فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماز شهید حاج قاسم سلیمانی بر تربت مقتل شهید مدافع حرم مهدی نعمایی عالی
همسر شهید مهدی نعمایی:
🔹 سردار وارد اتاق آقا مهدی شدند؛ دوستان آقا مهدی از خاک محل شهادتش چند عدد مُهر درست کرده بودند؛ من این مُهرها را به سردار نشان دادم و ایشان گفتند «میخواهم با مهر تربت شهید در این اتاق نماز بخوانم.»
#حاج_قاسم
#شب_جمعه
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | حاج قاسم سلیمانی: چهلسالگی در واقع دورهای بوده است که همهی پیامبران به نبوت میرسیدند. تازه انقلاب ما به نبوتِ خودش رسیده است؛ شروع ولایت و کارش است. خیلی آمادگی میخواهد و این آمادگی را ما باید تا لحظهای که واقعا در دنیا هستیم، حفظ بکنیم. ۹۷/۱۲/۲
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ معنای توافق سایبری ایران و روسیه برای آمریکا
🔰آیا ایران دیپلماسی سایبریاش را فعال کرده است؟
⭕️وبسایت خبری تحلیلی «استرایک سورس» که توسط افسران ارشد اطلاعاتی سیا تأسیس شده و با تیمی متشکل از تحلیلگران امنیتی و کارشناسان دفاعی از آخرین رخدادهای جهان تحلیلهای راهبردی متنوعی ارائه میکند؛ در مطلبی به قلم «ایمیلیو ایسیلیو» از پژوهشگران فعال و پرکار حوزه سایبر به بررسی و تحلیل توافقنامه اخیر سایبری ایران و روسیه پرداخته است.
⭕️از نظر ایسیلیو، اگرچه هنوز جزئیات و مفاد این توافقنامه اعلام نشده، این پیمان علاوه بر اشتراک منافع دو رقیب ایالات متحده، همبستگی سایبری آنان را نشان میدهد. آن هم در زمانی که دولت جدید آمریکا در حال استقرار است. دولتی برآمده از انتخاباتی که هم ایران و هم روسیه متهماند قصد نفوذ سایبری در آن را داشتهاند. همچنین امضای این توافقنامه پس از حملات سایبری گسترده به دستگاهها و وزارتخانههای آمریکا قابل توجه است.
⭕️نویسنده در ادامه به سابقه همکاریهای سایبری ایران و روسیه به توافقنامه دفاعی سال 2015 اشاره میکند که دو کشور بر شناسایی تهدیدات مشترک و حفاظت از دادهها تمرکز کردهاند. پیمان سال 2015 نیز به دلیل همزمانی با حمله سایبری به هتل محل مذاکرات هستهای ایران و کشورهای 5+1 اهمیت بالایی داشت. حالا با امضای چنین توافقنامهای و به ویژه به دلیل نبود ائتلافهای سایبری همچون ائتلاف «5 چشم» در میان کشورهای غیرغربی، باید دید این توافقنامه یک حرکت نمادین است یا واقعاً در پی دستیابی به اهدافی طراحی شده.
⭕️ایسلیو در پایان میگوید واکنش ایالات متحده به حمله سایبری «سولار ویندز» میتواند توافقنامه ایران و روسیه را تضعیف نماید یا تقویت کند. عدم پاسخگویی به سولار ویندز یا عدم واکنشدهی مناسب، تهران و مسکو را نسبت به ائتلاف و اتحاد سایبری تشویق خواهد کرد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید|نماهنگ عربی | "هیبة النصر"
🔹 تصاویر ویژه از حاج قاسم سلیمانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
💢 اقدامات سایبری و موشکهای بالستیک، دارایی ایران در جنگهای نامنظم
🔹 دستورکار پیشنهادی به بایدن برای مقابله با ایران؛ از آموزش زبان فارسی تا تشویق دموکراسی
🔻 اندیشکده مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک که به تیم کنونی جو بایدن نزدیک است، در مطلبی به قلم «ست جونز» مشاور رئیس این اندیشکده که با رسانههای معارض ایران نیز گفتگوهای متعددی دارد، به بررسی وضعیت روابط آمریکا و رقبایش به صورت خاص، روسیه، ایران و چین پرداخته و تصریح کرده است ایالات متحده برای جنگ در سایه آماده نیست. از نظر او، امروز ابزارهای اعمال اراده دیگر بمبافکنهای غولپیکر، تانکهای مجهز یا سربازان ماهر نیستند؛ بلکه هکرها، عوامل اطلاعاتی و نیروهای ویژه و شرکتهای نظامی خصوصی هستند که برتری میآفرینند. آمریکا بیش از اندازه بر جنگ هستهای و نیروهای مرسوم نظامی تمرکز کرده است در حالی که روسیه، چین و ایران مرتباً در حال توسعه تواناییهای نظامی غیرمتعارف خود هستند و دولت بایدن باید میان مداخله نظامی و رقابتهای نامنظم تعادل ایجاد کند.
🔻 جونز میگوید ممکن است با بهکارگیری لفظ جنگ برای توصیف اقدامات غیرخشونتآمیز مانند عملیاتهای اطلاعاتی و تحریمهای اقتصادی مخالف باشید اما این چیزی را تغییر نمیدهد. مبارزه بین رقبا طیف گستردهای از اقدامات را دربرمیگیرد. چین از اصطلاح «سه جنگ»، ایران از اصطلاح «جنگ نرم» و روسیه از تعبیر «اقدامات فعال» استفاده میکند. در ادبیات نظامی جنگهای نامنظم یا نبردهای نامتقارن از زمان جنگ سرد پدید آمده است.
🔻 نویسنده در ادامه به راهبردهای عملیاتی سه کشور روسیه، چین و ایران علیه آمریکا اشاره دارد و تأکید میکند مهمترین چالش بایدن در مواجهه با ایران، بازگشت یا عدم بازگشت به توافق هستهای نیست؛ بلکه از بین بردن توان ایران در جنگهای نامتقارن متکی بر دو عنصر «اقدامات سایبری» و «موشکهای بالستیک» است. از نگاه او، اصول اساسی مقابله آمریکا با این سه کشور در گروی درک بهتر چگونگی نگاه روسیه، چین و ایران به رقابت با آمریکاست.
🔻 آموزش زبان، فرهنگ و ادبیات رقبای آمریکا از جمله ایران به دیپلماتها، سربازان و جاسوسان برای راهاندازی کمپینهای کارآمد اطلاعاتی و تلاش برای افشاگری موارد نقض حقوق بشر، فساد و ظلم در ایران به ویژه پیگیری مسائل و رخدادهای مرتبط با مخالفان جمهوری اسلامی ایران از نظر جونز حیاتی است. از نظر او، بسط هژمونی لیبرال بر اساس نظامیگری و براندازی، نباید هدف ایالات متحده باشد؛ بلکه آمریکا باید تجارت آزاد، دموکراسی و حقوق بشر را تشویق کند.
"اخبار استراتژیک"
ترجمه: محمد رستمپور
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتقام خون «حاج عماد» از زبان حاج قاسم
🔹به مناسبت ۲۴ بهمن سالروز شهادت حاج #عماد_مغنیه :
«آن چیزی که قصاص خون عماد است شلیک یک موشک یا کشتن یک نفر نیست! قصاص خون عماد برچیدن این رژیم کودک کش صهیونستی است...»
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 این الرجبیون؟!
🔹 اعمال ماه مبارک رجب
🔻 امشب، شب اول ماه رجب است. صدقه به نیت سلامتی امام زمان (عج) فراموش نشود.
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔹اینفوگرافی اهمیت ماه رجب و شعبان از منظر رهبر معظم انقلاب
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🌟 در هر ساعت ماه رجب، لطف و عنایت الهی را به دست آورید
🔸 رهبرانقلاب: #ماه_رجب، ماه مبارکی است؛ ماه توسل و تذکر و توجه و تضرع و استغاثه و محکم کردن پیوند دلهای محتاج و نیازمند ما به ذیل لطف و فضل الهی است. این روزها را قدر بدانید. هر یک روز ماه رجب، یک نعمت خداست.
🔹 در هر ساعتی از این ساعات، یک انسان اگر هوشمند و زرنگ و آگاه باشد، میتواند چیزی را به دست بیاورد که در مقابل آن، همهی نعمتهای دنیا پوچ است؛ یعنی میتواند رضا و لطف و عنایت و توجه الهی را به دست آورد.
🔸 بعد از ماه رجب، ماه شعبان و بعد ماه رمضان است. برادران و خواهران مسلمان! ای صاحبان دلهای بیدار و مخصوصاً ای جوانان! این سه ماه را قدر بدانید. در این سه ماه، فرصت برای وصل کردن و منور نمودن دلها به لطف و نور پروردگار، بیش از همیشه است.
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ توصیه های شنیدنی مرحوم آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی برای آغاز ماه رجب: در ماه رجب زیاد استغفار کنید...
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ چرا فرانسه یک میانجی "صادق و امین" نیست؟
🔻 در روزهای گذشته آقای مکرون ابراز آمادگی کرده، کشورش در نقش یک میانجی صادق و امین میان ایران امریکا ایفای نقش نماید اما از این سخن استقبال نشد.
🔻 وقتی تاریخ روابط بلند دوجانبه بین تهران و پاریس را مرور کنیم، به روشنی میتوان دلیل این عدم استقبال را یافت.
🔻 ایران نخستین بار سرمایه خود را در "فینکنشتاین" به فرانسه سپرد. سرمایهای که پاریس بر سر آن در "تیلسیت" با روسیه معامله کرد. پاریس، طی دویست سال اخیر هیچگاه از این خیانت در امانت ابراز ندامت نکرد تا این تصویر را از ذهن ایرانیان بزداید که تاجری است فرصت طلب که برایش سرمایه دیگران یک اسباب کاسبی است.
🔻 بنابراین برای ارکنشینان تهران از عهد قاجاری تا دوره جاری، دیگر فرق نمیکند که ناپلئون بناپارت این پیشنهاد سخاوتمندانه را بدهد یا امانوئل مکرون.
🔻 در یک نوبت دیگر، ایران سرمایه خود را به فرانسه در آغاز یک تحول تاریخی داد: "کنسرسیوم اروپایی غنیسازی اورانیوم" ساختاری که با سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری ایران در سال ۱۹۷۳ میلادی و ۴کشور اروپایی فرانسه، ایتالیا، ایتالیا و بلژیک به نام "ارودیف" شکل گرفت و وقتی سرمایه جاری ان نیاز به حمایت بیشتر داشت یک میلیارد دلار دیگر هم تنخواه از سوی ایران به آن شرکت سپرده شد و ایران سهامدار ۱۰ درصدی برای پیشران صنعت هستهای فرانسه بر روی پیست رقابت توسعه ای جهانی شد.
🔻 اندکی بعد با "معاملههای قرن" که دامنهای گسترده از خرید هواپیماهای مسافربری ایرباس، مونتاژ آخرین مدل خودروهای فرانسوی در ایران، ساخت مترو تهران و گشایش بازار ایران بر روی شرکتهای فرانسوی در بخشهای ساختمانی و مخابراتی را در بر میگرفت، این سرمایهگذاری بر روی پاریس دنبالهای تازه یافت.
🔻 وقتی ایران سرمایههای ملی خود را برای احداث ۵ نیروگاه هستهای در دارخوین در اختیار شرکت فراماتوم نهاد، امید داشت پاریس برای زدودن خاطره تیلسیت، صادقانه رفتار کند اما یکدهه بعد سرمایه گذاری سنگین ایران در فرانسه با "بورس بازی" الیزه یغما رفت.
🔻 پس از قانون "تحریم" داماتو، این نوبت پاریس بود که سرمایه خود را با توتال و سپس پژو و رنو‐سیتروئن وارد ایران کرد. انگار پاریس تمایل داشت عصری تازه برای بازگشت باور و بنیان اعتماد در تهران رقم بزند. از آن زمان تا کنون دوبار این سرمایه آمد و دوبار هم در اوج ساخت باور و اعتماد به همان سببی که آمده بود، یعنی " تحریم" بیرون کشیده شد.
▪️ از اینرو وقتی الیزه میگوید: آمدهام صادقانه امانت شما را ببرم تا در واشنگتن نقد کنم، برای هرایرانی یک خاطره دویستساله را زنده میکند. خاطراتی که صفحات تلخ آن بر ذهن بیشتر تاثیر میگذارد.
🔻 با این همه؛ آیا باید پنجره را بست و درها را تخته کرد؟ آیا باید فرصت تصحیح در عملکرد ناصواب پیشنیان را از آقای مکرون سلب کرد؟ آیا باید اجازه داد سایه سنگین این کژتابیها و فرصتطلبیها بر سر روابط برقرار بماند؟ پاسخ به یقین مثبت نیست.
🔻 چه باید کرد و از کجا باید ساخت؟ به نظر ساده است، از همان چیزی که آقای مکرون میگوید، از منطقه، اما از ایستگاه شامات [سوریه و لبنان] و نه خلیج فارس. چرا؟ چون شامات برای فرانسه دامنه استراتژیک فرهنگی است.
🔻 از سیطره استعماری یاد نمیکنم، چون دیگر پاریس توان مدیریت بحرانهای اجتماعی مناطق ۱۹ و ۲۰ خود را ندارد چه رسد به بیروت و دمشق، اما هنوز یک دامنه اثرگذاری فکری و فرهنگی را به خاطر سرمایه بازمانده زبانی و مناسبات خاندانی با برخی از شبکههای منطقهایاش دارد.
🔻 بنابراین، اگر الیزه میخواهد نشان دهد صادق است، در مسیر مسائل این بخش از منطقه مسئولانه، صادقانه و با رعایت امانت گام بردارد.
🔻 از نقش حزبالله در حفظ ثبات لبنان برای آن سوی معادله که میخواهد میانجی آنان باشد، رازگشایی کند. اگر توانست این امانت را حفظ کند نشان داده صادق است و میتوان درباره آزمون سرمایهسپاری دوباره اندیشید. این گوی و این میدان!
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir