🔘 داستان کوتاه
نویسندهای مشهور، در اتاقش نشسته بود تک و تنها. دلش مالامال از اندوه، قلم در دست گرفت و چنین نوشت:
"سال گذشته، تحت عمل قرار گرفتم و کیسۀ صفرایم را در آوردند.
مدّتی دراز در اثر این عمل اسیر بستر بودم و فاقد حرکت.
در همین سال به سنّ شصت رسیدم و شغل مورد علاقهم از دستم رفت.
سی سال از عمرم را در این مؤسّسۀ انتشاراتی سپری کرده بودم.
در همین سال درگذشت پدرم غم به جانم ریخت و دلم را از اندوه انباشت. در همین سال بود که پسرم تصادف کرد و در نتیجه از امتحان پزشکیاش محروم شد.
مجبور شد چندین روز گچ گرفته در بیمارستان ملازم بستر شود. از دست رفتن اتومبیل هم ضرر دیگری بود که وارد شد." و در پایان نوشت، "خدایا، چه سال بدی بود پارسال!"
در این هنگام همسر نویسنده، بدون آن که او متوجّه شود، وارد اطاق شد و همسرش را غرق افکار و چهرهاش را اندوهزده یافت. از پشت سر به او نزدیک شد و آنچه را که بر صفحه کاغذ نقش بسته بود خواند.
بی آن که واکنشی نشان دهد که همسرش از وجود او آگاه شود، اطاق را ترک کرد. اندکی گذشت که دیگربار وارد شد و کاغذی را روی میز همسرش در کنار کاغذ او نهاد.
نویسنده نگاهی به آن کاغذ انداخت و نام خودش را روی آن دید؛ روی کاغذ نوشته شده بود:
"سال گذشته از شرّ کیسۀ صفرا، که سالها مرا قرین درد و رنج ساخته بود، رهایی یافتم.
سال گذشته در سلامت کامل به سن شصت رسیدم و از شغلم بازنشسته شدم.
حالا میتوانم اوقاتم را بهتر از قبل با تمرکز بیشتر و آرامش افزونتر صرف نوشتن کنم. در همین سال بود که پدرم، در نود و پنج سالگی، بدون آن که زمینگیر شود یا متّکی به کسی گردد، بی آن که در شرایط نامطلوبی قرار گیرد، به دیدار خالقش شتافت.
در همین سال بود که خداوند به پسرم زندگی دوباره بخشید.
اتومبیلم از بین رفت امّا پسرم بی آن که معلول شود زنده ماند.
" و در پایان نوشته بود، "سال گذشته از مواهب گستردۀ خداوند برخوردار بودیم و چقدر به خوبی و خوشی به پایان رسید!"
نویسنده از خواندن این تعبیر و تفسیر زیبا و دلگرم کننده از رویدادهای زندگی در سال گذشته بسیار شادمان و خرسند و در عین حال متحیّر شد.
✨در زندگی روزمرّه باید بدانیم که شادمانی نیست که ما را شاکر و سپاسگزار میکند بلکه شاکر بودن است که ما را مسرور میسازد.
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
امیرالمؤمنین امام علی علیه السّلام:
دوستت را چندان به اندازه دوست بدار
كه بسا روزى دشمنت شود
و دشمنت را چنان به قاعده دشمن دار
كه بسا روزى دوستت شود
مراد آن است كه در دوستى يا دشمنى اندازه نگه دار
و در هيچ يك از حالاتِ محبّت يا عداوت
در رفتار خود با دوست يا دشمنت از حدّ اعتدال تجاوز مكن
#امام_علی_علیه_السلام
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
روشنگرانه
ادامه 👇👇 از سوی دیگر این آیه در حدیث خطاب اش به کسی است که در راه خدا قدم بر می دارد و از شر شیطان
ادامه 👇👇
از حضرت علی علیه السَّلام نیز در نهج البلاغه آمده است: در حقیقت نقطه آغاز فتنه ها، هوس هایی است که پیروی می شود و احکامی است که بدعت نهاده می شوند.
شاید برخی گمان کنند که آیه مورد بحث، تنها مصداق اش قوم یهود بودند اما باید ذکر کنیم علت ذکر شرح حال پیروان پیامبران قبل از اسلام در قرآن آن است که شیطان دامی که برای پیروان ادیان گذاشته است مشترک است و قطعا اگر اراده خدا بر آن بود که بعد از نبی مکرم اسلام (ص) پیامبر دیگری با کتاب دیگری نازل شود، در آن کتاب به تحریفات و گمراهی و اشتباهات ما مسلمانان برای پیروان آیین پیامبر جدید قطعاً اشاره می شد.
وقتی حق تعالی می فرماید: وَقَالَتِ الْيَهُودُ عُزَيْرٌ ابْنُ اللَّهِ وَقَالَتِ النَّصَارَى الْمَسِيحُ ابْنُ اللَّهِ ۖ ذَٰلِكَ قَوْلُهُمْ بِأَفْوَاهِهِمْ ۖ يُضَاهِئُونَ قَوْلَ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ قَبْلُ ۚ قَاتَلَهُمُ اللَّهُ ۚ أَنَّىٰ يُؤْفَكُونَ (۳۰_توبه)
و یهود گفتند: عُزَیر پسر خداست و نصاری گفتند: مسیح پسر خداست! این سخنی است که تنها بر زبان میرانند و با گفتار و کیش کافران مشرک پیشین نزدیکی و مشابهت دارند، خدا آنها را هلاک و نابود کند! آنان را (از حق) به کجا میگردانند؟!
بعد از نبی مکرم اسلام (ص) هم برخی معاذالله علی علیه السَّلام را خدا معرفی کردند. فرقه خطابیه یکی از آن فِرق در زمان امام صادق علیه السَّلام بود که به برخی تحریفات آنان به گواه تاریخ می پردازیم:
در اثبات الهداة از مرحوم حرّ عاملی آمده است: فرقۀ خطابیه در پی مآخذی بودند که به آن تکیه کنند و تفکرات خود را به آن نسبت دهند و با این حرفها شیعیان سادهدل را فریب دهند و بر پیروان خویش بیفزایند. در این میان، ائمه (ع) برای آنان بهترین مآخذ به حساب میآمدند تا آن بزرگواران را سرچشمۀ افکار خود تلقی کنند. مثلاً ابوالخطاب برای این که پیغمبری خود را پذیرفتنی جلوه دهد، لفظ واژه «اللّه» در آیۀ ۴۵ سورۀ زمر را بر حضرت علی علیه السّلام تطبیق داد تا خدایی امام را به دوستداران ایشان القاء کند و راه را برای پیامبری خود هموار سازد.
حبیب خثعمی میگوید: در محضر امام صادق علیه السَّلام از گفتههای ابوالخطاب سخن به میان آمد. امام فرمودند: «بعضی از گفتههای او را برای من توضیح بده» گفتم: او دربارۀ آیۀ "وَ إِذا ذُکرَ اللّه وَحْدَهُ اشْمَأَزَّتْ قُلُوبُ الَّذِینَ لا یؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ وَ إِذا ذُکرَ الَّذِینَ مِنْ دُونِهِ إِذا هُمْ یسْتَبْشِرُون، و چون نزد مردم بیایمان به آخرت، خدا را به یکتایی یاد کنند (آنها از ذکر حق) سخت ملول و دلتنگ میشوند و هرگاه ذکر غیر خدا (از بتها و امور مادی) کنند خرّم و دلشاد میگردند.
میگوید: مقصود از «اللّه» در این آیه امیرالمؤمنین علی علیه السَّلام است و مقصود از "الَّذِینَ مِنْ دُونِهِ" فلان و فلان است. امام صادق علیه السَّلام سه بار فرمودند: «کسی که چنین بگوید، مشرک است» و سه بار فرمودند: «من از او برائت میجویم که خداوند از کلمۀ الله در این آیه خود را قصد کرده است»
در معانی الأخبار آمده است: به امام صادق علیه السَّلام عرض کردم: ابوالخطّاب از شما نقل میکند که به او فرمودهاید: هر گاه حقّ را شناختی، پس هر چه میخواهی بکن. فرمودند: خدا اباالخطّاب را لعنت کند، به خدا قسم من به او اینچنین نگفتهام، و لکن گفتم: «هر گاه حق را شناختی، پس هر چه اعمال نیک که خواستی انجام ده که از تو پذیرفته میشود»
زیرا خدای عزّ و جلّ فرموده است: وَ مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَکرٍ أَوْ أُنْثی وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولئِک یدْخُلُونَ الْجَنَّةَ یرْزَقُونَ فیها بِغَیرِ حِسابٍ (۴۰_غافر)
همچنین میفرماید: مَنْ عَمِلَ صالِحاً مِنْ ذَکرٍ أَوْ أُنْثی وَ هُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیینَّهُ حَیاةً طَیبَةً (۹۷_نحل)
یکی از فرقههایی که دچار اندیشههای غالیانه شدند و حدیث جعل میکردند، فرقۀ خطابیه به رهبری محمد بن مقلاص بن ابی زینب است، که به شدت مسئلۀ غلو دربارۀ امامان شیعه را گسترش میدادند و برای این کار انگیزههای مختلفی داشتهاند. رسیدن به منافع مادی و برخی اهداف سیاسی و ریاست طلبی از مهمترین این اهداف به شمار میآید.
عمدهترین بسترهای جعل حدیث نزد آنان فضایل و علم غیب ائمه (ع) و نیز حوزههای کلامی و فقهی بوده است. البته باورها و عملکرد این فرقه با واکنش تند امامان، بخصوص امام صادق علیه السَّلام، مواجه شده و میتوان گفت تعابیر تندی که از آن بزرگواران دربارۀ این فرقه صادر شده در کمتر جایی میتوان سراغ گرفت.
ادامه دارد...
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
کشمش به همراه صبحانه چه فوایدی دارد؟
💥مصرف کشمش همراه با صبحانه باعث روشن شدن پوست و لاغری میشود همچنین مویز به صورت ناشتا سبب تقویت حافظه است
#سلامتی
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
🔰تربیت فرزند،با رفتار و گفتار مادر است
🔸مادر میتواند فرزندان را به بهترین وجهی تربیت کند. تربیت فرزند به وسیلهی مادر، مثل تربیت در کلاس درس نیست؛ با رفتار است، با گفتار است، با عاطفه است، با نوازش است، با لالائی خواندن است؛ با زندگی کردن است. مادران با زندگی کردن، فرزند تربیت میکنند.
🔸هرچه زن صالحتر، عاقلتر و هوشمندتر باشد، این تربیت بهتر خواهد شد.بنابراین برای بالا رفتن سطح ایمان، سطح سواد، سطح هوش بانوان، در کشور باید برنامهریزی شود.
مقام معظم رهبری
#تربیت_فرزند
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛
🔴 آخر زن. زندگی. آزادی.
رذالت اینها را پایانی نیست...
🔹خروجی اینا اونجاست که گردن زن قلاده بندازن و تو خیابون جای سگ بچرخوننش(با عرض معذرت از همه ی بانوان عفیف سرزمینم)
┏━✨🕊✨🌺🕊🌟━┓
@roshangarane_313
┗━✨🕊✨🌺🕊🌟━┛