10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 8 آذر 1376، روزی به یاد ماندنی در تاریخ ورزش ایران
🔸این روز ازون روزای خاص در فوتبال ایرانه که همیشه با یادآوریش کلی کیف می کنیم.
13.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باز هم آب بهانه بود و اصل نظام نشانه بود!
⭕️تجربه نشان داده جریان برانداز از هر فرصتی و مطالبه برحقی که مردم دارند سو استفاده میکنند و آنرا به آنگونه که خود می خواهند هدایت میکنند.
💢 مشخص گردید که آب بهانه است و اصل نظام نشان است که باید با هوشمندی این توطئه دشمنان قسم خورده این مرز و بوم را ناکام گذاشت.
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅•
♦️ناکامی شعبدهبازی جریان تحریف
🔹دولت جدید بدون اینکه باجی به غرب داده و یا زیربار خواستههای زورگویانه سازمانهایی نظیر افای تی اف برود، موفق شده هم در حوزه بینالمللی به پیروزیهای ارزشمندی دست یابد و هم در زمینه مسائل اقتصادی و حتی درمانی دستاوردهای مطلوبی برای کشور به ارمغان بیاورد.
🔸به نمونههای زیر توجه کنید:
✅26شهریورماه سال جاری یعنی کمتر از یک ماه پس از آغاز به کار دولت جدید، ایران توانست بعد از 20سال عضو رسمی سازمان همکاریهای شانگهای با تجارت درون گروهی بیش از 330 میلیارد دلاری شود.
✅اواخر آبانماه گذشته خبرگزاریها از بازگشت 3/5 میلیارد دلار از منابع ارزی ایران به داخل کشور خبر داده و این روند را ادامه دار دانستند.
✅در بازه زمانی کوتاه 100روزه اخیر، بیش از 130میلیون دُز واکسن وارد کشور شد و بیش از 80درصد مردم در برابر ویروس کرونا واکسینه شدند و تعداد قربانیان کرونا به کمتر از 80نفر در روز رسید. این درحالی است که در همین ایام کرونا در آمریکا روزانه بیش از 1200نفر قربانی میگیرد.
✅ششم آذرماه جاری گزارش رئیسکل گمرک درباره میزان تجارت خارجی ایران در هشت ماهه سال جاری منتشر شد که نشان میداد امسال و خصوصا در دولت جدید توانستهایم بدون توافق با غرب میزان صادرات را بیش از 40درصد افزایش دهیم. طبق این گزارش، تجارت خارجی ایران در ۸ ماهه۱۴۰۰ ازنظر وزنی۴۳ و از نظردلاری ۴۰درصد افزایش داشته است. همچنین افزایش صادرات نفت و میعانات گازی ایران در دولت جدید از حدود 800 هزار بشکه به حدود
یک میلیون و نیم بشکه در روز خبر مهم دیگری است که نشان میدهد حتی افزایش صادرات نفت را هم میتوان بدون برجام محقق کرد.
✅هفتم آذرماه جاری، ایران بدون اجازه کدخدا موفق به انعقاد قرارداد سوآپ گازی سهجانبه با ترکمنستان و آذربایجان شد، طبق این قرارداد سالانه 1/5 تا ۲ میلیارد متر مکعب گاز از ترکمنستان به جمهوری آذربایجان از خاک جمهوری اسلامی ایران انتقال مییابد.بر اساس این توافق ترکمنستان روزانه ۵ تا ۶ میلیون مترمکعب گاز به جمهوری آذربایجان میفروشد. این گاز از مسیر ایران به جمهوری آذربایجان ترانزیت (سوآپ) خواهد شد و ایران گاز مصرفی موردنیاز خود در ۵ استان کشور را به عنوان حق انتقال این گاز برداشت خواهد کرد. این قرارداد از اول دیماه امسال بدون سقف زمانی وبدون نیاز به جابهجایی پول، اجرا میشود.
نکته مهم دیگر این توافق، مدیریت روابط ایران با همسایگانش بود که دولت توانست به خوبی فضای تنش با برخی همسایگان شمالی را به فضای همکاری سازنده و بازی برد- برد اقتصادی تبدیل کند.
🌿همه موارد فوق در حالی رخ داده که دولت جدید بدون اینکه کشور را معطل توافق با خارج کند توانسته این دستاوردها را برای مردم به ارمغان بیاورد.
🔻اما با این وجود،همان جریان شیفته غرب سعی دارد مدام زلف همه کارها خصوصا مسائل اقتصادی را همچون هشت سال پیش به موضوع برجام و توافق با یانکیها گره بزند و باز هم با آدرسهای غلط و تحریف واقعیتها، اذهان مسئولان نظام را مشوش کرده تا بازهم کشور گرفتار دور باطل معطلی توافق با غرب بماند.
♦️پیام مهم ابراهیم رئیسی به آمریکاییها و اروپاییها
رئیس جمهور:
🔹اگر آمریکاییها تحریمها را بردارند و اروپاییها هم به تعهدات خود عمل کنند به هیچ عنوان نگران انجام تعهدات از جانب ایران نباشید.
🔹اگر برای آژانس بین المللی اتمی مرجعیت قائل هستید و به آن استناد میکنید همین آژانس، بارها اعلام کرده است که جمهوری اسلامی ایران به تعهدات هسته ای خود پایبند بوده است.
🌓 روشنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیا اگر بحث اقتصادی حل شود، مسئله فرزندآوری حل خواهد شد..!؟
روشنا مرکزی
☸️ جنگ در میدان روایتهای سینمایی
📍الکمین، روایت سینمایی امارات متحده عربی از جنگ یمن، ازچند شب گذشته بر روی پرده سینماهای این کشور و چند کشور عربی دیگر رفته است.
امارات با تولید فیلم «الکمین» که گفته می شود بزرگترین پروژه سینمایی این کشور می باشد به روایت جنگ یمن از نگاه سربازان اماراتی حاضر در این جنگ پرداخته است.
فیلم را پیر مورل فرانسوی ،کارگردانی کرده است که با فیلم تیکن شناخته می شود / گفته می شود داستان فیلم «کمین» با الهام از وقایع واقعی، ماموریت نجات گروهی از سربازان اماراتی را که در کمین عناصر (شورشی) در دره ای کوهستانی به دام افتاده بودند را روایت می کند.
1️⃣ فیلم الکمین را پس از فیلم موصل که آنهم روایتی متفاوت و جهت دار از آزادسازی شهرموصل از دست داعش می باشد ، دومین اثری می توان قلمداد نمود که ادعا می شود با الهام از حوادث واقعی تولید شده است. آثاری قابل قبول و قابل تامل که تصویری غیر واقعی و جهت دار از بازیگران داخلی منطقه در بحران جاری غرب آسیا ارایه می دهد.
در واقع هر دو اثر با درونمایه ای در تضاد با محور مقاومت ، ادعا می کنند بر مبنای واقعیتی مستند، اقتباس شده اند. از این منظر می توان این دو اثر را در قاب مشترکی تحلیل کرد و الگویی برای تحلیل مسیر تولید پیام به حساب آورد.
2️⃣ در این دو اثر مفهوم و مضمون :" من و دیگری " کاملا متفاوت بازنمایی شده است. من و دیگری در فضای جغرافیای کشورهای منطقه و منازعه شکل گرفته در میان مسلمانان بازنمایی شده و صورت بندی گردیده. به عبارت دیگر اسلام معتدل و اسلام افراطی، دوگانه من و دیگری را در این فیلم ها شکل داده اند. ( معنای اسلام افراطی و معتدل هم کاملا روشن است)
3️⃣ مبنای نگارش فیلمنامه ی هر دو اثر اقتباسی از حوادث مستند ادعا شده است. درست یا غلط ،بر همین مبنا فیلمنامه های خوبی هم نگارش شده و با تولید خوب در نهایت آثاری دیدنی و اثر گذار شده اند. اقتباسی بودن و مستند بود دو ویژگی کلیدی هستند ، که آنها را چند سرو گردن از کارهای مشابه برتری داده است. در همین چهارچوب، در حاشیه باید به این نکته مهم اشاره کنم که یکی از غفلت های اساسی ما در تولید فیلم و سریال در حوزه انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و محور مقاومت، عدم توجه به آثار داستانی و جدی گرفتن اقتباس بوده است.
4️⃣ جنگ روایتها یعنی کنشی پیشدستانه برای ساخت تصاویری که می خواهیم دیگران بر آن مبنا درک کنند و تاریخ را به یاد اورند. اماراتی ها البته به دودلیل روشن این روایت سینمایی را تولید کرده اند:
الف : به دنبال ترمیم چهره و رفتار نادرست شان به جهت مشارکت با عربستان در جنگ یمن و تهاجم به ملت مظلوم این کشور می باشند..
ب: تصویر برند ملی شان را با چنین آثاری ارتقا دهند .
اما نباید پازلهایی که تصویر این سالهای خاورمیانه را می سازند نادیده بگیریم و از آن غفلت کنیم.
5️⃣ انگاره سازي رسانه ای را می توان ،یکی از مبادی و مبانی جنگ روایتها دانست..انگاره سازی ، به عنوان يكي از كاركردهاي رسانه هاي گروهي و از جمله هنر سینما، مخاطبان را از عمـق تحليل به سطح ميرساند و در نهايت فقط نـوعي ادراك بصـري را برايشـان فـراهم می اورد . معرفت تصویری ، سبب محدود وکلیشه ای شدن ادراک و غفلت فهم می گردد. همان نقطه ای که در عصر انباشت اطلاعات و سرعت تحولات می توان تاریخ آینده را نوشت.
#جنگروایتها
#روایتسینمایی
🌓 روشنا
✅ روزنامه نگاری در قرن آینده چگونه خواهد بود؟
◻️ در حالیکه نمی توان از تغییر فرار کرد، واضح است که اینترنت و عصر دیجیتال همچنان با ما هستند و بشریت همچنان به یافتن راه های جدید برای ارتباط و تعامل در قرن ۲۱ ادامه خواهد داد.
◻️ کاهش اخیر مشاغل روزنامهنگاری و حملات به «اخبار جعلی»، برخی رسانهها را به این فکر انداخته است که آیا واقعا روزنامهنگاری آیندهای دارد؟ این احتمالاً یک واکنش افراطی است. متمم اول قانون اساسی آمریکا، حقِ داشتن مطبوعات آزاد را تضمین می کند و افراد زیادی مانند روزنامه نگاران میخواهند برای زنده نگه داشتن این حرفه، کسانی را که در قدرت هستند، پاسخگو نگه دارند. در نهایت، روزنامهنگاری میتواند به حرفهای مانند یک وکیل، درمانگر یا هر حرفه مجاز دیگری تبدیل شود که برای فعالیت، به تأیید هیئت مدیره نیاز دارد.
◻️ صرف نظر از اینکه این اتفاق بیفتد یا نه، روزنامه نگاران در عصر دیجیتال باید به سازگاری خود ادامه دهند. فناوریها، پلتفرمها و ابزارهای جدید مطمئناً در طول سالها ایجاد میشوند و بهترین روزنامهنگاران راههایی برای کار کردن با آنها یا کشف جایگاههای جدید در این زمینه پیدا می کنند. به گفته مؤسسه پوینتر، روزنامه نگاران در 10 تا 20 سال آینده به کنجکاوی، مهارت نوشتاری و توانایی تشخیص واقعیات مانند روزنامه نگاران امروزی نیاز خواهند داشت، اگرچه آنها باید بیشتر به مهارت های ویرایش فیلم و عکس دیجیتال و همچنین افزایش تواناییشان برای «ساخت برند خود» متکی باشند. در حالیکه افراد برتر در این زمینه ممکن است بتوانند یک تخصص را دنبال کنند، اما روزنامه نگاران دیگر باید به دنبال کشف حوزه ها و مقابله با چالش های جدید باشند.
◀️روزنامه نگاری در عصر دیجیتال: یک تحول دائمی
◻️ حوزه روزنامهنگاری، از پیش از انقلاب صنعتی تا روزنامهنگاری شهروندی کنونی و گروههای رسانهای تکامل یافته است. روزنامهنگاران و دانشجویان روزنامهنگاری قرن ۲۱، باید آماده سازگاری با بسترها و فناوریهای جدید را داشته باشند تا بتوانند وظایف خود را به طور مؤثر انجام دهند.
◻️ در حالیکه ممکن است روزنامهنگاران با آیندهای نامشخص روبرو باشند، همیشه راههایی برای کارآفرینان با درک فناوری و انسانیت برای بیان داستانهای جذاب وجود خواهد داشت. موضوع این نیست که آنها خود را چه می نامند، مهم این است که قطعاً این تعریف روزنامه نگاری است.
🌓 روشنا
هدایت شده از بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
♨️نیازمندیهای جمهوری اسلامی
#عکس_نوشته
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#هفته_مکتب_انقلاب_اسلامی1400
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ واندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS
هدایت شده از بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
🔹«تمام مقصد ما مکتب ماست»🔸
🔰در بیست و یکمین سالگرد سخنرانی راهبردی رهبر معظم انقلاب در جمع کارگزاران نظام (12آذر1379)
📌ستاد گرامیداشت هفته مکتب انقلاب اسلامی
(متشکل از نیروهای انقلابی حوزه، دانشگاه، دستگاه های فرهنگی، تشکلهای مردمی، نیروهای مسلح و بسیج)
برگزار میکند:
📣فراخوان سراسری نمایشگاه و سلسله سخنرانی های صاحب نظران و نشستهای تخصصی مکتب انقلاب اسلامی
📆زمان: 12 تا 18 آذرماه 1400
🕌مکان: تهران – میدان سپاه- مجتمع فرهنگی و حسینیه فاطمه الزهراء سپاه حضرت رسول (ص) تهران بزرگ
♨️ جهت کسب اطلاعات تکمیلی، به پوستر فوق مراجعه فرمایید.
#هفته_مکتب_انقلاب_اسلامی1400
#مکتب_انقلاب_اسلامی
⬅️ کانال رسمی بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
♦️ @BFANIS