✅چند عکس قدیمی از رویان 📷
شما فرستادین 📸
@rooyannegar🍇🍇🍇
✅عکس های قدیمی و یادگاری از رویان را برای من بفرست 📸📸
برای قرار گرفتن در کانال عکس های قدیمی را به آیدی من بفرستید👇
@ali_mohandes121
@rooyannegar🍇🍇🍇
💢اختصاص سهمیه ویژه برای ورود حافظان قرآن به دانشگاه فرهنگیان
🔹 رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با تاکید بر اولویت امور قرآنی در این دانشگاه : از هر طرح قرآنی در زمینههای مختلف که توسط تشکلهای و مجموعههای قرآنی باشد حمایت میکنیم.
🔹 با برنامه ریزی صورت گرفته در پذیرش دانشجویان اهتمام ویژهای به جذب دانشجو معلمان حافظ قرآن داریم و برای آن امتیاز در نظر گرفته شده و در مصاحبهها مورد توجه قرار میگیرد.
🔹 این آمادگی را داریم که حافظان کل قرآن را در رشتههای اختصاصی مورد نیاز جذب کنیم.
🔗 @rooyannegar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 درسته که بعضی از خوراکیهای گیاهی مقدار زیادی کلسیم دارن، اما باید دید دستگاه گوارش ما چقدر از این کلسیم رو جذب میکنه؟؟
تا آخر ویدیو رو ببین 😊😊
برای افزایش آگاهی دوستانت، این ویدیو رو باهاشون به اشتراک بگذار 🙂🙂
❇️ نجمه ساسانی، کارشناس ارشد تغذیه بالینی و رژیم درمانی، فارغ التحصیل علوم پزشکی شیراز
✅ جهت درخواست مشاوره و رژیم تخصصی، کلمه رژیم رو به @Najmeh_Sasani ارسال کنید.
...................................................
@rooyannegar
شـمر نمازش را میخواند،
روزهاش را هم میگرفت،
آشکارا هم فسق و فجور نمیکرد،
و شاید اهل رشوه و ربا هم نبود...
معاویه و ابنزیاد و عمربنسعد هم همینطور...
یادمان باشد،
زیارت عاشورا که میخوانیم
وقتی رسیدیم به «وَ لَعنَ الله...»هایش؛
لحظه ای به خودمان گوشزد کنیم:
نکند این «لعن الله...» شامل حال ما هم بشود؟
مایی که گاه خودمان را
"ارزانتر" از شمر و عمر و ابنزیاد میفروشیم...
جمله ای بس سنگین از شهید آوینی:
"کربلا"به رفـــتن نیست...
به شـــدن است ...!
که اگر به رفـــتن بود!
شمر هم "کربلایی" است!
@rooyannegar🍇🍇🍇
#غوره_مسمای_کدو_با_مرغ 🥘 😋
🔸یک عدد پیاز درشتو بصورت نگینی خردمیکنیم و چهارحبه سیر روهم رنده ; اول پیازرو تفت میدیم تاطلایی بشه اواخرتفت دادن پیاز سیرروهم اضافه و کمی تفت میدیم نصف یک عدد سینه ی مرغ رو دراندازه های دلخواه برش میدیم و با پیاز و سیر تفت میدیم در حدی که کمی طلایی بشه بعد یکونیم قاشق رب گوجه فرنگی اضافه و باحرارت ملایم اینم تفت میدیم تا طعم رب متعادل شه و ادویه شامل نمک فلفل و زردچوبه و کمی پودر دارچین هم توهمین مرحله اضافه میشه و نصف پیمانه غوره بدون دانه ترجیحا غوره دانه ریز عسگری هم اضافه و نهایتا دوتاسه پیمانه آب جوشیده افزوده و اجازه میدیم کمی بجوشه به نیمه های پخت که رسیدیم دوتا کدوسبز که ازقبل در روغن سرخشون کردیم کنار خورشتمون میذاریم و یک عد گوجه فرنگی رو هم دوقسمت یا چهارقسمت میکنیم و روی مواد میذاریم تا زمانی که طعم مواد بخوردهم بره و کدو هم کاملا بپزه ولی له نشه و خورشتمون جابیفته
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
@rooyannegar