🏴 همراهی نکردن خواص طرفدار حق با حضرت مسلم
▫️ رهبر انقلاب: به امام حسین علیهالسّلام نامه نوشتند و آن حضرت در نخستین گام، مسلمبن عقیل را به کوفه اعزام کرد. در تاریخ آمده که گویی سی هزار نفر اطراف مسلم گرد آمده بودند. کاری که ابن زیاد کرد این بود که عدهای از خواص را وارد دستههای مردم کرد تا آنها را بترسانند. چنان مردم را ترساندند که آن حضرت به وقت نماز عشا هیچ کس را همراه نداشت؛ هیچکس! چرا چنین شد؟ بنده که نگاه میکنم، میبینم خواصِ طرفدارِ حق مقصرند و بعضیشان در نهایت بدی عمل کردند. ۱۳۷۵/۰۳/۲۰
🌓 روشناhttps://eitaa.com/roshanaymarkazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 ترویج بدحجابی در شبکه نمایش خانگی !
🔹 در شبکه نمایش خانگی هنرمندان سینما و تلویزیون با پوشش های نامناسب و آرایش های غلیظ جلوی دوربین ظاهر می شوند. که تکرار آن باعث ترویج بیش از پیش این موضوع شده است.
✅ سوال اصلی اینجاست که چه سازمان یا شخصی بر این تولیدات نظارت می کند و چرا هیچ ارگانی پاسخگوی این حجم از ناهنجاری در تولیدات وی او دی ها نیست!
🌓 روشناhttps://eitaa.com/roshanaymarkazi
📌 سفر قالیباف به سوریه دستاورد داشت؟
🔹کارشناسان گفته اند که سفر محمد باقر قالیباف به سوریه دستاوردهای قابل توجهی در حوزه اقتصاد و تجارت خواهد داشت.
🔹محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با هدف تبریک پیروزی بشار اسد در انتخابات اخیر سوریه و همچنین پیگیری طلب ۲۰ میلیارد دلاری از این کشور به دمشق سفر کرده بود.
🔹پیش از این سوری ها بارها نسبت به پرداخت طلب خود به ایران اعلام آمادگی کرده بودند اما دولتی ها تمایلی به حضور در این کشور نداشته اند.
🔹موضوع تعاملات اقتصادی ایران و سوریه در سفر قالیباف در دستور کار دو کشور قرار گرفته است. سوریه برای ایجاد زمینه های سرمایه گذاری اقتصادی ایران در این کشور اعلام آمادگی کرده است. سوري ها در سال گذشته توافق کرده اند که معادن فسفات این کشور را – که حدود ٣٠ درصد درآمدهای سوریه را تامین می کند- به مدت ٥٠ سال در اختیار ایران قرار دهند. ایران با استخراج از این معادن درآمدزایی می کند و مطالبات خود را از سوریه دریافت می کند.همچنین مقرر شده که اپراتور سوم، بندر لاذقیه، بندر حمیدیه نیز
در اختیار ایران قرار گیرد.بخش خصوصی ایران نیز در حوزه گردشگری در این کشور فعال شده است.
🌓 روشناhttps://eitaa.com/roshanaymarkazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
لیست کابینه دولت سیزدهم، شنبه اعلام وصول می شود
🔺نیکزاد، نائب رئیس مجلس در پاسخ به تذکر جبار کوچکی نژاد درباره ارائه نشدن لیست کابینه دولت سیزدهم به مجلس گفت:
🔹جلسه علنی بعدی مجلس شنبه خواهد بود و دولت چه لیست اعضای کابینه را امروز بفرستد و چه نفرستد اعلام وصول شنبه خواهد بود.
🔹با رئیس مجلس هماهنگی های لازم انجام شده و کار رسیدگی به لیست کابینه دولت جدید شروع خواهد شد.
#ثامن_مرکزیhttps://eitaa.com/roshanaymarkazi
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۱۹۴ | رسانه و تاکتیک فریب
📌دروغ، همیشه وارونهکردنِ حقیقت نیست؛ گاهی حذف بخشهایی از یک موضوع و بیان ناقص آن، مفهوم را کاملا وارونه میکند.
✅بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷#ثامن_مرکزیhttps://eitaa.com/roshanaymarkazi
🇮🇷💐
💐
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: شاخصههای حکمرانی مطلوب دولت در تراز انقلاب
❌ قسمت چهارم
🍃🌻🍃
🔻حکمرانی خوب یا مطلوب در چند دهه اخیر مورد توجه صاحب نظران علوم سیاسی واقع شده است. این محققان حکمرانی خوب را کلید معمای توسعه مطرح کرده اند.
🔹 بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان منشور راهبردی انقلاب در چله دوم در متن خویش برای حکمرانی در تراز انقلاب مولفه ها و شاخصه های از حکمرانی متعالی ارائه کرده است که باید نصب العین دولت انقلابی باشد. مهمترین این موارد عبارتند از:
1️⃣ جوان گرایی: در بیانیه دوم مقام معظم رهبری خطاب به جوانان می فرماید: شمایید که باید کارآزموده و پرانگیزه (انقلاب اسلامی) را هر چه بیشتر به ارمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی است نزدیک کنید."
2️⃣ معنویت گرایی: "معنویت به معنای برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل اخلاص، ایثار، توکل، ایمان در خود و جامعه است".
3️⃣ علم و دانش: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب می فرماید: دانش، آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور است. طبیعتا با این نگاه حکمران در تراز انقلاب اسلامی باید خودش به این جوه آراسته باشد و مشی عالمانه به تحولات حوزه کاری خود داشته باشد.
4️⃣ قانون گرایی: در منظومه فکری مقام معظم رهبری قانون گرایی ملاک عدل است. انجام امور بر مبنای قانون عدالت است و خلاف قانون به ستم منتهی می شود.(۱۳۶۸/۶/۲۰).
5️⃣ عدالت خواهی: "عدالت در صدر هدفهای اولیهی همه بعثتهای الهی است و در جمهوری اسلامی نیز دارای همان شان و جایگاه است".
6️⃣ ضد فساد بودن: مقام معظم رهبری در این رابطه در بیانیه گام دوم انقلاب متذکر می گردد؛ که فساد اقتصادی واخلاقی و سیاسی، توده چرکین کشورها و نظامها و اگر در بدنه حکومتها عارض شود، زلزلهی ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت آنها است و این برای جمهوری اسلامی... بسیار جدی تر و بنیانی تر از دیگر نظامها است". لذا این فاکتور باید مولفه اصلی حکمرانی در دولت انقلابی باشد.
7️⃣ مشارکت گرا: انقلاب اسلامی مشارکت مردمی را در مسائل مختلف خاصه در انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملی و استکبار ستیزی به اوج رسانید و در موضوعات اجتماعی مانند کمکرسانی ها و فعالیتهای نیکوکاری که از پیش از انقلاب آغاز شده بود، افزایش چشمگیر داد. مدیران انقلابی باید در حوزه حکمرانی و مسئولیت خویش این مهم را سرلوحه خویش قرار دهند و آن را عملیاتی سازند.
🔺 بی شک حکمرانی در دولت انقلابی در کنار مسئولیت پذیری، باید شفافیت و پاسخگویی به عنوان یک اصل راهبردی مورد توجه قرار گیرد.
✍️ دکتر نصرت الله حیدری
#روشنگری
#ثامن
https://eitaa.com/roshanaymarkazi💐
🇮🇷💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷💐
💐
✅ #کلیپ
🌀 موضوع: توپخانه تخریب چی ها بر سر دولتی که هنوز دست به کار نشده‼️
🍃🌻🍃
#روشنگری
#ثامن
https://eitaa.com/roshanaymarkazi
💐
🇮🇷💐
🔺سفیر جدید انگلیس با سفیر روسیه در همان محلی که روزولت، چرچیل و استالین سالها قبل کنفرانس تهران را بدون اطلاع شاه مفلوک ایران برگزار کردند، عکس یادگاری گرفته اند و صندلی آمریکا را نیز خالی گذاشته اند؛ فارغ از اینکه هدف از انتشار این عکس چه بوده و قرار بوده مثلا با این صندلی خالی چه پیامی صادر شود، مسئله ی اصلی اینست که باید چنان موضعی (بصورت واحد در داخل کشور) گرفته شود که هر دوطرف بفهمند "آن سَبو بشکست و آن پیمانه بریخت" !
📲 واکنش ظریف به عکس توهینآمیز سفارت روسیه
🔹وزیر خارجه: امروز عکسی فوقالعاده نامناسب مشاهده کردم. لازم است یادآور شوم که اوت ۲۰۲۱، نه اوت ۱۹۴۱ است و نه دسامبر ۱۹۴۳. مردم ایران نشان دادهاند که سرنوشت آنها هرگز نمیتواند برآمده از تصمیمات سفارتخانههای خارجی باشد.
🔸تصویری که سفارت روسیه منتشر کرده، یادآور کنفرانس تهران با حضور استالین، چرچیل و روزولت در جریان جنگ جهانی دوم و اشغال ایران است.
amir ali:
🔴عذرخواهی سفارت روسیه بابت انتشار تصویر حاشیهساز
🔹با توجه به واکنشهای انجامشده به تصویر منتشرشده از سوی ما، میخواهیم دقت کنیم که این تصویر زمینه ضد ایرانی ندارد و قرار نبود احساسات مردم کشور دوست، ایران را آزرده کنیم.
🔹تنها معنای این عکس یادآوری و ادای احترام به تلاشهای مشترک دولتهای متحد علیه نازیسم در جنگ جهانی دوم بود.
🔹ایران دوست و همسایه ماست و به تقویت روابط مبتنی بر احترام متقابل ادامه میدهیم.
📸 دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: سُفَرای انگلیس و روسیه از صندلی خالی آمریکا عبرت بگیرند
@Farsna
🇮🇷💐
💐
✅ یک خبر، یک تحلیل(۲۵)
💢 موضوع: ایران قوی و خاطره بازی استعمارگران قدیم ‼️
🍃🌻🍃
🌀 خبر:
🔻 سفرای روسیه و انگلیس به یاد دوران قدیم عکسی از جنس استعمار در خاک ایران و سفارت روسیه به اشتراک میگذارند (شبیه عکس سال ۱۳۲۲ در سفارت شوروی).
این عکس که یادآور دوران استعمار ایران در زمان پهلوی اول بود، باعث آزردگی خاطر ملت ایران شد و واکنشهای فراوانی در فضای مجازی و حقیقی به دنبال خود بهمراه داشت.
🖌️مرور کوتاه تاریخ:
🔹 ششم آذر ۱۳۲۲ در دوره #محمدرضا_پهلوی و دوران شکست آلمان نازی توسط متفقین به درخواست استالین کنفرانسی در سفارت شوروی بدون اجازه و اطلاع شاه وقت ایران در تهران برگزار شد. نخست وزیر انگلستان و رئیس جمهوری آمریکا (چرچیل و روزولت) نیز حضور داشتند.
💢 تحلیل کوتاه:
🔸 بعد از گذشت ۸ دهه، همان استعمارگران پیر؛ امروز در مرداد ۱۴۰۰ در کشوری که یک کلام رهبرش معادلات دنیا را بر هم میزند، هوس خاطره بازی کرده و به یاد دوران قدیم عکسی از جنس سال ۱۳۲۲ ثبت میکنند. بدون آنکه متوجه باشند اینجا "انقلاب" شده است.
وزرا و روسای دولت و مجلس علاوه بر اعتراضهای توییتری و امثالهم، این دو نفر را فراخوانده و به آنها توصیه کنند چند جلد کتاب تاریخ و تحولات معاصر ایران بخوانند، شاید متوجه شوند که در ایران "انقلاب" شده و حکام قاجار و پهلوی سرنگون شده اند.
🔹 باید بدانند که نه ما آن ایران هستیم و نه آنها ابرقدرت های قدیم. اینجا ایران است با رهبری بزرگ و سردارانی قدرتمند که خواب از چشم دشمنان شرق و غرب ربوده و هژمون آنها را در هم کوبیده.
🔸 باید بدانند که چهل و اندی سال قبل سفره استعمارشان با دستان سید بزرگ روح الله خمینی رحمهالله علیه برچیده شده
🖌️نتیجه:
🔺روسیه و غرب به قدرت ایران اذعان دارند و بخوبی میدانند که ایران ۲۰۲۱ هیچ شباهتی به ایران ۱۹۴۳ ندارد و باز هم بخوبی میدانند که این عکس هیچ شباهتی به آن عکس ندارد و جز یک آرزوی پوچ هیچ ارزشی در اینگونه عکسها نهفته نیست.ما از قدرتمان به خود میبالیم و آنها از افول قدرتشان سرافکنده ، پناه میبرند به شبیه سازی از گذشته.تا شاید مرحمی بشود بر زخم عمیق ۴۳ ساله شان.
✍️ #مسعود_باقری
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
* کابینه سیزدهم؛ تحلیل ها و ارزیابی ها...
* فهرست وزیران کابینه رئیسی به مجلس معرفی شد . اغلب چهرههای این فهرست ناشناخته،جدیدالورود و در واقع "چهره" نیستند!
تحلیل ها:
- عده ای به ناشناخته بودن چهره های دولت انتقاد کردند و اینکه افراد معرفی شده تجربه¬ی لازم برای برعهده گرفتن وزارت را ندارند..
- برخی به برآمدن این کابینه از دل دولت احمدی نژاد پرداختند و دولت رئیسی را تداوم دولت احمدی نژاد معرفی نمودند..
- کسانی هم عنوان کردند که کابینه سیزدهم از همه جناح ها بهره نبرده، پس فرا جناحی نیست...
ارزیابی ها:
در ارزیابی و نقد تحلیل های فوق به نکاتی اشاره می شود:
- ملاک شناخته بودن اعضای کابینه چیست؟ آیا معیار این است که فرد قبلا وزیر بوده که اگر این باشد معرفی وزرای گذشته همچنان باید در دوره های مختلف تکرار می شد و این در حالیست که علت بخشی از وضعیت نامطلوب موجود بخاطر حاکمیت نگاه غلط در دوره های گذشته و ناکارآمدی چهره های شناخته شده است و اینکه قحط الرجال است و اما معرفی افراد جدید با رویکرد تحولی رییس جمهور جدید امری معقول و بجا است...
- معرفی برخی از افراد از دولت احمدی نژاد که شروع انقلابی و کارآمدی داشت به معنای حاکمیت نگاه غلط اطرافیان معلوم الحال اطراف رییس جمهور اسبق نیست و بهره¬گیری از توان و تجربه¬ی وزرا و معاونان انقلابی است که اساسا نقطه¬ی قوت دولت احمد ی نژاد بوده و از امروزِ احمدی نژاد در آنها نشانی نیست...
- آیا فرا جناحی بودن به معنای از همه جناحها بودن است؟! که دقیقا اشتباه است؛ چرا که از همه جناح بودن همانا و دولت سهامی و چند سر و کابینه چندپاره و بی نظم و نسخی بوجود خواهدآمد به مانند دولت قبل که خروجی آن ناهماهنگی، عدم انسجام و در نهایت ناکارآمدی و بی عملی شدید می شود.اما فراجناحی بودن به معنای انتخاب افراد بدون نگاه به جنبه¬ی جناحی و سیاسی و بر اساس رویکرد حاکم بر دولت جدید(نگاه انقلابی و درونزا)، تخصص و همراهی در مسیر رسیدن به اهداف می باشد...
- نکته پایانی اینکه دولت در آغاز راه است و آنچه در کنار افرادِ کابینه نقش¬آفرین است؛ همانا اصول ، برنامه ، اهداف و نگاه انقلابی و جهادی حاکم بر دولت جدید است. لذا باید به انتظار ایستاد و در حین مسیر با ارایه نقد و نظر و تواصی به حق و همراهی و همکاری، تلاش کرد تا آینده ای مطلوب برای کشور رقم بخورد.
بسته شایعات در فضای مجازی 000520.pdf
1.42M
#بخوانید| رصد شایعات فضای مجازی
🌓 روشنا
🔴دکتر اکبری: اگر طالبان با آمریکا مبارزه نمیکرد معلوم نبود وضعیت امروز افغانستان به چه شکلی بود مردم افغانستان به طالبان پیوستند و آمریکا را اخراج کردند
🔰سخنان بسیار مهم دکتر اکبری جانشین دبیرکل بیداری اسلامی پیرامون طالبان در برنامه پرونده ویژه شبکه سه:
🔸برای هیمنه آمریکا بسیار بد بود که اینگونه از افغانستان خارج شود، مردم به طالبان پیوستند و با آمریکا مبارزه کردند و آمریکا از افغانستان اخراج شد.
🔸طالبان واقعا با داعش جنگید و نگذاشت داعش در افغانستان رشد کند و شاهد بودیم که در یکسری از این جنگها آمریکاییها به داعش کمک کردند و با طالبان مقابله کردند.
🔸اگر طالبان با آمریکا مبارزه نمیکرد معلوم نبود وضعیت امروز افغانستان به چه شکلی بود.
🔸طالبان بارها تبلیغاتی که علیه هاشان میشود را محکم رد کرده به طور مثال یکسری فیلمهایی منتشر شد که طالبان در حال سربریدن مردم است طالبان گفته این موضوع دروغ است و بلکه اینها که در این فيلم می بیند افراد ما(طالبان) هستند که توسط داعش سرشان بریده میشود.
🔸امروز طالبان به عقاید و فرهنگ و آداب سایر مذاهب احترام میگذارد.
🔸طالبان از قدیم با ایران ارتباط دارد، چندین بار هیئت به ایران فرستاده اند و چندین بار این موضوع رسانهای شده است.
🔸ما نگاهمان این نیست که طالبان هیچ اشکال و نقصی ندارد اما طالبان امروز با گذشتهاش بسیار متفاوت است. اگر طالبان بخواهد مثل گذشته حکومت کند قطعا مثل گذشته هم دوامی نخواهد داشت.
🔸طالبان امروز یک مجموعهای ست که با کشورهای مختلف دنیا مثل چین، آمریکا و روسیه مذاکره میکند و بسیاری از کشورها آن را پذیرفتهاند.
✅ سقوط دولت اشرف غنی در کابل
طالبان با سرعتی باورنکردنی تمام افغانستان را به سیطره خود درآورد و ظهر امروز دولت اشرف غنی رسما ساقط شد. سلطه طالبان برای افغانستان همراه با بیم و امید است؛ از یکسو یکپارچه شدن حاکمیت، ایجاد امنیت و ضدیت با آمریکا، برای افغانها امیدآفرین است اما از سوی دیگر افراط گرایی، نفوذ سیستم امنیتی پاکستان و آمریکا درون دولت جدید بازهم برای افغانها نگران کننده خواهد بود.
ما هم با نگرانی و شاید هم امید، منتظر تحولات آینده خواهیم ماند..
*دررابطه با افغانستان مطالب زیر را به استحضار شما دوستان میرسانم:*
۱- نگران افغانستان هستیم و همدردی میکنیم.
۲- اما نمیتوانیم مثل سوریه یا عراق ورود نظامی و مستشاری کنیم. چرا؟
چون دولت افغانستان هیچ دعوتی از ما نکرده، چون ارتش افغانستان خود حاضر به مقاومت نیست؛ چون عموم مردم افغانستان خود حاضر به دفاع از این دولت نیستند!
پس وقتی نه دولتشان از ما خواسته، نه ارتش و مردمشان خود حاضر به مقاومت در برابر طالبان هستند ما دنبال چه برویم؟
۳- گروههای اصیل شیعه افغانستان مثل فاطمیون ترجیح دادند در دو قطبی طالبان و دولت آمریکاییِ اشرف غنی و عبدالله عبدالله سکوت اختیار کنند.
طالبان هم میداند که جان و مال و ناموس شیعه افغانستان خط قرمز جمهوری اسلامی است و دست درازی نمیکند کما اینکه اخبار موثق این را تایید میکند؛ لذا هیچ نیازی به ورود ایران نیست.
۴- منافع ملی و بین المللی ایران در ورود به جنگ داخلی افغانستان نه تنها تامین نمیشود بلکه ذبح میشود. آمریکاییها و غربگراها سعی کردهاند به طُرق مختلف پای ایران یا حداقل شیعیان افغانستان را به این جنگ باز کنند اما هوشیاری جمهوری اسلامی بعلاوه هوشیاری شیعیان افغانستان جلوی این توطئه خطرناک را گرفت. نه دولت کرزای و اشرف غنی برای ما سودی داشت نه طالبان خطری همچون داعش!
ما هم نگران این روزهای افغانستانیم و امیدواریم همه طرفهای افغانی هرچه سریعتر به راهحل سیاسی دست پیدا کنند اما دخالت قدرتهای خارجی، کار را سختتر میکند و شعله جنگ را بیشتر و بیشتر. اگر ایران دخالت کند پاکستان و ترکیه و عربستان هم دخالت میکنند و اوضاع پیچیدهتر میشود.
نباید اسیر فضای مجازی و پروپاگاندای برخی جریانات سیاسی شد که نه عرضه جنگیدن دارند و نه اهل ایثار و جان دادن و خون دادن هستند.
مدعیان پوچ اندیشی زمانیکه ایران برای نابودی داعشِ تکفیری و خلیفه گری با درخواست دولت قانونی سوریه وارد نبرد با داعش شد، دادشان به هوا برخاست و فریاد وامصیبتایشان گوش فلک را کر کرد شعارشان نه غزه نه لبنان بود! حالا برای هرات و کابلی دل میسوزانند که دولتش نه تنها هیچ درخواستی برای کمک از ایران نخواسته بلکه مجددا به دشمن شماره یک ملت ایران وافغانستان، که همان آمریکای جنایتکار باشد، پناه آورده است!
اشک تمساح گروه خودفروخته ای که همه آرمانشان رفتن به زیر سلطه تمام عیار غرب است را باور نکنید. اینها عمری مردم مظلوم فلسطین رامسخره کردند!
همینها سال ١٣٧٠ زمانیکه عراق برای آزاد کردن کویت اشغالی از دست صدام وارد جنگ با بعثیها شد، فریاد میزدند که چرا ایران به کمک صدام نمیرود!
درسال ١٣٨٢ هم که جرج بوش وارد خاک عراق شد باز هم از بیطرفی ایران و عدم کمک به صدام از سوی کشورمان را در روزنامه و رسانهها و سخنرانیهایشان مورد انتقاد قرار دادند!
اکنون همین مدعیانِ... درایران فریاد وا اشرف غنی ها سر میدهند و با کمال وقاحت تمام در روزنامهها و توییتها و سخنرانیهایشان ایران را مسبب وضعیت افغانستان معرفی میکنند و بیست سال قتل و کشتار و غارت و چپاول و داعش پروری و طالبان سازی افغانستان توسط اربابشان آمریکا را از دید و فکر و ذهن مخاطبانشان یا مخفی و یا آنرا توجیه میکنند!
حالا همین افراد که هشت سال گذشته با در دست گرفتن تمام اختیارات برنامهریزی و اجرایی کشور، چیزی جز ویرانی اقتصادی و فرهنگی برای کشور و بدبختی و بیچارگی مردم نصیب میهن عزیزمان نکردند، خواستار لشکرکشی به افغانستان شدهاند!!!؟؟؟*
فاعتبروا یا اولی الابصار