🔺شعار تیم ملی در جامجهانی انتخاب شد
🔹رئیس دپارتمان مسئولیت اجتماعی: شعار «تا پای جان، برای ایران» بهعنوان شعار رسمی تیم ملی فوتبال ایران در جامجهانی ۲۰۲۲ قطر انتخاب شده است .
حجتالاسلام زارع قم مقدسه:
تلوزیون عربستان سعودی:
تظاهرات در ۵۰ استان ایران ادامه دارد.
😂😂😂
ایران ۳۱ استان دارد
11.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عضویت در کانال روشنا کهگیلویه و بویراحمد
@roshana_kb
کانال سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأسیس شد
🔸|بسم الله القاصم الجبارین🇮🇷🚩
🔹|أَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ🇮🇷🚩
🔸|اخبارومطالب سریع و معتبر سپاه پاسداران و گروه های مقاومت و بینالمللی را با ما بروز باشید 🇮🇷🚩
👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/pasdaranesepah
✋
تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار
1⃣ در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.
2⃣ در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود. اینبار حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
3⃣ در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات.برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند.اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند.
🔻و اما اصل حرف؛
🔸نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود، نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه.
🔸نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها.
🔸جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
🔻 مهمترین نکته آموزنده
این است که دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند، نه صرفا کف خیابان. به همین دلیل است که سلبریتی ها اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
🔻 و از این واضحتر اینکه
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
🔻 و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
✍ محسن مهدیان
@roshana_kb