روشنگر مدیا
❌ تلاش آتئیستها برای تطهیر سیاستمدار آمریکایی 🔹یکی از مشترکات #جریانهای_انحرافی و فرقهای ایرانی،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اعتراف هیلاری کلینتون به تشکیل القاعده برای شکست شوروی
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
✝️فرقه مسیحی مزرعه
🔷 گاسکین به خاطر داشتن و فروش مواد مخدر مدتی را در زندان سپری نمود که البته آنرا جزو سوابق مبارزاتی خودش به حساب می آورد. او در سال ۱۹۷۵ با یک قابله به نام اینا می Ina May که همسر چهارمش بود ازدواج کرد.استفن گاسکین در سال ۱۹۷۰ اقدام به راه اندازی یک کاروان با حدود ۶۰ اتوبوس کرد که ۱۵۰۰ مایل در سراسر آمریکا تردد نمود و نهایتا در مزرعه ای در نزدیکی ناشویل Nashville در ایالت تنسی که از قبل خریداری شده بود اطراق کرد. در ابتدای کار در این مقر، بیماری، مشکلات قضائی، بدهی های سنگین، و حتی گرسنگی گریبان آنان را گرفت اما در سال ۱۹۸۰ جمعیت آنان در این مزرعه به ۱۲۰۰ نفر رسید و وضعیت ثابتی پیدا کرد.
🔸 آنان با خرید زمین های اطراف مزرعه، کار خود را روز به روز گسترش دادند و عملا یک شهر کوچک دارای بیمارستان، مدرسه، نیروگاه برق، تصفیه خانه آب، ایستگاه رادیو و غیره بوجود آوردند.
🔻 آنان گیاه خوار هستند و روز و شب در مزرعه به سختی کار میکنند و با حداقل های ممکن بدون کمترین ارتباط با دنیای خارج و حتی خانواده خود زندگی می نمایند. البته برخی از پیروان مطمئن و صدیق اجازه دارند تا در خارج از فرقه کار کنند اما در درون #فرقه زندگی میکنند.
◽️ اعضای #فرقه_مزرعه در ابتدا مجبور بودند تمامی حاصل کارکرد خود را به تشکیلات فرقه بدهند اما در سال ۱۹۸۳ با مشکلاتی که در داخل فرقه بوجود آمد و رهبری گاسکین به زیر علامت سؤال رفت قرار شد کسانی که تمام وقت در فرقه نیستند تنها بخشی از درآمد خود را به فرقه بدهند.همچنین گفته میشود که آنان در مقر خود از ماده مخدر ماری جوانا استفاده کرده و روابط آزاد جنسی دارند. به هرصورت جلوگیری در مرام آنها ممنوع است و آنان تشویق به داشتن فرزندان هرچه بیشتر میشوند.
♦️جداشدگان این فرقه میگویند که گاسکین آشکارا ادعای رسالت و پیامبری نموده است که البته خود او این موضوع را رد میکند و میگوید پیروان وی بر چنین امری اصرار دارند. او اساس ایدئولوژی فرقه خود را بر #مسیحیت قرار داده اما مواردی از تفکرات بودائی و هندو هم چاشنی دکترین خود نموده است.
@feraghvaadyan
⭕️ تلاش عربستان برای گسترش وهابیت در افغانستان
♨️در حال حاضر عربستان برای جلب و جذب جامعه اهل تسنن افغانستان برای گرویدن به #وهابیت تلاش میکنند و بطور مستقیم بخشی از هزینه نفتی خود را برای ترویج این فرقه در افغانستان تزریق میکنند.
🔸وقتی که نبض اقتصادی علمای افراطی در جامعه اهل تسنن به دست عربستان باشد طبیعی خواهد بود که این کشوربرای تحقق اندیشه #سلفی خود در سایرکشورهای اسلامی سرمایهگذاری کند. گروههای تکفیری در افغانستان جایگاهی بین مردم ندارند و به همین دلیل است که عربستان سعودی و برخی از کشورهای عربی در تلاش برای ایجاد پایگاه فکری برای این نیروها هستند.
❗️در کتابهای این مدارس اسلامی، به دانشآموزان گفته میشود که در جهان اسلام دو نوع مسلمان وجود دارد؛ یکی، #مسلمانان واقعی و هدایت شده است که عبارت از وهابیون هستند. دوم، مسلمانانی هستند که در ظاهر مسلمانند و کشتن برخیها از آنها با وجود اعتقاد به خدا و رسول و معاد و ادای فرایضی نماز، روزه،حج و ....، واجب و خونشان مباح است.
@feraghvaadyan
⭕️ افزایش آزار و اذیت آنلاین اقلیتهای مذهبی آمریکا
✅ روشنگر به نقل از دین آنلاین/ حدود ۳۵ درصد از گروه های اقلیت در آمریکا این نوع تعدی را در سال جاری تجربه کردهاند که نسبت به سال ۲۰۱۸ سه درصد افزایش یافته است. باوجود این، میزان تعرض آنلاین به گروههای #اقلیت_مذهبی از ۱۱ درصد در سال ۲۰۱۸ به ۲۲ درصد در حال حاضر تغییر کرده است.
🔻دادهها نشان میدهد که علاوه بر حجم آزار و تعرض آنلاین بر شدت آن نیز افزوده شده است.حدود ۲۸ درصد از آمریکاییها میگویند در سال جاری نفرتپراکنی شدیدی در #فضای_مجازی نسبت به خود را تجربه کردهاند که شامل تعرض جنسی، تعقیب، تهدید جسمی یا آزار و اذیت مداوم بوده است.
🔸طبق آمار اکثر آزار و اذیتهای آنلاین(۷۷%) در فضای فیسبوک شکل گرفته است که نسبت به ۵۶ درصد در سال ۲۰۱۸ افزایش قابل توجهی یافته است.
همچنین به عقیده پاسخدهندگان نظرسنجی ۲۷ درصد آنها تعرض آنلاین را از طریق توییتر، ۱۸ درصد از طریق یوتیوب، ۱۷ درصد در چهارچوب اینستاگرام و ۶ درصد درچهارچوب واتساپ تجربه کردهاند.
@feraghvaadyan
⭕️ نقش امپریالیسم در ایجاد فرقهها
🔸برخی، هیچ نقشی برای #امپریالیسم و دول استکباری در این زمینه قائل نیستند که نوعی تفریط است. برخی هم با نگاهی افراطی، معتقدند تکتک جریانهای فرقهای از سمت نظام مزبور، حمایتهای مادی و معنوی میشوند و روابطی با خارج دارند. امری که بعضاً اثبات نشده، چهبسا اصلاً چنین چیزی مطرح نبودهاست. البته این برماست که در خصوص وجود این ارتباطها تحقیق کنیم اما نباید گرفتار افراط و تفریط شویم. چون اگر واقعاً پای توطئه جریان استکبار وسط باشد، بهراحتی میتوان آن را با دستگاههای انتظامی، مورد بررسی و شفافسازی قرار داد. مسئله، این است که غالباً یک جریان فرهنگی، نوعی تحول نامحسوس در فرهنگ مردم ایجاد میکند و استکبار روی آن موجسواری میکند، بنابراین تئوری توطئه، بهسادگی قابل تشخیص نیست.
🔹#فرقهها اصالتاً به تغییر هویتی و تحول فرهنگی مربوط است که ریشه در غرب دارد ولی به هر حال، یک جریان فرهنگی بسیار گسترده در جامعه جهانی جاری است و مستکبران با موجسواری روی آن، سعی در تحقق اهداف خویش دارند؛ عدهای را خریدند، برخیها را تقویت کردند و... . به هر روی، جامعه جهانی تحت این تحول فرهنگی در حال پوستاندازی و تغییر شکل است که همین امر، قطعاً مبارزه با آن را دشوار میسازد.
@feraghvaadyan
💢شیوههای جذب در بهائیت
🔘 «بهائیان، طرحهایی داشتند که در آن مثلاً اعضای یک ضیافت، دور هم جمع میشدند، غذایی درست میکردند و به یک ارگان یا نهاد شبانهروزی مثل کلینیک، بیمارستان، آتشنشانی یا مدرسه سر میزدند. کمکم با هم ارتباط برقرار میکردند و طرف مقابل را جذب برخوردی باادب میکردند، بعد کمکم در خلال این رفتوآمدها مطالبی از بهائیت مطرح میکردند. خیلیها اطلاعات کاملی ندارند و میلغزند یا حتی جذب آزادیهای ظاهریشان میشوند. یکسری طرحهای ضربتی هم داشتند که در آن، مثلاً یک خانم مبلغ #بهائی، مدرسهای را تبلیغ میکرد. من میشنیدم که طی این طرحها حتی میگفتند برایمان دعا کنید تا سالم برگردیم و اتفاقی برایمان نیفتد. در این طرحها میزدند به دل جامعه و چهره به چهره بهائیت را تبلیغ میکردند.
🔻فعالیتهای دیگری هم در این راستا دارند که به نظر من باید با آنها مقابله شود. مثلاً، جلسههایی که به اسم کلاس درس و دانشگاه در تهران برپا میکنند، جوانهایی از دبیرستان یا هنرستان به چنین کلاسهایی میروند که مدرکش هم معتبر نیست. بحث دیگر، برگزاری یا شرکت بهائیها در دورههای بازیگری است. چرا باید آنها در سینما و فرهنگ ما رسوخ کنند؟ مسلم بدانید اگر یک بهائی در فیلمی بازی کند یا در جمعی باشد، بیکار نمینشیند، جوانان امروزی هم که دنبال ماهواره و برخی مسائل اینچنینی هستند، جذب آزادیهای ظاهری میشوند. یا مثلاً یکی از افراد همین #فرقه، خدمات توریستی دارد که حتماً در آن مسلمانان را تحت تأثیر قرار میدهد.»(1)
📚 1.گفتگو با متبری بهائی، فصلنامه روشنا، شماره 83.
@feraghvaadyan
May 11
⚫️ تناسخ و بی خدایی در اندیشه اسکاول شین
♦️آموزههای اسکاول شین ریشه در یک جنبش نوین دینی در آمریکا با نام جنبش #تفکر_نوین دارد که با رویکرد بازنمایی تکثر این باورها از زبان دیگر رهبران معنوی به گوش میرسد. جنبش تفکر نوین که در اوایل قرن نوزده آغاز شد و امروزه این گروه شامل سازمانهای سکولار، فرقههای مذهبی و افرادی است که دارای عقایدی همچون باور به شعور برتر، دین شخصی، #قانون_جذب، تفکر مثبت، متافیزیک، شفادهندگی، تجسم خلاق و قدرت شخصی هستند.
▫️ «اسکاول شین» با اینکه مسیحی است، اما به تبعیت از رهبران دیگر تفکر نوین به «تناسخ» اعتقاد دارد! او حتی میگوید اگر واژه قانون به جای خدا استعمال شود، تفاوتی ندارد. اعتقاد دارد ایمان راسخ، کلیدی برای قفلهای همیشگی روح و نفس است و تنها ایمان میتواند ما را از شر دشمنان خانگی و ذهنمان ایمن نگاه دارد، وی نقش دعا را در رهایی از شرهای وجود اساسی میداند، این نویسنده آمریکایی بر این باور است که هر چه را #دعا میکنیم در واقع آن را دریافت کردهایم و به ما تعلق خواهد داشت!
↩️نکته جالب توجه اینکه با این وجود کتاب «چهار اثر از فلورانس اسکاول شین» از سوی برخی ناشران ایرانی تا کنون بارها در کشور تجدید چاپ شده است.
@feraghvaadyan
⭕️ مراسم بادراک در قره کلیسای آذربایجان غربی برگزار نمی شود
✅ روشنگر به نقل از شبستان/ علی مصطفوی در باره برگزار نشدن این #مراسم_مذهبی ارامنه گفت: سابقه مراسم بادراک به 65 سال پیش برمیگردد هنگامی که برای نخستین بار گروهی از خلیفهگری ارامنه تبریز راهی این کلیسا شده و اقدام به برگزاری مراسم مذهبی در قره کلیسا کردند و از آن به بعد این مراسم همه ساله با حضور ارامنه کشورهای مختلف جهان برگزار میشود.
🔻 معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی افزود: با توجه به شیوع بیماری #کرونا و در راستای جلوگیری از گسترش این بیماری، بنا به درخواست اسقف اعظم، مراسم باداراک امسال در قره کلیسای چالدران برگزار نخواهد شد.
🔸این مسئول ادامه داد: تعطیلی اماکن عمومی پر خطر و برخی جلسات و مراسم های مذهبی در این برهه از زمان عقلانی ترین کار ممکن است.
@feraghvaadyan
⭕️ لذتجویی نهایت دغدغه آتئیستها
🔹جریان #آتئیسم در ایران تنها به دنبال کامچویی و لذت از زندگی مادی است و مذهب و باور به خدا را مهمترین مانع برای لذت پرستی میداند که از آن به عنوان «آزادی» نام میبرد. در واقع سبک زندگی آتئیستها مبتنی بر لذت بردن از حیات مادی است و با تمسک به مفاهیم ارزشمندی چون «انسانیت» سعی دارند تا مذهب را مقابل آزادی قرار دهند.
@feraghvaadyan
⭕️ شگردهای جدید ملحدان مدرن
🔸در گذشته ملحدان معمولاً موضع انفعالی در برابر موحدان داشتند، ولی امروز کسانی مانند داو کینز و #ملحدان دیگر موضع فعالانه و تهاجمی دارند و مهمترین خصیصه این الحاد، دینستیزی است. ملحدان کنونی اساساً دین را مضر میدانند و وظیفه خود را مبارزه با دین تلقی میکنند؛ لذا کمپین و کنوانسیون راه میاندازند و تبلیغ و برنامهریزی دارند؛ مثلاً در انگلیس، داوکینز پول خرج میکند و حتی روی اتوبوسها تبلیغ محیطی برای انکار خدا میکند.
🔳الحاد مدرن از چند جهت #دینستیزی را دنبال میکند؛ اول اینکه کارکرد منفی از دین ارائه میدهد؛ دین را ضد اخلاق و ضد علم معرفی میکند. این جریان به شدت به دنبال تعارض میان علم و دین است و با استفاده از فیزیک جدید و علوم زیستی و به خصوص علوم شناختی و زیستشناسی فرگشتی، روانشناسی شناختی، فلسفه ذهن و هوش مصنوعی و ... در این مسیر گام برمیدارند. البته افراد زیاد و قوی از نظر علمی هستند که در برابر این گروه، موضع دارند.
❗️ملحدان مدرن از علوم جدید و فلسفهگریزی برای پیشبرد هدفشان بهره میبرند. آنها #دین را ضد اخلاق و ضد علم معرفی میکند. این جریان به شدت به دنبال تعارض میان علم و دین است و با استفاده از فیزیک جدید و علوم زیستی و به خصوص علوم شناختی و زیستشناسی فرگشتی، روانشناسی شناختی، فلسفه ذهن و هوش مصنوعی و ... در این مسیر گام برمیدارند. البته افراد زیاد و قوی از نظر علمی هستند که در برابر این گروه، موضع دارند.
@feraghvaadyan