🌟امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) در کلام امام رضا (علیهالسلام):
💎او چون ظاهر شود، زمين به #نور_پروردگار نورانی گردد. #ترازوی_عدالت در ميان مردم قرار دهد (ارزشها و معيارهای عدالت را پياده کند). ديگر احدی به ديگری ستم نمیکند، زمين زير پايش طی میشود و برای او سايه نمیباشد. براي او منادی غيبی از آسمان ندا ميکند و همهی مردم روی زمين آن ندا را میشنوند که آنها را به سوی او دعوت میکند و میگويد: آگاه باشيد که #حجت_خدا در کنار خانهی خدا ظاهر شده است، از او #پيروی_کنيد که حق با اوست و در دست اوست.
📚منبع: کمالالدین؛ ص۳۷۲
#اللهمعجللولیکالفرج بحق زینب کبری (سلاماللهعلیها)
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
@rooshanfekr
امروز روز زیارتی مخصوص امام رضا علیه السلام
۲۳ ذی القعده روزی که همگان می توانند با گفتن "صَلَّیَ اللهُ عَلَیکَ یا مَولایَ یا اَبااَلحَسَن یا علیّ بنَ موسَی الرِضــا (ع)"، زائر امام رضا علیه السلام باشند.
🔴 فضیلت ويژه زیارت امام رضا علیهالسلام
🔵 امام رضا علیهالسلام فرمودند:
🌕 «هر که برای زیارتم بار سفر بندد، دعایش مستجاب و گناهانش آمرزیده شود، هر که مرا در آن قطعه زمین زیارت کند، همانند کسی است که رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) را زیارت کرده باشد و خداوند اجر هزار حج مقبول و هزار عمره ی مقبوله برای او بنویسد و من و پدرانم شفاعت کنندگان او در روز قیامت باشیم، و این قطعه زمین باغی است از باغهای بهشت و محل رفت و آمد فرشتگان است و تا ابد گروهی از آسمان نازل می شوند و گروهی بالا می روند تا آن که در صور بدمند. ( روز قیامت)»
📚 بحارالانوار، ج ۱۰۲، ص ۴۴، ح ۵۱
🟢۲۳ذیقعده روز مخصوص زیارتی امام رضا علیهالسلام
@rooshanfekr
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️🔶 تحلیل یک فیلم سینمایی خارجی
#استاد_پناهیان
@rooshanfekr
📢 رنجهای انسان بهاندازۀ تعلّقات و توقّعات اوست. شما در زندگی، به هر اندازه که توقّعتان بالا باشد، رنجتان افزایش پیدا میکند.
برای مثال، اگر کسی توقّع داشت که وقتی به خانه میرود، با یک سُفرۀ آراسته مواجه شود، اگر مشکل کوچکی در خانه پیش آمده باشد، رنج میبرد. در حالی که اگر توقّعش پایین بود، دائماً شاکر بود.
💠 آیتالله میرباقری:
«رنجهای انسان بهاندازۀ توقّعات و تعلّقات اوست. شما اگر ازدواج میکنید در این ازدواج، به هر اندازهای که توقّعتان بالا باشد، رنجتان افزایش پیدا میکند.
یک استاد عزیزی میفرمود: «من وقتی خانه میروم، متوقع نیستم که همسر من در عالَم طبیعت باشد. وقتی میروم و در میزنم و او پاسخ میدهد، میگویم: الحمدلله که زنده و سالم است. وقتی میبینم روی باز دارد، میگویم: الحمدلله که در خانه مشکلی پیش نیامده است. سفره که میاندازد، میگویم: الحمدلله فرصت کرده و غذا هم پخته است. میبینم غذای لذیذی پخته، باز میگویم: الحمدلله...». همهاش میشود الحمدلله.
اما اگر کسی خیال کرد که باید با یک سفرۀ آراسته مواجه شود، اگر یک مشکل کوچک در خانه پیش آمده باشد، رنج میبَرَد؛ در حالی که اگر توقّع پایین بود، دائماً لذّت میبرد.
بنابراین، توقّعات ماست که رنجهای ما را شکل میدهد. وقتی آدم در این دنیا توقّعات زیادی داشت که امکان وصولش در این دنیا نیست، رنج میبرد. این آدمها دارای حرص و توقّعات فراوان از دنیا هستند و خیال میکنند دنیا دارالخلود است، که نیست! انسان وقتی به امری ـ که آن امر فانی است ـ تعلّق پیدا میکند، پیداست که همراه با بودنش هم رنج میبرد؛ انسانی که دلخوش به بهار است، در بهار نگران پاییز است؛ لازم نیست پاییز بیاید؛ چون وقتی پاییز آمد، دائم محزون است، اما «إِنَّ أَوْلِیاء اللّهِ لاَ خَوْفٌ عَلَیهِمْ وَلاَ هُمْ یحْزَنُونَ».
#تربیت_ولایی
@rooshanfekr