📌3 پیشبینی شده درباره آینده سیاسی- اقتصادی ایران
🔹موسسه مطالعاتی اروپایی 3 سناریو را درباره احتمال توافق ایران با آمریکا و گرایش ایران به چین پیش بینی کرده است. براساس سناریوی اول ایران با آمریکا به احتمال 50 درصد به توافق رسیده و یکسری محدودیتها برداشته میشود. فروش نفت ایران رونق پیدا کرده و رشد 4 درصدی هم اتفاق میافتد.
🔹براساس سناریوی دوم پیشبینی شده از سوی این موسسه مطالعاتی به احتمال 15 - 35 درصد همین وضع موجود ادامه پیدا میکند و ایران به سمت چین متمایل میشود و با آمریکا توافقی حاصل نمیشود.
🔹سناریوی سوم هم این بوده که ایران به احتمال 15 درصد به کشورهای چین و آمریکا نزدیک نمیشود.
🔹بر اساس پيش بيني كارشناسان اقتصادي اروپايي نرخ ارز در ايران تا بهمن 1401 بين 20 تا 30 هزار تومان در نوسان خواهد بود.
🔹یک موسسه اقتصادی اروپایی در گزارشی با اشاره به این که ساختار تصمیم گیری در ایران بسیار پیچیده و در هم تنیده است، تصریح کرده که در ایران فروپاشی اتفاق نخواهد افتاد. زیرا یکسری سوپاپ های اطمینان وجود دارد. بنگاههای اقتصادی که زیر نظر دولت نیستند تا حدودی مانع فروپاشی خواهند شد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 شقایق دهقان داره میگه زمان پاورچین خانم و آقا اجازه نداشتند روی یه مبل بشینن!!!
🔹خب حداقل یه بار سریالو مرور میکردی خوش انصاف😐 دروغم که استخون نداره! 😐
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
♨️ ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
▪️آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است.
🔺در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
۱- نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمیدهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر میشود.
همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانهای و محافل بهظاهر غیررسمی -که در واقع بیان رسمی جمهوری آذربایجان بهحساب میآید- به سمت خصومت و حتی الفاظ کودکانه کشیده شده است. این در حالی است که - ما بدون آنکه قصد تحقیر داشته باشیم - نمیتوانیم اندازه این جمهوری را با اندازه ایران و هر چیزی که معیار قدرت یک واحد جغرافیایی است، مقایسه کنیم؛ چرا که مقایسه فیل و فنجان است.
۲- حذف خط ۲۱ کیلومتری مرزی ایران با منطقه ارمنستان و نیز حذف مرز ارمنستان در این منطقه که احتمالاً با تسلیم استان ارمنی سیونیک به آذربایجان صورت میگیرد، وضع ژئوپلیتیکی ایران در منطقه قفقاز را دچار مشکل میکند.
۳- در این میان دولت ارمنستان و شخص پاشینیان که در مقایسه با دولت سابق این کشور، غربگرا محسوب میشود، در چارچوب یک طرح آمریکایی - ترکیهای و به امید واهی برخوردار شدن از مواهب سیاسی و اقتصادی به این طرح پیوسته است در حالی که خیانت به کشور ارمنستان میباشد. دولت پاشینیان به این وعده آمریکا و ترکیه دلخوش کرده است که در صورت واگذاری استان سیونیک، میتواند از روابط مناسب و بیدغدغه با جمهور آذربایجان و ترکیه برخوردار شود
۴- بسیاری از تحلیلگران گفتهاند اردوغان و حزب او بعد از یک دوره مانور اسلامگرایی و پس از یک دوره مانور روسیهگرایی، به مرور روی واقعی خود را که هیچ ارتباطی با اسلامگرایی و شرقگرایی ندارد، نشان میدهد.
۵- دولتهای ترکیه و آذربایجان در حال دست زدن به ریسکهای بزرگی هستند که میتواند پیش از دیگران خود آنان را در بحران وجودی فرو ببرد. دولت علیاف با شش میلیون جمعیت شیعه که بدون شک دل بسته مرکزیت شیعه هستند، مواجه است و دولت اردوغان در ترکیه با حدود ۲۳ میلیون شیعه علوی روبهرو میباشد. جمهوری اسلامی هیچگاه نخواسته است از این ظرفیتها برای گوشمالی اردوغان یا علیاف استفاده کند. ما برخلاف آنان و براساس اصول اخلاقی خود، حسن همجواری را رعایت کردهایم؛ تا جایی که فراتر از آن در دو نوبت حکومتهای این دو خانواده را از ویرانی نجات دادهایم.
▪️هم اردوغان و هم علیاف میدانند که دست ایران برای برهم زدن این توطئه خالی نیست و انگشت اشاره جمهوری اسلامی ایران میتواند توطئه طراحیشده را برای آنها به گونهای پشیمانکننده برهم بزند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🌎افکار عمومی ارمنستان
🔻 لشکرکشی ایران به مرز های شمال غربی کشور صرفا نه به خاطر راهزنی جمهوری آذربایجان در جاده گوریس- کاپان، بلکه به دلیل داشتن اطلاعاتی احتمالی مبنی بر حمله قریب الوقوع آذربايجان و ترکیه به استان سیونیک ارمنستان در آستانه سالگرد جنگ ۴۴ روزه است!
🔻 یک کاربر ارمنی در واکنش به ارسال ادوات نظامی ایران به مرز های شمال غربی نوشت:
نمی دانم، شاید ایرانیان اطلاعاتی دارند که آذری ها و ترک ها در اولین سالگرد جنگ ۴۴ روزه این بار به سیونیک حمله خواهند کرد.
🔻 دیگر کاربر ارمنی نوشت:
به احتمال زیاد اطلاعات ایران شنیده است که پاشینیان به اردوغان گفته: برادر من شما می توانید سیونیک را نیز داشته باشید
📍 روزنامه کیهان نیز امروز این خطر را تایید کرد و تقریبا مشخص شده است که علت اصلی ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو چیست.
🔻 علت اصلی ، خطر حمله سران متوهم استانبول و باکو به سیونیک و قطع کانال ارتباطی ایران با قفقاز شمالیست و مسئله کامیون ها یک مسئله حاشیه اي است.
🔹 ستون کشی ایران به نوار مرزی جمهوری باکو به قسمت های شرقی خلاصه نشده و تجهیزات نظامی در مرز نخجوان هم مستقر شده اند.
ایران تهدید را اینبار کاملا جدی گرفته است .
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پاسخ مهم پناهیان به شبهاتی درباره کرونا
#کرونا
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔺 واگذاری مسولیت و استقبال علی عسکری از پیمان جبلی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
4_5947009325191929928.pdf
19.52M
⭕️ اگر میخواهید بدانید دقیقا در مرز ایران و آذربایجان چه میگذرد و چرا ایران به کناره رود ارس لشکرکشی کرده، این فایل را با دقت بخوانید.
#محتوای_ناب
#تحلیل
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰 اطلاعنگاشت | قرارگاه آگاهی و امید
👈 مروری بر حکم انتصاب دکتر پیمان جبلی به ریاست سازمان صداوسیما
🔺 حضرت آیتالله خامنهای ضمن تشکر از دورهی مسئولیت پر تلاش دکتر علیعسکری، در حکمی آقای دکتر پیمان جبلی را به ریاست سازمان صداوسیما منصوب کردند و ابعادِ کاری رسانه ملی را برای دورهی جدید مشخص نمودند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️خسته نشدین انقدر مرگ به جهان فرستادین
💢ما این جمله رو بارها از دوست و دشمن و خودی و ناخودی بخاطر ابراز بیزاری مون از کودک کش ها شنیدیم..
⁉️اما آیا راه حل جلوگیری از چنین تمسخرهایی پاپس کشیدن و ابراز نکردن احساسات انسانی که در سایه عشق و همنوع دوستی به وجود میاد هست؟
⁉️عقب گرد کردن برای تمسخر نشدن به چه قیمتی؟؟! به قیمت آدم نبودن؟؟
#چرا_در_تبلیغات_ضعیفیم؟
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ همسر امام موسی صدر درگذشت
🔺وبگاه «لبنان ۲۴» نوشته «پروین خلیلی» همسر امام موسی صدر بنیانگذار مجلس اعلای اسلامی شیعی لبنان درگذشت.
🔸امام موسی صدر در تاریخ ۹ شهریور سال ۱۳۵۷ در جریان دیدار رسمی از لیبی که به دعوت معمر قذافی رئیس جمهور وقت این کشور صورت گرفت، ربوده شد و تا الان از سرنوشت او و همراهانش اطلاعی در دست نیست.
🔸۲ سال پیش گزارشگر کمیته رسمی تحقیق درباره ربایش امام موسی صدر در سالروز ربوده شدن او اعلام کرد اطلاعات موثقی در دست هست که نشون میده وی همچنان زنده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️موضوعات محتوای اینستاگرام و توییتر در تابستان ۱۴۰۰
🔹محتواهای اجتماعی با 60 درصد آمار، بیشترین محتوای تولیدی هستند.
🔹موضوعات فرهنگی دغدغه بعدی ایرانی ها در اینستاگرام است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
◀️مثل راندن اتوبوس واحد در خط جمهوری-بهارستان
🔰 دو فرمان رسانهای برای دولت سیزدهم
⭕️شاید که نه، حتماً شما تاکنون پشت فرمان اتوبوسهای خط واحد بهارستان-جمهوری ننشستهاید. اما به احتمال زیاد در میان خوانندگان این مطلب، افرادی هستند که کنار دست راننده این مسیر را طی کرده باشند. تصور اینکه در چنین مسیری راننده باشید، آن هم راننده اتوبوس خط واحد دلهرهآور است. رانندگی در این مسیر از پیروزی در مسابقات رانندگی فرمول یک هم دشوارتر است. از در و دیوار موتور و عابر پیاده میریزد. فاصله بین ایستگاهها کم است. معمولاً مسیر بسیار شلوغ است. شما باید مرتباً در همان خط، مسیر عوض کنید تا تصادفی رخ ندهد. همزمان باید جوری ترمز کند و سرعت بگیرد که انبوه مسافرانی که ایستادهاند، صدمه نبینند و البته سریع به مقصد برسند.
⭕️کار رسانهای در دولت سیزدهم همین شکلی است. دولتی برآمده از یک انتخابات سخت و کممشارکت به دلایل اقتصادی و معیشتی و اجتماعی و سیاسی که حجم متراکمی از مسئولیتهای معمول یک دولت و مطالبات کاملاً درست جامعهای را به دوش کشیده که مأیوس از حل مشکلات، دیگر تاب و تحمل تکبرها و تفرعنهای مدیران دولت روحانی و انفعال و ضعف مفرط آنان در شکلدهی یک زندگی کاملاً عادی را ندارند. در چنین شرایطی، قبول مسئولیت در دولت سیزدهم آن هم در بخش رسانه که باید تبیین و روشنگری کند و توضیح بدهد و ترسیم کند و تسلی بدهد و همدلی بسازد، جهاد است. البته اگر و اگر صوری و تشریفاتی و کلاسیک و مالهکشی و تملق و تزویری که در هشت سال گذشته باب شده، دوباره در متن قرار نگیرد. با این مقدمه میتوان گفت رسانهایهای دولت سیزدهم باید مثل راننده اتوبوس خط واحد بهارستان-جمهوری چهار کارکرد یا فرمان اساسی را بدانند یا بدان عمل کنند.
1️⃣ شبکههای اجتماعی را جدی بگیرید:
در ذهن یک مدیر یا مسئول، باید تلقی تهدیدآمیز از شبکههای اجتماعی حذف شود. نباید شبکههای اجتماعی را تنها به چشم ویروسهای شایعهپراکن و کلاغهای دهنبین دید. شبکههای اجتماعی کار و فعالیت شما را به سرعت و سهولت منتقل میکنند و پیام شما را درست به آن جامعه مخاطبی که به دنبالش هستید، میرسانند. اما اینکه تصور کنید یک وزیر یا مدیر نباید در شبکههای اجتماعی حضور داشته باشد و حضور مردم و نخبگان هم بیفایده و مهلک است، در شرایط کنونی که استفاده ایرانیها از یک ساعت و ۴ دقیقه در روز به یک ساعت و ۳۲ دقیقه رسیده، بیمعناست. براساس اعلام مرکز آمار ایران، ۸۸.۵ درصد کاربران ایرانی در واتساپ و ۶۸ درصد در اینستاگرام عضویت دارند. در نتیجه اگر با مردم کار دارید و به دنبال تخاطب با مردم هستید، در کنار کار میدانی و عملیاتی و نه نمایشی و استفاده از ظرفیت سایت و روابط عمومی، بکوشید از پتانسیل شبکههای اجتماعی بهره بگیرید.
2️⃣سناریو داشته باشید:
کار رسانهای به بازی والیبال شباهت دارد. در مقابله با رقیب که ممکن است یک نیروی سازماندهی معارض باشد یا یک منتقد داخلی، باید کوشش کنید هر حرفی را به هر شکلی و در هر بستری نزنید. تنوع قالبها را جدی بگیرید. برای انعکاس برخی فعالیتها از قالبهای جدید مثل موشنگرافی و اینفوگرافی استفاده کنید. مانند بازی والیبال که مبتنی بر یک طراحی مبتکرانه است و هر امتیازی ساخته و پرداخته یک سناریو است، باید بازی را در تمام مناطق زمین پخش کرد و مدام در حال تغییر تکنیکها بود. با اتکاء به یک گزارش تصویری یا مصاحبه با یک خبرگزاری نمیتوان شرح خدمات داد یا خطاها را توضیح داد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir