#روز_مباهله
#آیه_تطهیر_و_اصحاب_کساء
🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊
خاتم الانبیاء
حضرت محمدمصطفی🌸🌱💐
(صل الله علیه و آله الطاهرین و سلم)
فرموده اند :؛:
مثل اهل بیت من ،
مانند کشتی نوح است
که هرکس داخل آن شد ؛
نجات یافت و هرکس رهایش کرد ،
غرق گردید.
📚 امالی طوسی ، ۳۴۹/۷۲۱
۲۴ ذی الحجّه
روز مباهله گرامیباد
#التماس_دعا_برای_ظهور
@roshanaie_momenie
➼┅═❧═┅┅───┄
#فن_بیان
میخواهید بدانید فن بیان چیست؟
پس اول بریم سراغ تعریف، فن بیان در حقیقت همان توان سخنگفتن است. زمانی که صحبت از فن بیان به میان میآید، جدا از این که شما چه کسی هستید؟ چه کاری دارید؟ با چه کسی صحبت میکنید و…. فقط کافیست که از زبان خود استفاده کنید، شما نیاز به فن بیان دارید.
اگر میخواهید با دوستان خود ارتباط خوبی برقرار کنید، روابط عمومی خوبی داشته باشید، منظور خود را به خوبی به مخاطبانتان منتقل کنید و همچنین کاری کنید که بقیه از همنشینی و صحبت با شما لذت ببرند باید « فن بیان » خوبی داشته باشید.
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
#حجت_الاسلام_محمدمومنی
روشنایی
مسایل مهم و مطالب آموزنده
@roshanaie_momenie
📣قرار نیست کودک «کارگر» منزل باشد،
اما سپردن "مسؤولیت" انتخابی
از بین چند مسؤولیت به او،
به رشد شخصیت او کمک میکند.
💠 امام باقر عليه السلام:
🔻 اِنَّ هذَا اللِّسانَ مِفْتاحُ كُلِّ خَيْرٍ وَ شَرٍّ، فَيَنْبَغى لِلْمُؤمِنِ اَنْ يَخْتِمَ عَلی لِسانِهِ كَما يَخْتِمُ عَلى ذَهَبِهِ وَ فِضَّتِهِ.
🔰 به راستى كه اين زبان كليد همه خوبى ها و بدى هاست پس شايسته است كه مؤمن زبان خود را مُهر و موم كند، همان گونه كه (صندوق) طلا و نقره خود را مُهر و موم مى كند.
📙 تحف العقول، ص298
،::،، َ۰ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#حدیث
زیبا_سخن_بگوییم
💟 #امیرالمومنین_علی 💟 علیه السلام ؛
✅ چه بسیارند دوستان به هنگامِ چیده شدنِ کاسه ها ، و چه اندکند به گاهِ گرفتاری های زمانه.
بارها گفت :محمد(صلی الله علیه و آله و سلم)
که علی جان من است🌸
هم به جان علی ونام محمد صلوات 🌸
💙 روز #مباهله مبارک باد💙
#مباهله
مُباهَلَه، درخواست لعن و نفرین الهی برای اثبات حقانیت است و بین دو طرفی رخ میدهد که هر کدام ادعای حقانیت دارند.
این واژه در تاریخ اسلام به ماجرایی اشاره دارد که طی آن، پیامبر اسلام(ص) پس از مناظره با مسیحیانِ نجران و ایمان نیاوردن آنان، پیشنهاد مباهله داد و آنان پذیرفتند. با این حال مسیحیان نجران، در روز موعود از این کار خودداری کردند.
بنابر اعتقادات شیعی، جریان مباهله پیامبر(ص) نه تنها نشانگر حقانیت اصل دعوت پیامبر(ص) است، بلکه بر فضیلت همراهان او (حضرت علی، فاطمه و حسنین) در این ماجرا دلالت میکند. شیعیان بر این اساس، معتقدند امام علی(ع) بر اساس آیه مباهله، به منزلۀ نَفْس و جان پیامبر است. واقعه مباهله در ۲۴ ذیالحجهسال نهم هجری روی داد و آیه ۶۱ سوره آل عمران به آن اشاره دارد.
🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
#حجت_الاسلام_محمدمومنی
روشنایی
مسایل مهم و مطالب آموزنده
@roshanaie_momenie
چرا اهل تشیع اعتقاد به جواز متعه (صیغه، ازدواج موقت) دارند، در حالی که پس از رحلت پیامبر (ص) حرام اعلام شده بود؟
پاسخ اجمالی
ابتدا باید توجه کنیم که این قضیه از مسائل فقهی است که باید در مجال و زمینه خاص و از طرف متخصصین فن بررسی شود. اینجا اجمالی از مطالب را بیان کرده و بحث کامل را به جواب تفصیلی ارجاع می دهیم.
1. ازدواج موقت به ازدواجی گفته می شود که بین زن و مردی که هیچ مانعی از ازدواج نداشته باشند و با رضایت طرفین، همراه مهر معین تا زمان مشخصی عقد ازدواج بسته شود. این نکاح طلاق ندارد و با اتمام وقت خود به خود از هم جدا می شوند.
2. دلائل ازدواج موقت:
در قرآن کریم آیه 24 سوره نساء بر این امر دلالت دارد و در روایات از تعدادی از صحابه از قول پیامبر (ص) نقل شده است که حضرت این نکاح را تشریع کرده است. به طوری که در تشریع آن هیج اختلافی نیست. اهل سنت هم که قائل به نسخ حکم جواز متعه شده اند هم در این که ناسخ چیست و هم در زمان نسخ بسیار با هم اختلاف دارند، این اضطراب در بیان نسخ از قرائن عدم صحت نسخ است. از طرفی تعداد زیادی از صحابه و تابعین قائل به حلیت نکاح متعه شده اند و این حکم را عاری از نسخ دانسته اند.
البته در این مورد شبهاتی وارد شده است که همگی ضعیف اند و از آنها به خوبی جواب داد شده است.
با عرض احترام و ادب به عنوان شخصی مسلمان دوست دارم بدانم که فلسفه وجودی صیغه در مذهب تشیع چیست؟
پاسخ
پیرامون ازدواج موقت بررسی های بسیاری انجام شده و نظرات گوناگونی مطرح شده است، در این میان به نظر می رسد آن چه بیشتر در ازدواج دائم مورد نظر اسلام می باشد تشکیل خانواده و ایجاد نسل و تربیت فرزندان برومند و صالح می باشد و اما آنچه از مجموع اخبار اسلامی راجع به ازدواج موقت استفاده می شود این است که بیشتر منظور از این نوع ازدواج ارضای صحیح غریزۀ جنسی است. و تولید نسل هدف اصلی آن نیست؛ و لذا این نوع زناشویی را به نام متعه خوانده اند. در قرآن مجید نیز از این نوع ازدواج به عنوان استمتاع نام برده شده است.[1]
حال سؤال این است که چه لزومی داشت که اسلام برای ارضای غریزۀ جنسی ، چنین قانونی را وضع کند مگر قانون ازدواج دائم که اساس تشکیل خانواده ها به شمار می رود، برای تأمین این منظور کافی نبود؟
جواب این سؤال با مطالعه در کیفیت غریزۀ جنسی در افراد مختلف، روشن می شود:
غریزۀ جنسی مثل سایر استعدادها و احساس ها و روحیات در افراد، مختلف است.
در بعضی افراد این غریزه به حد اعتدال وجود دارد که تنها با تشکیل خانواده و تمکین زن در برابر مرد برطرف می شود. اما در برخی از افراد یا غریزۀ جنسی در حال طغیان است به طوری که با انتخاب همسر دائم و تمکین او اشباع نمی شود و یا این که در اثر اختلافات و عدم هماهنگی اخلاقی و روحی و غیر آن، زن از مرد تمکین نمی کند و در نتیجه نیروی جنسی که لازم است در موقع خود به نحو صحیح اشباع گردد، ارضا نمی شود؛ خصوصا در صورتی که عوامل مهیج شهوت، در اجتماعی تا سر حد جنون پیش برود و به کارهایی وامیدارد که قلم از ذکر آن شرم دارد؛ ضرورت متعه بیشتر خواهد بود.
آمار گوناگونی که از ازدیاد فرزندان نامشروع و تجاوزهای به عنف در کشورهای اروپایی و امریکائی انتشار یافته شاهد گویای این موضوع است.
آیا باید جوانان را آزاد گذاشت که به دامن فحشاء و خیانت پناه ببرند و زندگی خود را با این وضع رسوا و فلاکت بار بگذرانند و یا لازم است قانونی آسان و سهل که مسئولیت های سنگین تشکیل خانواده دائم را نیز نداشته باشد، در پیش پای جوانانی که با طغیان غریزۀ جنسی، دست و پنجه نرم می کنند گذاشت تا بدین وسیله جوانان را از سرگردانی و ضلالت و افتادن در منجلاب فساد نجات داد؟
اسلام با تشریع قانون ازدواج موقت، در موارد ضروری و لازم که قانونی بس سهل و دارای مسئولیت های کم می باشد مشکل جوانان را حلّ کرده است و آنها را از گرایش به سوی فحشاء و زنا و خیانت و بی بند و باری باز داشته است و لذا روایات معتبری از پیشوایان مذهبی اسلام وارد است که ثابت می کند که ازدواج موقت بیشتر برای ارضای غریزۀ جنسی در موارد لازم تشریع گردیده است.
چنان که در روایت معتبر امام باقر از علی علیهما السلام چنین نقل می کند: «اگر نکاح موقت به وسیله بعضی از خلفا منع نمی شد هیچ فرد مسلمانی مگر افراد خیلی پست مرتکب زنا نمی گردید.»
❤️ حب حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
سرلوحه اعمال مؤمن، دوست داشتن على بن ابى طالب است. (بشارة المصطفى ص۱۵۴)
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
من از امّتم مهرورزى به على را همان گونه انتظار دارم كه گفتن «لا إله إلّا اللّه » را از ايشان انتظار دارم. (بشارة المصطفى ص۱۴۵)
🌷پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
محبت على در قلب هاى مؤمنان، افكنده شده است. جز مؤمن، او را دوست نمى دارد و جز منافق، وى را دشمن نمى دارد. [و امّا ]محبت حسن و حسين در قلب هاى مؤمنان و منافقان و كافران، افكنده شده است. از اين رو، كسى را نمى بينى كه آنان را مذمّت كند. (المناقب لابن شهر آشوب ج۳ ص۳۸۳)
🌷امام باقر عليه السلام:
سودمندترين چيز براى شما در لحظه اى كه مرگ فرا مى رسد، محبت على عليه السلام است. (دعائم الإسلام ج۱ ص۷۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نامنویسی زائران اربعین در سایت سماح آغاز شد.
همچنین با مراجعه به دفاتر حج و زیارت هم میتوان نام نویسی کرد.
با توجه به توافقات انجام شده برای راهپیمایی اربعین نیازی به اخذ ویزا نیست و داشتن گذرنامه برای ثبت ورود و خروج کافیست.
🌸🍃🌸🍃
امام صادق علیه السلام:
پنج چیز است که هر کس یکی از آنها را نداشته باشد، همواره در زندگیاش کمبود دارد و کم خرد و دل نگران است:
❣اول تندرستی
❣دوم امنیت
❣سوم روزی فراوان
❣چهارم همراهِ هم رأی.
❣پنجم که در برگیرنده همه اینهاست، رفاه و آسایش است.
راوی پرسید: همراهِ هم رأی کیست؟ امام فرمودند: همسر و فرزند و همنشین خوب
#الخصال
🍃🌸