eitaa logo
روشنایی_مومنی
452 دنبال‌کننده
17هزار عکس
9.1هزار ویدیو
1.6هزار فایل
روشنایی مسایل مهم و مطالب آموزنده به سوالات شرعی پاسخ داده میشود ارتباط با مدیر کانال ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ تبلیغ و تبادل ۰۹۳۵۹۴۵۶۲۳۳ @fb_girll هرگونه کپی برداری جایز است لینک کانال عمومی @roshanaie_momenie
مشاهده در ایتا
دانلود
🌼 آیت الله بهجت: «مرحوم مجلسي رحمه الله عليه در يکي از مولفاتش نوشته است :« اگر انسان به طب مأثور(حدیث نقل شده) از ائمه اطهار(عليهم السلام) عمل کند، به بيماري مبتلا نمي شود و بنده هم في الجمله ديده ام شخصي به طب مأثور عمل کرد، حدود ۸۰ سال داشت و مريض نشده بود.
💰 شاه دزد 🔹رئیس دزدها خود شخص شاه بود! دزدی ۳۵میلیارد دلاری که معادل درآمد حاصل دو سال فروش نفت کشور در سال۵۶ بود، تازه با آن میزان بالای فروش در آن سال‌ها.
📖 السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْحُجَجِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ... ‍ ♦️سلام بر تو ای مولایی که عصاره همه فرستادگان خدایی. سلام بر تو و بر روزی که خواهی آمد و با اعجاز موسایی و دَم عیسایی و خُلق محمّدی ات، دلها را فتح خواهید کرد. 🌅 📌نشر حداکثری حداقل ارسال به «۵ نفر»
❤امام حسیــن(علیه السلام): 💠همانا کسی که در بر آزار و اذیت و تکذیب کردن ها صبـــر کنند همانند کسی هستند که با شـمشـیردر کنار رسول خدا مبارزه می‌کند.» 📚بحار الانوار. ج ۵۱. ص۱۳۳ 🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
📌 ▪️مادری بین دود گفت بیا؛ یا ابن الحسن! با صدایی کبود گفت بیا... ▫️پدرت زیر ضربت شمشیر؛ زیر لب در سجود گفت بیا... ▪️سر نیزه، حسین لب وا کرد؛ در محل یهود گفت بیا... ▫️دور و اطراف عمه ات زینب؛ چون که محرم نبود گفت بیا... ▪️یا ربَّ الزَّهرا! بِحَقِّ الزَُهرا، اِشفَ صَدرِ الزَّهرا، بِظُهورِ الحُجَّهِ؛ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
⛅️🌺⛅️ 🌺⛅️ ⛅️ 😊 🖇 📌 مفهوم ⁉️ 🔸سبک زندگی، مجموعه ای از اعمال و رفتار است که وقتی در کنار هم قرار میگیرند، پازل زندگی ما را می سازند. انسان منتظر، باید نوعی از سبک زندگی را انتخاب کند که وقتی گزارش اعمالش را در محضر مولایش عرضه میکنند، لبخند رضایت را بر لبان ایشان بنشاند. لذا لازم است. ♻️ اولا نسبت به آن سبک زندگی که مورد نظر امام عصر هست معرفت پیدا کند ♻️ وثانیا با دقت و تامل، آن را در زندگی به کار گیرد. 🔆سبک زندگی مهدوی همان سبک زندگی دینی است؛ لیکن کسی که دغدغه اش مهدویت و ظهور است، آن اعمال دینی را با نیت مولایش انجام میدهد. مثلا 🔺اگر به تربیت فرزند فکر میکند، دنبال این است که چگونه فرزندی مهدی یاور تربیت کند. 🔺یا اگر صدقه میدهد، در صدر نیت هایش، سلامتی امام عصر میباشد. 🦋در این بخش از پیامهای مهدوی دنبال آن هستیم تا نکاتی را بیان کنیم تا زندگی هایمان رنگ و بوی بگیرد
⏺حضرت آيت الله حاج شيخ جواد كربلايى:سالها قبل از حضرت آيت الله العظمى حاج ابوالقاسم خوئى(ره) و نيز پيش از ايشان از آيت الله العظمى بهجت مدّظله شنيده بودم كه آقاى خوئى در مبحث "استعمال لفظ در بيش از يك معنى" فرموده بودند كه اينگونه استعمال لفظ مستلزم دو لحاظ آلى و استقلالى در يك استعمال است و لذا محال مى باشد." 🔷ولى آيت الله بهجت در همان سنين جوانى به آيت الله خوئى عرض كرده بودند: ممكن است نفس انسان به مرتبه اى از قّوه برسد كه بتواند بين اين دو لحاظ جمع كند. ◀️در واقع ايشان اين مطلب را بهانه كرده بودند براى انتباه آيت الله خوئى به لزوم تحصيل معارف الهيه و اتّصاف به صفات اولياء الله. ◾️آيت الله خوئى نيز علت عنوان اين مطلب را از ايشان جويا شده بودند. بعد از توضيح آيت اللّه بهجت ، ايشان پرسيده بودند به كى و كجا مراجعه كنم ؟ و آيت الله بهجت ، حضرت آية الحق آقاى سيد على قاضى قدّس سرّه را معرفى كرده بودند. سپس با وساطت آيت الله بهجت ، جلسه ملاقاتى بين آيت الله قاضى و خوئى در صحن حضرت ابوالفضل عليه السّلام ترتيب مى يابد و يك ساعت و نيم به طول مى انجامد. آيت الله خوئى بعدها به بنده (كربلايى ) فرمودند: ما تسليم شديم و تحت تاثير قرار گرفتيم و سخنان ايشان را پذيرفتيم . ايشان برنامه و شرائط ويژه اى ارائه فرمودند كه مى بايست با لباس مخصوص، ذكر مخصوص و به تعداد مشخص تكرار انجام شود، همه شرائط را آماده نمودم و تصميم گرفتم كه ساعت دو بعد از ظهر در جاى مناسب و خلوتى در حرم حضرت على عليه السّلام شروع كنم، ولى متاسفانه هنگامى كه تمام شرايط را فراهم كردم و خواستم ذكر را بگويم هر چه فكر كردم آن ذكر به يادم نيامد، مايوس شدم و به خود گفتم: ابوالقاسم! تو را براى اين كار نخواسته اند. آن ذكر اين بود: "لا إِلهَ إِلاّ هُوَ، وَ عَلَى اللّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ"؛ معبودى جز او (خدا) نيست، پس مؤ منان تنها بايد بر خدا توكّل كنند.
⛅️🌺⛅️ 🌺⛅️ ⛅️ 😊 🖇 📌 💕 💠انسان منتظر در انتخابهایش، همیشه به این نکته توجه دارد که منتظر است نه منتظر حضور و امام عصر را حاضر و ناظر بر انتخابهایش میبیند. 🔸انسان منتظر، یک روایت را همچون تابلویی بر دیوار قلبش نصب کرده است و در لحظات مختلف زندگی، مدام به آن میکند و سبک زندگی اش را حول محور این روایت، انتخاب میکند. 🔻 موسی بن سیار گوید: همراه امام رضا به شهر توس رسیدیم. صدای شیون می آمد... عده ای، جنازه ای را تشییع میکردند. دیدم امام رضا از اسب پیاده شده و نزدیک جنازه رفتند. او را بلند کرده و به خود چسبانید. وقتی جنازه را نزدیک قبر بردند، حضرت خود را به جنازه رساندند. دستشان را به سینه او نهادند و فرمودند: ای فلان بن فلان، تو را به بهشت بشارت باد. از این به بعد، دیگر وحشت و ترسی بر تو نیست. گفتم: این میّت را میشناسید؟ فرمودند: آیا نمیدانی که اعمال شیعیان ما هر صبح و شام بر ما عرضه میشود؟ پس اگر خطایی در اعمالشان دیدیم، از خدا برایش طلب بخشش میکنیم، و اگر کار خوبی دیدیم برایش طلب پاداش میکنیم.
🥀 ❤ ⁦✍️⁩...شهید ابراهیم هادی مدتی در جنوب شهر بود؛ 🔹مدیر مدرسه اش میگفت آقا ابراهیم از پول میداد به یڪی از شاگردان تا هر روز زنگ اول برای ڪلاس نان و پنیر بگیرد. 🔹چون آقای هادی نظرش این بود ڪه این ها بچه های هستند و اڪثرا سر ڪلاس گرسنه هستند و بچه گرسنه هم درس را نمیفهمد. 🌷ابراهیم هادی نه تنها معلم؛ بلڪه الگوی و رفتار بچه ها بود.
روزهای ، منتخبی از (برگرفته از کتاب شریف سیدابن طاووس، مورد توصیه حضرت آیت الله بهجت) نماز ماه جمادی‌الثانی: چهار رکعت است در رکعت اول حمد و آیت‌الکرسی، یک‌بار و سوره انا انزلناه بیست و پنج بار، در رکعت دوم حمد و الهاکم التکاثر یک‌بار، قل هو الله احد بیست و پنج بار در رکعت سوم حمد و قل یا ایها الکافرون یک‌بار، قل اعوذ برب الفلق بیست و پنج بار و در رکعت چهارم حمد و اذا جاء نصر الله و الفتح یک بار و قل اعوذ برب الناس بیست و پنج بار بعد از سلام هفتاد بار تسبیحات اربعه، هفتاد بار صلوات، سه بار اللهم اغفر للمؤمنین و المؤمنات سپس به سجده برو و در سجده سه بار بگو یا حی یا قیوم یا ذا الجلال و الاکرام یا الله یا رحمان یا رحیم یا ارحم الراحمین.
❇️آیت الله مصباح می فرماید: 💠ملك مختصرى در شمال ، از پدرشان به ايشان به ارث رسيده بود كه محصول برنج داشت و لااقل بخشى از مصرف خانه ايشان از آنجا تاءمين مى شد. ولى وقتى برنج را مى آوردند ايشان مقيّد بودند كه مقدارى از آن (هر چند فرض كنيد چند كيلو را) به همسايگان و دوستان اهداء كنند. 🔷در جريان مبارزات، مدتى بود كه بنده قم نبودم به مسافرت رفته بودم حتى نزديكان ما هم درست اطّلاع نداشتند كه من كجا هستم. در اين مدت ايشان يك بار كيسه اى برنج و بار ديگر مبلغى پول (كه البته آن زمان هم خيلى زياد نبود) به منزل ما فرستاده بودند، نكته اينجاست كه مبلغ پول را توسّط آقازاده خود على آقا و خانم خود ايشان به خانه ما فرستاده بودند و آقازاده شان سر كوچه ايستاده بود و خانم ايشان آن را در منزل ما به خانواده ما داده بودند. 🔸وقتى برگشتم و اين جريان را شنيدم مدّتى متحيّر بودم كه اين چه سرّى بود كه خانمشان تشريف بياورند در منزل ما و اين مبلغ را بدهند. بعد از مدتى به اين نتيجه رسيدم كه يكى از آداب شرعى اين است كه اگر زنى شوهرش مسافرت هست مرد نامحرم در خانه اش ‍ نرود و اگر كارى هست به وسيله خانمى انجام بگيرد. اين قدر ظرافتها و ريزه كاريها در گفتار و رفتار و نشست و برخاست اولياى خدا وجود دارد كه فهميدن آنها خود يك علمى مى خواهد، چه رسد به اينكه انسان بتواند دقيقاً آنها را رعايت كند، و همين هاست كه بنده را در بندگى پيش مى برد و پيش خدا عزيز مى كند و به مقامات بلندش مى رساند. ◾️و نصيحت ايشان به كسانى كه از ايشان دستور مى خواهند، رعايت مسلّمات شرع است ، و افرادى كه نصيحتى مى خواهند ايشان تاءكيد مى كنند مسلمات شرع را درست رعايت بكند و آن چيزهايى كه مشكوك و مشتبه است در درجه بعد است.