وقتی گرسنه ای یه لقمه نون خوشبختیه
وقتی تشنه ای یه قطره آب خوشبختیه
وقتی خوابت میاد یه چرت کوچک خوشبختیه . . .
خوشبختی یه مشتی از لحظاته . . .
یه مشت از نقطه های ریز که وقتی کنار هم قرار می گیرن یه خط رو می سازن به اسم زندگی🌈☀
🌷قدر خوشبختی هاتونو بدونید . . .🌷
@rooyannegar🍇🍇🍇
شـمر نمازش را میخواند،
روزهاش را هم میگرفت،
آشکارا هم فسق و فجور نمیکرد،
و شاید اهل رشوه و ربا هم نبود...
معاویه و ابنزیاد و عمربنسعد هم همینطور...
یادمان باشد،
زیارت عاشورا که میخوانیم
وقتی رسیدیم به «وَ لَعنَ الله...»هایش؛
لحظه ای به خودمان گوشزد کنیم:
نکند این «لعن الله...» شامل حال ما هم بشود؟
مایی که گاه خودمان را
"ارزانتر" از شمر و عمر و ابنزیاد میفروشیم...
جمله ای بس سنگین از شهید آوینی:
"کربلا"به رفـــتن نیست...
به شـــدن است ...!
که اگر به رفـــتن بود!
شمر هم "کربلایی" است!
@rooyannegar🍇🍇🍇
#غوره_مسمای_کدو_با_مرغ 🥘 😋
🔸یک عدد پیاز درشتو بصورت نگینی خردمیکنیم و چهارحبه سیر روهم رنده ; اول پیازرو تفت میدیم تاطلایی بشه اواخرتفت دادن پیاز سیرروهم اضافه و کمی تفت میدیم نصف یک عدد سینه ی مرغ رو دراندازه های دلخواه برش میدیم و با پیاز و سیر تفت میدیم در حدی که کمی طلایی بشه بعد یکونیم قاشق رب گوجه فرنگی اضافه و باحرارت ملایم اینم تفت میدیم تا طعم رب متعادل شه و ادویه شامل نمک فلفل و زردچوبه و کمی پودر دارچین هم توهمین مرحله اضافه میشه و نصف پیمانه غوره بدون دانه ترجیحا غوره دانه ریز عسگری هم اضافه و نهایتا دوتاسه پیمانه آب جوشیده افزوده و اجازه میدیم کمی بجوشه به نیمه های پخت که رسیدیم دوتا کدوسبز که ازقبل در روغن سرخشون کردیم کنار خورشتمون میذاریم و یک عد گوجه فرنگی رو هم دوقسمت یا چهارقسمت میکنیم و روی مواد میذاریم تا زمانی که طعم مواد بخوردهم بره و کدو هم کاملا بپزه ولی له نشه و خورشتمون جابیفته
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
@rooyannegar
⚽️ دومین بازی تیم فوتسال شهرداری رویان
فردا ، چهارشنبه ۹ فروردین ماه ساعت ۲۱:۰۰ ؛ سالن شهید اکبری
-
به امید موفقیت تیم شهرمان😎✌️🏻
-
#جام_رمضان | #ماه_رمضان | #شهرداری_رویان | #شهر_رویان
-
منبع جارچی رویان
@rooyannegar🍇🍇🍇