ذکر شده است:
🔅 ۱- غسل
🔅 ۲- روايت شده است كه حضرت زين العابدين عليه السّلام اين دعا را، در اين شب از اوّل تا آخر شب مكرّر مىخواند:
▪️ اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي التَّجَافِيَ عَنْ دَارِ الْغُرُورِ وَ الْإِنَابَةَ إِلَى دَارِ الْخُلُودِ وَ الاسْتِعْدَادَ لِلْمَوْتِ قَبْلَ حُلُولِ الْفَوْتِ
▫️خدايا روزيم كن دورى گزيدن از خانۀ فريب و بازگشت به سوى خانۀ جاويدان و آماده شدن براى موت [قطع دلبستگی از دنیا] پيش از رسيدن فوت.
🔅 ۳- دعایی براى اين شب، از رسول گرامى اسلام صلّى الله عليه و آله و سلّم نقل شده است كه مجموعهاى از آيات قرآن است:
▪️ربَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ كَفِّرْ عَنَّا سَيِّئاتِنا وَ تَوَفَّنا مَعَ الْأَبْرارِ
▪️ربَّنا وَ آتِنا ما وَعَدْتَنا عَلى رُسُلِکَ وَ لا تُخْزِنا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّكَ لا تُخْلِفُ الْمِيعادَ
▪️ربَّنا أَمَتَّنَا اثْنَتَيْنِ وَ أَحْيَيْتَنَا اثْنَتَيْنِ فَاعْتَرَفْنا بِذُنُوبِنا فَهَلْ إِلى خُرُوجٍ مِنْ سَبِيلٍ
▪️ربَّنَا اصْرِفْ عَنَّا عَذابَ جَهَنَّمَ إِنَّ عَذابَها كانَ غَراماً
▪️ربَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِينَ إِماماً
▪️ربَّنا عَلَيْكَ تَوَكَّلْنا وَ إِلَيْكَ أَنَبْنا وَ إِلَيْكَ الْمَصِيرُ
▪️ربَّنا لا تَجعَلْنا فِتْنَةً لِلَّذِينَ كَفَرُوا
▪️ربَّنَا اغفِرْ لَنا ذُنُوبَنَا وَ لِإِخوانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونا بِالْإِيمانِ وَ لا تَجعَلْ فِي قُلُوبِنا غِلًّا لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنا إِنَّكَ رَؤُفٌ رَحِيمٌ
▪️صلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ استُرْ عَلَيَّ ذُنُوبِی وَ عُيُوبِی وَ اغْفِرْ لِی بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِ إِنَّكَ الرَّئوفُ الرَّحِيم
▫️پروردگارا، ايمان آورديم، پس گناهان ما را بيامرز و بدىهايمان را بپوشان و همراه با نيكان بميران.
▫️پروردگارا، آنچه را كه به فرستادگانت وعده دادهاى به ما عطا كن و در روز قيامت رسوايمان مكن، به راستى كه تو هرگز خلف وعده نمىكنى.
▫️پروردگارا، دو بار ما را ميرانده و دو بار زنده گردانيدهاى، به گناهان خود اعتراف مىكنيم، آيا راهى براى بيرون آمدن [از عذاب تو] وجود دارد؟
▫️پروردگارا، عذاب جهنم را از ما منصرف گردان، زيرا به راستى عذاب آن زيانبار است.
▫️پروردگارا، همسران و نسل ما را نور چشم ما قرار ده و ما را پيشواى تقواپيشگان بگردان.
▫️پروردگارا، بر تو توكّل نموديم و بهسوى تو بازگشتيم و بازگشت [همگان] به سوى تو است.
▫️پروردگارا، ما را گرفتار در دست كافران قرار مده.
▫️پروردگارا، ما و برادران ما را كه پيش از ما ايمان آوردهاند، بيامرز و كينه به مؤمنان را در دل ما قرار مده. پروردگارا، به راستى كه تو بسيار مهرورز و مهربان هستى.
▫️بر محمّد و خاندان او درود فرست و عيبهاى مرا بپوشان و به حق محمّد و آل محمّد مرا بيامرز، به راستى كه تو بسيار مهرورز و مهربان هستى.
🔅 ۴- دعاى شب بيست و هفتم :
▪️يا مَادَّ الظِّلِّ وَ لَوْ شِئْتَ لَجَعَلْتَهُ سَاكِنا وَ جَعَلْتَ الشَّمْسَ عَلَيْهِ دَلِيلا ثُمَّ قَبَضْتَهُ [إِلَيْكَ ] قَبْضا يَسِيراً يَا ذَا الْجُودِ وَ الطَّوْلِ وَ الْكِبْرِيَاءِ وَ الْآلاءِ لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَ الشَّهَادَةِ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ يَا قُدُّوسُ يَا سَلامُ يَا مُؤْمِنُ يَا مُهَيْمِنُ يَا عَزِيزُ يَا جَبَّارُ يَا مُتَكَبِّرُ يَا اللَّهُ يَا خَالِقُ يَا بَارِئُ يَا مُصَوِّرُ يَا اللَّهُ يَا اللَّهُ يَا اللَّهُ لَكَ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى وَ الْأَمْثَالُ الْعُلْيَا وَ الْكِبْرِيَاءُ وَ الْآلاءُ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ،
▪️و أَنْ تَجْعَلَ اسْمِی فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ فِی السُّعَدَاءِ وَ رُوحِی مَعَ الشُّهَدَاءِ وَ إِحْسَانِی فِي عِلِّيِّينَ وَ إِسَائَتِی مَغْفُورَةً وَ أَنْ تَهَبَ لِی يَقِينا تُبَاشِرُ بِهِ قَلْبِی وَ إِيمَانا يُذْهِبُ الشَّكَّ عَنِّی وَ تُرْضِيَنِی بِمَا قَسَمْتَ لِی وَ آتِنَا فِی الدُّنْيَا حَسَنَةً وَ فِی الْآخِرَةِ حَسَنَةً وَ قِنَا عَذَابَ النَّارِ الْحَرِيقِ وَ ارْزُقْنِی فِيهَا ذِكْرَكَ وَ شُكْرَكَ وَ الرَّغْبَةَ إِلَيْكَ وَ الْإِنَابَةَ وَ التَّوْبَةَ وَ التَّوْفِيقَ لِمَا وَفَّقْتَ لَهُ مُ8حَمَّدا وَ آلَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ
#مراقبات_ماه_رمضان
💠ابراز محبت یک درمانگر قدرتمند است.💠
«دکتر برنیز سیگل» در کتاب خود می نویسد: «اگر من به بیمارانم بگویم که سطح خون گلوبین های ایمنی خود را بالا ببرند، هیچ یک نمی دانند چگونه باید این کار را انجام دهند اما اگر به آنها یاد بدهیم که خود و دیگران را دوست بدارند، در حقیقت بطور ناخودآگاه همین تغییرات در بدن آنها رخ خواهد داد.»
هنگامی که فرد ابراز محبت می کند، سیستم ایمنی بدن او این قدرت را پیدا می کند که در برابر بیماری ها بایستد.
محبت، محل عبور موادشیمیایی مغز را تغییر می دهد و این امر بر مقاومت بدن تأثیرگذار است.❤️❤️
@rooshanfekr
🔴آیا میشود امام جامعه بهشیوۀ علی(ع) مدیریت کند اما غریب و مظلوم نماند؟
🔴 تنها راهحل؛ وجود یک «حلقۀ میانی بین امام و امّت» است که بصیرتبخش و سازماندهیکنندۀ مردم هستند
📌 تاریخ بعثت و عصر ظهور(فصل دوم) – ج۲۰
🔻 در مدیریت ولایی، اگر مردم احساس مسئولیت نکنند ولیّ جامعه دچار غربت و مظلومیت میشود
🔻 اگر امامزمان(ع) هم مثل علی(ع) کریمانه برخورد کند و مردم سستی کنند، غربت و مظلومیت تکرار میشود
🔻 آیا امامزمان(ع) به همان شیوۀ علی(ع) مدیریت میکند یا شیوۀ جدیدی میآورد؟
🔻 امامزمان(ع) نیاز به یک حلقۀ میانی دارد که درواقع دولتِ حضرتند؛ اینها با فداکاریِ خود، راه را برای مولا باز میکنند
____
🔘 گفتیم علّت غربت اولیاءخدا احساس مسئولیت نکردن مردم است. اگر مردم نخواستند احساس مسئولیت کنند و خواستند تنبلی و سستی کنند، ولایت هم به آنها زور نمیگوید و نمیخواهد با سیاستبازانه و فریبکارانه و بیتقوا عمل بکند و آنها را به مسیر درست وادار کند، در اینصورت ولایت دچار غربت میشود.
🔘 ولیّ خدا کریمانه و بزرگوارانه برخورد میکند. دزدان قدرت و باندهای مافیایی هم که همیشه هستند، و همهچیز هم به مسئولیتپذیری مردم و امر به معروف و نهی از منکر توسط مردم واگذار شده است حالا اگر مردم، آن بصیرت لازم و آن سازماندهی و عزم و انگیزه برای تحرک را نداشتند، طبیعتاً ولیّ جامعه مثل علی(ع) غریب میماند.
🔘 آیا امامزمان(ع) هم میخواهد مانند علی(ع) رفتار کند یا میخواهد روش را تغییر بدهد؟ اگر روش را تغییر بدهد که این خلاف قرآن است که فرمود «لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ» چون مردم خودشان باید به قسط قیام کنند. اگر امامزمان(ع) به همان شیوۀ بزرگوارانه و کریمانه رفتار بکند، ولی مردم سستی کنند و از آنطرف، دزدان قدرت هم به میدان بیایند، دوباره امامزمان(ع) هم مثل علی(ع) غریب میماند.
🔘 پس راهحل چیست؟ راهش وجود یک «حلقۀ میانی بین امام و امّت» است؛ گروه برگزیدهای که قویتر از مردم هستند، بهتر از مردم، امام را درک میکنند و بیشتر از مردم برای مردم فداکاری میکنند، اینها سازماندهیکننده و انگیزهبخش به مردم هستند، اینها در مردم علاقه به دین ایجاد میکنند و در میان مردم، بصیرت را پخش و منتشر میکنند.
🔘 امیرالمؤمنین(ع) چنین یارانی داشت که البته آنها را دانه دانه از دست داد. نمونهاش مالک اشتر و عماریاسر است که نقشهای هر کدام با همدیگر متفاوت بود و معاویه گفت امیرالمؤمنین(ع) دو دست داشت، دست راست و چپ او را قطع کردیم.
🔘 وقتی این دستها قطع میشوند، هرچند علی(ع) بین مردم زندگی میکند، ولی انگار بین و ایشان مردم فاصله ایجاد میشود. حضرت کریمانه برخورد میکند؛ ولی ابهّتاش میریزد و خیلیها جرأت جسارت پیدا میکنند. ابهّت و اقتدار این امام مهربان را چه کسی باید حفظ کند؟ اگر اقتدار نباشد، از طرف دزدها و قدرتطلبهای زورگو که حرمتشکنی میکنند، ولیّ خدا و جامعه آسیب میخورد.
🔘 اگر کسی نباشد که حرمت ولیّ خدا را حفظ کند، ولیّ خدا تنها میماند؛ چون بناست خودِ او کریمانه برخورد کند و ممکن است مردم بصیرت و عزم کافی نداشته باشند.
🔘 این حلقۀ میانی بین امام و امت، در واقع دولتِ حضرت هستند. اینها گاهی بهخاطر دفاع از مولا، مظلوم واقع میشوند، حرف میشنوند، غریب میمانند و فدا میشوند اما راه را برای مولا باز میکنند. تیرها را این گروه به جان خود میخرند تا به مولا نخورد.
🔘 یک عدهای باید باشند که تیرها و ضربات را به جان بخرند تا به امام جامعه برخورد نکند. البته هر کسی توان این فداکاری را ندارد. کسی که سعۀ صدر ندارد، میبُرّد و نمیتواند امامش را از غربت بیرون بیاورد.
🔘 امام زمان(ع) باید یارانی داشته باشد که تحمل مظلومیت داشته باشند. یاران امامزمان(ع) هم مانند خودِ ایشان، با مردم کریمانه و باتقوا برخورد میکنند و این مدارا و تحمل را در اوج دارند.
🔘 در زمان امامزمان(ع) چنین یارانی هستند که دولت ایشان را تشکیل میدهند. بهواسطۀ وجود این افراد، بصیرت برای همه فراهم میشود. اینها با رفتارشان، با منششان و با گفتارشان، مسائل را تبیین میکنند. تبیین حق خیلی سخت است. امروز هم حرف حق زدن و نترسیدن از شماتت دیگران، خیلی دشوار است.
🔘 الآن خیلی از روشنفکران و علماء حوزه و دانشگاه در جامعۀ ما بهخاطر ترس از دوقطبیهای کاذبی که در جامعه درست شده، نمیتوانند حرف بزنند، میگویند «اگر حرفی بزنم متهم میشوم به اینکه طرفدار این جناح یا آن جناح هستم»
👤علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق - ۱۴۰۱/۲/۳
@rooshanfekr
💠 رهاورد گرسنگى💠
🌟الإمامُ عليٌّ عليه السلام :
💎نِعْمَ العَوْنُ عَلى أسْرِ النَّفْسِ وَ كَسْرِ عَادَتِها التَّجَوُّعُ .
📚[غرر الحكم : 9942 .]
🌟امام على عليه السلام :
💎گرسنگى كشيدن، نيكو ياورى است براى به بند كشيدن نفس و درهم شكستن عادتهاى آن.
@rooshanfekr
چرا روز قدس مهم است؟
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در مقاطع مختلف در بیاناتشان بر اهمیت روز قدس تاکید کردهاند
گزیدهای از این بیانات به شرح زیر است:
• روز قدس نماد صفبندی حق در مقابل باطل؛
• روزیست که متوقف کننده حذف فلسطین از نقشه جغرافیای جهانی؛
• روز خنثی کردن توطئه فراموشی مسأله فلسطین؛
• روزی که مردم مظلوم فلسطین احساس میکنند که ملتها پشت سرشان هستند؛
• روز دمیدن خون در رگهای امت اسلامی؛
• عقبنشینی صهیونیستها در صورت برگزاری درست مراسم روز قدس؛
• روزی که ملتهای مسلمان بیواسطه مقامات رسمی حرفشان را در دنیا مطرح میکنند؛
• روز سرمشق شدن ملت ایران برای سایر ملتها؛
• روز حفظ امنیت کشور، ملت و دستاوردهای انقلاب.
•
(جملات برگزيده از بيانات مقام معظم رهبري مد ظله العالي)
💫نماز بسیار با فضیلت شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان (امشب)
🌷امام علی علیه السلام:
هر كه شب بيست و هفتم ماه رمضان چهار ركعت نماز (۲نماز ۲رکعتی) در هر ركعت بعد از حمد، يك مرتبه سوره تَبارَكَ الَّذِي بِيَدِهِ الْمُلْكُ و اگر سوره تبارك از حفظ نبود، ۲۵ مرتبه سوره قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را بخواند، خداوند او را و پدر و مادرش را بيامرزد.
📗چهل حدیث شهید اول، حدیث چهلم
4_5829921833733849979.mp3
3.22M
💎 مراقبۀ شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان
▫️دعای کوتاه و بسیار عمیق که روایات شده حضرت امام سجّاد علیه السّلام در شب ببست و هفتم ماه مبارک رمضان از ابتدای شب تا صبح آن را مرتب تکرار میکردند:
🔅 اللَّهُمَّ ارزُقنی التَّجافیَ عَن دَارِالغُرورِ وَ الْإِنَابَةَ إِلَى دارِالخُلُودِ وَالاستِعدادَ لِلموتِ قَبْلَ حُلولِ الفَوتِ
#ماه_رمضان
۸۵/۰۷/۲۵
4_5877336490270263586.mp3
5.92M
#تلنگری
#استاد_شجاعی
☆ فلسطین کلید رمزآلود ظهور !
💥 حوادث فلسطین، برای کسانی که احوالات آخرالزمان را میشناسند؛ یک بشارت است!
💢 رهبر انقلاب؛
هیچ کس نمیتواند بگوید؛ ظهور نزدیک نیست!
#روز_قدس
#ما_و_امام_زمان علیهالسلام
#آخرالزمان
@rooshanfekr
✊آيا در قرآن، دليلى براى شركت در راهپيمايى و تظاهرات داريم؟
♦️ خداوند در قرآن میفرمايد: «ولايَطؤون مَوطئاً يَغيظُ الكفّار... الاّ كُتب لهم به عَملٌ صالح»(سوره توبه، آيه 120) هيچ حركت دسته جمعى كه كفّار را عصبانى كند، صورت نمیگيرد مگر اين كه براى آن، پاداش عمل صالح ثبت میشود.
♦️آرى، راهپيمايى هايى كه دشمنان اسلام و مسلمين را عصبانى كند، عمل صالح است. اين راهپيمايى ها (بخصوص كه از طريق وسايل ارتباطى و ماهوارهها منعكس میشود) نوعى حضور در صحنه، عبادت دسته جمعى و امر به معروف و نهى از منكر عملى و عامل تقويت روحيّه مردم و مقابله با دشمن است.
@rooshanfekr
یک روز جهانی
«روز قدس» یک روز جهانى است. روزى نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملتهایى است که در زیر فشار ظلم امریکا و غیر امریکا بودند، در مقابل ابرقدرتهاست. روزى است که باید مستضعفین مجهز بشوند در مقابل مستکبرین، و دماغ مستکبرین را به خاک بمالند.
روزى است که بین منافقین و متعهدین امتیاز خواهد شد. متعهدین این روز را روز قدس مىدانند، و عمل مىکنند به آنچه باید بکنند. و منافقین- آنهایى که با ابرقدرتها در زیر پرده آشنایى دارند و با اسرائیل دوستى- در این روز بىتفاوت هستند، یا ملتها را نمىگذارند که تظاهر کنند.
روز قدس روزى است که باید سرنوشت ملتهاى مستضعف معلوم شود، باید ملتهاى مستضعف اعلام وجود بکنند در مقابل مستکبرین.
صحیفه امام، ج9، ص: 276
💠دشمن هرکس جهل اوست.💠
💮میگن اگه 100 تا مورچهی قرمز رو با 100 تا مورچهی سیاه بندازی تو یه شیشه، هیچ کاری باهم ندارن تا وقتی که شیشه رو تکون بدی...!
اونموقع شروع میکنن به کشتن همدیگه! قرمزها فکر میکنن سیاهها دشمنن و سیاهها هم فکر میکنن قرمزها دشمنن! اما دشمن واقعی اونا کسی هست که شیشه رو تکون می دهد.
✅تو دنیای ماهم همین اتفاق میفته! قبل از اینکه به جون هم بیفتیم باید از خودمون بپرسیم: کی داره شیشه رو تکون میده؟!
#عدو_کل_امرء_جهله
#پندآموز
@rooshanfekr
رهبرانقلاب: هر یک نفری که #روز_قدس توی خیابان میآید، به سهم خود دارد به امنیت کشور و امنیت ملت و حفظ دستاوردهای انقلابش کمک میکند.
✊ وعده ما فردا راهپیمایی روز قدس در سراسر کشور
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کار کنم غم از دلم برود و حالم خوب بشود؟🤔
#استاد_پناهیان
@rooshanfekr
4_6026057773073040517.MP3
1.98M
💎شرح مختصری بر دعای روز #بیست_و_هفتم ماه مبارک رمضان
💎
#رحیمی
✅مجله علمی نکته های ناب مهدوی
@rooshanfekr
لقمه نانی که باشد شبهه ناک
در حریم کعبه، ابراهیم پاک
گر، به دست خود فشاندی تخم آن
کعبه اش دستاس کرد
ور بخواندی بر خمیرش بی عددفاتحه با قل هو الله احد
ور تو بر خوانی هزاران بسمله
بر سر آن لقمه پر ولوله
عاقبت، خاصیتش ظاهر شود
نفس از آن لقمه تو را قاهر شود
در ره طاعت، تو را بی جان کند
خانه دین تو را ویران کند
@rooshanfekr
☀️ ما در دنیا و آخرت مهمان خدا هستیم. آداب مهمانی را باید رعایت کرد. باید در بدو ورود صاحبخانه را ملاقات کرد، بعد هر جا که گفت بنشین، نشست و هر چه پذیرایی کرد، بهره برد و به صاحبخانه فرمان نداد و جز آنچه آماده کرده، نخواست و دل به وسایل و منزل صاحبخانه نبست و آرزوی مالکیت آنها را نکرد.
🔹مرحوم حاج میرزا اسماعیل دولابی🔹
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
@rooshanfekr
🔰 راهگُشایی ذکر الهی
🔺️ رهبر انقلاب: شما ذکر خدا بگویید، خدای متعال هم بر شما صلوات میفرستد، به شما درود میگوید؛ هم خود ذات اقدس الهی، هم ملائکهی او به شما مؤمنین درود میگویند. و بدانیم که ذکر و یاد خدا راهنما، راهگشا و دستگیر است، میتواند ما را قادر بر گرهگشایی کند؛ گره زیاد داریم و دست قدرت و پنجهی تواناییِ خود ما انسانها است که باید این گرهها را باز کند امّا این توانایی را خدا به ما میدهد. ۱۳۹۵/۰۲/۰۸
#کلام_ولی
#ماه_رمضان
━━━💠🍃🌸🍃💠━━━
@rooshanfekr
سلام 🚩حكم سجدههای واجب قرآن
❓سجدههاى واجب قرآن چگونه انجام مىشوند؟
✅ در سجده واجب قرآن، گذاشتن پيشانى بر زمين کافى است و لازم نيست در آن ذکر گفته شود ولى گفتن ذکر در آن مستحب است و بهتر است اين ذکر را بگويد: «لاالهالاالله حقاً حقاً لاالهالاالله ايماناً و تصديقاً لاالهالاالله عبوديتاً ورقاً سجدت لک يا رب تعبداً و رقاً لامستنکفاً ولامستکبراً بل انا عبد ذليل ضعيف خائف مستجير».
❓آيا در سجده واجب قرآن رو به قبله بودن شرط است؟
✅ استقبال شرط نيست.
✅نکته های ناب مهدوی
@rooshanfekr
💫〰〰〰〰💫〰〰〰〰〰💫
#حدیث 📜
#امام_صادق عليه السلام فرمودند:
✅ «هر كس سخنى در مذمّت مؤمنى بگويد تا عيب او را آشكار كند وشخصيّت او را درهم شكند واو را از چشم مردم بيندازد، خداوند او را از تحت سرپرستى خود بيرون كرده ودر سرپرستى شيطان وارد مىكند»
📚كافى، ج 2، ص 358، باب الرّواية على المؤمن، ح 1
💠☞ @rooshanfekr