🔺باربد بابایی مجری تلویزیون با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود از اجرا در برنامههای زوجی نو و سایر برنامه های صدا و سیما کنارهگیری کرد.
▪️پ.ن: چقدر خوبه که با توجه به وجود استعدادهای بسیار زیاد در کشور صداوسیما از این فرصت بسیار خوب و ارزشمند استفاده کنه تا ملت مجبور نشن این همه سال قیافه های تکراری و خسته کننده ببینند و نیروهای تازه نفس وارد صداوسیما بشن .
فقط از این نگران که با یه غلط کردم دوباره برگردن و چهره منفورشون رو بازم ببینیم و کاراشون فراموش بشه
🔴این میگه من زندم، میگن نه کشته شدی😄
#کشته_سازی فیک هم به مراحل اغتشاشات اضافه شد.
فقط اونجا که بهش میگه باید سکوت کنی و نگی من زندم😂
✅
📸 وقتی دعوتکنندگان به آشوبها در ونکوور کنسرت برگزار میکنند!
این روزها سلبریتیهای خارج نشین تلاش گستردهای برای فریب مردم به منظور تعطیلی کسبوکارهایشان آن هم در این شرایط اقتصادی کردهاند. از طرفی دیگر تعدادی از خوانندگان آنطرف آبی این روزها مشغول برگزاری کنسرت خود در کانادا هستند!
در واقع سلبریتیهایی که این روزها آتش بیار معرکه شدهاند و مردم را تشویق به همراهی با اغتشاشگران میکنند نه داغدار کسی هستند و نه دلشان برای مردم میسوزد؛ آنها تنها به فکر جیب خودشان هستند.
﷽، همهی دلایل طرفداران حجاب اختیاری
۱. به حکم «لا اکراه فی الدین...» در دین اجبار نیست!
۲. با زور کاری از پیش نمیره، رضا خان هم به زور نتونست حجاب را بردارد!
۳. هرچی اجباری شد، ارزشش از دست میره!
۴. باید کار فرهنگی کرد!
۵. هر وقت جلوی اختلاس و دزدی را گرفتید، برید سراغ حجاب!
۶. بدن خودمه اختیارشو دارم!
1⃣ لا اکراه فی الدین اولا مربوط به پذیرش اصل دین است، همانطور که در دانشگاه رفتن اکراهی نیست اما هرکس وارد دانشگاه شد باید قوانین آن را رعایت کند. ثانیاً این آیه مربوط به اعتقاد است؛ بله کسی را نمیتوان مجبور به پذیرش اعتقادی کرد، مثلاً ممکن است کسی همان قوانین دانشگاه را قبول نداشته باشد, درست است که به زور نمیشه او را مجبور به پذیرش کرد، اما رعایت قوانین برای همه لازم است وگرنه سنگ روی سنگ بند نمیشود.
2⃣ هر قانون باید یا مستند به دستور الهی باشد یا رأی مردم؛ اقدام رضا خان نه مستند به شرع بود و نه با رأی مردم بر سر کار آمده بود، اما حجاب هم دستور خداست، هم بر آمده از قانون اساسی کشور است که با رأی مردم اعتبار پیدا کرده است.
3⃣ بله ارزش مفاهیم دینی و اخلاقی به اختیاری بودن آن است، اما آیا میتوان به این بهانه راه را برای هنجارشکنی باز کرد؟ آیا میتوان پذیرفت چون اجبار ارزش عمل را از بین میبرد، از جریمه کردن کسی که از چراغ قرمز عبور کرده یا از قرار دادن پلیس در چهارراهها صرفنظر کرد؟
4⃣ در مورد کار فرهنگی اولا باید دانست که قانونگذاری خود بخشی از فرآیند فرهنگسازی است و ثانیاً بالاخره عدهای عامدانه اصرار به هنجارشکنی دارند، آیا فرهنگ سازی برای آنها پاسخگو است؟ آیا با فرهنگ سازی صرف، میتوان جلوی جرایم مثلاً دزدی را گرفت؟
5⃣ گره زدن مشکلات به یکدیگر یک نوع فرافکنی و از مغالطه های نخ نما است؛ اگر ما حجاب را رها کردیم و مثلاً خواستیم با قتل مقابله کنیم، قاتل نمیگوید: «این همه بی حیایی در جامعه است اول جلوی آن را بگیرید!! من به خاطر نگاه هرزه به ناموسم دست به قتل زدم اگر در جامعه حیا و عفت بود این قتل اتفاق نمیافتاد!»؟
6⃣ #کرونا به همه ما آموخت که انسان دارای مسئولیت اجتماعی است و پوشش (همانند ماسک) چون نمود اجتماعی دارد، میتواند و باید ضابطهمند باشد
🔴 اگه پولی که سالانه توسط آمریکا و بهائی ها و صهیونیست ها و وهابیت و... برای جنگ با جمهوری اسلامی ایران خرج میشه رو به مردم ایران میدادن نفری چند میلیون میشد؟
💠 مگه ما چی داریم که صدها میلیارد دلار خرج دشمنی و از بین بردن نظام ما و تسلط بر کشور ما میکنن؟؟
♻️ مگه چقدر براشون می صرفه که هزاران کارمند استخدام میکنند با صدها شبکه جاسوسی و تروریستی و هزاران شبکه رسانه ای که بیفتن به جون ما؟؟
✅ چرا ۴۴ ساله هنوز نتونستن هیچ غلطی بکنن؟
چطور ۴۴ ساله یه تنه جلوی همه شیاطین جنی و انسی وایسادیم؟
ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم
هفته وحدت مبارک
✍
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس آلمانی:
📍همیشه در مورد سلاحهای غربی عبارت گیم چنجر یا تغییر دهنده قواعد بازی را به کار میبردیم اما امروز باید این عبارت را در مورد یک سلاح ایرانی به کار ببریم...
#آلمانی
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
چرا با عاملان وضع موجود برخورد نشد؟!
🔹همانند حجامت که خون حجامت شده را نشان خود فرد میدهند باید برخورد با مفسدین را شفاف به مردم نشان دهند.
🔹مسئولی که ۶۰ تن طلای کشور را حراج کرد یا مسئولی که ۱۸ میلیارد دلار ذخایر ارزی کشور را به باد داد و چرا برخوردی با آنها نشد؟ مشی قرآن و پیامبران و ائمه با مفسدان اینگونه نبود.
2️⃣ اما تاثیر جامعه ایران از فضای مجازی را در بدترین و بدبینانهترین وضعیت ممکن در حوادث اخیر فرض کنیم، به این معنا که مثلا قتل را به جای مرگ طبیعی مهسا باور کرده، نیروی انتظامی را نیروی سرکوبگر درک کرده و حتی فهمش از باطن حوادث موضوع ظاهری مبارزه برای انتخاب نحوه پوشش و حجاب بوده باشد، با وجود همه این فرضیهها، بازهم اکثریت قاطع جامعه در کف میدان عاقلانه با موضوع برخورد کرده است. آنهم با این همه تولید نفرت و تحریک احساسات کاذبی که دشمن علیه نیروی انتظامی و حاکمیت در فضای مجازی شکل دادند. با وجود موارد گفته شده، بازهم جامعه امنیت میخواهد و بی نظمی نمی خواهد، ضمن اینکه در همین فضا نیز از کلیت حاکمیت و جمهوری اسلامی نمیخواهد عبور کند. این بدترین حالت ممکن بود که گفته شد، پس بازهم میتوانیم بگوییم جامعه ایران بر یکی از بزرگترین جنگهای رسانه ای و شناختی سالهای اخیر در جهان و ایضا در همین فضای ول مجازی کشور، پیروز شده است.
🔻پی نوشت:
بخش قابل توجهی از جامعه ایران ممکن است در فضای مجازی عملکرد مطلوبی نداشته باشند ولی بسیاری از همانها در کف میدان متفاوت عمل کردند. این نکته مهمی است که بین عملکرد کاذب مجازی و میدانی مردم فاصله زیادی وجود دارد و قبل از آنکه دشمن با فریبکاری مجاز کاذب را به واقعیت تبدیل کند باید فکر چاره بود.
✍مهدی جهان تیغی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمانده کل سپاه: با همین جوانان فریبخورده به سراغ دشمنان میرویم
ما به دشمنان بیرونی که میخواهند در کشور آشوب بهپا کنند میگوییم با همین جوانانی که فریب شما را خوردند به سراغتان میآییم.
این جوانان برخواهند گشت و شما را بهزودی خواهند شناخت. با همین جوانان از شما انتقام میگیریم