🎯 درس طالبان به سران اصلاحات
🔹عباس عبدی، از تئوریسینهای اصلاحطلب به تازگی در یک توییت نوشته است:
"شاید یک علت دفاع تندروهای اصولگرا از طالبان این است که، مردم ما رفتار طالبان را ببینند بعد بگویند خدا پدر اصولگرایان ایرانی را بیامرزد و به وجود آنها دعا کنند که این اندازه هم خشن و بسته و عقبمانده نیستند."
‼️نکته و نظر:
🔸عجیب است که آقای عبدی پس از یک عمر فعالیت سیاسی و حتی اطلاعاتی! این حقیقت ساده را نمیداند که منافع خارجی ایران تابع جناحبندیهای سیاسی نیست و اقتضائات عقلانی است که باید و نبایدهای تصمیمات ایران پیرامون رخدادهای بینالمللی را تعیین میکند.
🔸ثانیا مردم ایران اگر هم قرار باشد که تندرویهای سابق طالبان را با تندرویهای کسانی در داخل ایران مقایسه کنند؛ آن کسان، اصلاحطلبان هستند نه اصولگرایان.
🔸همان اصلاحطلبانی که در دهه شصت معتقد بودند باید در پیشانی دختر بدحجاب پونز فرو کرد، فیلمساز خاطی را باید فیالمجلس شلاق زد، عینکهای آفتابی اسکیبازهای پیست دیزین را باید مصادره کرد، بازجویی باید خشن باشد، ویدئو حرام است و صدامِ پلید هم "خالد بن ولید" است که باید در جریان حمله به کویت به او یاری رساند!
اینکه آقای عبدی چگونه توانستهاند با این سابقه دوستانشان به این احساس برسند که اصولگرایان تندرو هستند! از معماهای بزرگ روزگار ماست...
🔸جالب است که اعضای ارشد طالبان تندرویهای گذشته را محکوم و بر تغییر روشهای خود تأکید کردهاند اما در اردوگاه اصلاحطلبان ایرانی شاهد هیچ توبه و برائتی از رفتارهای تند آقایان در دهه ۶۰ نیستیم. و همین نبود توبه است که مثلا میبینیم اعضای ارشد این جریان همچنان به گزینههایی مثل مجازات و اعتراض خیابانی و اشغال مراکز حساس نظام اصرار دارند!
[ #ثامن #نشستهای_بصیرتی #اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دامها مقصرند که نمیتوانند بروند در گمرک علوفه بخورند!
🔹انتقاد صریح مجری تلویزیون از بیبرنامگی عجیب دولت
#ثامن
عاقد دوباره گفت:
وکیلم⁉️
#دلش شکستـ💔
یعنی به #قاب_عکس امیدی دگر نبود
او گفت:
با اجازه #بابا، بله بله😔
مردی که غیر #خاطره ای مختصر نبود
#دختران_شهدا🌷
❇️ چماقداری دموکراتیک
🔻آقای نصیری این رسم جوانمردی است؟ به بهانه پاسخ دعوت دفتر آقای رئیسی بیایید چهاردهه انقلاب را آنچنان بکوبید که انگار این جمهوری اسلامی در کره مریخ بهوجود آمده و برای زدن ریشه این انقلاب تمام ابرقدرتها متحد نشدهاند. انگار طی این ۴۰ سال، هشتسال جنگ نبوده، هشتسال پسلرزه جنگ کشور را نلرزانده. اصلا صدامی وجود نداشته....
✍️ بهزاد بهزادپور در پاسخ به اظهارات مهدی نصیری در خصوص دعوت دفتر رئیسی
🔗ادامه مطلب در لینک زیر👇👇👇
https://basirat.ir/fa/news/332075
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#ثامن #عدالت #زوشنگری
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمینه ها و اهداف طالبان در افغانستان #ثامن_مرکزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید سیاست دولت جمهوری اسلامی، سیاستی در جهت مستضعفین باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شعر طنز و جالب پیرمرد روستایی درمورد ایرانی ها و وضعیت کشور
▪️یه روز خدا دعاها رو چِک میکرد
▪️میشنیدشونو به اونا فِک میکرد
▪️ یکی از امریکا، یکی از ژاپن
▪️یکی از آنگولا، یکی از گابُن
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری دیده نشده از قلب اردوگاه منافقین
🔺 رمزگشایی از ترفندهای فرقه منافقین برای حفظ بقای خود
⭕️ حاصل بی تدبیرها؛ به مسلخ بردن نوجوانانمان
📌 انتشار کلیپی از رفتار ناهنجار چند دختر نوجوان در یک پارک، جنجال زیادی در شبکههای اجتماعی و فضای عمومی جامعه ایجاد کردهاست. فحاشی، گیسوگیسکشی و قمهکشی دختری به نام «هلیا» و رفتارهای ناهنجار دیگر آمیخته شده چرایی بروز رفتارهای ناهنجار را مورد پرسش قرار دادهاست.
🔹یکی از مهمترین نگرانیهای مطرح شده خانوادهها، عیانشدن بخشی از لایههای پنهانی است که در فقدان عملکرد درست خانه، مدرسه و ساختارهای فرهنگی تشکیل شده و به این شیوه آن هم از سوی دخترانی نوجوان نمود لجام گسیخته خود را به نمایش گذاشته است.
🔔 نکته و نظر:
🔸وقوع این پدیدهها یک علتی و تک بعدی نیست. علتهای مختلفی دارد، از جمله خانواده. کارکرد خانواده امروزی با چند سال قبل فرق کرده است. خانوادهها قبلاً گسترده ولی الان تصویری، تعداد افراد کم و روابط عاطفی و الگوی پذیری از خانواده، تغییر پیدا کردهاست.
🔸 در فرایند اجتماعی شدن افراد در جامعه مقولههای جدیدی وارد شده است. قبلاً اجتماعی شدن در جامعه ایرانی ابتدا خانواده بعد مدرسه سپس گروههای مرجع و جامعه بود، ولی در فرایند اجتماعی شدن امروز افراد، تلفن همراه هوشمند، شبکههای اجتماعی، پروسه اجتماعی شدن را تحت تأثیر قرار داده است.
🔻بیتدبیری در فرهنگ
🔸ما در نحوه پذیرش این شبکهها سردرگم هستیم و متأسفانه نتوانستیم یک سازو کار خوب تعریف کنیم. مدیران فرهنگی کشور با فرهنگ آشنا نیستند و از مفهوم فرهنگ بیاطلاع هستند؛ چراکه حتی تئوری فرهنگ را نخواندهاند و نمیتوانند مدیرفرهنگی موفقی باشند.
🔸آنها باید نحوه تعامل با مسائل جدید را بلد باشند. تغییرات فرهنگی آرام آرام جلو میرود و زمانی که اتفاق بیفتد جلوگیری از آن سخت است. وقوع این قبیل صحنههای زشت به خصوص از یک دختر نوجوان که انتظار مادری از او میرود و مانند پسران قمه میکشد و فحاشی میکند نشان میدهد نتوانستهایم برخورد مناسبی داشته باشیم.
🔸قطعاٌ پلیس با این دختر برخورد میکند، ولی کسی به فکر این نیست تا مثل هلیاها بهوجود نیاید. بارها اعلام شده که تلگرام فیلتر است، ولی همه در حال استفاده هستند. ماهوارهها هم با دستگاههای جدید دیده میشوند.اینستاگرامِ رها شده خانواده را به لجن کشیده است... حتی روبیکای ایرانی هم شده است قتلگاه نوجوانان... هیچکس راه کار مناسب برای استفاده از آنها ارائه نمیدهد.
🔻هلیا محصول شرایطی است که دولتها ایجاد کردهاند
🔸یک رفتار مشابه در تمام دولتها حاکم بود و آن نابخردی و بیتدبیری با مقوله فرهنگی و گماردن افراد غیرفرهنگی بر امور فرهنگی که بسیار آسیبپذیر بود. نتیجه هم میشود به سخره گرفتن ارزشها، عرف و آداب و رسوم که در نتیجه دچار دوگانگی و چندگانگی و اینکه نتوانیم برای آن تدبیر درستی داشته باشیم.
🔸خودنمایی در ذات یک دختر یا پسر نوجوان هست و بنابراین نمیتوان فقط هلیا را مقصر دانست. او محصول شرایط ایجاد شدهاست. در سن رشد این گرایش خودنمایی وجود دارد حال گاهی در درگیری و گاهی در کلاس درس.
🔸طبیعتاً برای خانمی که میخواهد در شرایط جامعه ما جذابتر باشد به این گونه بروز میکند. میگویند نگرانیم. مشکل ما همین است که نگرانیم ولی کاری انجام نمیشود. مشکل دیگر اینکه نگرانیم هلیا الگوی دختران دیگر شود. این نگرانی در زمانهای قبل نیز مطرح شد، ولی ما فرصتهای طلایی را به دلیل بعضی بیتدبیریها از دست دادیم. اتفاقات در حوزه فرهنگ را باید مثل کوه یخ شناور دید. ما قسمت جزیی آن را میبینیم ولی قسمت اعظم آن زیر آب است و دیده نمیشود...
🌓 روشنا
📊 جنجال قبض برق علی کریمی و واکنش شبکههای اجتماعی
🔹در چند روز گذشته، علی کریمی با استوری کردن اخطار قطع اشتراک برق منزلش در صفحه اینستاگرام خود، به اوضاع قطعیهای مکرر برق اعتراض کرد. اما رسانهها و کاربران شبکههای اجتماعی با پرداختن به هزینه میلیونی برق منزل او، موضوعات دیگری را مطرح کردند.
🔹با اوج گرفته حاشیهها، کریمی پستی منتشر کرده و با عذرخواهی کنایهآمیز، از صداقت در اعلام هزینه برق خود سخن گفت. این پست طی ۵۰ ساعت بیش از ۸۲۱ هزار لایک دریافت کرد. حدود ۱۹.۶ هزار کاربر ۲۷.۱ هزار کامنت برای این پست ثبت کردند.
🔹در بررسی کامنتها شاهد موضوعات متفاوتی هستیم. ۲۶% کاربران نسبت به مصرف بالای برق انتقاد نموده و ۱۲% هم، قضاوت و دخالت مردم در این مسئله را صحیح ندانستهاند. ۱۱% نیز حق را به کریمی داده و از وی حمایت کردهاند. در این میان ۸٪ کاربران ادعا میکنند ممکن است او در منزل خود بیتکوین استخراج میکند.
🔹اما در تلگرام و توییتر طی این دو روز برای این موضوع، ۳.۱ هزار پست در ۲.۱ هزار از کانالهای تلگرام و ۹.۶ هزار توییت توسط ۵هزار کاربر توییتر، منتشر شده است.
🌓 روشنا