پایشنامه 1 اردیبهشت 1400.pdf
896.9K
🔰 #در_جریان_باشید | پایشنامه مهمترین اخبار ۱ اردیبهشت 1400
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ بسیار زیبای من حرم میخوام | حاج حیدر خمسه
#شب_جمعه
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | نظر حاج قاسم در آخرین سخنرانی خود درباره هویت اصلی سپاه در آغاز تاسیس چه بود؟
🔺️ انتشار بهمناسبت سالگرد تاسیس سپاه
#شب_جمعه
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
4_5769645158895192915.mp3
12.14M
📍 #بشنوید | بلند شو علمدار علم رو بلند کن😔
🏴 لیلة الشهدا
#حاج_قاسم
#حسینیه_روشنا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
💢 تهدیدات حیاتی و وجودی اخیر در ژئوپلتیک اشغالی اسرائیل
⭕️ تحولات داخلی کشورهای عربی و به ویژه اتمام جنگ داخلی سوریه و قدرت گیری جبهه مقاومت، اسرائیل را عملا با جنس متفاوتی از تهدیدات عملی مواجه ساخت به طوریکه بسیاری از کارشناسان دپارتمان های امنیتی اسرائیل دولت نتانیاهو را به علت عدم موفقیت در حفظ امنیت محکوم کردند و معتقدند که تهدیدات در تمام خطوط مرزی موجودیت حکومت یهود را تهدید جدی کرده است.
به تعبیر یکی از نویسندگان مرکز مطالعاتی بگین – سادات آقای گرشون هاکوهن، انبار تهدیدات مرزی اسرائیل درحال انفجار است.
🔘 وی تهدید حیاتی را در سه محور اصلی عملیاتی زیر تقسیم بندی می کند:
1⃣ #تهدیدات_موشکی و راکت های بسیار پیشرفته که توانایی هدف گذاری دقیق را در مرزهای اشغالی اسرائیل دارند. این زرادخانه های پیشرفته به نحوی سازماندهی شده اند که قادرند تا عمق مراکز حیاتی و استراتژیک اسرائیل را چون( تاسیسات نظامی- فرودگاها- مراکز جمعیتی – شریان ها و ایستگاه های انرژی) مورد هدف قرار دهند.
2⃣ تهدیدات جدید از ارتفاعات جولان اشغالی توسط حزب الله و جبهه مقاومت که جنبه عملیاتی به خود گرفته و نگرانی جدی را برای امنیت اسرائیل به وجود آورده است.
3⃣ خطر واضع و روشن شهرها و روستاهای سرزمین های اشغالی در امتداد مرزهای لبنان و نوار غزه توسط کماندوهای آموزش دیده حزب الله که برای ضربه زدن به داخل مرزها سازماندهی شده اند.
💢 به طور کلی می توان گفت سقوط مهمترین شرکای اسراییل و شکل گیری محیط ناآرام و بی ثبات در مجاورت این رژیم، دولت صهیونستی را با غافلگیری گسترده ای مواجه کرد که حتی هرگز پیش بینی آن را نمی کرد.
🔺 قدرت جبهه مقاومت و نیروهای آموزش دیده آن عمق استراتژیک اسرائیل را مورد هدف قرار داده و تا نابودی کامل این رژیم پیش خواهد رفت. بسیاری از گروها و عناصر جبهه مقاومت در نوارهای مرزی مستقر و به راحتی توان هدف گیری مراکز جمعیتی اسرائیل را دارند. دکترین نظامی این رژیم نتوانسته است امنیت سازی کند و هر روز بر حجم تهدیداتی که موجودیت حکومت یهود را در منطقه خاورمیانه هدف قرار داده اند افزوده می شود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببينيد | حقايقی درباره حضرت خديجه(س) در بيانات رهبرانقلاب
▫️ايشان مظلومه است؛ غريب است
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ روحانی بزرگترین مخالف رفع تحریمها میشود؟
👤 سید یاسر جبرائیلی
▪️آمریکاییها با وقاحت تمام میگویند نمیپذیریم که ایران برداشته شدن تحریمها را راستیآزمایی کند و سپس به تعهدات هستهای اش بازگردد!
📍 ایران یک بار همه تعهداتش را یکجا انجام داد و پس از راستیآزمایی آژانس بینالمللی انرژی اتمی، نوبت به رفع تحریمها توسط آمریکا رسید که به قول جناب آقای صالحی دبه درآورد و آقای روحانی نیز در سخنرانی شهریور ۹۵ خود در سازمان ملل متحد زبان به اعتراف و اعتراض گشود که "تعلل ایالات متحده در اجرای تعهدات قانونیاش در ماههای گذشته اشتباهی راهبردی است که باید فوراً جبران شود".
▫️آمریکا اما بدعهدیهایش را جبران نکرد و پس از روی کار آمدن ترامپ، پس از اینکه آقای روحانی به خانم موگرینی تضمین داد در صورت خروج آمریکا از برجام، ایران در این توافق خواهد ماند، واشنگتن با خیال راحت برجام را ترک کرد.
▪️اینک به نقطه سر خط رسیدهایم. ایران همچنان به بسیاری از تعهدات برجامی خود پایبند است، تنها چیزی که از برجام نصیبش شده، ولخرجیهای دهها میلیارد دلاری با توهم رفع شدن تحریمها و پولهایی است که بابت فروش نفت در بانکهای خریداران بلوکه شده است؛ و والبته حفرههای امنیتی به بزرگی فجایعی که در نطنز شاهدش بودیم.
▫️امروز جمهوری اسلامی ایران یک شرط منطقی دارد و آن این است که نمیخواهیم یک بار دیگر تعهداتمان را تمام و کمال انجام دهیم و ۹ ماه بعد رئیسجمهورمان در سازمان ملل سخنرانی کند و از تعلل آمریکا از انجام تعهداتش شکایت به بیخاصیتترین مجمع عالم ببرد! آمریکا باید تحریمها را بردارد و ایران پس از راستیآزمایی و مشاهده اثر این رفع تحریمها به انجام تعهداتش بازگردد. ایران یک بار ثابت کرده است که در انجام تعهداتش صادق است و آمریکا نیز ثابت کرده است که به تصریح آقای روحانی اهل تعلل است.
▪️باید گفت مخالف اصلی رفع تحریمها کسی است که از سیاست راستیآزمایی رفع تحریمها کوتاه بیاید. آقای روحانی اگر دغدغه رفع تحریمها را دارد، باید با توجه به سابقه برجام، محکم بر سر سیاست راستیآزمایی که حرف قطعی نظام است بایستد. اما اگر با نیش و کنایه در پی کوتاه آمدن نظام از این سیاست باشد، بدانیم که بزرگترین مخالف رفع تحریمها شخص آقای روحانی است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
1_972850408.pdf
1.4M
🔰 شمارهی دویست و هشتاد و پنجم هفتهنامهی خط حزبالله با عنوان «مثل آینه» منتشر شد.
🌙یکی از نکات مورد تأکید حضرت آیتالله خامنهای تلاوت روزانهی قرآن و انس با آن است. خط حزبالله به مناسبت ماه مبارک رمضان توصیههای رهبر انقلاب دربارهی انس با قرآن و ثمرات آن را بازخوانی کرده است.
✍ خط حزبالله تصویر دستخط پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت سردار سیدمحمد حجازی، را برای نخستین بار منتشر کرده است.
👈 براساس بیانات رهبر انقلاب و به بهانه نزدیک شدن ایام برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، خط حزبالله در سخن هفتهی این شماره به این سؤال که «انتخابات پرشور چه فایدهای به آحاد مردم میرساند؟» پاسخ داده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🗳 سناريوهاى محتمل انتخاباتى
🖌دکتر #علی_دارابی
انتخابات، حق راى، آزادى و مشاركت براى ما ايرانيان از اهميت ويژه اى برخورداراست. حق تعين سرنوشت و استيفاى حقوق شهروندى و در نزد جمعى به مثابه فريضه دينى است.
بررسى سناريوهاى محتمل انتخاباتى تابلو راهنما وگوياى نبض جامعه است.
🗳 در يك دسته بندى كلى اهم سناريوهاى محتمل انتخابات ١٤٠٠ رامى توان بشرح زير بيان كرد؛*
1️⃣ #تحريم_انتخابات : سلطنت طلبان، اپوزيسيون برانداز خارج نشين، منافقين عمده جرياناتى هستند كه از گذشته همواره بدنبال تحريم انتخابات بوده اند. البته در سال ٨٨ بخشى از اين جريان به نفع يكى از كانديداها وارد عمل شد.
لذا "نه به انتخابات"را از هم اكنون مى توان توسط اين جريان پيش بينى كرد.
2️⃣ #قهر_با_صندوق_راى: اين گروه به چند دليل احتمالا در انتخابات شركت نخواهند كرد؛
🔺 نااميدى از نتايج راى و اينكه وضعيت موجود آنگونه كه آنها ميخواهند تغیير نمى كند.
🔺 نارضايتى از وضع موجود و احساس سرخوردگى از آرايی كه در انتخابات گذشته داده اند.
🔺 اعتراض به روند انتخابات و از جمله احراز صلاحيت ها. اين عده مى گويند ما كانديداى خودمان را در ميان نامزدها نمى بينيم.
🔺 اعلام نارضايتى از نوع حكمرانى و مديريت كشور و قهر با صندوق براى اينكه با صداى بلند از نحوه مديريت كشور در همه عرصه ها شاكى هستند.
3️⃣ #مشاركت_گسترده: حضور گسترده مردم در همه عرصه ها مهم و از مولفه هاى امنيت و اقتدار ملى است. اين وظيفه همه نهادها، تشكل ها، احزاب و نخبگان و گروههاى مرجع تاثير گذار است كه براى تحقق مشاركت گسترده تلاش نمايند و این امر مستلزم سازوکار زیر است؛
🔺 رقابتى بودن انتخابات هم در ميان جريانات سياسى مختلف (درون گفتمانى- درون جريانى) و هم گفتمان ها و جريان هاى رقيب با هم
🔺 انفتاح فضاى سياسى و اجتماعى براى حضور نامزدها و امكان حضور سليقه ها و گرايش هاى سياسى متنوع و متكثر
🔺 مراقبت شديد نهادهاى ناظر و مجرى و ساير دستگاهها از سوگيرى له يا عليه جريانى يا كانديدايی
🔺 قانون به مثابه فصل الخطاب و اجتناب از حاكم كردن سليقه و تشخيص فردى يا نهادى در امر انتخابات
4️⃣ #تحريم_و_دعوت_به_نافرمانى: اين سناريو اصلا با انتخابات همخوانى ندارد. اما از سخنان و مواضع برخى افراد و جريانات كه ميخواهند در انتخابات بيايند و به زعم خود پيروز شوند مى توان رد پاى اين سناريو خطرناك را مشاهده كرد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
1587484284700.pdf
2.8M
#بخوانید |کتاب جبههسازی از نگاه مسئولان جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی
🔻 این کتاب خلاصه ۱۵ مصاحبه انجام شده با مسئولان جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی میباشد که به صورت پرسش و پاسخ مدون گردیده است. در این کتاب سعی گردیده است به واژهها و اصطلاحات، ضرورت، لوازم و موانع جبههسازی و شیوه های متشکل سازی جبهه خودی و معارض پرداخته شود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ مجری سابق «زوایه»: بايد ترس سازمانی را در صداوسيما كنار بگذاريم/ فراموش کنیم که بیبیسی و ایران اینترنشنال درباره ما چه قضاوتی دارند
حبیب رحیمپور ازغدی، سردبير و مجری سابق برنامه «زاویه» در گفتگویی اینستاگرامی با علی علیزاده به برخی معضلات موجود در رسانه ملی اشاره و مکانیسمهایی برای رفع آنها پیشنهاد کرد. بخشهایی از سخنان او را در ادامه میخوانیم:
▫️یکی از اساسیترین مشکلات در صداوسیما این است که امر سیاسی را نمیتواند به مثابه یک امر ملی به درستی صورتبندی کند. از این رو لاجرم در تلههای سیاسی و رسانهای میافتد.
▫️ایده رسانه ملی ما برای بازنمایی رضایت/نارضایتی عمومی چیست؟ برای تصویرسازی ناکارآمدی/کارآمدی نظام چیست؟ برای تصویرسازی حق اعتراض، وفاق ملی، هویت ملی و حتی امر تاریخی چیست؟ اینکه دورهای میرسد که درباره پهلوی که نماد استبداد بوده است، دوباره شعارهایی سر داده میشود، یعنی شما حتی امر تاریخی متاخرت را هم نمیتوانی در رسانه ملی درست صورتبندی کنی.
▫️اگر شما نتوانی دیالکتیک و رفت و برگشت بین چندصدایی و تکصدایی را برقرار کنی، یا از چندصدایی تصور تشتت پیدا میکنی، یا از تکصدایی یا به تعبیر بهتر صدای واحد وضعیت یکسانسازی درست میکنی.
▫️چطور میشود تکثر سیاسی جامعه را درباره امور ملی به وفاق ملی برسانیم؟ ما برای این کار سازوکار رسانهای نداریم. در نتیجه در وضعیتهای چندصدایی، شروع میکنیم به جانبداری از طرفی و نفی طرف دیگر.
▫️رسانه ملی باید بتواند امر با هویت و با اصالت را صورتبندی کند. این که عرض میکنم زبان نظام لکنت دارد، به همین خاطر است که چنین گلوگاههایی را نمیتواند رد کند. چرا این رسانه نمیتواند درباره حضور ما در سوریه بحث کند؟
▫️ما در مدیریت کلان صداوسیما متاسفانه میبینیم که ایده هویتی صداوسیما مخدوش و مشوش است و نسبت تفکر و تکنیک قطع شده است و ما دچار نوعی فقر ایده و فقر نظری در برنامهسازی صداوسیما شدهایم.
▫️وقتی وزن نیروهای تکنیکال و بروکرات در صداوسیما نسبت به وزن نیروهای ایدهپرداز و نیروهای فکری نامتوازن شود، این وضعیت پیش میآید.
▫️صداوسیما شهامت روبرو شدن با رسانههای دیگر را ندارد؛ باید ترس سازمانی را در صداوسیما کنار بگذاریم. نیروی بروکرات و تکنوکرات صداوسیما میترسد؛ چون بنیه نظری ندارد. شما وقتی بنیه نظری داشته باشی نگران این نیستی که درباره آبانماه حرف بزنی، درباره سوریه حرف بزنی، درباره انتخابات سال ۸۸ حرف بزنی و... چون یا میتوانی درستی کردارت را اثبات کنی یا اگر درست نبوده، کارکرد مرمتی و بازسازی پیدا میکند.
▫️یکی از مکانیسمها برای تکان دادن صداوسیما این است که این ترس سازمانی را کم کنیم. شما وقتی میترسی، میترسانی. یکی از مشارب این ترس، خود ماهواره هاست. من فکر میکنم پیش از اینکه ماهواره را از خانه مردم جمع کنیم، باید از خانه و دفتر کار مدیران نظام جمع کنیم. به اعتقاد من ماهوارهها پیش از اینکه افکار عمومی و مردم را شکل دهند، عملکرد و نظام برنامهریزی مدیران ما را سازماندهی میکنند.
▫️باید فراموش کنیم که بیبیسی فارسی و ایران اینترنشنال درباره ما چه قضاوتی دارند. اینقدر نگران نباشیم که اگر چیزی را نشان دادیم، به چه صورتی در این شبکهها بازنمایی میشود. او در هر صورت بازنمایی خودش را میکند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #کمیک_موشن | وقتی امیرکبیر کالای فرنگی را تحریم کرد...
#تولید_ملی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir