فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ شبی نیست که ما بخوابیم
و به شما فکر نکنیم
#شهید_القائد
#قهرمان_ایرانی
@roshangar6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و خداییکه بهشدت روزیرسان است🦋
🖇 | Fotros_graphic |
آقایان ناراحتند که چرا آقای ثابتی قصد پیگیری فروش سوسیس و کالباس خوک را داشته است و در توییتر مشغول تیکهپرانی هستند.
حال نسبت گوشت خوک با این عزیزان را نمیدانم که اینگونه پریشان شدهاند.
@roshangar6
علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔹روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است، اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔹در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده، اما مدیران دولتی سعی میکنند این کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند!
🔻در این زمینه روزنامه سازندگی نوشت: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد! معاون اجرائی پزشکیان با بیان اینکه «پیشاپیش از مردم برای این خاموشیها عذرخواهی میکنیم»، افزود که وزارت نیرو ساعتهای خاموشی را تنظیم و به مردم اعلام خواهد کرد.».
🔻سازندگی افزود: کشور ما این ناترازی را با سوزاندن مازوت جبران میکند. اما مشکل ریشهدارتر این است که سبد سوختی ایران به شدت به گاز وابسته است. بیش از ۹۰ درصد برق کشور از طریق نیروگاههای حرارتی تولید میشود که عمده سوخت مصرفی آنها گاز طبیعی است.
🔻روزنامه هممیهن نیز از ناترازی گاز در زمستان خبر داده و نوشت: با وجود هشدارهای کارشناسان و تجارب سالهای گذشته، هنوز نشانهای از برنامههای کارآمد و فوری از سوی دولت برای مهار این ناترازی و جلوگیری از پیامدهای آن دیده نمیشود. ناترازی گاز، به ویژه بر صنایع بزرگ انرژیبر نظیر فولاد، پتروشیمی و سیمان، آسیبهای جدی وارد میکند. این صنایع سهم بزرگی در تولید و صادرات غیرنفتی دارند و کاهش یا قطع گاز، بازارهای صادراتی را با خطر از دست رفتن مواجه میکند.
🔹ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی، عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔹در حالی که برنامه هستهای در هشت سال دولت روحانی رو به تعطیلی میگذاشت، گروگانگیری برجامی غرب موجب شد تعهدات محدودیتآفرین دیگری در قالب توافق آب و هوائی پاریس پذیرفته شود که استفاده از سوختهای فسیلی را در نیروگاهها محدود میکرد.
🔹در کنار این دیکته خارجی، اظهار گزارههای مسموم و غلطی مانند «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» و «به خاطر ۲۰۰ مگاوات برق زیر بار نیروگاهسازی نمیرویم» از سوی وزارت نفت و نیروی وقت، موجب تشدید ناترازی در تامین و مصرف حاملهای انرژی شد و حال آن که طبق برنامه توسعه و سیاستهای اقتصاد مقاومتی، کشورمان باید به صادرکننده منطقهای در این حوزه تبدیل میشد.
🔹دولت یازدهم و دوازدهم، با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔹در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲- ۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید. مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
🔹مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
🔹جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.
@roshangar6
جزئیاتی از حادثه تروریستی سراوان
▪️شهدا از هموطنان اهل سنت هستند
🔹بر اساس اخبار بدست امده از حادثه تروریستی امروز در منطقه سیرکان از توابع سراوان، حوالی ساعت ۱۹ یک خودرو پژو ۴۰۵ با سرنشینان مسلح اقدام به حمله مسلحانه به یک برجک نگهبانی مرزی میکنند.
🔹در هنگام حمله این تروریست ها به برجک، تعدادی از نیروها مشغول خواندن نماز بودند که طی درگیری بعمل آمده، ابتدا دو نفر و سپس در هنگام ورود به برجک ۳ نفر دیگر از نیروهای حافظ امنیت مردم را به شهادت میرسانند.
🔹در ادامه، بین اشرار تروریست و نیروهای نظامی تبادل اتش سنگینی شکل گرفته و متواری میشوند که بنا بر آخرین اخبار، همچنان توسط نیروهای نظامی و امنیتی تحت تعقیب قرار گرفتهاند.
🔹هر ۵ شهید این حادثه تروریستی از هموطنان اهل سنت بودند و این درحالیست که این گروههای تروریستی شرق کشور ادعای دروغ طرفداری و حمایت از اهل سنت را دارند اما در عمل برای رسیدن به اهداف خود شیعه و سنی، پیر و جوان و زن و بچه را قربانی خواهند کرد.
@roshangar6
روشنگر
برنامه قطع برق فردا دوشنبه ۲۱ آبان ماه #قائمشهر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Ali Fani - Hossein.mp3
4.89M
••بهوقتآرامششبانه🤎✨••
"باذکرحسینشبتونبهنیکی"
براینوازشروحم
تکرارنامزیبایتکافیست.
هرچهبگویموبشنوم
گوییعطشیدارمصدهزارساله،
کهنامتجانمیدهدتنخستهرا❤️🩹🌱
#وعده_صادق #فاطمیه #ایران
@roshangar6
💢پزشکیان مچکریم
جواد قائمیان
خدمت رئیس جمهور محترم از جبهه اصلاحات
بعد از سلام
خواستم بعنوان یک شهروند عادی از جنابعالی و بعد از گذشت ۱۰۰روز از عمر ریاست و کارکرد دولت فخیمه حضرتعالی نسبت به این امور فاخر از مدیریت جنابتان که مستظهر به رتبه علمی پروفسور و مفتخر به تکلم به ۷ زبان زنده دنیائید( این دو مورد بنابر نظر لشکر سایبری طرفداران جنابعالی)، تشکر کافی و وافی را داشته باشم.
امّا آن امور فاخر از نتایج ریاست جمهوری جنابعالی:
نان گران شد
لبنیات گران شد
مرغ گران شد
شکر گران شد
رب گران شد
سیمان گران شد
خودرو گران شد
سکّه گران شد
طلا گران شد
دلار گران شد
و...
و اینکه:
کالابرگ قطع شد
شیر مدارس قطع شد
بورس قرمز شد
سفرهای استانی لغو شد
توافقنامه گازی با ترکمنستان لغو شد
دیپلماسی قوی امیر شهید کمرنگ شد
فعلا همین مقدار بماند.
در پایان ضمن تشکر مجدد، چند نکته را به جنابعالی یادآور میشوم:
۱. اینکه یادمان نمیرود در ایام رقابتهای انتخاباتی چقدر به دم زدن از برخی گرانیها بدنبال ایجاد موج رای آوری بودید و اینکه متعدد بیان میکردید دروغ نمیگویم و اگر نتوانم صادقانه به مردم میگویم و خداحافظی میکنم.
۲. اینکه یادمان نمیرود شما و همقطارانتان اعم از طرفداران و روزنامه ها و تقریباً تمام اصلاحطلبان در زمان دولت آقای احمدی نژاد و در دوران دولت کوتاه شهید رئیسی مظلوم، روزی نبود که علیه شان مطلبی یا حاشیه ای یا طعنه ای نداشته باشید، و مخصوصاً شخص جنابعالی که بارها علیه احمدینژاد موضع میگرفتید و همقطارانتان چه تهمتها که نثار شهید مظلوم آیةالله رئیسی نداشتید، اما حالا این گوی و این میدان، چگونه است که همچنان بر ریل سردرگمی و بی حالی و بی برنامگی میرانید!؟
صرفاً یادآوری همین مطلب کافی است که شهید رئیسی مظلوم در همان ۱۰۰روز اول شیب صعودی فوتی های کرونا را نزولی کرد و بالعکس شاخص بورس را صعودی کرد و روند کلان پروژههایی همچون آب اهواز را جهش داد و قیمت سیمان را کاهشی کرد. تازه آقای رئیسی همچون شما پشتوانه همراهی همهجانبه مجلس آقای قالیباف با خود را نداشت.
۳. میدانیم مشاوران پشت صحنه جنابعالی از جمله حضرات آذری جهرمی و ظریف و ربیعی به جنابتان یادآور میشوند برای اینکه از شوک اعتراضی و نامحبوبی اجتماعی بکاهید بر امور احساسی چون حذف فیلترینگ و گشت ارشاد زیاد بدمید تا حواس مردم از گرانیها پرت شود. آری شما و هم حزبی های قوی رسانهای شما استاد مهندسی افکار عمومی هستید.
۴. میدانیم پیروزی ترامپ در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا اگر نه برای جنابعالی لااقل برای تیم مدیریت کننده پشت صحنه شما و تیم رسانهای شما، یک نقطه عطف و پیروزی محسوب میشود. چون همانند دولتهای یازدهم و دوازدهم مخصوصأ رئیس گفتار درمان آن دو دولت که مقصر بی عرضگی های خود را در اوائل رهبر انقلاب و در اواسط شخص ترامپ و در اواخر مجلس یازدهم میدانستند، در این دوره هم بهانه خوبی برایتان و برایشان برای فرار از مسئولیت و انداختن توپ به زمین کسی دیگر ایجاد شده است. فقط خدا نگذرد از آنها که اقتصاد ایران را اینگونه شرطی کردن
۵. و اما در نکته آخر میخواهم به روایتی از امام صادق(ع) اشاره کنم که آنحضرت میفرمایند: کسیکه مومنی را به گناهی سرزنش کند، نمیمیرد تا خود آن گناه را مرتکب شود.(دقت کنید، بر گناهی سرزنش کند؛ تا چه رسد به سرزنش بر غیر گناه...)
خدانگهدار آقای رئیسجمهور پروفسور
@roshangar6
📖 لَو كانَ فيهِما آلِهَةٌ إِلَّا اللَّهُ لَفَسَدَتا فَسُبحانَ اللَّهِ رَبِّ العَرشِ عَمّا يَصِفونَ
📜 اگر در زمین و آسمان غیر از خدای یگانه خدایان دیگری میبود، قطعا زمین و آسمان تباه میشد. پس منزّه است خدا- صاحب عرش- از آنچه وصف میكنند.
📚 سوره انبياء آیه ۲۲
@roshangar6
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قَســـــم بہ مــــٰـاه دو² نیمہ
بہ وَقـــــتِ تنهــــٰـایے
قســـــم بہ زِلـــــزلة ألقـَــــلب
و عِشـــــق و شِیـــــدٰایے
قَســـــم بہ آیِہ؎ چِشمـــــت بہ،
مُعجـــــزه بہ غـــــزل
تـــُــو را قســـــم بہ خُـــــدٰایـــَــت
چہ وَقـــــت میـــٰــایے؟
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
@roshangar6