eitaa logo
روشنای ساوه
182 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
142 فایل
بررسی مسائل اعتقادی سیاسی فرهنگی اقتصادی کشور،ویژه هادیان سیاسی ادمین ۱ @ntzaryar ادمین۲ @Hamidadmin ادمین ۳ @dalirian
مشاهده در ایتا
دانلود
دانسته و افتخار خود و دولت را رهاسازی بی‌حجابی و تن‌نمایی قلمداد می‌کند و به طرف خارجی خود گزارش کار می‌دهد، تنها بخشی از این اقدامات سهوی یا عمدی است. 🔹انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام آمده است تا نگذارد چنین تلقی ناصوابی از مقام و جایگاه زن و به طور کلی انسان به‌عنوان اشرف مخلوقات شکل بگیرید. 🔹واضح است که این دغدغه‌ها به معنای ایجاد محدودیت در آزادی زنان نیست و تلاشی است برای جلوگیری از اسارت زنان در بند کاباره‌ها و ویترین‌های مغازه‌های جوامع غربی و شرقی که مقام زن را در حد ابزاری برای رفع غرایز حیوانی و تبلیغ کالاهای تجاری تقلیل می‌دهند. 🔹اگرچه متاسفانه ممکن است برخی دغدغه‌مندان با بی‌دقتی در رفتار و اظهارنظرهای خود به این شائبه دامن بزنند. به نظر می‌رسد خود زنان باید در درجهٔ اول در مبارزه با این جریان ابتذال‌خواهی پیش‌قدم شوند و همان کاری را انجام دهند که در پیروزی انقلاب و دفاع‌مقدس و برهه‌های حساس کشور به‌درستی انجام داده‌اند.
🇮🇷🇵🇸 🔰اعتراف رسمی واتساپ به همکاری با جاسوسی تل‎آویو! 🍃🌹🍃 🔹یک مقام رسمی در سرویس پیام‌رسان واتساپ، وابسته به شرکت متا، اعلام کرد شرکت جاسوس‌افزار صهیونیستی «پاراگون سولوشنز» از ده‌ها کاربر این پلتفرم، از جمله روزنامه‌نگاران و اعضای جامعه مدنی جاسوسی کرده است. این مقام روز جمعه اظهار داشت، واتساپ پس از وقوع این حمله سایبری، نامه‌ای رسمی برای توقف فعالیت‌های پاراگون ارسال کرده است. این مقام از توضیح درباره چگونگی احراز مسئولیت پاراگون در این حمله سایبری خودداری کرد. 🔸وی افزود، نهادهای اجرای قانون و شرکای صنعتی در جریان این موضوع قرار گرفته‌اند، اما از ارائه جزئیات بیشتر امتناع ورزیده‎اند. «اف‌بی‌آی» نیز به درخواست اظهار نظر در این باره پاسخ نداد. 🔹کارشناسان اعلام کردند، این حمله از نوع «حمله بدون کلیک» (Zero-Click Attack) بوده است، به این معنا که اهداف موردنظر بدون نیاز به کلیک روی هیچ لینک مخربی آلوده شده‌اند. 🔸واتساپ از افشای محل استقرار روزنامه‌نگاران و اعضای جامعه مدنی که هدف این حمله قرار گرفته‌اند، از جمله اینکه آیا در ایالات متحده بوده‌اند یا نه، خودداری کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰در خصوص استیضاح وزیر اقتصاد 🍃🌹🍃 🔹در شرایط فعلی و در ابتدای شروع به کارِ دولت، اگر مجلس اقدام به استیضاح نماید، دولت مدعی می گردد که نگذاشتند برنامه هایم را به سرانجام برسانم وگرنه در روزهای آینده تورم را کنترل می کردم همچنانکه با این سیاست ارزی، ناترازی تجارت خارجه را کمتر کردم و صادرات غیر نفتی را بهبود بخشیدم؛ اگر مهلت می دادند شوک تورمی را کنترل می کردم و ماحصل بازار توافقی در بهبود اشتغال و تولید کشور دیده می شد. 🔹از آن طرف با توجه به تبدیل شدن بودجه و بازار توافقی به قانون (بنیان سیاست ارزی دولت)، ولو اگر وزیر اقتصاد در شرایط فعلی تغییر کند هم تاثیری بر روند شکل گرفته ندارد و نه تنها شوک ديگري به اقتصاد وارد می شود بلکه موجب تنش و جنجال سیاسی نیز می گردد.‌ 🔹به نظر می رسد بهترین راهکار کمک به دولت و تیم اقتصادی دولت باشد تا الزامات و شرایط موفقیت سیاست های ارزی دولت فراهم گردد و شرایط بهتری را در ماه های آینده شاهد باشیم. استیضاح را می توان چند ماه دیگر نیز انجام داد، اما با این تفاوت که دیگر دولت و وزیر محترم نمی تواند ادعا کند که نگذاشتند برنامه هایمان را پیش ببریم. 🔹البته از هم اکنون مشخص است که بی تدبیری ها را به مسئله تحریم و مذاکره گره خواهند داد. 🔹در مجموع فکر میکنم که استیضاح در شرایط فعلی به صلاح نیست و هیچ چیز را تغییر نخواهد داد و در کنار مسائل اقتصاد، فضای سیاسی کشور را نیز وارد تنش می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰حیرت BBC از ادعای اسرائیل دربارۀ جاسوس‌های ایرانی در گنبد آهنین 🍃🌹🍃 🔹«دو سرباز ذخیره ارتش اسرائیل به جاسوسی برای ایران متهم شدند.» این تیتر رسانه بی‌بی‌سی فارسی دربارۀ جاسوسی ۲ سرباز ارتش رژیم صهیونیستی برای ایران است. 🔹بی‌بی‌سی در ادامه می‌گوید دادستان‌ها در اسرائیل دو سرباز ذخیره ارتش این کشور را رسماً به جاسوسی برای ایران متهم کرده‌اند. 🔹یوری الیاسفوف و گئورگی آندریف که در یگان پدافند هوایی گنبد آهنین و ستاد عملیات نیروی هوایی فعالیت داشتند، متهم هستند که در ازای دریافت پول، اطلاعات حساسی را به یک مامور ایرانی داده‌اند. 🔹چندی قبل بود که سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، موسوم به «شین‌بت» در گزارش سالانۀ خود، از افزایش ۴۰۰ درصدی دستگیری‌های مرتبط با جاسوسی برای ایران طی سال ۲۰۲۴ میلادی خبر داد. 🔹خبری که همۀ نگاه‌ها را در سرزمین‌های اشغالی، بیش از هر چیز متوجه ضعف‌های امنیتی در ساختار‌های مختلف این رژیم کرد. در گزارش شین‌بت همچنین ادعا شده بود که طی سال میلادی گذشته ۲۷ کیفرخواست در این زمینه صادر شده. 🔹جاودانفر تحلیلگر صهیونیستی برنامۀ بی‌بی‌سی اعتراف می‌کند این میزان نفوذ در بی‌نظیر و برای دستگاه‌های اطلاعاتی ایران یک موفقیت است.
🇮🇷🇵🇸 ⁉️ لطفاً در ارتباط با انتصاب آقای ظریف به عنوان معاون راهبردی رئیس‌جمهور توضیح دهید. آیا این کار غیرقانونی نیست؟ اگر غیرقانونی است، آیا در برابر آن واکنشی نشان داده شده❓ 🔹در ارتباط با موضوع انتصاب معاون راهبردی رئیس‌جمهور چند نکته اساسی وجود دارد؛ لطفا توجه کنید: ۱. انتصاب آقای ظریف بر خلاف قانون است.(جدای از اینکه قانون فعلی از نظر ما درست به نظر می‌رسد یا اینکه دارای نقص و کاستی است) ۲. دولت برای حل مسئله، لایحه دو فوریتی به مجلس ارسال کرد؛ اما دو فوریت آن تأیید نشد و لایحه هم‌اكنون به صورت عادی در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال پیگیری است. ۳. مجلس به دلیل اینکه دولت به تازگی کار خود را آغاز کرده، از اعمال ماده ۲۳۴ آئین‌نامه داخلی مجلس خودداری کرده است. این یعنی ارجاع پرونده تخلف رئیس‌جمهور به قوه قضائیه (که البته کار مجلس از این منظر و با این ملاحظه درست و منطقی به نظر می‌رسد). ۴. با این حال کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، تخلف رخ داده را به دیوان عدالت اداری برای بررسی و صدور حکم ارجاع داده که تاکنون دیوان به دلائل فنی و یا شاید در نظر گرفتن برخی ملاحظات دیگر از بررسی و اعلام رأی اجتناب ورزیده است. ۵. هر گونه تجمع در کشور به این خاطر و ملتهب کردن فضای اجتماعی (که مع‌الاسف اتفاق افتاده و به شعار علیه مسئولان نیز منجر شده) نه تنها کمکی به حل مسئله نخواهد کرد، بلکه بر پیچیدگی اوضاع خواهد افزود. دشمن نیز همین را می‌خواهد؛ ناآرامی و دعوای اجتماعی در کشور.چ؛ کار در هر حال باید بر مدار قانون به پیش برود. ۶. اگر خوب دقت کنید هم مجلس و هم قوه قضائیه با در نظر گرفتن شرایط دولت و حفظ انسجام بین قوا از حداکثر امکانی که قانون در این زمینه در اختیار آنان قرار داده است، استفاده نکرده‌اند. ۷. این وسط اما معاون حقوقی رئيس‌جمهور که علی‌القاعده باید بیاید و موضعی بر مبنای قانون و همراهی دو قوه دیگر بگیرد و یا استدلال‌های حقوقی برای نظر دولت ارائه کند و از مواضع قوه قضائیه و مجلس نیز به رسم معمول تشکر نماید، نمک بر روی زخم می‌پاشد! انصاری بدون در نظر گرفتن حساسیت فوق‌العاده زیاد بخشی از جامعه بر روی آقای ، وی را در زمره کسانی معرفی می‌کند که هم حساسیت‌های عمومی بر روی آنان بیشتر است و هم عناصری زیادی در مجلس و قوه قضائیه بر روی رفتارهای آنان حرف دارند❗️ گفته شده کسی، خود را سخنران جا زده و پشت تریبون رفته بود؛ اما نمی دانست چه باید بگوید و پس و پیش و نامربوط می‌گفت. یکی از آن پایین گفت: مردم حسابی! حرف زدن بلد نیستی؛ حرف نزدن و پایین آمدن را هم بلد نیستی❓ بیا پایین خب❗️ ✍ عزیز غضنفری
ایلان ماسک: شیوع کرونا کار آمریکا بود 🔹ایلان ماسک،: آیا می‌دانستید که آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا (USAID) با استفاده از مالیات‌های شما، تحقیقات مربوط به سلاح‌های بیولوژیکی، از جمله ویروس کرونا را تأمین مالی کرده است که جان میلیون‌ها نفر را گرفته است؟»
🇮🇷🇵🇸 🔰سوریه به طور رسمی اشغال شده است! 🍃🌹🍃 🔹روزنامه آمریکایی «واشنگتن‎پست» فاش کرد، اسرائیل در حال ساخت مراکز و پایگاه‌های نظامی در جنوب سوریه است و مردم سوریه نگرانند که این موضوع به یک اشغالگری طولانی‎مدت تبدیل شود. 🔸واشنگتن‏پست اعلام کرد، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد چندین خودروی نظامی و تأسیسات ارتش اسرائیل در یک پایگاه مستحکم این ارتش در منطقه جباتا الخشب در قنیطره مستقر شده است. 🔹واشنگتن‎پست به نقل از «ویلیام گودهاند» تحلیلگر تصاویر ماهواره‌ای در مناطق درگیری اعلام کرد: «پایگاهی که ارتش اسرائیل در منطقه جباتا الخشب در قنیطره ایجاد کرده، بسیار پیشرفته است و به نظر می‌رسد یک پایگاه هم در جنوب سوریه در دست ساخت قرار دارد. پایگاه واقع شده در جباتا الخشب، دید نیروهای اسرائیلی را بهتر می‌کند و پایگاه دوم هم دسترسی بهتری به شبکه جاده‌ای در سوریه دارد. همچنین به نظر می‌رسد پایگاه سومی در مناطق پاکسازی شده در منتهی الیه جنوب در حال ساخت است.» 🔸«بدور حسن» یکی از شهروندان سوری در جباتا الخشب به این رسانه گفته است، هیچ کس نمی‌داند اسرائیلی‌ها می‌خواهند چه کار کنند و هیچ کس حتی جرئت سؤال کردن ندارد. 🔹به نظر می‌رسد، اشغالگری اسرائیل در سوریه تثبیت شده و این رژیم قصد بیرون رفتن ندارد و اگر مقاومتی صورت نگیرد، صهیونیست‌ها هرگز از سوریه بیرون نمی‌روند.
🇮🇷🇵🇸 🔰 چند روایت از اقتصاد پهلوی (۱) 1⃣ بخش اول 🍃🌹🍃 🔹 بیش از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد؛ انقلابی که با شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» و با حمایت میلیون‌ها ایرانی به پیروزی رسید. از همان ماه‌های ابتدایی پیروزی انقلاب، کشور ایران در بسیاری از حوزه‌ها و مسائل با تحولی عظیم مواجه شد؛ کشوری که در دوران طاغوت به جرئت یکی از مستعمره‌ها و کشور‌های تحت فرمان غرب، به ویژه آمریکا بود، به کشوری مستقل و امید همه آزادی‌خواهان جهان تبدیل شد. این تغییر در بسیاری از حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی و... نیز ملموس بود. با این حال، به واسطه وابستگی اقتصادی رژیم پهلوی به غرب و و اتکای ایران به درآمد‌های نفتی عملاً ایجاد استقلال اقتصادی در کوتاه‎مدت ممکن نبود. پس از پیروزی انقلاب و آغاز ایجاد تغییرات اقتصادی در سال ۱۳۵۹ و با آغاز جنگ تحمیلی هشت ساله عملاً بسیاری از اصلاحات و اقدامات اقتصادی در شرف آغاز نیمه‌کاره ماند. با این حال، شاید برخی از روایت‌های ناصحیح و دروغین از وضعیت اقتصادی ایران در سال‌های پیش از پیروزی انقلاب سبب شده است برای نسلی که آن روز‌ها را درک نکرده‌اند، شائبه‌هایی ایجاد شود. شاید بهترین روایت از وضعیت اقتصادی ایران در آن سال‌ها را باید میان نوشته‌ها، روایت‌ها، اسناد و اصطلاحاً واقعیت‌های میدانی آن روز‌ها جست‌و‌جو کرد. کسانی که آن دوران را به یاد دارند، زاغه‌نشینی و کپرنشینی، بیکاری، وضعیت بهداشتی و زندگی جاری شهروندان، اختلاف شدید طبقاتی و... را به یاد دارند؛ اما شاید غلبه روایت‌های اشتباه و دروغین سبب شده برخی از نسل جوان یا کسانی که آن ایام را درک نکرده‌اند، شناختی از شرایط سخت و سیاه آن سال‌ها نداشته باشند. در این نوشته سعی کرده‎ام به چند روایت از گفته‌ها و نوشته‌های سردمداران و مسئولان حکومت پهلوی و رسانه‌ها که تصویر دقیق‌تری از شرایط آن روز‌ها ارائه داده‌اند، اشاره کنم.  ۱. تبدیل کشاورز به دستفروش  «ابوالحسن بهنیا» که در دوران رژیم پهلوی سمت‌هایی، چون وزیر راه و مدیرعامل بانک رهنی ایران و البته مدیران سازمان برنامه را برعهده داشته است، درباره کاهش تولیدات کشاورزی می‌گوید: «می‌توان ریشه‌های کاهش سطح تولید کشاورزی در ایران را در علاقه به صنعتی شدن کشور جست‌و‌جو کرد. نتیجه این علاقه این شد که کارگر‌ها توانستند به شهر‌ها بیایند و دستمزد‌های بیشتری نسبت به روستا بگیرند و البته به تدریج ده‌ها و روستا‌ها خالی شدند. ما یک زمانی در محصولاتی، مانند گندم خودکفا بودیم؛ اما از آنجا که روستا‌ها خالی شده و دولت بی‌توجه قیمتی را برای خرید گندم تعیین می‌کند که هیچ تناسبی با قیمت‌های جهانی ندارد وضعیت اینگونه شده است. خود ما روستایی در آذربایجان داشتیم که جوانانی که آنجا کار می‌کردند به تهران آمدند و دست فروش و دلال شدند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا