در عهد متوکل، زنی در خراسان ادعا کرد که من زینب کبری، دختر حضرت فاطمهی زهرایم و از همینرو عدهای از دور و نزدیک دور او جمع شده بودند و از اطراف، مرد و زن به دیدن او میآمدند و تحف و هدایا برای او میآوردند و از او التماس دعا میکردند.
این خبر به متوکل رسید، پس آن زن را فراخواند و به او گفت: «زینب، دختر امیرمؤمنان در صدر اسلام میزیسته و در سیصد سال قبل در زمان یزید از دار دنیا رفته است ولی تو جوانی و حتی پیر هم نشدهای!» آن زن گفت: «من زینب کبری هستم، جدم رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) در حق من دعا کرده است و در نتیجه هر چهار سال (و طبق نقلی هر پنجاه سال) جوانی به من برمیگردد!» متوکل به ناچار سادات بنیهاشم و رؤسای قریش را احضار کرده و با آنان در این مورد به تبادل نظر پرداخت. آنان به اتفاق گفتند: «زینب علیهاالسلام دختر امیرمؤمنان(علیهالسلام) در تاریخ فلان و روز فلان از دنیا رفته است و ادعای این زن پوچ و بیمعناست.» زن سوگند یاد کرد که در گفتارش صادق است و گفت: «تا این زمان کسی از حال من مطلع نبوده و مردم نمیدانستند که من مردهام یا زندهام ولی اکنون از روی ضرورت و فقر، خود را آشکارا معرفی کردهام.» «فتح بن خاقان» وزیر متوکل گفت: «ابن الرضا (حضرت هادی علیهالسلام) را طلب نما تا او مشکل را حل نماید.» در آن زمان حضرت هادی (علیهالسلام) در سامرا زندانی بود، پس او را احضار کرد و حکایت آن زن را برای او نقل کرد.
حضرت (علیهالسلام) فرمود: «این زن دروغ میگوید و حضرت زینب (علیهاالسلام) وفات یافته است.» متوکل گفت: «این سخن را دیگران هم گفتند، دلیل شما بر دروغگو بودن این زن چیست؟» حضرت فرمود: «من این زن را از فرزندان فاطمه (علیهاالسلام) نمیدانم و نسب او را زیر سؤال میبرم.» زن گفت: «اگر تو در نسب من شک داری من هم در اینکه تو فرزند پیامبری شک دارم.» حضرت رو به متوکل کرد و فرمود: «خداوند گوشت فرزندان حضرت زهرا (علیهاالسلام) را بر حیوانات درنده حرام کرده است، اگر او در ادعای خود صادق است میتوانید وی را در میان حیوانات وحشی بیاندازید تا حقیقت معلوم شود.»
زن دروغگو گفت: «من از پدرم و مادرم حضرت علی (علیهالسلام) و حضرت فاطمه (علیهاالسلام) این کلام را نشنیدهام و قبول ندارم. حیوان درنده هر که را ببیند میدرد. شما میخواهید مرا بکشید!» امام (علیهالسلام) فرمود: «در میان این جمعیت عدهای از اولاد حضرت حسن (علیهالسلام) و حضرت حسین (علیهالسلام) حاضرند، هرکدام را میخواهید نزد حیوانات درنده اندازید تا واقعیت سخن معلوم شود.»
سادات بنیفاطمه از شنیدن این پیشنهاد به شدت وحشت کردند و رنگ از روی آنان پرید.
«علی بن جهم» یکی از منکرین امام به متوکل گفت: «چرا ابن الرضا (حضرت هادی علیهالسلام) میخواهد دیگران را به چنگ شیر اندازد، اگر راست میگوید خودش به میان حیوانات درنده داخل شود.» متوکل از این سخن بسیار خوشحال شد و با خود گفت: «عجب اسبابی فراهم آمد. هم اکنون ابن الرضا طعمهی شیرها میشود و مقصر مرگ خود خواهد شد و خیال ما از بابت او راحت می شود.» پس گفت: «یا ابالحسن! چرا شما خودتان داوطلب این کار نمیشوید؟» فرزند معصوم زهرا (علیهاالسلام) فرمود: «حرفی ندارم و خود به میان درندگان میروم.» پس نردبانی آوردند و حضرت را از آن طریق به زیرزمینی که شیرهای درنده را در آنجا نگاه میداشتند وارد کردند. مردم بسیاری برای تماشا جمع شدند و دشمنان شادمان بودند که هم اکنون درندگان امام را پارهپاره میکنند. حضرت از نردبان فرود آمد و در وسط آن محل ایستاد.
شش قلاده شیر قویپنجه که در آن موضع بودند برخاستند و با سرعت به جانب حضرت دویدند و خود را به خاک انداخته و دستهای خود را کشیدند و سرهای خود را به نشانهی تسلیم و تواضع روی دستهای خود گذاشتند و دم خود را حرکت میدادند! حضرت (علیهالسلام) دست مبارک بر سر آنان میکشید و آنها را نوازش میکرد و آنگاه اشاره کرد که برخیزید و بروید. پس شیرها یکایک برخاستند و کمی دورتر ایستادند. امام هادی (علیهالسلام) در آن میان به نماز ایستاد و در نهایت اطمینان دو رکعت نماز خواند. متوکل چون این کرامات شگفت را ملاحظه کرد گفت: «تا این خبر منتشر نشده، فوراً امام را خارج کنید چرا که در غیر اینصورت موجب خواهد شد فضائل او بر سر زبانها رائج شود.» آنگاه گفت: «ای پسر رسول خدا! شکر خدا که درستی سخنت بر همگان واضح شد، اکنون به نزد ما تشریف آورید.» شیرهای درنده متواضعانه تا پای پلهها حضرت را بدرقه میکردند، امام (علیهالسلام) چون خواست از نردبان بالا رود یکی از شیرها همچنان سر خود را به قدمهای امام (علیهالسلام) میمالید و همهمه میکرد.
حضرت (علیهالسلام) سخنی به آن شیر گفت و به دست اشاره کرد که برگرد و آن شیر نیز بازگشت، آنگاه امام (علیهالسلام) از آن میان خارج شد. متوکل پرسید: «آن شیر آخری چه میگفت؟» فرمود: «آن شیر شکایت داشت و میگف
ت: «من پیر شدهام و دندانهایم ریخته است، هرگاه طعمهای به میان ما میاندازند شیرهای دیگر که جوانند زودتر میخورند و سیر میشوند و من گرسنه میمانم، شما سفارش کنید که شیرها مرا مراعات کنند.» من نیز سفارش او را کردم.» وزیر که هنوز در تیرگیهای غفلت غرق بود گفت: «خوب است که این سخن را نیز تجربه کنیم.» پس متوکل دستور داد که طعمهای نزد شیرها انداختند، در آن حال هیچ کدام از شیرها بر سر طعمه نرفت مگر همان شیر پیر که آمد و سیر غذا خورد و برگشت، آنگاه سایر شیرها به سوی طعمه حمله کردند. حضرت (علیهالسلام) فرمود: «ای خلیفه! این زن دروغگو از ما نیست و اگر خود را فرزند علی (علیهالسلام) و فاطمه (علیهاالسلام) میداند پس او نیز به میان حیوانات درنده رود.» متوکل به او گفت: «اکنون نوبت توست.» زینب کذابه گفت: «این مرد ساحر و جادوگر است و شیرها را جادو کرده است، ولی من علم سحر نمیدانم.» متوکل با عصبانیت دستور داد تا او را به میان درندگان اندازند. در اینجا آن زن به فریاد گفت: «من دروغ گفتم، فقر و گرفتاری مرا مجبور ساخت که اینگونه ادعا کنم.» مادر متوکل چون صدای ناله و گریهی آن زن را شنید دلش به رحم آمد و از او شفاعت کرد. متوکل در آخر امر نمود که او را به الاغی سوار کنند و در کوچهها بگردانند و او خود همواره فریاد میزد: «انا زینب الکذابه.» «منم آن کسی که به دروغ خود را زینب کبری معرفی میکرد.» [1] .
برگرفته از دانشنامه امام هادی(ع) به قلم تعدادی از نویسندگان پی نوشت ها:
(1) مناقب آل ابیطالب، ابن شهر آشوب، ج 4، ص 416 - الخرائج والجرائح، راوندی، ص 405، ش 11 - اثبات الهداة، حر عاملی، ج 3، ص 375، ش 43 - ینابیع المودة، قندوزی، ج 3، ص 14 - الفصول المهمه، ابن صباغ مالکی، ص 261 - بحارالانوار، ج 50، ص 149 - مجمع النورین، سبزواری، ص 526.
منبع: کرامات و مقامات عرفانی امام هادی؛ سید علی حسینی قمی؛ نبوغ چاپ اول اردیبهشت 1381.
می گویند که مملکت، مملکت آخوندهاست!!!
اما من به تاریخ ۲۰۰ ساله سرزمینم فکر میکنم...
- من به آقا محمدخان قاجار فکر می کنم که برای قدرت چه بر سر مردممان آورد. مردهایی که کور کرد و زن هایی که....
اما این آخوند...!
۴۰ سال است که تمام قدرتش را به مردم داده است...
۴۰ سال به پای صندوق های رای می کشاند تا خودشان تصمیم بگیرند، انتخاب کنند و تعیین کنند..!
- من به شاه هوسران قاجار یعنی فتحعلی شاه فکر می کنم که از هر کوه و برزنی که می گذشت اگر دختری باب میلش بود راهی حرم سرایش می کرد...
اما این آخوند ...؛
چهل سال است که مثل یک پدر گوشه تا گوشه ی سرزمینمان ایستاده تا کسی به زن و ناموس سرزمینمان جسارت نکند...
- من به ناصرالدین شاه بیگانه پرست فکر می کنم که چطور 1،226،500 کیلومتر مربع از خاکمان را به تصاحب بیگانگان درآورد...
اما این آخوند...؛
چهل سال در اوج تحریم ها و تهدید ها، نگذاشت حتی یک وجب از خاکمان به تصاحب بیگانگان دربیاید..!
- من به رضا شاه پهلوی فکر می کنم که به دستور دشمنانمان برای مردممان خط و نشان می کشید اما در زمان او متفقين در طى چند روز كشورمان رو اشغال كردند و در نهايت او را از كشور خودش به جزيره موريس تبعيد كردند !! و او چندين هزار نفر از مردم بی گناهمان را به شهادت رساند...
اما این آخوند..؛
چهل سال است که مدافع جان مردممان شده و هر جا که به جان مردممان تجاوز شد، به خونخواهی از مردمش بلند می شد و برای تمام دشمنانمان خط و نشان می کشید که انتقام می گیریم و انتقام هم می گرفت..!
- من باز به رضا شاه فکر می کنم که به مدت یک سال با تصاحب تمام روستاها و زمین های سرزمینمان به ثروتمندترین مرد تبدیل شد....
اما این آخوند...،
چهل سال با چنان ساده زیستی زندگی می کند که حتی دشمنانش اعتراف می کنند که نه نقطه ی سیاه حتی نقطه ی خاکستری در پرونده رهبر ایران پیدا نکرده اند..!
- من به محمدرضا شاه پهلوی فکر می کنم که سی و شش سال تمام منابع: ارگان های مالی؛ نظامی؛ تسلیحاتی؛ نفتی و... سرزمینمان را به زیر سلطه ی آمریکا و اسرائیل درآورد و كشور بحرين را از ايران جدا كرد و...
اما این آخوند...؛
چهل سال با اقتدار؛ جلوی تمام جهان خواران صهیونیستی ایستاده و می گوید که هیچ غلطی نمی کنید و هیچ غلطی هم نمی کنند..!
- من باز به محمدرضا شاه فکر می کنم که بعد از فرارش از ایران گفت سی و شش سال مثل یک عروسک خیمه شب بازی بودم که بندهایم را آمریکا می چرخاند اما بعد از خروجم از ایران برای بازگشتم کاری نکردند و مثل یک تفاله مرا از کشورم بیرون کردند...
اما این آخوند...؛
چهل سال چنان استقلال کشورمان را حفظ کرد که امروز به فکر این هستیم که آمریکا را مثل یک تفاله از کل منطقه بیرون کنیم..!
نتانیاهو رئیس رژیم صهیونیست: به هرسو می نگرم خامنه ای را می بینم که پشت مرزهای اسرائیل خیمه زده است و ملت ها را به سوی خود جلب می کند او از تنگه ی خیبر در عربستان تا تنگه ی جبل الطارق را به لرزه درآورده است.
کاندولیزا وزیر اسبق خارجه آمریکا : رهبر ایران می تواند نقشه هایی را که بهترین ذهن ها، در طول بیشترین زمان و با صرف بیشترین زمان و بیشترین هزینه ها و توسط افراد ماهر کشیده شده است با یک سخنرانی یک ساعته خنثی کند
پوتین ریس جمهور روسیه : من مسیح را در رهبر ایران می بینم
رهبر ایران چهار ویژگی منحصر به فرد دارد:
۱-دروغ نمی گوید
۲-حرف تکراری نمی زند
۳-صحبت های ایشان کاملا علمی و آینده نگرانه است و حتما اتفاق می افتد
۴-سخنان ایشان برای سیاستمداران جهان مهم و روی معادلات جهانی تاثیر می گذارد
اردوغان رئیس جمهور ترکیه :
به رهبری می گوید من به عنوان یک مسئول کشور به دیدارتان نیامده ام بلکه به عنوان یک مریدی در پی مرادم آمده ام و همسرشان می گوید رهبر ایران مرا به یاد پیامبر (ص) می اندازد
کوفی عنان دبیر کل اسبق سازمان ملل:
ایشان از همان ابتدا چنان قلب مرا تسخیر کرد که تمام چهرههایی که تا به امروز مرا به خود جلب کرد فراموش کردم شخصیت معنوی ایشان چنان مرا تحت تاثیر قرار داد که با خودم گفتم چرا شخصیتی مثل من باید دبیر کل سازمان ملل باشد!
خانم بی نظیر بوتو سیاستمدار پاکستانی: چنان محو صحبت ها و نصایح رهبری شد که بی اختیار و با گریه از ایشان می خواهد که روز قیامت او را شفاعت کند.
جان کری وزیر امور خارجه آمریکا: ای کاش ما هم در آمریکا یک رهبر داشتیم!
سید حسن نصرالله رئيس حزب الله لبنان:
با شخصیتی عظیم و استثنائی مواجه هستیم که بسیاری از امت چیزی در مورد او نمی دانند و کمتر کسی در مورد این شخصیت آگاه است دشمنان او را محاصره کرده اند و دوستان هم طوری که باید حق او را ادا نمی کنند..
یاد آور نعمت بزرگ ولایت و.....
شاکر خدا و پاسدار راه شهدا باشیم.
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* مدح حضرت آقا توسط یکی از بزرگان بحرین و خواسته جالب ایشان:*
*معمولاً اگر یکی از ایرانیان بود چپیه،انگشتر و یا عبا و... درخواست می کرد ولی ببینید این آقا چی میخواد!!!!*
*به این میگویند باور قلبی*
*احسنت*
*خیلی زیبابود👏🏻👏🏻👏🏻*
*اللهم عجل لولیک الفرج*
#بنده_خوب
@Bande_khoob
https://eitaa.com/Bande_khoob
✨﷽✨
✅گرفتاری #حقالناس
✍️استاد رفیعی: مرحوم آیت الله العظمی مرعشی فرمودند: چهارده سال پدرم فوت کرده بود، ایشان را خواب نمیدیدم. خیلی دلم میخواست پدرم را خواب ببینم. آقا سید محمود، پدر ایشان، آقا سید محمود مرعشی معروف به سید محمود حکیم فرمودند: بعد از چهارده سال من متوسل به سیدالشهدا، أباعبدالله (ع) شدم که داستانش معروف است کربلا ایشان رفتند و پایین پای امام حسین، توسل به علی اکبر، بالاخره پدر را خواب دیدم. گفتم: بابا چهارده سال است من دلم تنگ شده، یکی از علما از دنیا رفت، همان شب اول بستگانش او را خواب دیدند و پرسیدند: بابا به این زودی، هنوز خودت گرفتار هستی.
گفت: کسی حقالناس به گردنش نباشد، آزاد است و میتواند راحت در دنیا بیاید. من حقالناس بر گردنم نبود. بالاخره گفتم: بابا چهارده سال است که من انتظار میکشم. گفت: بابا گرفتار هستم. گفتم: گرفتار چه هستی؟ فرمودند: مبلغی به مشهدی محمد یزدی در نجف که نزدیک حرم حضرت امیر مغازه دارد و نخود و لوبیا میفروشد، من یک مبلغی به ایشان بدهکار هستم. ظاهراً هفتصد دینار بوده است. آقای مرعشی میفرمایند: گذرنامه سخت میشد برای عراق گرفت. با یک سختی زیادی برای عتبات گذرنامه گرفتم و به نجف آمدم و سؤال کردم: مشهدی محمد یزدی؟ گفتند: چند تا داریم. گفتم: کنار حرم یک دکان یا مغازه به من نشان دادند و میگوید: رفتم دیدم یک پیرمرد بداخلاقی نشسته، جنسهایش هم همه جنسهای خاک خورده است.
سلام کردم و گفتم: مشهدی محمد یزدی شما هستی؟ گفت: چه کار داری؟ گفتم: از او چیزی نمیخواهم، پدرم سید محمود مرعشی به من گفته که به شما بدهکار هستم. گفت: یادم نمیآید! گفتم: دفتری نداری؟ گفت: این مغازه چقدر فروش دارد که دفتر داشته باشم؟ تمام کاغذها را نگاه کردم و یک به یک بررسی کردم، دو سه ساعت طول کشید. یک مرتبه دیدم نوشته: سید محمود مرعشی هفتصد دینار، ایشان فرمودند: یک مقداری هم بیشتر به او دادم و از او طلب رضایت کردم، بعد خودم یا دیگری در خواب دیدیم که پدر راحت شدند. حالا من نمیدانم این بحثهای اختلاس و بردنها که میلیاردی هم هست، واقعاً کسانی که این کارها را میکنند، البته آدم خوب و ملاحظهکار خیلی داریم. ولی واقعاً اینها یک خرده به معاد معتقد نیستند.
【 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 】
✅ @montazar
╆━━━┅🌼🌼═┅┅──┄
@zohoreshgh
❣﷽❣
#ملاقات_با_امام_زمان
3⃣ بخش سوم
💠ملاقات آیت الله اراکی💠
مگر آن ﻣﺮﺗﺎﺽ ﻧﮕﻔﺖ، ﺟﺎﻳﯽ ﺭﺍ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﻛﻦ ﻛﻪ ﻣﺤﻞ ﻋﺒﻮﺭ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﺍﺷﺨﺎﺹ ﻧﺒﺎﺷﺪ؛ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﯼ، ﻫﻤﺎﻥ ﺁﻗﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ (ﻋﺞل الله فرجه) ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﻮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺧﺘﻢ ﻛﺴﯽ ﺭﺍ ﻏﻴﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺳﻴﺪ ﻧﺪﻳﺪﯼ. ﺣﺘﻤﺎً ﺍﻳﻦ ﺳﻴﺪ، ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺍﺳﺖ. ﻓﻮﺭﺍً ﺑﺪﻧﺒﺎﻟﺶ ﺭﻭﺍﻥ ﺷﺪﻡ ﻭﻟﯽ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺗﻠﺎﺵ ﻛﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﺮﺳﻴﺪﻡ؛ ﻧﺎﭼﺎﺭ ﻋﺒﺎ ﺭﺍ ﺗﺎ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﺩﺭ ﺯﻳﺮ ﺑﻐﻞ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﻧﻌﻠﻴﻦ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺑﺎ ﭘﯽ ﺑﺮﻫﻨﻪ، ﺩﻭﺍﻥ ﺩﻭﺍﻥ ﺩﺭ ﭘﯽ ﺳﻴﺪ ﻣﯽﺭﻓﺘﻢ ﻭﻟﯽ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﻴﺪﻡ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺳﻴﺪ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺭﺍﻩ ﻣﯽﺭﻓﺖ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻳﻘﻴﻦ ﻛﺮﺩﻡ ﺁﻥ ﺳﻴﺪ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭ، ﺁﻗﺎ ﺍﻣﺎﻡ ﺯﻣﺎﻥ ﺭﻭﺣﯽ ﻟﻪ ﺍﻟﻔﺪﺍﺀ ﺍﺳﺖ. ﭼﻮﻥ ﺯﻳﺎﺩ ﺩﻭﻳﺪﻡ، ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻡ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﻛﺮﺩﻡ؛ ﻭﻟﯽ ﭼﺸﻢ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺳﻴﺪ ﺩﻭﺧﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﻮﺩﻡ ﻛﻪ ﺳﻴﺪ ﺑﻪ ﻛﺪﺍﻡ ﻳﻚ ﺍﺯ ﻛﻮﺧﻬﺎﯼ ﻋﺮﺑﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯽﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻛﻮﺥ ﺑﺮﻭﻡ. ﺍﺯ ﺩﻭﺭ ﺩﻳﺪﻡ ﺑﻪ ﻳﻜﯽ ﺍﺯ ﻛﻮﺧﻬﺎﯼ ﻋﺮﺑﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪﻧﺪ؛ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﻛﻮﺗﺎﻫﯽ، ﺑﻪ ﺳﻮﯼ ﺁﻥ ﻛﻮﺥ ﺭﻭﺍﻥ ﺷﺪﻡ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺭﺍﻩ ﭘﻴﻤﺎﻳﯽ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻛﻮﺥ ﺭﺳﻴﺪﻡ.
ﺩﺭﺏ ﻛﻮﺥ ﺭﺍ ﺯﺩﻡ؛ ﺷﺨﺼﯽ ﺁﻣﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﭼﻪ ﻛﺎﺭ ﺩﺍﺭﻳﺪ؟ ﮔﻔﺘﻢ: ﺳﻴﺪ ﺭﺍ ﻣﯽﺧﻮﺍﻫﻢ. ﮔﻔﺖ: ﺩﻳﺪﺍﺭ ﺳﻴﺪ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﺍﺫﻥ ﺩﺧﻮﻝ ﺩﺍﺭﺩ، ﺻﺒﺮ ﻛﻦ ﺑﺮﻭﻡ ﻭ ﺍﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﺍﺫﻥ ﺩﺧﻮﻝ ﺑﮕﻴﺮﻡ. ﻭﯼ ﺭﻓﺖ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﻣﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺁﻗﺎ ﺍﺫﻥ ﺩﺧﻮﻝ ﺩﺍﺩﻧﺪ. ﻭﺍﺭﺩ ﻛﻮﺥ ﺷﺪﻡ؛ ﺩﻳﺪﻡ ﻫﻤﺎﻥ ﺳﻴﺪ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﺖ ﻣﺤﻘﺮﯼ ﻧﺸﺴﺘﻪ؛ ﺳﻠﺎﻡ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺷﻨﻴﺪﻡ.
ﻓﺮﻣﻮﺩ: ﺑﻴﺎﻳﻴﺪ ﻭ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﺖ ﺑﻨﺸﻴﻨﻴﺪ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻛﺮﺩﻡ ﻭ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﺳﻴﺪ ﻧﺸﺴﺘﻢ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺗﻌﺎﺭﻓﺎﺕ، ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻣﺸﻜﻠﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﻳﻚ ﺑﻪ ﻳﻚ ﺍﺯ ﺁﻗﺎ ﺳﺆﺍﻝ ﻛﻨﻢ؛ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻡ ﻳﻜﯽ از آن مسائل مشکل به یادم نیامد.
👈 #ادامه_دارد....
🌤اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌤
@zohoreshgh
♥️تاظهوردولت عشق و تاابد مولایم عاشقت میمانم♥️
╆━━━┅🌼🌼═┅┅──┄
سلام علیکم خدمت همه بزرگواران
🌷به لطف خدا و همراهی شما چله عشق بازی به خدا هم به اتمام رسید.
چله هایی که تا الآن برگزار کردیم👇🏻
۱. چله نماز اول وقت
۲. چله کنترل زبان
۳. چله شهدا
۴. چله زیارت عاشورا
۵. چله کنترل اعضای بدن(چشم، گوش، زبان و...)
۶. چله حدیث کساء
۷. چله عشق بازی به خدا
🔺البته به این نکته توجه داشته باشید که چله یک بهونه برای بهتر انجام دادن عبادات هست وگرنه خیلی از کارها محدود به چهل روز نمیشه و همیشه باید انجام بدیم ما در اینجا تمرین میکنیم که بهتر به بندگی خدا بپردازیم.
لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در ارتباط با شروع چله جدید و اگر انتقادی به چلههای گذشته دارید بفرمایید.
❓چه عملی رو برای شروع چله جدید پیشنهاد میدید؟👇🏻
@be_eshghe_agha
@be_eshghe_agha
@be_eshghe_agha
✨❧🔆✧﷽✧🔆❧✨
📝#شرح_حکمتهای_نهج_البلاغه
🔎"حکمت ۳۱ نهج البلاغه ی امام علی علیه السّلام" بخش سوم
🔻"شرح حکمت ۳۱ "
۱ـ۳ـ پایه ی سومِ ایمان: "عدل"
◽️سپس امام(علیه السلام) به سراغ شاخه هاى عدالت مى رود و شاخه هاى این پایه مهم را چنین شرح مى دهد: عدالت نیز چهار شعبه دارد:
📌▫️"فهم دقیق"، "علم و دانش عمیق"، "قضاوت صحیح و روشن" و "حلم و بردبارى".
در واقع کسى که بخواهد حکم عادلانه اى کند نخست باید از قابلیت و استعداد شایسته اى در فهم موضوع برخوردار باشد تا هرگونه خطا در تشخیص موضوع موجب خطا در نتیجه حکم نشود.
◽️سپس آگاهى لازم را در ارتباط با حکم پیدا کند و آن را دقیقا منطبق بر موضوع نماید، آن گاه حکم نهایى را به طور واضح و روشن و خالى از هرگونه ابهام بیان کند و در این مسیر، موانع را با حلم و بردبارى برطرف سازد.
📌▫️ گرچه فهم به معناى مطلق دانستن و پى بردن به حقیقت است و با علم چندان تفاوتى ندارد; ولى چون در اینجا در مقابل علم قرار گرفته مناسب است که فهم ناظر به موضوع و علم ناظر به حکم باشد.
◽️چه بسا ممکن است ارباب دعوا با سخنان خشن و حرکات ناموزون و اصرارهاى بى جا، روح قاضى را آزرده سازند.
📌▫️حلم و بردبارى راسخ او نباید اجازه دهد این گونه امور در روحش اثر بگذارد و کمترین تغییرى در حکم ایجاد کند. اینها امورى است که امام(علیه السلام) در عهدنامه ی مالک اشتر درباره ی قضاوت، با اضافاتى به آن اشاره کرده مى فرماید:
◽️ «سپس از میان رعایاى خود برترین فرد را در نزد خود براى قضاوت در میان مردم برگزین. کسى که امور مختلف آنها را در تنگنا قرار ندهد و برخورد مخالفان و خصوم با یکدیگر او را به خشم و لجاجت وا ندارد و در لغزش و اشتباهاتش پافشارى نکند و هنگامى که خطایش بر او روشن شود بازگشت به سوى حق بر او مشکل نباشد و نفس او به طمع تمایل نداشته باشد و در فهم مطالب به اندک تحقیق اکتفا نکند و تا پایان پیش رود و در شبهات از همه محتاط تر باشد و در تمسک به حجت و دلیل از همه بیشتر پافشارى کند و با مراجعه مکرر اطراف دعوا کمتر خسته شود و در کشف حقایق امور شکیباتر باشد و به هنگام آشکار شدن حق در انشاى حکم از همه قاطع تر باشد.
📌▫️او باید از کسانى باشد که ستایش فراوان، او را مغرور نسازد (و فریب ندهد) و مدح و ثناى بسیار او را به ثنا خوان و مدح کننده متمایل نکند و البته این گونه افراد کم اند».
ادامه دارد
🌷هدیه به لبخند#امام_زمان(عج)
📌زارع پور
📚#نهج_البلاغه
#حکمت31
ڪانال زلال مــ💖ــعرفت
@ZolaleMarefat_f
┅═✧❁🔆❁✧═┅
#یک دختر با حجاب و عفیف 👇
برای پدرش افتخار
برای برادرانش عزت
برای همسرش گنج
برای فرزندانش بهترین الگو
برای جامعه آرامش
و برای خودش امنیت
@gap_forooshi
❁﷽❁
💎 ۱۴ توصیه اخلاقی💎
🌱🌷 مرحوم علامه حسنزاده آملی در کتاب "لقاء الله" چهارده توصیه به علاقهمندان سلوک توحیدی بیان میکند. ایشان این رساله را در سال ۱۳۸۹ هجری قمری (۵۳ سال پیش) نوشتهاند:
۱. قرائت مستمر و انس همیشگی با قرآن: "هر اندازه که به قرآن نزدیک شوى، به انسان کامل نزدیک شدهاى، به حظ و بهرهات از قرآن بنگر! حقایق آن، درجات ذات و مدارج عروجند"
۲. دائم الوضو بودن: "اى دوست! بدان که، وضو نور است و دوام در طهارت، تو را به عالم قدس ارتقا دهد و این دستور عظیم النفع، نزد اهلش مجرب است؛ بر تو باد مواظبت بر آن".
۳. قلت طعام: "اى دوست! طعام بسیار، قلب را میمیراند و باعث طغیان و لجام گسیختگى خواهد شد. گرسنگى از اجلّ خصال مومن است".
۴. قلت کلام: "رسول خدا (ص) فرمود: "جز به ذکر خدا، زیاده مگویید، چه سخن بسیار که در آن ذکر خداوند نباشد، قلب را قساوت بخشد".
۵ .محاسبه نفس: امام کاظم(ع): "کسى که هر روز به محاسبة نفس نمیپردازد، از ما نیست: اگر عمل نیکویى از او سرزده باشد؛ از خداوند طلب زیادىاش کند و اگر عمل نادرستى از او سر زده باشد استغفار نموده، توبه کند".
۶. مراقبه: "بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! بر تو باد مراقبه! مراقبه یعنی اینکه، بنده بداند خداوند بر او رقیب و به او نزدیک است و به افعالش علم دارد و حرکاتش را میبیند و اقوالش را میشنود و بر اسرارش اطلاع دارد و نمیتواند خود را از خدا پوشیده نگه دارد و از سلطة او خارج شود.
۷. رعایت ادب در محضر خداوند: "امام جواد(ع) در تبیین حقیقت ادب فرمودند: قرآن را همان گونه که نازل شده است قرائت کنید و سخن ما را همان طور که گفتهایم، روایت کنید و خداوند را به حالتى که محتاج و نیازمند اویید بخوانید".
۸. عزلت: "معناى اصلی عزلت، عزل حواس است به خلوت، از تصرف در محسوسات؛ چه هر آفت و فتنه و بلایى که روح بدان مبتلا گردد، حواس در آن دخالت دارد. با خلوت و عزل حواسّ، مدد نفس از دنیا و شیطان هوا و هوس منقطع میگردد.
۹. تهجد: دستور خدای متعال به پیامبرش برای وصول به مقام محمود است:
وَ مِنَ اللَّیْلِ فَتَهَجَّدْ بِهِ نافِلَةً لَكَ عَسى أَنْ یَبْعَثَكَ رَبُّكَ مَقاماً مَحْمُودا (اسراء، ۷۹) و علت بهرهمندی پارسایان از نعمتهای اخروی را شبزندهداری آنان معرفی میکند(ذاریات، ۱۵-۱۹)
۱۰. تفکر: الَّذینَ یَذْكُرُونَ اللَّهَ قِیاماً وَ قُعُوداً وَ عَلى جُنُوبِهِمْ وَ یَتَفَكَّرُونَ فی خَلْقِ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ رَبَّنا ما خَلَقْتَ هذا باطِلاً سُبْحانَكَ فَقِنا عَذابَ النَّار (آل عمران، ۱۹۱)
۱۱. دائم الذکر بودن: هم ذکر زبانی و هم ذکر قلبی
۱۲. ریاضت علمی و عملی: "ریاضت، در دو راه علم و عمل، و تنها بر طبق نهج شریعت محمدى. از غیر این راه جز بعد و دورى حاصل ناید".
۱۳. همت عالی: "همت عالى داشته باش! به حدى که کسی یا چیزی را عبادت نکنى جز خداى تعالى؛ حتی از روی رغبت به بهشت و وحشت از جهنم هم عبادت نکنی و الا هوای خود را عبادت کردهای".
۱۴. توبه از کارهای بد و خوب! "استادم آیتالله الهی طباطبائی فرمود: "توبه حقیقى آن است که از خیر و شرت انابه کنى". من اندکى اندیشیدم و سپس گفتم: اما توبه از شر، حاجتى به بیان ندارد، و لیکن توبه از خیر چیست؟ فرمود: آنچه که ما، آن را خیر میپنداریم، مانند نماز و روزه و قراءت قرآن و درس گفتن و تحقیقات درسیمان و امثال آن، اگر براستى، آن را مورد تامل قرار دهیم، در خواهیم یافت که همگى ناقص و غیر کاملند پس بر شخص بینا، واجب است که از این اعمال ناقص نیز توبه کند و قصد نماید که آنها را بر وجه کاملى که مقبول خداوند است به جاى آورد".🌱🌷
🎁 احادیث ناب؛ سخنان حکیمانه👇
@ahadisnabsokhananhakimane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۰۰۰◦•●◉✿🌺✿◉●•◦۰۰۰
از امامڪاظـم«علیهالسلام» پرسیدند ، شیعهی شما گناه هم میکنه؟!
⭐️⃟🔗¦↫#معرفتـے
╔━━━━━━━━━━╗
ↂ↳@ghoran_va_etrat◄▣
╚━━━━━━━━━━╝