فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک کلیپ و دو نکته
✍مجتبی میرزایی
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/-222754
شخصی این کلیپ را در مجازی منتشر کرده و معتقد است، مماشات قوه قضائیه با این افراد، آنان را گستاخ کرده است.
ابتدا پاسخی به این فرد هتاک و امثالهم بدهم و بعد نکتهای نسبت به این انتظار از قوه قضائیه:
لیاقت خدمت را تو باید داشته باشی.
این ملت صاحبان نعمت تو هستند و تو نباشی خیلی افراد دیگر هستند که در صف و نوبت خدمت به مردم هستند.
ملت به تو نیازی ندارد.
برو و تا اصلاح نشدی بر نگرد.
مردان مؤمن در خانههایشان بهترین حوریهای بهشتی دارند و نیازی به این ۴ تا سلیطه سر لخت و متعفن به بوی گناه ندارند.
مردان مؤمن را مانند مردان خودتان که بیغیرت و فاسق هستند مپندار.
اگر مردان شما برهنه بودن شما را، بی بند و بار بودن شما را میپسندند؛
مردان مؤمن، حیا و عفت و پاکدامنی برای خود و دختران و زنانشان را میپسندند.
پس بفهم ای نفهم.
اما در مورد مجازاتهایی که قوه قضائیه برای اینچنین اتفاقات صادر میکند، حکم به فرد خاطی و یا مسئول مربوطه هست و غالباً با تعهد به عدم تکرار بخشیده میشوند و نمیشود یک داروخانه را که در حال خدمت به یک منطقه هست و انبوهی از داروهای گاهاً با تاریخ مصرف کم هستند را طولانی مدت تعطیل کرد!
پس انتظاراتمان را از همدیگر معقول کنیم.
#پایان_مماشات
#برخورد_انقلابی
#کشف_حجاب
#اهانت
امام کاظم(ع) و شبکه وکلا
✍مجتبی میرزایی
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/535
رسالت امامت بصورت خلاصه عبارت است از تبیین اسلام ناب، تبیین مسئله امامت و تلاش برای تشکیل حکومت. که در زمان امامت امام کاظم(علیه السلام) با توجّه به قدرت و خشونت و فشارهای سیاسی حکومت بر ایشان، امام از طریق جهاد علمی و معنوی، رعایت تقیّه، استفاده از فرصت ها و مبارزه تشکیلاتی به رسالت خویش عمل نمودند. تشکیلاتی که تاریخچه آن از زمان امام علی(علیه السلام) شروع شده بود و در زمان امام صادق(علیه السلام) شدّت یافته بود و امام کاظم(علیه السلام) نیز از این ابزار برای ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه اسلامی استفاده بهینه را بردند.
با عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام موسی بن جعفر(ع) شما را دعوت به ادامه مطالعه یادداشت میکنم.
برای ادامه مطالعه یادداشت کلیک کنید.
تخمین زمان مطالعه: 10 دقیقه
#موسی_بن_جعفر
#شبکه_وکلا
#شیعه
11.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فدای رهبر عزیزتر از جانم 😍 اگه هیچ کدام از پست هام رو تا به حال باز نکردید خواهشاً این یکی رو حتماً باز کنید 😉 واقعا ارزشمند و پراز امیدواری👌 وطلوع پیروزی فرج نزدیک هست ان شاءالله 🤲 تا آخر ببینید👌👌👌😍✌️✌️👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
سریع کلیپ را باز کن 👌👆👆👆
ایمان ابوطالب
✍بابک شکورزاده
در روایت جالبی نقل شده که شخصی به امیرمؤمنان علیهالسلام عرض کرد ای امیرالمؤمنین چطور میشود که شما در مکانی هستی که خداوند شما را در آن مکان فرو آورده، در حالی که پدر تو در آتش معذّب است؟
حضرت فرمود: خدا زبانت را ببرد! قسم به خدایی که محمّد را به پیامبری مبعوث کرد، اگر پدرم تمام گناهکاران زمین را شفاعت کند خداوند آن را میپذیرد، مگر میشود که پدرم در آتش معذب باشد و فرزند او قسیم بهشت و جهنّم باشد؟! (امالی طوسی / ص ۳۰۵)
واضح است که مقام شفاعت، آن هم با این وسعت، نه تنها ایمان این مرد الهی را میرساند؛ بلکه جایگاه ویژهای را نیز برای او ترسیم میکند که همان ولی الله بودن است.
امام صادق علیهالسلام در روایتی در پاسخ به ادعای عدهای مبنی بر عذاب ابوطالب فرمودند: به خدا قسم دروغ میگویند اگر ایمان ابوطالب درکفه ترازو قرار داده شود و ایمان این خلق در کفه دیگر، ایمان ابوطالب بر ایمان آنها ترجیح دارد. (بحار ج ۳۵/ ص ۱۱۲)
در روایت دیگری از امام صادق علیهالسلام نقل شده که فرمود: «إِنَّ مَثَلَ أَبِی طَالِبٍ مَثَلُ أَصْحَابِ الْکَهْفِ، أَسَرُّوا الْإِیمَانَ و أَظْهَرُوا الشِّرْکَ، فَآتَاهُمُ اللَّهُ أَجْرَهُمْ مَرَّتَیْن؛ مَثَل ابوطالب مثل اصحاب کهف است که ایمان را مخفی میکردند و شرک را ظاهر میساختند و خدا هم دو اجر به آنها داد.» (کافی / ج ۲ / ص ۴۶۲)
#ابوطالب
#ایمان
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian
💢 یک آلمانی روی شیشه عقب ماشینش نوشته است:
🔹 نه فیس بوک، نه واتساپ، نه توییتر ونه اینستاگرام داره، اما یک میلیارد وهشتصد میلیون دنبال کننده داره، او محمد(ص)پیامبرخداست.
#عید_مبعث
تحلیلی بر اخراج و استخدام معلم زن شمالی
✍مجتبی میرزایی
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/545
تحلیلی بر اخراج و استخدام معلم زن شمالی
✍مجتبی میرزایی
https://eitaa.com/roozneveshthayeman/545
یک دیوانه سنگی به چاه میاندازد که صد عاقل نمیتوانند بیرون بیاورند.
اشاره به خراب شدن و گره خوردن به دست افراد نادان و بی فکر و کم تجربه که باعث دردسر بقیه شده و حتی افراد مجرب هم از اصلاح آن ناتوانند.
برخی شادمان از اخراج معلم بودند که ناگهان خبر استخدام او از یک باشگاه ورزشی برای امور فرهنگی را شنیدند!
بعد از آن حمایت عضو خبرگان از این معلم و بعد از آن عذرخواهی معلم و انکار اخراج و استخدام.
بررسی این خبر سه بُعد دارد:
۱. علت وقوع
۲. نوع برخورد
۳. واکنش
۱. علت وقوع
چرا یک معلم باید برخلاف فرهنگ دینی و ملی در کلاس آموزشی مسائل مبتذل بیاموزد و نشر دهد؟
مگر این معلم آموزش بدو خدمت، یا ضمن خدمت ندیده است؟ اگر دیده است آیا توجیه فرهنگی اسلامی ایرانی دیده است؟ اگر آری نظارت بر او توسط چه کسی صورت گرفته است؟چه کسی در روند استخدام او تاثیرگذار بوده است؟
۲. نوع برخورد
در حکومت علوی اجرای عدالت باید حرف اول را بزند. نوع مجازات باید متناسب با جرم باشد.
اولا آیا در نظام آموزش و پرورش جرم نگاری صورت گرفته است؟ یا هر مدیری طبق سلیقه خود حکمی صادر مینماید؟ آیا همچنانکه سازمان نظامی و یا سازمان روحانیت، دادگاهی مستقل برای خویش دارد، نظام آموزش دادگاهی مستقل برای خود دارد؟ به فرض دست نداشتن دستهای پشت پرده و نبود نقشه قبلی، آیا مجازات خواندن شعر مبتذل در کلاس درس و نشر آن اخراج است؟ چه کسی این تناسب را تعیین میکند؟ بهتر نبود تعلیق شود، تعهد گرفته شود، توجیه و آموزش داده شود، نیروهای بالا دستی و عوال جذب چنین فردی توبیخ گردند؟
۳. واکنش
عدهای خوشحال از نوع برخورد و عدهای او را جذب.
هم میتوان به هر دو گروه خُرده گرفت نسبت به چنین واکنشی، هم میتوان تحسین کرد.
خُرده:
بر فرض دست نداشتن دستان پشت پرده و نبود نقشه قبلی این یکی از دختران سرزمینم هست، خطایی مرتکب شده و مجازاتی که شاید زیادهروی درش رخ داده، این کجایش شادی دارد که توئیت تهدید و تحقیر آمیز زنیم؟! بلکه باید افسوس خوریم که در سیستم جذب حداکثری یکی را از دست دادیم.
و باشگاهی که خبر جذب ایشان را رسانهای کرده است، شاید با این کار به محبوبیت خود افزوده باشد، ولی توجه کند که دوگانگی در جامعه ایجاد کرده و در برابر یک ناهنجار و یک هنجار شکن از خود اجتماعی باشگاه خرج کرده و در تقابل با بخش اعظم جامعه که تقاضای برخورد با هنجارشکن دارند، ایستاده است و این نه برای وجه تجاری و نه روی اجتماعی آنان فایده خواهد داشت و نهایتا میتوانستند بدون های و هوی این کار را انجام دهند.
و حال که معلم آن را تکذیب کرد که روی سیاه برای ذغال ماند!
تحسین:
به هر حال شجاعت برخورد با هنجار شکن و به جان خریدن هجمهها و اهانتهای مجازی امری است که هر نویسندهای ندارد و خود مصداق امر به معروف و نهی از منکر است.
باشگاه مربوطه مواجه شده است با اخراج معلم جوانی که هم محلیشان است و شعری ویژه محلشان را خوانده و احتمالا بدون توجه به مضمون شعر و به صرف لهجه و گویش آن ولی در زمان و مکان نامناسب و احتمالا غافل و جاهل و بدون نقشه قبلی.
خب نمیشود بخاطر این کار که او را از هستی ساقط کنیم.
رهایش کنیم که جذب دشمن شود؟
تحقیق اجمالی که من کردم باشگاه نساجی مردمی و قدیمی است و از خود مردم است، پس کار درستی کرد که او را از گردونه سیستم خارج نکرد و نگهش داشت.
و این جرأت او جای تقدیر دارد.
مدیری که او را اخراج کردی. قبل از این کار به این فکر کردی که چرا این اتفاق افتاد؟ چرا آموزشهای بدو و ضمن خدمت او را فیلتر نکرد؟ چرا فیلترهای جذب او را رد نکرد؟ یا فکر کردی و دیدی اخراج او برایتان کم هزینهتر هست؟
اگر فکر نکردی که ...
اگر هم که فکردی ...
والعاقبة للمتقین
#آمل
#اخراج
#مدرسه
#مدیر
#نساجی
#نویسندگان_حوزوی
@howzavian