⬅️ همگامی بهائیان با دشمنان ایران
⚰خبر مرگ سناتور جان مک کین ، سر فصل خبر خیلی از نشریات مهم دنیا بود. عده ای همچون کاویان صادق زاده میلانی،مبلغ فعال ، با اظهار تأسف از مرگش او را جمهوری خواه اخلاق مدار و انسانی وطن دوست معرفی کردند.
💡ولی عموم کسانی که وی را می شناسند، او را بی رحم، جنگ طلب، دلال اسلحه، و تندرو ترین سناتور ضد ایرانی، خواندند. در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۰۸ امریکا، زمانی که در مقابل دوربین تلویزیون از سناتور مک کین، کاندیدای ریاست جمهوری و رقیب باراک اوباما پرسیدند؛ در صورت پیروزی در انتخابات با ایران چه می کنی؟ یکباره با لبخندی به پهنای صورتش زد زیر آواز که : " بوم، بوم، بوم" یعنی: جنگ و بمباران ایران !!
🔕گرچه مرگ سناتور امریکائی واقعه مهمی نیست ، ولی مطلب حائز اهمیت اظهار علاقه جناب کاویان صادق زاده ،مبلغ فعال بهائی و رابط ویژه بیت العدل، است که بدون رعایت حکمت، ذوق زده شده و عکس یادگاری خودش را با مک گین در صفحه فیس بوک قرار داده و در مرگ او شیون زده است.
🔺ستیزه جویان سلفی - وهابی نیز در سفر محرمانه مک کین به سوریه ، با او عکس یادگاری گرفته و منتشر کردند.
🔍از آنجا که کاویان میلانی چهره شناخته شده ای از بهائیان ، و از نزدیکان بیت العدل و مبلغان فعال میباشد، اقدام او می تواند به عنوان قرینه ای بر وابستگی و هماهنگی تشکیلات رهبری و فعال بهائی با دشمنان قسم خورده ایران باشد.
@Feraghvaadyan
⛔️دعوای وکیل و موکل ‼️
🔴 علیزادهطباطبایی : دیگر مسئولیتی در پرونده محمدعلی طاهری ندارم.‼️
سید محمود علیزاده طباطبایی ، وکیل دادگستری:
🔸بنده از این پس در پرونده محمدعلی طاهری مسئولیتی ندارم و در بیانیهای تاکید کردم که وکالت او را ندارم.
🔸 من تکلیف خود را این میدانستم که او را از اعدام نجات دهم، طاهری من را متهم کرده که طباطبایی زد و بند کرده تا پنج سال حبس برای من صادر کنند.
🔸 وکالت محمد علی طاهری را از این پس احمد خسروی بر عهده دارد.
🌐پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
@Feraghvaadyan
📝✨ نقش اسلام و مسلمین در پیشبرد علوم مختلف:
📌BY VÍCTOR PALLEJÀ DE BUSTINZA
🔹خلافت عباسی بغداد از دورانی طولانی از تجربیات فکری بهره می برد که طی سده های 10 و 11 نیز باقی ماند. از جمله شخصیت های درخشان بسیار این دوران، [محمد بن زکریا] رازی بود، داروشناس و پزشکی ایرانی که بیمارستان بغداد را اداره می کرد.
🔹 اما درخشنده ترین ستاره این دوران بدون تردید، ابن سینا، این فرد خارق العاده بود. او از 18 سالگی یک پزشک بود، و کتاب شگرف "القانون فی الطب" او به یکی از مشهور ترین آثار تمام دوران ها و تلاشی خارق العاده در کنار هم نگه داشتن رشته ها و فرهنگ های گوناگون، تبدیل شد. تلاش ابن سینا در هماهنگ کردن تعالیم پزشکی جالینوس، اندیشمند یونانی با فلسفه ارسطو، ماهیت چند بعدی وامداری به دانش مسلمانان را آشکار می کند، که صرفا شامل احیای کار نویسندگان یونانی نمی شد بلکه الگو های جدیدی از اندیشه را برای سده های پیش رو برانگیزاند. تطبیق علم کاربردی، اندیشه و دین، مطالعه کتاب قانون را توسط پزشکان اروپایی تا سده 18 میلادی تضمین نمود.
🔹در محدوده غربی جهان اسلام، اسپانیای مسلمان نیز در حال گذران دورانی از پیشرفت علمی بود. در سده دهم، قرطبه بزرگترین و فرهنگی ترین شهر اروپا بود که توسط برخی با عنوان "زینت جهان" توصیف می شد. این شهر نیز مرکز مطالعه و کاوشگری بود.
🔹نسخه های اصل کتب، از کتابخانه هر دانشمندی، در قرطبه حفظ می شد. برای مثال، "دو ماتریا مدیکا (به معنای "درباره مواد پزشکی")" که رساله کلاسیک دیوسکوریدس بوده و در زمان امپراطوری نرون، قرن اول پس از میلاد، نوشته شده، به دستور خلیفه عبد الرحمان سوم در قرطبه به عربی ترجمه شده بود. مطالعه کاربردی درباره خواص دارویی گیاهان و رستنی ها، مانند شاه دانه و نعناع، در این زمان بیش از هر زمان در دسترس دانشمندان بود.
🔹یکی از درباریان درخشنده خلیفه، جراحی به نام الزهراوی بوده است که کتاب "التصریف" را گردآوری نمود؛ دانشنامه ای 30 جلدی که تجربیات او و همکارانش را در درمان بیماران و مجروحان ثبت کرده بود: ابزار های جراحی، فنون عمل، روش های داروشناختی تهیه قرص ها و دارو های محافظ قلب، فرایند های جراحی استفاده شده در مامایی و سوزاندن و التیام زخم ها و درمان سردرد ها. این دانشنامه همچنین بر پایه کار دانشمندان پیشین مانند پائول از ایجاینا، پزشک بیزانسی استوار بود. التصریف، سده 12 به لاتین ترجمه شد و طی رنسانس، نوشته ای مهم و بنیادی در اروپا به شمار می رفت.
🔹سده 12 شاهد ظهور کار های ابن رشد، این اندیشمند برجسته و نیز موسی بن میمون، پزشک یهودی بود. هر دو بازتاب دهنده ارتباطات قوی میان فلسفه و پزشکی طی دوران طلایی اسلام بودند. ابن رشد نویسنده برخی از برترین شرح های قرون وسطی بر ارسطو و افلاطون بوده و نیز پزشک خصوصی خلفا بوده است. موسی بن میمون، پزشک خصوصی صلاح الدین ایوبی بود، همان قهرمان مسلمانی که در برابر صلیبیون ایستاد. از جمله آثار پرشمار موسی بن میمون، "دلاله الحائرین" به معنای راهنمای سرگشتگان است. او در این اثر شگرف، در تلاش است باور دینی را با پژوهش فلسفی تطبیق دهد.
🔭سایت معتبر نشنال جئوگرافیک (2016)
Ⓜ️https://www.nationalgeographic.com/archaeology-and-history/magazine/2016/11-12/muslim-medicine-scientific-discovery-islam/
➖➖➖➖➖
🎓 محقق : B.U.D.A
@Zandiq_IQ7
@Feraghvaadyan
✡ تکوین فرضیههای نژادی (5)
🎯 نادرستی فرضیههای نژادی آریا، سامی و ترک (قسمت دوم)
1⃣ #فرانسوا_ولتر فیلسوف #فراماسون، از بزرگان دورهی #روشنگری در فرانسه، جانبدار آزادیهای اجتماعی و فردی و از پیشقراولان فکری #انقلاب_فرانسه، معتقد به طبیعت نزدیک به حیوان #نژادهای_پست انسانی بود. (نژادهای غير سفید و اروپایی)
2⃣ سطح فکر و شخصیت واقعی ولتر زمانی معلوم میشود که به نظریاتش دربارهی گروههای انسانی خارج از قارهی اروپا توجه شود. هر زمان که ولتر دربارهی زنان و مردان #سیاهپوست سخن میگفت از ذکر این نکته صرفنظر نمیکرد که سر سیاهان از پشم (مانند گوسفند) پوشیده شده نه از مو و معتقد بود اگر مردان و زنان سیاهپوست به سرزمینهای با آب و هوای سرد هم فرستاده شوند، مانند همیشه به تولید حیواناتی از نوع خود ادامه خواهند داد.
3⃣ ولتر در توضیح طبیعت ساکنان آفریقا مینویسد: «این امر که در آب و هوای گرم، میمونهای انساننما (Apes) دخترها را به خود جلب و جذب کرده باشند غیرمحتمل نیست». این نظر نشاندهندهی عمق فاجعهی فکری ولتر است که بخش عمدهای از روشنفکران اروپایی بدان دچار بوده و هستند!
4⃣ وقتی سخن از #نژاد_سفید و #اروپاییها در میان است این #روشنفکران از انسان و حقوق انسانی سخن میگویند، امّا به نظرشان قارههای دیگر و انسانهای با مشخصات جسمی دیگر، حیوانی بیش نیستند!
5⃣ ولتر معتقد بود که گروههای انسانی منشأ و خلقت جدا از هم داشتهاند و مینویسد من در قضاوتم اطمینان دارم که آنچه دربارهی گیاهان حقیقت دارد در مورد انسان هم صادق است. گلابی، کاج، بلوط، زردآلو، از یک گیاه حاصل نمیشود و این امر تأیید میکند که #انسان_سفید فعال با سیاهان سر پشمی، آسیاییهای غیرفعال با ارواح مردگانشان، نمیتوانند (اولاد) یک انسان باشند.
🔹 ادامه دارد...
✍️ پروفسور شاپور رواسانی
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/Rassism02
@jscenter
@Feraghvaadyan
✅رد قانون گزارش اعترافات کودک آزاری در کلیساهای استرالیا
🔸کلیسای کاتولیک استرالیا روز جمعه لایحه ای را رد کرد که بر اساس آن کشیشان موظف میشدند اگر در اتاقهای اعتراف به موردی از آزار جنسی کودکان دست یافتند، آن را گزارش کنند.
شورای اسقفان کلیسای کاتولیک استرالیا که بزرگترین نهاد مذهبی این کشور است گفت با هر نوع نظارت رسمی دولت در نهاد کلیسا مخالفیم و این قانون یعنی باز شدن پای نهاد پلیس در ساختار کلیسا و احساس ناامنی مردم از شرکت در آیین اعتراف کلیسا.
با این حال تا کنون یکی از ایالات استرالیا پذیرفته است که موارد آزار جنسی که در ضمن اعترافات گفته شده است را به پلیس گزارش دهد. پنج ایالت دیگر استرالیا میگویند به فرصت بیشتری برای بررسی این قانون احتیاج دارند🔸
ادامه خبر در سایت گفتگوی ادیان:
http://iid.org.ir/?p=5870
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴 با #اغتشاش_گران #گلستان_هفتم آشنا شویم؛
↙️ در این مجموعه کلیپ چند قسمتی با سوابق و جرایم عناصر #افراطی #فرقه_گنابادی که غائله تأسفبار گلستان هفتم را در #زمستان سال 1396 رقم زدند، آشنا میشویم. نخستین قسمت این مجموعه به یکی از سرشاخهها و عناصر کلیدی گروهک مجذوبان نور یعنی «مصطفی عبدی» اختصاص دارد. کلیه محتوای این کلیپ، برگرفته از متن دادنامه متهم می باشد. مشاهده این کلیپ کوتاه را به مخاطبان محترم توصیه میکنیم تا با مقایسه آن با آنچه در کانالهای فرقه در این زمینه منتشر میگردد، خود به قضاوت بنشینند.
1⃣ #قسمت_اول ( مصطفی عبدی)
#اختصاصی
#روشنگر
@Feraghvaadyan
⁉️علت هجمه جریان #افراطی #گنابادی به جانشین معرفیشده توسط قطب چیست؟
🔊به دنبال سخنرانی جنجالی «نورعلی تابنده»، قطب #فرقه_گنابادی در تیرماه گذشته که بعد از مدتها سکوت صورت گرفت، موجی از حواشی در فرقه به پا خاست که هنوز هم فروننشسته و چهبسا هر روز خروشانتر می شود.
🔺اشاره تابنده به مسئله جانشینی و تعیین نمایندگان و نیز آقای «علیرضا جذبی»(یکی از مشایخ فرقه) به عنوان جانشین خود –تحت شرایط فعلی- ، برای بسیاری غیرمنتظره بود و آن ها را به تکاپو واداشت.
🔻 در این میان، #افراطیون که ازهمان ابتدا زاویه خود را با #مشایخ و #مأذونین –از طریق انتشار مطالب تند انتقادی- مشخص ساخته بودند، وارد میدان شده و نبردی تمامقد را علیه نمایندگان قطب و بهویژه فرد معرفیشده به عنوان جانشین، آغاز نمودند.
🔺اینروزها این نبرد با انتساب لقب شیخالمشایخی(ثابتعلیشاه) به نامبرده، حجمی مضاعف یافته و جریان افراطی به هر دستاویزی متوسل میشود تا اعتبار شخصی و بةاصطلاح طریقتی این فرد، نمایندگان قطب و بیانیههای صادرشده از سوی آنها را زیرسؤال برد.
🔻صرفنظر از کم و کیف دستهبندیها و اختلافات درونفرقهای، پرسش از تمام هجمهزنندگان این است که آیا مخدوش ساختن فرمان قطب، زیر سؤال بردن سخنان و بیانیههای صادرشده از سوی وی، انتقاد و بیاعتبار جلوه دادن افراد مورد وثوق او(نمایندگان) و روا داشتن انواع و اقسام اتهامات به آنها، چقدر با منش درویشیگری و رابطه مرید و مرادی، سنخیت دارد؟
🔺مشاهده ایندست رقابتها و اختلافات بر سر مقام #قطبیت در فرقه، بیش از پیش شائبه غلبه روحیه مادیگرایی و حب دنیوی را بر خوی معنوی در فرقه گنابادی، قوت میبخشد. به این مسئله اضافه کنید، #اغتشاشات #گلستان_هفتم را که روحیه تبرجخواهی و قدرتطلبی دراویش را بر همگان آشکار ساخت. با این اوصاف، آیا باید منتظر روی کار آمدن مدل تازهای از درویشیگری باشیم؟
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
✡ آغاز سال 5779 عبری
🎯 فردا دوشنبه، نخستین روز از سال 5779 عبری است. تعطیلات سال نو یهودیان (روش هشانا) از غروب روز یکشنبه 9 سپتامبر (تهران: 19/03 اصفهان: 19/01 شیراز: 18/55 دقیقه) آغاز میشود و غروب روز سهشنبه 11 سپتامبر (تهران: 19/55 اصفهان: 19/52 شیراز: 19/47 دقیقه) خاتمه می یابد.
✡ روش هشانا ؛ سال نو عبری
1⃣ اول ماه تیشری در موارد زیر با عنوان مبنای زمانی و اول سال یا «روش هشانا» شناخته میشود:
🔹 تقویم عبری و شمارش سالها در تاریخ یهود:
👈 آغاز سال نو در تقویم عبری، اول ماه تیشری است که پایه آن خلقت انسان است. عقیده یهود بر این است که حضرت آدم در چنین روزی آفریده شد.
🔹 روز حسابرسی اعمال:
👈 مهمترین مناسبت اول ماه «تیشری»، روز رسیدگی به اعمال است. طبق عقیده یهود، خداوند در این روز، اعمال یک سال گذشته افراد جهان را مورد بررسی قرار میدهد و سرنوشت سال آینده را براساس آن تعیین میفرماید. به همین دلیل، دو روز اول و دوم ماه تیشری برای یهودیان تعطیل شمرده شده و مراسم عبادی خاصی در این ایام در کنیساها برگزار میشود. موضوع اصلی این مراسم که شامل تفیلاها [تفیلا = نماز و نیایش روزانه یهودیان] و دعاهای مخصوص است، طلب توبه و بخشایش بوده و برای سال جدید از خداوند، زندگی نیک و با سعادت درخواست شود.
2⃣ در تلمود چنین آمده است:
✍ «سه دفتر در روش هشانا گشوده میشود: یک دفتر برای شریران، یکی برای صادقان و دیگری برای افراد میانه. سرنوشت افراد کاملاً شریر در دفتر ممات یا مرگ نوشته و مهر میشود. به افراد میانه تا روز کیپور (دهم تیشری) مهلت داده میشود که چنانچه توبه کنند، نام ایشان مانند صادقان در دفتر حیات نوشته شود و در غیر این صورت از شریران به شمار میآیند.»
3⃣ دو شب #روش_هشانا پس از خواندن دعای مخصوص روش هشانا، سفرهای ویژه شامل خوراکیهایی مانند خرما، سیب، عسل و... در منازل ترتیب داده شده که هریک از آنها با خواندن دعایی خاص خورده میشود./اندیشکده مطالعات یهود
@Feraghvaadyan