💮قال🌟 الامام الصادق (ع)
💎 الشّابَّ الحَسَنَ الخُلُقِ مِفتاحٌ لِلخَيرِ، مِغلاقٌ لِلشَّرِّ، وإنَّ الشّابَّ الشَّحيحَ الخُلُقِ مِغلاقٌ لِلخَيرِ مِفتاحٌ لِلشَّرِّ.
💎بدان جوان خوش اخلاق، کلید خوبی ها و قفل بدی هاست.
💎و جوان بداخلاق، قفل خوبی ها و کلید بدی هاست.
📓امالی شیخ طوسی، ص ۳۰۲، ح۵۹۸.
@rooshanfekr
🍀مردی خدمت🌟 پیامبر اعظم(ص) آمد و عرض کرد:
یا رسول الله! مرا سفارشی کن. فرمود: 💎زبانت را نگه دار. باز گفت: یا رسول الله! مرا سفارشی کن. فرمود:
💎زبانت را نگه دار. مرد برای بار سوم گفت: یا رسول الله! مرا سفارشی کن. فرمود:💎 زبانت را نگه دار.
🍂💎وای بر تو! آیا مردم را جز دِرو شده های زبانشان به رو در آتش اندازد؟
📚 اصول کافی، ج 3، ص 177.
@rooshanfekr
🌟پیامبر اکرم (ص)
💎روز قیامت
بهترین کسے که نزد خداوند
برای زن شفاعت میکند
و باعث نجاتش خواهد شد،
شوهر اوست.
📚وسائل الشیعه، ج۲۰، ص۲۲۲
@rooshanfekr
💠نامه67نهج البلاغه-خطاب به سلمان فارسی💠
💎آنگاه که با دنیا خوگرفتی بیشتر بترس، زیراکه دنیاپرست تا به خوشگذرانی اطمینان کرد به تلخ کامی کشانده شد و هرگاه بادنیاانس پیداکرد و آسوده شد به وحشت دچارگردید.
@rooshanfekr
💠 شرحی بر صلوات💠
5️⃣
🌷 إنَّ اللَّهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْليماً (56 احزاب)
🍀 «اللَّهُمَ صَلِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم و العَن أعدائَهُم أجمَعین»
🍃 وقتی گفته می شود حقیقت صلوات، خشوع در مقابل خلیفة الله برای تحقق عبادت خداوند متعال است، معنای این سخن آن است که باطن این صلوات در واقع اقرار و پذیرش مقامات محمد و آل محمد (علیهم السلام) است و وقتی انسان به مقامی اقرار می کند یعنی خودش را ذیل آن مقام تعریف می کند و این راز نیل به شفاعت صاحب آن مقام است.
انبیائی که در اقرار به مقامات چهارده معصوم (علیهم السلام) از دیگران سبقت گرفتند، اولوالعزم شدند. این اقرار یعنی ایشان خود را ذیل آن حضرات قرار می دهند.
🍃 وقتی ما صلوات می فرستیم ظاهرش این است که از خدا می خواهیم صلواتش را بر محمد و آل محمد (علیهم السلام) بفرستد، یعنی خدایا درجات این حضرات را بالا ببر و این یعنی من خودم را ذیل این انوار پاک تعریف می کنم، درجات ایشان را می پذیرم و اقرار می کنم که آنها بندۀ شایسته و برگزیدۀ تو هستند و ما ذیل ایشان هستیم.
بنابراین حال که مصلّی خود را ذیل این حضرات تعریف کرد، درهای ولایت به رویش باز می شود.
پس خاصیت صلوات این است که انسان را به مقام تواضع می رساند.
وقتی انسان از این بابِ حطّه متواضعانه وارد شد، آنگاه مغفور می شود، یعنی همه گناهانش آمرزیده می شود.
🍃 یکی از دقیق ترین راه های شناخت یک حقیقت، توجه به آثار آن است.
یکی از آثار صلواتِ خدا بر نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) و اهل بیتش پاکش این است که علاوه بر تطهیر این حضرات، موجب تطهیر شخصِ مصلّی می شود.
🍃 در صلوات بر حضرت موسی بن جعفر (علیه السلام) داریم که به خداوند متعال عرض می کنیم، خدایا صلواتی بر او بفرست که آن صلوات باعث شفاعت قرون و امت ها شود.
صلوات خداوند آن حضرت را به گونه ای در مقامات عالی قرار می دهد، که ظرفیت چنین شفاعت عظمایی برایشان حاصل می شود.
🍃 از طرف دیگر به عنوان نمونه از امام رضا (علیه السلام) این روایت نورانی نقل شده است که فرمودند: «مَنْ لَمْ يَقْدِرْ عَلَى مَا يُكَفِّرُ بِهِ ذُنُوبَهُ فَلْيُكْثِرْ مِنَ الصَّلَوَاتِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فَإِنَّهَا تَهْدِمُ الذُّنُوبَ هَدْماً»
اگر کسی توانایی ندارد که کاری بکند که باعث پاکی گناهانش بشود، زیاد بر محمد و آل او صلوات بفرستد. اهل کثرت در صلوات باشد چراکه صلوات، ریشه ی گناه را در می آورد.
(أمالی شیخ صدوق، ص73)
إن شاءالله ادامه دارد ...
#تحلیل_صلوات
@rooshanfekr
💠شمش طلا و معجزه امام صادق عليه السلام💠
❄ گروهي از اصحاب امام صادق عليه السلام خدمت حضرت نشسته بودند كه ايشان فرمودند:
💰- خزانه هاي زمين و كليدهايش در نزد ماست، اگر با يكي از دو پاي خود به زمين اشاره كنم، هر آينه زمين آنچه را از طلا و گنج ها در خود پنهان داشته، بيرون خواهد ريخت!
💥بعد، با پايشان خطي بر زمين كشيدند. زمين شكافته شد، حضرت دست برده قطعه طلايي را كه يك وجب طول داشت، بيرون آوردند!
⚡سپس فرمودند:
- خوب در شكاف زمين بنگريد!
اصحاب چون نگريستند، قطعاتي از طلا را ديدند كه روي هم انباشته شده و مانند خورشيد مي درخشيدند.
❓يكي از اصحاب ايشان عرض كرد:
- يا بن رسول الله! خداوند تبارك و تعالي اين گونه به شما از مال دنيا عطا كرده، و حال آنكه شيعيان و دوستان شما اين چنين تهيدست و نيازمند؟
👈حضرت در جواب فرمودند:
- براي ما و شيعيان ما خداوند دنيا و آخرت را جمع نموده است.
💎💎💎 ولايت ما خاندان اهلبيت بزرگترين سرمايه است، ما و دوستانمان داخل بهشت خواهيم شد و دشمنانمان راهي دوزخ خواهند گشت!
📚بحار، ج 104، ص 37
@rooshanfekr
﷽
✍🏻فواید گوش كردن اذان
① شنیدن اذان انسان را از اهل آسمان قرار مى دهد. پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) مى فرماید: همانا اهل آسمان از اهل زمین چیزى نمى شنوند مگر اذان
② شنیدنِ اذان اخلاق را نیكو مى كند، امام على(علیه السلام) مى فرماید: كسى كه اخلاقش بد است در گوش او اذان بگویید
③ شنیدن اذان انسان را سعادت مند مى كند. پیامبر اكرم(صلى الله علیه وآله وسلم) مى فرماید: كسى كه صداى اذان را بشنود و به آن روى آورد، نزد خداوند از سعادت مندان است
④ شنیدن اذان سبب دورى شیطان مى شود. رسول اكرم(صلى الله علیه وآله) مى فرماید: شیطان وقتى نداى اذان را مى شنود فرار مى كند.
📚منبع: میزان الحكمه، ج1، ص82
@rooshanfekr
💎هرکه دعای مجیر را در ایام البیض ماه رمضان بخواند، گناهانش آمرزیده شود اگرچه به عدد قطرات باران و برگ درختان و ریگ بیابان باشد.
📚مفاتیح
@rooshanfekr
💠#شرح_دعای_روز_سیزدهم_ماه_رمضان💠
🥀اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ على کائِناتِ الأقْدارِ و وَفّقْنی فیهِ للتّقى و صُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.
🌼در این دعا چهار خواسته از خداوند تقاضا شده است:
🌼1- یکی از چیزهایی که درخواست شده است این است که خداوند ما را در این ماه #از_آلودگیها_پاک_نماید. همانگونه که جسم انسان ممکن است آلوده شود به نجاسات و چیزهایی ناپاک و نیاز به تطهیر داشته باشد، روح انسان، حقیقت انسان و باطن انسان نیز در اثر گناهان، صفات رذیله و... آلوده و ناپاک می شود.
🌼معمولاً آلودگی های جسمی برای ما انسانها غیر قابل تحمل است و لذا فوری برای رفع آلودگیهای جسمی اقدام می کنیم و آنرا تطهیر و پاک می کنیم اما اکثر ما انسانها نسبت به آلودگیهای روحی و باطنی که بمراتب بدتر و خطرناکتر از آلودگیهای جسمی است چرا که موجب هلاکت، سقوط و دوری ما از سعادت ابدی می گردد، بی توجه هستیم.
🌼آلودگی جسمی معمولاً با آب و... پاک می شود اما #آلودگی_باطن با توبه و استغفار حقیقی و تلاش و کوشش بی وقفه درجهت مبارزه با صفات رذیله مانند حسد، تکبر، بخل و... و متخلق کردن خویش به صفات فضیلت مثل شجاعت، تواضع، سخاوت و... تطهیر و پاک می گردد.
🌼2- دومین خواسته این است که خداوند به ما توفیق دهد که در برابر مشکلات و گرفتاریها و... صبور و بردبار باشیم. #صبر_و_بردباری در آموزه های اسلام مورد تأکید فراوان قرار گرفته است.
🌼قرآن کریم در موارد متعددی به صبر و بردباری دستور داده است و برای صبر کنندگان، پیروزی و موفقیت در دنیا و پاداش های عظیم اخروی را بشارت داده است و خاطر نشان نموده است که خداوند صبرکنندگان را دوست دارد و خداوند همواره با صابرین است و آنها را کمک خواهد کرد و..." صبر نمایید که #خداوند_با_صبرکنندگان_است."
(انفال/ 46)
🌼صبر سه نوع است: صبر در برابر مشکلات، گرفتارها و مصیبات، صبر در برابر اجتناب از معاصی و گناهان و صبر بر اطاعت از دستورات الهی. اگر کسی در تمامی موارد فوق صبر و بردباری را در پیش گرفت سعادت دنیا و آخرت نصیب وی خواهد شد.
🌼3- سومین خواسته این است که خداوند توفیق #تقوی_و_پرهیزگاری را به ما عنایت کند. تقوی و پرهیزگاری به حدی اهمیت دارد که ملاک ارزش انسانها قرار گرفته است.
🌼تقوی علاوه بر آثار عظیم معنوی و اخروی، آثار دنیوی متعددی دارد از جمله: تقوی موجب ازدیاد رزق روزی می گردد، سبب بصیرت داشتن می گردد، سبب نجات انسان از گرفتاریها می شود و...
🌼قرآن کریم تقوی و پرهیزگاری را بعنوان بهترین زاد و توشه برای عالم آخرت تلقی کرده است و می فرماید: زاد و توشه تهیه کنید، که بهترین زاد و توشه پرهیزگاری است و از من به پرهیزید ای خردمندان.
(بقره/ 197)
🌼4- چهارمین خواسته این است که خداوند بما توفیق دهد که با نیکان و پاکان همنشین و دوست باشم. دوست و همنشین تأثیر بسزایی در دینداری و بی دینی ما دارد.
#رفیق_خوب می تواند موجب هدایت ما شود همچنانکه رفیق بد می تواند ما را از مسیر حق گمراه کند.
@rooshanfekr
❇️ آیا #بیدار کردن #اعضای خانواده به خصوص #بچه ها و همسر برای #نماز #صبح بر ما #واجب است ؟ ❇️
➖➖➖➖
⬅️ آیت الله خامنه ای:
اگر به نحوی باشد که #بیدار نکردن آنان موجب سبک شمردن #نماز باشد لازم است.
⬅️ آیت الله مکارم شیرازی:
#واجب نیست مگر اینکه آنها عادت به ترک نماز #صبح کنند و آن را #سبک بشمارند، در این صورت واجب است به نحو مطلوبی آنها را #بیدار کنند.
⬅️ آیت الله سیستانی:
#بیدار کردن فرزندان تحت تربیت #واجب است
⬅️ آیت الله شبیری زنجانی:
اگر #خواب ماندن شخص باعث می شود به این امر عادت کند یا به جهتی دیگر بیدار کردن او احسان به وی به حساب آید- مانند اینکه خواب ماندن وی بدون عذر باشد - #بیدار کردن اشکال ندارد حتی اگر اذیت شود، ولی اگر #خواب ماندن به صورت اتفاقی باشد و جهت راجحی نیز برای #بیدار کردن نباشد، #بیدار نمودن وی اگر مستلزم ایذا شود جایز نیست. نسبت به #بیدار کردن کسانی که #بالغ نشده اند در صورتی که #تربیت وی متوقف بر این کار باشد حتی اگر اذیت شوند #بیدار کردن آن ها اشکال ندارد.
➖➖➖➖➖
#احکام
@rooshanfekr
💫نماز بسیار با فضیلت شب چهاردهم ماه مبارک رمضان (امشب)
🌷در روایتی از امام علی علیه السلام در مورد نماز شب چهاردهم ماه رمضان آمده است:
هر كه ۶ ركعت نماز (۳تا نماز ۲رکعتی) در هر ركعت بعد از حمد، ۳۰ مرتبه سوره إِذا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ را بخواند، خداوند، سختى مردن و [برخورد] نكير و منكر را بر او آسان گرداند.
📗چهل حدیث شهید اول، حدیث چهلم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احکام روزه
🔸آیا میتوانیم نذر کنیم که در ماه رمضان وقتی رفتیم مسافرت ، روزه بگیریم؟
💠 استاد فلاح زاده
@rooshanfekr
🔘شگفتی های سوره قدر...
1️⃣خواندن در نماز :
امام صادق(ع) فرمودند: «هرکه سوره قدر را در نماز واجب قرائت کند، منادى او را صدا زند که اى بنده خدا گناه گذشته تو بخشیده شد، عمل را از سر بگیر»
📚 وسائل الشیعه ج ۶ ص ۱۴۹
2️⃣ برای تسریع در پرداخت بدهی :
امام باقر علیه السلام در جواب شخصی که توان ادای قرض را نداشت فرمودند: زیاد استغفار کن و سوره قدر را فراوان بخوان.
📚 الکافی، ج۵ ص۳۱۷
3️⃣خواندن هنگام وضو :
امام رضا علیه السلام می فرمایند: هر مؤمنی که هنگام وضو گرفتن سوره قدر را بخواند از گناهانش خارج می شود مانند آن روزی که از مادر زاده شد.
📚فقه الرضا ص ۷۰
4️⃣ نزد قبور اموات:
امام رضا(علیه السلام)فرمودند: هر مؤمنى که قبر برادر مؤمنش را زیارت کند و هفت مرتبه (انا انزلنا فى الیلة القدر) را بخواند، خداوند او و صاحب قبر را مى آمرزد.
📚من لا يحضره الفقیه، ج ١ ، ص ١٨١
5️⃣ هنگام سوار شدن بر وسیله نقلیه :
امام سجاد علیه السلام فرمود:هر كسی به هنگام سوار شدن مركب«انا انزلنا» بخواند سالم و آمرزيده از مرکب پياده شود.
📚مکارم الاخلاق ج۱ص۲۴۲
6️⃣ برای دفع چشم زخم و بلاها :
امام صادق علیه السلام بـراى حفظ و نگهدارى (از چشم و بلاها) فرمود: كوزه ی تازه ای بردار و آن را پر از آب كن و بر آن سوره (انا انزلناه فى ليلة القدر) را سى بـار بـخوان سپس آن را آويزان كن و از آن بياشام و وضو بگير و هر چه بخواهی می توانی به آن آب بیفزایی.
📚كافى ج ۴ ص ۴۳۰ ح ۱۹
7️⃣ در عصر جمعه :
امام کاظم علیه السلام می فرماید: برای خداوند در روز جمعه هزار نفحه رحمت است که به هر بنده که بخواهد مقداری از آن عطا می کند و هر کس سوره ( انا انزلناه ) را بعد از ظهر جمعه صد بار قرائت نماید خداوند همه آن هزار نفحه رحمت را به او خواهد داد.
📚الامالی للصدوق ۱ ص۶۰۶
8️⃣ بعد از نماز عصر :
امام جواد علیه السلام فرمودند: هر کس ده مرتبه سوره «انا انزلناه» را بعد از نماز عصر، بخواند، به مقدار اعمال خلائق در آن روز ثواب خواهد داشت.
📚 المصباح للکفعمی ج ۱ ص ۳۳
🔰راز سوره قدر : از امام صادق(ع) درباره تفسیر «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَةِ الْقَدْرِ» پرسیده شد، آنحضرت فرمود: «معناى "لیلة" فاطمه است و معناى کلمه "قدر" یعنى خدا، پس کسى که فاطمه را آنطور که باید بشناسد لیلة القدر را درک نموده است»
📚تفسير فرات كوفي ٥٨١
✍🏼 قدر سوره قدر را بدانيم
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
🌟قالَ الصَّادِقُ عليهالسلام:
💎 ما امَنَ بِاللّهَ وَلابِمُحَمَّدٍ وَلابِعَلىٍّ مَنْ اِذا اَتاهُ اَخُوهُ الْمُؤْمِنُ فِى حاجَةٍ لَمْ يَضْحَكْ فِى وَجْهِهِ، فَاِنْ كانَتْ حاجَتُهُ عِنْدَهُ سارَعَ اِلى قَضائِها وَاِنْ لَمْ يَكُنْ عِنْدَهُ تَكَلَّفَ مِنْ عِنْدِ غَيْرِهِ حَتَّى يَقْضِيَها لَهُ، فَاِذا كانَ بِخِلافِ ما وَصَفْتُهُ فَلاوِلايَةَ بَيْنَنا وَبَيْنَهُ
🌟امام صادق (عليهالسلام) فرمود:
💎 به خدا و پيامبر(صلیالله عليه و آله) و جانشين او ايمان نياورده است كسى كه وقتى برادر مؤمنش نيازش را پيش او طرح مىكند با خوشرویى برخورد نكند، پس در صورتی كه قدرت داشت نياز او را بر طرف مىكند و اگر خودش نتوانست با كمك ديگرى اقـدام مىكند تا بر طرف سازد. اگر مؤمنى چنين نکند بنابراين ولايتى بين ما اهلبيت و او نخواهـد بود.
📚مستدرک الوسائل، جلد12، صفحه 434
@rooshanfekr
هدایت شده از مجله دینی نکتههای ناب مهدوی
4_5785190058583656987.mp3
1.84M
#سلسله_مباحث_نکته_های_ناب_سخنوران58ب
💎ای دوست شکر بهتر یا آنک شکر سازد. خوبی قمر بهتر یا آنک قمر سازد.
#تبیین_هزار_سوء_فهم_دینی
#عمق_معرفت
#اصل_مطلب
⏳#114ثانیه_کلیدی
🌟#استاد_شجاعی
✅مجله علمی نکتههای ناب مهدوی در همه پیامرسانها
@rooshanfekr
شماره تلفن حرم امام رضا ع
اگر داخل خانه یا محل کار نشستهاید و یهویی دلتان برای صحن و سرای آقا امام رضا (ع) تنگ شد👇🌹
051 4888 8
💠#حديث
🌟حضرت اميرالمؤمنين علی عليه السّلام فرمودند:
💎با پیکار بی امان با نفسهایتان، زمام آنها را در اختیار خود گیرید.
🔅 املکُوا أنفسَکم بدوامِ جِهادِها.
📚غررالحکم، ح ۴۸۹۸
@rooshanfekr
✅ برخورد مؤمنانه در ماجرای آقای صدیقی
🔻فرض کنیم در ماجرای آقای صدیقی تخلفی صورت گرفته است. واکنش مؤمنانه به این ماجرا چیست؟ اصلا مهم است؟ آیا قرار است به اسم عدالتخواهی ظلم کنیم؟
🔹پس اولا با هیاهوی ضدانقلاب منفعل نشویم و جزء تکمیلی پروژهٔ رسانهای آنها نباشیم.
🔹دوم برخوردهای کودکانه در فضای مجازی را هم وقعی ننهیم. هیجان دارند تا بیشتر دیده شوند. مراقبت کنیم برای عقب نماندن از قافله به خطا و گناه نیفتیم.
🔹سوم هم زمین بازی "پروژهبگیران مجازی" و "دکانداران سیاسی" و "دلالان افشاگری" و "کاسبان عدالتخواهی" نشویم.
🔻 ازاینرو برای مخاطبی که درد اخلاق و شرع و قانون دارد و دغدغهٔ مطالبهٔ مؤمنانه دارد، چند نکته ضروری است.
✅مقدمهٔ کلیدی:
عدالتخواهی به تعبیر رهبر انقلاب بدون معنویت و عقلانیت ظلم است. معنویت یعنی تقوا و رعایت قانون الهی و شرع. تهمت و آبرو ریختن و هتک حیثیت و فحاشی و غیره نامش هرچه هست عدالتخواهی نیست.
عقلانیت نیز قدرت محاسبه است. منطق و استدلال است. رفتار خوارجگونه و ظاهرگرایانه و قضاوتهای یکجانبه باعث میشود فرد در قضاوت نهایی دچار خطای فاحش شود.
رفتار مؤمنانه در عدالتخواهی یعنی رعایت تقوا و عقلانیت. این دو نباشند، عدالتخواهی نیست و توهم مطالبه و دادخواهی خیالانگیز است.
🔻با این مقدمه ماجرا را مرور کنیم.
1⃣یکم. چه کسی خبر را آورد؟
نگاه کنید ببینید چه کسانی دست به افشاگری میزنند و اینها چه سابقهای داشتهاند. نیت از چه جهت مهم است؟ قرار نیست با شناخت فرد، از محتوا عبور کنیم. اما با شناخت فرد متوجه میشویم که واکنشمان هدف نهایی او را تکمیل نکند. با شناخت فرد متوجه میشویم این پروژه، هدف نهایی او نیست. مثلا هدفش تخریب شخصیتها و بزرگانی است که برای مردم ارج و قربی دارند. همین امروز را نگاه کنید. به واسطهٔ رفتار این دست جریانات تقریبا احدی در نظام نیست که سلم و پاکیزه مانده باشد. یا هدف نهاییشان تلقی فساد سیستمی و ابرپروژهشان ناامیدسازی است. شناخت فاعل مطالبهگری کمک میکند در نهایت بازی او را کامل نکنیم
2⃣دوم. حالا با محتوا چه کنیم؟
بعد از بررسی اسناد و مدارک متقن، مهمترین مسأله این است که ما چه میزان حق قضاوت داریم؟ ما حق داریم ورود بههنگام محکمه را مطالبه کنیم. اما قضاوت و مجازات کار ما نیست. آیا همهٔ آنچه قاضی باید ببیند و حکم کند در اختیار ماست؟ آیا میتوان به فرض وجود تخلف، پی به سوء نیت افراد برد؟ آیا شرعا و اخلاقا و قانونا حق قضاوت و بدتر از آن اجرای حکم و مجازت داریم؟ مجازات مگر چیست؟ همین ریختن آبروی افراد بدترین مجازاتهاست؛ آنهم افراد با آبرو. قرار نیست سوابق افراد مانع قضاوت آنها شود، اما اتفاقا سابقهٔ افراد در بزنگاههای مهم اخلاقی و سیاسی در گذشته یک ملاک عقلایی و منطقی است که بیمحابا آدمها را متهم و سرزنش نکنیم و اجازه دهیم محکمه با رعایت حقوق طرفین حکم کند.
3⃣سوم. برنده و بازندهٔ نهایی کیست؟
به ثمرهٔ مطالبه و حرف و کامنت و لایکمان توجه کنیم. ببینیم وقتی نقطهٔ نهایی را گذاشتیم، برنده و بازندهٔ نهایی چه کسی است؟ عدالتخواهیای که منجر به تخریب و بیآبرو کردن سرمایههای معنوی و اخلاقی و سیاسی مردم شود، ظلم است. ظلم اصلی هم به اعتقادات مردم است؛ نه فقط این و آن.
اگر مطالبهگری منجر به تلقی فساد سیستمی شود، ظلم اکبر است. اگر عدالتخواهی در نهایت به ناامیدی از آینده شود تبدیل شود، ابرفساد و بیعدالتی محض است. دادخواهی اگر منجر به رونق پروژهبگیران مجازی و دلالان افشاگری و کاسبان عدالتخواهی شود، حماقت تمام است. افشاگری اگر باعث تلقی ناکارآمدی عدلیه و رونق سوپرمنهای عروسکی و بتمنهای دستساز شود، دادگری توهمی و خیالی است.
در نهایت مراقبت کنیم به اسم عدالتخواهی جای اصل و فرع را برایمان عوض نکنند.
✅خلاصه و ساده؛ اگر نقطهٔ پایانی مطالبهمان را گذاشتیم، چه در نوشتن و چه تأیید کردن و چه حرف زدن، اگر ثمرهاش در خود و مخاطبمان ناامیدی از انقلاب و حاکمیت و آینده بود، بدانید و بدانیم که گرفتار فسادی تودرتو و ظلمی بزرگیم؛ مطالبهٔ مؤمنانه که هیچ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 باطن ضیافت ماه رمضان، عبور از دار دنیا به دار آخرت است.
اگر با ماه رمضان سیر کنیم، قوای ما از اسارت شیاطین و اسارت نفس و اسارت اولیای طاغوت رها میشود و «عِتْق مِنَ النّٰار» اتفاق میافتد.
#استاد_میرباقری
@rooshanfekr
انس با قرآن (2).mp3
9.96M
#پادکست_روز
#استاد_شجاعی | #استاد_میرباقری
قرآن صورتِ درون ماست !
قرآن خودِ ماست!
نه یک کتاب برای ثواب !
در این پادکست حقایق ناگفتهای از قرآن و نحوهی انس با آن را خواهید شنید!
منبع :جلسه ۵۷۶ از مبحث خانواده آسمانی(عوامل ورود به جهنم)
@rooshanfekr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاندان پهلوی چقدر از ایران پول دزدیدند؟
خسرو معتضد استاد تاریخ:
درآمد نفتی ایران سال به سال افزایش مییافت و در برخی از سالها به ۲۴ میلیارد دلار رسید اما آمریکاییها به ما دستور دادند که قرض پس نده به کشورهای دیگر بدهیم و مثلا ۱۱ میلیارد دلار به سایر کشورها کمک کردیم.
۱۸ میلیارد دلار هم اسلحه خریدیم و خاندان پهلوی هم در هنگام خروج از ایران ۸ میلیارد دلار پول ایران را با خود بردند.
@rooshanfekr