#اطلاعیه #فراخوان #حمایت
🔰 اعطای دفتر و مکان فعالیت به مجموعههای فرهنگی ازنا
دفتر جبهه فرهنگی ازنا در راستای حمایت از مجموعههای فرهنگی و تربیتی و اجتماعی، قصد دارد که محیطی برای فعالیت مجموعههای مذکور، با رعایت شرایط و ضوابط، ایجاد نماید. بنابراین چنانچه مجموعه یا گروهی هستید که قصد فعالیت جدی در موضوعات فرهنگی، سیاسی، تربیتی، اجتماعی، رسانهای و.. دارید اما امکانات مکانی ندارید، میتوانید از این فرصت استفاده کنید.
جهت هماهنگی به آیدی @ali_sadrr پیام دهید
☫ دفترجبههفرهنگیانقلاباسلامی(ازنا)
🔻اخبارجبههفعالانفرهنگیاجتماعیازنا☫
|🇮🇷 @khabarjebhe |
هدایت شده از بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قابل توجه دوستداران زن زندگی ازادی!!
🆔 [@Baseeratt]
هدایت شده از روشنا
ماندگاران: ام البنين مادر ابوالفضل (ع)
✳️نامش فاطمه بود. از آن دخترهایی که شمشیرزنی و نیزه داری را به خوبی می دانست و در جنگ آوری، هم پای پسران قبیله بود. اولین مربی شمشیر زنی و تیراندازی پسرش ابالفضل عباس (علیه السلام) و برادرانش هم خود او بود! نه اینکه تنها او اینچنین باشد، تمام قبیله اش در شجاعت و دلیری زبانزد بودند؛ اما چیزی که او را متمایز می کرد، حجب و حیای مثال زدنی و زیبایی و ملاحت خاص زنانه بود که در کنار جنگ آوری، او را به یک دختر کم نظیر تبدیل کرده بود. کمتر مردی جرأت خواستگاری از او را داشت و آنهایی هم که پا پیش می گذاشتند، همگی از بزرگان و اشخاص مطرح بودند؛ اما جز جواب رد چیزی حاصلشان نمی شد. وقتی از او می پرسیدند که چرا ازدواج نمی کنی، می گفت: «مردی نمی بینم، اگر مردی به خواستگاری ام بیاید، ازدواج می کنم.!»
💠معاویه از خواستگاران پروپا قرصش بود، ولی هربار دست خالی باز می گشت. تا اینکه یک شب خوابی دید. صبح فردا، وقتی «عقیل»، برادر و فرستاده ی علی بن ابیطالب (علیه السلام)، که مردی نسب شناس بود، برای خواستگاری آمد، فاطمه لبخند معنا داری زد؛ فهمید که رویایش صادقه بوده است. از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت: «خدا را سپاس! من به «مرد» راضی بودم ولی او «مرد مردان» را نصیب من کرد.» و بی درنگ، پس از موافقت پدر و مادرش، موافقت خود را اعلام کرد و شد همسر علی بن ابیطالب (ع)، جانشین رسول خدا (صل الله علیه و آله).
🔶بارزترین ویژگی اش، ادب بود. به جا و به موقع حرف می زد، حد خودش را می دانست و رفتارش، هرگز نشانی از خطا نداشت. روزی که پا در خانه ی امیرالمومنین (ع) گذاشت، اولین جمله اش به فرزندان ایشان این بود: «نیامده ام جای مادرتان را بگیرم، من کجا و فرزندان زهرا (س) کجا؟ من آمده ام تا کنیزتان باشم.» و به حق نشان داد که راست می گفت؛ همان روز اول، حسن و حسین (علیهما السلام) بیمار بودند. فاطمه، بلافاصله به بالین آنها رفت و با محبت تمام، به آنها رسیدگی کرد و چند روز اول زندگی مشترکش، به پرستاری از فرزندان زهرا (سلام الله علیها) گذشت؛ کاری که آن را افتخاری برای خود می دانست. می گویند تا وقتی که فرزندان امام علی (ع) خردسال بودند، بچه دار نشد تا مبادا به خاطر مادر شدن، در حق آنها کوتاهی کند.
از امام (ع) هم خواسته بود تا او را «فاطمه» خطاب نکند تا مبادا دل بچه ها از شنیدن نام مادرشان در خانه، بشکند.
🔷تا زمانی که فرزند دار نشد، برای فرزندان امامش، یک مادر تمام عیار بود و پس از بچه دار شدن، همیشه و در هر شرایطی، فرزندان زهرا (س) را به فرزندان خود ترجیح داد.
♥️وقتی عباس (علیه السلام)، نوزاد شیرین ام البنین به دنیا آمد، بچه های زهرا (س) را جمع کرد، آنها را نزدیک به هم نشاند و نوزاد یک روزه اش را در آغوش گرفت؛ بلند شد و عباسش را دور سر فرزندان فاطمه (س) چرخاند تا به همه بگوید که فرزندان ام البنین، بلا گردان فرزندان فاطمه (س) اند.
🔆همیشه و همه جا به فرزندانش یادآوری می کرد که «مبادا حسن و حسین (علیهما السلام) را برادر و همتای خود بدانید، آنها تافته ی جدا بافته اند، آسمانی اند، نوادگان پیامبر (ص) اند.» و همین تربیت بود که نتیجه اش را در کربلا نشان داد...
🌹او همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می کرد، با وجود اینکه چهار جوان خودش همراه کاروان بودند، به تمام کاروان اینطور سفارش می کرد: «چشم و دل مولایم امام حسین (ع) و فرمان بردار او باشید.»
✅ام البنین، از حضرت علی (ع)، صاحب چهار ستاره ی نورانی به نامهای عباس، عبدالله، جعفر و عثمان شد که همگی در کربلا به شهادت رسیدند. درود و رحمت خدا بر آنها.
💐اللهم_عجل_لولیک_الفرج 💐
#روشنا
🆔 eitaa.com/roshana_ir
🆔 rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹تمام گرههای زندگی را با نماز اول وقت برطرف کن
هرکه گره به کارش افتاده خبر کنید
روضه به نام مادر سقای کربلاست...
🔹شهید مطهری:
اگر شهادت هنر مردان خداست٬ پرورش چهار شهید کربلا در دامن یک مادر٬ هنرمندی بزرگتر را می طلبد و ام البنین(سلام الله علیها) این مقام را از آن خود کرده است.
🪴🪴🪴
📸گزارش تصویری از تکریم مادر شهید ۱۳ ساله، شهید والامقام حشمت الله بیات در روز وفات حضرت ام الادب خانم ام البنین (سلامالله علیها) به همت گروه جهادی خواهران فاطمی( س )
✍در این دیدار عرفانی حاجیه خانم بیات به بیان خاطراتی از فرزند شهیدش وچگونگی عزیمت وی به جبهه وسرزمین عشق پرداختند.
🔸در این برنامه بعداز قرائت زیارت پرفیض عاشورا بهمراه سخنرانی در وصف مقام شامخ مادر شهید و عرض توسل محضر حضرت ام البنین (س) پرداخته شد و تعداد ۱۴ هزار شاخه گل صلوات برمحمد وآل به روح بلند خانم حضرت ام البنین و فرزندان شهیدش و در پایان از مادر شهید تجلیل به عمل آمد.
🔻 باشد دعای خیر این خانواده شهید به سلامتی رهبر و ظهور حضرت مهدی عج و نظام مقدسه جمهوری اسلامی
🔺تقدیم می کنیم ثواب این مجلس را به روح بلند بی بی ام البنین س وروح آسمانی همه مادران شهدا
🌷🌷🌷
#گروه جهادی خواهران فاطمی (س)
.
▪️برگزار شد...
🍃 یادواره خانگی
▫️ هشتمین همایش شاهدان بی ادعا
ـــــــــــــــــــــ🪴ـــــــــــــــــــــــ
🔰 رونمایی از کتاب « آقا معلم »
👈 برشی از قصه ی زندگی شهید
« محمد صادق پیریایی »
✍ به قلم : حمید سلطانی
ـــــــــــــــــــ🪴ــــــــــــــــــــــ
💫 با حضور و تجلیل از مادر شهید پیریایی
🍃 باحضور پرشور دختران نوجوان و مادران
📆 یکشنبه ۲۵ آذر ماه
💥 منزل پدری شهید پیریایی
💫 کاری از موسسه فرهنگی حرکةالحسین ازنا
╭═━🍃❀🌺❀🍃━━╮
@mhazna
╰━━🍃❀🌺❀🍃━━╯