⭕️ معنای توافق سایبری ایران و روسیه برای آمریکا
🔰آیا ایران دیپلماسی سایبریاش را فعال کرده است؟
⭕️وبسایت خبری تحلیلی «استرایک سورس» که توسط افسران ارشد اطلاعاتی سیا تأسیس شده و با تیمی متشکل از تحلیلگران امنیتی و کارشناسان دفاعی از آخرین رخدادهای جهان تحلیلهای راهبردی متنوعی ارائه میکند؛ در مطلبی به قلم «ایمیلیو ایسیلیو» از پژوهشگران فعال و پرکار حوزه سایبر به بررسی و تحلیل توافقنامه اخیر سایبری ایران و روسیه پرداخته است.
⭕️از نظر ایسیلیو، اگرچه هنوز جزئیات و مفاد این توافقنامه اعلام نشده، این پیمان علاوه بر اشتراک منافع دو رقیب ایالات متحده، همبستگی سایبری آنان را نشان میدهد. آن هم در زمانی که دولت جدید آمریکا در حال استقرار است. دولتی برآمده از انتخاباتی که هم ایران و هم روسیه متهماند قصد نفوذ سایبری در آن را داشتهاند. همچنین امضای این توافقنامه پس از حملات سایبری گسترده به دستگاهها و وزارتخانههای آمریکا قابل توجه است.
⭕️نویسنده در ادامه به سابقه همکاریهای سایبری ایران و روسیه به توافقنامه دفاعی سال 2015 اشاره میکند که دو کشور بر شناسایی تهدیدات مشترک و حفاظت از دادهها تمرکز کردهاند. پیمان سال 2015 نیز به دلیل همزمانی با حمله سایبری به هتل محل مذاکرات هستهای ایران و کشورهای 5+1 اهمیت بالایی داشت. حالا با امضای چنین توافقنامهای و به ویژه به دلیل نبود ائتلافهای سایبری همچون ائتلاف «5 چشم» در میان کشورهای غیرغربی، باید دید این توافقنامه یک حرکت نمادین است یا واقعاً در پی دستیابی به اهدافی طراحی شده.
⭕️ایسلیو در پایان میگوید واکنش ایالات متحده به حمله سایبری «سولار ویندز» میتواند توافقنامه ایران و روسیه را تضعیف نماید یا تقویت کند. عدم پاسخگویی به سولار ویندز یا عدم واکنشدهی مناسب، تهران و مسکو را نسبت به ائتلاف و اتحاد سایبری تشویق خواهد کرد.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | حاج قاسم سلیمانی: چهلسالگی در واقع دورهای بوده است که همهی پیامبران به نبوت میرسیدند. تازه انقلاب ما به نبوتِ خودش رسیده است؛ شروع ولایت و کارش است. خیلی آمادگی میخواهد و این آمادگی را ما باید تا لحظهای که واقعا در دنیا هستیم، حفظ بکنیم. ۹۷/۱۲/۲
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید|نماهنگ عربی | "هیبة النصر"
🔹 تصاویر ویژه از حاج قاسم سلیمانی
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
💢 اقدامات سایبری و موشکهای بالستیک، دارایی ایران در جنگهای نامنظم
🔹 دستورکار پیشنهادی به بایدن برای مقابله با ایران؛ از آموزش زبان فارسی تا تشویق دموکراسی
🔻 اندیشکده مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک که به تیم کنونی جو بایدن نزدیک است، در مطلبی به قلم «ست جونز» مشاور رئیس این اندیشکده که با رسانههای معارض ایران نیز گفتگوهای متعددی دارد، به بررسی وضعیت روابط آمریکا و رقبایش به صورت خاص، روسیه، ایران و چین پرداخته و تصریح کرده است ایالات متحده برای جنگ در سایه آماده نیست. از نظر او، امروز ابزارهای اعمال اراده دیگر بمبافکنهای غولپیکر، تانکهای مجهز یا سربازان ماهر نیستند؛ بلکه هکرها، عوامل اطلاعاتی و نیروهای ویژه و شرکتهای نظامی خصوصی هستند که برتری میآفرینند. آمریکا بیش از اندازه بر جنگ هستهای و نیروهای مرسوم نظامی تمرکز کرده است در حالی که روسیه، چین و ایران مرتباً در حال توسعه تواناییهای نظامی غیرمتعارف خود هستند و دولت بایدن باید میان مداخله نظامی و رقابتهای نامنظم تعادل ایجاد کند.
🔻 جونز میگوید ممکن است با بهکارگیری لفظ جنگ برای توصیف اقدامات غیرخشونتآمیز مانند عملیاتهای اطلاعاتی و تحریمهای اقتصادی مخالف باشید اما این چیزی را تغییر نمیدهد. مبارزه بین رقبا طیف گستردهای از اقدامات را دربرمیگیرد. چین از اصطلاح «سه جنگ»، ایران از اصطلاح «جنگ نرم» و روسیه از تعبیر «اقدامات فعال» استفاده میکند. در ادبیات نظامی جنگهای نامنظم یا نبردهای نامتقارن از زمان جنگ سرد پدید آمده است.
🔻 نویسنده در ادامه به راهبردهای عملیاتی سه کشور روسیه، چین و ایران علیه آمریکا اشاره دارد و تأکید میکند مهمترین چالش بایدن در مواجهه با ایران، بازگشت یا عدم بازگشت به توافق هستهای نیست؛ بلکه از بین بردن توان ایران در جنگهای نامتقارن متکی بر دو عنصر «اقدامات سایبری» و «موشکهای بالستیک» است. از نگاه او، اصول اساسی مقابله آمریکا با این سه کشور در گروی درک بهتر چگونگی نگاه روسیه، چین و ایران به رقابت با آمریکاست.
🔻 آموزش زبان، فرهنگ و ادبیات رقبای آمریکا از جمله ایران به دیپلماتها، سربازان و جاسوسان برای راهاندازی کمپینهای کارآمد اطلاعاتی و تلاش برای افشاگری موارد نقض حقوق بشر، فساد و ظلم در ایران به ویژه پیگیری مسائل و رخدادهای مرتبط با مخالفان جمهوری اسلامی ایران از نظر جونز حیاتی است. از نظر او، بسط هژمونی لیبرال بر اساس نظامیگری و براندازی، نباید هدف ایالات متحده باشد؛ بلکه آمریکا باید تجارت آزاد، دموکراسی و حقوق بشر را تشویق کند.
"اخبار استراتژیک"
ترجمه: محمد رستمپور
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتقام خون «حاج عماد» از زبان حاج قاسم
🔹به مناسبت ۲۴ بهمن سالروز شهادت حاج #عماد_مغنیه :
«آن چیزی که قصاص خون عماد است شلیک یک موشک یا کشتن یک نفر نیست! قصاص خون عماد برچیدن این رژیم کودک کش صهیونستی است...»
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
🔰 این الرجبیون؟!
🔹 اعمال ماه مبارک رجب
🔻 امشب، شب اول ماه رجب است. صدقه به نیت سلامتی امام زمان (عج) فراموش نشود.
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
🔹اینفوگرافی اهمیت ماه رجب و شعبان از منظر رهبر معظم انقلاب
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
🌟 در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید
🔸 رهبرانقلاب: #ماه_رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
🔹 در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
🔸 بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است.
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
35.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توصیه های شنیدنی مرحوم آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی برای آغاز ماه رجب: در ماه رجب زیاد استغفار کنید...
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
⭕️ چرا فرانسه یک میانجی "صادق و امین" نیست؟
🔻 در روزهای گذشته آقای مکرون ابراز آمادگی کرده، کشورش در نقش یک میانجی صادق و امین میان ایران امریکا ایفای نقش نماید اما از این سخن استقبال نشد.
🔻 وقتی تاریخ روابط بلند دوجانبه بین تهران و پاریس را مرور کنیم، به روشنی میتوان دلیل این عدم استقبال را یافت.
🔻 ایران نخستین بار سرمایه خود را در "فینکنشتاین" به فرانسه سپرد. سرمایهای که پاریس بر سر آن در "تیلسیت" با روسیه معامله کرد. پاریس، طی دویست سال اخیر هیچگاه از این خیانت در امانت ابراز ندامت نکرد تا این تصویر را از ذهن ایرانیان بزداید که تاجری است فرصت طلب که برایش سرمایه دیگران یک اسباب کاسبی است.
🔻 بنابراین برای ارکنشینان تهران از عهد قاجاری تا دوره جاری، دیگر فرق نمیکند که ناپلئون بناپارت این پیشنهاد سخاوتمندانه را بدهد یا امانوئل مکرون.
🔻 در یک نوبت دیگر، ایران سرمایه خود را به فرانسه در آغاز یک تحول تاریخی داد: "کنسرسیوم اروپایی غنیسازی اورانیوم" ساختاری که با سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری ایران در سال ۱۹۷۳ میلادی و ۴کشور اروپایی فرانسه، ایتالیا، ایتالیا و بلژیک به نام "ارودیف" شکل گرفت و وقتی سرمایه جاری ان نیاز به حمایت بیشتر داشت یک میلیارد دلار دیگر هم تنخواه از سوی ایران به آن شرکت سپرده شد و ایران سهامدار ۱۰ درصدی برای پیشران صنعت هستهای فرانسه بر روی پیست رقابت توسعه ای جهانی شد.
🔻 اندکی بعد با "معاملههای قرن" که دامنهای گسترده از خرید هواپیماهای مسافربری ایرباس، مونتاژ آخرین مدل خودروهای فرانسوی در ایران، ساخت مترو تهران و گشایش بازار ایران بر روی شرکتهای فرانسوی در بخشهای ساختمانی و مخابراتی را در بر میگرفت، این سرمایهگذاری بر روی پاریس دنبالهای تازه یافت.
🔻 وقتی ایران سرمایههای ملی خود را برای احداث ۵ نیروگاه هستهای در دارخوین در اختیار شرکت فراماتوم نهاد، امید داشت پاریس برای زدودن خاطره تیلسیت، صادقانه رفتار کند اما یکدهه بعد سرمایه گذاری سنگین ایران در فرانسه با "بورس بازی" الیزه یغما رفت.
🔻 پس از قانون "تحریم" داماتو، این نوبت پاریس بود که سرمایه خود را با توتال و سپس پژو و رنو‐سیتروئن وارد ایران کرد. انگار پاریس تمایل داشت عصری تازه برای بازگشت باور و بنیان اعتماد در تهران رقم بزند. از آن زمان تا کنون دوبار این سرمایه آمد و دوبار هم در اوج ساخت باور و اعتماد به همان سببی که آمده بود، یعنی " تحریم" بیرون کشیده شد.
▪️ از اینرو وقتی الیزه میگوید: آمدهام صادقانه امانت شما را ببرم تا در واشنگتن نقد کنم، برای هرایرانی یک خاطره دویستساله را زنده میکند. خاطراتی که صفحات تلخ آن بر ذهن بیشتر تاثیر میگذارد.
🔻 با این همه؛ آیا باید پنجره را بست و درها را تخته کرد؟ آیا باید فرصت تصحیح در عملکرد ناصواب پیشنیان را از آقای مکرون سلب کرد؟ آیا باید اجازه داد سایه سنگین این کژتابیها و فرصتطلبیها بر سر روابط برقرار بماند؟ پاسخ به یقین مثبت نیست.
🔻 چه باید کرد و از کجا باید ساخت؟ به نظر ساده است، از همان چیزی که آقای مکرون میگوید، از منطقه، اما از ایستگاه شامات [سوریه و لبنان] و نه خلیج فارس. چرا؟ چون شامات برای فرانسه دامنه استراتژیک فرهنگی است.
🔻 از سیطره استعماری یاد نمیکنم، چون دیگر پاریس توان مدیریت بحرانهای اجتماعی مناطق ۱۹ و ۲۰ خود را ندارد چه رسد به بیروت و دمشق، اما هنوز یک دامنه اثرگذاری فکری و فرهنگی را به خاطر سرمایه بازمانده زبانی و مناسبات خاندانی با برخی از شبکههای منطقهایاش دارد.
🔻 بنابراین، اگر الیزه میخواهد نشان دهد صادق است، در مسیر مسائل این بخش از منطقه مسئولانه، صادقانه و با رعایت امانت گام بردارد.
🔻 از نقش حزبالله در حفظ ثبات لبنان برای آن سوی معادله که میخواهد میانجی آنان باشد، رازگشایی کند. اگر توانست این امانت را حفظ کند نشان داده صادق است و میتوان درباره آزمون سرمایهسپاری دوباره اندیشید. این گوی و این میدان!
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
🔴۲۵ بهمن؛ سالروز صدور حکم اعدام و قتل سلمان رشدی توسط امام خمینی(ره)
♦️بسمه تعالی
إنا للَّه و إنا إلیه راجعون
به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان میرسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن، محکوم به اعدام میباشند. از مسلمانان غیور میخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء اللَّه. ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نماید تا به جزای اعمالش برسد.
و السلام علیکم و رحمة اللَّه و برکاته.
روح اللَّه الموسوی الخمینی
📚صحیفه امام، ج21، ص: 263
زمان: 25 بهمن 1367/ 7 رجب 1409
مکان: تهران، جماران
مخاطب: مسلمانان جهان
🔴اطلاعیه دفتر امام(ره) در وجوب قتل سلمان رشدی و عدم امکان توبه
♦️بسمه تعالی
رسانههای گروهی استعماری خارجی به دروغ به مسئولین نظام جمهوری اسلامی نسبت میدهند که اگر نویسنده کتاب آیات شیطانی توبه کند حکم اعدام درباره او لغو میگردد. امام خمینی- مدّ ظلّه- فرمودند:
♦️این موضوع صد در صد تکذیب میگردد. سلمان رشدی اگر توبه کند و زاهد زمان هم گردد، بر هر مسلمان واجب است با جان و مال تمامی همّ خود را به کار گیرد تا او را به دَرک واصل گرداند.
حضرت امام اضافه کردند:
♦️اگر غیر مسلمانی از مکان او مطلع گردد و قدرت این را داشته باشد تا سریعتر از مسلمانان او را اعدام کند، بر مسلمانان واجب است آنچه را که در قبال این عمل میخواهد به عنوان جایزه و یا مزد عمل به او بپردازند.
📚صحیفه امام، ج21، ص: 268
زمان: 29 بهمن 1367/ 11 رجب 1409
مکان: تهران، جماران
مخاطب: ملت مسلمان ایران و مسلمانان جهان
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
🔹خبر حسین شریعتمداری با مضمون "دلیل سفر رئیس مجلس به روسیه انتقال پیامِ رهبری نبوده" ذوقی و ناگهانی گفته نشده.
افتضاحی که در سفر روسیه وقوع پیدا کرد هزینه بیجایی به رهبرانقلاب وارد کرد که شریعتمداری به نیابت از بزرگان مامور شد واقعیت را برای مردم بگوید...
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
◀️آیا دهه هشتادیهای ایران نتیجه انتخابات را رقم میزنند؟
🔰تأثیرگذاری نسل ضد (z) در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا
⭕️براساس گزارش مرکز اطلاعات و پژوهش سرکل که روی سبک زندگی، تعامل مدنی و تمایلات فکری جوانان ایالات متحده کار میکند، ۵۰ تا ۵۵ درصد جمعیت جوان آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰ شرکت کردند و درصد بالایی از آنان نیز به جو بایدن رأی دادند. در حالی که این رقم در انتخابات ۲۰۱۶، بین ۴۲ تا ۴۴ درصد بود. آرای بایدن در ایالتهای کلیدی آریزونا، جورجیا، میشیگان و پنسلوانیا به ترتیب ۶۰، ۵۷، ۶۲ و ۵۸ بوده است. گزارش در مورد مقولات دیگری از جمله اعتماد به سیستم الکترال، تأثیرپذیری شکل و نحوه رأیدهی در دوران همهگیری کرونا نیز واجد نکات ارزشمندی است.
⭕️وبسایت تحلیلی ووکس (vox) در گزارشی مستند به پیمایش مرکز سرکل مینویسد جوانها احساس کردند قدرتمندند. براساس تحلیل نیویورکتایمز، رویهمرفته ۶۲ درصد از جمعیت جوان آمریکایی به بایدن رأی دادند. گزارش ووکس میافزاید جوانان در ابتدای تبلیغات انتخاباتی غایب بودند اما با صحبت بایدن از موضوعاتی مانند تغییرات محیط زیست و نژادپرستی اندکاندک آنان نیز به کمپینهای انتخاباتی روی آوردند.
⭕️ مرکز تغییر (Change Research) در گزارشی در اکتبر ۲۰۲۰ به ستاد بایدن پیشنهاد کرد موضوعات تغییرات آب و هوایی، اصلاحات قضایی و بازسازی اقتصادی آمریکا پس از کرونا، موضوعات مورد توجهی هستند که میتوانند نظر رأیدهندگان آمریکایی را جلب کند و در نتیجه بایدن باید الزاماً در این موضوعات سخن بگوید.
⭕️اندیشکده کارنگی نیز در گزارشی به شکلگیری یک نسل نو جوان سیاسی در آمریکا پرداخته و ترجیحات و انتخابهای آنان را زیر ذرهبین برده است. از نظر این اندیشکده این نسل به دنبال بازتعریف منافع آمریکا در یک جهان در حال تغییرند و انگیزههای بسیار متفاوتی نسبت به نسل کنونی حکمرانان آمریکا دارند. زومرها یا نسل ضد در آمریکا همزمان با حمله به برجهای دوقلو به دنیا آمده و در ذهن خاطرهای از جنگ سرد و رقابتهای سیاسی چالشی آمریکا با رقبایش ندارد. در نتیجه طبیعی است که این نسل برای حقوق بشر و تغییرات محیط زیستی نگران باشد.
⭕️ از این روست که نیمی از آنان تصریح میکنند ایالات متحده باید مقابله با تهدیدات زیستی را در اولویت قرار دهد و تنها ۱۲ درصد معتقدند چین تهدیدی برای آمریکا به شمار میآید. کمتر از نیمی از آنان رهبری آمریکا در جهان را باور دارند و کمتر از یک سوم آنان اسرائیل را به عنوان یک دوست قبول دارند. از هر ده زومر، ۷ نفر معتقد است جنگهای آمریکا در خاورمیانه اتلاف زمان و پول بود و هیچ تأثیری روی ایمنتر شدن آمریکاییها در خانه نکرد. اما در مقابل ۸ نفر از ده نفر تأکید دارد ارتقای دموکراسی و حقوق بشر باید در اولویت سیاست خارجی آمریکا باشد.
⭕️زومرها یا نسل زد، در دنیای ارتباطات به دنیا آمدهاند و از زمانی که چشم باز کردهاند، با مفاهیمی مانند شبکههای اجتماعی، پیامرسانها و تکثر فرهنگی روبرو بودهاند. زومرها در حال تصاحب دنیا هستند، چیزی حدود ۳۲ درصد جمعیت دنیا و البته ۴۱ درصد نیروی کار دنیا.
⭕️ براساس دادههای سازمان ثبت احوال، جمعیت ۱۸ تا ۲۹ سالههای ایران صرف نظر از مرگ و میرهای احتمالی به ۱۵ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۵۲۰ نفر میرسد و دهه هشتادیهای ایران یعنی متولدین ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۱، ۶میلیون و ۸۶۸ هزار و ۳۰۳ نفرند. دهه هشتادیهای ایران در مورد اولویتهای سیاست خارجی ایران چگونه فکر میکنند و برای آنان چه مسائل و موضوعاتی مهم است؟ اشتغال برای آنان مهمتر است یا اینستاگرام؟ آنان چه دیدگاهی نسبت به انقلاب اسلامی دارند؟ آیا آنان همچون همسن و سالانشان در آمریکا رئیسجمهور بعدی ایران را انتخاب میکنند؟ آنان به سه دلیل به یک طبقه اثرگذار در ایران تبدیل شدهاند: اولاً جمعیت بالایی دارند. نباید از یاد برد که تفاوت جمعیت دو کاندیدای اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۹۶، اندکی کمتر از 8 میلیون بود. ثانیاً در دنیایی که گروههای مرجع اجتماعی اعتبار خود را از دست دادهاند، آنان به دلیل نوگرایی و دیدگاههای ساختارشکنانهای که دارند، روی والدین و دیگر گروههای سنی تأثیر دارند و ثالثاً به دلیل کنش رسانهای و سواد تعامل در شبکههای اجتماعی، توان راهاندازی عملیاتهای روانی حجیم را دارا هستند.
👤 رستم پور
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_836606807.pdf
1.23M
⭕️ بیست و یکمین شماره نشریه روشنا منتشر شد
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تصاویری دیده نشده از شهید حاج عماد مغنیه در کنار سید حسن نصرالله
🔸 انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت عماد مغنیه
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 #بشنوید| گفتاری از حجتالاسلام علوی درباره برنامهریزی برای ورود به ماه رمضان
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
⭕️ «دانشجویان» اینترنت رایگان دریافت میکنند: 🔻 محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در صفحه شخصی خود در اینستاگرام درباره نحوه تخصیص یارانه آموزش مجازی نوشت: با توجه به شکایات متعددی که از شما دریافت کرده بودیم، نحوه تخصیص یارانه آموزش مجازی در ترم دوم تغییر کرد؛ با مشورتی که با وزارت علوم داشتیم، به جای رایگان کردن سایت دانشگاهها، به هر دانشجو و طلبه، یک بسته ۶۰ گیگابایتی تقدیم می کنیم.
🔻 وی ادامه داد: این عزیزان میتوانند به سایت ICTGIFT.IR مراجعه و ثبت نام کنند؛ مهلت ثبت نام فقط دو هفته است و امکان تمدید نیز وجود ندارد.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
📌 مقصر ریزش وحشتناک بورس چه کسی است؟
💬 در این داده کاوی نظرات کاربران #گروههای_تلگرام، پیرامون مقصران اصلی ریزش بازار سرمایه، مورد بررسی قرار گرفتهاند.
▪️#دولت در صدر متهمان قرار گرفته است و کاربران، تامین کسری بودجه دولت و دستوری بودن بازار بورس را از دلایل اصلی این دیدگاه مطرح کردهاند. موارد زیر در رتبههای بعدی قرار گرفتهاند:
🔸لغو طرح فروش اوراق سلف نفت
🔹مافیای وابسته به دولتیها و ابر وام گیرندگان
🔸عمل نکردن به راهکارها
🔹تخلفات دولت
🔸سقوط بورس برای فشار به رهبری بابت صدور مجوز فروش اوراق سلف نفتی
🔹بیبرنامگی دولت در متعادلسازی بازار بورس
🔸سقوط بورس بعد از فروش سهام عدالت
◽️پیکان اتهام در جایگاه بعد به سمت شخصِ #رئیس_جمهور است. انتقادات مردم متوجه وعده گشایش اقتصادی آقای روحانی؛ دعوت ایشان از مردم برای سپردن همه چیز به بورس؛ و خیانت به اعتماد مردم نسبت به دولت با کشاندن سرمایه آنها به بورس؛ و کاهش دستوری ارزش سهمها است.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_838462866.pdf
1.74M
🖥 #تدریس_کنید|پرده نگار آموزشی «راهکارهای افزایش مشارکت در انتخابات»
🔹 جهت تدریس در کلاس های شبکه روشنگری
#اختصاصی_روشنا
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
⭕️ بازهم مقاومت؛ بازهم پیروزی
▪️بازوی پر زور حشدالشعبی و عملیات چند ساعته ارتش اشغالگر ترکیه
🔺ارتش اشغالگر اردوغان که فکر میکرد عراق همچنان بیصاحب و بدون پشتوانه قوی نظامی است و طبق سالهای گذشته هر غلطی که دوست دارد، میتواند به بهانه مبارزه با تروریسم انجام دهد، وقتی با بازوی پر زور حشدالشعبی و احتمال درگیری با این نیروها پس از تهدیدهای مستقیم فرماندهان حشد مواجه شد، پس از یک درگیری شدید چندساعته با تروریستهای پکک در کوهستان کاره در دهوک، اعلام کرد که این حمله که آن همه در موردش تبلیغ کرده بود، به پایان رسیده است!!
🔺نکته جالب آنکه، فرماندهان ارتش ترکیه تهدید کرده و گفته بودند که عملیاتی که قرار است در عراق انجام شود در منطقه سنجار متمرکز خواهد بود اما از ترس واکنش نیروهای عراقی این عملیات که برای آن تدارکارت گستردهای هم صورت گرفته و حتی وزیر دفاع دولت اردوغان برای نظارت بر آن به جنوب شرق ترکیه سفر کرده بود، پس از تهدیدات موثر و ستونکشی نیروهای بسیج مردمی عراق عملاً به یک عملیات محدود چند ساعته ختم و پایانش صبح امروز اعلام شد.
🔺این مسئله نشان میدهد هر جا که نیرویی قابل توجه در برابر طمع ورزیهای اردوغان بایستد، بدون شک او و ارتشش دمشان را بر کولشان گذاشته، ول میکنند و میروند...
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
⭕️ کدام گفتمان میتواند پیروز انتخابات ۱۴۰۰ شود؟
👤 سیدیاسر جبرائیلی
▪️در برخی اذهان درباره گفتمان پیروز در انتخابات این تصور غلط وجود دارد که اگر ما فیالمثل شعار کار، مسکن، معیشت، اشتغال و... را مطرح کنیم، میتوانیم پیروز شویم. سوال این است که مگر جریان لیبرال شعارش بیکار کردن جوانان، خراب کردن خانهها، کوچککردن سفرهها و تعطیلی دولت است که آن شعارها در مقابل این شعارها اعتبار پیدا کرده و نظر مردم را جلب کنند؟! همه میگویند میخواهیم این مسائل را حل کنیم. اما گفتمانی پیروز میشود که آن مسیری که برای حل مسئله معرفی میکند، اولا نسبتی با آزردگی مردم از مهمترین شاخصه وضع موجود برقرار کند، ثانیا حرف زدن از آن مسیر با شخصیت کاندیدایی که شعارش را میدهد، نسبتی داشته باشد.
▪️در دوره مرحوم هاشمی، مردم در عین حال که گرفتار تنگی و سختی معیشت بودند، از خفقان سیاسی هم رنج میبردند. آقای خاتمی روی موج این خفقان سیاسی سوار شد و شعار آزادی سیاسی داد. گفت اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی برسیم، مقدمهاش توسعه سیاسی است. رقیب اصلیاش آقای ناطق اما شعارش ادامه راه آقای هاشمی بود. حرف توسعه سیاسی هم با شخصیت آقای خاتمی تناسب داشت.
▪️آقای احمدی نژاد روی موج تبعیض و بیعدالتی و اشرافیتی که از دوره آقای هاشمی شروع شد و در دوره آقای خاتمی هم ادامه یافت، سوار شد و شعار عدالت و سادهزیستی داد. رقیبش آقای هاشمی خیال میکرد اگر مانند سال ۷۶ آقای خاتمی شعار توسعه سیاسی بدهد رای میآورد! حرف از عدالت و سادهزیستی هم با شخصیت آقای احمدینژاد تناسب داشت.
▪️آقای روحانی روی موج تحریمهایی که مسببش فتنه ۸۸ بود سوار شد و شعار مذاکره برای رفع تحریم داد. رقبایش یا اساسا ایدهای نداشتند، یا حرفهایی فضایی میزدند که مردم راه حل مسائل خود را در آنها نمیدیدند. شعار مذاکره نیز با شخصیت آقای روحانی تناسب داشت؛ و رای آورد.
معتقدم تنها گفتمانی که میتواند در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود، گفتمان دولت جوان حزبالهی است. دولت مستقر دو ویژگی دارد؛ یکی پیری و خستگی و یکی لیبرالیسم که از تبعات آن تسلیم و ارعاب و انفعال در برابر جنگ اقتصادی دشمن است.
▪️جنگ اقتصادی رزمندگان جوان و مبتکر و شجاع و با همت میخواهد. دولت جوان حزبالهی گفتمانی است که مردم قطعا برای پیروزی در این جنگ اقتصادی به آن اقبال خواهند داشت. ترجیح این است که رئیس این دولت نیز یک جوان باشد؛ اما اگر شرایط مهیا نبود، فردی باید بیاید که تشکیل #دولت_جوان_حزبالهی با شخصیتش تناسب داشته باشد.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
🔺افتادن تشت محتواگرایی!
▫️غایت و مقصد «محتواگرا»یی و سینمای مطلوب «محتوازده»ها چیزی است که در «دادِستان» مسعود دهنمکی میبینیم. حالا گندِ کار انقدر درآمده که هر مخاطب عامی هم متوجه انباشت شعار، بدون هیچگونه ظرافت در ساخت و روایت میشود. «دادستان» در بررسی «محتوا»یی اتفاقا سریال خوبی است. از همان تیتراژ آغازین با یک رپ انقلابی! تمامی مفاهیم مطلوب جبهه انقلاب مرور میشود. انگار تمام شعارهای 42 سال گذشته را در 3-4 دقیقه جمع کرده باشید.
▫️خود سریال هم پر از دیالوگهای پرمحتوا (!) است. داعش داخل ساختمان مجلس است و شروع کرده است به کشتن همه. دانشجویان انقلابی و نماینده مجلس ولی در کمال آرامش در حال بحث درباره جنگ فقیر و غنیاند. بدون اینکه کشتار مردم توسط داعش در همان ساختمان ذرهای برایشان غیرعادی باشد. انگار که یک اتفاق روتین و هر روزه در حال روی دادن است. آنقدر که بحث در مورد فقیر و غنی برایشان مهم است.
▫️در بررسی «محتوا»یی اتفاقا کار دهنمکی قابل تقدیر است. ولی چرا صدای اعتراض همه درآمده؟ چون حالا همه به وضوح میبینند که وقتی تسلطی به بر مدیوم ندارید. وقتی ساختار و «فرم» را نمیشناسید، درواقع دارید علیه محتوا و پیام مطلوبتان هم عمل و آنها را به مضحکه تبدیل میکنید. درواقع «مضمون» با عبور از فیلتر «فرم» است که میتواند به «محتوا» تبدیل شود و بدون «فرم» اساسا محتوایی وجود ندارد.
▫️دهنمکی مادامی که اعتماد به نفس کاذب فیلمسازی نداشت و خود را جدی نگرفته بود. با اتکا به غریزه و مشاوره دیگران، گلیم خود را در «اخراجیها 1 و 2» از آب بیرون کشید. اما درست از وقتی خود را به عنوان یک کارگردان کاربلد جدی گرفت، نهتنها آثارش رو به سقوط گذاشت، بلکه حتی در مخاطب هم سیر نزولی طی کرد و حالا پخش «دادستان» درست بعد از «روزهای ابدی» شمقدری میتواند زنگ پایان نسلی از فیلمسازان انقلاب باشد که دیگر جز هدر دادن بودجه و مضحکه کردن موضوعات مهم کار دیگری از دستشان ساخته نیست.
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
🔶رهبر انقلاب بهمناسبت سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز در سال۱۳۵۶، از طریق ارتباط تصویری با مردم آذربایجان شرقی سخن خواهند گفت.
این برنامه ساعت ۱۰:۳۰ روز چهارشنبه ۲۹ بهمن، به صورت زنده از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای این پایگاه در شبکههای اجتماعی پخش خواهد شد.
@roshana_farhangi_ag
*روشنا*
در آستانه 29 بهمن سالروز ابلاغ سياست هاي اقتصاد مقاومتي از سوي رهبر معظم انقلاب، پخش زنده نهمين جلسه از سلسله جلسات وبيناري(به وقت انديشه) با موضوع "بايسته هاي گفتمان اقتصادي دولت جوان حزب اللهي" با حضور دكتر عادل پيغامي، فردا 28 بهمن ماه ساعت 15:00 پخش از طريق لينكهاي زير:
https://rubika.ir/roshana_ir
http://www.aparat.com/roshana_ir
https://instagram.com/roshana_ir
سامانه پيامكي با شماره 09054822707 آماده دريافت سوالات اعضاي محترم شبكه روشنگران فرهنگي مي باشد.
اداره عمليات تبليغي و روشنگري معاونت فرهنگي بسيج
https://eitaa.com/roshana_ir
@roshana_farhangi_ag
⭕️ در آستانه 29 بهمن سالروز ابلاغ سياست هاي اقتصاد مقاومتي از سوي رهبر معظم انقلاب
🛎 پخش زنده نهمين جلسه از سلسله جلسات وبيناري(به وقت انديشه)
🔹 موضوع "بايسته هاي گفتمان اقتصادي دولت جوان حزب اللهي"
👤 با حضور دكتر عادل پيغامي،
📅 سه شنبه 28 بهمن ماه ساعت 15:00
🖥 پخش از طريق لينكهاي زير:
https://rubika.ir/roshana_ir
http://www.aparat.com/roshana_ir
https://instagram.com/roshana_ir
@roshana_farhangi_ag
1_842185637.pdf
1.05M
🔰 #در_جریان_باشید | پایشنامه مهمترین اخبار 26 بهمن ماه 1399
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
1_840813111.mp3
12.58M
🎵 #سینه_بزن |دلتنگ سامراء به مناسبت شهادت امام هادی (ع)
🎙 محمدحسین پویانفر
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag
💠این بچه است؟!
🔹 حدیثی درباره کودکی حضرت هادی است که وقتی معتصم در سال دویست وهجده هجری، حضرت جواد را دو سال قبل از شهادت ایشان از مدینه به بغداد آورد، حضرت هادی که در آنوقت شش ساله بود، به همراه خانواده اش در مدینه ماند. پس از آنکه حضرت جواد به بغداد آورده شد، معتصم از خانوادة حضرت پرسوجو کرد و وقتی شنید پسرِ بزرگِ حضرت جواد ،علی بن محمد، شش سال دارد، گفت این خطرناک است، ما باید به فکرش باشیم.
معتصم شخصی را که از نزدیکان خود بود، مأمور کرد که از بغداد به مدینه برود و در آنجا کسی را که دشمن اهلبیت است پیدا کند و این بچه را بسپارد به دست آن شخص، تا او به عنوان معلم ،این بچه را دشمن خاندان خود و متناسب با دستگاه خلافت بار بیاورد. این شخص از بغداد به مدینه آمد و یکی از علمای مدینه را به نام الجُنَیدی، که جزو مخالف ترین و دشمن ترینِ مردم با اهلبیت علیهم السلام بود در مدینه از این قبیل علما آنوقت بودند برای این کار پیدا کرد، و به او گفت: من مأموریت دارم که تو را مربی و مؤدِّبِ این بچه کنم، تا نگذاری هیچ کس با او رفت و آمد کند و او را آنطور که ما می خواهیم تربیت کن.
🔸 اسم این شخص الجنیدی در تاریخ ثبت است. حضرت هادی هم همان طور که گفتم در آن موقع شش سال داشت و امر، امرِ حکومت بود؛ چه کسی می توانست در مقابل آن مقاومت کند؟
بعد از چند وقت یکی از وابستگان دستگاه خلافت، الجنیدی را دید و از بچه ای که به دستش سپرده بودند، سؤال کرد. الجنیدی گفت: بچه؟! این بچه است؟! من یک مسئله از ادب برای او بیان می کنم، او باب هایی از ادب را برای من بیان می کند که من استفاده می کنم! اینها کجا درس خوانده اند؟! گاهی به او، وقتی می خواهد وارد حجره شود، می گویم یک سوره از قرآن بخوان، بعد وارد شو می خواسته اذیت کند می پرسد چه سوره ای بخوانم؟ من به او گفتم سوره بزرگی، مثلاً سورة آل عمران را بخوان. او خوانده و جاهای مشکلش را هم برای من معنا کرده است. اینها عالمند، حافظ قرآن و عالم به تأویل و تفسیر قرآنند؛ بچه؟! ارتباط این کودک با این استاد مدتی ادامه پیدا کرد و استاد شد یکی از شیعیان ِمخلص اهل بیت .
«شد غلامی که آب جو آرد آب جوی آمد و غلام ببُِرد»
📚 منبع: کتاب انسان ۲۵۰ ساله مقام معظم رهبری
#شهادت_امام_هادی _علیه السلام_
🌓 روشنا
🆔 @roshana_farhangi_ag