روشنگر مدیا
🔴 تبیین وضعیت کلیساهای ایران در تلویزیون ارمنستان ▪️ رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان با حضور در برنام
📣روشنگر به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ سید "محمدرضا حیدری"، رایزن فرهنگی #ایران در #ارمنستان با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی در آن كشور، به توصیف فعالیتهای رایزنی فرهنگی كشورمان پرداخت.
↙️وی توضیحاتی درباره وضعیت کلیساهای ایران، چگونگی نگهداری آنها و نیز نحوه اجرای مراسم و مناسک دینی از سوی اقلیتهای دینی به ویژه ارامنه ارائه داد.
👤"حیدری" همچنین به توصیف بخشهای مختلف فعالیت رایزنی فرهنگی ایران به ویژه آموزش زبان فارسی در مدارس و مسجد کبود ایروان در ارمنستان پرداخت .
✅تعامل میان مسیحیان ارمنی و ملت مسلمان ایران، از دیرباز جاری و ساری بوده و این روابط با کشور ارمنستان نیز برقرار میباشد.
@Feraghvaadyan
"If nature is so 'clever' as to exploit mechanisms that amaze us with their ingenuity, is that not persuasive evidence for the existence of intelligent design behind the universe? If the world's finest minds can unravel only with difficulty the deeper workings of nature, how could it be supposed that those workings are merely a mindless accident, a product of blind chance?" p235-236.
"اگر طبیعت به حدی هوشمند است که مکانیسمهای به کار گرفته شدهاش باعث تحیر ما می شود، آیا نباید دلیل محکم و قانعکنندهای برای وجود طراحی هوشمند پشت جهان باشد؟!
اگر باهوش ترین مغزها با دشواری می توانند فقط برخی از امور طبیعت را کشف کنند، چگونه متصور است آن امور در اثر تصادف پدید آمده باشند و حاصل یک شانس کور باشند؟!"
🌐دانشگاه جورجیا_ ایالات متحده
http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/Nave-html/Faithpathh/Davies.html
@IslamVaDanesh
@Feraghvaadyan
🚸مدارس مذهبی، کمپهای #انجمن_حجتیه
#قسمت_آخر
🎓 سالیان سال است، آغاز #پاییز با بازگشایی مدارس گره خورده و هر یک تداعیگر دیگری است. به این مناسبت مسئله #نفوذ انجمنحجتیه در #مدارس کشور را در #مصاحبه اختصاصی روشنا با #معلمی که از کودکی در این فضا رشد یافته و هماکنون نیز در مدارسی با حضور #معلمان_انجمنی مشغول به تدریس است، بررسی میکنیم.
🎤
❓توصیه شما به خانوادههایی که به دنبال مراکز آموزشی مذهبی و در عین حال از نظر فکری سالم هستند، چیست؟
👤در بیشتر این مدارس مذهبی و خوب، بالأخره یک نفر هم شده، از انجمن ورود کرده است و همان یک نفر تأثیرش را میگذارد. یعنی در یک مدرسه، همه معلمها درس خود را میدهند و کاری به مسائل مختلف ندارند اما یک معلم که از قضا #معلم_دینی یا قرآن هم هست، بچهها را خوب میشناسد و میتواند خیلی تأثیر بگذارد، خیلی دقیق کار خود را در مورد #القای_تفکرات خاص، انجام میدهد. خانوادهها هم در درجه اول به دنبال این هستند که سواد علمی فرزندشان بالا برود و به سواد دینی آنها اهمیت زیادی نمیدهند، بنابراین، این مدرسهها را ترجیح میدهند. در عوض باید کسانی که مباحث مذهبی و اعتقادی را آموزش میدهند طوری تربیت کرد که قوی باشند و خوب صحبت کنند، فرد باید با #فن_بیان قوی بتواند جذب کند. باید معلم دینی تربیت کرد و به مدارس فرستاد.
❓راهکار شما برای بهبود این وضعیت چیست؟
👤بهترین کار #تربیت معلم دینی است. معلمی با اعتقادات و برنامه مشخص. آموزش و پرورش هم میتواند در کنار دانشگاه تربیت معلم که برای پرورش نیروی کار معلمی است، معلمها دینی را به صورت جدا تربیت کند. معلمهایی که به مسائل دینی واقعاً #مسلط باشند نه مثل بعضی مدارس که معلمهای دینیشان تسلط ندارد و شغل اصلیشان چیز دیگری است.
❓اگر نکته یا حرف ناگفتهای دارید، بیان بفرمایید.
👤در جلسات انجمن، اکثر افراد جوان هستند. فکر میکنید همین #داعشیها چهطور جذب شدهاند؟ اینها باید بررسی شود. چهطور میشود که یک داعشی، سر یک انسان را به راحتی میبُرَد؟ چون آموزش میبیند. همانطور که انجمن اهداف خود را آنقدر دقیق آموزش میدهد، ما هم باید در مقابل، راه درست را با آموزش کارشناسیشده، به فرزندانمان نشان بدهیم.
@Feraghvaadyan
📣روشنگر به نقل از «آلیک»/ «دنی انان»، سفیر #دانمارک در #تهران در هفته جاری با تنی چند از نمایندگان اقلیتهای دینی در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
▫️«کارن خانلری»، نماینده ارامنه تهران و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی در این دیدار گفت: همزیستی مسالمت آمیز ارامنه در ایران طی چند قرن، نه تنها به شکل فیزیکی بلکه با پویایی اجتماعی میان مسلمانان مشهود است.
▫️وی افزود: تشیع در همه جای دنیا با سایر ادیان الهی، همزیستی مسالمتآمیز دارد. جامعه ارامنه در کشورهایی مانند ایران، سوریه و لبنان بسیار فعال و شکوفاست که این موضوع، برگرفته از تفکر امامان شیعی است که این بستر را فراهم کرده اند.
▫️خانلری ادامه داد: در ایران بعد از انقلاب اسلامی، گفتگوی میان ادیان الهی موضوعی نهادینه است و نهادهای قدرتمندی در این زمینه در ایران فعال هستند. ایران در زمینه کمکهای انسان دوستانه به مردم منطقه، هیچ تبعیضی میان مسلمانان و مسیحیان قائل نمی شود. زمانی که ارامنه و آشوریها در سوریه و عراق مورد حملات تروریستی داعش و جبههالنصره قرار گرفتند، ایران تنها کشوری بود که در این زمینه برای آنها کمک ارسال کرد.
▫️سفیر دانمارک نیز با اشاره به ابتکار عمل دولت آن کشور در خصوص درک متقابل مذاهب گفت: ایران به عنوان یکی از کشورهایی که در آن ادیان الهی، زندگی مسالمت آمیزی دارند، مورد توجه دانمارک است.
@Feraghvaadyan
📣روشنگر به نقل از ایرنا/ دکتر «سیامکمره صدق»، نماینده #کلیمیان در مجلس شورای اسلامی در دیدار با سفیر #دانمارک در #تهران با اشاره به نقش ایرانشناسان دانمارکی در معرفی درست از ایران خاطرنشان کرد: ایران میتواند محل خوبی برای سفر #یهودیان دانمارکی باشد.
▫️وی با اشاره به وضعیت یهودیان در عراق و افغانستان خاطرنشان کرد: هیچ یک از اتفاقاتی که برای یهودیان در برخی کشورها به وقوع پیوسته، برای یهودیان در ایران رخ نداده است.
▫️اسفندیار اختیاری، نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی نیز در ملاقات با سفیر دانمارک در تهران اظهار داشت: ایران از گذشته، مهد ادیان الهی مختلف بوده و همزیستی مسالمت آمیز ادیان در ایران همچنان ادامه دارد که این تعامل در زمینههای اقتصادی و سیاسی هم تأثیرگذار بوده است. احترام به انسان و انسانیت در ایران یک اصل است.
▫️وی گفت: در ایران، افراد به تشابهات خود افتخار میکنند و به اختلافات یکدیگر احترام می گذارند و به همین دلیل است که ادیان الهی در ایران همزیستی مسالمت آمیز دارند؛ این در حالی است که با همین ادیان الهی در برخی کشورهای دیگر رفتارهای خشونتآمیز میشود.
▫️اختیاری خاطرنشان کرد: اقلیت ها در انجام فعالیت های خود در ایران آزاد هستند و امکان بازدید از امکانات و مراسم زرتشتیان برای همه وجود دارد تا مشاهده کنید آنچه مطرح می شود با آنچه وجود دارد، متفاوت است.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔥مقدمه چینی گروه های برانداز برای "هفت آبان" 👈داستانی دیگر از دست اندازی های جریان سلطنت
🔥مقدمه چینی گروه های برانداز برای "هفت آبان"
👈داستانی دیگر از دست اندازی های جریان سلطنت طلب
✍کمتر از ۲۰ روز مانده به مناسبتی غیررسمی و ثبت نشده یعنی هفت آبان که به بزرگداشت کوروش شهرت یافته, جریان های مختلف از برانداز تا سلطنت طلب و جریان های فرقه ای همسو با آنها در ایتلافی نانوشته, تبلیغات و تحرکات خود را پیرامون این روز آغاز کرده اند.
👈برگزاری یادبود داریوش هخامنشی(۱۷مهر) در برخی محافل جریان های مزبور نیز به نوعی مقدمه چینی و آماده سازی اذهان برای هفت آبان است.
🔼چند سالی است این روز, بی آنکه صحت وسقم آن به لحظ استنادات تاریخی و نقلی به اثبات رسیده باشد, به بهانه بزرگداشت کوروش, محملی برای سواستفاده جریان های مختلف فراهم گشته تا از رهگذر تحریک احساسات و انحراف افکارعمومی, منویات خویش را دنبال نمایند.
🔼نکته قابل تامل در این جریان ها که سلطنت طلب در راس آنها قرار دارد, تلاش برای انتساب خود به اقلیت دینی زرتشتی است تا از این طریق اعتباری دینی و وجهه ای مناسب برای ادعای بی اساس خود دست و پا کنند.
🔼این انتساب فرصت طلبانه در حالی است که بسیاری از نمایندگان و فعالان اجتماعی زرتشتی, بارها در سخنان خود بر عدم ارتباط این دین با تمایلات بنیادگرایانه و سلطنت طلبانه تاکید نموده و خط افتراق خود با جریانهای مذکور را آشکار ساخته اند.
✍به هر حال, جایگاه و ارزش برخی مفاهیم اساطیری در دین زرتشتی, مجالی برای این دست فرصت طلبی ها می گشاید. هرچند, به سبب روشنگری های صورت گرفته در سالهای اخیر, تا حد زیادی پشت پرده چنین بازی های آشکار گشته است.
👈با این وجود در شرایط حساس کنونی, جا دارد متولیان امر با اقدام فرهنگی مناسب, مانع از جولان جریان های مورد اشاره گردند.
📚بخش تحلیلی روشنگر
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📣روشنگر به نقل از انجمن آشوریان تهران/مراسم گرامیداشت هفته نیروی #انتظامی به همت انجمن آشوریان تهران، با حضور تنی چند از مسئولان فرهنگی، پرسنل نیروی انتظامی و نمایندگان اجتماعی و روحانی آشوری برگزار گردید.
👈در این مراسم، آقایان سردار رحیمی، فرمانده نیروی انتظامی، یوناتان بت کلیا، نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی و تقوی، رئیس اداره ادیان و مذاهب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، به ایراد سخنرانی پرداختند.
@Feraghvaadyan