🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️ سؤال ۳: سیاست ترامپ برابر ایران چه خواهد بود؟
🍃🌹🍃
🔹یک رسانه آمریکایی نوشت: «دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده قرار است «استیو ویتکاف» نماینده خود در خاورمیانه را مسئول رسیدگی به «نگرانیهای واشنگتن در مورد ایران» کند که این نشان میدهد رئیسجمهور آمریکا مایل است پیش از افزایش فشار بر تهران، دیپلماسی را آزمایش کند، به گفته افرادی که از این موضوع اطلاع دارند.»
🔸«فایننشال تایمز» در گزارشی در این باره به نقل از چند منبع ادامه میدهد: «ویتکاف، سرمایهگذار املاک که نقش کلیدی در بهدست آوردن آتشبس غزه ایفا کرده است، قرار است تلاشها برای رسیدگی به برنامه هستهای ایران را رهبری کند و بخشی از مأموریت وسیعتر ترامپ برای «متوقف کردن جنگها» در منطقه باشد. مقامات آمریکایی میگویند که طرح کامل ترامپ برای ایران و وظایف ویتکاف هنوز در حال تغییر است. اما برخی از انتصابات اخیر ترامپ در دولت، گروهی را در مدیریت تشکیل داده است که آماده مذاکره با ایران هستند و نسبت به حمله به برنامه هستهای این کشور که از سوی جنگطلبان در آمریکا و رژیم اسرائیل پیشنهاد شده، بدبین هستند.»
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات
⁉️سؤال ۶: منافقین چه زمانی و چگونه شکل گرفتند و رژیم شاهنشاهی چگونه با آنان برخورد کرد؟
🍃🌹🍃
🔹سازمان مجاهدین خلق که بعداً به عنوان منافقین شناخته شدند در سال ۱۳۴۴ تشکیل شد. امام خمینی (ره) معتقد بودند این سازمان از اول تشکیل، انحراف فکری داشته و دارند. آنها توانستند بسیاری از علما را فریب دهند تا جایی که شهید هاشمینژاد که خود ترورشدهی این جریان است، میگوید: «اینها ما را فریب دادند.» و بسیاری از شخصیتهای انقلابی قبل از انقلاب به واسطهی دفاع از سازمان مجاهدین خلق به زندان افتادند و شکنجه شدند، اما نتوانستند امام راحل را فریب دهند.
🔹نهضت امام از سال ۱۳۴۲ شروع شد و سازمان مجاهدین از سال ۱۳۴۴ شروع به فعالیت کردند. آنها حرکت امام را چون غیرمسلحانه بود و همچنین حرکت مردمی و تکیه بر مردم در مبارزات که مشی امام راحل بود را قبول نداشتند. با همین نگاه و رویکرد انحرافی، از سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۱ فقط کار فکری کردند و از سال ۵۱ دست به سلاح بردند.
🔹با دستگیری رهبران سازمان توسط ساواک همهی برجستگان آن اعدام شدند، جز روجوی که حکم حبس ابد گرفت و بقیهی منافقین را در درون زندان سازماندهی کردند.
🇮🇷🇵🇸
🔰تروریست آموزش دیده منافقین با سلاح ساخت ترکیه!
🍃🌹🍃
🔹«ابراهیم رضایی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تشکیل کمیتهای برای بررسی ابعاد گوناگون ترور قضات دیوان عالی کشور خبر داد و گفت: «طبق گزارشات ارائه شده در جلسه امروز، انگیزه ضارب قضات، شخصی نبوده و بیشتر بحث نفاق مطرح است.»
🔸رضایی افزود: «ضارب فردی ۳۱ ساله بوده که کاملاً حرفهای عمل کرده است. در سوابقش، لاابالیگری و برخی انحرافات وجود داشته و در زندگی هم فردی خشونتطلب بوده و برخی از بستگانش عضو نفاق هستند. اسلحهای که او با آن اقدام کرده، کلت کمری ساخت کشور ترکیه بوده است. در این ارتباط، افرادی احضار، بازداشت و بازجویی شدند و در مرحله تحقیقات و نیازمند بررسی بیشتر است.»
🔹پیش از این نیز سخنگوی قوه قضائیه درباره ترور شهید رازینی و شهید مقیسه با بیان اینکه ترور شهیدان حجج اسلام رازینی و مقیسه، نشان داد که قوه قضائیه برای تأمین امنیت ملت تا پای جان قضات خود ایستاده است، گفته بود: «چند نفر در پرونده این ترور دستگیر شدند.»
🇮🇷🇵🇸
#یادداشت
🔰اهداف یک سفر
🍃🌹🍃
🔹هیئت سیاسی ـ اقتصادی ایران به ریاست وزیر امور خارجه برای دیدار و گفتوگو با مقامات طالبان وارد شهر کابل، پایتخت افغانستان شد.
این سفر که نخستین حضور وزیر امور خارجه ایران در افغانستان پس از بازگشت طالبان به قدرت است، فراتر از یک اقدام دیپلماتیک معمولی بوده و فرصتی برای تعیین چشماندازی پایدار در روابط دو کشور به شمار میآید. «سیدعباس عراقچی» گفته است سفر انجام شده بسیار خوب بوده و موجب درک بهتر دو طرف شده است، اما درباره نتایج این سفر باید گفت:
۱ـ احیای جایگاه افغانستان در سیاست خارجی ایران: این سفر نشاندهنده توجه ویژه ایران به افغانستان به منزله همسایه شرقی خود است. طی سالهای اخیر، برخی مدعی کاهش اهمیت افغانستان در سیاست خارجی ایران بودند؛ اما این سفر و انتصاب «علیرضا بیگدلی» بهعنوان سرپرست سفارت ایران در کابل، حاکی از تلاش ایران برای تقویت این روابط است.
۲ـ تعمیق همکاریهای اقتصادی: افغانستان یکی از بازارهای مهم صادراتی ایران به شمار میآید. با وجود نوسانات تجاری، حجم صادرات ایران به این کشور همچنان در جایگاه بالایی قرار دارد. افزون بر این، بندر چابهار نقش کلیدی در توسعه تجارت و ترانزیت میان دو کشور دارد. در این سفر، تیمی از فعالان اقتصادی ایران، عراقچی را همراهی کردند تا راهکارهایی برای افزایش همکاریها در حوزههایی، همچون حملونقل، زیرساخت و انرژی ارائه دهند.
۳. مدیریت چالشهای امنیتی و مرزی: ایران و افغانستان بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک دارند که با چالشهایی، مانند قاچاق مواد مخدر، ورود غیرقانونی اتباع و تنشهای امنیتی مواجه است. تقویت امنیت مرزی و ایجاد سازکارهای مشترک برای مقابله با این تهدیدها از اولویتهای این سفر بوده است.
۴ـ شروع روابط جدید دیپلماتیک: این سفر فرصتی برای بازتعریف چارچوب روابط ایران با حکومت سرپرست افغانستان است. تلاش برای تدوین سند جامع همکاریهای راهبردی میتواند گامی مؤثر برای حل مسائل دوجانبه، از جمله مسئله به رسمیت شناختن طالبان بهعنوان دولت قانونی افغانستان باشد.
با وجود تعاملات گسترده میان ایران و افغانستان، نبود یک سند جامع و مدون ضعف بزرگی در روابط دو کشور است. این سند میتواند چارچوبی برای حلوفصل اختلافات، تقویت همکاریها و بهرهبرداری از ظرفیتهای مشترک باشد. از مزایای امضای سند جامع همکاری، حل مسائل دوجانبه نظیر حقابه، امنیت مرزی و وضعیت مهاجران، تقویت اعتماد متقابل و کاهش تنشها، تثبیت جایگاه ایران بهعنوان شریک راهبردی افغانستان، افزایش همکاریهای اقتصادی و ترانزیتی در منطقه و تدوین چشمانداز روابط ایران و افغانستان است. سفر دکتر #عراقچی به کابل فرصتی برای ارتقای روابط #ایران و #افغانستان به سطح راهبردی است.
✍️مصطفی علیجانزاده
🇮🇷🇵🇸
#پهلوی_بدون_روتوش
🔴 فروش کلیه و اندام بدن در بورس معاملات پهلوی!
🍃🌹🍃
🔹 ضد انقلاب و سلطنتطلبها میگویند در زمان پهلوی مردم ایران بهترین وضعیت اقتصادی را داشتهاند، از همینرو توجه شما را به بخشی از روزنامه اطلاعات چاپ سه شنبه ۱۳ اردیبهشت سال ۲۵۳۶ شاهنشاهی (۱۳۵۶ شمسی) جلب میکنم
- خرید و فروش اجزاء و اندامهای بدن در بورس معاملات!
- موفقیت جراحیهای پیوند کلیه بازار خرید و فروش کلیه را رواج میدهد
- دههزار ایرانی با یک کلیه زندگی میکنند (قبلاً یک کلیه را فروختهاند)
🔰 قالَ اَمیرُالمُوْمِنینَ عَلِیُّ بْنُ اَبیطالب
🔹فـَبـَعـَثَ اللّهُ مـُحـَمَّداً (ص) بـِالْحـَقِّ لِيـُخـرِجَ عـِبـادَهُ مِنْ عِبادَةِ الاَْوْثانِ إلى عِبادَتِهِ وَ مِنْ طاعَةِ الشَّيْطانِ اِلى طاعَتِهِ
🔸 خداوند، محمد(ص) را به حق برانگيخت تا بندگانش را از پرستش بتان به عبادت او درآورد و از پيروى شيطان به فرمان بردارى او سوق دهد.
📚 نهج البلاغه : خ ۱۴۷، ص ۴۴۶
#مبعث #مبعث_پیامبر (ص)
🇮🇷🇵🇸
🔰 ایران و جهان در روزی که گذشت
🍃🌹🍃
🔹زلزله ۵.۱ ریشتری قصرشیرین را لرزاند
🔹کاخ سفید: توافق آتشبس بین اسرائیل و لبنان تا ۱۸ فوریه تمدید شد
🔹 ترامپ ورود کلمبیاییها را به آمریکا ممنوع کرد
🔹کلمبیا به هواپیماهای آمریکایی اجازۀ فرود نداد
🔹انهدام باند ۱۶ نفره نمایندگی بیمه در پایتخت با ۵۰۰ شاکی
🔹کلمبیا: تعرفۀ ۲۵ درصدی بر تمام کالاهای آمریکایی اعمال میشود
🔹وزیر راه وارد ترکیه شد
🔹عربستان: تا کشور فلسطین نباشد عادیسازی با اسرائیل نداریم
🔹دو سرباز اسرائیلی به جرم جاسوسی و انتقال اطلاعات محرمانه پیرامون گنبد آهنین به ایرانیها دستگیر شدند
🔹عضوگیری ۱۲۰۰ نیروی جدید توسط هیات تروریستی تحریرالشام در ديرالزور
🔹۳۵ اعدام در سوریه، تنها در سه روز
🔹جمعی از روزنامهنگاران کشور به رئیسجمهور برای بازگشت نویسندگان و روزنامهنگاران خارج کشور، نامه نوشتند
🔹مخالفت ۱۴۰ نماینده مجلس با واگذاری ایرانخودرو به کروز
🔹نتایج یک نظرسنجی جدید نشان میدهد: انگلیسیها خواستار فاصله گرفتن از آمریکای ترامپ هستند
🔹دولت رژیم صهیونیستی تصویب کرد: تمدید تعطیلی شبکه الجزیره در قدس برای ۶۰ روز دیگر
🔹ونزوئلا از اقدامات کلمبیا علیه امریکا حمایت کامل کرد
🔹کنارهگیری همسر شهید رئیسی از مسوولیت ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی
🔹 به گزارش وبسایت خبری نیوز اینترنشنال آمریکا ۹۲ درصد عمرش را در جنگ گذرانده است، ۲۲۵ سال جنگ به علاوه ۱۱۷ مداخله در انتخابات و ۷۲ کودتا
🔹شکایت حدود ۶۰ نماینده مجلس از ظریف
🔹جریمه حقبیمه شخص ثالث بخشیده شد