پایشنامه 16 فروردین 1400.pdf
1.12M
🔰 #در_جریان_باشید | پایشنامه مهمترین اخبار 16 فروردین 1400
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ شبکه یک محبوبترین شبکه در نوروز ۱۴۰۰
علی طلوعی، رئیس مرکز تحقیقات صداو سیما:
▫️شبکه یک سیما برای دومین سال پیاپی رتبه اول نوروز را کسب کرد. شبکه سه ترجیح دوم مردم در نوروز برای تماشا بود و شبکه نسیم در رتبه بعد قرار گرفت.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
3. انتخابات در سپهر اندیشه رهبر.pdf
2.26M
#اختصاصی_روشنا
🔴 فایل pdf
🔸 انتخابات در سپهر اندیشه رهبر معظم انقلاب
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔹۲۰سوالِ مجمع تشخیص از دولت بابت FATFهنوز بی پاسخ مانده!
محورها؛
"۲کنوانسیون را بپذیریم تضمینی هست که ایران ازلیست سیاه خارج شود؟"
"حق شرطها از سوی فتف پذیرفته میشود؟"
"اثر اجرای کنوانسیونها بر دور زدن تحریم"
"نگرانی بابت مساله موشکی بعد ازپذیرش"
"درخواست اسناد بابت ادعاهای دولت"
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️صف طولانی کاندیداهای۱۴۰۰
چرا به رغم مشکلات حاد اقتصادی و سیاسی، طالبانِ فتحِ پاستور پرشمارند؟
👤 محمد رستمپور
⭕️هشت ماه و ده روز مانده تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، صف طولانی و پرشمار کاندیداها از گروهها و جریانات مختلف هر روز رفت و آمدهای جدیدی تجربه میکند. برخی ارزیابیها تا سی کاندیدا نیز خبر میدهد. چیزی که در همه دورههای پیشین انتخابات سابقه نداشته است. صرف نظر از تحلیلها و تبیینهای جناحی و سیاسی، پرسش این است که مگر این انبوه کاندیدا که برای اداره همه وزارتخانههای کشور کفایت میکند، مشکلات را نمیدانند؟ اینان که همگی سابقه مدیریت بر سازمانهای اداری یا مجموعههای بزرگ فرهنگی یا اقتصادی حکومتی یا حاکمیتی دارند و با امر سیاستورزی و موضوع اداره بیگانه نیستند، چرا تا این اندازه مشتاقند میزشان را بزرگتر کنند و در نتیجه مسؤولیت و به یک معنا گرفتاریشان را بیشتر سازند؟
1️⃣رئیس جمهور در ایران، اختیارات فراوان و امکانات فوقالعادهای دارد. نظام نیمه ریاستی-نیمه پارلمانی در ایران و رانتیر بودن ساخت اقتصادی و تقویت جایگاه رئیس جمهور در شوراهای عالی به ویژه شوراهایی که در دو سال اخیر پدید آمدهاند، توازن قوا را به شدت دچار چالش کرده است. به تعبیر گویاتر، قوا و سازمانها و نظامنامههایی که حیطه قدرت رئیسجمهور را محدود کردهاند، درگیر ملاحظات و اما و اگرها و احتمالها و تبعات و تناقضها شدهاند و عملاً از کار افتادهاند. اولویتدهی مجموعه حاکمیت کشور به حفظ ثبات و تشدید جنگ نابرابر اقتصادی علیه ملّت ایران، عملاً سؤال از رئیسجمهور را منتفی کرده است. موافقان و مخالفان استیضاح رئیسجمهور، طرف مقابل را به عدم درک شرایط و سیاسیکاری و فرار از مسؤولیت متهم میکنند و در نهایت، آنچه باقی میماند، شمار بالای پرسشهای بدون پاسخی است که به پروندههای باز و نیمهباز جمهوری اسلامی تبدیل میشوند.
2️⃣رئیسجمهور عملاً کاری نمیکند. منظور از این رئیسجمهور، شخص حسن روحانی است. ایده محوری دولت یازدهم و دوازدهم و در واقع، کلان راهکار اداره کشور، دو سال پس از تشکیل دولت اول روحانی، ضعف و نارسایی خود را نشان داد. در همه پنج سال پس از آن، سرنوشت کشور به موهومات و ابهاماتی که خارج از مرزهای ایران طراحی میشد و قطعیت مییافت، گره خورد. برجام و اینستکس و اف.ای.تی.اف و بسته تشویقی و جلسه شورای امنیت، همه و همه در حکم وقت اضافههاییاند که دولت مرتباً از داور میدان یعنی جامعه ایران طلب میکند تا کاری کند و وضع را بهتر سازد. در عمل، تصمیمات دولت مانند ارز 4200 تومانی یا تغییر وزرا به دلیل عدم مشورت با کارشناسان و تعارض منافع اتفاقاً اوضاع را خرابتر کرده و به ظاهر از کنترل خارج کرده است. کاندیداها این اوضاع را میبینند و با خود فکر میکنند: «وقتی حسن روحانی آری، چرا من نه؟»
3️⃣ایده تحریم انتخابات با هدف فشار به نظام برای دستیابی به امتیازاتی مانند آشتی ملّی عملاً شکست خورده است. اصلاحطلبان دریافتهاند تهدید به عدم مشارکت سیاسی، نمیتواند نظام را در برابر موضوعاتی مانند کنار گذاشتن نظارت استصوابی دچار انفعال و کرنش کند. در نتیجه آنان خود را محکوم به مشارکت در انتخابات میبینند، حتی اگر مشارکت را اندک تصور کنند یا نتوانند از زیر بار مسؤولیت دولت روحانی فرار کنند. تجربه انتخابات 96 و پیروزی به اتکای چند فرمول عملیات روانی آنقدر شیرین است که آنان را به تکرار آن ترغیب نماید. با این حال، آنان نزدیک انتخابات تصمیم میگیرند. اگر کاندیدایشان تأیید صلاحیت شده باشد، در انتخابات شرکت میکنند و اگر خیر، به ناگاه زبان مردم میشوند و سعی میکنند رئیسجمهور را هیچکاره و رهبری را همهکاره نشان دهند.
4️⃣شرکت در انتخابات ریاست جمهوری برای بسیاری از چهرههای سیاسی بازی برد-برد است. به تعبیر ساده، هزینه چندانی ندارد و در نتیجه، همه کوشش میکنند «شانس» خود را امتحان کنند. به ویژه در دوره پیش رو که همگی فرض را بر کم بودن میزان مشارکت گذاشتهاند. میدان انتخابات برای بسیاری از اینان، یک سکوی پرتاب یا یک برنامه تلویزیونی است. بعضی از کاندیداتوری برای ریاست جمهوری، مناصب دیگری را در نظر دارند و برخی هم به اتفاق دل سپردهاند. تجربه انتخاب خاتمی، احمدینژاد و روحانی نشان داد بی عِده و عُده و بدون برنامه و راهکار میتوان فاتح پاستور شد. در فقدان ساختار حزبی، شهروندان از یک سوراخ، نه تنها دو بار، بلکه بارها و بارها گزیده خواهند شد. از این روست که شرکت در انتخابات برای هر سیاستمداری که اندکی تلاش کرده، یک تفریح جذاب است که آدرنالین بالایی ترشح میکند. ممکن است یکهو رئیس جمهور بشوی و آنگاه خوشبختی در دستان توست.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🎞 دانلود مستند #آقامرتضی با کیفیت خوب:
1️⃣ قسمت اول:
Roshangari.ir/video/66813
2️⃣ قسمت دوم:
Roshangari.ir/video/66814
#شهیدآوینی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 در وین چه باید بشود؟
🔹 مذاكرات ايران و گروه 4+1 در حالي در وين انجام میشود كه «سياست قطعي» ايران در رابطه با نحوه تعامل و سياست جمهوري اسلامي مشخصاً در عالیترین سطح بیانشده است؛ مبنای اين سياست بازگشت به تعهدات برجامي ایران پس از رفع همه تحریمها و راستي آزمايي آن به شكل فني و كامل است. نكته مهمِ مورد تأکید نيز عدم عجله در اين فرايند است. منطقِ تلاش و اقدام جهت لغو تحریمها به شکل فوری، نبايد باعث تعجيل و عدم رعايت منافع ملي و درازمدت كشور شود. آسیبهای عدم لحاظ جميع شرايط لازم در مذاكرات پيش رو میتواند لطمات جبرانناپذیر جدي به همراه داشته باشد.
🔹 منطق «عدم عجله» مورد تأکید مقام معظم رهبري ناشي از اين واقعيت است كه ظرفيت تحريمي آمریکا بيش از ميزان فعلي نيست و كشور عليرغم آسيب ديدن از این شرایط در سالهای گذشته، در وضعيت باثبات مقابله و بیاثر سازي تحريم قرار داد و از سوي ديگر میتوان با تکیهبر تغييرات مديريتي كشور در ماههای آينده و توجه به داخل و توان ملي، بسياري از آثار تحریمها را كاهش و آنها را بیاثر ساخت. در سطح ديگر نيز با تقويت سياست نگاه به شرق جمهوري اسلامي و رويكرد راهبردي به روابط با قدرتهای غيرغربي، میتوان منافع ازدسترفته را ترميم و شرايط بهتري را مهيا نمود.
📍 عدم لحاظ منافع ملي در مقطع فعلي و اتصال مذاكرات به نتیجه انتخابات و آثار کوتاهمدت آن میتواند باعث ورود كشور به چرخه مذاكرات طولاني و بینتیجهای شود كه صرفاً جهت مهار رفتار جمهوري اسلامي توسط آمریکا بهعنوان يك راهبرد اصلي طراحیشده است. در اين مسير آمریکا قرار است بدون تغيير در ساختار تحريمي خود مطالبات جديد در حوزههای مختلف را مطرح و مردم و كشور را به مذاكرات طولاني شرطي نموده و زمینهسازی تأثیرگذاری در محيط داخلي را فراهم آورد. دلیل تأکید نظام بر عدم مذاکره مستقیم و مخالفت با انجام تعهدات به شکل گامبهگام، عدم اراده و عجله طرف مقابل برای رفع تحریم توسط آنهاست...
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔺پاسخ کارگردان «آقا مرتضی» به داماد شهید آوینی/ انتظار داشتید راشها در اتاق شما در کانادا باشد؟!
سید عباس سیدابراهیمی کارگردان مستند «آقا مرتضی» در یادداشتی به برخی از انتقادات حسین معززینیا اینگونه پاسخ داده است:
▫️درباره مستند «آقامرتضی» گفتهاید دست درازی و چپاولگری کردهام چون آرشیوهای خوبی در کارم استفاده کردهام! واقعا اینطور فکر میکنید؟ یعنی اگر هر کسی آرشیو خوبی در کارش استفاده کرد، حتما دزد و کلّاش و چپاولگر است؟!
▫️محض اطلاعِ مبارکتان بنده به صورت کاملا قانونی و با رعایت همه ی موازین حقوقی، آن راشها و آرشیوها را از مالک آنها یعنی مؤسسه «روایت فتح» گرفتهام. اگر میدانستم این وسط باید از دوستان و آشنایان دیگر هم اجازه بگیرم حتما این کار را میکردم!
▫️راشهای کارهای «مرتضی و ما»، «دلباخته» و «روایت راوی» با رضایت و تایید مسؤول وقت مؤسسه «روایت فتح» به بنده داده شده است و طبیعی است که مالکیت حقوقی و قانونی آن راش ها با مؤسسه «روایت فتح» است که اگر مالکیت حقوقی و قانونی راشهای«روایتِ راوی» با آنها نبود و با شما بود الان راشها به جای اتاق آرشیوِ «روایتِ فتح» باید در اتاق شخصی شما در کانادا میبود، که نیست.
▫️جسارتا تصور من از سانسور آن نیست که وارد خانه کسی شوم و به زور بخواهم مبلها را بردارم ولی ظاهرا تصور شما این است که اگر چند صباحی در یک مؤسسهای کار میکردید و پولتان را میگرفتید، حالا که میخواهید بروید باید همه میز و صندلی و چیزهایی که آن زمان در اختیار داشتید را با خودتان ببرید و اگر نبردید هم، بعدا اگر کسی خواست جای شما بنشیند و کارها را ادامه دهد باید زنگ بزند و از شما اجازه بگیرد!
▫️طبیعتا شما اگر اینقدر اصرار داشتید که به راشهای مستند «روایتِ راوی» بگویید راش های من نباید با مؤسسه «روایت فتح» قرارداد میبستید و از آنها پول میگرفتید برای آن کار بلکه باید با پول شخصیتان فیلم را تهیه میکردید و زیر اسم هیچ نهاد دولتی و حکومتی نمیرفتید تا آن وقت بتوانید با افتخار بگویید راشهای من، راشهای من! ولی واقعیت این است که شما از مؤسسه «روایت فتح» پول گرفتهاید و برای آنها کاری را کارگردانی کردهاید لذا باید به عواقب آن تصمیم هم پایبند بمانید!
▫️جالب است شما علناً میگویید زندگی قبل از انقلاب شهید آوینی باید سانسور شود و هرکس نکتهای از آن دوران میگوید سریع میگویید در حریم خصوصی شهید ورود کرده و بعد با اعتماد به نفس فراوان میگویید کدام سانسور؟! دقیقاً همین سانسور قرون وسطایی جناب معززینیا!
▫️سؤال من این است: شهید آوینی واقعا اگر نمیخواست کسی از زندگی قبل انقلاب او چیزی بداند، چرا آن متن معروفِ «راهِ طی شده» را نوشت که: «من هم زمانی سبیل نیچهای میگذاشتم و به گالریِ نقاشی و شبِ شعر میرفتم و …»
▫️اگر واقعا دوست نداشت کسی از قبل انقلاب او چیزی بداند چرا «نشر واحه» با مدیریت سرکار خانم امینی، همسر شهید آوینی، همین دو سه سال پیش یک مجموعه عکسِ ۱۵ تایی از شهید آوینی آماده کرد ـو به دوستداران شهید فروخت؟ که نیمی از آنها عکسهای قبلِ انقلابی شهید بودند! بالاخره پرداختن به ماجراهای قبل از انقلاب شهید آوینی خوب است یا بد؟! یا شاید هم اگر توسط شما گفته شود خوب است و اگر توسطِ دیگران بد!
▫️طوری گفتهاید که انگار من هفت قسمت فیلم مستندم را با چسباندن فیلمهای دیگران به هم ساختهام. نه برادر! اینطور نیست؛ من غیر از حدود ۶۰ مصاحبه مربوط به کتاب که ضبط تصویری نداشت، بیشتر از ۳۰ مصاحبه اختصاصی تصویری برای فیلم «آقامرتضی» گرفتهام که آنها را با راشهای قدیمیتری که موجود بوده است ـ با رضایتِ مالکان و تهیه کنندگانِ آن کارها.
▫️تلفیق کردهام تا کاری جامع درباره زندگی شهید آوینی ساخته شود؛ کاری که در آن هیچ بخش مهم و تأثیرگذاری از زندگی سیدِ شهیدانِ اهلِ قلم «سانسور» نشود!
▫️ضمنِ اینکه یادم نمی آید هفت قسمت کارم را به شما نشان داده باشم! چطور شما راجع به کل کار اظهارِنظر کرده اید؟! نکند همانطور که از عنوان «زندگی زیباست» تکلیف یک کتاب ۳۰۰ صفحهای را روشن میکنید از روی یک تیزرِ یک دقیقهای هم تکلیف مستندی هفت قسمتی را مشخص میکنید؟!
▫️ظاهرا اسم مسعود فراستی فقط بد در رفته که فیلمها را ندیده نقد میکند! شما حتی به این درجه رسیدهاید که فیلمی را قبل از انتشارش هم بتوانید نقد کنید! یا علی مدد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
♨️ جاسوس زن سریال گاندو واقعاً کیست؟
▪️شارلوت لوپز وارونه والر، جاسوس انگلیسی است که در پوشش سفارت خانه انگلستان در سال ۱۳۹۵ حین مأموریت جاسوسی توسط نیروهای اطلاعات سپاه شناسایی شد.
▪️شارلوت لوپز وارونه والر، زنی که یکی از جاسوسان رتبه بالا و فعال در حوزه ایران است که در قسمت پایانی سریال گاندو نیز با شال بنفش وارد خاک ایران شد، یک جاسوس واقعی است.
▪️شارلوت لوپز وارونه والر، افسر رده بالای سازمان جاسوسی MI6 است که در سال ۱۳۹۵، حین جاسوسی از مراکز نظامی کردستان، بههمراه یکی از اعضای سفارت فرانسه، توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متوقف و با آنها برخورد میشود.
▪️این دو جاسوس، در حین تردد با خودروی دیپلماتیک در منطقه سقز توسط اطلاعات سپاه شناسایی میشوند و مورد رصد قرار میگیرند. زمانی که نیروهای سپاه برای دستگیری این افراد اقدام میکنند، این دو جاسوس نیز از منطقه میگریزند و پس از عبور از چند ایست و بازرسی در روستای ایرانخواه نزدیک سقز توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت میگردند.
▪️نیروهای اطلاعات سپاه نیز پس بازرسی و تعیین هویت اشخاص، متوجه میشوند که حضور آنها در کردستان غیرقانونی بوده و دوربین فیلمبرداری آنها ضبط میشود.
▪️گفتنی است برخی از رسانهها به اشتباهی، این جاسوس را کایلی مورگیلبرت معرفی کردند، در حالی که کایلی مورگیلبرت جاسوس اسرائیل و شالوت لوپز جاسوسی انگلیسی است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
♦نیویورک تایمز: اسرائیل عامل حمله به کشتی ایرانی است
روزنامه آمریکایی به نقل از منابعی ناشناس:
🔹اسرائیلیها این حمله را واکنش به آنچه که «حمله ایران علیه یک کشتی اسرائیلی» ادعا کردهاند، انجام داده است.
🔹اسرائیل ساعت هفت و نیم صبح سهشنبه به وقت محلی، آمریکا را از حمله به کشتی ایرانی ساویز در دریای سرخ مطلع کرده بود.
🔹کشتی ساویز روز سهشنبه (دیروز) همزمان با مذاکرات هستهای در وین هدف مینهای چسبان قرار گرفت.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش سازماندهی شده مردم نسبت به موفقیتهای دولت روحانی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔳 دولت بایدن و بازگشت به برجام
📍 دولت بایدن در مقطع فعلی عجلهای برای بازگشت به برجام ندارد و به دنبال ازسرگیری سیاست فشار و مذاکره است در واقع آمريكا قصد ندارد با بازگشت به برجام در نظام تحریمی خود علیه ایران خدشهای وارد نماید. راهبرد تحریم برای آمريكا همچنان اصالت دارد و قرار است دامنه موضوعی تحریمها و توافق #برجام با ورود به مباحث دفاعی و موشکی و نیز نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی طی مذاکرات طولانی گسترش و مشروعیت یابد. در این راستا ممکن است دولت بایدن به ظاهر امتیازاتی در حوزه های فرعی و به شکل غیرمستقیم به ایران اعطا نماید تا بتواند باب مذاکراتی را بگشاید.
🔹 نكته بسيار مهم در اين مورد آنست كه به دليل گسترش دامنه موضوعی تحریمهای کشور به مسائلی نظیر تروریسم و عدم اشاعه و تبدیل تحریمهای مبتنی بر دستورات اجرایی به قوانین کنگره، برجام از قابلیت لازم برای رفع تحریمها برخوردار نيست؛ تاکید صرف بر بازگشت به برجام درحالیکه این توافق، روی کاغذ و نیز به شکل عملی ظرفیت تامین منافع ایران را ندارد مساله ای قابل تامل است.
🔸 از سوی دیگر ارزيابي دولت آمريكا آنست که حفظ فشار و تحریم باعث خواهد شد ایران محدودیتهای جدید را بپذیرد لذا منطقاً کاهش تحریمها و امتیازدهی به ایران با هدف مذکور در تضاد بوده و لذا نباید به رفع یا کاهش تحریمها خوشبین بود. در مجموع سیاست بایدن در قبال ایران مداخله در امور داخلی کشور و تغییر ترجیحات مردم ایران و نیز بازگشت به برجام با هدف ورود به سایر حوزه ها و اجماع سازی علیه ایران در مذاکرات احتمالی جدید است و در این راستا وی سیاست تعامل مبتنی بر فشار و تحریم هوشمندانه را در دستور کار قرار میدهد همچنين پيشبيني ميشود دولت آمريكا جهت کارآمدسازی سیاست خود به زودی تهدید نظامی را - حداقل به شکل اعلامی- چاشنی سیاست خود نماید.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📖 خوانش مستند و مستدل کارنامه نظری و اجرایی جریان توسعه در ایران
🔰 نگاه به تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی نشان می دهد که مسیر طی شده در این چهار دهه، همواره با انواع چالش ها از سوی استکبار جهانی همراه بوده است؛ اما به صورت کلان، این چالش ها را می توان در سه بخش تقسیم کرد؛ بخش اول ناظر به هویّت و شکل گیری انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، بخش دوم ناظر بر حفظ و تثبیت بقای نظام نوپای جمهوری اسلامی از گزند استکبار جهانی و چالش سوم نیز مقابله با کارآمدی جمهوری اسلامی در جهت اداره روشمند جامعه.
🔸 همانگونه که مبرهن است، جامعه اسلامی برای بسط و گسترش شاخص های هویّت دینی نیازمند یک نقشه راه منحصر به فرد و متخذ از منابع و معیارهای دینی است و در صورت عدم تولید این نقشه راه یا عدم پایبندی به حرکت بر مبنای این نقشه، راه برای نفوذ نقشه های جایگزین و البته ناهمگون با جهت حرکت انقلاب اسلامی هموار می شود. از سویی، راه طی شده و تلاش های گروه های ذینفع در راستای عدم تحقّق شاخص های لازم جهت طی طریق و نیل به اهداف مترقّی جمهوری اسلامی و صد البته، نقشه راه و سیاست های جهانی در این زمینه سبب شد پرونده های جدیدی در حوزه های مختلف اجتماعی پیشِ روی نظام باز شود که «توسعه» با همه حواشی و کژکارکردهایش یکی از آنها بوده است.
🔹 این نکته نیز سبب شد از سال های میانی دهه ۷۰، رهبر معظم انقلاب بر مراقبت از مرزهای گفتمانی و تغییر آهنگ حرکت ساختارهای اداره جامعه تأکید ورزند. اتفاقاً در همین سال هاست که شبکه نفوذ، راهبردهای مبتنی بر سیطره گفتمانی بر نهادهای برنامه ریزی و جهت دهنده جمهوری اسلامی را به صورت جدّی در دستور کار قرار می دهد.
🔻 شاید بتوان اوایل دهه ۹۰ را صحنه فرزانه مستقیم و بی پرده دو جریان گفتمانی انقلاب اسلامی و توسعه جهانی دانست. در همین سال هاست که رهبر معظم انقلاب با هشدار نسبت به نقشه دشمن مبنی بر رسوخ در دستگاه محاسباتی مسئولان، آنها را از این خطر آگاه می کنند. چندی بعد و با توجه به گستردگی هجوم این شبکه استکباری، رهبر معظم انقلاب کلیدواژه «نفوذ» را برای تشریح هندسه مقابله با دستگاه روبروی انقلاب اسلامی بر می گزینند.
📍 به طور خلاصه، نفوذ در کلام فرمانده میدانِ مقابله با شبکه استکباری، عبارت است از رسوخ جریان استکبار در تمامی نقاطی که در آن نقاط، غشاء محافظ جریان انقلاب اسلامی دچار اختلال شده است. معظم له علت این اختلال را در دو عامل خلاصه می کنند؛ نخست عدم تسلط بر شاخص های هویتی انقلاب اسلامی و در نتیجه عدم اعتماد به کارآمدی گفتمان انقلاب اسلامی و دوم، عدم تسلط بر نقشه دشمن و چگونگی حرکت شبکه نفوذ به مرزهای ساختاری کشور.
🔸 نظر به اینکه «توسعه» با پوسته ای فریبنده و عوام پسند، یکی از جدّی ترین رویکردهای دشمن جهت اختلال در غشاء محافظ انقلاب اسلامی است که با ظاهری جذّاب در لایه های خود، تحقّق اهداف و سیاست های جهانی را پیگیری می کند، عملیات گفتمانی «پشت پرده توسعه» با کارکرد ویژه تشریح و واکاوی «جریان نفوذ» به ساختارهای کلان اداره کشور در حوزه های مختلف از طریق تصویب و اجرای دستورالعمل های مبتنی بر شاخص های توسعه جهانی (توسعه غربی) یا به عبارت دقیق تر اسناد بین المللی، آغاز به کار نموده است.
🔹 خوانش مستند و مستدل کارنامه نظری و اجرایی جریان نهانروشانه توسعه در ایران، ضمن روشن ساختن برخی از زوایای تاریک، مبهم و مرموز کارنامه این جریان می تواند برای افکار عمومی و به ویژه جوانان، مورد استفاده و بهره برداری مؤثر قرار گیرد و ذهنیّت تاریخی ضعیف جامعه نسبت به این جریان را روشن و به روز کند و نهانخانه این روند که در بسیاری از موارد در برابر مصالح و منافع عمومی قرار می گیرد را عیان و برملا سازد.
#پشت_پرده_توسعه
#توسعه
#نفوذ
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ چهارشنبه ۲۵ فروردین، اول ماه رمضان است
🔸 رئیس ستاد استهلال استان تهران: باتوجه به پارامترهای هلال ماه رمضان، روز چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ اول ماه مبارک رمضان ۱۴۴۲ است.
🔸مشخصات هلال ماه شوال برای روز پنجشنبه ۲۳ اردیبهشت به گونهای است که با چشم غیرمسلح هم قابل رویت خواهد بود لذا برای مراجعی که رویت با چشم غیرمسلح را در نظر دارند پنجشنبه ۳۰ ماه رمضان بوده و جمعه ۲۴ اردیبهشت اول شوال و عید سعید فطر خواهد بود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 افتضاح آوران
🔺 رهبر انقلاب: [جان بولتون] دو سه سال پیش گفته بود که «ما عید ژانویه را در تهران جشن خواهیم گرفت»؛ حالا خود آن شخص که به زبالهدان تاریخ رفت، رئیسش هم با لگد و با افتضاح از کاخ سفید اخراج شد. ۹۹/۱۱/۱۹ گم و گور شد و رفت... هم خودش مفتضح شد، هم کشورش را مفتضح کرد. ۱۴۰۰/۰۱/۰۱
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
پایشنامه 18 فروردین 1400.pdf
647.9K
🔰 #در_جریان_باشید | پایشنامه مهمترین اخبار 18 فروردین 1400
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
mahdian_v1.pdf
44.81M
#جزوه_آموزشی
🔷 چگونه عدالت خواهی امید افرین انجام دهیم؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید |سخنان متفاوت سید حسن نصرالله در خصوص شهید نابغه محمدباقر صدر
▫️همه ی ما وظیفه داریم این شخصیت بزرگ و استثنایی را به نسل های فعلی معرفی کنیم.
▫️همه ی جنبش های اسلامی در جهان از فکر این متفکر بزرگ استفاده کرده اند.
▫️او کسی بود که می توانست نیازهای روز را بر اساس اسلام برآورده کند.
▫️ما امروز در جهان اسلام به او از هر زمان دیگری بیشتر نیاز داریم.
▫️من معتقدم و اعتراف می کنم که در حق این شخصیت کوتاهی فاجعه بار و عظیمی صورت گرفته است.
🗓 19 فروردین ماه سال 1359، سالروز شهادت شهید نابغه #محمدباقر_صدر به دست صدام
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 مداحی بسیار زیبای میدونم به نوکرات علاقه داری | کربلایی حسن عطایی
#شب_جمعه
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️وحدت در اصولگرایان؛ تاکتیک یا اجبار؟
🔰در نبود آیت الله رئیسی، وحدت میسر نخواهد شد
⭕️فقدان ساختار حزبی در ایران، سبب شده جریانات سیاسی هیچ سازوکار آشکاری برای جذب نیرو، تربیت نیروی سیاسی، دریافت مطالبات و نظرات افراد جامعه و به تعبیر کاملتر، کنشگری سیاسی نداشته باشند. از جمنای اصولگرایان تا شعسای اصلاحطلبان، مجموعه گفتگوهایی هستند نزدیک انتخابات تا فضای تبلیغات را روشن کنند. تا اینجا چندان به ضرر جامعه نیست اما اینکه ندانیم احمدینژادِ برآمده از انتخابات ۸۴ و روحانیِ پیروز شده در انتخابات ۹۲، به چه گروه و جریانی تعلق دارند و باید اشکالات و ایرادات آنان و دولتهایشان را به پای چه کسی نوشت و از چه گروهی مطالبه کرد، سبب میشود در سیاست همیشه در جا بزنیم و جز در ایام انتخابات، سیاستزدگی متن تعاملات و گفت و شنودها باشد.
⭕️به صورت مشخص، صرف نظر از آنکه در مورد چرایی و کارآمدی وحدت یا اجماع در انتخابات سخن بگوییم؛ اصولگرایان در بیست سال اخیر دو الگو را رهگیری کردهاند که در انتخابات ۱۴۰۰ به هیچ یک نمیتوانند دست بزنند. اولی، تجمع بر مدار یک پدر یا پدرخوانده بوده که بتواند بر مبنای شیخوخیت حاصل شده از سن یا تجربه، نظرات را جمع کند و میان آنان وزندهی کند. این الگو به صورت مشخص توسط مرحوم آیت الله مهدویکنی پیگیری و دنبال میشد. در انتخابات مجلس هفتم، اصولگرایان را با پوسته و نمای جدید به بهارستان رساند و کم و بیش میان دولت احمدینژاد و طیف متنوع اصولگرایان موازنه ایجاد کرد اما در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به صورت ناامیدکنندهای به بنبست خورد و با درگذشت او و نبود شخصیت کاریزماتیک و ذیوجوه جانشین و همچنین سر بر آوردن گرایشات جدیدی که این مدل از اجماعسازی را نمیپسندیدند، به محاق رفت.
⭕️الگوی دوم، ساخت یک ترکیب شورایی یا ائتلافی از همه گروهها و جریانات بود که در انتخابات ۹۶، نیامده به بار ننشست و تا مدتها، مورد اشکال و حتی تمسخر نخبگان و حتی بدنه اصولگرایی قرار گرفت. جمنا، یک شوخی تلخ اصولگرایان نام گرفت تا پراکندگی و تفرقه اصولگرایان را اثبات کند و البته نبود شیوخ یا پدرخواندهها را یادآوری سازد.
⭕️اما اینک در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ و به ویژه با گذشت تقریباً یک سال از روی کار آمدن مجلس یازدهم و آشکار شدن افتراقهای پارلمانی، پرسش این است که اصولگرایان به وحدت خواهند رسید؟ اگر آری، با چه سازوکاری و اگر خیر، چرا؟ برخی گروهها به ویژه طرفداران سعید جلیلی از آنجا که مطمئنند او در عین صلاحیت، هیچگاه گزینه اجماع نخواهد بود، اجماع را از اساس نفی میکنند. طرفداران قالیباف، نمیتوانند به وحدت بیندیشند، چرا که شخص او در راهاندازی نواصولگرایی باور داشت وحدت مسأله نیست و البته طرفداران سعید محمد نیز گمان کردهاند میتوان ۸۴ را تکرار کرد، حتی بدون وحدت.
⭕️چه کسی نامزد نهایی اصولگرایان خواهد بود؟ جز آیت الله رئیسی، هیچکس. در نبود او، با «نامزدها» روبروییم نه «یک نامزد». هنوز ثبتنام کاندیداها آغاز نشده، زد و خورد اطرافیان کاندیداها به شکل فضاحتباری شروع شده. آنان گمان میکنند مشارکت در انتخابات پیش رو، حداقلی است و کاندیدای آنان، شانس بالاتری برای پیروزی دارد و به دلیل اشتراک در سبد رأی، از هماکنون به جان هم افتادهاند و کوشش دارند کاندیدای خود را در کلیشه منجی وضع ویرانه اقتصادی و سیاسی امروز جامعه و در قامت شرایط و مطلوبیتهای مد نظر رهبر معظم انقلاب بتراشند.
⭕️اگر رئیسی نیاید، در معرکه زد و خورد یا جنگ بقای کاندیداهای اصولگرا، کاندیدایی که بتواند خود را بیرون از دعوا و نبرد قدرت و سیاستزدگی نشان دهد؛ وزن بیشتری خواهد داشت. حتی اگر نمای کاملی از «نه به روحانی» نباشد.
👤 محمد رستم پور
#انتخابات
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ پایینترین نرخ جمعیت در تاریخ ایران در سالی که گذشت
🔹 با وجود هشدارهای فراوان کارشناسان درخصوص بحران کاهش نرخ رشد و کاهش جمعیت، برای اولین بار در تاریخ کشور میزان نرخ رشد جمعیت به کمتر از یک درصد رسید.
📍 نتایج تحقیقات اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکایت از فاجعهای بدتر از تمامی پیش بینیها و پژوهشهای حوزه جمعیتی کشور دارد. نتایج و آمار و ارقامی که از چندین سال پیش تاکنون، کارشناسان حوزه جمعیت و از میان مسئولین کشور، تنها رهبر معظم انقلاب نسبت به آن هشدار داده بودند اما متأسفانه شاهد عدم توجه نهادهای مسئول و افراد ذیربط بودهایم؛ حال نتیجه عدم اجرای قوانین و سیاستهای جمعیتی به اتفاقی عجیب یعنی نزول نرخ رشد کشور به کمتر از یک درصد آن هم برای اولین بار در تاریخ ایران، منجر شده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
1_942177510.pdf
625K
🔰 #بخوانید | تحديد نسل و فرزند آوري، تهديد آينده ايران اسلامي
👤 خانم دكتر روح افزا؛ معاون فرهنگي اجتماعي زنان شوراي عالي انقلاب فرهنگي و كارشناس عالي امور زنان و خانواده
#اختصاصی_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استوری | دوران بزن در رو دگر نیست بدانید!
با مداحی: حسین طاهری
#حاج_قاسم
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
#پرونده بررسی کارنامه فرهنگی چهار دهه پس از انقلاب؛
🔴فرهنگ عمومی روی میز کارشناسی
1⃣خدشه به اخلاق اجتماعی
https://farhangesadid.ir/00017J
2⃣احساس خطر در قلمرو فرهنگ عمومی
https://farhangesadid.ir/00016O
3⃣نسبت به الگوهای رفتاری جامعه احساس خطر کنیم
https://farhangesadid.ir/00015k
4⃣نیازمند خانه تکانی ساختاری هستیم
https://farhangesadid.ir/00012e
5⃣نمره خوبی نگرفتیم!
https://farhangesadid.ir/00012b
6⃣فرهنگ عمومی در کشور ما متولی ندارد
https://farhangesadid.ir/000168
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📆جمعه۲۰فروردین سال۱۳۷۲
🗓شهادت سیدمرتضی آوینی
💠رهبرانقلاب
‼️بمعنای واقعی کلمه؛ شهید آوینی یک الگو است! ۹۷/۲/۱۹
‼️کاری که شهید آوینی پیشاهنگش بود و در این اواخر هم مرحوم سلحشور -که اینها پیشروان کار انقلابی در این کشورند- اینها را باید ترویج کرد، اینها را باید تقدیر کرد و نام اینها را باید گرامی داشت. کار انقلابی این است. اینکه من بارها تکرار میکنم که نیروهای انقلابی را و نیروهای حزباللّهی را باید گرامی بداریم و باید نگه بداریم، بهخاطر این است؛ کار وقتی با روحیهی انقلابی شد، پیشرفت خواهد کرد. ۹۵/۱/۱
‼️کاش کسانی مثل شهید آوینی این جهاد عظیم و عمومی (مبارزه با کرونا) را روایت کنند؛ همچنان که شهید آوینی با آن بیان شیرین و زیبا و اثرگذارِ خودش توانست جزئیّات جبهه را برای ما روایت بکند و آن را ماندگار بکند. کاش کسانی بتوانند این کار را بکنند؛ هم در گفتار و هم در نوشتار و هم در کارهای هنری و نمایشها و پدیدههای هنری. ۹۹/۲/۲۱
‼️خداوند انشاءالله این شهید را با پیغمبر محشور کند. من حقیقتاً نمی دانم چطور میشود انسان احساساتش را در یک چنین مواقعی بیان و تعبیر کند؟ چون در دل انسان یکجور احساس نیست. در حادثهی شهادتی مثل شهادت این شهید عزیز چندین احساس با هم هست. یکی احساس غم و تأسف است از نداشتن کسی مثل سیدمرتضی آوینی. اما چندین احساس دیگر هم با این همراه است که تفکیک آنها از همدیگر و بازشناسی هریک و بیان کردن آنها کار بسیار مشکلی است. برای ما افتخار است که هرچه میتوانیم به این حوزهی شهادت و این شهید خودمان را نزدیک بکنیم! ۷۲/۲/۲
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https:/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺🎥 حجتالإسلام زم در خاطرات خود مینویسد : مسؤول دفتر مقام معظم رهبری وقتی در مراسم تشیع شهید آوینی حاضر شدند، به من فرمودند: «تدارک ببینید، آقا هم قرار است در تشیع شرکت کنند». گفتم:«چرا از قبل نگفتید که ما آمادگی داشته باشیم؟» گفتند: «ساعت 8:30 صبح آقا زنگ زدند و پرسیدند شما نرفتید مراسم تشییع؟ گفتیم، داریم میرویم؛ فرمودند: مراسم تشییع در حوزهی هنری است؟ گفتیم: بله. فرمودند: من دلم گرفته، دلم غم دارد؛ میخواهم بیایم تشیع پیکر پاک شهید آوینی».
#آوینی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔺رسانه ملی سیاستهای حاکمیت سایبری را زیر پا گذاشت/ پخش زنده از کلاب هاوس روی آنتن دو شبکه رادیویی!
▫️ضعف کشور در حاکمیت و نظارت سایبری سبب شده تا هربار یک پلتفرم خارجی مدیریت فضای مجازی ما را در اختیار بگیرد و نهادهایی چون صداوسیما با تخلف از سیاستهای حاکمیت سایبری در این پلتفرمها فعالیت کنند.
▫️در جدیدترین اقدام این سازمان، رادیو گفتگو و رادیو نمایش پخش زنده گفتگوی برنامههای خود را از رومهای پلتفرم خارجی کلاب هاوس روی آنتن فرستادهاند و به گفته برخی فعالان فضای مجازی شرکت کنندگان در این برنامهها باید اکانت این شبکه اجتماعی را میداشتند.
▫️در جریان بیعملی سیاستگذاران فضای مجازی و رهاشدگی، کشور توسط یک پلتفرم مجازی جدید در حال مدیریت شدن است و سازمان صداوسیما با فعالیت و حضور در این پلتفرم، به نوعی دست به تبلیغ یک شبکه اجتماعی خارجی میزند.
▫️این در حالی است که فعالیت نهادهای رسمی کشور از جمله رسانه ملی در این شبکههای خارجی از باب سیاستگذاری کلان حاکمیت سایبری تخلف محسوب میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 اطلاعنگاشت | «حرفِ قطعی»
👈 مروری بر بیانات رهبر انقلاب درباره تحریمها و وضعیت برجام
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی در اولین روز سال ۱۴۰۰، با اشاره به مسأله برجام، سیاست قطعی ایران در این زمینه را مورد تأکید قرار دادند. به همین مناسبت مواضع جمهوری اسلامی که توسط رهبرانقلاب در ماههای اخیر بیان شده است در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | ایران هستهای
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «تا چند سال دیگر بلاشک نیروگاههای هستهای یکی از مهمترین منابع انرژی در کشورها خواهند بود. روزی که نفت تمام بشود یا روزی که [برای] نفت جهات دیگری به وجود بیاید، نیروگاههای هستهای که سالمتر، تمیزتر، ارزانتر انرژی را تولید میکنند، در کشورها رایج خواهند شد. ما آن روز احتیاج داریم [امّا] غنیسازی را آن روز نمیشود شروع کرد؛ باید از امروز شروع کنیم که آمادگی داشته باشیم، امکان داشته باشیم و آنها این را نمیخواهند؛ غربیهای مستکبر این را نمیخواهند. اینها میخواهند که ایران در آن روزی که به انرژی هستهای نیاز پیدا میکند، نیازمند آنها باشد، به آنها احتیاج داشته باشد تا بتوانند شرایط خودشان را تحمیل کنند، تا بتوانند زورگویی کنند و باجگیری کنند؛ دنبال این هستند.» ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir