#سلام_مولا_زمانم❤️
🌤هر صبح...
به فال آمدنت.... قرآن می گشاییم....
الیس الصبح بقریب ....؟؟
آیا،صبح، نزدیک نیست ؟
(سوره هود آیه 61)
ومن دوباره بیاد می آورم...
که طلوع چشمانت، نزدیک است!
✋سلام،یگانه صبح زمین.
4_5960853649759404530.mp3
25.23M
🌷به نیابت از شهدای والامقام🌷
🍃ندبه می خوانیم تا شاید ببارد آسمان
چشم های انتظار هر دو دنیا می شویم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#جمعه_های_دلتنگی💔
#لبیک_یا_مهدی_عج💔
@mahdiyar2024
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برافراشتن تصویر ابوعبیده در استانبول
🔹 تصویر ابوعبیده، سخنگوی گردانهای قسام، شاخه نظامی جنبش حماس بر روی ساختمانی در شهر استانبول ترکیه به نمایش درآمد.
🔹 شهروندان ترکیه پیش از این نیز همزمان با سفر آنتونی بلینکن وزیرخارجه آمریکا به این کشور اقدام به برافراشتن تصویر ابوعبیده بر روی یک پل عابر پیاده در مسیر کاروان وزیر خارجه امریکا در خیابانهای آنکارا کرده بودند.
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️حمله مجدد پلیس اشغالگر اسرائیل به خانوادههای «اسرای اسرائیلی»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تظاهرات کارکنان بهداشت و درمان لندن هماکنون:
اکنون آتش بس!
تسلیح اسرائیل را متوقف کنید!
به اشغال پایان دهید!
🔺 اختلافات در واشنیگتن جهت یافتن افق پایان درگیریهای خاورمیانه بالا گرفته و همین موجب مواضع ضد و نقیض و چه بسا نسبتاً نرم فرستادگان آمریکا به پایتختهای منطقهای شده است.
🔸 طوفان ایده در کاخ سفید برای خروج از بنبست فعلی ادامه دارد. یکی از سناریوهای پیشنهاد شده، همسویی سیاسی با حماس برای پذیرش طرح دو کشوری است!
🔸قرار است در روزهای آینده جلسهای آمریکایی و مثلا محرمانه در ژنو سوئیس در خصوص آینده غزه با حضور طرفهای مختلف برگزار شود
🔻چندین پیشنهاد روی میز است از جمله:
۱.حضور "مقتدرانه" تشکیلات خودگردان: تشکیلات گفته در قالب طرح دو دولتی حاضر به پذیرش این پیشنهاد است. مسئله اصلی نیز نحوه اداره غزه در دوره انتقالی و پس از آن است. گفته شده کنترل غزه مانند منطقه B کرانه باختری باشد؛ یعنی امور مدنی با تشکیلات خودگردان و کنترل امنیتی توسط دیگران.
۲. حضور مجموعه کشورهای منطقهای و بینالمللی با نقشدهی پررنگ به آمریکا
۳. حضور کشورهای عربی من جمله مصر، اردن و ترکیه: که به شدت توسط برخی کشورها رد شده است.
۴. کنترل توسط خود ارتش اسرائیل: که با مخالفت آمریکا مواجه شده است.
۵. تشکیل دولت محدود با حضور چهرههای غزه که به تشکیلات وابستگی دارند.
۶. انتقال رهبران حماس از غزه به یک کشور خارجی مانند انتقال رهبران ساف از بیروت به تونس در دهه ۸۰ میلادی
❌ طرح کوچ ساکنان غزه به مصر و اردن نیز در همان هفته ابتدایی جنگ برای همیشه شکست خورده و به تاریخ پیوست.
❌ نقطه پیشفرض اشتباه این طرحها، شکست حماس در جنگ است. دشمن نیز دقیقا از این پیشفرض و محسابه غلط اندر غلط ضربه خواهد خورد. هر چند برجستهسازی این طرحها، جنبه عملیات رواتی نیز دارد زیرا همزمان، رهبران سیاسی و نظامی رژیم تروریستی اسرائیل، سقف خواستههای خود را در موضع اعلامی بالاتر برده و به دنبال تولید تصویر پیروزی هستند.
📌آخرین وضعیت طرح آتشبس موقت
🔸 از حیث زمانبندی، روزهای شنبه و یکشنبه نقاط مهمی هستند.
🔹 روز شنبه ۲۰ آبان، سخنرانی سیدحسن نصرالله را خواهیم داشت که به گفته منابع لبنانی، سخنرانی تندتری نسبت به روز جمعه هفته قبل خواهد بود.
🔸 روز یکشنبه نیز اجلاس سران همکاریهای اسلامی در ریاض برگزار خواهد شد.
🔹 اعراب به آمریکا فشار میآورند که تا قبل از یکشنبه، آتشبس موقت اجرایی شود. آمریکا هم گفته در تلاش برای برقراری این آتشبس کوتاه است.
🔸 هر چند آتشبس سه روزه فوایدی برای رژیم صهیونیستی دارد اما نتانیاهو از آتشبس موقت به شدت میترسد زیرا سه روز فضای آتشبس، احتمال تغییر اولویتهای منطقهای و بینالمللی را به همراه داشته باشد. به عبارتی در سایه آرامش ایجاد شده، فضا برای تمدید سه روز - سه روز آتشبس(طرح مصر) و فشار برای توقف جنگ افزایش یابد و او نتواند به اهدافش دست یابد.
🔹 از همین رو، نتانیاهو بر آتشبس ۲۴ ساعته و آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارد. اما شاخه نظامی حماس به دفتر سیاسی تاکید کرده که اجازه آزادی اسرای نظامی اسرائیل را نمیدهد مگر با آزادی همه فلسطینیان در تبادلی یکجا یا تکه تکه که دفتر سیاسی نیز این موضع را به اطلاع طرفهای خارجی رسانده است.
🔸 اما مختصات این توافق پربحث چیست؟
۱. آزادی اسرای غیرنظامی و خارجی: آمریکا به دنبال آزادی تقریبا ۱۵ غیرنظامی غیرتبعه رژیم است؛ مقاومت چندان مشکلی ندارد به شرطی که سابقه منفی نداشته باشند.
۲. ورود کاروانهای کمکی: سوخت برای پمپ چاه آب و بیمارستانها، آرد نانواییها، تجهیزات درمانی و تیمهای پزشکی از کشورهای مختلف و برقراری بیمارستان صحرایی، خواستههای مهم مقاومت است. واشینگتن به دنبال کمکهای کمتری است.
۳. بیرون آوردن همه افراد از زیرآوار در نوار غزه و چه بسا تحویل اجساد غیرنظامیهای غیراسرائیلی: استدلال حماس این است که این کار چندین روز زمان میبرد و در ۲۴ ساعت امکان آوار برداری وجود ندارد.
۴. سرشماری کامل مقاومت در خصوص اسرا و تعیین دقیق عدد و مشخصات آنها: از نظر حماس این هم کارِ چند ساعت نیست و چند روزی وقت میبرد.
🔹 اما این مذاکرات در نقاطی به بنبست رسیده که مهمترین نقطه اختلاف هم بحث زمان و آزادی اسراست. پیشنهاد سه روز ابتدا توسط قطر مطرح شد؛ آمریکا پیشنهاد دو روز را داد با این تهدید که اگر رد کنید آن را یک روز میکنیم؛ مقاومت به صراحت اعلام کرد: زیر ۵ روز نه!
🔸 امروز اسماعیل هنیه و خلیل الحیه به قاهره سفر کرده تا با عباس کامل، رئیس سرویس مصر دیدار کنند. ویلیام برنز و دیوید بارنیا نیز در دوحه با مقامات قطری گفتگو کردند؛ نتیجه این رایزنیها در دیدار فردای امیر قطر با السیسی روشن خواهد شد.
🔹 برخی کارشناسان عقیده دارند که تلآویو نمیتواند در برابر فشارهای مقاومت و آمریکا ایستادگی کند و دیر یا زود به آتشبس تن خواهد داد.
🔸 اما جدای از مباحثی چون اسرا و زمان و ...، نتانیاهو شدیدا به دنبال کسب تصویر پیروزی و دستاوردسازی برای شهرکنشینان، منطقه و جهان است بنابراین طرحی را در غزه در نظر گرفته است.