9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا بحال هیچ معلمی اینگونه قران رو معرفی نکرده بود و ما چقدر غافل بودیم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📹 رفتار متکبرانه شاه جدید انگلیس؛ دست نزدن به وسایل و دستور به خدمه!
رسانههای انگلیسیزبان با انتشار این تصویر از شاه چارلز پادشاه جدید انگلیس، او را مورد نقد شدید قرار دادند و چارلز را به دلیل عدم دست زدن به وسایل و دستور به خدمه با یک زبانِ بدن خودکامه، زیر تندترین انتقادات بردند.
گلچین کلیپ های بصیرتی 👇
@jamkaranedeleman
❌ تحلیل ٤٩ سال پیش رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره کنگره عظیم جهانی اربعین
🔹شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاء متشتت در جریان بود.
🔹مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه این رشتهها به آنجا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود.
🔹همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک کنگره جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه(ع).
🔹این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
🔹بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطرهانگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین شهدا، مزار کشتهشدگان راه خدا، اینجا جمع بشوند تشیع، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند.
🔹اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی(ع) به ما ارائه دادند.
📚 سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی(ع)/ مشهد ۲۴ اسفند ۱۳۵۲
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استقبال گرم مردم عراق از زائران اربعین حسینی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
امام علی علیه السلام خطاب به امام حسن(علیهالسلام) فرمود:
پسرم؛
از دوستی و رفاقت با آدم بخیل پرهیز کن!
زیرا آنچه را که سخت به آن نیاز داری؛
از تو دریغ خواهد کرد.
نهجالبلاغه،حکمت۳۸
السَّلامُ عَلَی وَلِیِّ اللَّهِ وَ حَبِیبِهِ السَّلامُ عَلَی خَلِیلِ اللَّهِ وَ نَجِیبِهِ السَّلامُ عَلَی صَفِیِّ اللَّهِ وَ ابْنِ صَفِیِّهِ السَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهِیدِ السَّلامُ عَلَی أَسِیرِ الْکُرُبَاتِ وَ قَتِیلِ الْعَبَرَاتِ ...
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا شَمْسِ الظَّلامِ وَ بَدْرِ التَّمامِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ، عَجَّلَ اللّٰهُ فَرَجَكَ، رُوحی لروحِکَ الْفِداءُ و نَفْسی لِنَفْسِکَ الْوِقا ...
أعظَمَ اللهُ اجورَنا واجورکمبمُصابِنا بِالحُسَینِ، وَ جَعَلَنا و ایّاکُم مِنَ الطّالِبینَ بِثارِهِ مَع وَلیّهِ الامامِ المَهدیِّ مِن آلِ مُحَمَّدٍ(ص)
ما قدردان همه نعمات الهی مخصوصا نعمت #ولایت که باعث اتحاد قلوب مسلمین درجهانه،هستیم
واز بچه های انقلابی عراق ومردم رنج کشیده عراق صمیمانه تشکر میکنیم
برای اینهمه خدمت خالصانه
اجرشون با امام حسین علیه السلام
سلام ورحمت الهی برهمه شما افسران جنگ نرم امام خامنه ای
که در سنگر حمایت ازاسلام و ولایت،خالصانه و گمنام مجاهدت میکنید
اجرتون با آقا امام زمان عجل الله
ودعای شهیدان مخصوصا شهید حاج قاسم بدرقه راهتان
#یا_حسین_علیه_السلام
#با_ولایت_تا_شهادت
#یا_زینب_کبری
#اربعین
🎇 ⚙ کاربردی (۱۴):
ساعت را تغییر ندهید:
⚙ آیا ضررهای تغییر ساعت بیشتر از منافعش نیست؟
آیا بهتر نیست به جای تغییر ساعت زمان کار ادارات همانند دوره کرونا تغییر کند؟
آیا با توجه به اینکه کار در قالب عادت و ثبات، منظم تر و مفیدتر است، بهتر نیست که زمان کار ادارات بطور ثابت در طول سال همان ساعت هفت و نیم باشد؟
آیا تغییر ساعت دخالت در زندگی شخصی مردم نیست؟ مگر نه این است که ساعت مخصوص دولت و ادارات نیست؟ مگر نه این است که مردم زندگی شخصی خود را بر اساس ساعت تنظیم میکنند؟
آیا تغییر ساعت گیچ کردن مردم تا یک هفته" در مورد ساعت جدید و قدیم و تشخیص ساعت کار شخصی خود نیست؟
آیا تغییر ساعت گیچ کردن نمازگزاران در تشخیص وقت نمازشان تا یک هفته نیست؟
آیا بعضی مردم بخاطر تغییر ساعت تا چند روز نماز صبحشان (در بعضی روزها) قضا نمیشود؟
آیا ضرر زدن به وقت نماز ضرر زدن به ستون دین نیست؟
آیا ضرر زدن به وقت نماز مثالی واضح برای دخالت در زندگی شخصی مردم نیست؟
آیا نه این است که فقط شروع کار شغلی بر اساس ساعت نیست و مردم (غذا و استراحت و خواب و مطالعه و دارو حتی گاهی دستشویی و جماع و غسل و تماسهای تلفنی و بسیاری دیگر) از کارهای شخصی خود را بر اساس ساعت تنظیم میکنتد.
اینها با تغییر ساعت بهم میریزد به گونه ای که گاهی تا یک هفته یا ده روز باید بگذرد تا دوباره عادت کند و بر طبق ساعت جدید بداند ساعت هر کار شخصی خود چه ساعتی بوده؟
آیا (فروردین و اردیبهشت) و همچنین (مهر و آبان ) که در مرز معتدل کوتاه و بلند شدن روز قرار دارند نیازی به تغییر ساعت دارند؟
آیا وقت آن فرا نرسیده از این کار دست بردارند؟
آیا تغییر دهندگان ساعت درست فکر کرده اند؟
آیا تنها دلیل صرفه جویی در مصرف برق کافی در تغییر ساعت است؟
آیا نمیشود این صرفه جویی را با جابجائی ساعت کار ادارت خصوصا کارخانجات و مراکز پر مصرف برق انجام داد؟
.......................................
💥《أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنسَوْنَ أَنفُسَكُمْ وَ أَنتُمْ تَتْلُونَ الْكِتَابَ أَفَلَا تَعْقِلُونَ》. (البقره/ ۴۴).
ﺁﻳﺎ ﻣﺮﺩم ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻧﺠﺎمﺩﺍﺩﻥ ﻛﺎﺭﻫﺎی ﺧﻮﺏ ﺩﺳﺘﻮﺭ ﻣﻲﺩﻫﻴﺪ ﻭ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻣﻲﻛﻨﻴﺪ، ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻛﺘﺎﺏ ﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﻣﻲﺧﻮﺍﻧﻴﺪ؟! ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﻋﻘﻠﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻛﺎﺭ ﻧﻤﻲﺍﻧﺪﺍﺯﻳﺪ؟!
🔰تربیت؛ مسئولیت(١)
١. تربیت از آغاز با مسئولیت همراه است؛ کسانی که در فرایند تربیت، جایگاهی برای مسئولیت در نظر نمیگیرند، انسان را نشناختهاند و آن کس که که انسان را نشناخته، اسلام را نیز نشناخته است.
٢. ریشهٔ ضرورتِ مسئولیت در کار تربیتی، به آفرینش انسان برمیگردد؛ آنجا که هر کسی، اولاً خود را آفریده دید؛ ثانیاً دارای امکاناتی از جمله عقل و اختیار.
٣. انسانِ آفریده شده با اختیار(مجبور به اختیار)، در درجهٔ اول در برابر خودش و بعد در برابر امکاناتش، احساس مسئولیت میکند.
کار اصلی مربی، کشف این مسئولیت در متربی و نمایاندن آن به اوست؛ اگر متربی را همچون خودش، انسان بداند...
۴. کسانی که برای رشد متربی، کاری به تشخیص او ندارند و خود به تنظیم رفتارهای متربی میپردازند، در واقع انسانیت او را نادیده گرفته و او را به بردگی میکشانند. در این صورت حتی نیت خیر مربی هم، اثر خاصی در رشد متربی نمیگذارد و حتی نمیتواند از او برای خودش، یک وزیر بسازد؛ بلکه همهٔ متربیانش در بهترین حالت، سربازانی بزدل و بیعرضه خواهند بود.
۵. پرورش احساس مسئولیت در متربی، در قدم اول با ارائه شناختی از خودِ حقیقی به او حاصل میشود. خودِ حقیقی، همان «وجود» است؛ بدون توجه به امکاناتش مثل بدن و الزاماتِ امکاناتش مثل خواب و خوراک.
پایان شمارهٔ اول
#صدای_ملت👈🏼 پیگیری مطالبات، تبیین حقایق سیاسی کشور
👇🏼👇🏼👇🏼
🆔️@sedaye_mellat313