⭕️علی باقری: غرب باید اطمینان دهد که تحریمها رفع میشود
🔻رئیس تیم مذاکرهکننده ایران در روزنامه «فایننشالتایمز» نوشت:
🔹کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده به طرز خستگیناپذیری تلاش میکنند تا «مذاکرات» را صرفاً بعنوان فرایندی برای محدود کردن برنامه مشروع و صلحآمیز انرژی هستهای ایران نشان دهند که در معاهدات بینالمللی گنجانده شود و تحت نظارت سازمانهای نظارتی و ناظر باشد. با این حال، از نظر ایران، «مذاکرات» باید اهداف واقعی را دنبال کند و تمامی طرفها آن را رعایت کنند.
📍در این راستا، ما دو هدف داریم: هدف اول، حذف کامل، تضمین شده و قابل راستیآزمایی تحریمهایی است که علیه مردم ایران وضع شده است. بدون آن، این فرایند به طور نامحدود ادامه خواهد داشت. «مذاکرات» بدون راهحل قوی، برای هیچکس سودی ندارد.
🔻دومین هدف، تسهیل حقوق قانونی ملت ایران برای بهرهمندی از دانش صلحآمیز هستهای به ویژه فناورری بسیار مهم غنیسازی برای مقاصد صنعتی، طبق مفاد معاهده بینالمللی منع گسترش سلاحهای اتمی (ان پی تی) است.
🔻تلاشهای قبلی برای از بین بردن «شکاف اعتماد» بین طرفهای مذاکرات هستهای عمدتاً به این دلیل شکست خورده است که غرب هر توافقی را صرفاً بعنوان سکویی تثبیت شده برای اعمال فشار بیشتر به ایران در نظر میگیرد.
🔻از نظر ما، اشتباهات گذشته نباید تکرار شود. ما همگی به ترتیب در طول شش سال گذشته آموختهایم که به چه چیزی و به چه کسی میتوان اعتماد کرد.
🔻برای حصول اطمینان از این که هر توافقی در آینده بسیار مستحکم است، غرب باید برای هرگونه عدم پایبندی به تعهداتش بهایی بپردازد. همچون هر تجارتی، معامله معامله است و نقض آن، پیامدهایی دارد.
🔻هماکنون عمل مهمتر از حرف است. باید ساز و کار شفاف و روشنی به ما پیشنهاد شود تا اطمینان حاصل کنیم که تحریمها رفع خواهد شد.
🔻ما برای تأمین حقوق و منافع ملت خود، آماده گفتوگوی عادلانه و دقیق بر اساس اصول «ضمانت» و «راستیآزمایی» هستیم. چنین چیزی باید غرامت برای نقض توافق را در اولویت قرار دهد که شامل رفع تمامی تحریمهای پسابرجامی میشود.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافیک؛ دانشمند شهید
انتشار بهمناسبت سالگرد شهادت دانشمند برجسته هستهای و دفاعی، شهید محسن فخریزاده
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
⭕️ مماشات با تحریف و تروریسم رسانه ای ممنوع!
👤 محمد ایمانی
🔹دست و پا زدن جریان معارض انقلاب برای بحران سازی هیچ عجیب نیست. غرب و پادوهای آنها میدانند که اگر الفت و همت پدید آمده میان سه قوه، شش ماه تا یک سال مجال پیدا کند، میتواند افقهای روشنی از موفقیت در چیرگی بر مشکلات ترسیم کند.
♦️تصور کنید دولت و مجلس و دستگاه قضایی و سایر نهادها درگیر حواشی نشوند و تمرکز آنها - مثلا با برخی اغتشاشآفرینیها یا اختلافات سیاسی - به هم نخورد. در این صورت طبیعی است که موانع تولید و صادرات برطرف گردد، چتر دیپلماسی اقتصادی گشوده شود، صادرات نفتی و غیرنفتی رونق یابد و ایران تدریجا وارد فاز گسترش سرمایهگذاری (داخلی و خارجی) برای به فعلیت رساندن ظرفیتها شود. با این روند، یک سال دیگر هیچ پشمی به کلاه آمریکا نمیماند. بنابراین دشمن به دست و پا افتاده و جریان تحریف و تروریسم تبلیغاتی را به صف کرده است
🔹رهبر انقلاب 10 مرداد 99 به درستی فرمودند: «من به شما بگویم که اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد؛ زیرا که عرصه، عرصه جنگ ارادههاست؛ وقتی جریان تحریف شکست خورد و اراده ملّت ایران همچنان قوی و مستحکم باقی ماند، قطعاً بر اراده دشمن فائق میآید و پیروز خواهد شد».
♦️کوتاهی در مبارزه هوشمندانه و قاطع با شبکه مزدور تحریفگر، جمع کردن بساط تحریم را با وجود امکانات موجود به تاخیر انداخته است. این همان بیان الهی درباره منافقین و مرجفون است. «مرجفون» کسانی هستند كه با شایعهسازی، انتشار اخبار بيپايه و ايجاد ترس و اضطراب، جامعه را در برابر دشمن دچار تزلزل میکنند.
🔹خداوند در سوره احزاب با لحنی قاطع و تهدیدآمیز فرمود: «لَئِن لَم يَنتَهِ المُنافِقونَ وَالَّذينَ في قُلوبِهِم مَرَضٌ وَالمُرجِفونَ فِي المَدينَهًْ لَنُغرِيَنَّكَ بِهِم ثُمَّ لا يُجاوِرونَكَ فيها إِلّا قَليلًا. مَلْعُونِينَ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا.
♦️اگر منافقان و بیماردلان و آنها که با تبلیغات سوء در مدینه دلها را خالی میکنند، دست از کار خود برندارند، تو را بر ضدّ آنها برمیانگیزیم، پس جز مدّت کوتاهی نمیتوانند در جوار تو در این شهر بمانند. آنها لعنتشدگانند. باید هرجا یافت شدند، گرفته و به سختی کشته شوند».
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔴 رهبر انقلاب در حکمی حجتالاسلام موسیپور را به ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی منصوب کردند
🔹 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با پذیرش استعفای آیتالله جنتی و تقدیر از زحمات ایشان؛ طی حکمی حجتالاسلام آقای حاج شیخ محمدحسین موسیپور را به سمت ریاست شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی منصوب کردند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی و بگو بخند با نامحرم در "شب آهنگی"
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
♦پیام مهم ابراهیم رئیسی به آمریکاییها و اروپاییها
رئیس جمهور:
🔹️اگر آمریکاییها تحریمها را بردارند و اروپاییها هم به تعهدات خود عمل کنند به هیچ عنوان نگران انجام تعهدات از جانب ایران نباشید.
🔹️اگر برای آژانس بین المللی اتمی مرجعیت قائل هستید و به آن استناد میکنید همین آژانس، بارها اعلام کرده است که جمهوری اسلامی ایران به تعهدات هسته ای خود پایبند بوده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
♨️نیازمندیهای جمهوری اسلامی
#عکس_نوشته
#مکتب_انقلاب_اسلامی
#هفته_مکتب_انقلاب_اسلامی1400
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
رکوردشکنی در پاییز طلایی سینما
🎞 گشت ارشاد ۳ همه چشمها را به سمت خودش چرخانده است. ثبت یک رکورد تاریخی در بازار سینمای ایران آن هم در دوران کرونا که ظرفیت سالنها کامل نیست، اتفاق دور از ذهنی است که تنها یک کمدی مثل گشت ۳ میتوانست رقم بزند.
🎞 این فیلم تنها در یک روز توانست ۸/ ۱میلیارد تومان بفروشد و رکورد فروش روزانه سینماها را در ایران بشکند. پیش از این رکورد فروش روزانه با ۲۵/ ۱ میلیارد تومان فروش در اختیار فیلم «رحمان ۱۴۰۰» بود. گشت ۳ در ۱۰روزی که روی پرده رفته رکوردهای تازهای را فتح کرده و مخاطبان بیشتری را به سینماها کشانده است.
🎞 این فیلم در این مدت بیش از ۱۱ میلیارد تومان فروش داشته؛ یعنی در هر روز بیش از ۱/ ۱میلیارد تومان! رقمی که یک رکورد بینظیر در دوران کرونازده سینمای ایران است. به نظر میرسد پاییز امسال برای سینمای ایران به اندازه کافی خوش یمن و پربرکت بوده است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
نتایج نهایی انتخابات عراق اعلام شد
کمیساریای عالی انتخابات عراق سرانجام در یک کنفرانس خبری نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ۲۰۲۱ را اعلام کرد.
طبق اعلام کمیساریای انتخابات عراق، فراکسیون الصدریه وابسته به مقتدی صدر با ۷۳ کرسی در رتبه اول، ائتلاف تقدم (بزرگترین ائتلاف اهل سنت) با ۳۷ کرسی در رتبه دوم، ائتلاف «دولة القانون» به رهبری نوری المالکی با ۳۳ کرسی در رتبه سوم، حزب دموکرات کردستان عراق با ۳۱ کرسی در رتبه چهارم و ائتلاف کردستان و «الفتح» هرکدام با ۱۷ کرسی در ردههای بعدی قرار گرفتند.
انتخابات پارلمانی در ۱۸ مهر ماه برگزار شد و پس از اعلام نتایج بسیاری از گروههای سیاسی معتقد به تقلب گسترده بودند تا جایی که در ورودیهای منطقه سبز تحصن و درگیری رخ داد.
با این حال کمیساریای عالی انتخابات عراق چندی پیش اعلام کرد که شمارش دستی آراء تمامی حوزهها پایان یافته و تطابق کامل با نتایج الکترونیکی آراء دارد، یعنی هیچ تقلبی صورت نگرفته است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
✅ روزنامه نگاری در قرن آینده چگونه خواهد بود؟
◻️ در حالیکه نمی توان از تغییر فرار کرد، واضح است که اینترنت و عصر دیجیتال همچنان با ما هستند و بشریت همچنان به یافتن راه های جدید برای ارتباط و تعامل در قرن ۲۱ ادامه خواهد داد.
◻️ کاهش اخیر مشاغل روزنامهنگاری و حملات به «اخبار جعلی»، برخی رسانهها را به این فکر انداخته است که آیا واقعا روزنامهنگاری آیندهای دارد؟ این احتمالاً یک واکنش افراطی است. متمم اول قانون اساسی آمریکا، حقِ داشتن مطبوعات آزاد را تضمین می کند و افراد زیادی مانند روزنامه نگاران میخواهند برای زنده نگه داشتن این حرفه، کسانی را که در قدرت هستند، پاسخگو نگه دارند. در نهایت، روزنامهنگاری میتواند به حرفهای مانند یک وکیل، درمانگر یا هر حرفه مجاز دیگری تبدیل شود که برای فعالیت، به تأیید هیئت مدیره نیاز دارد.
◻️ صرف نظر از اینکه این اتفاق بیفتد یا نه، روزنامه نگاران در عصر دیجیتال باید به سازگاری خود ادامه دهند. فناوریها، پلتفرمها و ابزارهای جدید مطمئناً در طول سالها ایجاد میشوند و بهترین روزنامهنگاران راههایی برای کار کردن با آنها یا کشف جایگاههای جدید در این زمینه پیدا می کنند. به گفته مؤسسه پوینتر، روزنامه نگاران در 10 تا 20 سال آینده به کنجکاوی، مهارت نوشتاری و توانایی تشخیص واقعیات مانند روزنامه نگاران امروزی نیاز خواهند داشت، اگرچه آنها باید بیشتر به مهارت های ویرایش فیلم و عکس دیجیتال و همچنین افزایش تواناییشان برای «ساخت برند خود» متکی باشند. در حالیکه افراد برتر در این زمینه ممکن است بتوانند یک تخصص را دنبال کنند، اما روزنامه نگاران دیگر باید به دنبال کشف حوزه ها و مقابله با چالش های جدید باشند.
◀️روزنامه نگاری در عصر دیجیتال: یک تحول دائمی
◻️ حوزه روزنامهنگاری، از پیش از انقلاب صنعتی تا روزنامهنگاری شهروندی کنونی و گروههای رسانهای تکامل یافته است. روزنامهنگاران و دانشجویان روزنامهنگاری قرن ۲۱، باید آماده سازگاری با بسترها و فناوریهای جدید را داشته باشند تا بتوانند وظایف خود را به طور مؤثر انجام دهند.
◻️ در حالیکه ممکن است روزنامهنگاران با آیندهای نامشخص روبرو باشند، همیشه راههایی برای کارآفرینان با درک فناوری و انسانیت برای بیان داستانهای جذاب وجود خواهد داشت. موضوع این نیست که آنها خود را چه می نامند، مهم این است که قطعاً این تعریف روزنامه نگاری است.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
☸️ جنگ در میدان روایتهای سینمایی
📍الکمین، روایت سینمایی امارات متحده عربی از جنگ یمن، ازچند شب گذشته بر روی پرده سینماهای این کشور و چند کشور عربی دیگر رفته است.
امارات با تولید فیلم «الکمین» که گفته می شود بزرگترین پروژه سینمایی این کشور می باشد به روایت جنگ یمن از نگاه سربازان اماراتی حاضر در این جنگ پرداخته است.
فیلم را پیر مورل فرانسوی ،کارگردانی کرده است که با فیلم تیکن شناخته می شود / گفته می شود داستان فیلم «کمین» با الهام از وقایع واقعی، ماموریت نجات گروهی از سربازان اماراتی را که در کمین عناصر (شورشی) در دره ای کوهستانی به دام افتاده بودند را روایت می کند.
1️⃣ فیلم الکمین را پس از فیلم موصل که آنهم روایتی متفاوت و جهت دار از آزادسازی شهرموصل از دست داعش می باشد ، دومین اثری می توان قلمداد نمود که ادعا می شود با الهام از حوادث واقعی تولید شده است. آثاری قابل قبول و قابل تامل که تصویری غیر واقعی و جهت دار از بازیگران داخلی منطقه در بحران جاری غرب آسیا ارایه می دهد.
در واقع هر دو اثر با درونمایه ای در تضاد با محور مقاومت ، ادعا می کنند بر مبنای واقعیتی مستند، اقتباس شده اند. از این منظر می توان این دو اثر را در قاب مشترکی تحلیل کرد و الگویی برای تحلیل مسیر تولید پیام به حساب آورد.
2️⃣ در این دو اثر مفهوم و مضمون :" من و دیگری " کاملا متفاوت بازنمایی شده است. من و دیگری در فضای جغرافیای کشورهای منطقه و منازعه شکل گرفته در میان مسلمانان بازنمایی شده و صورت بندی گردیده. به عبارت دیگر اسلام معتدل و اسلام افراطی، دوگانه من و دیگری را در این فیلم ها شکل داده اند. ( معنای اسلام افراطی و معتدل هم کاملا روشن است)
3️⃣ مبنای نگارش فیلمنامه ی هر دو اثر اقتباسی از حوادث مستند ادعا شده است. درست یا غلط ،بر همین مبنا فیلمنامه های خوبی هم نگارش شده و با تولید خوب در نهایت آثاری دیدنی و اثر گذار شده اند. اقتباسی بودن و مستند بود دو ویژگی کلیدی هستند ، که آنها را چند سرو گردن از کارهای مشابه برتری داده است. در همین چهارچوب، در حاشیه باید به این نکته مهم اشاره کنم که یکی از غفلت های اساسی ما در تولید فیلم و سریال در حوزه انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس و محور مقاومت، عدم توجه به آثار داستانی و جدی گرفتن اقتباس بوده است.
4️⃣ جنگ روایتها یعنی کنشی پیشدستانه برای ساخت تصاویری که می خواهیم دیگران بر آن مبنا درک کنند و تاریخ را به یاد اورند. اماراتی ها البته به دودلیل روشن این روایت سینمایی را تولید کرده اند:
الف : به دنبال ترمیم چهره و رفتار نادرست شان به جهت مشارکت با عربستان در جنگ یمن و تهاجم به ملت مظلوم این کشور می باشند..
ب: تصویر برند ملی شان را با چنین آثاری ارتقا دهند .
اما نباید پازلهایی که تصویر این سالهای خاورمیانه را می سازند نادیده بگیریم و از آن غفلت کنیم.
5️⃣ انگاره سازي رسانه ای را می توان ،یکی از مبادی و مبانی جنگ روایتها دانست..انگاره سازی ، به عنوان يكي از كاركردهاي رسانه هاي گروهي و از جمله هنر سینما، مخاطبان را از عمـق تحليل به سطح ميرساند و در نهايت فقط نـوعي ادراك بصـري را برايشـان فـراهم می اورد . معرفت تصویری ، سبب محدود وکلیشه ای شدن ادراک و غفلت فهم می گردد. همان نقطه ای که در عصر انباشت اطلاعات و سرعت تحولات می توان تاریخ آینده را نوشت.
#جنگروایتها
#روایتسینمایی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🔰رهبرانقلاب: خصوصیت مدرس چه بود؟ #مدرس خصوصیت عمدهاش این بود که هیچ عامل ارعاب و تهدید و تطمیع و فریبگری در او اثر نمیکرد.۱۳۷۸/۱۱/۲۶
📸تصویری از رهبرانقلاب در کنار مزار شهید مدرس
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir