منطق واردات چگونه باید باشد؟
بررسی فلسفه واردات نشان می دهد که اصولا اتفاق آن در اقتصاد یک کشور بر اساس یک منطق و عقلانیت صورت می گیرد. به این معنی که زمانی واردات اتفاق خواهد افتاد که تولید آن محصول در کشور مقصد مقرون به صرفه نبوده و یا منابع و امکان تولید آن در آن کشور وجود ندارد . بنابراین در منطق واردات کالا، نه تنها اقتصاد یک کشور از بین نخواهد رفت، بلکه واردات کالا نیز می تواند در راستای توسعه بیشتر اقتصاد کارساز و تسهیل کننده باشد. از این رو واردات کالاهای لوکس یا مشابه داخلی دقیقا در مقابل منطق واردات کالا قرار دارد که نه تنها در راستای منافع ملی نیست بلکه در پشت آن منافع شخصی برخی افراد نهفته است. این وضعیت در کشور از شرایط بهتری برخوردار نیست و همواره در بسیاری از کالاهای وارداتی مشاهده شده است که منطق واردات کالا مراعات نشده است و این موضوع به توان داخلی ضربه زده است. آمارهای سامانه همتا نشان میدهد سال 1400 و قبل از آن حدود 3 میلیون گوشی لوکس به ارزش بیش از 2 میلیارد دلار وارد کشور شده که در این میان برند اپل بیش از 1.5 میلیارد دلار از این میزان را به خود اختصاص داده است.
به گفته مهدی میر اشرفی، تلفن همراه در 7 ماه ابتدایی سال 1400، در بین 10 قلم عمده کالاهای وارداتی، رتبه نخست را به خود اختصاص داده است. سال گذشته نیز گمرک، میزان واردات تلفن همراه به کشور را حدود 2 میلیارد و 400 میلیون دلار اعلام کرده است.
چرا اصلاحطلبان منتقد نظام آموزشی کشور هستند؟
تاملی بر مطالب بیان شده از سوی چهره ها و رسانه های جریان اصلاح طلب بیانگر تمرکز آنان برای انتقاد از نظام آموزشی جمهوری اسلامی و تلاش برای عمومی سازی ناکارکردی ۴ نهاد «خانواده»، «آموزش و پرورش»، «رسانه» و «دین» می باشد.
در این زمینه برخی چهره ها و رسانه های جریان اصلاح طلب با «فشل» خواندن نظام آموزش به ویژه آموزش ابتدایی و متوسطه تاکید می کنند که متاسفانه نه تنها هیچ نوع سیاستگذاری مفید آموزشی نیز در جهت اصلاح این نظام فشل آموزشی نیز وجود ندارد بلکه باید گفت که بخش مهمی از مشکلات اجتماعی به ویژه در حوزه آسیبهای اجتماعی نیز محصول همین ضعف است که گروهی از دانشآموزان را کاملا بیگانه با هنجارها و ارزشهای مثبت و اخلاقی بار آورده است.
بنا بر تاکید اصلاح طلبان، «نظام آموزش عمومی ایران قادر نیست به عنوان یک نهاد مستقل، نقش مثبتی را در تربیت فرزندان این کشور برای آینده ایفا کند، همه بار تربیتی آنان همچنان بر دوش خانواده است. خانوادهای که خود درگیر مشکلات فزایندهای شده و کمر آن زیر بار تامین نیازهای اولیه خمیده شده است.
مهمتر اینکه فقر خانواده موجب شده که از اقتدار آن بر فرزندان کاسته شود و در آینده احتمال ضد اجتماعیتر شدن نوجوانان و جوانان بیشتر خواهد شد، چرا که هیچ ساختار کنترلی بر آنها وجود ندارد، جز پلیس و قاضی که اینها نیز کارایی لازم را ندارند چون بدون نهادهای نظارتی ایجابی مثل خانواده، آموزش و پرورش، رسانه و دین، آنها ناکارآمد هستند و هر چهار نهاد مذکور در ایران دچار ناکارآمدی مفرط شدهاند و حتی در مواردی میتوان گفت که ضد کارکردی هم هستند».
اصلاح طلبان با اشاره به اینکه مشکل اصلی طبقاتی شدن آموزش نیست بلکه مشکل فراتر از آن است»، تصریح می کنند که «مشکل ضد کارکردی شدن نهاد آموزش رسمی و انتقال وظایف آن به خانواده و رسانه است و چون خانواده دچار مشکلات ویژه خود است و رسانه رسمی نیز در قعر موقعیت تاریخی خود قرار دارد، وظیفه اجتماعی کردن نوجوانان و جوانان این کشور در عمل روی زمین مانده و تربیت آنان باری به هر جهت خواهد بود و این خطری است که آینده ایران را حتی بیش از کمبود آب تهدید میکند، چون نسلی که چنین رشد کنند، دیگر نمیتوان آنها را به نقطه صفر آموزش برگرداند. نوجوانان تا سنین ۱۲ تا ۱۵ سالگی هر چه تربیت شوند، شدهاند، دیگر به این راحتی نمیتوانند تغییر بنیادی کنند.
🔘🔘 سقوط یک تمدن🔘🔘
🔘از عمر انقلاب اسلامی ایران ۴۴ سال می گذرد. اما خوب است بدانید که اسپانیا که در قدیم اندلس نامیده می شد در سال 711 میلادی توسط مسلمانان فتح شد. مسلمانان حدود 800 سال بر آن حکومت کردند که هنوز هم آثار اسلامی و بناهای معماری اسلامی در جای جای آن به چشم می خورد.
🔘بارها مسیحیان بر این کشور تاختند اما مسلمانان مقاومت نمودند و آنها را شکست دادند. ... بالاخره آنها به یک «حیله فرهنگی» متوسل شدند و دختران بی پوشش اروپایی را روانه اسپانیا نمودند.
🔘این دختران، جوانان مسلمان را فاسد کرده و کم کم آنها را گرفتار فحشا نمودند و این معصیت چنان سریع رواج یافت که دامن سردمداران را هم آلوده ساخت و آنگاه که درخت از داخل تهی شد، یک حمله نظامی در سال 1492 میلادی مسلمین را از پای در آورد.
🔘۱۰۰ هزار نفر کشته شدند و بقیه تسلیم شدند و زندگی نکبت باری را تحت حکومت مسیحیت آغاز نمودند.
🔘اینان نیز یا به تدریج کشته می شدند و یا به دین مسیحیت می گرویدند. پس از مدتی مسیحیان به آنها نیز رحم ننمودند و دین آنها را تقیه حساب کرده و همه را از دم تیغ گذرانده یا به مهاجرت وادار نمودند.
🔘بد نیست در اینجا به شیوه نابودی مسلمانان در اندلس به نقل از "گوستاو لوبون" فرانسوی بپردازیم :
🔘در سال 1492 که فردیناند (رهبر نظامی مسیحیان) اسپانیا را از اعراب گرفت، در ابتدا به اعراب در زبان و مذهب آزادی داد، ولی درسال 1499 پیمانی را که در این باره با مسلمانان بسته بود شکست و شروع به تعدی و آزار آنها نمود و بالاخره منجر به ریشه کن کردن آنها شد
🔘مسیحیان نخست مسلمانان را وادار به قبول کردن دین مسیحیت کردند، سپس محکمه های تفتیشی تشکیل دادند و به بهانه اینکه واقعا به دین مسیح در نیامده اند دستور سوزاندن این مسیحیان تازه وارد را دادند.
🔘 و البته این کار به تدریج صورت می گرفت زیرا نمی توانستند چندین میلیون عرب و مسلمان را به یکباره بسوزانند. از این رو کشیش بزرگ یکی از شهرهای اسپانیا که در ضمن رئیس محکمه های تفتیش نیز بود، دستور داد تمام عربهایی که دین مسیح را نپذیرفته اند از پیر و جوان و زن و مرد و کوچک و بزرگ همه را گردن بزنند.
🔘البته راهب دومینکی "بلیدا" به این هم اکتفا نکرد و دستور داد هرچه عرب هست حتی آنهایی که مسیحی شده اند گردن بزنند، زیرا او می گفت محال است اعرابی که مسیحی شده اند از روی حقیقت و صداقت به این دین گرویده باشند پس بهتر است هه را بکشیم تا خدا در عالم آخرت میان آنها حکومت کند و هر کدام را که به راستی به دین نصرانیت در نیامده اند داخل جهنم کند.
🔘اگر چه این رای را جامعه کشیشیان پسندیدند ولی دولت اسپانیا مصلحت ندید ان را انجام دهد ولی درعوض دولت در سال 1610 میلادی دستور داد تمام مسلمانان از اسپانیا بیرون روند و مهاجرت کنند.
🔘چنانچه بسیاری از دانشمندان تاریخ نویس گفته اند از زمانی که فردیناند اسپانیا را فتح کرد تا آخرین مهاجرت مسلمانان سه میلیون نفر از نفوس اسپانیا کاسته شد و قتل عام سان بارتلمی در برابر این کشتارهای دسته جمعی و بیرحمانه افسانه کوچکی بیش نیست.
🔘این است سرنوشت یک ملت قهرمان مسلمان که سالها در سایه طرفداری از دین و آیین خود به بزرگترین قدرتها رسیدند و عالی ترین نمونه های تمدن را از خود به یادگار گذاردند؛
🔘ولی از آن ساعتی که گناه در میان آنها شایع شد و دست از احکام مقدس اسلام برداشتند و آنها را پشت سر انداختند, اسباب نابودیشان فراهم شد و دشمن بر آنها مسلط گردید و به فجیع ترین وضع گرفتار شدند.
🔘 «فاعتبروا یا اولی الابصار»
▪️سوره حشر ، آیه ۲
✅ ریپلای جنجالی ایلان ماسک روی توئیت یک ایرانی/ واتساپ جاسوس است؟
🔹«نمیتوان به واتساپ اعتماد کرد»، ایلان ماسک مالک توئیتر با این جمله به بزرگترین پیامرسان جهان حمله کرد.
🔹ایلان ماسک مدیر و مالک توئیتر با اشاره به توئیت یک کاربر که درباره استفاده عجیب پیامرسان از میکروفن دستگاهش اطلاعرسانی کرده به غیرقابلاطمینان بودن واتساپ اشاره کرد.
🔹او در ادامه در پاسخ به کاربر دیگری به مالک واتساپ یعنی متا (کمپانی مادر فیسبوک) اشاره کرد و گفت: «بسیاری نمیدانند که بنیانگذار اصلی واتساپ به نشانه اعتراض متا را ترک کرد و کمپین «فیسبوک را پاک کنید» را راه انداخت.»
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 در دولت سیزدهم از ۳ هزار #معدن بلاتکلیف در کشور، ۲ هزار و ۷۰۰ معدن به چرخه تولید برگشته است.
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #فتنه آینده بر سر چه موضوعی خواهد بود؟🤔😳
🍃🌹🍃
⚠️ رسانه ها اجازه نخواهند داد که خدمات دولت حتی به گوش شماها برسه!!
🎙 حجتالاسلام راجی
🇮🇷
📝 کدام کشورها بیشتر از ایران #مالیات میدهند...
🍃🌹🍃
🔻سایت بین المللی دنیای آمار اعلام کرد که نرخ مالیات بر درآمد شخصی کشورهایی مثل فنلاند، دانمارک، سوئد و آمریکا بالای ۵۰% هست. ماسک هم در تایید این آمار گفت که توی آمریکا دولت اکثریت درآمد ما رو مصادره میکنه!
🔺حالا اون کسایی که میگفتن ایران به اندازه سوئد و... مالیات میگیره کجان؟🤔
20.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اگر مسئولی جرات مقابله با مفسد داخلی را نداشته باشد، جرات مبارزه با زورگوی خارجی را نخواهد داشت
🔹 امید این است که دولت مردمی و مجلس انقلابی مبارزه با اژدهای هفت سر فساد را دنبال کنند
👈پ.ن: جناب رئیسی مصداق این فرمایش امام خامنهای را در بسیاری از زمینه ها میتوانید بیابید، خودرو و دلار
اما مصداق آن را در فضای مجازی کشور بیابید و ببینید این جریان فساد داخلی vpn فروشی و پهنای باند فروشی چه بر سر فضای مجازی کشور آورده که مسئولان مربوطه هنوز حریف زورگوییهای تلگرام و اینستاگرام و توئیتر نشدهاند و هنوز این جنگافزارهای بیگانه در عرصه فضای مجازی کشور حکمرانی میکنند و نه تنها استعدادهای جوان فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی کشور را میبلعند که هر روز امنیت کشور را به بازی میگیرند...
ایران رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر شد
براساس اعلام رئیس شورای حقوق بشر علی بحرینی، سفیر و نمایندۀ ایران در ژنو، رئیس نوزدهمین اجلاس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ شد.
مجمع ۱۱ و ۱۲ آبان ۱۴۰۲ در ژنو برگزار خواهد شد. این نخستینبار است که ایران ریاست این مجمع را برعهده میگیرد.
هماکنون براندازا: شورای حقوق بشر هم مزدور جمهوری اسلامیه
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥فرمانده سابق اطلاعات #سپاه: محاکمه روحانی دیر و زود داره سوخت و سوز نداره!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید / این مسیر غلط، حدّ یَقِف (توقف) ندارد...
#حجاب
#حیازدایی
#سواد_رسانه
🌹 اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفیقَ الشَّهادَةِ فی سَبیلِک🌹