eitaa logo
روشنای ساوه
189 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
1.4هزار ویدیو
142 فایل
بررسی مسائل اعتقادی سیاسی فرهنگی اقتصادی کشور،ویژه هادیان سیاسی ادمین ۱ @ntzaryar ادمین۲ @Hamidadmin ادمین ۳ @dalirian ادمین ۴ @mmmm1015
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 🔻خبر: مهم‌ترین عنصر جنگ روانی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران تعبیر نادرست کلاهک هسته‌ای به جای فناوری صلح‌آمیز فناوری هسته‌ای است. این در حالی است که ایران بارها با صدای بلند اعلام کرده که به دنبال سلاح هسته‌ای نیست. 🔸گزاره‌های خبری: 1⃣ طراحی و ساخت سامانه گامای پرتابل برای پرتودهی مواد غذایی که آفت‌پذیری محصولات کشاورزی را کاهش و انبارمانی آن را افزایش می‌دهد و ۳۰ درصد ضایعاتی که کشور در این حوزه مواجه است را مهار می‌کند. 2⃣ نیروگاه شماره یک بوشهر با تولید ۱۰۰۰ مگاوات به طور ثابت ۱۰۵۰ مگاوات برق تولید می‌کند. در هفت سال گذشته حدود ۵۲ میلیارد کیلووات ساعت برق به شبکه، تولید و تزریق شده که ارزش آن معادل ۸۵ میلیون بشکه نفت است. 3⃣ هدف‌گذاری سازمان انرژی اتمی برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در سطح کشور است یعنی برای ساخت ده نیروگاه اتمی دیگر مثل بوشهر برنامه‌ریزی شده است. 4⃣ سال ۱۳۹۷ در حالیکه سه سال از امضای برجام می‌گذشت، شرکت پارس ایزوتوپ بزرگ‌ترین تأمین‌کننده داروهای رادیواکتیو ایران که ۱۸۰ مرکز پزشکی هسته‌ای کشور به داروهای آن وابسته بودند، بی‌سر و صدا تحریم شد. 🔺نکته پایانی؛ محققان ایرانی اکنون توانستند با وجود تحریم‌های ظالمانه در زمره معدود کشورهای تولیدکننده رادیو داروها قرار گیرند و از جدیدترین رادیو داروها رونمایی کنند.مسیر رشد و توسعه هسته‌ای کشورمان بر مدار توسعه صلح‌آمیز است و با اطلاع‌رسانی پیشرفت‌های هسته‌ای در زمینه‌های صلح‌آمیز، میزان موفقیت و اثرگذاری آنها در افکار عمومی کاهش می‌یابد.
🇮🇷 🖼 طرح روی جلد «ایندیپندنت» برای زمستان سخت انگلیس 🔻روزنامه ایندیپندنت در تصویر روی جلد نسخه روز یکشنبه ۲۷ آگوست نوشت: انگلیس با زمستانی تاریک مواجه خواهد شد. 🔹 قبوض حامل‌های انرژی، نیمی از درآمد قشر فقیر را به خود اختصاص می‌دهد. 🔺 وزرای کابینه انگلیس درباره در خطر بودن جان مردم هشدار می‌دهند.
🇮🇷 📝 گلوگاه‌های فساد 🔻 «جوان» به مناسبت هفته دولت در شماره امروز خود گفت‌وگوی مفصلی دارد با علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت. 🔹 او می‌گوید: «یکی از مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم عمل به شعار محوری آن، یعنی «دولت مردم» است». 🔸 این عضو کابینه درباره چالش‌های دولت نیز می‌گوید: «علاوه بر مسائل اقتصادی و معیشتی که یکی از مهم‌ترین چالش‌های دولت سیزدهم بود، وقایع دیگری وجود داشت که از مرحله چالش فراتر رفته و می‌توانست به بحران تبدیل شود. در شرایطی که کشور درگیر شدید‌ترین چالش‌های اقتصادی با بالا‌ترین رکورد‌های تورمی هم از حیث طول مدت تورم و هم از حیث شدت تورم بود، همه‌گیری کرونا و وجود نداشتن واکسن به میزان نیاز، باعث شده بود مردم سختی‌ها و نگرانی‌های بسیاری را متحمل شوند.» 🔺 وی با تاکید بر تلاش‌های دولت در حوزه مقابله با فساد، می‌گوید: «بنای دولت سیزدهم از ابتدا بر این بوده است که گلوگاه‌های فساد را شناسایی کند و مدیران دستگاه‌های مختلف به نحوی نسبت به اصلاح و برطرف کردن این گلوگاه‌ها اقدام کنند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📝 🔻خبر: همزمان با هفته دولت در چند روز گذشته جریان اصلاح‌طلب سعی کرد با ارائه تصویری سیاه از عملکرد دولت سیزدهم با هدف بهره‌برداری سیاسی در مسیر انتخابات پیش‌رو، پا را از نقد فراتر نهاده و دست به تخریب دولت در میدان بزند. 🔸گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ میزان تحقق اهداف: به درستی دولت سیزدهم اهدافی چون ساخت مسکن، ایجاد شغل، بهبود بخش سلامت، تقویت بورس و... را وعده داد که اولا می‌بایست در یک فرصت چهار ساله بدان جامه عمل بپوشاند و ثانیا آثار کوتاه‌مدت آن نیز در عملکرد یک ساله آن مشهود است. مثلا در مسکن شناسایی زمین و تمهید امکانات و طرح و نقشه به انجام رسیده و مراحل تکمیلی در حال پیگیری است و یا در بخش سلامت با حرکت جهادی هم در کنترل کرونا و هم در طرح بیمه همگانی با پوشش حداکثری خدمات پزشکی و دارویی به انجام رسید و صندوق تقویت بورس هم با هدف ایجاد ثبات در حفظ سرمایه مردم تشکیل شد و اقدامات دیگری نیز باید صورت پذیرد. 2⃣ ملاک دیگر در بررسی عملکرد دولت‌ها همانا مقایسه عملکرد یک ساله این دولت در اداره کشور و تدبیر امور در مقایسه با دولت هشت سال گذشته است که در تأمین ارزاق عمومی مردم و حل مسئله خاموشی‌ها مانده بود و صف‌های طولانی کالاهای اساسی و خاموشی‌های روزانه تابستانی محصول بی‌عملی آن بود و اما دولت فعلی با روحیه کار و تلاش در داخل و نگاه درست در روابط خارجی و ارتباط منصفانه با دنیای اطراف از مرز قحطی و خاموشی‌های طاقت فرسا گذشت تا اثبات کند با وجود تحریم‌ها می‌توانیم و می‌شود.  🔺نکته پایانی؛ در بررسی عملکردها نگاه به شرایط موجود و پیرامون و درک منطق موقعیت به ما می‌گوید؛ در چه شرایط و وضعیتی دولت اداره کشور را به دست گرفته که در این خصوص میراث زمین سوخته‌ای که دولت قبلی بر جای گذاشت تا شرایط تورم جهانی که در یک سال گذشته رقم خورده نشان داد دولت سیزدهم در بدترین شرایط در حال تدبیر امور است و به چشم انصاف و عدالت بنگریم با وجود برخی ضعف‌ها، در مجموع عملکرد مطلوبی داشت.
🇮🇷 🎥 نشست تخصصی جمعیت و ✅ موضوع: نگاهی کارشناسانه به موضوع کاهش جمعیت و ابعاد اجتماعی اقتصادی آن 🎙سخنران: حجت الاسلام سیفی پور- استاد طرح ملی جمعیت و مبلغ شبکه روشنگری بسیج 📆 زمان: فردا- سه شنبه ۱۴۰۱/۰۶/۰۸- ساعت: ۱۸عصر 🌐 لینک ورود به نشست👇👇 🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran 🆔https://rubika.ir/markazedonya1399
🇮🇷 📝 آخرین تحولات عراق 🔻زیر نویس شبکه خبر: زائران فعلا از سفر به عراق خودداری کنند. 🔹فرماندهی عملیات مشترک، از ساعت هفت عصر تا اطلاع ثانوی منع رفت و آمد همه جانبه در تمامی استان های عراق را اعلام کرد. 🔸سعودی‌ها برای جنگ داخلی در عراق، دست به کار شدند. شبکه عربستانی الحدث در گزارش‌هایی دروغین مدعی تیراندازی الحشد الشعبی به سوی طرفداران جریان صدر و آسیب دیدن شماری از تظاهرات کنندگان شد. 🔹نیروهای امنیتی عراق در حال بیرون راندن طرفداران جریان صدر از قصر ریاست جمهوری عراق هستند. 🔸الکاظمی از مقتدی صدر خواست تا جنبش صدر را از کاخ جمهوری خواهان خارج کند. 🔹وزارت خارجه ایران: تنها راه غلبه بر شرایطی که عراق شاهد آن است گفتگو و تکیه بر قانون اساسی عراق است. 🔸 پلیس عراق با استفاده از گاز اشک‌آور، معترضان را از کاخ ریاست جمهوری خارج کرد و همزمان از ورود نیروهای حشدالشعبی به منطقه سبز جلوگیری کرد. 🔹برای اولین بار پس از سقوط صدام، برخی موکب های حسینی در بصره بغداد و کاظمین به دلیل شرایط امنیتی بسته شدند. 🔸سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد از زائران ایرانی خواست تا اطلاع ثانوی به شهرهای سامرا، بغداد و کاظمین سفر نکنند. 🔹 شرکت هواپیمایی امریکن در حال تخلیه کارکنان سفارت آمریکا در بغداد است. 🔸تا به این لحظه طبق برخى گزارشات منتشر شده سه تن از معترضان عراقی در درگیری با نیروهای امنیتی جان خود را از دست داده‌اند. 🔹میراحمدی: سفارت کشورمان درحال مدیریت ماجراست و انشالله عزیزان زائر ایرانی به سلامت به کشور برخواهند گشت. 🔸نیروهای امنیتی عراق کنترل کاخ جمهوری را پس اخراج حامیان صدر به دست گرفتند. 🔺الکاظمی از تظاهرکنندگان خواست فورا از منطقه سبز عقب نشینی کنند و اوضاع عمومی کشور را به هم نریزند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📝 🔻خبر: بن‌بست سیاسی عراق همچنان پابرجا است و جریان‌ها و اشخاص مختلف برای خروج از آن همچنان مشغول رایزنی و ارائه پیشنهادها هستند. در این میان جریان صدر همچنان بر مواضع قبلی خود تأکید می‌کند و تمایلی به انجام گفت‌وگو و مصالحه ندارد. 🍃🌹🍃 🔸گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ شرایط سیاسی عراق باید از مسیر سیاسی و بدون اردوکشی‌های خیابانی حل شود. اقدامات جریان صدر در تحصن و تجمعات مختلف از پارلمان تا دادگاه فدرال ممکن است منجر به تکرار اعتراضات سال ۲۰۱۹ شود و در این شرایط عراق را وارد مرحله‌ای از بی‌ثباتی و بحران کند. 2⃣ رویکرد چارچوب هماهنگی همچنان بر اصول اساسی یعنی گفت‌وگو، احترام به قانون اساسی و التزام به آن است. این جریان باهرگونه حرکت اعتراضی و تحصنی برای ایجاد بن‌بست در عراق مخالف است و معتقد است که شرایط عراق تنها از مسیر سیاسی و روند طبیعی خود قابل حل است. یعنی جلسات پارلمان تشکیل شود و سپس گزینه‌های نخست‌وزیری و رئیس‌جمهوری نیز در جلسات آتی تعیین شوند. 3⃣ یکی از مسائلی که چارچوب هماهنگی بر روی آن تأکید ویژه دارد و برای خروج عراق از بن‌بست امیدوار به حل آن است، انتخاب رئیس‌جمهور است. زیرا در صورت انتخاب رئیس‌جمهور شرایط برای انتخاب نخست‌وزیر نیز فراهم خواهد شد. 4⃣ در عرصه سیاسی چنانچه وضعیت فعلی ادامه داشته باشد، این احتمال وجود دارد که به سایر عرصه‌ها نیز کشیده شود. امری که در قالب سناریویی آمریکایی و درجهت ایجاد بی‌ثباتی گسترده در عراق بر مبنای رویکرد هرج و مرج خلاق است. یعنی از یک‌سو بی‌ثباتی در همه عرصه‌ها و بین جریان‌های مختلف به وجود آید و از سوی دیگر یک نوع بی‌ثباتی کنترل شده برای تشکیل دولتی مدیریت شده به وجود آید. 🔺درمجموع باید گفت که راهکار مناسب برای عبور از وضعیت فعلی عراق همان گفت‎وگوهای ملی با حضور همه احزاب و شخصیت‌ها است. این امر چنانچه در کوتاه‌مدت اتفاق بیفتد شرایط را برای عبور از بحران موجود فراهم خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 هشتم شهریور، سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر گرامی باد. | |
📝 تصاویری که از حمله به زائران ایرانی در عراق منتشر شده، قدیمی و مربوط به مصر است!
🇮🇷 📝 اهم محور واکنش ها به اعتراضات در عراق ✅ داخلی 🔻برجسته سازی بیانیه آیت‌الله حائری و اشاره به عدم بینش سیاسی مقتدی صدر برای کاهش تنش ها در عراق 🔹تاکید بر اقدام مثبت دولت برای مسدود کردن راه های مرزی به سمت عراق با اشاره به افزایش تنش ها در این کشور 🔸تاکید بر وجود سکان امن مرجعیت شیعی به دست آیت الله سیستانی و حل تنش ها با اعلام موضع از طرف ایشان 🔹اشاره اصلاح طلبان به افزایش تنش ها در عراق و لزوم فرصت طلبی دولت برای دست یابی به توافق 🔺ابراز نگرانی از چگونگی برگزاری مراسم اربعین با توجه به تنش ها و ناامنی ها در عراق 🔴 معاند: 🔻هراس افکنی از اوضاع با هدف افزایش تنش در این کشور و کاهش زائرین اربعینی 🔹فضاسازی از طریق مقایسه آمار جانباختگان اعتراضات عراق با اعتراضات آبان ۹۸ ایران 🔸تلاش برای القای نقش ایران در تنش های سیاسی عراق با هدف ایجاد اختلاف میان این دو کشور 🔹بهره برداری از اعتراضات و ناامنی ها در عراق با هدف افزایش تنش در منطقه 🔸تلاش برای حمایت مادی و رسانه‌ای از معترضین در عراق برای حمله به ساختمان ریاست جمهوری و حتک حرمت به تصاویر و عکس های حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس 🔺تلاش برای کم رنگ کردن حضور مسلمانان در مراسم اربعین با تصویرسازی و آمارسازی از جانباختگان و مجروحین حوادث اخیر عراق
🇮🇷 📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت ❌ بخش اول 🔻 زنده کردن امید و اعتماد در مردم به عنوان مهمترین توفیق دولت سیزدهم 🔹تاکید بر ایجاد حس اعتماد در مردم به واسطه حضور رئیس جمهور و مسئولین بخش های مختلف در میدان و تلاش های آنان برای خدمت رسانی 🔸اشاره به سفرهای استانی رئیس جمهور و بازدید ایشان از سراسر کشور، نقاط محروم و دورافتاده در طی یازده ماه و توفیق خواندن این موضوع برای دولت 🔹خواندن توفیق دیگر برای دولت در رابطه با سرعت عمل آنان در قبال حوادث پیش بینی نشده 🔸اذعان به توفیق دیگر دولت در جوانگرایی در مجموعه اجرایی کشور 🔹تاکید بر بازشدن حلقه فرسوده مدیران به واسطه جوان‌گرایی در مجموعه اجرایی 🔸اشاره به دوری دولت از فرافکنی، بهانه تراشی و مسئولیت پذیری آنان و عدم گلایه گزاری مسئولین دولتی از موانع برای انجام کار 🔺روایت رهبر معظم انقلاب از تلاش ها دولت برای برجسته شدن شعارهای انقلاب، شعارهای اسلام مثل عدالت‌طلبی، مثل پرهیز از اشرافیگری، حمایت از مستضعفان و استکبارستیزی
🇮🇷 📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت ❌ بخش دوم 🔻 اشاره به خارج کردن جامعه از حالت چشم انتظاری و نگاه به بیرون به عنوان توفیق دیگر در دولت سیزدهم 🔹لزوم اهمیت دولت به ظرفیت های داخل کشور 🔸بد خواندن شرطی کردن حوادث کشور و کاسته شدن این موضوع در دولت 🔹تاکید بر تداوم این سررشته و سبکِ کاری برای دستیابی به توفیقات بیشتر 🔸توصیه های معظم له برای دولت: 1⃣ شکر نعمت توفیق خدمت به مردم: در درجه اول با تقویت ارتباط با خدا و دعا و توسل و تضرع و انس با قرآن است و در درجه بعد با ادامه تلاش جهادی برای خدمت به مردم 2⃣ داشتن نیت الهی و مخلصانه و پرهیز از کارهای نمایشی: عدم منافات داشتن اطلاع رسانی با اخلاص 3⃣ حضور در میان مردم و اسیر جوسازی ها نشدن در کنار برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از دیدگاهها و نظرات مختلف 4⃣ لزوم عمل به وعده‌ها و پرهیز از بیان وعده‌های غیرقابل تحقق 5⃣ حرکت به واسطه یک طرح کلان و نقشه جامع و قابل توضیح برای مردم و غرق نشدن در کارهای روزمره 6⃣ اشاره به محدودیت توان دولت و لزوم مشخص شدن سرفصل‌های اساسی و اولویت بندی در زیرمجموعه‌های آنها 🔸خواندن مسئله اقتصاد به عنوان اولویت اصلی در شرایط کنونی همراه با پیوست فرهنگی و همچنین نادیده نگرفتن سرفصل‌های دیگری همچون علم، امنیت، آسیبهای اجتماعی و فرهنگ 🔺نکات رهبرمعظم انقلاب درباره توجه به مسئله اقتصاد: «لزوم انسجام مدیران اقتصادی و داشتن نظر واحد در مسائل گوناگون اقتصادی»، «مشخص کردن اولویتها و تمرکز بر شاخصهای اصلی و پیگیری روزانه آنها از جانب رئیس‌جمهور و دیگر مسئولان»
🇮🇷 📝 محوریابی بیانات رهبرانقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت ❌ بخش سوم و پایانی 🔻 اشاره به شاخص‌های اصلی اقتصاد همچون اندازه تورم، رشد اقتصادی، رشد سرمایه‌گذاری، رشد اشتغال، رشد درآمد سرانه و کاهش فاصله طبقاتی و لزوم توجه دقیق و مستمر به این شاخص ها 🔹خواندن مسئله تولید به عنوان عمده‌ترین سرفصل در پیشرفت اقتصاد کشور و تاکید بر مقابله با عوامل تضعیف کننده تولید در کشور 🔸مهم دانستن مسئله امنیت غدایی با اشاره به بحران غذا به دنبال وقوع جنگ اوکراین با تکیه بر اهمیت تولید در بخش کشاورزی و لزوم خودکفایی در اقلام اساسی مانند گندم 🔹اشاره به مشکل کمبود سرمایه در گردشِ واحدهای تولیدی صنعتی و تاکید بر وظیفه بانک ها در تامین این سرمایه 🔸توجه معظم له به مسئله مسکن و برشمردن آن به عنوان اولویت‌های اقتصادی 🔹تاکید بر عقب‌ماندگی زیاد در مسئله مسکن و بیان پیامدهایی همچون افزایش سرسام‌آور قیمت، اجاره‌بها و رنج و زحمت مردم به موجب این مسئله 🔸بیان اولویت های دیگری مانند «ساخت پتروپالایشگاهها»، «تکمیل زنجیره ارزش افزوده در صنایع معدنی و جلوگیری از خام‌فروشی»، «تکمیل مسیرهای حیاتی شمال- جنوب و شرق به غرب برای افزایش ظرفیت حمل و نقل بین‌المللی و همچنین مسیرهای ارتباطی و حمل و نقل داخلی» و «توسعه استفاده از ظرفیت بی‌بدیل دریا» و تاکید بر لزوم جلوگیری از هرز رفتن ظرفیتهای طبیعی و انسانی موجود در کشور 🔹 تأکید بر پرهیز از نیمه‌کاره رها کردن کارها و ضرورت پیش گرفتن صبر و استقامت و افزایش کار جهادی برای حل مشکلات متراکم و بجا مانده 🔺اشاره رهبر معظم انقلاب به فعالیت بیشتر بخش رسانه‌ای دولت برای بیان دستاوردها برای مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | نامه‌ای محرمانه‌ که خبر از فروپاشی یک امپراطوری بزرگ می‌داد‼️ 🌺 ماجرای نامه امام خمینی (رحمةالله علیه) به گورباچف از زبان ادوارد شواردنادزه ❌میخائیل گورباچف آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوری بامداد امروز درگذشت.
🇮🇷 🖼 ❌ رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی: هکرهای ایرانی تلفن همراه رئیس موساد را هک کرده و عکس دندانهای او را به اشتراک گذاشتند.
🇮🇷 📝گزارش_تحلیلی مرجعیت به رویای آمریکا پایان داد 🔻«جام‌جم» در گزارشی به تحولات عراق پرداخته و با عنوان «مرجعیت به رویای آمریکایی پایان داد» از «شکست توطئه تجزیه عراق» نوشته است. 🔹 در این گزارش آمده است: «رهبر جریان صدر با حضور در نشستی خبری در نجف‌اشرف، برای رویدادهای اخیر در عراق از مردم این کشور عذرخواهی و جهت خروج طرفداران خود از تحصن، ضرب‌الاجل تعیین کرد. 🔺وی ضمن تشکر از حشدالشعبی به‌دلیل بی‌طرفی در تنش‌‌های اخیر اعلام کرد: من از آنچه در عراق اتفاق می‌افتد بسیار ناراحتم. از ملت عذرخواهی می‌کنم. تنها متضرر اتفاقاتی که در حال رخ‌دادن است، عراقی‌ها هستند. قاتل و مقتول هردو در آتش هستند.»
🇮🇷 📝گزارش_تحلیلی دسترسی فراپادمانی نمی‌دهیم 🔻«روزنامه ایران» که هر روز از هفته دولت را یک ویژه نامه داشته، امروز به اقتصاد رسیده و مفصلا موفقیت‌های دولت در این زمینه پردخته است. 🔹 از جمله «جهش درآمدها، کاهش هزینه‌ها» «رشد پایه پولی، ۴ برابر کمتر از قبل»، «مهار تورم از اتاق کنترل بازار پول» و ... . بگذریم از اینکه آنچه ایران در باب موفقیت‌های اقتصادی دولت می‌نویسد، بعضا مورد نقد کارشناسان قرار می‌گیرد. 🔺ایران در گزارش دیگری با عنوان «دسترسی فراپادمانی نمی‌دهیم» به نقل از بهروز کمالوندی نوشته: «طبق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران که مصوب مجلس شورای اسلامی است، قرار است آژانس بین‌المللی انرژی اتمی حداقل نظارت‌ها و در حد پادمانی باشد. البته اگر غربی‌ها تحریم‌ها را لغو کنند و به تعهدات خودشان باز گردند، ایران نیز به تعهداتی که ذیل برجام پذیرفته بود، باز خواهد گشت. ایران هیچ تعهد فرا پادمانی ندارد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝 🔻خبر: مقتدی‌صدر رهبر جریان صدر روز سه‌شنبه با برگزاری نشست خبری در حنانه نجف از حامیان خود و جنبش صدر خواست تا ظرف یک ساعت ساختمان پارلمان را خالی کنند و به اعتصاب خود پایان دهند. 🍃🌹🍃 🔸گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ امروز هیچ چیز به اندازه حفظ انسجام ملی، اتحاد راهبردی شیعیان و در کنار این دو تبعیت از دیدگاه‌ها و نکته ‌نظرات مرجعیت شیعی، نیاز راهبردی را تشکیل نمی‌دهد؛ سه اقدام مهمی که با عمل به آن می‌توان ضمن برون‌رفت عراق از بحران‌های هفته‌های اخیر، روند تشکیل دولت را نیز تسهیل و تسریع نمود. 2⃣ عراق در مرحله «بسیار حساس» قرار دارد. «هوشیاری» لازمه عبور از این مرحله خطیر است. مقتدی‌صدر باید دقت نظر کافی داشته باشد که مورد «سوءاستفاده» دشمنان داخلی و خارجی ملت عراق قرار نگیرد. برخی بازیگران مخرب منطقه‌ای و بین‌المللی و عناصر داخلی در حال برنامه‌ریزی هستند تا از نام مقتدی‌صدر و با پوشش او، عراق را در باتلاقی از «بحران‌های پیچیده و درازمدت» فرو ببرند. 3⃣ فضای نامساعد سیاسی و میدانی که در هفته‌های اخیر در عراق به وجود آمده است، اگر در نقطه‌ای متوقف و یا کنتزل نشود، روند پیشبرد «طرح‌ها و برنامه‌های آمریکا» در عراق را تسهیل و تسریع خواهد نمود. اگر تا چند سال پیش آمریکایی‌ها به دنبال شکل دادن به منازعات شیعی‌ـ سنی در عراق بودند، امروز دامن زدن به «منازعات شیعی‌ـ شیعی» در رأس برنامه‎های آمریکا در عراق قرار دارد. 🔻نکته پایانی؛ فضای سیاسی عراق به گونه‌ای است که بدون مشارکت، همراهی و تعامل با دیگر جریان‌های سیاسی موفق، نمی‌توان کاری را از پیش برد و دولت تشکیل داد. در پیش گرفتن رادیکالیسم سیاسی، تمامیت‌خواهی، یک‌جانبه‌گرایی و بی‌توجهی به مطالبات احزاب و جریان‌های دیگر سیاسی در عراق، همیشه نتیجه معکوس در پی داشته است.
🇮🇷 📝 ادعای جدید آژانس درباره فعالیت غنی‌سازی ایران در 🔻 روزنامه همشهری نوشت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گزارش جدیدی مدعی شده ایران غنی‌سازی اورانیوم با دومین آبشار از سه آبشار سانتریفیوژی نسل ششم که اخیراً در نطنز نصب شده را آغاز کرده است. 🔸 در گزارش جدید آژانس اتمی تصریح شده ایران از آبشار متشکل از ۱۷۴ دستگاه سانتریفیوژ برای غنی‌سازی اورانیوم تا ۵ درصد استفاده می‌کند. 🔹 کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است. 🔸 ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد. 🔺 علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📝 | توافق احتمالی با ایران در چند مرحله اجرا می‌شود 🔻رسانه آمریکایی آکسیوس در گزارشی نوشت که بر اساس پیش نویس توافقی که اتحادیه اروپا کرده است، طرف‌های برجام تنها بعد از تکمیل اجرای هر گام به اجرای مرحله بعدی خواهند رفت. 🔹️در این گزارش آمده است که انتظار می‌رود مرحله سوم که مرحله باز اجرا است، چهار ماه بعد از امضای برجام به وقوع بپیوندد. در این مرحله آمریکا همه تحریم‌های ثانویه علیه ایران را رفع خواهد کرد و اقدامات دیگری از جمله تعامل با بخش خصوصی در خصوص نحوه انجام تجارت با ایران را در دستور کار قرار خواهد داد. 🔺آکسیوس همچنین نوشت که انتظار می‌رود تهران نیز در این مرحله تمام محدودیت‌های برجامی علیه برنامه هسته‌ای خود را به پایان برساند و نظام بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در تاسیسات خود از سر گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | تیراندازی به زائران ایرانی اربعین حسینی در عراق! 🍃🌹🍃 ❌ این فیلم ارتباطی با زوار اربعین و ندارد. این ویدیو از درگیری‌های منطقه خضراء بغداد در روزهای گذشته است که صدای یک ایرانی بر روی آن جعل شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 📝 لوازم اطاعتِ امر ولّی 🔻 یادتان هست که چند سال پیش مقام معظم رهبری فرمود: اگر مرا هم قبول ندارید ... رای دهید! این بیان و بیاناتی از این دست را چه کسی باید به مخاطبان آن برساند؛ صدا و سیما، روزنامه ها، بسیج یا ...؟ این مجموعه ها چقدر مخاطب دارند؟ آیا توانستند آحاد مردم را مخاطب خود نمایند؟ اصولاً اراده یا برنامه‌ای برای جذب آحاد مردم دارند که این نوع پیامهای رهبر معظم انقلاب را به آنها منتقل کنند؟ 🔹جواب تا حد زیادی روشن است! روشها و محتواهای برنامه های آنها به جزء اقشار انقلابی، به ندرت اقشار دیگر جامعه را جذب میکند، ضمن آنکه برخی از سیاسیون اصولاً اراده برای افزایش مشارکت مردمی ندارند، چرا که در آن صورت اطمینانی به برنده شدن ندارند! 🔸این در حالی است که رهبری مصالحی فوق مصالح این یا آن جناح را در نظر دارند. ایشان همچون امام راحل، حضور جدی و موثر مردمی را ضامن امنیت ملی و منافع کشور میدانند و همواره بر آن تاکید می‌کنند. 🔹اطاعت پیروان ولایت (بسیج) در این حوزه، لوازمی می‌طلبد که ارتباط گیری با آحاد جامعه پیش زمینه آنهاست و برای فراهم سازی آن تلاشی وافر و به دور از سلایق فردی نیاز است. 🔸مجموعه‌های پیش گفته و بسیج، برای تحقق اوامر ولی فقیه باید با پرهیز از کارهای نمایشی، محتوا و روشهایی در پیش گیرند که آحاد جامعه را جذب کند نه قشر محدودی را! 🔺پرچم داری پاسخگو نمودن مسئولان در جمع های مردمی، یکی از آن کارهاست.
🇮🇷 🎥 نشست بصیرتی 🎙سخنران: دکتر یدالله جوانی - معاون محترم سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ✅ موضوع: جوانی جمعیت 🕤 زمان: شنبه ۱۲شهریورماه ساعت ۱۷:۱۵ ❌ لینک ورود به نشست 👇🏻 https://rubika.ir/kermanbidar