🌸 کرّار غیر فرّار
✏️ رهبر انقلاب: امیرالمؤمنین یکی از القابش «کرّار غیر فرّار» است. پیغمبر اکرم این لقب را به امیرالمؤمنین داد. این مخصوص میدان نظامی نیست؛ در همهی میدانهای انسانی امیرالمؤمنین کرّار غیر فرّار بود؛ یعنی مهاجم، مقتدر، دارای فکر و بدون عقبگرد. ۱۳۸۴/۵/۲۸
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رد پای انسانهای اولیه در تهران
🔹در روزهای گذشته قدیمیترین شواهد مربوط به انسانهای اولیه در جنوب دشت تهران یافت شد.
🔹بر اساس این کشفیات، زیست انسانی در استان تهران به دهها هزار سال قبلتر بازگشت.
@rooshanfekr
🔹حاج اسماعیل دولابی
مردم رفتند دنیا را بگیرند، دنیا آنها را گرفت. امیرالمومنین که کمتر از دنیا نیست! شما هم اگر بروید علی علیهالسلام را بگیرید خواهید دید که حضرت شما رو میگیرد و میبرد.
👤حاج اسماعیل #دولابی
#این_الرجبیون
#ماه_رجب
@rooshanfekr
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رابطه با امام زمان (علیهالسلام)
حضرت آیت الله جوادی آملی
@rooshanfekr
امتحانِ سخت.mp3
1.1M
#یک_دقیقه_حرف_حساب
💥 امتحانِ سخت!
▫️تک تک ما امتحان خواهیم شد، همانگونه که سپاهیان طالوت امتحان شدند
امتحان سپاه طالوت ☜ تحمل تشنگی و ننوشیدن آب گوارا بود!
و امتحانِ امروز ما......⁉️
#استاد_حائری_شیرازی
@rooshanfekr
بالاتر از گناه.mp3
12.92M
#تلنگری
#استاد_شجاعی
#استاد_پناهیان
⚡️چیزی بالاتر از گناه
که البته در انقلابیون و اهل دینداری بیشتر دیده می شود !!
@rooshanfekr
🌸#حدیث_فوق_زیبا
🌟امام باقر علیه السلام:
💎وَ اللَّهِ لَا يُلِحُّ عَبْدٌ مُؤْمِنٌ عَلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِي حَاجَتِهِ إِلَّا قَضَاهَا لَهُ
💎به خدا سوگند هیچ بندهای در دعا پافشاری و اصرار به درگاه خدای ﻋﺰوﺟﻞ نکند جز اینکه حاجتش را برآورد.
📚الکافی، ج ۲، ص، ۴۷۵
•┈┈••✾••┈┈•
@rooshanfekr
عن🌟 امیرالمؤمنین (ع):
💎الْإِفْرَاطُ فِي الْمَلَامَةِ يَشُبُّ نِيرَانَ اللَّجَاج.
🌟امام علی(ع) فرمود:
💎زیاده روی در سرزنش، آتش لجاجت را برمی افروزد.
📚تحف العقول، ص84
@rooshanfekr
⚡️ یکی از مهمترین مراقبههای ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان این است که انسان در این ماهها مرتکب معصیت، چه صغیره چه کبیره، نشود.
⚡️ هیچ چیزی مثل معصیت مانع حرکت نیست. ممکن است انسان یک عمر زحمت و ریاضت بکشد ولی واقعاً بهخاطر معصیتها و غفلتهایی که دارد درها بهسوی او باز نشود. طبق روایات گاهی انسان معصیتی میکند که مثلاً تا چهل روز توفیق عبادت و بندگی از او گرفته میشود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«مراقبهای که بین این ماهها (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) مشترک است و باید انسان به آن برسد مطلبی است که در خطبه شعبانیه، وجود مقدس نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) وارد شده است. وقتی حضرت(ص) فضیلتهای ماه رمضان را بیان کردند، حضرت امیر (علیه السلام) سؤال کردند که یا رسول الله! افضل اعمال در این ماه چیست؟ حضرت فرمودند که ترک معصیت است.
این، نکته مهمی است که بزرگان هم توضیح دادند که انسان باید در این ماهها بر ترک معصیت تلاش کند. هیچ چیزی مثل معصیت مانع حرکت نیست. ممکن است انسان یک عمر زحمت و ریاضت بکشد ولی واقعاً بهخاطر معصیتها و غفلتهایی که دارد درها بهسوی او باز نشود. طبق روایات گاهی انسان معصیتی میکند که مثلاً تا چهل روز توفیق عبادت و بندگی از او گرفته میشود.
◀️ شیخ علی محدث قمی (فرزند محدث قمی رحمت الله علیه) نقل میکردند که پدرم میفرمود که از عنفوان جوانی نافله شبم ترک نشد. زمانی که مهمان تاجری در همدان بودیم ایشان ما را به مهمانی یکی از بستگانش دعوت کرد. عرض کردم اگر عزت و احترام شما در این است که بنده در این مهمانی شرکت کنم به احترام شما حضور پیدا میکنم و الا بنده اهل اینگونه مهمانیها نیستم. ایشان گفتند بله، حضور شما موجب احترام بنده است. رفتم، شام را خوردم و آمدم. فصل تابستان بود و در حیاط خوابیدم. بیدار شدم و فهمیدم که نماز صبحم در حال قضا شدن است. به سرعت وضو گرفتم و نماز صبح را خواندم و سر سجاده نشستم. محاسبه کردم من که نماز شبم اصلاً ترک نمیشود چرا اینطور شد؟! هر چه فکر کردم به جایی نرسیدم جز لقمه دیشب. به صاحب خانه گفتم این فرد چه کسی بود که ما را دیشب به مهمانیاش بردی؟ گفت ایشان، بانک بعدازظهر است. یعنی بعد از ظهرها که بانکها تعطیلاند این فرد ربا میدهد! مرحوم محدث قمی میفرمود من تا چهل شب هر چه دقت کردم با اینکه بیدار بودم، موفق به نافله شب نشدم.
در روایات متعددی که آثار گناهان ذکر میشود، برای ایمان، توفیقات و قبولی اعمال انسان آثار فراوانی ذکر شده است. یکی از مهمترین مراقبههای این ماهها این است که انسان مراقب باشد در این ماهها مرتکب معصیت، چه صغیره چه کبیره، نشود. یعنی وقتی ماه رجب به اتمام میرسد انسان محاسبه کند که حتی یک گناه صغیره هم از او سر نزده باشد. اهانت و بدگویی نسبت به مؤمنین نداشته باشد، ایذاء مؤمنین نکرده باشد، چشم، گوش و زبانش دچار انحراف نشده باشد و در اختیار خدای متعال باشد. مؤمن باید اینطور باشد. یکی از صفات متقین این است که مراقبه میکنند تا از آنها تخلفی سر نزده باشد. استاد بزرگواری میفرمود فرق معصوم-که این قدر نزد خداوند محترم است- با بقیه این است که در همه عمرش یک بار هم از حریم الهی تخلف نکرده است. یکی از مهمترین مراقبههای این ماهها برای این که انسان ورود به حقیقت و باطن ماه کند، اسرار این ماه به روی وی گشوده شود، به آن معرفتها و روزیهای باطنی که برای رجبیون و اهل این ماه مقرر شده است برسد و آن نسیم های رحمت به سمت وی بوزد، ترک گناه است. ممکن است انسان با یک گناه اعمال خود را حبط کند. گاهی انسان چهل سال زحمت میکشد و یک گناه همه را زائل می کند.»
•┈┈••✾••┈┈•
@rooshanfekr
🌷 چهار خصلت است آدمی را به بهشت دعوت می کند:
🌱 پنهان داشتن مصیبت
🌱 پنهان داشتن صدقه
🌱 نیکی به پدر مادر
🌱 فراوان لا اله الّا الله گفتن
📚 آیةاللّه مجتهدی رحمةالله علیه، کتاب "احادیث الطلاب"، ص۴۶۷
#نکته_اخلاقی
@rooshanfekr